20.03.11
14:07
казано от libra на 18.03.11, 18:33:
Ники хвани някой младеж от Атлетик и го научи как да обработва кокосовия орех пък после само ми го посочи кой е хахаха ;)
Само не мога да разбера защо ме будалкаш то-о-олкова наивно - казвай кой е младежът, пък аз ще си го науча. (sun)
истински щангистки лост за тия пари не може да се намери...
ако ще го ползваш за комплекси, което предполага хвърляне...има верочтност да се изкриви...
казано от slavko на 20.03.11, 20:42:
истински щангистки лост за тия пари не може да се намери...
ако ще го ползваш за комплекси, което предполага хвърляне...има верочтност да се изкриви...
Ок, тогава това отпада като вариант. Имаш ли някакви предложения за сайт в който да има качествени лостове?
19.03.2011
ХРАНА - палео (бадеми, яйца, пилешко, зеленчуци, плодове)
ТРЕНИРОВКА
Double under
HSPU
Complex - 3 rounds for time of:
10 burpees
20 squats
30 situps
20.03.2011
ХРАНА - палео (бадеми, риба, яйца, кокосово масло, мляко, зеленчуци)
ТРЕНИРОВКА - фитнес (странична раменна, ренегатско, мъртва тяга, гръбни с тежест)
21.03.2011
ХРАНА
1) 2я, 2б, кокосово мляко + трици; ябълка
2) 30гр бадеми, 3б
4) риба тон; салата
5) 30гр бадеми, 3б
6) пил.пържола; салата
7) кокос, кокос, кокоооооооооооооос :D
Мнението беше редактирано от libra на 21.03.11 21:38.
21.03.11
16:41
Много палео ти е палеото... кокос виждам... ти чак в зората на Homo sapiens ли се връщаш? Вярно е, че произлизаме от маймуните, ама ча-а-ак пък толкоз! :D Хапвай си модерно, бре! :D
казано от Кольо Пияндето на 21.03.11, 16:41:
Много палео ти е палеото... кокос виждам... ти чак в зората на Homo sapiens ли се връщаш? Вярно е, че произлизаме от маймуните, ама ча-а-ак пък толкоз! :D Хапвай си модерно, бре! :D
хахаха без млечни ми е пърфеееееект :))
Взех си от Кауфланд един мини кокосов орех.... давай инструкции как да го “пречукам”... (devil)
21.03.11
16:56
казано от libra на 21.03.11, 16:47:
Взех си от Кауфланд един мини кокосов орех.... давай инструкции как да го “пречукам”... (devil)
Трион, душа... с повече мъка става и с ножовка. Първо му продупчи 2 дупки (има 3 тъмни петънца - “очички”) и му изпий млякото със сламка. После го атакувай безмилостно с триона... :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.03.11 16:56.
Аз по-малките кокоси ги “пречуквам” с чук :D Достатъчни са 1-2 удара и поддават :) От там нататък само обирам ядката и изрязвам кафявата люспа :)
казано от libra на 21.03.11, 16:47:
казано от Кольо Пияндето на 21.03.11, 16:41:
хахаха без млечни ми е пърфеееееект :))
аз пробивам дупки, изцеждам млякото и го мятам на терасата върху плочките. Винаги се троши на 2 равни половини, които използвам за купички за ядки
казано от diva 97 на 21.03.11, 17:29:
аз пробивам дупки, изцеждам млякото и го мятам на терасата върху плочките. Винаги се троши на 2 равни половини, които използвам за купички за ядки
Твоят начин по-ми харесва :) Ще гледам когато съм изнервена да имам няколко кокосови ореха под ръка - да съчетая полезното с не чак толкова полезното. :D
Бройте ме и мен към бойната дружинка :) Снабдих се с кокос (giggle)
Теди, разбираш си от работата - каквото споменеш: моменталически става хит :)
21.03.11
20:02
казано от Atom на 21.03.11, 19:58:
...
Теди, разбираш си от работата - каквото споменеш: моменталически става хит :)
Дааааааа, толкова се заприказва за този прословут кокос, че вчера си взех един от Кауфланд. Сложили ги да ми избодат очите - докато вляза през входа и те направо изкрещяха да си грабна един...
