18.03.2015 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 7 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 1 капсула Taurine на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
2. Към 14 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs.
3. Преди лягане (план) - 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 50 мг цинк пиколинат на Now.
Обобщение за деня:
Цял ден в обучение, накрая дори не ми остана възможност да плувам.
Храна:
Храната е драматична! Хотелска блок-маса, после цял следобед плодове, а на вечеря свинска кълцана наденица и шоколад... Наближавам 5000 калории.
Омъжена жена съм :D
Ама...
(за мускулите говоря, разбира се! :D):) Хаха, Злати, оказвам се в много деликатна ситуация. От една страна ако го лайкна това мнение, ще си имам разговор с жената... От друга пък съм доказан нарцис и природата ми не ми позволява да оставя нехаресано мнение, в което се казва нещо хубаво за външния ми вид.
Тя, жената, пък харесва Злати :) И аз се кефя на Боби и на това, което постигна през последните години и пожелавам на всеки, който има мотивация, да го постигне! Мотивацията е вътре в себе си и всеки един малък успех носи голямо удовлетворение, а накрая резултатът е видим :)
19.03.2015 г.
Тренировка 12 - Обемна Б
Загрявка:
Високо изтегляне от земя - 8х20, 6х70 кг.
Работни серии:
1. Последователно:
1.1. Високо изтегляне от земя - 11х100, 8х100 кг.
1.2. Сунгове до вертикала - 32х50 кг.
1.3. Пулоувър преса с диск - 11х50, 8х50 кг.
1.4. Набирания в подхват - 20, 10.
1.5. Набирания в раменен надхват - 8, 9.
1.6. Набирания в успореден хват - 8, 7.
1.7. Скотово с крив лост/дъмбели - 7х50 кг.
2. Изометрии:
2.1. Изометрия на тяга в стартово положение (без движение) - 10, 9 с.
2.2. Изометрия в горно положение на набиране с тежест - 9 с х 16 кг, 7 с х 16 к
Обобщение за тренировката:
Доволен съм днес! :) Рекордче на суинговете - 32 ги докарах.
Добавки:
1. Към 7 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 1 капсула Taurine на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
2. Към 15 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs.
3. Преди тренировка - 5 гр бета аланини на Bulk Powders, 1½ гр Kre-Alaklyn на Saturn.
4. По време на тренировка - 12 гр Modern BCAA.
5. След тренировка - ~50 гр Pure Whey на Bulk Powders, , 1½ гр Kre-Alaklyn на Saturn.
6. Преди лягане (план) - 10 гр рибено масло, 50 мг цинк пиколинат на Now, 2 таблетки Магнерич.
Обобщение за деня:
Нищо за отбелязване днес. Работа, една-две неприятни, но дребни изненади.
Храна:
След вчерашното плюскане днес ми е ред за лек дефицит без алкохол. Качвам “картинките”, но може по-късно да хапна още нещо.
32х50 си е респектиращо!Аз да ги докарам с 32-ката ... оркестър за клипа ще си поръчам :D
32х50 си е респектиращо!Аз да ги докарам с 32-ката ... оркестър за клипа ще си поръчам :D
Няма да ти отговарям аз, само ще цитирам един мой разговор със Сашо отпреди няколко месеца:
50-те суинга с 50-тицата на една серия ли ги прави?
Да, на една серия.
Еха! А аз още на 20 се радвам. :) Имам много да наваксвам.
И отговора:
Боби, 100 в една серия е някакво постижение, 50 са по силите на всеки, само малко занимаване иска.
Имам още 18 до нещо по силите на всеки и 68 до някакво постижение. :)
Много респектиращо ,много мотивиращо и много депресиращо ... така го усещам аз :)
20.03.15
18:02
във фитнеса вече има пудовки.. по 3 и 4кг така, че и аз се хващам със суинговете... ще гона 8000 бройки #искахдаспамя (muscle)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 20.03.15 20:03.
#искахдаспамя (muscle)
И се справяш доста добре, да ти кажа. :)
20.03.2015 г. (без силова тренировка)
Добавки:
3. Преди лягане (план) - 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 50 мг цинк пиколинат на Now.
Обобщение за деня:
Днес доста работа в офиса, но нищо за отбелязване.
