според мен пак е доста, като знаеш че ще правиш 1ци. Всичките нули са ти във възможностите в момента според мен.
16.01.2012
Храна
1. 3 яйца, 80гр овесени ядки с 250мл прясно мляко; хром и омега3
2. 3 яйца, 80гр овесени ядки
3. дроб на скара, 60гр сурови ядки
4. 4 яйца и 40гр сурови ядки
- 10гр GM
5. телешка с картофи и зеленчуци; хром и омега3
6. 200гр извара
Течности - 4 литра вода
Тренировка
-
Храната - нямах бекон и съм сложил свински при дроба, който беше 500гр.
казано от Скота на 15.01.12, 17:35:
според мен пак е доста, като знаеш че ще правиш 1ци. Всичките нули са ти във възможностите в момента според мен.
Абе не е нищо. 10 минути колкото да се стопля.
Иначе колкото и да ми се иска да беше прав за 0лите... уви нещата не са така. Максимумите в сегашното положение са това... пукам-тракам... прискърцвам от време на време. Колкото и да се дразня, колкото и да не вярвам на случващото се - това е реалността. А и като качих рязко килограми и самите движения са ми някак нетипични. Ама няма да спирам. Това само трябва да ме мотивира да си върна старите тежести, че даже и отгоре. Както @Инис каза вчера: “важното е да не се отказваш”. Както @Oranje ми каза преди време: “тренирай си за кеф и за здраве, пък те резултатите ще дойдат”. /
Та новата програма мисля да е:
Ден1:
- Военна преса
- Кофички
- Набирания
- Две упражнения за корем
Ден2:
- Тяга
- Добро утро
- Две упражнения за корем
Ден3:
- Лег
- Полу лег с дъмбели
- гребане с дъмбел
- Активен стречинг
Ден4:
- преден клек /много ми се искаше да е заден, но.../
- Лег преса
- Бедрено сгъване
По протокола 5/3/1 с любезното съдействие на @Лазар относно някои питания. Като смятам да използвам вчерашните резултати за начало.
17.01.2012
Храна
1. яйца, овесени ядки с кофичка кисело мляко и зелена ябълка
2. яйца и овесени ядки; хром и омега3
3. дроб на скара и овесени ядки
4. яйца и сурови ядки
<Тренировка>
- 10гр GM
5. пуешка пържола с кожата, овесени ядки и кисела краставичка; хром и омега3
Течности - вода и едно нес кафе
Тренировка
1. Военна преса - 2х8 с 20кг, 1х5 с 40 и 45кг, 1х7 с 50кг
2. Кофички - 10, 10, 10, 9, 8
3. Набирания - 8, 6, 7, 7, 7
- Пулдаун пред гърди - 3х10 с 50кг? /скрипецът е много странен и не съм сигурен, но с лека тежест/
4. Планк - 3 отказа
5. Крънчове - 3х20
Добре се получиха нещата и с храната и с тренировката. Поне така си мисля...
85% са 51кг, но в залата няма толкова малки дискове. Набиранията ми бяха най-зле. След първите две упражнения. Втората серия пробвах с фитили, ама грам не ми харесва.
18.01.12
09:22
казано от gips на 17.01.12, 21:24:
Добре се получиха нещата и с храната и с тренировката.
Като го прочетох това, загледах, дали съм в дневника на gips-a. Бравоу! :)
Ем мерси, мерси... Дано има по-честичко такива дни. В момента супер много ми трябват.