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 21.03.11 20:11.
Операция кокосов орех - COMPLETE! :D
Либра 1:0 Кокосов орех
8-)
Мале много е вкусно...
Е зарад тая еманципация западаме мъжете и направо си вървим на изчезване :D
21.03.11
22:53
казано от CKOTA на 21.03.11, 20:53:
Е зарад тая еманципация западаме мъжете и направо си вървим на изчезване :D
Да бе,а кой е направил чука според тебе? :)
Кокосовия орех с някаква диетична цел ли го изяде или просто искаше да го опиташ ? Иначе, предизвикателство си е да го отвориш :D
22.03.2011
ХРАНА
1) 1я, 3б, кокос + кокосово мляко; ябълка
2) 40гр бадеми
3) свинско филе; салатa
4) 4б, кокосссссссссссссссс и канела
ТРЕНИРОВКА
5) сюмга; салата
ТРЕНИРОВКА
1) Спининг
Добавки: Витекс, рибено масло, Ca+Magn
Мнението беше редактирано от libra на 22.03.11 17:23.
казано от Overlord на 21.03.11, 23:26:
Кокосовия орех с някаква диетична цел ли го изяде или просто искаше да го опиташ ? Иначе, предизвикателство си е да го отвориш :D
Каква ти диетична цел... любопитството е мощна притегателна сила... като става въпрос за храна аз съм първа писта, още повече пък за качествена храна! ;)
Може би съм пропуснала някъде из страниците, но какво означават 1я, 2б и т.н. ?
казано от Margaritka на 18.03.11, 19:19:
казано от Петко К на 17.03.11, 23:39:
Като цяло нищо особено, чак изключителни качества не виждам ;)
“Изключителните” му качества не са свързани нито с калоричността на кокоса, нито с макронутриентите в него. Кокосовото мляко е много близко по състав до кръвната плазма, има антимикробно действие и е естествено стерилно. Сърцевината е богата на фосфор, калий, желязо, витамини от група В. Има диуретично и кръвопречистващо действие. Маслото практически не се окислява и не води до образуване на свободни радикали в организма (което го прави най-подходящото за готвене масло), регулира кръвната захар. Всички части на кокоса поддържат имунната система, ускоряват метаболизма, предпазват от сърдечни болести, рак, диабет, артрит.Това са само малка част от положителните качества на кокосовия орех, но дори и само заради тях си струва да се включи във всеки здравословен режим на хранене. :)
За почти всеки плод, ядка и храна като цяло може да се напише подобен списък с полезни свойства, но това не я прави по-изключителна от друга ;)
Иначе да, като за плод е с доста приличен състав (и калоричност).
казано от Петко К на 22.03.11, 17:14:
За почти всеки плод, ядка и храна като цяло може да се напише подобен списък с полезни свойства, но това не я прави по-изключителна от друга ;)
Иначе да, като за плод е с доста приличен състав (и калоричност).
Всъщност за никой друг плод не може да се напише следното - при липса на кръв от подходяща кръвна група, физиологичен разтвор или глюкоза, кокосовото мляко може да се прелива при кръвозагуба точно заради тези му свойства. :)
Не че това има някакво практическо значение за повечето потребители на този форум, но все пак... :D
Мнението беше редактирано от Boby_ на 24.03.11 13:39.
Тедии пиши го тоя дневник че ще ти щипкам бузките!!! (не казвам кои обаче (ивъл))
Добро утро :)
След заплахата на Стели...се замислям дали да пиша... хаха
Тези дни ги свърших следните..
23.03 - Спининг
24.03 - Спининг, пуснах се и на тае бо след това имаше сили за още
25.03 - почивка
26.03 - кик бокс - ходих в една друга зала....и ми скършиха д-то, щом имах мускулна треска на следващия ден (sun)
27.03 - 1sth Crossfit ;) - уж мислех само да гледамммммм, ама то с гледане не ставаааааа, та се включих и беше супер, супер найс въпреки че комплекса не беше нещо кой знае колко тежко, предвид това какви други комлекси са правили... wow
И така... след леката мускулна треска от бокса в събота....последва доооста по-тежка мускулна от неделята. Та днес едвам сe дигнах от леглото хилейки се колкото ми е яко, че имам мускулна треска :D.
Обичам като ставам с настроение!
Храната... е ясна. Палеоооо, палеоооооо
Слънчева седмица То All ;)
Мнението беше редактирано от libra на 28.03.11 07:47.
28.03.11
07:50
Не дойде в 10-то и това си е... просто трябваше да кажеш, че не сме ти приятни... (giggle) (party)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.03.11 07:50.
28.03.11
07:57
Ма сега кът станем по яки от групата на Евтим, ша съ присъедини към нас :D
28.03.11
08:33
казано от libra на 28.03.11, 07:45:
....
27.03 - 1sth Crossfit ;) - уж мислех само да гледамммммм, ама то с гледане не ставаааааа, та се включих и беше супер, супер найс въпреки че комплекса не беше нещо кой знае колко тежко, предвид това какви други комлекси са правили... wow....
То така се почва - с гледане :P Ииии честит ти първи комплекс. Да има още мнооооооого след него
групата на Ефо, не е толкова страшна...той е страшния...но сега е контузен...
вие тренирайте, а в края на лятото ще се съберем всички и ще си ги премерим:)
казано от Кольо Пияндето на 28.03.11, 07:50:
Не дойде в 10-то и това си е... просто трябваше да кажеш, че не сме ти приятни... (giggle) (party)
Нееее е вярнооооо, просто не спах в нас... бях в Иван Вазов и хоп на една крачка беше стадиона :)
казано от slavko на 28.03.11, 10:30:
Звучи разбиващо :D Харесва ми...
28.03.2011
ХРАНА
1) ябълка; 2я, 2б, ленено семе домат и босилек
2) 30гр бадеми
3) 2 цели пил.бутчета без кожа; салата
4) 3б, авокадо
5) пил.бяло месо; салата
ТРЕНИРОВКА - почивка
Добавки: рибено масло, Витекс, Ca+Mag
Мнението беше редактирано от libra на 28.03.11 20:39.
28.03.11
12:17
казано от libra на 28.03.11, 11:39:
Нееее е вярнооооо, просто не спах в нас... бях в Иван Вазов и хоп на една крачка беше стадиона :)
Извинения само... (wasntme)
Все някой можеше да те вземе от там, ама може да си прекалила с аеробното натоварване ти е дошло малко повечко и не си имала сили да дойдеш сама до наше село... (party) ...в което няма нищо лошо, разбира се! :P
казано от libra на 28.03.11, 11:39:
казано от Кольо Пияндето на 28.03.11, 07:50:
казано от slavko на 28.03.11, 10:30:
Звучи разбиващо :D Харесва ми...
разбрахме какво е станало :D
Мнението беше редактирано от Стенли на 28.03.11 13:22.
Какво момче не съм??... абе ставам за 1,2 пъти :D
едит: Теди извинявай много за спама... позволявам ти да ме накажеш :))
29.03.2011 - вторник
ХРАНА - палео (бадеми, яйца, ябълки, риба, зеленчуци, пилешко)
ТРЕНИРОВКА - почивка
30.03.2011 - сряда
ХРАНА - палео
ТРЕНИРОВКА - СПИНИНГ + планкове, лицеви, набирания с подскок (подхват)
31.03.2011 - четвъртък
ХРАНА
1) 2я, 2б, домат, морков и босилек; ябълка
2) 3б, ленено семе, пресен кокос
3) скумрия; салата
4) 40гр бадеми; 3б
ТРЕНИРОВКА
5) риба тон; салата
ТРЕНИРОВКА - тае бо
добавки: рибено масло, Vitex, Ca+Mag
Off topic: Гърба ми е супер хипер слаб физически... при упражнения, които изискват неговото участие положението е мега трагично. Ще почна повечко да пипам железата...че срамна работа така.
Мнението беше редактирано от libra на 31.03.11 22:04.
31.03.11
19:16
Какво рибено масло си купуваш??? :)