02.10.15
08:25
best. avatar. ever. :D
p.s. Пожелавам ти все така да си във форма, без значение дали пиеш бира или не.
Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 02.10.15 08:28.
Като я гледам тази снимка, все се сещам, как му зададоха въпрос, мисля че беше преди последната му участие на Олимпия, дали пие мляко и Арни отговори нещо от рода на: аз пия бира, момченцата пият мляко, аз не съм момченце, а пораснал мъж.
Арнолд винаги е показвал добро чувство за хумор.
Като я гледам тази снимка, все се сещам, как му зададоха въпрос, мисля че беше преди последната му участие на Олимпия, дали пие мляко и Арни отговори нещо от рода на: аз пия бира, момченцата пият мляко, аз не съм момченце, а пораснал мъж.
Арнолд винаги е показвал добро чувство за хумор.
Наскоро гледах новия терминатор, като филм е пълен та**к и подигравка с оригинала (Т1 и Т2), но поне е пълен със забавни реплики, най-вече от страна на Арни. И мацката кефи де, ама хубаво че троновете са мега хита да чуем за нея.
Мнението беше редактирано от aleks на 02.10.15 11:55.
02.10.2015 г.
Тренировка 56 - Бутащи (силова)
Загрявка и адаптация:
Избутване на прав лост от лег - 8х20, 8х70, 3х120 кг.
Преден клек - 5х70, 4х100 кг.
Раменни преси от стоеж с прав лост - 6х20 кг.
Работни серии
1. В трисети:
1.1. Избутване на прав лост от лег - 4х150, 3x150, 3x150, 2х150 кг.
1.2. Преден клек - 5х120, 5х125, 4х125, 3х125 кг.
1.3. Раменни преси от стоеж с прав лост - 4х75, 3х75, 2x75, 3х75 кг.
Обобщение за тренировката:
Доста зле като цяло.
Положителни:
- Върнах се на преден клек и свалих малко теглото. На 120 успях да докарам съвсем прилична дълбочина без болка, затова качих на 125, където вече ударих малко греда.
Отрицателни:
- Легът по-слаб от предния път, а раменната - традиционно трагична.
Добавки:
1. Към 8 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
2. Преди тренировка - 4 грама бета аланин на Bulk, 4 грама Л-аргинин на Bulk.
3. По време на тренировка - 14 гр IntraWorkout на BulkPowders.
4. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 10 гр рибено масло, 50 мг цинк пиколинат на Now, 2 таблетки Магнерич.
Обобщение за деня:
Пече се една работа, дето не ти е работа. Засега шансовете са микроскопични, но последствията върху средносрочните ми житейски планове за следващите 5-10 години биха могли да са огромни. Не казвам нищо повече, докато не се случи. Хубавото е, че ако не се случи, животът продължва все едно нищо не е било - рискове няма, освен мъничко оронено самочувствие.
Храна:
Рано е още, но ще подобава на новия ми аватар, както и на факта, че е петък вечер.
Дано се опече Арни ,дано ;)
Каквото стане, Митак! Няма да си посипя косите с пепел при всички случаи. :) Благодаря за подкрепата!
Welcome, it’s a world of hate.
Your life of buried dreams
Smothered by the soils of fate
Мнението беше редактирано от Boby_ на 02.10.15 19:30.
03.10.2015 г. (без силова тренировка)
Плуване:
- 800 м. кроул с леко до средно темпо = 16 дължини (2, 13х1);
- 750 м. бруст с леко до средно темпо = 15 дължини (14х1);
- 50 м. гръб с леко темпо = 2 дължини (2х1);
Общо 1600 метра за 62-63 минути.
Положително:
- Продължавам с изчистването на разни детайли в кроула - днес основно това да не вадя лявото око от водата, когато дишам от дясно. Нещата започат да се получават по-добре. Работя и върху дишането от двете страни. Засега изгбягвам удавянето.
- Обемът беше добре.