Спестих си физическото натоварване от всякакво естество.
Храна:
Храна ли написах по-горе? Не точно. Малко фастинг, после бири... Петък вечер е все пак.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 20.03.15 23:16.
21.03.2015 г. (без силова тренировка)
Плуване:
- 575 м. кроул (леко темпо);
- 575 м. бруст (леко темпо);
- 50 м. гръб (леко темпо);
- 50 метра кроул (спринт от стена) - време 41 с..;
- 50 метра бруст (спринт от стена) - време 56 с.;
Общо 1300 метра за 50 минути, първите четири дължини по две кроул и бурст, после смяна на всяка дължина.
Като цяло слабичко. Издържливостта не се е увеличила, общото време на тренировката не е намаляло, 50-те метра кроул са си пак над 40 секунди. Свалих още секунда на бруста, но отново заради изчистване на техниката, а не заради подобряване на физическите качества. Накрая се чувствах като изцеден, а ентусиазмът ми взе да се изчерпва по-бързо, отколкото допусках. :)
Много е времето между понеделник и събота, но трудно ще вкарам още едно плуване между всичко останало, така че засега ще си останат две плувните тренировки.
Добавки:
2. Преди плуване - 6 грама бета аланин на Bulk Powders.
3. Към 14 (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs.
4. Преди лягане (план) - 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 50 мг цинк пиколинат на Now.
Обобщение за деня:
Не е лошо човек да стане в седем в събота и да не тича на работа. :) Заведох малката на училище, разходих кучето, пуснах миялна, почистих и смених вода на аквариума, плувах, погледнах часовника - то било още 11 часа. :)
Храна:
Излишък, бира и лошо съотношение на макронутринетите.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 21.03.15 21:56.
22.03.2015 г.
Тренировка 13 - Силова А
Загрявка:
Преден клек - 5х20, 3x70 кг.
Избутване на прав лост от лег - 8х20, 8х70 кг.
Адаптация:
Преден клек - 3х100 кг.
Избутване на прав лост от лег - 3х120 кг.
Работни серии:
1. Последователно (силови 3-2-1):
1.1. Преден клек - 3х135, 2х137½, 1х140, 3х135, 2x137½, 1x140 кг.
1.2. Избутване на прав лост от лег - 3х145, 2x147½, 1x155, 3х145, 2х147½, 1x155, 1x157½, 0x160 кг.
2. Последовтелно (силови и частични):
2.1. Раменни преси с прав лост от стоеж - 2х80, 3х77½, 2x77½ кг.
2.2. Кофички с доп. тежест - 3х66, 3х66, 3х66 кг.
2.3. Частични повторения на раменна преса с около 20 см ход - 2х100, 1х100, 2х100 кг.
2.4. Частични повторения на лег с дъска около 15 см - пропуснати.
Много съм довлен днес! :) В залата имаше цял отбор трибойци и се наложи да импровизирам с тежести, лежанки и стойки, но стана тренировка. Пропуснах частичните, като ги замених с още два подхода за единички с пълна амплитуда. Мисля, че не сгреших с това. :)
Положителни:
- Нищо не ме болеше днес, освен в най-ниската точка на клека, но това си е ежедневие вече.
- Осезаемо повече сила на лега, поне на единичките. Мисля следващата седмица пак да направя повече подходи за единични повторения, вместо частични. А ако съм свеж, в първия подход може и 160 да сложа.
- На клека имам сила в краката, не ме навежда много щангата, но не мога да пусна достатчно ниско и засега оставам на тези тежести.
Отрицателни:
- Малко издъхнах на раменните преси и кофите, но нищо страшно.
Добавки:
2. Преди тренировка - 5 гр бета аланини на Bulk Powders, 1½ гр Kre-Alaklyn на Saturn, 1 доза Shock Therapy на Universal.
3. По време на тренировка - 12 гр Modern BCAA.
4. Към 15 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs.
5. След тренировка - ~50 гр Pure Whey на Bulk Powders, , 1½ гр Kre-Alaklyn на Saturn.
6. Преди лягане (план) - 10 гр рибено масло, 50 мг цинк пиколинат на Now, 2 таблетки Магнерич.
