Too Little, Too Late

Прескочи до:

11.06.16
22:00

казано от Boby_ на 11.06.16, 21:34:

Обобщение за деня:
Сутринта опаковах рибите, закарах ги до Герман при един познат да им сложи малко кислород и ги изпратих на път. Пристигнали са до крайната си дестинация живи, макар и с доста перипетии.

12.06.16
19:04

13.06.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:
1. Към 7 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич, 5 грама креатин монохидрат на AST Sport Science.
2. Преди лягане - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 3 таблетки Магнерич, 10 грама рибено масло, 2 капсули L-OptiZinc на Now.

Обобщение за деня:
Днес отново цял ден хамалогия, макар и от малко по-друго естество в сравнение с вчера - изпразвах аквариум, изхвърлях грунд, почиствах филтри, разчиствах стара техника... Общо взето закрих акваристиката. Следобед пък си пазарувах дрехи и нов тренировъчен екип.
До зала не успях да стигна. Надявам се утре по обяд да успея все пак.

Храна:
Не знам още

12.06.16
19:14

казано от Boby_ на 11.06.16, 21:34:

Следобед ударих здрава тренировка - пренасяхме един приятел ....  Понякога да тренираш и да си по-силен от хората наоколо не е голяма далавера за самия теб. .

Освен далаверата ,усещам че и хич ме няма по работата.Едно бе шест години в дърводобива ,съвсем друго три в залата.Сега и да искам ,не мога.За 15мин. с резачката съм сдал багажа /проверено вчера и онзи ден/ ,а преди бачках като японско багерче денонощно :D
Разбирам те на 100% Боби ;)

13.06.16
00:54

Бе ,я се стегнете.

13.06.16
14:41

13.06.2016 г.

Ден 3, обемна А

Загрявка + адаптация:
Бедрени разгъвания с малка тежест
Избутване на прав лост от лег с празен лост

Работни серии:
1. Обемна част
  1.1. Бедрени разгъвания - 12х79½, 12х79½ кг.
  1.2. Преден клек - 11х100 кг.
  1.3. Клек с лост “кобилица” - 6х110 кг.
  1.4. Раменна преса от стоеж с подхват - 5х70, 4х70 кг.
  1.5. Лицеви опори с ръце на ширината на раменете - 34.
  1.6. Лицеви опори със събрани длани - 15.
  1.7. Кофички - 10.
  1.8. Флайс с дъмбели - 7х30 кг.
  1.9. Избутване на прав лост от полулег - 2х105 кг.
  1.10. Избутване на прав лост от лег с тесен хват -  4х105 кг.
  1.11. Борческо въртене от стоеж с дъмбели - 4х17 кг.
2. Разтягане и мачкане за тренираните мускули и сухожилия.
Обобщение за тренировката:
Записвам антирекорд. Точно тази тренировка никога не е била толкова зле.

Положително:
  - Нищо.

Отрицателно:
- Всичко, тоест нищо конкретно.

Добавки:
1. Към 7 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерот.
2. Преди тренировка - 4 грама бета аланин на Bulk, 4 грама аргинин алфа кетоглутарат на Bulk.
3. По време на тренировка - 15 грaма IntraWorkout на Bulk.
4. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерот, 10 грама рибено масло

Обобщение за деня:
Тренирахме по обяд, а привечер летим за търсене на жилище и училище.

Храна:
Не знам, а и не мисля да се притеснявам за това точно сега.

13.06.16
16:11

Не си записваш храната....според мен си я криеш, защото диетата е много тайна и си платил много пари за хран.режим.  :D :D :D :D

Мнението беше редактирано от Боян на 13.06.16 16:11.

15.06.16
00:00

14.06.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:
1. Към 7 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич, 5 грама креатин монохидрат на AST Sport Science.
2. Преди лягане - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 3 таблетки Магнерич, 10 грама рибено масло.

Обобщение за деня:
Апартамент - осигурен. Училище - почти осигурено. Климат - далеч от идеалното.
Цял ден обикаляне. Накрая се спряхме на централната част на града, за да е по-лесна адаптацията.  Утре продължаваме с училищата и с други въпроси, като например осигуряване на подходяща зала в близост до новия ни дом.