18.01.2012
Храна
1. яйца, овесени ядки в кисело мляко и зелена ябълка; хром и омега3
2. яйца, овесени ядки
3. дроб на скара, ядки
4. яйца, ядки
<Тренировка>
- дозa GM
5. телешко месо с задушени картофи и зеленчуци, 3 ябълки и 2 кивита; хром и омега3
Течности - 5 вода, 1 нес кафе
Тренировка
a. Тяга - 2х5 с 70кг, 1х5 с 90кг и 105кг, 1х6 с 120кг
b. Добро утро - 5х10 с 50, 55, 55, 60, 50кг
c1. L-sit /прогресия 1ва стъпка/ - 40, 40, 35 сек
c2. повдигане на краката от успоредка - 12, 12, 12
с3. повдигане на краката от лег - 15, 15, 15
Задържаха ме в работата и пропуснах чудесна възможност да поиграя волейбол. Бях се настроил за тренировка и реших да се разходя до залата:
Тренировката - 6тото повторение беше много, много на кръст. До 5 обаче нещата бяха под контрол.
Храната - олях се ма*ка му и прасе! Хем не беше малка порцията за вечеря... тия плодове бяха напълно излишни, ма пък толкова вкусни!
Гледа ми се мач, ама май той мен ще гледа.
19.01.2012
Тренировка - няма
Храната - непланиран чийтинг на вечеря с мед, тахан и няколко филии /5-6/ пълнозърнест Симид. Другото нормално.
20.01.2012
Храненето - тотален фейл. Сутринта яйца с ябълки и кивита /по два броя от плодовете/. После към обяд попаднахме с колегата на супер предложение - 200-220гр опечена пържола /не знам каква/ с 60% намаление. Печат ги щото на месото скоро му изтичал срока и да не даде фира. Опечено беше екстра на вкус. Та като невиждал... 4 пържоли без гарнитура, без хляб. Само месо, все едно не съм ял от години. После следобедно 2 кофички кисело мляко и 100гр сурови ядки. Ей го е... запълних си нуждите за калории. Прибирам се и съм гладен. Ама не просто гладен, а ГЛАДЕН! И не ми се яде нищо освен въглехидрати. Мед с хляб, мед без хляб, чаша мляко с мед... по никое време при това. Абе ебати тъпата история.
Тренировка - нямаше
21.01.2012
Храна
Закуска - яйца, овесени ядки, киви, зелена ябълка, голяма чаша /300мл мляко с 300мл кафе/
<Тренировка>
Обяд - малко месо и малко картофи с зеленчуци
Следобедна закуска - нещо като миш-маш с повечко извара и яйца, малко сурови и овесени ядки.
Вечеря - като горното
Течности - 4.5 литра вода
Тренировка
- Загрявка
1. Лег - 1х12 с 20кг, 1х8 с 40кг, 1х5 с 52.5 и с 62.5кг, 1х6 с 72.5кг
2. Полулег с дъмбели - 10, 10, 10, 10, 8, 6 с 20кг
3. Гребане с дъмбел - 10, 10, 10, 10, 10 с 22.5кг
- Разтягане и малко висене на лост. На една и на две ръце
Тренировката - на 6тото повторение уж сам. Сам, сам, ама момчето отзад си сложи ръцете до лоста. Каза, че не го е доковал, ама знам ли... Изключително бързо приключих цялата тренировка. Разтегнах се доволно накрая.
Заговорих се с @Инис и компанията трибойци и съвсем забравих, че трябва креатин да се пие. Времето неусетно отлетя.
За сметка на това сутринта изпих 10 хапа омега вместо 5. Изпих 5 и после се зачудих дали съм пил омегата това стана вчера. Изтрещяла работа.
Храната - след вчера се чувствам гузно. Та днеска по-леко.