Обобщение за деня:
Сутринта тренировка, после пазаруване, готвене, а след малко сядам да гледам Ливърпул и Манчестър Юнайтед. :
Храна:
Малко излишен излишък с повече от нужното въглехидрати, но какво да се прави - неделя. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 22.03.15 21:19.
Върнал си се 10 дена назад във времето :) Добре е, че тежестите са се покачили от тогава :)
Върнал си се 10 дена назад във времето :) Добре е, че тежестите са се покачили от тогава :)
Поправено, благодаря! :)
Днес без снимки и видео с мое участие. За сметка на това ето едно клипче на любимците ми в спокойна ситуация (като има ядене, бой или секс, е доста по-динамично):
Мнението беше редактирано от Boby_ на 22.03.15 15:17.
22.03.15
16:07
Виждам няколко готови за пържене. С какво ги храниш? Само не казвай с вафли, моля те :D
Виждам няколко готови за пържене. С какво ги храниш? Само не казвай с вафли, моля те :D
Теди, като човек, който от доста години вече гледа големи (като за аквариум) и скъпи риби, тази шега за тигана/пърженето/въдицата (в различни варианти според хобито на шегуващия се) можеш ли да познаеш колко пъти съм я чувал? :D
Храня ги с най-различни храни, като предпочитам да им поръчвам маркови (OSI, NLS, Dainichi и други). Също така им приготвям замразена смес от спанак, грах, скариди, червени чушки и... ще си запазя в тайна няколко от съставките. ;)
23.03.2015 г. (без силова тренировка)
Плуване:
- 625 м. кроул (леко темпо);
- 625 м. бруст (леко темпо);
- 50 метра кроул (спринт от стена) - време 39-40 с..;
- 50 метра бруст (спринт от стена) - време 57 с.;
Общо 1400 метра за 50 минути, първите шест дължини по три кроул и бурст, после смяна на всяка дължина.
Много съм доволен! Всичко е нагоре днес. Първо слязох под 40 секунди на 50 метра кроул, после имах доста повече въздух, докъм 500 метра на практика не почивах, а след това също не бяха много почивките. Това ми позволи да направя допълнителни 100 метра, като ги докарах до 1400. Записах и цяла дължина гръб. Бъркам там нещо техниката с краката, както и ритъма на ръцете и това ми коства много енергия. Ще го оправяме това с времето.
Записвам си да потърся информация колко дава старта от блокче в сравнение с този от стена на 50 метра кроул.
Добавки:
2. Към 14 (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs.
Обобщение за деня:
Нормален работен ден без особени изненади.
Храна:
Калориите са лек дефицит с добро съотношение на макронутриентите и без алкохол.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 24.03.15 08:42.
Записвам си да потърся информация колко дава старта от блокче в сравнение с този от стена на 50 метра кроул.
Пубера каза около секунда...
Пубера каза около секунда...
Хм. Все си мисля, че е повече, поне лично при мен. Трябва да засека някой ден. :)
24.03.2015 г. (без силова тренировка)
Добавки:
Обобщение за деня:
Днес училището на малката щерка има патронен празник и се наложи да си остана у нас да се гледаме с нея. Да, обаче през нощта ми стана лошо, вдигнах температура и днес съм болен. Отбелязвам първото си разболяване от доста време насам. Даже не помня кога беше предишното - преди няколко години вероятно.
Във всеки случай днес съм в бокса и няма да се тренира. За утре още не е ясно.
Храна:
Не ядох нищо докъм пет, но не защото съм искал да фаствам съзнателно, а просто нямах никакъв апетит. После насила хапнах малко мусака с конско и телешко (много вкусна се оказа) и пих две бири, които реално бяха напълно излишни и не ми доставиха никакво удоволствие.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 25.03.15 09:34.
Бързо възстановяване Боби !!!
Дано е от еднодневните вирусчета :)
Благодаря!
Да, натам вървят нещата. Днес съм доста по-добре. То няма и как иначе - терапевтичният ефект на цял ден лежане, съчетано с шест нови епизода на Mythbusters, последвани от 11 часа сън, е огромен. :)
Сутринта се замъкнах до офиса, даже вече ми минава през главата ере(о)тичната мисъл за тренировка довечера, но ще видим как ще съм следобед.
