Лаф моабет - том първи

Темата е заключена.
Прескочи до:
SM

11.01.10
12:25

казано от gogata2427 на 11.01.10, 12:18:

календарче на св.Богородица,календарчета с каки

Богородица що не я числиш към каките?

Мнението беше редактирано от smacker на 11.01.10 12:25.

Шишманката може би не е ученик, на който ежедневието е да иде до училището, ако не го мързи де, да тормози някой изстрадал даскал. Той, както и много други, ходи на работа, кара лична кола, служебна кола, подписва документи и т.н., и след работа отива във фитнеса. Не все може да се прибере до вкъщи и да си остави нещата преди фитнеса.
И на мен още на втория месец тренировки ми откраднаха парите за залата в съблекалнята (щях да платя след тренировката за следващия месец).
А ако ходиш с колата до залата е ясно, че трябва да носиш шофьорска книжка, талон за ГО, талон на колата...

11.01.10
12:29

казано от p17bull на 11.01.10, 12:21:

Царят на темата се връща от тренировка.  %-P

Браво, получаваш усмивка по радиото.

GO

11.01.10
12:42

казано от smacker на 11.01.10, 12:25:

казано от gogata2427 на 11.01.10, 12:18:

календарче на св.Богородица,календарчета с каки

Богородица що не я числиш към каките?

Защото не е правилно.

Оранйе,не исках да го изкарам така,исках да кажа,че не е толкова виновен той,отколкото хората,които са си позволили да барат чужди вещи. ;)

=================

Понеже съм с JetAudio,за уш по-чист бас и звук,та кат’ увелича домашното кино на повече от 12 и JetAudio-то започва само да си намаля звука.. :lol:

Не знам какъв е този плъгин ама ме дразни.. :lol:

SM

11.01.10
12:51

казано от Oranje на 11.01.10, 12:29:

Шишманката може би не е ученик, на който ежедневието е да иде до училището, ако не го мързи де, да тормози някой изстрадал даскал. Той, както и много други, ходи на работа, кара лична кола, служебна кола, подписва документи и т.н., и след работа отива във фитнеса. Не все може да се прибере до вкъщи и да си остави нещата преди фитнеса.
И на мен още на втория месец тренировки ми откраднаха парите за залата в съблекалнята (щях да платя след тренировката за следващия месец).
А ако ходиш с колата до залата е ясно, че трябва да носиш шофьорска книжка, талон за ГО, талон на колата...

Перфектно! хората са измислили багажник, жабка - пъха си милионите и нотариалните актове на заключенко и си живее живота!, но да си ги носи в торбичката във фитнеса е леко казано.. несериозно

Мнението беше редактирано от smacker на 11.01.10 12:52.

11.01.10
13:02

Бимо и фитнеса, един гвоздей да няма на стената да си закачиш торбичката :-)

И аз си нося документите, ключове,телефони, понякога камера. Проблема е в келешите, които краднат - не в окрадения. А решението е много просто - камера!

GO

11.01.10
15:27

И камерите няма да ни спасят,докато има хора с крива съвест..

11.01.10
16:35

казано от gogata2427 на 11.01.10, 15:27:

И камерите няма да ни спасят,докато има хора с крива съвест..

Напротив, камерите са решението. Не вярвам крадеца да влиза с качулка или маска в съблекалнята, освен, ако не знае, че може да открадне диамант ;)

ПИ

11.01.10
17:11

Аз винаги си вземам парите и телефона в мене. Иначе във фитнеса където ходя ако искаш дори си оставяш нещата на протеиновия бар .. там винаги има човек... Има шкафчета със ключ. Но кой ги ползва ...

В моя сак има: колан,фитили,шише за вода,шишенце от витамини за хапчетата,стафиди и кърпа :) Не нося пари или телефон. В случая на Иван - той не е виновен, Оranje е напълно прав.

11.01.10
17:27

казано от smacker на 11.01.10, 12:51:

казано от Oranje на 11.01.10, 12:29:

Перфектно! хората са измислили багажник, жабка - пъха си милионите и нотариалните актове на заключенко и си живее живота!, но да си ги носи в торбичката във фитнеса е леко казано.. несериозно

Перфектно е да ти гепят колата в комлект с малкия талон ;)

*застрахователите не плащат или плащат с много големи удръжки.