22.01.2012
Хранене
Преди тренировка - 3 яйца, 300мл мляко, 60гр ядки, две ябълки; хром
<Тренировка>
След тренировка - 200гр пържола, 100гр овесени ядки, 2 Републики с кокос; омега3
- доза GM
Вечеря - 200гр пържола, постна манджа /не знам какво ще ми сготвят/; хром
Втора вечеря - 200гр извара в малко кисело мляко, 40гр ядки; омега3
Течности - вода и кафе
Тренировка
- загрявка
1. преден клек - 1х8 с 20кг и 40кг, 1х5 с 60 и 67.5кг, 1х7 с 77.5кг
2. лег преса - 5х10 с 120кг
3. бедрено сгъване - 5х10 с 45кг
4. планк - 5 серии без отказ
- малко разтягане
Докато отивах към залата сутринта и само си мислех за клека. Дали ще станат 5 на 85%? Дали ще ме заболи крака? Дали ще ме стегне кръста? Дали ще е добра техниката? Кракът ми трепереше дори при air squatовете в загрявката... В момента търся думи, но уви не намирам... Не мога да опиша колко добре се получиха трите серии. Имаше и дълбочина имаше и експлозивност. На третата серия дори не съм и мислел за 7. Поне 5, поне 5. Това си го повтарях сутринта. С злоба, с ряз! Приказка. 7мото повторение беше малко на кантар, но станах сам. @Инис така каза ^^
Храната - 2 Републики, ама кой ти ги гледа тия лоши работи. : )
пп: не съм дразнил с музика от доста време. Специален поздрав, ако някой си я хареса:
23.01.2012
Храна
06:30 яйца с овес, киви; хром и омега3
10:10 яйца с овес
13:20 дроб на скара с ядки
16:35 яйца с ядки
- доза GM - 18:30
19:40 малка пържола, извара и купичка постен боб; хром и омега3
Течности - вода, 1 чай
Тренировка
-
Лека, но много приятна мт е обзела тялото. Не съм се радвал, че имам мускулна треска от доста време. Днеска почивам, а от утре втора седмица от програмата.
23.01.12
21:20
Песничката е доста яка!
нали : )
24.01.2012
Храна
1. яйца, овесени ядки, две зелени ябълки; хром и омега3
2. яйца, овесени ядки
3. пилешка пържола, сурови ядки
4. яйца, сурови ядки
5. вратни пържоли, люта леща; хром и омега3
Течности - нес кафе, вода
Тренировка
-
Тренировъчен ден уж, ама принудителна почивка. Нямаше ток на стадиона и залата не работеше. Вали сериозен дъжд, придружен с вятър та и за бягане не става. Нищо... утре
Храната - вечерята ми е по-сериозна, но се притеснявах за месото /да не се развали/. А каква индийска леща беше... От ушите ми излиза пара.
25.01.12
00:11
Тренировка
-Тренировъчен ден уж, ама принудителна почивка. Нямаше ток на стадиона и залата не работеше. Вали сериозен дъжд, придружен с вятър та и за бягане не става. Нищо... утре
Храната - вечерята ми е по-сериозна, но се притеснявах за месото /да не се развали/. А каква индийска леща беше... От ушите ми излиза пара.
В такива дни пускаш едни стълби 5етажа по 10 пъти за време и си чук...и ако те гледат странно съседите кажи: “Вие сте лудите, не аз”
Мн. добра идея. Що не ме озари снощи... Те съседите си знаят, че ме стяга шапката. Не ме притесняват. Обаче не се сетих въобще..
25.01.2012
Храна
1. яйца с овесени ядки, зелена ябълка; хром и омега3
2. яйца с овесени ядки, портокал
3. пържола /пилешка с кожа/ с ядки
4. яйца с ядки
<Тренировка>
- доза GM
5. пържола /свинска/, овесени ядки с протеин; хром и омега3
Течности - нес кафе, вода
Тренировка
- загрявка
1. Военна преса - 2х8 с 20кг, 1х3 с 40, 1х3 с 42, 48 и 54кг
2. Кофички - 10, 10, 10, 9, 7
3. Набирания - 7, 7, 7, 7, 6
4. Набирания /не пълни/ 7, 6, 6, 4
5. Набирания /бътърфлай/ - 6, 5, 5, 5
6. Страничен планк - 6 серии без отказ
- разтягане; малко мачкане с тенис топка
Слабичко. След два дни почивка ми се искаше да е по-добре.