25.03.2015 г.
Тренировка 14 - Силова Б
Загрявка:
Мъртва тяга - 8х20, 6x70 кг.
Придървапне на горен скрипец с раменен хват - 8х60, 8х70 кг.
Адаптация:
Мъртва тяга - 3х170 кг.
Набирания с раменен хват - 4.
Работни серии:
1. Последователно:
1.1. Мъртва тяга -3х195, 3х195, 3х195 кг.
1.2. Набирания с раменен надхват (с доп. тежест) - 3х40, 3х40, 3х40 кг.
2. Последовтелно:
2.1. Борчески обръщания - 3х85, 3х85, 3х85 кг.
2.2. Силово гребане с дъмбел от земя - 4х72, 3х72, 3х72 кг.
3. Кръгове:
3.1. Мъртва тяга - 1x210, 1х215, 0х210, 1х210 кг.
3.2. Набирания с раменен надхват (с доп. тежест) - 1х50, 1х50, 1х50 кг.
3.3. Борчески обръщания - 1х95, 1х95, 1х95 кг.
3.4.Силово гребане с дъмбел от земя - 1х82, 1х82, 1х82 кг.
4. Частични повторения:
4.1. Висока тяга (от ниво на долната част на квадрицепса) - 1х220, 1х220 кг.
Въпреки вчерашното неразположение тренирах днес и не съжалявам.
Положителни:
- Увеличих тежестта на обръщанията.
- На силовите кръгове тяга уцелих добре тежестта. 215 в третата серия си бяха горе, но заради хвата не можах да заключа, затова “се наказах” с още един подход на 210.
Отрицателни:
- Хватът издиша на 215.
Добавки:
3. Преди тренировка - 5 гр бета аланини на Bulk Powders, 1½ гр Kre-Alaklyn на Saturn.
Обобщение за деня:
Днес обратно в офиса. Иначе нищо за отбелязване.
Храна:
Леко отрицателен баланс без алкохол.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 26.03.15 08:32.
26.03.15
11:30
Боби, разпитах на басейна за въпроса със старта от блокче при 50 м кроул.
Зависи от това колко добър плувец си, техника и други фактори, но съвсем спокойно може да се получи 2 сек разлика.
За сравнение - едно от момчетата (млада надежда) на басейна има следните времена: 29 сек (блокче) и 31 сек. :)
26.03.15
13:23
На 11 години е момчето. :)
Бреее то рекорда на България до 12 години е 27,50…а той го плува на тренировка за 29…ццц Браво!!
Мнението беше редактирано от nervak на 26.03.15 13:56.
26.03.15
14:03
Той вече се състезава. Загубих броя на състезанията и медалите.
Не съм сигурна дали времето, което дадох за блокче, не е направено именно на състезание.
Просто се сетих днес да попитам треньора му заради чуденката на Боби.
Два пъти седмично ставам свидетел на тренировките му. МНОГО е бърз и плува с голям плам. Кеф ти е да седиш отстрани и да го гледаш. :)
26.03.2015 г. (без силова тренировка)
Добавки:
Обобщение за деня:
Половината ми ден мина в срещи, после успях и малко работа да посвърша.
Без физическа активност.
Храна:
Нямах време да обядвам докъм два, а после реших да изчакам до вечерта. За сметка на това у нас ядох разни неща, които обикновено класифицирам като боклуци. В крайна сметка останах на леко отрицателен баланс с лошо съотношение на макронутриентите.
27.03.2015 г.
Тренировка 15 - Обемна A
Загрявка:
Бедрени разгъвания на машина - 8x39 кг.
Клек - 8.
Работни серии:
1. Последователно:
1.1. Бедрени разгъвания - 12х79½, 12х79½ кг.
1.2. Преден клек - 18х100 кг.
1.3. Лицеви опори с ръце на ширината на раменете - 50.
1.4. Лицеви опори със събрани длани - 20.
1.5. Кофички - 18, 16.
1.6. Флайс с дъмбели - 8х30 кг.
1.7. Избутване на прав лост от полулег - 6х100 кг.
1.8. Кросоувър на портален скрипец - 8х9 плочки.
1.9. Френско разгъване с крив лост - 9х60½ кг.