Отрицателно:
- Гърбът ме уморява много, а подобрение не виждам.
Добавки:
1. Към 7 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
2. Преди лягане - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 50 мг цинк пиколинат на Now.
Обобщение за деня:
Сутрнта на плуване, после ходихме да купуваме дрешки на малката щерка, а следобед бяхме на юбилеен рожден ден.
Храна:
Храната не беше много, но отидохда доста вино и бира на рождения ден.
25.09.2015 г.
Тренировка 57 - Дърпащи (силова)
Загрявка + адаптация:
Мъртва тяга с трап бар - 4х63, 4х113 кг.
Набирания с успореден хват - 3.
Работни серии:
1. В кръг:
1.1 Мъртва тяга с трап бар - 4х193, 3х193, 2х193, 2х193 кг.
1.2. Набирания с успореден хват (с доп. тежест) - 4х40, 4х40,4х40, 3х40 кг.
1.3. Силово гребане с дъмбел (от земя) - 5х78, 5х78, 5х78, 5х78 кг. (на ръка)
Средна работа. Вдигнах тежестта на тягата с още 10 кг и повторенията рязко намаляха. Това ще е работната тежест за известно време.
Положителни:
- Не се сещам.
Отрицателни:
- В началото всички пукаше и тракаше, а левият лакът се обаждаше доста неприятно в първите серии набирания.
Добавки:
1. Към 7 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
3. По време на тренировка - 15 гр IntraWorkout на BulkPowders.
4. След тренировка - ~55 гр. Pro-Antium на Ronnie Coleman.
5. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 10 гр рибено масло, 50 мг цинк пиколинат на Now, 2 таблетки Магнерич.
Обобщение за деня:
Тренировка преди обяд, после оправяне на аквариум, а сега - мърсисайдското дерби.
Храна:
Рано е още.
Не съм вярвал, че ще се радвам на победа на Арсенал, но когато играят два толкова противни отбора като Манчестер Юнайтед и Арсенал, по-малко неприятен е този, който е по-назад в класиренето преди мача (дори с малко). :D Освен това унижение на МанЮ винаги е приятно да се гледа. :) Вярно, беше по-удовлетворяващо, когато сърът се зачервяваше и увеличаваше оборотите на дъвката до нечовешки стойности, но и холандецът не е много по-приятен. :)
Има още цяло полувреме, разбира се, но няма как да не се случи нещо хубаво - Юнайтед трудно ще вземат три точки, а ако намалят резултата или дори изравнят, ще е още по-добре. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 04.10.15 18:50.
04.10.15
19:19
Вярно, беше по-удовлетворяващо, когато сърът се зачервяваше и увеличаваше оборотите на дъвката до нечовешки стойности
:D
Това по инерция го чета с тежък шотладнски акцент. :D
Мнението беше редактирано от Boby_ на 04.10.15 19:23.
Честито уволнение Роджърсово.
Очаквам калориите от алкохол да са над 1/3 от дневните в близките няколко дни.
Честито уволнение Роджърсово.
Очаквам калориите от алкохол да са над 1/3 от дневните в близките няколко дни.
Като гледам кого гласят за заместник, може и да са половината... За Юрген Клоп мнението ми е по-скоро положително като потенциален мениджър на отбора, но татко Карло според мен е един от най-неадекватните и страхливи треньори изобщо в света. :) Особено на фона на ужасната селекция, която направи Роджърс това лято, не виждам светъл лъч поне за близкото бъдеще на Ливърпул.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 05.10.15 11:08.
05.10.2015 г. (без силова тренировка)
Добавки:
2. Преди лягане - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 10 грама рибено масло, 1 капсула (600 мг) алфа-липоева киселина, 50 мг цинк пиколинат на Now.
Обобщение за деня:
Тежък ден като цяло, натоварен както с работа, така и с емоции. Мислех да плувам, но след работа се наложи да ходя да избирам по лични предпочитания нещо, което вероятно ще ползва някой друг, затова плуването се отложи за сряда.