Храна:
Много храна, много бира (скъпа почти до отказване, но съвсем малко под границата).

Мнението беше редактирано от Boby_ на 15.06.16 00:00.

15.06.16
00:35

Ще свикнеш, аз като се прибирам в България, температурата като мине 25-6 градуса започвам да вегетирам. На 14-15 градуса ми е идеално за къс ръкав. Цените също се свиква по бавно. Общо взето период-а на свикване е 2 години :) ... Но като се тегли чертата от вкъщи по хубаво няма ..
ПС. Забравих да кажа, сега е добре, ама ще видиш есенно-зимният период, деня като стане 5-6 часа :)

Мнението беше редактирано от kaloyan на 15.06.16 00:39.

15.06.16
20:20

15.06.2016 г.

Ден 4, силова В

Загрявка + адаптация:
Мъртва тяга с широк хват - 4х60, 4х100, 2x140 кг.
Набирания - 3-4.

Работни серии:
1. Силова част (по ред):
  1.1. Мъртва тяга с широк хват - 1х180, 2х170, 2х170, 2x170 кг.
  1.2. Набирания с доп. тежест - 3х47, 3х42, 3х37, 3x32 кг.
  1.3. Борчески обръщания от вис  - 6х80, 5х80, 4х80 кг.
  1.4. Гребане с дъмбел от земя - 6х62, 5х62, 5х62 кг. 

Тренировка в една от залите, които си бях набелязал - DeltaGym. Днес беше пълно с нацепени бургаски (стокхолмски всъщност, но то е все едно) батки, даже чички, на които само дето не им течеше зоб от ушите.
Иначе залата си има горе-долу всичко необходимо, макар че лостовете са поизтрити, дъмбелите - с много дебели дръжки, а лежанките - странни. Последното ще е голям проблем, защото на практика има само една лежанка и тя е доста паянтова. Ходих да погледна и още една зала, която е и малко по-евтина, но там пък нямат трап-бар и подът е малко странен, което ме навежда на мисълта, че трудно ще ми разрешат да правя тяга с нещо повече от 100-150 кила. За сметка на това дъмбели от 10 до 75 кг през 2,5 при малките и през 5 кг при големите.
Ще се оглеждам още. Лошото е, че за да ми излиза по-изгодно, трябва да подпиша годишен договор, а ако го направя, край с избора. Ще решавам в движение.

Положително:
- На набиранията по невнимание сложих доста по-тежки дъмбели, отколкото исках, защото не намерих пудовките в първия момент.  То пък взе, че стана добре.

Отрицателно:
- Тягата много ми тежеше, обръщанията и гребането също, а в залата беше страшно задушно - може би това е причината.

Добавки:
3. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 3 таблетки Магнерот, 10 грама рибено масло.

На практика освен рибено масло, витамини и магнезий, в момента не взимам друго. :)

Обобщение за деня:
Сутринта ходихме до още едно училище, после разгледахме няколко зали и тренирахме, а след това ходихме до един дилър на автомобили втора ръка, разположен малко извън града. Това с купуването на кола също може да се окаже проблем, докато не получа личен номер от данъчните, така че може да се наложи прибирането до България за отпуската да е със самолет, а до морето да се ходи със старата трошка на жена ми, която не знам дали изобщо ще издържи дотам.

Храна:
Предимно суши, прокарано с бира 3,5% от супермаркета. :)

15.06.16
20:42

Всичко е договор. Евентуално може да намериш и зала с месечни карти, но ценит ще са х 4-5 от месечната цена на договор. От друга страна съществува възможност да поемеш договора на някой друг или да прехвърлиш твоя. Малко хамалогия е де.

А да - голяма част от сградите в Северна Европа нямат климатици... Кофти е когато случиш някои от трите летни дни :D

15.06.16
21:16

казано от CarnalK на 15.06.16, 20:42:

Всичко е договор. Евентуално може да намериш и зала с месечни карти, но ценит ще са х 4-5 от месечната цена на договор. От друга страна съществува възможност да поемеш договора на някой друг или да прехвърлиш твоя. Малко хамалогия е де.

