Широки рамене

GA

23.02.05
20:50

искам раменете ми да станат много широки.Дайте съвет за някаква програма(btw рамото го правя в деня за гръб,след него)Благодаря предварително

Моля занапред да ползвате Кирилица при писане във Форума!
Модерирано от Eclipse

23.02.05
21:45

ако искаш ширина на раменете, наблягай на средното рамо т.е разтваряния на дъмбели от сякакъв ъгъл :) .

WO

23.02.05
22:42

не е лошо да правиш рамото в отделен ден за да можеш да го натовариш както трябва( и предно, и странично, и задно)

GA

23.02.05
22:58

[quote author=“wow”]не е лошо да правиш рамото в отделен ден за да можеш да го натовариш както трябва( и предно, и странично, и задно)

абе аз го натоварвам както си трябва,въпроса ми не беше в подредбата а видовете упражнения

Ползвайте кирилица, правя Ви второ предупреждение за една тема!
Eclipse

WO

23.02.05
23:01

според мен, ако го натоварваш както трябва в тренировка заедно с гръб, тогава не натоварваш както трябва гърба!!!! :roll: 
за добра тренировка на рамото (2 вида преси,поне 1 разтваряне,хеликоптер и 5 серии задно рамо) ти трябва поне 1 час .....

24.02.05
11:22

Аз пък с рамо се оправям за 25 - 30 минути. Раменни преси пред врат с дъмбели, раменно разтваряне настрани с дъмбели, задно рамо пак с дъмбели и има отличен ефект. За рамо, това което открих по себе си е - дъмбели, разтварянията с умерена тежест наблягайки на техниката, и освен всичко това - 3 месеца за да видиш ефект!

24.02.05
12:51

Като се комбинира рамо със гръб, рамото расте повече заради разтягането на рамото като придърпваш за гръб.

24.02.05
13:19

а няма ли да се претовари така

JI

24.02.05
14:48

[quote author=“hubstar”]Като се комбинира рамо със гръб, рамото расте повече заради разтягането на рамото като придърпваш за гръб.

Напълно съгласен! пробвал сам го наистина расте повече :))

24.02.05
15:34

Ако искаш да акцентираш или ти изостава рамото ,по-добре го отдели примерно с крака за да го удариш от всички ъгли.Наистина и според мен дъмбелите са по-доброто оръжие

27.02.05
00:37

широчината на раменете и гърба зависи от костната структура, старо правило на арнолд гласи - по широк хват за по-широк гръб. въпреки това когато буташ за рамо - милитари прес му викат, хващай по-тясно за да можеш да стречваш повече, цялата галимация е във пропорцията, ако имаш широки рамене, а малки крака, ще изглеждаш смешно, прави кофи и лежанка (здравите серии много натоварват рамената), както и повдигане настрани с кабел за да изолираш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1