Лаф моабет - том първи

Темата е заключена.
Прескочи до:

12.01.10
08:58

казано от Мария Никифорова на 12.01.10, 08:03:

казано от С7АЛК3Р на 12.01.10, 07:59:

А за стоенето самичко - не се притеснявай, те и животните имат нужда от лично време

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Къщния ми котарак като го изненадам обикновено е погнал да е*е някоя плюшена играчка :lol:

12.01.10
09:18

казано от Никола на 12.01.10, 08:58:

А за стоенето самичко - не се притеснявай, те и животните имат нужда от лично време

Къщния ми котарак като го изненадам обикновено е погнал да е*е някоя плюшена играчка :lol:

хахаха,после с дупки ли ги намираш ?

12.01.10
09:29

а ти защо си се спряла на шар пей ?

12.01.10
09:36

E как, на жените т’ва куче им е като фикс идея! :lol:

Те хората са го създали напълно изкуствено за да задоволят техните претенции, че то нищо създадено от природата не ги задоволява напълно.. :lol:

12.01.10
09:36

Миме, да те предупредя за някои неща!
1во - Кучето откъде го взимаш? Да не си посмяла от Зоомагазин да купиш куче! Кучета купени от там буквално умират в стопаните си за кратко време, понеже имат необратими увреждания от болести, които външно не можеш да разпознаеш! Тазобедрената дисплазия не прощава на никое куче, а тя е генетично заболяване т.е. ваксината е да не купуваш такова мъниче, колкото и малко, сладко, бузесто, сбръчкано и миловидно да изглежда..

2ро- Куче на 5месеца е + по отношение на ваксините, понеже до 3тия месец и половина въобще не се препоръчва да го разхождаш с тая атенюирана ваксина . Но пък дисциплината ще е завидно ниско ниво- поне 3месеца нон-стоп разходки ще са му нужни, за да го научиш на хигиенни навици

3то- Трябва много добре да си планираш времето и да имаш някой, на който можеш да разчиташ извън семейството (теб, съпруга ти и синът ти)- понеже едно организирано мероприятие може да не предвижда кучо ;]

4то- Ако имаш възможност и си прочела горните ми съвети няма да съжаляваш, че имаш куче! Казва ти го опитен в тази насока. Специално шар-пея не е най-податливото на дресиране куче или пък от най-дисциплинираните, но това са някакви допълнителни характеристики, които до голяма степен са приобщени за породата. Всяко куче си има индивидуалност- те не са по-различни от хората, просто ние нямаме стопани, които да ни натякват кое може и кое не- затова смеем да твърдим, че сме различни.

Мнението беше редактирано от introducer на 12.01.10 09:38.

ГН

12.01.10
10:04

Е остави ги де, и плюшените играчки имат нужда от лично време!

12.01.10
10:07

Едно време имахме Ягтериер, страхотно куче, ловджийско, беше си вързано в двора на къщата. И една вечер ловджиите (демек и баща ми) се връщали от лов и на влизане в града, тати уж да го върже с каишката вече и на едно шосе една кола в тъмното премаза кучето. Тати не каза какво е станало с кучето, каза че се е замотало нанякъде и ще дойде. На другия ден случайно в града срещнах един от старите ловджии и той ми каза, че много съжалява за кучето. Изтръпнах - каза ми какво е станало (не знаеше, че тати не ни е казал). Прибрах се плачейки и тати призна и разказа. Всъщност май само тогава съм виждала баща ми да плаче (да му потекат сълзи).

А иначе - не ми беше хрумвало да си взимам куче. Казах - разхождах се из София и като видях в един зоо-магазин едни малки кученца. И това Шар-Пейче едно такова малко, набръчкано, тъжно, сладичко - как да не го иска човек. И се замислих - що пък не!! Ама след днешната дискусия вече знам ЗАЩО не ми трябва. Нито имам роднини в София, то т’ва си било сериозен ангажимент  :zip: !!

Мнението беше редактирано от maria на 12.01.10 10:10.

HE

12.01.10
10:09

Следващото животинче което бих си взел е гумена рибка  :lol:

12.01.10
10:22

казано от head_hunter на 12.01.10, 10:09:

Най-дборе печена даже  :lol:

12.01.10
11:49

казано от head_hunter на 12.01.10, 10:09:

Или нов модел жена :lol:

Не мога да линка статията в днес.бг за секс роботите :-D

12.01.10
11:58

Един такъв робот не може да е по-добър от истинска жена  :coolsmile: !!!!!!!!!!!!

12.01.10
12:01

казано от Мария Никифорова на 12.01.10, 11:58:

Един такъв робот не може да е по-добър от истинска жена  :coolsmile: !!!!!!!!!!!!

Абе зависи ;)
Ако не се оплаква, не си сменя настроенията през две минути, не мрънка, не капризничи, на върти номера и не харчи пари - значи е :lol:

GO

12.01.10
12:02

Роботът няма да каже не... ;)

12.01.10
12:04

казано от Георги Николаев на 12.01.10, 10:04:

Е остави ги де, и плюшените играчки имат нужда от лично време!