Мнението беше редактирано от 6th на 11.01.10 17:28.

11.01.10
17:49

Сталкер, nickname-a си от едноименния филм ли го взе ;]

11.01.10
17:50

И аз си нося портмонето във фитнеса, но при нас всяко шкафче си има ключлка и си носиш ключа в теб а и има и чекмедженца спецялно за ценни вещи при бара където винаги има човек...

Момчета, не че нещо, ама според мен дискусията “виновен ли е Иван Шишманов че са го обрали” си е направо за отделна тема.
Даже, мен ако питате, хич не е коректно да я обсъждате. Много е лесно да ви оберат апартамента например и някой да дойде да ви чете морал що не сте си били във вас...

11.01.10
18:22

момчета не разбрахте ли ,че на всякаде важи само 1 закон - законът на джунглата .

11.01.10
18:28

smacker ,защо не пишеш в някой тийн форум ...не виждам смисъл да пишеш тук .

На smacker глупостите едва сега започват. Повечето му мнения са чист спам и много от тях са извън темата, скоро модовете ще го надушат и пак ще трябва да си прави ник. 

По законите в милата ни родинка си длъжен винаги и навсякъде да си носиш личната карта. Мой приятел го глобиха защото беше седнал на пейката пред входа си и беше без лична карта нищо, че живее на първия етаж и щеше да я вземе докато куките бяха мигнали.

Съгласно трудовия си договор съм длъжен да си нося всички служебни карти и удостоверения и в определени случаи може да се наложи да ги ползвам (скоро ми се случи ).
Трябва да имам в портмонето си някой лев, трябва да си нося всички дебитни и кредитни карти, както и книжката и синьото талонче, картата ми за Метро понеже често пазаря инцидентно, картата ми за допълнително здравно осигуряване, все неща които присъстват в почити всяко портмоне. Сред личните ми вещи които винаги нося с мен влизат и връзка с ключове 5 служебни  и няколко лични.
Нормално е да ги нося тези неща и на фитнес.
Торбичката ми точно беше закачена на една закачалка, в нея бяха тези неща.

Само, че ще трябва да разочаровам smacker и да ви кажа, че нещата ми не изчезнаха в небитието. Просто едно момче в бързината да се измъкне от залата след тренировка, грабнал моята найлонова торбичка закачена на закачалките, вместо неговата закачена на съседна закачалка, метнал я в колата и тръгнал на някъде. За щастие собственика на залата се сети каква може да е ситуацията звънна му и ми я върнаха след половин час.

В крайна сметка хора сме на всеки може да се случи подобно нещо. Както да вземе нечия торбичка така и да му изчезне неговата.

11.01.10
19:23

Днеска имах среща с хора от ‘третия’ вид—> контролите :) . В трамвая говорех по телефона с баща ми и не дупчих и изкочиха контролите. Питаха ме дали съм ученичка. Казах НЕ, а те заявиха, че тогава глобата ми е 10 лв. Директно им заявих, че не съм си дупчила билета, защото говоря по телефона и че няма да им плащам глоба, да ми пишат акт!!!!! Оставиха ме на мира  :) . Толкова са жалки. Нямам респект към тях!!!!! И те са подкупни, неморални и далавераджии!!!! Никога не бих им дала директно пари!!!! Ама никога!!!!!!!

Мнението беше редактирано от maria на 11.01.10 19:28.

11.01.10
19:41

Ти па .... хората комплимент ти направили .... пък ти не ги респектираш (rofl) ... опа тоя форум беше жив зян на тема емотикони - :lol:

11.01.10
19:43

Емзо, ти да не си пил нещо  8-/ ?! Много си весел  :roll: ?!

Мнението беше редактирано от maria на 11.01.10 19:46.

HE

11.01.10
19:48

казано от Мария Никифорова на 11.01.10, 19:43:

Емзо, ти да не си пил нещо  8-/ ?! Много си весел  :roll: ?!