Не ме притеснява договорът или срокът, а това да се вържа дългосрочно с някоя зала, а после да открия много по-подходяща или по-близо. :)

казано от CarnalK на 15.06.16, 20:42:

А да - голяма част от сградите в Северна Европа нямат климатици... Кофти е когато случиш някои от трите летни дни :D

Че аз и в София така и не съм си сложил климатик у нас, така че това не ме тревожи изобщо. :) По хотели задължително нощем изключвам климатика. Въпрос на навик е.

15.06.16
21:47

Боби, разгледай внимателно. Като цяло са “едногодишни” абонаменти, като плащаш такса за регистрация и после всеки месец сумата ти се удържа от сметката. Повечето са такива и може да се откажеш по всяко време, също така може да си паузираш абонамента и да плащаш символична сума на месец. Има и такива, които искат и цялата сума наведнъж, но са много малко.
Идеята е че като сменяш често фитнесите, ще трябва да плащаш и тази такса за регистрация.

Екстравагантен или традиционен акварист?

16.06.16
13:58

казано от Кольо Пияндето на 16.06.16, 11:30:

Екстравагантен или традиционен акварист?

Коле, в момента по-скоро екс-акварист. :)

16.06.16
21:20

15.06.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:
2. Преди лягане - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 3 таблетки Магнерич, 10 грама рибено масло.

Обобщение за деня:
Сутринта ходих до офиса за важна среща. После успях да се загубя с GPS в търсене на още една зала. За една бройка да се кача с колата на ферибота за Талин, вместо да разглеждам фитнес уреди. :)
Следобед планирахме разходка с лодка и посещения по забележителности, но отложихме за юли заради лошото време - гаден, ситен дъждец и 14 градуса.
Започвам да се разколебавам за купуването на кола. Първо паркирането в района на апартамента е голям проблем и в добавка е много скъпо - скъпо дотолкова, че излиза по-евтино да вземеш кола под наем, ако ще пътуваш, отколкото да поддържаш собствена. Второ градският транспорт наистина е страшно редовен и ефективен. И последно никой от колегите на моето ниво няма кола, което ще рече, че явно тук това не е нужно. Ще ми е трудно да свикна - аз в момента май само до тоалетната не ходя с кола. Но поне понатрупах опит из София с колелото - в Стокхолм би трябвало да е доста по-лесно първо заради инфраструктурата и културата на шофиране и второ заради доста по-плоския терен. При всички случаи май няма да бързам да решавам в първите седмици тук - ще изчакам и ще се ориентирам кое как е.

Храна:
Днес ще стане доста.
За пръв път посетих System Bolateg. Е, толкова разнообразен алкохол на едно място не бях виждал досега, включително и токова различни бири. Все едно влизаш в средно голям супермаркет, който обаче няма отдели за месо, млечни продукти и зеленчуци, а за уиски, вино, бира и водка примерно. Цените... биват, но не са отказващи. Ще се пие по-малко, но това е положението. :)

Теди Илиева

16.06.16
21:25

Повече колело, по-малко бира... звучи перфектно!
А тия брички на снимките са много сладки  :D

16.06.16
21:34

казано от Теди Илиева на 16.06.16, 21:25:

...по-малко бира... звучи перфектно!

Това от Рони го очаквах, но не и от теб. :( ;( По-добре да ми беше пожелала да си счупя крак.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 16.06.16 21:37.

Теди Илиева

16.06.16
21:50

хаххаха, е все някой трябва държи фронта. Рони се забави :D

Рони е мила и добра, защото знае, че ти (ви) е стресов период, макар да е с позитивна нотка. А стресът си е стрес. Прекалено много стрес може да се отрази негативно на мускулите ти. :D
Мускулите не бива да страдат. Представи си, че точно моето дуднене прелее чашата... по-добре да мълча!

Но като се преместите и свикнете с промяната... оле-мале! ;) Бирената полиция ще възобнови дейността си! :D

Признавам обаче, че доста се кисках на обобщението на Теди. Баш така си е!

