btw По въпроса за “рептила” (как му измислихме набързо прякор :)), връщайки се от пазаруване в Карфур, си беше изял тортичката от рождения ден :D
P.S. Започнах нова страница, та да пожелая на Боби хубави моменти във всичко и повече усмивки (sun)
Мнението беше редактирано от Zozo на 08.05.15 13:28.
Оу, и на мен са ми разказвали за рептилите, но паметта ми го беше затрила... Подсетихте ме :D
Общо взето, същата категория хора като този чичко: уж вегетарианци, ама не знаят защо (и ядат пилешко от време на време); гладни до мозъка на костите си - и набиващи шоколад и бисквиДи всеки ден; с много изтънчен и чувствителен нос, защото месото им мирише; и последен акцент - интересуват се от магии :Д и четат от масовите книжлета за влияние над другите, Вселената и водата. И ги намират за гениални.
(envy)(puke)
Вчера четох че 4% от жителите на САЩ вярвали в теорията за рептилите, които вземат човешки вид и подменят влиятелните политически и икономически фигури по целия свят с цел световно господство.
08.05.2015 г. (без силова тренировка)
Колоездене:
- 07:35 - 8,31 км за 33:07 мин, средна скорост 15,1 км/ч, максимална скорост 30,3 км/ч.
- 16:00 - 8,60 км за 31:32 мин, средна скорост 16,4 км/ч, максимална скорост 38,8 км/ч.
Днес отново с колелото на работа. Ендомондото този път се съгласи с мен, че на отиване се изкачвам повече, отколкото на връщане. :)
Добавки:
1. Към 9 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 1 капсула Taurine на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
2. Към 16 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs.
3. Преди лягане (план) - 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 50 мг цинк пиколинат на Now.
Обобщение за деня:
Нищо особено днес, освен доста работа и съвсем малко нерви, породени от нея.
Храна:
Неутрален или леко положителен баланс с 4 бирички.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 09.05.15 12:26.
Надали проблемите на Рептила са зааради “вегетарианството” му. Предполагам,че е човек с готова диагноза. Вегетарианството му е рептилианска титла.
Явно аз съм един от малкото хора, които не са запознати с рептилите,а уж съм в час с нещата...пфу...
09.05.2015 г.
Тренировка 35 - Обемна A
Загрявка:
Бедрени разгъвания на машина - няма.
Клек - няма.
Работни серии:
1. Последователно:
1.1. Бедрени разгъвания - 12х79½, 12х79½ кг.
1.2. Преден клек - 17х102½ кг.
1.3. Лицеви опори с ръце на ширината на раменете - 50.
1.4. Лицеви опори със събрани длани - 19.
1.5. Кофички - 20, 18.
1.6. Флайс с дъмбели - 10х30 кг.
1.7. Избутване на прав лост от полулег - 10х100 кг.
1.8. Кросоувър на портален скрипец - 9х10 плочки.
1.9. Френско разгъване с крив лост - 10х60 кг.
1.10. Избутване на прав лост от лег с тесен хват - 8х100 кг.
1.11. Разтваряне встрани от стоеж с дъмбели - 9х25 кг.
2. Изометрии:
2.1. Изометрия на преден клек малко над паралела - 13 с х 110 кг, 10 с х 110 кг.
2.2. Изометрия на лег малко над мъртвата точка - 10 с х 140 кг, 10 с х 140 кг.
2.3. Изометрия на раменна преса от стоеж на (на нивото на очите) - 10 с х 70 кг, 7 с х 70 кг.
Обобщение за тренировката:
Много добре! Стигнах до залата с колело за раздвижвае, така че загрявка нямаше.
Положително:
- Увеличих повторенията почти навсякъде - клек, трицепсови лицеви, кофичики, флайс, наклонена лежанка, френско...
- Добра интензивност, малки почивки.
Отрицателно:
- Нямам от какво да се оплача днес. :)
Колоездене:
- 10:00 - 4,37 км за 19:10 мин, средна скорост 13,7 км/ч, максимална скорост 33,8 км/ч.