Пък, че той си е душа човек само дето не сте го опознали от тази му страна  :lol:

п.п. Миме предлагането на подкуп е престъпление  ;-)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 11.01.10 19:49.

11.01.10
19:48

Хаха, спрях сладкото и хич не ми е весело :D

Ден 1 - сутринта мина гладко, обеда също.Следобеда той имаше нужда от прости въглехидрати и беше готов да убие колегите си, които дъвчеха фАфли под носа му :lol:

ПИ

11.01.10
19:49

бръмм, бръммм с черно бмв ..

HE

11.01.10
19:51

казано от emzo на 11.01.10, 19:48:

Ден 1 - сутринта мина гладко, обеда също.Следобеда той имаше нужда от прости въглехидрати и беше готов да убие колегите си, които дъвчеха фАфли под носа му :lol:

Като те чета как говориш за себе си в трето лице ми идва да запаля колата и да дойда до вас с голяма кутия сладолед  %-P

казано от emzo на 11.01.10, 19:48:

Мен ако питаш направо си за дневник  :cheese:

11.01.10
19:54

Сладоледа не ме блазни.Поне не в тези месеци :D

ПИ

11.01.10
20:25

Както казах с черно бмв ..  :coolsmirk:

11.01.10
20:33

Нощ 1 - имам гости, гадовете мръсни ще ги гоня след малко.Изядоха пържолите, изпиха виното, сега торта ми ядат .....

ПИ

11.01.10
20:41

казано от emzo на 11.01.10, 20:33:

Нощ 1 - имам гости, гадовете мръсни ще ги гоня след малко.Изядоха пържолите, изпиха виното, сега торта ми ядат .....

emzo, почни да си водиш дневникът тук. Обещавам да спаме редовно !!

11.01.10
21:49

ммм бонбони рафаело ,ям ги като невидело , а емзо  с тази диетка - няма сметка

12.01.10
07:11

Оооо, Рафаело и аз много обичам-м-м-мммм...  :-P

————————————

Хора, имам въпрос. Трудно ли се гледа куче?! Харесах си това момченце на 5 месеца, Шар Пей и довечера може да стане мой. Само трябва да реша дали наистина го искам. И въпросът ми е - трудно ли се гледа куче?! Какво ще ми коства?! Време?! Средства?!
В нета намерих разни мнения на хора дето имат такова куче и-и-и-ииии както се бях нахъсала да си го купя и да си го гушкам, и прочетох тоя коментар по долу и малко се ‘изплаших’/разколебах  :smirk: :

Здравейте, имам шар пей на 1г.5м. много е красив и умен, но проблемите са много. Ако някой иска да си вземе любимец от тази порода трябва да знае, че това не е плюшена играчка за забавление, а низ от проблеми. Нашият Коко растеше весело и безгрижно обиколен от любов и грижи докато не се започна-то не бе ухапване от паяк, праблем с ушите/постоянен/, болестта на шар пей, гризане на лапите. Преди 10 дни трябваше да коригираме очичките - не го хвана упойката 2 часа се бори малката ни душичка бе страшно за гледане - мислехме че умира и плачехме като деца и се молехме за него. Сега пък отказва да се храни - то не са лакомства, месо, залъгалки - в къщи е един малък театър само и само да яде, и той като злоядо дете дойде погледне, подуши, изпръхти и до го няма. Поне по два пъти седмично сме при личната ни лекарка. Витамини, сиропи, специални шампоани и ред други неща….Така че не Ви отчайвам но добре си помислете преди да си вземете такава играчка ще имате ли нерви, сили а и най вече средства. Присъствието му у дома попълва празноти и ни прави по-добри. Много са любвеобвилни, обичат да целуват, играят, искат много внимание и нежност!!

Мнението беше редактирано от maria на 12.01.10 07:15.

Tи не можеш да гледаш себе си пък куче искаш.Кой ще го гледа когато си на работа, особено когато е малко има нужда.В началото ще ти донесе доста главоболия.

12.01.10
07:21

То не е много малко - ей го на на снимката в предния пост, това е кучето, на 5 месеца е.