16.06.16
22:14

казано от Вероника Налбатска на 16.06.16, 22:04:

Рони е мила и добра, защото знае, че ти (ви) е стресов период, макар да е с позитивна нотка. А стресът си е стрес. Прекалено много стрес може да се отрази негативно на мускулите ти. :D
Мускулите не бива да страдат.

Аз като видях онзи ден напомпаните батковци-чичковци в залата с вени като корабни въжета, установих, че видими мускули нямам. От друга страна съм доста по-силен от тях - един ревеше с глас на момичешки тежести на скрипеца, друг се набираше 2-3 пъти сам и после до 8 с помощ от третия. :) И тримата бяха жалка гледка, а ако ги срещнеш на улицата, ще се стреснеш от изчистена маса. По нашенските професионални състезания рядко се вижда такова нещо. Трябваше да ги снимам, но и за това има време. Отгоре на всичко като ме видяха да се набирам с 47 кила, започнаха едни коментари зад гърба ми. Добре, че бяха на шведски и не ги разбрах. :)

16.06.16
22:17

Викали са си тоя ако вземе и да зоби какво чудо ще стане :)
Те са малко шовинисти и не обичат да има по-яки от тях.

Значи Боби ще е вечно най-мразеният в залата.
Няма да може да завърже приятелства с тамошните баДки. :D

Или пък ще се прикоткат към него, за да им разкрие някоя тънкост, че да спрат с момичешките тежести. :))))

16.06.16
22:47

казано от James Hinks на 16.06.16, 22:17:

Викали са си тоя ако вземе и да зоби какво чудо ще стане :)
Те са малко шовинисти и не обичат да има по-яки от тях.

На двама от тях шведският със сигурност не им беше роден език, а за третия не е доказано. :) Ако са били шовинисти, то не е било на етническа основа, а на билдърска да речем. :) Такива се намират и в България, а дори и в бб-тийм не липсват.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 16.06.16 22:48.

17.06.16
16:33

17.06.2016 г.

Ден 5, силова Г

Загрявка + адаптация:
Избутване на прав лост от лег - 8х20, 8х60, 3х100, 3x130 кг.
Преден клек - 5х70 кг.
Раменни преси с прав лост от стоеж - 5х40 кг.

Работни серии:
1. Силова част (по ред):
  1.1. Избутване на прав лост от лег - 4x150, 3+1х150, 2х150 кг.
  1.2. Преден клек - 5х120, 4х120, 4х120 кг.
  1.3. Раменни преси с прав лост от стоеж  - 1x70, 1x80, 3x75, 3x75, 1x75, 1x75 кг.
  1.4. Кофички с доп. тежест - 5х48, 5х48, 5х48 кг. 
Слабичко, но в поредната нова зала толкова.
Този път пробвахме една с основна дейност Муай Тай, но с раздели за силови тренировки и кросфит. Аз лично се чувствах доста по-добре, отколкото в предишната, освен това ми е по-близо до апартамента. Назобени чичковци нямаше, нито пък някакви кой знае колко изявени кросфитъри. Всички лостове и тежести - Елейко, макар и поостарели, очукани и леко изтъркани.

Положително:
- На клека въпреки малката тежест, се чувствах стабилно и дълбочината беше добра.
- Кофите с 48 кила - леки. Може би заради различния ъгъл и ширина.
Отрицателно:
- Лежанката слабичка - пейката твърде тясна и мека, а цялата конструкция - доста нестабилна. Ще трябва да се свиква.
- Раменната преса продължава да е пълна драма, въпреки промените.

Добавки:
2. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 3 таблетки Магнерот.

Обобщение за деня:
Сутринта фитнес, а след малко мислим да се разходим из Гамла Стан.
Отнесохме и глоба за паркиране. Паркингът пред фитнеса беше единствен в околността, а слотът на машината за плащане беше блокиран с няколко монети. Не можах да платя и с карта и зарязах колата така. Естествено, като се върнахме, имаше билет за глоба на предното стъкло - 550 крони, което прави към 60 евро. Направих снимки на паркомата и блокирания слот, изпратих до съответните служби и ще се разправям докрай за добре дошъл!

Храна:
Не знам още.