Храна:
Отново над 4 к. Ако продължавам в този дух, поддържането на тегло около 105 кг до пролетта ще стане химера. В момента обаче си имам далеч по-съществени притеснения и вероятно целият октомври ще премине под техния знак.
06.10.2015 г.
Тренировка 58 - Бутащи (Обемна A)
Загрявка:
Раменни преси с пудовки - 8х16 кг (на ръка).
Клек с лост тип “кобилица” - 5х30 кг.
Работни серии:
1. В двусети:
1.1. Клек с лост тип “кобилица” - 7х130, 6х130, 5х130 кг.
1.2. Раменни преси с пудовки от стоеж (двустранно) - 9х32, 7х32 кг (на ръка).
2.1. Избутване на прав лост от лег с тесен хват - 7x115, 6х115.
2.2. Бедрени разгъвания на машина - 14х79½, 10х79½ кг.
3.1. Избутване на дъмбели от лег - 6х52, 7х52 кг (на ръка).
3.2. Бедрени сгъвания на машина - 8х43½, 5х43½.
4.1. Кофички с доп. тежест - 7х50, 6х50 кг.
4.2. Борческо въртене с дъмбели - 7х19, 6х19 кг (на ръка).
2. Еднократно:
5. Трицепсово привеждане на горен скрипец (портален) с въженце - 7 х всички плочки.
6. Суингове до вертикала - 20х50 кг.
Днес съм доволен като цяло.
Положително:
- Почти навсякъде обемът е нагоре или поне не пада.
Отрицателно:
- Не се сещам за нищо конкретно.
Добавки:
1. Към 8 - 1 капсула хром пиколинат (200 мкг) на Now, 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич.
4. След тренировка - ~62 гр. Pro-Antium на Ronnie Coleman.
5. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 10 гр рибено масло, 50 мг цинк пиколинат на Now, 2 таблетки Магнерич.
Обобщение за деня:
Доста глупости имам на главата в момента, както и едно-две по-сериозни неща. Не ми се разказва общо взет.
Храна:
Рано е още.
https://www.kickstarter.com/projects/konrardy/supplemental-brewing-protein-beer?ref=video
А можеше тази ниша да е твоя... :@
https://www.kickstarter.com/projects/konrardy/supplemental-brewing-protein-beer?ref=video
А можеше тази ниша да е твоя... :@
Не искам да си представям какво си търсил, за да попаднеш на това. :D
07.10.15
20:08
Абе аз не казах ли Боби да не разбира за тая хватка с протеиновата бира? :D
Петър е вторият човек, който свързва точно тази бира точно с този Боби! В рамките на няколко часа!
07.10.2015 г. (без силова тренировка)
Добавки:
Обобщение за деня:
Важни срещи, разговори, които решават много неща, но приключват с неясен резултат и др. такива “екстри”.
Вечерта беше предвидено плуване, но заради авария на Топлофикация басейнът беше затворен.
Храна:
Много.
08.10.2015 г.
Тренировка 59 - Дърпащи (Обемна A)
Загрявка:
Мъртва тяга - 3х70, 3х120 кг.
Придърпване на горен скрипец пред гърди - 6х60 кг.
Работни серии:
1. В двусети:
1.1. Мъртва тяга - 3х170, 3х170, 2х170 кг.
1.2. Набирания с успореден хват - 19, 12.
2.1. Мъртва тяга с дъмбели - 7х144, 5х144 кг.
2.2. Борческо обръщане от вис - 8х77½, 7х77½ кг.
3.1. Набирания с широк надхват - 10, 8.
3.2. Високо изтегляне от земя с прав лост - 6х110, 5х110.
4.1. Скотово сгъване с дъмбел - 9х25, 7х25 кг (на ръка).
4.2. Планк с редуващо се повдигане на срещуположни ръка и крак - 50 с, 42 с.