Само леко раздвижване до фитнеса с колелото, колкото да запиша разстояние и днес. :)
Добавки:
1. Към 8 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 1 капсула Taurine на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
2. Преди тренировка - 1 доза Shock Therapy, 1½ гр Kre-Alaklyn на Saturn.
3. По време на тренировка - 17 гр Intra Workout на Bulk Powders.
4. След тренировка - ~59 гр Pro-Antium на Ronnie Coleman.
5. Към 16 (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs.
6. Преди лягане (план) - 10 гр рибено масло, 50 мг цинк пиколинат на Now, 2 таблетки Магнерич.
Обобщение за деня:
Сутринта малко разчистване на гардероба от дрехи, които не изхвърлям, но и не нося. Общо взето го изпразних. :) После фитнес, а сега отиваме на рожден ден за обяд.
Храна:
Новата ми зодия - биролей...
Мнението беше редактирано от Boby_ на 10.05.15 11:55.
10.05.2015 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 9 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 1 капсула Taurine на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
3. Преди лягане - 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 50 мг цинк пиколинат на Now.
Обобщение за деня:
Сутринта оправях аквариума и сменях вода, което без топла вода си е истинско предизвикателство.
Имах и много интересен разговор в супермаркета. Докато си избирах ягоди, слаба на вид дама на видима възраст около 60 ме доближи и попита колко често тренирам. Ей така, от нищото. Отговорих й, а после ме застреля със следващ въпрос - на чисто ли тренирам? Била си говорила наскоро с неин познат за теглото при мъжете на различни възрасти и как можело да му се влияе и затова се интересувала. Казах й, че тренирам на чисто - взимам само добавки, на което получих заключение “Знаех си, не е чисто”. Последва обяснение какво е протеин и аминокиселини пред щанда със зеленчуците, но не мисля, че намерих подходяща почва - жената вече имаше своя отговор.
Храна:
Леко положителен баланс.
11.05.2015 г.
Тренировка 36 - Обемна Б
Загрявка:
Високо изтегляне от земя - 8х20, 6х70 кг.
Работни серии:
1. Последователно:
1.1. Високо изтегляне от земя - 10х102½, 9х102½ кг.
1.2. Сунгове до вертикала - 33х50 кг.
1.3. Пулоувър преса с диск - 10х50, 10х50 кг.
1.4. Набирания в подхват - 21, 13.
1.5. Набирания в раменен надхват - 10, 8.
1.6. Набирания в успореден хват - 8, 7.
1.7. Скотово с крив лост/дъмбели - 6x50 кг.
2. Изометрии:
2.1. Изометрия на тяга в стартово положение (без движение) - 9, 11 с.
2.2. Изометрия в горно положение на набиране с тежест - 11 с х 16 кг, 9 с х 16 кг
Нормална тренировка.
Положително:
- Личен рекорд на суинговете с 50 кг - 33 броя днес. Не е много, но е с едно повече, отколкото бях правил досега.
- Набиранията прилични.
Отрицателно:
- Наболяваше ме левият лакет - както отвътре, така и отвън.
- Накрая взех да показвам на Дечо колелце от стоеж и нещо кръстът се обади... отново. Май и тягата ще я пратя при клека - упражнение, което ще правя, но на което няма да настискам.
Добавки:
1. Към 8 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 1 капсула Taurine на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
2. Преди тренировка - 1½ гр Kre-Alaklyn на Saturn.
3. По време на тренировка - 15 гр IntraWorkout на BulkPowders.
4. След тренировка - ~64 гр Pro-Antium на Ronnie Coleman.
5. Към 17 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs.
6. Преди лягане (план) - 10 гр рибено масло, 50 мг цинк пиколинат на Now, 2 таблетки Магнерич.
Обобщение за деня:
Нормален понеделник. Посвърших това-онова, без да се преуморявам. :)
Заради времето реших да не се грижа чак толкова за въглеродния си отпечатък и се отказах от ходенето с колело. Утре обаче съм с него.
А в момента полуседя-полулежа върху апликатора и си утешавам мъката с малцово.
Храна:
Калорийният баланс е положителенм, но само с две бири. За сметка на това си отворих едно 12-годишно Glenmorangie и в момента му се наслаждавам. Едно от най-добрите, които си позволявам. Дори 10-годишното е по-добро от някои далеч по-скъпи, а 12-ската е блага работа. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 12.05.15 08:51.