И от сексуален тормоз ли :P

GO

12.01.10
12:07

Снощи нещо компа ми почна да брадичка,чудя се аз,мая се,но не мога да разбера какво иска..
Отначало помислих,че е от антивирусната,че ми смучи процесора,да ама не.. :lol:
Както брадичкаше,извъднъж спря,не ми се отваряше да го гледам снощи ама днес като го отворих и гледам,че САТА1 се е откачило,кабелчето дет’ идва от харда,та се чудя защо не го признава.. :P
Наместих го на САТА2,за сега е 6 6 6 :lol: .

12.01.10
12:09

С кучетата е много относително. Те искат да играят , да тичат , с една дума - свобода. Не можеш да го гледаш в апартамент , ще се побърка и ще ти направи доста бели :) Шар пей не ми харесва , не е моя тип куче, който бих гледал. Аз имам куче и котка , кучето на 6 месеца , а котката на 10 години :) Но ако не знаеш как да гледаш себе си , няма да можеш да гледаш и него. И сега една култува реплика на някакъв дядка , който се изплаши от кучето ми и реши да ме одума : “Абе не вземете да изчувате(отгледате на македонски ) едно дете , вие кучища гледате” . Всъщност е много вярно и се радвам , че Мария вече отглежда детето си здраво и право :) Ето го мойто куче :-P

Мнението беше редактирано от Гошко на 12.01.10 12:10.

Жената робот ви се продава със сменяема конструкция. Запознати твърдят, че първо трябва да монтирате оловната конструкция, после желязната и накрая алуминиевата. Така тя от 100кг става на 80, а после на 60, и ще е предоволна.
Историците-антикостовисти, като видни познавачи на пъклените планове, заподозряха, че това ще доведе до масови самоубийства на всички нероботски жени, поради невъзможността им да достигнат до желана цифра на кантара.
Между другото, гледайте новия филм с Брус Уилис ‘Двойници’, много подходящ е за темата за красиви тела и роботи.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 12.01.10 12:13.

12.01.10
12:19

А мъж робот измислен ли е?! Или те са универсални. Робота не е човек (живо същество, че да има пол), нали  :P ?!

казано от Петко К на 12.01.10, 12:01:

Абе зависи ;)
Ако не се оплаква, не си сменя настроенията през две минути, не мрънка, не капризничи, на върти номера и не харчи пари - значи е :lol:

Абе Петко, това е описанието на мъж... май.
Не бех се замислял, кви сме роботи.

GO

12.01.10
12:33

казано от Мария Никифорова на 12.01.10, 12:19:

А мъж робот измислен ли е?! Или те са универсални. Робота не е човек (живо същество, че да има пол), нали  :P ?!

Може БИ не са измислили мъж робот,защото работят само мъже в института.. :lol:

12.01.10
12:39

казано от D3BEP на 12.01.10, 12:21:

Абе Петко, това е описанието на мъж... май.

Не знам. Но не би трябвало :)

Спокойно, мъжкия модел е в процес на разработка ;) Няма да сте ощетени :lol:

Мнението беше редактирано от Петко К на 12.01.10 12:40.

12.01.10
12:39

Ми не, той Дзвер даде отговора  :) ха-ха....

Мъж робот не може да се направи, защото няма как да бъдат задоволени 2 от 3-те основни мъжки изисквания, т.е. ако му стане достатъчно дълъг - пада напред от тежестта му (макар все още да се изследват телескопите и големите кранове...), а пък и малко по-къс да е - пак не може да влезе в никоя спортна кола :lol:

GO

12.01.10
14:38

Рррр,днес цял ден съученичките слушат “6 6 6”,на Тони Стораро,още ми върви в главата,не мога да се оттърва..  :vampire:

12.01.10
14:40

Изядох четвърт торта...

казано от gogata2427 на 12.01.10, 14:38:

днес цял ден съученичките

Ееее поне имаш съученички  :lol:

12.01.10
14:44

Лъжица NO Еxplode и отивам да тренирам.

GO

12.01.10
14:47

казано от Иван Шишманов на 12.01.10, 14:43:

казано от gogata2427 на 12.01.10, 14:38:

днес цял ден съученичките

Ееее поне имаш съученички  :lol:

А,те едни откачени съученични.. :lol:

Така се хвърлят,че.. :cheese:

Ние вече сме си омръзнали със съученичките.. :P

==================

Тъкмо обсъждаме колко ще ни излезе да впрегнем 2 таксита и да идем на някакъв купон.. :lol:

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 12.01.10 14:49.

12.01.10
15:36

Колко - шес.
Колко - шееес.
Колко - шееееееес.

Аз и доцентката по математика . Питаше за някакъв отговор .

ПИ

12.01.10
15:37

За кучето ще кажа .. ако имаш по 100 лв на месец минимум и по 2 часа време на ден .. си вземи ;)

GO

12.01.10
15:59

казано от p17bull на 12.01.10, 15:37:

За кучето ще кажа .. ако имаш по 100 лв на месец минимум и по 2 часа време на ден .. си вземи ;)

Да не са 100 лева,но по 40 лева на месец ми струваше моята немска овчарка,някои месеци повече,заради инжекцийте.. :P

То зависи и от породата. ;)

12.01.10
16:11

Аз се точа на папагал - скално жако или ара, но вторите са много скъпи, ако са по-интелигентни. Ако някой има опит, може да сподели (ако иска и на лична).