1.10. Избутване на прав лост от лег с тесен хват - 7х100 кг.
1.11. Разтваряне встрани от стоеж с дъмбели - 8х25 кг.
2. Изометрии:
2.1. Изометрия на преден клек малко над паралела - 13 с х 110 кг, 9 с х 110 кг.
2.2. Изометрия на лег малко над мъртвата точка - 11 с х 135 кг, 9 с х 135 кг.
2.3. Изометрия на раменна преса от стоеж на (на нивото на очите) - 11 с х 70 кг, 9 с х 70 кг.
Горе-долу прилично.
Положително:
- Увеличих повторенията в сравнение с последните две-три тренировки на няколко упражнения - клек, лицеви с тясно разположени длани, кофички, френско разгъване.
Отрицателно:
- Размотавах се малко.
- Повторенията бяха по-малко от предния път на някои упражнения.
Добавки:
Обобщение за деня:
Нищо за отбелязване днес.
За пръв път ми се налага да избирам между плуване и силова тренировка. Избрах залата. :) Ще плувам утре.
Храна:
Днес отпускам малко нещата - покрай еднодневния вирус в последните три-четири дни съм все в дефицит и пак ще започне да страда възстановяването. Затова почти 5000 калории, подплатени с точно пет петъчни бири.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 27.03.15 23:40.
28.03.2015 г. (без силова тренировка)
Плуване:
- 575 м. кроул (леко темпо);
- 575 м. бруст (леко темпо);
- 50 метра кроул (спринт от стена) - време 38 с..;
- 50 метра бруст (спринт от стена) - време 56-57 с.;
Общо 1300 метра за 50 минути, първите осем дължини по четири кроул и бурст, после смяна на всяка дължина.
Положително:
Днес добре като цяло! Първите 1000 метра почти не почивах. В началото на един дъх четири дължини кроул, което е напредък. На спринтовете също свалям по секунда и в двата стила. Първите 500 метра за под 15 минути, първият километър - за 32.
Ако продължавам да свалям по секунда на тренировка още няколко месеца, скоро ще има “дръж се, Сезар Сиело!” :D Ама първо ще трябва да сляза под постиженията на 11 годишни момчета и 14 годишни момичета. :D
А сериозно дори сега без подобрение на техниката с още малко въздух в последните 15-тина метра мога да сваля още 1-2 секунди, но за повече ще тряба да работя доста върху подобряване на стила.
Отрицателно:
След двата спринта изведнъж се сдухах тотално и дори не можах да докарам 1400 метра. При гърба положението е трагично - днес изплувах 50 метра едва-едва. Долната половина на тялото потъва, задната част на бедрата се схваща, липсва ми гъвкавост на раменете и лопатките, от което страда техниката с ръце и изобщо имам много работа.
Добавки:
1. Към 8 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 1 капсула Taurine на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
2. Преди тренировката - 6 грама бета аланин.
3. Към 14 (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs.
4. Преди лягане (план) - 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 50 мг цинк пиколинат на Now.
Обобщение за деня:
Рано е за обобщение.
Храна:
Втори пореден мазно-въглехидратно-алкохолен ден с много, но за сметка на това калпава храна.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 28.03.15 21:06.
29.03.2015 г.
Тренировка 16 - Обемна Б
Загрявка:
Високо изтегляне от земя - 8х20, 6х70 кг.
Работни серии:
1. Последователно:
1.1. Високо изтегляне от земя - 11х100, 8х100 кг.
1.2. Сунгове до вертикала - 30х50 кг.
1.3. Пулоувър преса с диск - 10х50, 9х50 кг.
1.4. Набирания в подхват - 19, 11.
1.5. Набирания в раменен надхват - 9, 8.
1.6. Набирания в успореден хват - 7, 7.
1.7. Скотово с крив лост/дъмбели - 8х50 кг.
2. Изометрии:
2.1. Изометрия на тяга в стартово положение (без движение) - 7, 10 с.
2.2. Изометрия в горно положение на набиране с тежест - 8 с х 16 кг, 12 с х 16 к
Не бях много свеж, но стана прилична тренировка, макар и без рекорди, ако не броим изравнен личен рекорд за най-голяма тежест, която не съм успявал да помръдна от земята!
