31.12.16
14:39
Малка му е главата, така е, но е достатъчно голяма, за да носи короната, която тържествено му давам!
Официално провъзгласявам Бойко за КРАЛ (той си знае защо) и искам да подчертая, че е МНОГО УМЕН!
Пожелавам му през 2017-та да стане и толкова ЯК :D :D :D
ИИииииииибаси големите ръки, чуйек! Туй ти ли си, ва? :P :D (nmuchfun)
Яко! Me likes! (muscle) (bow)
Светлината е добра и оптичната илюзия ми се е получила :D
Това е фотошопирано.....нищо, че ти повишихме статусОТ на мини-калмар! Очаквам да си смениш и името на дневника както каза! :D
АА чакай- аз не съм кавал, че ще сменя името- ще си помисля нека обработя още малко планктон. и да фотошопа ми се е позасилил :D
Тя главата му е малка, затова ръцете изглеждат големи...
П. П. Бойко, ти нали рече, че носиш на майтап? :) Да не се отментеш сега?
Вратлето и то ми е тънко, като на мисирче и се получава контраста- майсторска работа тая снимка ти казвам :D
Иначе не съм това, което съм оцветил от поста ти :D каквото се рекламира това се получава :D
Започвам традиция за 2017та да обобщя на кратко 2016та. Другия път, като превъртим брояча и посрещнем отново 2017та ще пиша пак :D
Най-силната година може би в живота ми- много неща ми се се случиха. В професионален план- закриване на позиция и прехвърляне към друга. В последствие смяна на работа на ново място- тотална промяна на режима ми, но пък смятам, че си заслужава жертвата.
Завърших най-после Техническия- този така тежък товар последните 4 години. Нещата станаха и се получиха много бързо, като никога!
Тази година освен това станах и кум- въобще не съм предполагал, че може да ме застигне такова нещо :D
Сдобих се с жилище- мое си.(добре де на банката, но все пак :D)
За тренировките- възстанових се от разни контузии, което е много добре. НЕ съм отбелязал някакъв прогрес визуално или силово, но пък не спрях да тренирам. Наблегнах в един момент на повече бягане, което според мен ми се отрази доста добре. Като цяло си отворих капацитет тази година да се напъна малко повече и да надградя над това, което имам. Мисля че намерих някакъв баланс в храненето и тренировките последните месеци.
А да и разбира се- очевидно съм КРАЛ- само още не знам на какво и кого :D
Рони, не знам дали ако стана толко як, колкото умен как бихме измерили отрицателна сила- имаш ли идея?
Криво почна тая седмица- от вчера се мъча да се разболея. Пълен нос и отпадналост, а днеска течащ нос и кихане цял ден, но уж се подобрявам. Яки дози цинк, витамин С, витамин Д, мултивитамини, чай и днеска взех нурофен стоп колд. Парацетамол пих също 2 таблетки. Не съм се разболявал или настивал от мнооо време и сега ми е супер терсене, а вчера трябваше да тренирам!
Чувството, че дългосрочно са те хванали за топките и ги стискат до ръба на болката, но без да го преминават, до голяма степен се компенсира от спокойствието на личното пространство, от което никой не може да те изгони, поне докато си плащаш. :)
Чувството, че дългосрочно са те хванали за топките и ги стискат до ръба на болката, но без да го преминават, до голяма степен се компенсира от спокойствието на личното пространство, от което никой не може да те изгони, поне докато си плащаш. :)
Другото яко е, че това с банката е една връзка по-силна от повечето бракове в днешно време :D Но друго си е наистина спокойствието и комфорта, а все още дори почти нямам мебели, както и кухня.
ПП Ставам от днеска кросфит кифла.
***Тренировка 27:
тяга- 3х100кг 3х120кг 2х140кг* 2х160кг* 1х170кг* 5х145кг*
набирания- 8,8,8,8
хиперектстензии- 15,15,15
придърпване на хоризонтален скрипец широко- 12х60кг 12х70кг 9х70кг
Още не съм съвсем в час, така че тренировката беше мудна малко, но какво да се прави. Сега ще дремна преди работа малко и дано се поосвежа.