Куче, ако за апартамент - Йоркширски териер - не прави бели (просто защото е терлик и не може нищо да направи), много готино, обича да си играе - абе въобще куче за разтоварване.

П.П. Всъщност не знам колко пари струва отглеждането му, комшията има такова и аз като му ходя на гости си играя с него и ме разтоварва за без пари  :lol:

П.П.2 Ето иначе как изглеждат:

ПИ

12.01.10
16:21

казано от Миsh0 на 12.01.10, 16:17:

Куче, ако за апартамент - Йоркширски териер - не прави бели (просто защото е терлик и не може нищо да направи), много готино, обича да си играе - абе въобще куче за разтоварване.

П.П. Всъщност не знам колко пари струва отглеждането му, комшията има такова и аз като му ходя на гости си играя с него и ме разтоварва за без пари  :lol:

П.П.2 Ето иначе как изглеждат:

За апартамент - късокосместо, малка или средна порода. Питбула е перфектен. Моя е много кротък докато е сам и нямам проблеми да го оставям. Имам 3 иначе. Само един е в града. Но много трябва да се внимава с тези кучета, моя си е кротък попринцип, но види ли куче полудява. Просто боя им е в кръвта.

12.01.10
16:35

казано от Гошко на 12.01.10, 12:09:

С кучетата е много относително. Те искат да играят , да тичат , с една дума - свобода. Не можеш да го гледаш в апартамент , ще се побърка и ще ти направи доста бели :) Шар пей не ми харесва , не е моя тип куче, който бих гледал. Аз имам куче и котка , кучето на 6 месеца , а котката на 10 години :) Но ако не знаеш как да гледаш себе си , няма да можеш да гледаш и него. И сега една култува реплика на някакъв дядка , който се изплаши от кучето ми и реши да ме одума : “Абе не вземете да изчувате(отгледате на македонски ) едно дете , вие кучища гледате” . Всъщност е много вярно и се радвам , че Мария вече отглежда детето си здраво и право :) Ето го мойто куче :-P

Ей имаш страхотен самоед ! Тези и чау-чау са едни от най-пухестите същества, можещи спокойно да минат за ходеща мебел в дома :lol: Да те питам, имате ли проблеми с космите?

Аз м/у другото си отглеждам ето тази най-прекрасна красавица на света, казва се Памела  :kiss:
http://kachi-snimka.info/images/jdv1263314096a.jpg
http://kachi-snimka.info/images/viu1263314165q.jpg

ПИ

12.01.10
16:52

Training :P

п.п черния звяр е мой.

Мнението беше редактирано от Питбула на 12.01.10 16:54.

казано от introducer на 12.01.10, 16:35:

Ей имаш страхотен самоед ! Тези и чау-чау са едни от най-пухестите същества, можещи спокойно да минат за ходеща мебел в дома :lol: Да те питам, имате ли проблеми с космите?

Аз м/у другото си отглеждам ето тази най-прекрасна красавица на света, казва се Памела  :kiss:

Хм ,а плува ли свинчо :) хихихи.
Не пробвай.

Мисля, че на гошко е точно чау чау!
Самоед е по - хъскеста порода... Аз съм се надъхал за маламут, да видим. Друго ми е на главата, но...

Стоянчо, с какво те надъхва папагала?
Моят косвен опит - братовчедите имат майче скално жако и лелята и тя - кресливец, мирише, тормози, взискателен... Иска грижи, прави алергии а не е чак такава комуникация каквато би била с котка или куче.
За Арата не знам.  Иза жакото може да греша породата, ма като гледах снимки, те имаха три папагала, горе доле такива, малко разлики в цветовете...

12.01.10
17:50

казано от D3BEP на 12.01.10, 17:27:

казано от introducer на 12.01.10, 16:35:

Хм ,а плува ли свинчо :) хихихи.
Не пробвай.

Мисля, че на гошко е точно чау чау!
Самоед е по - хъскеста порода... Аз съм се надъхал за маламут, да видим. Друго ми е на главата, но...

Стоянчо, с какво те надъхва папагала?
Моят косвен опит - братовчедите имат майче скално жако и лелята и тя - кресливец, мирише, тормози, взискателен... Иска грижи, прави алергии а не е чак такава комуникация каквато би била с котка или куче.
За Арата не знам.  Иза жакото може да греша породата, ма като гледах снимки, те имаха три папагала, горе доле такива, малко разлики в цветовете...

точно самоед е

GO

12.01.10
18:14

Като малък винаги съм искал свинче ама мама и тате не ми дадоха.. :lol:

Сега искам или немска овчарка,или болонче.. :lol:

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 12.01.10 18:14.

12.01.10
19:26

ох само турски сериали по телевизията...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1