Гледах но не видях да си писал какво колело си си взел, сега и аз се оглеждам да взема някое да пораздвижвам от време на време.
казано от Станимир на 11.05.15, 21:03:
Гледах но не видях да си писал какво колело си си взел, сега и аз се оглеждам да взема някое да пораздвижвам от време на време.
Ами след не много дълго мислене си взех градско - Cross Avalon Gent 28” с XL рамка. Изрично държах да има предна вилка с амортисьор, да не е с най-базовото оборудване (ако така се казва на спирачки, скорости и др.) и да има калници и багажник. Искаше ми се и да е с дискови спирачки, но в магазина ме разубедиха - не ми трябвали за града, а само увеличавали теглото.
Само му смених “коблицата” (и за този термин не съм сигурен) на кормилото, за да може да се повдига по-високо - ниско ми беше в оргиналния си вид.
В същия магазин имаше Cube едно към едно с това като рамка и оборудване - буквално близнаци, но с 600 лв отгоре и си викам “що пък да не е българско в крайна сметка”.
Досега съм много доволен от покупката. Нищо общо с планинското на голямата дъщеря.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 11.05.15 21:08.
Cross 28” карам по 10тина км практически всекидневно от 20г. насам с няколко месечни пропуски...Преди с първото куче,с второто,а сега с последното..Само един лагер съм му сменил...нищо !-ама нищо друго!!!Доскоро даже си беше и с оригиналните гуми.
Боби да те попитам:
Голяма ли е разликата между суинга с 50кг пудовка и 50кг дъмбел?
Като натоварване,дали си пробвал?
Мнението беше редактирано от nervak на 11.05.15 22:40.
казано от nervak на 11.05.15, 22:33:
Голяма ли е разликата между суинга с 50кг пудовка и 50кг дъмбел?
Като натоварване,дали си пробвал?
Нямам представа - никога не съм правил суинг с дъмбел. Движението е същото, но захватът е друг. Предполагам, че с пудовката е по-удобно, следователно с дъмбел ще е по-трудно, поне за удържане, но не ми се струва чак толкова различно.
12.05.15
11:25
Заради различния център на масата с дъмбел е по-лесно за правене, но по-трудно за държане - иска стискане.
казано от James Hinks на 12.05.15, 11:25:
с дъмбел е по-лесно за правене,но по-трудно за държане - иска стискане.
Как все лесното нацелвам???А хвата въобще при мен не играе,тъй като го правя на 45градуса спрямо хоризонталата-до вертилака просто няма как...
При мен недостатъкът на дъмбела е, че дръжката му е къса и не мога да го хвана с двете ръце една до друга, а трябва срещуположно и несиметрично.
12.05.15
14:11
С дъмбел не се ли хваща с двете ръце в единия край, за тежестите ? Ето така
Центъра на тежестта е изместен малко по-близо до тялото, спрямо пудовката, чийто център на тежестта би трябвало да е някъде в средата на гюлето.
Ами виж този на клипчето с какъв дъмбел го прави и си представи, ако е с повече дискове и ако последния е по-малък от другите, колко сигурен ще ти е хвата, особено пък ако суингваш до вертикала.
12.05.2015 г. (без силова тренировка)
Колоездене:
- 07:35 - 8,25 км за 29:01 мин, средна скорост 17,1 км/ч, максимална скорост 29,8 км/ч.
- 16:00 - 8,62 км за 30:57 мин, средна скорост 16,7 км/ч, максимална скорост 40,1 км/ч.
Въпреки мрачното време сутринта, се доверих на синоптиците и тръгнах с колелото. Не сбърках.
Сутринта малък рекорд за отиване - 29:01 минути и 17,1 км/ч средна скорост, макар че по-скоро се дължеше на късмета по светофарите, отколкото на друго. :)
На връщане малко по-ниска средна скорост, но за сметка на това рекордче за максимална. Започнах да си мисля какво ли ще ми се случи при падане с 40 км/ч... :)
Добавки:
1. Към 7 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 1 капсула Taurine на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
3. Преди лягане (план) - 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 50 мг цинк пиколинат на Now.