Тренировка: Никакъв шанс за +повторения на третата серия. Бутнах ги толкова бавно и измъчено, че ... Чисти повторения поне. Без болки
Храната : доста
26.01.2012
Храна - 3 хранения, като вечерята я уср*х/буквално/ с едно пиле на жар и 200гр Милка
Тренировка - нямаше време. Прибрах се късно. Бях и много изморен
27.01.2012
Храна
<Тренировка>
- доза GM
1. свинска пържола, 200гр овес, доза протеин, кофичка кисело мляко; хром и омега3
2. извара в малко кисело мляко, 50гр ядки; омега3
Течности - вода
Тренировка
- загрявка /много кратка/
1. Тяга - 2х5 с 70кг, 1х3 с 100 и 112.5кг, 1х5 с 127.5кг
2. Добро утро - 12, 10, 12, 10, 12 с 50кг
3. Планк - 5 отказа
- P90 ab ripper /вече вкъщи/
- мачкане на бедрата с топката
Прекалено много ме мързеше сутринта да приготвям ядене. Още 5 минути, още 5 минути... Спи ми се не мога да отлепя. Страшна умора, За малко да закъснея. Станах в последният момент и си забравих портмонето.
Прибирам се след работа и си мисля как ще се наям, ще изгледам някой филм докато ми слегне храната, а после ще ида да потренирам. Минавам покрай фитнеса и виждам момчето от залата, та той ми казва, че няма ток и затваря като се стъмни. Или пропускам и тоя ден, или импровизирам. Трябваше да действам бързо щото 5 вече минава. Свалям работните дрехи /отдолу съм с анцуг понеже стоя цял ден навън/. Тягата бос. Знам, че не трябва, ама или това - или още един нетренировъчен. Седмицата свърши, а аз една никва тренировка съм направил. Не, че и днешната тренировка беше много добра, но пък по-добре от нищо...
казано от gips на 27.01.12, 19:34:
- P90 ab ripper /вече вкъщи/
Видях го :) Допадна ли ти? В съчетание с Chest, Shoulder & Triceps от същата поредица много добре се допълват :)
Дени, объркваш децата с тия П-ала бали...добре си вдига човека, за какво са му тия танци:)
Откраднах го от тебе - виновен : ). Тръгнах с нагласата, че в момента в който ми доскучае директно прекратявам Не съм фен на тренировки тип: 10 серии по 10539 крънча и/или коремни преси. Не беше лошо, не мога да си кривя душата. От време на време мисля да го включвам. Някои от упражненията са криви като изпълнение понеже флексорите ми са едни... стяга ме кръста когато се опитам да си изпъна крака нагоре/например/. Добро допълнение като цяло! Обаче за другите мускулни групи си има железа както Славко каза.
Иначе за вчера пропуснах второто хранене и си останах с едно. Към 9, тъкмо вече се прозявах и ме заръчкаха да излизам. Пък аз си гледам “От местопрестъплението” и вече мечтая за изварата и леглото. Едвам се навих/даже в момента се чудя как се съгласих/, ама трябва да оправям и асоциалният живот. Та добре го “оправих” де... 7-8 шота и една бира. Губят ми се отрязъци от време, но иначе не спирам да се хваля колко трудно ме хваща, въпреки фактът, че пия рядко(никога повече).
Сутринта пиянският глад - домашен сладкиш /бисквити, плодове, сладко/ и мляко. Опит да се разсъня с компютъра /неуспешен/, последван от ново кратко заспиване 20 минути по-късно.