***Тренировка 28:
лег- 2х6х80кг 5х80кг
горен лег- 2х10х50кг
клек- 5х80кг 3х100кг 3х115кг* 2х115кг*
На лежанката изненадващо добре се получи- последната серия нещо с броенето обърках. Можех 6ца, ама пазача ме подведе, че съм направил- бях се фокусирал много и не броих. На клека беше много тежко и трудно- кръста ми е натегнат от вчера. За другия път оставам на тия кила и на лега и на клека. Теглото ми е някъде около 76, което не е толкова плачевно. Бацила мисля че го попреборих- все още не съм на 100%, но все пак .
***Тренировка:
Раменна преса с дъмбели 3х10х23кг
Разтваряне на дъмбели встрани 2х10х5кг
Сгъване за бицепс 10х35кг 10х40кг 6х45кг
Чуково Сгъване с дъмбели 10х17.5кг 8х17.5кг
Лег с тесен хват 10х55кг 8х60кг 6х65кг
Разгъване на скрипец 20х35кг 20х40кг
Корем
Предмишница
Доволно днеска. Лега с тесен хват ме изненада приятно.
***Тренировка 30:
клек- 8х97.5кг 7х107.5кг* 6х107.5кг
хакен клек на машина- 2х10х80кг
сгъване за бедро- 2х15х20кг
корем
Доста зле днеска- уж не ми тежеше, но задъхване и умора доста. Трябваше 10ки да правя, както и лежанка, но я оставих за друг ден. Наспан и нахранен уж даже тренировката не беше на гладно, ама какво да се прави- има и такива дни.
Най-накрая днес ми доставиха едното счупено огледало за вратата на гардероба. С малко повече експерименти може би ще докарам някоя прилична снимка след време- за сега малко тюленщина.
ПП Обещавам скоро качествена снимка на бицепси :D важни са си!
Мнението беше редактирано от Бойко на 11.01.17 01:29.
Гледай го ти хитреца, сложил си огледало срещу леглото :D И на тавана да не забравиш! :D
***Тренировка 31:
лег- 3х10х67.5кг
долен лег с дъмбели- 2х10х25кг
сгъване с дъмбели- 3х10х16кг
разгъване с въже- 20х25кг 19х30кг 15х30кг //две макари
корем
Пак нямах особена сила и енергия за трениране. Храната ми е малко последните дни.
@Саня- това е идейно- мога да се любувам на себе си как лежа и не само :D
@Зори- двукрилен, който всъщност е еквивалент на трикрилен :D- нали за гърба ми говоря ХАХАХ но да- вратите на гардероба са огледални.
Мнението беше редактирано от Бойко на 12.01.17 13:33.
@Зори- двукрилен, който всъщност е еквивалент на трикрилен :D- нали за гърба ми говоря ХАХАХ но да- вратите на гардероба са огледални.
Aaa знам ги аз тея гардероби :D Дето правят “плъз” хаахах. Аз ги обожавам. Един ден и моя искам да е такъв.
П.П: Яката работа а? Да си гледаш мускулите вечер 8-)
Aaa знам ги аз тея гардероби :D Дето правят “плъз” хаахах. Аз ги обожавам. Един ден и моя искам да е такъв.
П.П: Яката работа а? Да си гледаш мускулите вечер 8-)
Баш такъв- ама сглобяването е една одисея- да не говорим, че има някои конструктивни недомислици, но както обичам да казвам- за толкова пари толкова.
Иначе процедурата е вечер преди лягане основните бодибилдинг пози и после на ставане пак- едно за тренинга и второ за проверка на растежа :D Ако се мине през деня случайно може по 1-2 избрани пози да се направят- е така да има :D
***Тренировка 32:
тяга- 5х100кг 3х5х120кг
висока тяга- 3х170кг* 2х190кг* 1х200кг
гребане с щанга- 3х15х60кг
придърпване на хоризонтален скрипец- 10х50кг 10х60кг 8х60кг
хиперектензии- 15,15,15
На първото упражнение палците отгоре- тия тежести вече са супер рутинни за хвата. На второто упражнение обаче усетих умората и бях надхват. На 190 кръстосах вече, което ми улесни работата доста. 190 станаха лесно и за това реших да пробвам 200. Няма да надвишавам това число известно време- имам аванс може би 10-15кг. За остатъка от тренировката прецених, че имам нужда от високи повторения- много добре ми се натовари гърба.
За прибирането- то си е цяло кардио в това време- киша + тежки зимни обувки. Засякох го- 1.9км за около 19 минути- имаше и 2 светофра, които ме забавиха леко. Следната скорост е ~6км/ч което не е зле за тия условия. Среден пулс 125, като максимално съм стигнал до 145- това тука на финалната права, която е изкачване с киша :D Перфектен финишър на тренировката ми дойде това :)
***Тренировка 33:
Кардио- пътека 35 минути
Ролер + разтягане
Трябваше да клякам, но много ми е натегнат кръста и реших да раздвижи само. Тегава история- въздуха ми е малко.
***Тренировка 34:
лег- 2х6х80кг 5+Fх80кг
горен лег- 2х10х55кг
раменна преса с дъмбели- 6х25кг 6х22.5кг
разтваряне на дъмбели встрани- 9х7,5кг 2х10х5кг
На лежанката бях решил да повторя тежестта- повторих и резултата. Последното повторение нямаше да е мое, но защо тръгнах нико не знае- съответно фалит и трябваше да ми помагат. За другия път не знам дали да кача на 82.5 и да гоня 4ки примерно и да покачвам повторенията- ще го мисля. Раменната преса беше трудна след акумулираната умора.
16.01.17
12:30
***Тренировка 34:
лег- 2х6х80кг 5+Fх80кг
горен лег- 2х10х55кграменна преса с дъмбели- 6х25кг 6х22.5кг
разтваряне на дъмбели встрани- 9х7,5кг 2х10х5кгНа лежанката бях решил да повторя тежестта- повторих и резултата. Последното повторение нямаше да е мое, но защо тръгнах нико не знае- съответно фалит и трябваше да ми помагат. За другия път не знам дали да кача на 82.5 и да гоня 4ки примерно и да покачвам повторенията- ще го мисля. Раменната преса беше трудна след акумулираната умора.
Така е като закъсняваш! :Д
***Тренировка 35:
клек- 3х100кг 2х5х115кг* 3х115кг*
хакен клек на машина- 2х10х80кг
адуктор + абдуктор- 3х20х всички тежести
Зле е работата- не съм доволен. Те хората са го казали, като заучиш нещо грешно ходи се научавай наново.
***Тренировка 36:
лег с тесен хват- 2х8х65кг 10х60кг
разгъване на дъмбел зад врат- 10х33кг 2х10х35кг
сгъване за бицепс- 2х10х40кг 7х40кг
сгъване с дъмбели- 3х10х14кг
клек- 3х40 3х60 3х80 3х100кг //техника
Снощи до към 3 на работа и днеска сутринта бях, като събуден от кома. Прилична тренировка се получи, като накрая експериментирах малко с позиция на краката при клека и ваденето на щангата. Другия път ще направя повече вработващи серии тъкмо да видя какво може да се направи. Мисля че напипах прилична позиция, но ще видим.
***Тренировка 37:
тяга- 3х110кг 3х140кг 3х150кг* 2х160к* 1х170кг* 1х180кг*
гребане с дъмбел. 10х41кг 10х36кг
придърпване на хоризонтален скрипец- 10х70кг 10х75кг 10х80кг
хиперекстензии
Снощи обърках алхимията и днеска ми беше тежко- то още ми е де... Трябваше да правя 5ци, ама хич не бях за дълги серии. Доволен съм- друга зала, кофти лост. На 180 доста леко- имам аванс, а и както казах условията не бяха перфектни. Сега 2 дни на вила.
Ама не ставаш за T-Rex :D С тез ръки... :D
Мнението беше редактирано от RogueOne на 23.01.17 00:02.
Ама не ставаш за T-Rex :D С тез ръки... :D
Всъщност си права- прекалено непропорционално дълги са. То това е и една от причините за слабия лег и сравнително приличната тяга.
Иначе, като странична бележка другата седмица ще бъда за няколко дни в Берлин, ако има някой форумен може да пием по бира. В тоя ред на мисли, като се върна от там почвам да следя пак храната, че му отпуснах края- прекалено.
Като друга странична бележка нещо в черепната ми кухина се бият кофти мисли и това ми пречи на фокуса. Тъкмо приемеш някакви неща за факт и се окаже, че нещо в пъзела се променя и пак се впуснеш в премисляния и анализи... накрая за дедовия.
23.01.17
23:02
Като друга странична бележка нещо в черепната ми кухина се бият кофти мисли и това ми пречи на фокуса. Тъкмо приемеш някакви неща за факт и се окаже, че нещо в пъзела се променя и пак се впуснеш в премисляния и анализи... накрая за дедовия.
Дам, факт е, че червена баня не върви наникъде!
Пий една бира за мен в Берлин :D
Напълно те разбирам - и за мислите, и за ръцете... понякога си мисля, че мога да си нося панталона за пуловер... :D
Всичко ще се подреди и ще бъде ок :)
Поне с мислите. С ръцете... не мога да обещая, че ще се скъсят :D
Stay strong! (muscle)
Мнението беше редактирано от RogueOne на 23.01.17 23:04.
Напълно те разбирам - и за мислите, и за ръцете... понякога си мисля, че мога да си нося панталона за пуловер... :D
(muscle)
Е тЕ това искам да го видя ! :D
***Тренировка 38:
лег- 3х10х70кг
долен лег с дъмбели- 7х25кг
пекдек- 15х40кг
кардио- пътека 20 мин
Втори опит за попълване... възпалени са ми раменете, а на долния лег ме сряза лявото и преустанових. Довърших с малко кардио, че да натрупам активност за деня. Цяла седмица съм сам на работа, което е допълнителна предпоставка за обездвижване.
Теди, au contrair, а и тезата ти не е подкрепена с ни един лайк :D А за бирата- бъди сигурна :)
Ади, аутопсията ще покаже какво и що... евентуално :D и за скъсяването май има лек :D
Зори, и аз- интересно ми е :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 24.01.17 13:57.
***Тренировка 39:
клек- 3х100кг 8х107.5кг* 6х107.5кг* 5х107.5кг
преден клек- 6х70кг 5х80кг
корем
***Тренировка 40:
клек- 5х60кг 5х80г 5х90кг 5х100кг
разгъване на скрипец- 20х20кг 20х25кг 20х30кг 20х35кг //една макара
разгъване на дъмбел зад врат- 2х10х35кг
сгъване за бицепс на скрипец- 15х30кг 15х35кг 12х40кг 10х45кг //две макари
чуково сгъане с дъмбел- 2х10х16кг
корем
кардио пътека- 15 мин
Отидох да правя ръце, но реших да стресирам мускулите и покляках малко. Смятам, че имам подобрение на изпълнението с тоя разкрач и позиция на лоста и тн- само дето мускулната е брутална. На пътеката почнах с наклон, после бях на 10км/ч няколко минути вдигнах на 12 за 1-2 минути и накрая направих един спринт на 15 около 2 минути, като имаше резерв. Така по малко ще включвам пътека, за да се подготвям полека за бягане навънка. Иначе раменете са ми по-зле- не знам и аз от какво. Вземам мерки от днеска ще мажа и пия нещо...
***Тренировка 41:
тяга- 5х100кг 5х120кг 2х5х130кг //палци отгоре
висока тяга- 5х170кг* 5х180кг //кръстосан
набирания- 10,10,10,10
хамър машина/скрипец- 10х60кг 10х70кг 10х75кг 10х85кг
хиперекстензии- 2х10х20кг
гребане с дъмбел- 10х36кг 10х38кг
корем
клек- 5х70кг 5х90кг 5х100кг
С колегите тренирах днеска в друга зала, та мернах и Рони, ама тя привърши тренировка тъкмо. Вероятно нямаше да ме поздрави, ако тренираше :D Раменете май нямат подобрение, което е тъпо. Тягата ми беше мудна и трудна- къде лост, дискове, зала всичко ми беше криво. Снощи съм спал 2 на 2. Четох книга до към 10, след което спах до 12 и нещо четох пак около 2 часа- спах. Това се повтори няколко пъти до като станах сутринта около 10. Предния ден пък се прибрах 4 и нещо от работа. Пак съм в серия с неспане- за сега съм хиперактивен през повечето време, като съм буден, но ще ме удари в един момент и ще страдам. Мисля че знам каква е причината, ама ще видим как ще се цяра. Може да се хвана да извлека полза от това нещо и да натисна на четене поне.
Мнението беше редактирано от Бойко на 30.01.17 01:07.
29.01.17
20:47
Ей, мощен, щях да те поздравя, ако се бяхме засекли по време на тренировката ми. Просто щеше да почакаш това да се случи в почивката между трисетите. :D
***Тренировка 42 :
Лег- 2х4х82.5кг 3х82кг
Горен Лег с дъмбели- 2х8х27.5кг
Разтваряне на дъмбели встрани - 12х4кг 2х10х5кг 8х7.5кг
Доволно- раменете са ок за сега, като по загрях добре всичко беше точно. Сега по задачи
***Тренировка 43:
Клек- 2х100кг* 2х115кг* 2х120кг* 2х125кг* 1х130кг*
Висок клек- 5х150кг* 3х160кг*
Хакен клек на машина 2х10х70кг
Раменна преса с дъмбели 10х20кг 2х10х22.5кг
Корем
Доста стабилно днес. Клетка въобще не ми тежеше и вероятно 135-1ѝ0 мога да ги стана.
Върнах се днес от Германия. Прекрасни няколко дни- много ходене пеша- близо 50км за 4 дни. Бирички, лафче, култура аху-иху... още в самолета почнаха да ми изплуват задачите в главата, ама какво да се прави. Откъсването беше пълно- много помага. От утре броене почва пак и съм в залата. Трябва да се удавя свободното време с ангажименти.
***Тренировка 44:
Тяга - 3х100кг 3х120кг 3х140кг* 3х5х150*
Гребане с щанга 2х10х70кг 15х60кг
Хиперекстензии 15,15,15
Фейспул 2х10х25кг 10х30кг
Хоризонтален скрипец- 2х10х70кг
Трапец 2х10х100кг
Доста стабилно днес- на 150 4 бройки палците отгоре, а после надхват. Държат ръцете и не ми тежеше, въпреки че последното ядене ми беше вчера по някое време
ЕДИТ- Храната:
телешко конски суджук 220г, 300г боб на фурна, 2 филии вита
40г протеин
40г кашу, 300г домашен кекс, 50г коняк, 1 лимон
Тотал около 2700 калории, като тоя кекс малко не е режимен, ама кумицата се беше постарала, пък аз съм възпитано прасенце :D
Добавки- креатин 2х 3г, МСМ, трибулус 900мг, д-аспаргинова киселина 5г, витамин Д 130 мкг, невробекс 3 таблетки, оптицинк 2 табл., 15г ВСАА.
В общи линии каквото имам съм подкарал. Раменцата са ок горе долу- само, като вися имам проблеми, така че набирания и дърпания по вертикала са преустановени за известно време. Ще мажа с диклак още няколко дни- почивах го 5 дни. Таблетките също бяха само 3 дни. Трибулуса е на привършване имам за 4-5 дни още.
Мнението беше редактирано от Бойко на 05.02.17 22:50.
***Тренировка 45:
клек- 5х70кг 5х90кг 3х5х107.5кг*
клек с пауза- 3х5х60кг
разгъване на скрипец- 2х20х30кг 20х35кг //една макара
разгъване на дъмбел зад врат- 2х10х35кг
чуково сгъване с дъмбел- 10х17.5кг 8х20кг 10х17.5кг
сгъване на скрипец- 20х35кг 12х40кг // две макари
разтваряне на дъмбели встрани- 3х10х5кг
тренировката за ръце започна с клек пак. Много доволни 5ци на 107 въобще не ми тежат на гърба, което е добре. Паузата е 5 секунди на второто упражнение, като ми бяха малко леки 60те, но ще гоня по-дълготрайна прогресия. Утре вероятно ще ида за малко пътека, корем и разтягане. А вчера съм забравил да калкулирам около 30г оризовки.
***Тренировка 46:
кардио пътека- 26:00 мин
корем
разтягане/мачкане
Днеска почивен ден, но отидох до залата да се раздвижа. Последно време това ми играе единствената възможност за социализация през седмицата. Ритуал си е- кафенце с лаф и после зала. Няма пълно щастие. Почнах с макс наклон няколко минути, като после увеличавах плавно скоростта и намалях денивелацията. около 12-13та минута бях вече на равно и скорост 10 и полека качвах до 16км/ч. Максимален пулс 192 удара. Като гледам графиката преди да вдигна над 15 явно е имало някаква адаптация и е можело да поддържам известно време, ама нищо и без това целта беше просто да се раздвижа. После разтягане и ролване + разни корективни упражнения за раменния пояс и долен трапец. Много свеж се чувствам в момента. Вчера храната ми е под 2к, но това е ок щото предния ден беше повече от колкото трябваше.
Супер якият сертификат ми пратиха. Между 2 акрилни прозрачни парчета, които са скрепени с магнит. Изглежда по-добре от дипломата ми :д И знам че това е много далеч от всякаква треноровъчна насоченост, но си ми харесва и тука ще си седи :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 07.02.17 23:19.