Така или иначе Родж и аз си зададох същите въпроси като в поста ти  :smirk: ?! А и тоя сладур го продават само за 270 лв!!!! В неделя като ходих из центъра в един зоо-магазин продаваха малко Шар-Пейче - цената му беше 900 лв.

Мислех си, че през деня ще си седи самичко в къщи?! Другите хора дето гледат кучета в апартаменти - нали така - кучетата са по цял ден сами или греша?!

Мен по ме разубеждава това да не вземе да ми се разболява.... тогава едно че няма да имам време да го водя по ветеринари и т.н. - то си става баш като човек и второ, че ще ми бъде мъчно!!!!!!

Мнението беше редактирано от maria на 12.01.10 07:23.

казано от Мария Никифорова на 12.01.10, 07:11:

Хора, имам въпрос. Трудно ли се гледа куче?! Харесах си това момченце на 5 месеца, Шар Пей и довечера може да стане мой. Само трябва да реша дали наистина го искам. И въпросът ми е - трудно ли се гледа куче?! Какво ще ми коства?! Време?! Средства?!

Въпрос на желание и преценка. Ако трябва да бъда кратък, мнението ми е следното:
- средства - това е още един член на семейството - храни се, има нужда от медицинска помощ и профилактика... постоянно!
- време - трябва да бъде извеждан абсолютно редовно.
Моят съвет е следния - преценете дали ще можете да си го позволите финансово в дългосрочен план. Това е животинче, което няма да бъде с вас няколко месеца (надявам се). Същото важи и за разходките - помислете дали ще можете да се организирате така, че да го извеждате редовно до края на неговия живот. Задължително мислете дали има хора, които ще могат да са налични, за да ви помагат с грижите, ако пътувате някъде или преценете можете ли навсякъде да го взимате с вас. Това е куче, не мушкато...

Иначе - без съмнение е голям пич! :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.01.10 07:25.

12.01.10
07:46

Оки, сега ще го откажа. Четейки поста ти, отговрът на повечето въпроси беше ‘не’ и затова към момента не мога да гледам куче. Мислех си, че само ще му се радвам и ще го извеждам пред блока сутрин и вечер за 10-15 мин. Но да ходя по ветеринари и т.н. - нямам възможност и време.

Поне това ми отпадна от главата и няма да го мисля!!!!

Мнението беше редактирано от maria на 12.01.10 07:48.

12.01.10
07:52

казано от Мария Никифорова на 12.01.10, 07:46:

Оки, сега ще го откажа. Четейки поста ти, отговрът на повечето въпроси беше ‘не’ и затова към момента не мога да гледам куче. Мислех си, че само ще му се радвам и ще го извеждам пред блока сутрин и вечер за 10-15 мин. Но да ходя по ветеринари и т.н. - нямам възможност и време.

Поне това ми отпадна от главата и няма да го мисля!!!!

Aко мислиш,че само с това грижите за едно куче свършват доста бъркаш,найстина е по добре да не взимаш поне за сега само ще го мъчиш хайвана. ;-)

12.01.10
07:59

Кольо ги е написал в общи линии. Абеее, още един член от семейството, само дето тепърва ще трябва да го заучиш на някои хигиенни навици, както и да създадеш условията за спазването им(ако не го разхождаш редовно, все ще си с парцал и лопатка вкъщи :lol: )

Имай предвид, че това е дългосрочен ангажимент, доста вероятно е да го гледаш - 10-15 и повече години.
А за стоенето самичко - не се притеснявай, те и животните имат нужда от лично време :lol:

ПС В началото, бая ...поразии ще ти направи, но после ще свикнеш :-P

12.01.10
08:01

ДобрИ утрО :lol:

12.01.10
08:03

казано от С7АЛК3Р на 12.01.10, 07:59:

А за стоенето самичко - не се притеснявай, те и животните имат нужда от лично време

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Мнението беше редактирано от maria на 12.01.10 08:03.

12.01.10
08:13

казано от RogerF на 12.01.10, 07:14:

Tи не можеш да гледаш себе си пък куче искаш.

хахаха (rofl-як)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1