Към 12 вече твърдо решен ставам. С много мъки
28.01.2012
Храна
1. сладкиш и чаша мляко
2. 4 яйца с 50гр ядки; хром и омега3
<Тренировка>
- доза GM
3. сандвич /2филии пълнозърнест хляб с 200гр свинско/; хром и омега3
4. 2 дози протеин в прясно мляко
5. снощната извара с ядки
Тренировка
1. лег - 1х12 с 20кг, 1х8 с 40кг, 1х3 с 57.5 и 67.5, 1х5 с 75кг
2. полулег с дъмбели - 10, 10, 10, 9, 8, 6 с 20/22.5кг
3. гребане с дъмбел - 10, 10, 10, 10, 10, 8 с 20/25кг
4. повдигане на краката от вис /свити колене/ 4х15
5. повдигане на краката от успоредка /със свити колене/ - 4х10
Тренировката - Лега - чисти повторения. Неочаквано, неочаквано, но се получи въпреки всичко по-горе. Без помощ, отлепяне или друг чийт.Всичко друго беше много мудна работа. Не можех да спазвам минута почивка. С по около минута и половина. Затова по още една серия. Абе не е като да не съм доволен. На фона на токсините, които тялото ми се опитваше да изхвърли по време на тренировката.
После малко задачи вкъщи. Лека фермерска разходка с едно25кг чувалче теракол. Малко изометричен клек и такива работи.
Храната - въобще не ми се яде. Стомахът ми е на топка. Написаното е изядено насила /без номер1/
Днешният отчет трябваше да го спестя, ама ей го е - като ме попита някой що изглеждаш все едно не си се занимавал никога със спорт - да му го покажа дните като днешният. Абе готино беше. Вие не правете така!
3 минути радост(докато съм още на тая вълна):
29.01.2012
Храна
1. омлет, сурови ядки, зелена ябълка, малко прясно мляко; хром и омега3
- доза GM
2. свински пържоли, овесени ядки, малко кисело мляко; хром
3. ядки /печени и сурови/, ябълка, домашен сладкиш/захар, бяло брашно, сладко, мляко, яйца, какао/
4. свински дроб
5. свински дроб
Течности - кафе, вода
Тренировка
1. преден клек - 1х8 с 20 и 40кг, 1х3 с 50кг, 1х3 с 65, 72.5 и 82.5кг
2. лег преса - 1х20 с 70кг, 5х15 с 120кг
3. бедрено сгъване - 5х10 с 40кг
4. ренегадско гребане - 6, 7, 8, 7, 7 с 15кг
време - 45 минути
Тренировка - не беше ден определено. Много измъчена работа при клека. Нерешителност и несигурност в най-важният момент. И наруших програмата. Ясно си пише да не се тренира повече от два дни подред.
Храната - тая седмица... от 7 дни 4 са чийтави.
чийтави написал- ако някой пропусне Й-то да излезе читави- хитро : )
Шегувам се разбира се- ти си стриктен и последователен- нали си си направил планираните кила за основното движение другото е е асистънс все пак : )
последните 5-6 месеца нито съм стриктен, нито последователен. Няква развалина станах и не проумявам как и защо го допуснах.
30.01.2012
Храна
1. яйца, овесени ядки, чаша мляко; хром и омега3
2. черен дроб, сурови ядки
3. яйца, сурови ядки
4. свинско месо, леща “Екзотика” (зверски люта); хром и омега3
Течности - 3 литра вода
Тренировка
-
Третата седмица от програмата се счита за най-важна. Ще видим дали ще се получи...
01.02.2012
Храна
06:00 - яйца с овесени ядки; хром и омега3
09:15-10:00 - портокали /4/
12:20 - свински дроб със сурови ядки
16:15 - яйца със сурови ядки и портокал
/18:00-19:30/
- доза GM, доза протеин
21:30 - пържола /свинска/, пилешко бутче /малко/, бял ориз с зеленчуци; хром
Течности - 4 литра вода, 1 нес кафе
Тренировка
- загрявка - продължителна
1. военна преса - 2х8 с 20кг, 1х5 с 40кг, 1х5 с 45 и 50кг, 1х2 с 57.5кг, 1х1 с 57.5
2. пуловър с щанга - 10, 10, 8, 8, 8 с 20 и 30кг
3. съпорт на халки и негативни кофички - 3, 2, 1, 2, 2
- лицеви опори /ръце на нивото на рамената/ - 10, 10, 8, 8, 8
4. набирания - 8, 8, 7, 6, 6
5. набирания с непълна амплитуда - 8, 7, 7, 5, 5
6. набирания бътърфлай - 10, 8, 6, 5, 5
- разтягане - долна част и малко вис на лост
Не се класирах за волейбол, но успях да отида до ЗаWODа вечерта. Залата на @Oranje е станала много хубава, а клетките направо ми напълниха душата.