Обобщение за деня:
Нормален работен ден с няколко срещи.
Лошото е, че докато карах колелото сутринта, кръстът ме скъса от болкa, особено отляво. На връщане си позволих 400 мг ибупрофен 15 минути преди да тръгна. Май е време да ходя по лекари и имиджова диагностика, за да си опресня диагнозата и да видя какво се случва на L5/S1. :(
Храна:
Все същото като последния месец и нещо - излишък в следствие на повече въглехидрати и бира.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 13.05.15 08:48.
казано от Boby_ на 12.05.15, 19:14:
Все същото като последния месец и нещо - излишък в следствие на повече въглехидрати и бира.
Абе Боби, ти зимата стриктен, дисциплиниран, лятото - изпусна контрола :D. Я си актуализирай приоритетите малко :D, морето чука на вратата :D
казано от Петър на 13.05.15, 11:52:
Абе Боби, ти зимата стриктен, дисциплиниран, лятото - изпусна контрола :D. Я си актуализирай приоритетите малко :D, морето чука на вратата :D
Моите приоритети винаги са били по-особени. Например да мога да си позволя да седна навън на хубавото време и да ударя няколко освежаващи бири. Докато зимата това изкушение не е толкова силно. :)
Освен това сега качвам нивото на трудност - плочки без бира и въглехидрати е лесна работа, но с тях става хардкор. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 13.05.15 19:38.
13.05.15
14:00
По-добре 10 дена срам на плажа отколкото цяла година пот във фитнеса :D
казано от WhiteWalker на 13.05.15, 14:00:
По-добре 10 дена срам на плажа отколкото цяла година пот във фитнеса :D
Проблемът не е, когато има или пот, или срам. Проблемът е, когато има и пот, и срам. :)
13.05.15
15:13
Проблем има само когато ти пука как изглеждаш и когато те вълнува мнението на другите за това как изглеждаш :)
казано от James Hinks на 13.05.15, 15:13:
Проблем има само когато ти пука как изглеждаш и когато те вълнува мнението на другите за това как изглеждаш :)
Винаги ми е пукало как изглеждам и мисля, че докато е в умерени граници, това не е нещо лошо. :)
13.05.15
16:08
Спокойно, на бирата не и пука как изглеждаш. :D
13.05.15
16:11
Боби изглеждаш много добре ,дори плочки по корема имаш,тренировките ти са тежки,а освен това имаш и много други движения,плуване,а сега и колело.... Не виждам проблем да си пиеш биричка,мисля че доста се вманиачаваш с калориите.Аз на твоите години бих се кефил да имам такава сила и да изглеждам така :)
казано от Boby_ на 13.05.15, 15:58:
казано от James Hinks на 13.05.15, 15:13:
Винаги ми е пукало как изглеждам и мисля, че докато е в умерени граници, това не е нещо лошо. :)
Споко,с течение на годините суетата намалява,Боби ;)
казано от TonsOfDamage на 13.05.15, 16:08:
Спокойно, на бирата не и пука как изглеждаш. :D
Тоест ставам само за бира, така ли? :D
казано от Ronaldinho на 13.05.15, 16:11:
Боби изглеждаш много добре ,дори плочки по корема имаш,тренировките ти са тежки,а освен това имаш и много други движения,плуване,а сега и колело.... Не виждам проблем да си пиеш биричка,мисля че доста се вманиачаваш с калориите.Аз на твоите години бих се кефил да имам такава сила и да изглеждам така :)
Вманиачавам се, защото съм го минавал този път и в двете посоки и то няколко пъти. Нещо в последно време ме избива на перифрази, затова ще подкарам и Лао Дзъ - “Качването на 1000 килограма започва с първата бира.”
Жалко, че вече няма подписи - това последното щеше да пасне много добре в моя. :)
казано от metalex на 13.05.15, 18:07:
Споко,с течение на годините суетата намалява,Боби ;)
Суетата нека намалява. Важното е други неща да не намаляват, чичо Митко. :) Мускулите имам предвид, разбира се. ;)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 13.05.15 19:21.
13.05.2015 г.