Днес съм доволен от тренировката! Онзи ден изслушах една лекция за класическата тяга от Евгени Попов, придружена с нагледна демонстрация, което е на път да доведе до това да преосмисля механиката на движението. На практика през последните година-две съм се отдалечавал от най-безопасното изпълнение на движението. Затова днес си правих експерименти на малка тежест, макар че май 170 не са толкова малко за заучаване на нов подход, особено в първата фаза на движението.
Положително:
- Силни набирания (като за мен, разбира се).
- Приличен обем на обръщанията, увелчение на високото изтегляне, както и на скотовото (сега чакам презрителни усмивки).
Отрицателно:
- Нямам кой знае какво за отбелязване, освен че избързах със 170 на тягата, но се разминах без проблеми.
Добавки:
4. След тренировка - ~62 гр. Pro-Antium на Ronnie Coleman.
5. Преди лягане - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 10 гр рибено масло, 50 мг цинк пиколинат на Now, 2 таблетки Магнерич.
Обобщение за деня:
Още от същото или нова доза лудница...
Храна:
Рано е още.
Реших да ставам фитнес-модел. Сега е модерно. Ето и първите две снимки от портфолиото ми. Плочките са на изчезване, но кой ще ми гледа корема, щом съм с брада (да, държа да отбележа брадата). В понеделник ще ме запознаят с Лазар Нагъзангелов. Само не казаха кой понеделник...
Трябва да си измисля и сценично име. Мисля си за Малкия Азис - ще се харчи добре.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 08.10.15 19:21.
08.10.15
19:21
Днес съм доволен от тренировката! Онзи ден изслушах една лекция за класическата тяга от Евгени Попов, придружена с нагледна демонстрация, което е на път да доведе до това да преосмисля механиката на движението. На практика през последните година-две съм се отдалечавал от най-безопасното изпълнение на движението. Затова днес си правих експерименти на малка тежест, макар че май 170 не са толкова малко за заучаване на нов подход, особено в първата фаза на движението.
Някъде в интернет нещо или на живо :D :)
Някъде в интернет нещо или на живо :D :)
Съвсем на живо. От няколко месеца тренира в Лъки Джим поне 3 пъти седмично или поне толкова аз го засичам. :)
08.10.15
19:24
Разбирам. И аз чух нещо подобно, но не съм го засичал през почти месец от както съм тук. Знам, че е донесъл кобилицата само :D
Боби, няма как вече, ще трябва да си направиш не само профил във фейсбук, ами и фен страница...
08.10.15
19:33
Днес съм доволен от тренировката! Онзи ден изслушах една лекция за класическата тяга от Евгени Попов, придружена с нагледна демонстрация, което е на път да доведе до това да преосмисля механиката на движението.
Този човек, някъде 1999-2000 година, колкото пъти сме го виждали при щангистите на Славия, толкова пъти той тренираше, а всички го гледаха и си водеха записки. Сигурно е подобно и сега. :)
Днес съм доволен от тренировката! Онзи ден изслушах една лекция за класическата тяга от Евгени Попов, придружена с нагледна демонстрация, което е на път да доведе до това да преосмисля механиката на движението.
Този човек, някъде 1999-2000 година, колкото пъти сме го виждали при щангистите на Славия, толкова пъти той тренираше, а всички го гледаха и си водеха записки. Сигурно е подобно и сега. :)
Всъщност не съвсем. Сега нито тренира, нито изглежда като преди 15 години и много малко хора в залата знаят кой всъщност е той, а някои от тези, които го познават, си мислят (но само си мислят), че вече няма какво да научат за силовия трибой, щангите, стронгмен и изобщо за силовите спортове. Аз обаче си говоря с него, когато имам възможност. Повечето разговори са за запълване на времето между сериите, но дори и те са интересни и разтоварващи, а когато реши да показва и обяснява, според мен почти всеки трениращ в България трябва да млъкне, да наостри слух и да отвори широко очи. Аз поне го правя. :)
Боби, няма как вече, ще трябва да си направиш не само профил във фейсбук, ами и фен страница...