Тренировката - протаках я доста. Прекалено много ме измори работният ден и не успях да се концентрирам. Между всяка следваща серия се нуждаех от доста голяма почивка. 3 упражнения - час и половина ги лашках.
пресата - както спомеха по-горе, бях много разсеян и въобще не съобразих, че на 85% трябва да са 3, а не 5 повторения...
95% първото повторение много чисто, после малко неконтролируемо я спуснах надолу. Вдигнах я втори път отново сравнително лесно. После я пуснах бавно, а третото повторение беше до половина и зацикли. Държах 4-5 секунди и крашнах. После направих 1 повторение от яд /а не трябваше/
Последваха няколко опита на халките. Прекалено много съм натежал и беше невъзможно да направя нещо смислено.
Пуловъра беше идея на @Oranje и се оказа доста сполучлива. Не бях правил с щанга досега и не съм сигурен колко точно спусках, но го усетих добре и в гърба въпреки малките килограми.
Набиранията - с доста чийт.
02.02.2012
Храна
07:00 Закуска
- 4 яйца
- 80гр овесени ядки, зелена ябълка
- - хром, омега3
11:30 Обяд
- 200гр свинска пържола
- 40гр сурови ядки
16:40 Преди тренировка
- 4 яйца
- 40гр сурови ядки
- зелена ябълка
19:30 След тренировка
- - доза GM
- - доза протеин
21:45 Вечеря
- 250гр свинска пържола, 2 пилешки крила
- 100гр бял ориз, 100гр овесени ядки, малко зеленчуци/в ориза/
- - хром, омега3
Тренировка
1. Тяга - 2х5 с 70кг, 1х3 с 90кг, 1х5 с 105кг, 1х3 с 120кг, 1х3 с 135кг
2. Добро утро - 1х10 bw и с лоста, 2х12 с 50 и 3х12 с 55кг
3. Повдигане на краката от вис /свити колене/ - 5х10
4. Планк - 3 серии без отказ
Тренировката - добре се получи. 95% - тройка. Малко не си повярвах още след второто повторение. След третото дори пробвах 4то и отлепих щангата от земята, но усетих болка и предпочетох да остана с 3.
Добро утрото го правя с леко свити колене (бележка). Мисля, че не съм го казвал досега. Усещам го много добре и затова така.
Храната - всеки път когато пиша храната с точност, вписвам всичко преди термичната обработка. Винаги така съм ги записвал. Назад също съм го споменавал. (просто отбелязвам)
След тренировката бях гладен и вечерята беше голяма, ама пък съм доволен от тягата и не ми пука : )
по-здрави
Е не е като да не мога да си тръгна от залата, но пък е много приятно когато мислиш, че имаш сила само за 5, а правиш 7 повторения. Използвам програмата за да изляза от дълбокият застой. Само трета седмица е, но имам чувството, че работи. Лошото е, че след тренировка съм доста гладен, а явно не изгарям достатъчно.
яко се отплеснах /сутрин не ми тече мисълта както трябва/
Та... да, натоварва ме сравнително добре.