Тренировка 37 - Силова А
Загрявка:
Преден клек - няма.
Избутване на прав лост от лег - 8х20, 8х70 кг.
Адаптация:
Преден клек - 3х100 кг.
Избутване на прав лост от лег - 3х120 кг.
Работни серии:
1. Последователно (силови 3-2-1):
1.1. Преден клек - 3х135, 2х140, 1х145, 1x145, 3х135, 2x140, 1x145 кг.
1.2. Избутване на прав лост от лег - 3х147½, 2x150, 1x162½, 0х162½, 3х147½, 2х150, 0x160 кг.
2. Последовтелно (силови и частични):
2.1. Раменни преси с прав лост от стоеж - 3х77½, 2х77½, 3х75 кг.
2.2. Кофички с доп. тежест - 3х66, 3х66, 3х66 кг.
2.3. Частични повторения на раменна преса с около 20 см ход (без подем) - 2х100, 2x100, 2х100 кг.
Зле и днес. На първите две тежки единици на лега ме пазеше едно момче, чиято представа за безопасност беше целите му длани да са на лоста. И двете единици станаха, но едната я пиша нула, защото не знам дали не е помогнал въпреки уверенията му за противното.
Положителни:
- Няма.
Отрицателни:
- Слабост на всички упражнения във всички подходи и серии.
Колоездене:
- 07:35 - 8,22 км за 28:50 мин, средна скорост 17,1 км/ч, максимална скорост 31,1 км/ч.
- 16:00 - 8,99 км за 36:41 мин, средна скорост 14,7 км/ч, максимална скорост 35,2 км/ч.
Сутринта записах най-бързото ми придвижване до офиса досега - под 29 минути. Имах и късмет със светофатрите, разбира се. :)
Следобед по-полека с минаване през залата.
Добавки:
1. Към 7 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 1 капсула Taurine на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
2. Към 15 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs.
3. Преди тренировка - 1½ гр Kre-Alaklyn на Saturn.
4. По време на тренировка - 16 гр IntraWorkout на BulkPowders.
5. След тренировка - ~64 гр Pro-Antium на Ronnie Coleman.
Днес ми пристигна колагенът, който си поръчах наскоро. Почвам и от него да видим дали ще помогне с нещо за тъпите колене и кръст. Като добре информиран по темата за това как се възстановяват хрущяли на моята възраст, се съмнявам, но надеждата умира последна.
Обобщение за деня:
Доста работа днес, включително и важна телеконференция, преминала сравнително успешно.
Изхитрих се да си нося риза, панталон и обувки в раницата, макар че ризата не пристигна в офиса в най-чудесния вид. Все пак е по-добре от потна тениска и къси гащи. :) Суетен или не, не ми отива на позицията.
Храна:
Мисля, че е време да орежа въглехидратите и да спра тия банани, ябълки, а дори и хляб и ориз, които си позволявам в последно време. Започвам ВБ-НВД (високобирена нисковъглехидратна диета) - мечтата на свинята!
П. П. Горното се отлага за утре... например. Причината - ами... видях банан.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 13.05.15 22:35.
13.05.15
19:55
Ах, значи спирап плодовете, но не и бирата :) Хмм...
Аз подкрепям суетата. Един мъж трябва да е суетен и грижовен към външния си вид, към маниерите и изказванията си и да го показва. Суетата е това, което ме вдига сутрин от леглото. За мен тя е качество (стига да не е мания, де), а не грях. Така че , моля ви, не го успокоявайте така. ;)
Дали пък това кардио по ок. 20 км на ден не ти взема малко от силата? Не си се адаптирал още към допълнителното натоварване.
Мисля, че дланите на лоста ти пречат само психологически -при мен е обратното, ако няма никой да подлага под щангата, ще се затисна с 25% под макса. Трибоеца се бъзика с мен на лега-като си дърпа и слага ръцете- само като подложи показалци, и щангата “олеква” с 5 кг :) )
казано от Queen Cobra на 13.05.15, 19:55:
Ах, значи спирап плодовете, но не и бирата :) Хмм...