Положително:
- Ами.... май само на скотовото увеличих повторенията. Е, все е нещо. :D
Отрицателно:
- Нямах толкова въздух, като предния път и не бях възстановен, но без да е нещо драматично.
Добавки:
4. По време на тренировка - 12 гр Monster Amino BCAA.
Свърши ми Modern-ът и докато пристигне пратката от Бълка, пия някакви Монстер Амино в залата.
Обобщение за деня:
Нормална неделя. Сутринта оправях аквариум и докато се източваше водата, поглеждах формулата с едно око. После готвене, малко оправяне из нас (в които не бях в главната роля, но все пак помагах). Следобед тренировка, после с маката щерка посадихме в градинката пред блока елхичката от миналата Коледа. Дано тази се хване, че предишната е на умиране!
След чутовните рекорди на скотово реших, че не може да не се снима този потресаващ бицепс - трябва да остане за поколенията!
Храна:
5к... В някой момент съм кривнал от пътя към плочките. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 29.03.15 21:34.
Ю бре къ е наизкачало окабеляването.....яко пъмп.....(rock)
От калпавата изолация е това, не от друго. :) Правят я вече евтина и тънка. Не е като едно време по десетина сaнтиметра лой навсякъде. :D
Мнението беше редактирано от Boby_ на 30.03.15 11:32.
.
Чета аз в отчета, да видя каква е тая калпава храна и гледам риба (бяла) - 2000гр/мл. и тъкмо щях да се обадя, че не ти е верен калкулатора и че това е хубава храна с доволно количество протеин, когато всъщност “видях” истината :D :D
... всъщност “видях” истината :D :D
Римляните са го измислили отдавна... In cervisia veritas!
Е, не точно те, а онези, които са ги измели от Рим. :D
Мнението беше редактирано от Boby_ на 30.03.15 12:56.
30.03.15
19:00
Я колко много екоактивисти има в този форум.
47 гласа ЗА засадената елхичка пред блока :D
Edit: Опа, нова страница! Да пожелаем на Боби мечтаните плочки и никакви болежки!!!
Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 30.03.15 19:01.
Да се обадя аз малко като черна станция за елхичката - това с живите коледни дръвчета е общо взето само за успокояване на гузната ни съвест. В действителност иглолистните дървета се отглеждат много трудно и са доста капризни към пресаждането. Болшинството от тях не се хващат изобщо, а други от тях изсъхват след година-две. Като цяло всяко дърво от умерените ширини има нужда от няколко месеца зимен покой, т.е. да изкара зимата на студено, желателно при не повече от 10 градуса (да, точно като мечките), а тези елхички в саксии точно насред зимата ние ги вкарваме на топло и ги “събуждаме”. От там им се нарушава естествения цикъл, който или се възстановява трудно или... никога. Все пак успех на Боби с неговата, дано има късмет и да се хване :)
30.03.2015 г. (без силова тренировка)
Плуване:
- 630 м. кроул (леко темпо);
- 630 м. бруст (леко темпо);
- 40 м. гръб (леко темпо);
- 50 метра кроул (спринт от стена) - време 42 с..;
- 50 метра бруст (спринт от стена) - време 56-57 с.;
Общо 1400 метра за 52 минути, първите десет дължини по пет кроул и бруст, после смяна на всяка дължина.
Положително:
500 метра под 13 минути, 1000 - под 27 и на практика без почивка.
Отрицателно:
Слабичко на спринтовете, като след това изчезна всякаква енергия.
Мисля, че спринтове във всяка тренировка на този етап са ми излишни и дори пречат. От другия път ще си правя контролни не по-често от веднъж месечно, а в останалите тренировки ще залагам на увеличаване на общия обем и темпото в рамките на цялата тренировка.
Добавки:
Обобщение за деня:
Мраза, мразя, мразя тази смяна на астрономическото време с лятно! Безсмислена икономически, ужасяваща медицински, отвратителна практически! Като някакви папагали я повтаряме десетилетия след изчерпване на полезността й.
Храна:
Днес без алкохол, но с доста храна. Баланс около неутралния при сегашното ми състояние на метаболизма.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 30.03.15 21:05.