03.02.2012
Храна
07:00 - 4 яйца, 2 зелени ябълки, 2 кивита, портокал/или май беше мандарина/; хром и омега3
11:25 - 200гр свинско месо, 40гр сурови ядки
15:30 - 4 яйца, 40гр сурови ядки
- доза GM /18:30/
19:30 - 200гр свинско месо, грах; хром и омега3
Течности - 3л вода, 2 чая
Тренировка
-
Тая седмица беше мн. тежка. Студът ме съсипва. Следва активна почивка подкрепена с rolling stones и някой филм по-късно.
04.02.12
01:56
Доколкото знам за hinge си трябват леко свити колене, така че не се притеснявай.
Истината е, че така ми действа много добре. Отпуска бедрата и кръста след тягата.
04.02.2012
Храна
09:00 - 4 яйца, 60гр сурови ядки, зелена ябълка и портокал; хром
/11:30/
- доза GM
13:45 - малко свинско, кофичка кисело мляко, 100гр овесени ядки, доза протеин; омега3
17:30 - телешко, пилешко бутче/не е мн. голямо/, бял ориз с зеленчуци; хром
21:00 - 4 яйца, 40гр сурови ядки; омега3
Течности - 4 литра вода, кафе
Тренировка
- загрявка /30 минути. Буквално/
1. лег - 2х12 с лоста, 2х8 с 40кг, 1х5 с 62.5, 1х3 с 72.5, 1х3 с 80кг
2. полу лег с дъмбели - 4х10, 1х9, 1х5 с 22.5кг
3. гребане с дъмбел - 5х10 с 27.5кг
4. крънчове - 3х20
Тренировката
загрявах... разтягах... ротации докато не ми стана достатъчно топло, че да сваля шапката и ръкавиците/зимните/.
лега - на 95% викнах едно момче да застане зад мен, че в студена зала с дългата почивка между сериите само нова контузия ми трябва. Никаква увереност нямаше. Та питам го:
- можеш ли да ме пазиш?
- мога
- пипаш щангата САМО, ако ме затисне.
- добре
Първото, второто повторение без проблем. На третото по средата спрях за момент и той си сложи ръцете на щангата. Абе усетих, че помогна, въпреки че бях АБСОЛЮТНО сигурен, че ще я вдигна сам. Каза, че не е помагал, ама... Сам съм си виновен.
Другото по план. С минимални почивки.
Храната - нямам коментар.
05.02.2012
Храна
1. яйца, сурови ядки, зелена ябълка и портокал; хром
- доза GM
2. пуешка пържола, пилешко с кожа /малко е/, бял ориз с зеленчуци
3. пуешка пържола, купа грах; салата зеле и моркови омега3
4. доза протеин, кисело мляко /големите кофички/, сурови ядки; омега3
Течности - вода, кафе, 1/2 чаша мляко
Тренировка
- загрявка /отегчително дълга/
1. преден клек - 1х8 с 20кг, 1х5 с 40 и 50кг, 1х5 с 67.5, 1х3 с 77.5, 1х3 с 85кг
2. лег преса - 2х15 с 120, 2х15 с 150, 1х15 с 120
3. бедрено сгъване - 5х10-12 с 40кг
4. 4 кръга:
- ренегадско гребане - 7 с 20кг
- обратни коремни преси -12
- суингове с 16кг
- мачках се малко със софтболната топка /не много, че бях кисел/
Тренировката: втора неделя не ми харесва клека. Много бавно изправяне на 95%. Първите две що годе добре, ама третото повторение сигурно 10 секунди. Като на забавен кадър. В горно положение дишам толкова тежко все едно имам 200кг на гърдите. Пробвах и 4то -> щангата я хвърлих напред, аз паднах назад. Без жертви : ) Другата седмица, ако положението е същото ще има още един 10 дневен период с диклак.
Храната - изядох и една филия хляб, ама не помня кога точно беше.
Свърши ми и хрома. Как стана така, че 100хапа ги пия по два на ден в продължение на 52 дни и даже ми остана 1 хапче за днес ...мистерия
Не мога да дам някаква оценка за продукта. Май очаквах повече.