За профил във Фейса ще ми трябват поне четири реда плочки, ако не и пет.
09.10.2015 г. (без силова тренировка)
Добавки:
Обобщение за деня:
Дълъг и тежък петък, точно като седмицата преди него. Без физическа активност, ако не броя стискането на зъби, за да не кажа на някои хора какво точно мисля за тях.
Храна:
Пак стана доста. Картинки няма да пускам днес.
11.10.2015 г.
Тренировка 60 - Бутащи (силова)
Загрявка и адаптация:
Избутване на прав лост от лег - 8х20, 8х70, 3х120 кг.
Преден клек - 5х70, 4х100 кг.
Раменни преси от стоеж с прав лост - 6х20 кг.
Работни серии
1. В трисети:
1.1. Избутване на прав лост от лег - 4х150, 3x150, 3x150, 2х150 кг.
1.2. Преден клек - 6х120, 5х120, 5х120, 5х120 кг.
1.3. Раменни преси от стоеж с прав лост - 4х75, 4х75, 4x75, 3х75 кг.
2. Еднократно:
2.1. Суингове до вертикала - 15х50 кг.
Слабичко, но не чак трагично.
Положителни:
- На клека реших да наблягам да максимална възможна към момента дълбочина, която е около паралела. 120 не ми тежат особено, но ми дават възможност да експериментирам с разстоянието и ъгъла между стъпалата.
Отрицателни:
- На лега и раменната можеше и по-добре,
Добавки:
4. След тренировката - 62 гр. ProAntium на Ronnie Coleman.
Обобщение за деня:
Нищо особено днес - спане до късно, кафе със стар приятел, стигнал до дъното, на когото вече не мога и не искам да помагам... После фитнес, а довечера сме на рожден ден.
Храна:
Май напоследък започнах да пропускам да публикувам храната, но то е, защото в момента там нямам кой знае какви цели и няма да има особена полза от това. Иначе всичко се записва с аналитична цел, а започна ли пак да гоня дефицит, публикуването ще стане по-редовно.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 11.10.15 22:15.
11.10.15
19:12
За съжаление за дъното никога не е късно и никой няма застрахован, още повече че някои хора не са родени с този хъс и характер да се борят и някъде се изгубват по пътя.
Абе жив и здрав да е - желая му всичко хубаво, само да не ми е на главата.
Я да сменим тематта - един поздрав за всички брадати по повод понеделника:
12.10.15
09:19
Йода каза!
по повод понеделника:
Както се казва първия ден откакто не ми се работи :)
12.10.15
16:16
:Ц
12.10.2015 г.
Тренировка 61 - Дърпащи (силова)
Загрявка + адаптация:
Мъртва тяга с трап бар - 4х63, 4х113 кг.
Набирания с успореден хват - 3.
Работни серии:
1. В кръг:
1.1 Мъртва тяга с трап бар - 5х193, 3х193, 3х193, 3х193 кг.
1.2. Набирания с успореден хват (с доп. тежест) - 5х40, 3х40,4х40, 4х40 кг.
1.3. Силово гребане с дъмбел (от земя) - 6х78, 5х78, 5х78, 4х78 кг. (на ръка)
Днес съм доволен. Като за два поредни дни тренировка толкова.
Положителни:
- На трап бара вдигнах повоторенията.
- Набиранията прилични.
Отрицателни:
- Имах неприятна болка в лакътя при първите серии набирания.
Добавки:
4. След тренировка - ~61 гр. Pro-Antium на Ronnie Coleman.
Обобщение за деня:
Много работа през деня. След това пък тренировка - втори пореден ден в залата, защото утре ме чака кратко пътуване.
Вечерта на гости у братовчед ми по повод новия му апартамент. Страхотен изглед към София от огромна тераса, блек ангъс на барбекю, добро вино и... стана късно.
Храна:
Посъбра се и днес.