18.06.16
18:41

18.06.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:
1. Към 8 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерот, 5 грама креатин монохидрат на AST Sport Science.
2. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 3 таблетки Магнерот, 10 грама рибено масло.

Обобщение за деня:
Днес изпратих Зозо на летището, после търсих 20 минути паркинга на Херц до Арланда за връщане на наетата кола. Лудница голяма! Извъртях всички терминали, даже някак успях да се набутам в насрещното и това с помощта на GPS… Накрая все пак я върнах по живо - по здраво и се прибрах до хотела с автобуса.
Чувам, че в София било жега... :( Тук е 13 градуса и гаден ноемврийски дъждец. Така или иначе до обяд отхвърлих малко работа, а следобед зяпам футбол, така че няма да си посипя главата с пепел заради това.
Утре мисля да се разходя до новата зала да потренирам, пък да видим кога и как ще стигна.

Храна:
Поради липса на избор се наложи да обядвам салата Цезар и талиатели с доматен сос - ресторантът на хотела беше затворен, а наоколо имаше само едно бистро с обедно меню, включващо това плюс пица. Надявам се поне за вечеря да хапна мръвка.

19.06.16
18:05

19.06.2016 г.

Ден 6, обемна Б

Загрявка + адаптация:
Високо изтегляне от земя - 6х20, 6х60 кг.

Работни серии:
1. Обемна част
  1.1. Високо изтегляне от земя - 8х110, 7х110 кг.
  1.2. Пулоувър преса с дъмбел - 7х52, 6х52 кг.
  1.3. Набирания с раменен хват - 12, 8.
  1.4. Набирания на халки - 6, 4.
  1.5. Набирания с широк надхват - 6, 5.
  1.6. Гребане с Т-бар - 6х65, 7х55 кг.
  1.7. Скотово сгъване на машина - 5х60, 6x55 кг.

Като се вземе предвид, че преди тренировката извървях над 5 км пеш, а после се наложи да импровизирам заради невъзможност да правя някои упражнения, както и да се пазя от пътя на групичка пишман-кросфитъри, стана прилична тренировка.
В новата зала липсват доста неща, но ще се нагаждам.
Няма къде да се набирам с успореден хват. Лостът за набирания е на не повече от 180 см от земята и като увисна, опирам с колене в пода. Няма 50 кг дискове. Няма пейка за скотово със свободна тежест. Няма трап-бар (макар че собственикът ме увери, че е поръчал). Няма хоризонтален скрипец. Няма трибойски стенд, а лежанките са калпави и ще ме е страх да слагам повече от 150-160 кг.
От друга страна всички лостове са Eleiko, както и повечето тежести. Има си силова клетка за клек, има и подиум за тяга, стойки за раменна преса. Досега съм тренирал или през деня в работен ден, или уикенда и пак имаше хора, та не знам вечер след работа дали няма да е лудница и да се бием за лостове, но ще видим. Сега само гадая.
Положително:
- Импровизирах и добре усетих някои упражнения - набиранията на халки влизат веднага в обръщение, също както и гребането на Т-бар.

Отрицателно:
- Общо взето не се чувствах много комфортно и се получи слаба тренировка. На всичко отгоре не знам как успях да го направя при “дърпаща” тренировка, но раздразних епикондилита на левия лакът и сега ме боли неприятно при някои движения. Не ми е за пръв път. Хайде стига съм мрънкал. Ще се адаптирам и това е.

Добавки:
1. Към 8 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерот, 5 грама креатин монохидрат на AST Sport Science.
2. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 3 таблетки Магнерот, 10 грама рибено масло.

Обобщение за деня:
Сутринта се наспах, отидох до залата (което само по себе си си беше приключение - доста далеч е от хотела), после хапнах и се поразмотавах в центъра. На връщане взех автобус от станцията на метрото - голяма грешка. Движеше се из квартала с може би 10-15 км/ч, спираше на всяка маргаритка и се въртеше из улиците на осморки. 20 минути за 2,5 км разстояние - да си го бях извървял и на връщане. Зимата се надявам да
System Bolaget не работи в неделя и най-добрият заместител е Paulaner 3,2% от супермаркета - пшенична напитка с лек алкохолен градус и резлив вкус. По нашите земи й викат прокиснала боза. Е, каквото - такова. :) Заслужил съм си го с ходенето пеш (интензивно при това) и тренировката.

Храна:
На доста отива.

Ето и няколко снимки на залата или поне на “силовата” й част:

19.06.16
19:18

Луда работа, сгъваемата лежанка е култова. Издържа ли + 100 кг човек това чудо?

19.06.16
19:22

казано от Ice Mountain на 19.06.16, 19:18:

Луда работа, сгъваемата лежанка е култова. Издържа ли + 100 кг човек това чудо?

Еее, не е сгъваема, де. :) Само височината се регулира. Иначе онзи ден си издържа 110 кг прасе плюс 150 кг на лоста. Малко се оплакваше, поклащаше и скърцаше, но мина без инциденти. Собственикът ме гледаше и не каза нищо, така че би трябвало да няма проблем и още да товаря. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 19.06.16 19:25.

20.06.16
23:03

20.06.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:

Обобщение за деня:
Цял ден среща в офиса в Стокхолм, а вечерта - полет до Копенхаген и лека вечеря. Твърде лека за моя вкус. :)

Храна:
Много малко за свинския ми апетит...

21.06.16
00:04

Това с лежанките е масово назапад. Къде ли не съм ходил, не съм виждал повече от една хоризонтална лежанка. Даже подиуми има за тяги и вдигания, клетки за клек, обаче лежанки няма :) Ти ако в Стокхолм и не караш колело .. незнам :) с каквото и да ходиш ще ти отнема много повече време предполагам, с автобусите е много яко :) горе долу по темпо са малко по бързи от пеша да ходиш :)

22.06.16
09:17

21.06.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:
2. Преди лягане  - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 3 таблетки Магнерот, 10 грама рибено масло.

Обобщение за деня:
Повторение на предния ден - цял ден в датския офис, а вечерта - полет към София.
През нощта не можах да спя - къде от преумора, къде от жега. Осем дни на север и вече взех да свиквам. Е, лятото, де. :)

Храна:
Средна работа.

П. П. Едно нещо много ми хареса в Дания. В заведенията, в които се предлага наливна бира, малката е половин литър. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 23.06.16 08:57.

22.06.16
22:41

22.06.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:
2. Преди лягане  - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 3 таблетки Магнерот, 10 грама рибено масло.

Обобщение за деня:
И днес не успях (или не пожелах) да стигна до залата. Утре...

Храна:
Днес доста стана.

23.06.16
18:41

23.06.2016 г.

Ден 1, силова А

Загрявка + адаптация:
Дефицитна мъртва тяга с трап бар (12 см.) - 4x63, 4x113 кг.
Избутване на прав лост от лег - 10х20, 8x60, 3х120 кг.

Работни серии:
1. Силова част:
  1.1. Избутване на прав лост от лег - 1х155, 1x150, 1x150, 1x150, 1x150, 1x150, 1x155, 1x155, 1x150, 1x150 кг.
  1.2. Дефицитна мъртва тяга с трап бар (12 см.) - 1х183, 1х183, 1х183, 1х183, 1х183, 1х183, 1х183, 1х183, 1х183, 1х183 кг. 
2. Динамична част:
  2.1. Избутване на прав лост от лег - 15х100 кг.
3. Разтягане и мачкане за тренираните мускули и сухожилия.

Все пак тренирах, макар и недоспал и адски уморен.

Положително:
- Стигнах до залата след три дни почивка. :)

Отрицателно:
- Никаква сила. От мен се лееха реки от пот, което рядко ми се случва, когато съм под 120-125 кг.

Добавки:
1. Към 7 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерич, 2000 мг Трибулус на Now, 500 мг Родиола на Now.
2. Преди тренировка - 4 грама бета аланин на Bulk, 4 грама аргинин алфа кетоглутарат на Bulk.
3. По време на тренировка - 15 грaма IntraWorkout на Bulk.
4. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 3 таблетки Магнерич, 10 грама рибено масло, 1000 мг Трибулус на Now, 500 мг Родиола на Now.

Обобщение за деня:
За втора нощ поред почти не съм спал - къде заради жегата, къде поради факта, че вчера ми сложиха коронка на един от кътниците и в резултат на това не мога да си затворя устата нормално и изпитвам силен дискомфорт. Сутринта ходих да я поизпилят, но все още има какво да се желае, така че вероятно утре вместо за нова лична карта, че моята е сцепена от седене върху портфейла, ще ходя да намалят още коронката, пък ако ще да се покаже металната основа. Така не се живее, а изобщо не ми дреме за естетическия вид на долен кътник.

Храна:
Не знам още, но малката щерка беше правила за пръв път крем брюле с помощта на майка си и нямаше как да не го опитам. :) Освен това донесох от последното пътуване две кутии лакрици и трябваше и тях да пробвам. Отврат, освен ако не си фен на мастиката. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 23.06.16 18:42.

24.06.16
20:43

24.06.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:

Обобщение за деня:
Днес цял ден се занимавах с прехвърляне на работата. Имам нужда от бира.

Храна:
Не знам още.

24.06.16
23:34

И аз не знам, ама с това пътуване напред назад с тези температури и тн, направо ще ти се разкаже играта. Дано не продължава дълго.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 24.06.16 23:35.

25.06.16
09:11

казано от kaloyan на 24.06.16, 23:34:

И аз не знам, ама с това пътуване напред назад с тези температури и тн, направо ще ти се разкаже играта. Дано не продължава дълго.

Да свърши, да свърши, ама не свършва. Вторник летя за Осло, после в четвъртък обратно за София, а в петък сутрин по неприлично време - пак за Стокхолм, този път за по-дълго.

25.06.16
09:29

Боби, силно съпричастна съм към болката ти по повод коронката - минала съм през това...14 пъти (10 корони, 4 фасети) :x

ооооо, лакрицииииии (nlove9)

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 25.06.16 09:29.

25.06.16
21:09

25.06.2015 г. (без силова тренировка)

Добавки:

Обобщение за деня:
Продължавам с нетренировъчните дни. Днес оправданието беше организационни въпроси - цяла сутрин търчахме по задачи, пазарувахме си разни домакински неща и други такива. Утре сутрин трябва да стигна до залата вече, че следобед ще ни опаковат и отнасят багажа.

Храна:
Днес ще е доста, че излизахме и на заведение.

26.06.16
15:24

26.05.2016 г.

Ден 2, силова Б

Загрявка + адаптация:
Мъртва тяга с широк хват - 3x70, 3x120 кг.
Раменни преси с прав лост от стоеж - 4х50, 3x70 кг.

Работни серии:
1. Силова част:
  1.1. Мъртва тяга с широк хват - 1х180, 1х180, 1х175, 1х175, 1х175, 1х175, 1х175, 1х175, 1х175, 1х175 кг. 
  1.2. Раменни преси с прав лост от стоеж - 1x82½, 1x82½, 1x82½, 1x82½, 1x82½, 1x82½, 1x82½, 1x82½, 1x82½, 1x82½ кг.
2. Динамична част:
  2.1. Суингове до вертикала - 15x50 кг.
3. Разтягане на тренираните мускули и сухожилия.

Слабичко.

Положително:
- На раменната 82 и половина  бяха сравнително леки, а и лакътят не болеше.

Отрицателно:
- На широката тяга на 180 кг не просто хватът изпуска, а и едва се изправям. В допълнение последно скъсания мазол продължава да се докъсва и бели, което определено не помага.

Добавки:
2. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 2 таблетки Магнерот, 10 грама рибено масло.

Обобщение за деня:
Сутринта фитнес, после пазаруване, а сега чакаме да ни изнасят голямата част от багажа... Гледаме да не забравим нещо по-обемисто, което после да ни се наложи да изпращаме за наша сметка или да купуваме там и в същото време да не изпратим вещи, които ще ни трябват до 5-ти.

Храна:
Рано е още.

26.06.16
16:21

Какви големи неща пренасяте? Жилището там не е ли обзаведено със всичко необходимо? Поне така ви мисля, че би трябвало. В смисъл, едва ли ще си носите посуда и мебели от Бг.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1