Следва делоуд седмица. Досега не съм правил делоуд умишлено, а само принудително. Ще я видим тая работа.
Мнението беше редактирано от Fallen на 05.02.12 15:46.
а с каква цел приемаш този хром ? Под форма на хром-пиколинат ли го пиеш?
Да пробвам да контролирам инсулина. 400mcg дневно пиколинат. Приемах го заедно с въглехидратно хранене и заедно с такова в което преобладават мазнините.
06.02.2012
Храна
1. яйца, овесени ядки; омега3
2. пържола, сурови ядки
3. яйца, сурови ядки; омега3
4. сладкиш /5 нормално големи/ парчета, кофичка кисело мляко
5. бисквити житен дар, 6-7 филии хляб - и двете намазани с масло и сладко*
Течности - 3 литра вода, 2 чая, 2 чаши прясно мляко
Тренировка
няма
* разликата между 4и5 е час...
... Sh*t happens
Мнението беше редактирано от Fallen на 06.02.12 19:57.
06.02.12
20:57
казано от gips на 05.02.12, 20:48:
Да пробвам да контролирам инсулина. 400mcg дневно пиколинат. Приемах го заедно с въглехидратно хранене и заедно с такова в което преобладават мазнините.
Успя ли да го контролираш? Най-добрия начин е да понамалиш тези въглени или в някои случаи да сменяш източника.
Мнението беше редактирано от Мила на 06.02.12 21:01.
Не.
Опитвам да ги намаля. И ги намалявам за около 10-12дни, най-много до две седмици. Опитвам и се храня по бб-теам модела. Много мазнини. “Карбс аре бад!” Обаче като не става и избивам с ден подобен на 06.02. Много въглехидрати. Обикновено след работа. В последно време “джънко преобладаващи”.
07.02.2012
Храна
05:00 - 4 яйца, 80гр овесени ядки; омега3
10;30 - 3 зелени ябълки
13:10 - 200гр пържола, 40гр сурови ядки
16:50 - 4 яйца, 40гр сурови ядки и зелена ябълка
<Тренировка>
19:00-20:30
- доза GM
22:10 - 250гр пържола, 90-100гр сланина, салата зеле/моркови, 250гр овесени ядки; омега3
Течности - 4 литра вода, 1 нес кафе
Тренировка
- загрявка - ротации
1. военна преса - 2х8 с лоста, 2х5 с 30кг, 1х5, 1х5, 1х5 с 40кг
2. кофички на халки - 25 серии по ... 1 : )
- лицеви опори - 3х10
3. набирания - 8, 7, 6, 6, 5
4. набирания с .... 1/4 амплитуда - 8, 7, 6, 5, 5
5. набирания бътърфлай - 10, 7, 7, 6, 6
- разтягане - кръст и средна част. Няколко планка
С малко закъснение вчерашният ден. Студът просмуква всички сили и желание за живот. В добавка с по-дългият работен ден. Абе добре, че е делоуд седмица.
08.02.2012
Храна
1. яйца, овесени ядки, ябълка; омега3
2. овесени ядки и голяма кофичка кисело мляко
3. свински дроб, сурови ядки; омега3
- “тортичка” - 2 парчечата /размер Неделя/
4. свински дроб, две дози протеин, голям пакет овесени ядки, шипков мармалад, плодове
- доза ГМ
Течности - вода, чай
Тренировка
-
Скапана зима! Скапана зима! Скапана зима!!! Тренировката ми отпадна заради нея
Храната - тортата е по случай новата придобивка на шефа - още една дъщеричка.
После стана една дупка без храна. Вечерята е дебилна
Мнението беше редактирано от Fallen на 08.02.12 20:37.
Няма ли да ти е по-добре да хапваш по-бързи въглехидрати , от гледна точка на това ,че пика в инсулина ще е по-краткотраен ?
Извинявай ,че ти разводнявам дневника , но просто нямам какво друго да правя :)