Аз подкрепям суетата. Един мъж трябва да е суетен и грижовен към външния си вид, към маниерите и изказванията си и да го показва. Суетата е това, което ме вдига сутрин от леглото. За мен тя е качество (стига да не е мания, де), а не грях. Така че , моля ви, не го успокоявайте така. ;)
Хайде сега и ти... :) Една Вероника ми стига. ;)
казано от Queen Cobra на 13.05.15, 19:55:
Дали пък това кардио по ок. 20 км на ден не ти взема малко от силата? Не си се адаптирал още към допълнителното натоварване.
Мисля, че дланите на лоста ти пречат само психологически -при мен е обратното, ако няма никой да подлага под щангата, ще се затисна с 25% под макса. Трибоеца се бъзика с мен на лега-като си дърпа и слага ръцете- само като подложи показалци, и щангата “олеква” с 5 кг :) )
Здрави трибойски пръсти значи! :)
Шегата настрана. И при мен е така - при максимален опит трябва да имам човек зад гърба, въпреки че съм нагласил ограничителите на стенда и мога винаги да оставя щангата там. Но пръсти на лоста ме разсейват - обичам аз да кажа кога да се помага.
А за кардиото сигурно има връзка - обемните тренировки са добре, даже вървят нагоре. Силовите обаче страдат. Ще викаме Неволята... така де, Адаптацията. :)
Може ли да споделиш за този колаген, защото го засякох и в дневника на Владимир, а и аз имам проблем с раменете и ми е много интересно като например марка, цена и откъде си го поръчал.
казано от Станимир на 14.05.15, 08:46:
Може ли да споделиш за този колаген, защото го засякох и в дневника на Владимир, а и аз имам проблем с раменете и ми е много интересно като например марка, цена и откъде си го поръчал.
От айхърба го поръчах. На Doctor’s Best e, Тип 1 и 3, 1000 мг. Цената е прилична, само дали ще има ефект предстои да установим. :)
14.05.2015 г. (без силова тренировка)
Колоездене:
- 07:35 - 8,11 км за 27:30 мин, средна скорост 17,7 км/ч, максимална скорост 32,5 км/ч.
- 16:00 - 8,36 км за 27:59 мин, средна скорост 17,9 км/ч, максимална скорост 42,8 км/ч.
Сутринта заведох детето с колелото - до училището с бутане, затова по-кратко разстояние. Направих си рекордче и на време, и на средна скорост.
Следобед мислех да си спестя усилия, но се оказа, че не мога и ди подобрих средната скорост, както и максималната.
Стигнах до момента, в който ми се повдига, като си погледна колелото. Дали е нормално това още на втората седмица? :)
Добавки:
Обобщение за деня:
Сутринта безсмислен двучасов уъркшоп, после доста работа и докато се обърна, станало време да си ходя.
Храна:
Много.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 14.05.15 21:34.
14.05.15
19:27
Боби, дал си почти 1000 лв за колело, не се отказвай, моля ;)
казано от Queen Cobra на 14.05.15, 19:27:
Боби, дал си почти 1000 лв за колело, не се отказвай, моля ;)
Че на мен и от щанги ми се гади. Не се отказвам аз току така. :)
14.05.15
19:43
Аз съм материалистична кучка и ми е жал за парите. Ти ще се оправиш ;)
Да разбирам, че сутрин си нагоре по баира, а вечер набираш скорост при спускане?
казано от Queen Cobra на 14.05.15, 19:43:
Аз съм материалистична кучка и ми е жал за парите. Ти ще се оправиш ;)
Да разбирам, че сутрин си нагоре по баира, а вечер набираш скорост при спускане?
Ако трябва да съдя по усещанията си, и в двете посоки съм нагоре. :)
Би било гадно, ако физиката и географията го позволяваха, а?
На отиване има повече изкачвания, но на връщане са по-стръмни. :) Софийска ми работа.
Стигнах до момента, в който ми се повдига, като си погледна колелото. Дали е нормално това още на втората седмица?
Нормално е да ти се повдига като видиш колело. Period. :D Останалото е сила на волята. (muscle)
14.05.15
20:23
Въх 1000лв за колело...аз вървя страшно много и искам да си взема колело ама за около 200лв. Студентска работа :D
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече