Днес вместо някой да каже нещо за Васил Левски, пак за автомобили се разправяте :zip: .
Поклон пред паметта на най-великия Българин Васил Иванов Кунчев!!!
О, майко моя, родино мила,
защо тъй жално, тъй милно плачеш?
Гарване, и ти, птицо проклета,
на чий гроб там тъй грозно грачеш ?
Ох, зная, зная, ти плачеш, майко,
затуй, че ти си черна робиня,
затуй, че твоят свещен глас, майко,
е глас без помощ, глас във пустиня.
Плачи! Там близо край град София
стърчи, аз видях, черно бесило,
и твой един син, Българийо,
виси на него със страшна сила.
Гарванът грачи грозно, зловещо,
псета и вълци вият в полята,
старци се молят богу горещо,
жените плачат, пищят децата.
Зимата пее свойта зла песен,
вихрове гонят тръни в полето,
и студ, и мраз, и плач без надежда
навяват на теб скръб на сърцето.
Мнението беше редактирано от maria на 19.02.10 15:38.
казано от D3BEP на 19.02.10, 13:57:
Алфата е голяма наигравка. Те са дизайн и мотор - боксьорските двигатели.
Изобщо не иде реч за боксьорчетата, говоря за печка.Двигателя е повече от доказано корав :coolgrin:
Пък дизайн като има и двигател, другото за кво ти е :lol:
За окачване няма да говорим, за 500лв и е ново и след 4-5 месеца пак ... хаха ..... :lol:
Ама те ХаудитатА са така.
За немска кола със задно не искам да чувам и не ми казвайте, че съм калпав шофьор.
Истината е в 4х4 .... Субару примерно :P
За “10 бинки” това е идеална комбинация:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11265985907295431&f1=details
+
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=5&act=4&adv=51248711217100493&f1=details
19.02.10
16:17
казано от Мария Никифорова на 19.02.10, 15:36:
—-
Душко, ти в темата за простотия Левски ли намери да почетеш?
Между другото убеден съм, че 9/10 от тея дето богоговеят, всъщност не знаят за какво...
Преди години правех факелно шествие за рождението му... Оказа се че не повече от 1/3 от млади, образовани, политически активни хира имат идея кога се е родил...
СИгурно и повечето от “честващите”...
Всъщност много са ме изумявали българските “празници”. “Честваме” левски като е бил обесен за разбойничество и Ботев, като е бил застрелян в гръб от предател заради парите на четата... Баси и честванията. Вместо да честваме най - големите им постижения или подвизи... Некой страничен ше помисли, че нещо се кефим.
И другите ни са едни такива... Как па не честваме и националните катастрофи. Не сме са сетили. Трети март наприемр е междинен, а не краен договор. Съединението е къде по - важна дата. Ма на кой септември беше... Е карай сега че не всички знаят....
19.02.10
16:46
казано от D3BEP на 19.02.10, 16:17:
Ботев, като е бил застрелян в гръб от предател заради парите на четата...
Да не забравяме, че Ботев е откривателя на hijacking-а - Кораба Радецки :lol:
Шегичка разбира се. Съгласен съм с Дзвер - напълно.
казано от D3BEP на 19.02.10, 16:17:
казано от Мария Никифорова на 19.02.10, 15:36:
—-
Душко, ти в темата за простотия Левски ли намери да почетеш?
Между другото убеден съм, че 9/10 от тея дето богоговеят, всъщност не знаят за какво...
Преди години правех факелно шествие за рождението му... Оказа се че не повече от 1/3 от млади, образовани, политически активни хира имат идея кога се е родил...
СИгурно и повечето от “честващите”...Всъщност много са ме изумявали българските “празници”. “Честваме” левски като е бил обесен за разбойничество и Ботев, като е бил застрелян в гръб от предател заради парите на четата... Баси и честванията. Вместо да честваме най - големите им постижения или подвизи... Некой страничен ше помисли, че нещо се кефим.
И другите ни са едни такива... Как па не честваме и националните катастрофи. Не сме са сетили. Трети март наприемр е междинен, а не краен договор. Съединението е къде по - важна дата. Ма на кой септември беше... Е карай сега че не всички знаят....
мани,мани - пълна гротеска ; “българите” знаят ,къде са родени турските мехмедовци и инджета ,ама не знаят ,къде е роден Левски примерно...и закакво са се борели нашите герои ?
изумен съм:
1. 1 кг. извара - 4.60 евро
2. 2 кг. замразено пиле - 3.40 евро
3. 40 броя яйца - 4.40 евро
е явно изарата се оказва голям лукс, д**** и отпадъчния продукт :-)
цял ден обикалях и това бяха нах-ниските цени, имаше и по-фрапиращи
п.с. става въпрос за село Ларнака, Кипър
казано от Петко К на 19.02.10, 18:29:
Ами вместо извара, купи си още 40 яйца и готово :)
купувам, че ако трябва и аз ще почна да снасям, просто съм шокиран от тази извара. и с меда същата работа, на повечето места 1кг. се върти около 4-5 евро, и миналата събота, в един краен квартал отидош предимно населен с възрастни хора и айде домашен медец, не бях на особенна далавера но поне знам, че е истински а тези в магазините може и някъкви сиропи да слагат вътре :-)
D3ВEР - в новата кооперация над пиргосплод е. вчера потренирах там ... малко малка ми се видя, но има всичко необходимо, освен място - обърнах се на йога докато натоваря легпресата без да преча на един, който си вдигаше на лежанката.
по темата за колите - алфата си я харесвам и никакви ядове не съм имал с двете ... до днес - умря ми датчика на оборотите на коляновия вал :( обаче е добре да имаш подръка фирмен сервиз и диагностик - в 17:15 умря и след 5 мин знаех какво е, след още 5 - колко ще ми струва ... в понеделник ще си я оправя (не исках да задържам момчетата от сервиза)
по темата за Левски - мога само да го цитирам : “НАРОДЕ????”
Първия ми сблъсък беше с този прословут датчик.
Не знаех, че и бензинките страдат от него :lol:
момчета публикувам съвсем различно изказване от предишните но имам един въпрос обсъждан е в много теми и заради това не исках да отварям нова
става въпрос за начини за обезкосмяване
до сега не съм имал голяма окосменост но поради медикаменти които използвах през зимата космите се увеличиха и потъмняха
та въпросът ми е това какъв метод използвате за отстраняването им и от кой сте доволни, чакам вашите отговори
19.02.10
19:39
Запалка. :)
добре малко по сериозно значи с машинкка сега потърсих в нет и намерих тази http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09027077 кво мислите дали ще свърши работа
казано от Blajko на 19.02.10, 20:31:
добре малко по сериозно значи с машинкка сега потърсих в нет и намерих тази http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09027077 кво мислите дали ще свърши работа
Идеална е ;)
19.02.10
22:11
http://www.vbox7.com/play:2ae1cbce :lol:
20.02.10
06:07
казано от RogerF на 19.02.10, 22:11:
http://www.vbox7.com/play:2ae1cbce :lol:
:lol:
20.02.10
10:49
Имам точно такава. Преди ползвах обикновена машинка за подстригване, косъмчетата оставаха с дължина няколко милиметра, с тази на практика е до голо. Само дето ако искаш да си обезкосмен постоянно трябва през два-три дни да повтаряш упражнението, но това си е неизбежно при този начин на обезкосмяване де.
казано от Martin Tomov на 20.02.10, 10:49:
Имам точно такава. Преди ползвах обикновена машинка за подстригване, косъмчетата оставаха с дължина няколко милиметра, с тази на практика е до голо. Само дето ако искаш да си обезкосмен постоянно трябва през два-три дни да повтаряш упражнението, но това си е неизбежно при този начин на обезкосмяване де.
ясно ми е че трябва да повтарям бруненето през няколко дни но какуж е ефекта от машинката койата гладка ли е след това
Мнението беше редактирано от Blajko на 20.02.10 14:56.
20.02.10
16:08
Както казах подстригва на практика до голо. По-гладка от това кожата не мисля, че може да остане с подобно средство за обезкосмяване.
20.02.10
16:32
Ай-сиктир-исиии!! :lol:
Да се похваля..
Днеска си взех гейнър и амино с 30% намаление и се снимах с Георги Димитров. :)
Че той Георги Димитров не умря ли отдавна ? Аз мисля , че си се снимал с Митко Димитров :lol: А гейнъра и амините български ли са :) ?
20.02.10
21:37
Най-после си намерих изварата, с главно И.
От Кауфланд, марка Olympus - обезмаслена. 2,90 лв/кг.
Пробвал съм десетки марки, е това вече е истинска извара. Има вкус на домашна извара от село. Оставам за дълго време на нея.
Аз пък случих на най-отвратителното нещо на света, Сашо. 1,20кв./кг., Бог знае каква марка от Европа (верига магазини по Софията).
Добре, че Кауфланд ми е недалеч, пък и за зехтин трябва да ходя от там да взема, че спряха да зареждат тукашния супермаркет. Olympus, a? Ще я пробвам - често чувам хора да набарват готина извара, която освен, че не се яде със стиснат нос и пълни с вода бузи за всяка хапка, е и вкусна. На такава не съм попадал, но тази дори не съм я опитвал.
20.02.10
21:45
Повярвай ми, пробвал съм МНОГО извари, даже спрях да ям последно време, защото усещах как последната извара марка “Ралица” бе пълна с олио и се чувствах дебел само докато я ям. Щом жена ми да хареса Olympus на вкус, значи ще може и ти да я хапваш без проблем.
20.02.10
21:55
Ех, кога ли ще дойдат по-добри времена http://www.nutritienda.com/es/whey-protein-professional-5-kg
Първокачествен протеин да излиза по 40лв килото...а испанеца на социални помощи взима 900 евро - заплата, дето нашите лекари не взимат :)
Хайде и аз да се похваля, щот имам циганска душичка :D
Взех си L-carnitine на nutrition discount, Lipozan наа Nutrim ии Selenium на незнам коя фирма (не ми се става да видя)
На скромната цена от 36 лева :D :D :D
Е днекса се връщам от Ямбол.Голям турнир беше.Мнго добра беше странджата,само дето нямаше сувенири.Само апрвия ден имало,а аз карах само втория и третия.
казано от Aleksandar Marinov на 20.02.10, 21:37:
Пробвал съм десетки марки, е това вече е истинска извара. Има вкус на домашна извара от село. Оставам за дълго време на нея.
Супер е, вчера я опитах и си взех 700гр от Пикадили, наистина ми хареса, сравнително лесно я хапвах вечерта. Дано я има в близкото Пикадили и да продължа на нея, точно такава търсих :)
21.02.10
11:14
казано от Giovane на 21.02.10, 11:10:
казано от Aleksandar Marinov на 20.02.10, 21:37:
Пробвал съм десетки марки, е това вече е истинска извара. Има вкус на домашна извара от село. Оставам за дълго време на нея.Супер е, вчера я опитах и си взех 700гр от Пикадили, наистина ми хареса, сравнително лесно я хапвах вечерта. Дано я има в близкото Пикадили и да продължа на нея, точно такава търсих :)
Сядаш на масата с 1 кисело мляко 2% и 200 гр извара Олимпус - и почваш. Лъжица извара, лъжица кисело мляко. Смесваш в устата и преглъщаш арно арно :lol: Пробвай!
btw има само едно истинско кисело мляко в БГ и това е - “Елена”
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 21.02.10 11:15.
Ами Елената е хубаво, аз харесвам и консумирам Бор Чвор 3,6%, но честно казано почвам да се съмнявам доколко е истинско, защото е страшно вкусно и понякога си мисля, че ям сметана.
Аз изварата започнах да я ям с една кисела краставичка и ако не си мисля за изварата не ми прави впечатление и дори ми е вкусно :) Ако сложа малко кисело мляко ще стане като истинска, ще пробвам довечера.
http://www.youtube.com/watch?v=bOOAL4b5vco Поздрав за всички фенове на Massive attack
http://www.youtube.com/watch?v=ygw2zmEVsvc&feature=related
Струва си да се види...
Massive attack
Мнението беше редактирано от Инис на 21.02.10 14:53.