28.10.10
11:54
5 тренировки ти стигат. Кръгова 1, Кръгова 2, почивка, Кръгова 1, кръгова 2, почивка, Специализация.
Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 28.10.10 11:54.
28.10.10
11:59
Изглежда добре. Ще пробвам :)
28.10.10
15:51
28.10.2010
/Ден 18/
ХРАНА
07:30 - ставане -> кафе с 1 ч.л. захар
09:00 - 1 банан
10:00 - кроасан с шоколад
13:00 - 550-570 гр картофи; 2 яйца; 50 гр извара; 50 гр шунка
16:00 - 100 гр шоколад с лешници
18:30 - макарони със сирене
21:00 - 4 бр. пилешки дробчета с лук; 50 гр сирене
Water: 2,5 l
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 29.10.10 19:16.
28.10.10
17:17
Каква е идеята на това високо мазнинно-високо въглехидратно хранене? Да качиш мастна тъкан?
28.10.10
17:45
Иха :) Вярно здраво си хапваш :) Но картофките изглеждат вкусно :D
P.s. Според мен ще е грехота да си развалиш готините крака и дупе :) ( поне тези от снимката в галерията ) :) Ако целта ти е да качваш само мускули , това може да стане и с по-чисто хранене :)
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 28.10.10 17:49.
28.10.10
18:08
Нещо не мога да го дооформя... Владо, кое точно е високо мазнинно? Не гледай само последния ден - днес по изключение добавих кроасана (хм - всъщност в последно време доста често го вкарвам), а в картофите зехтина не е кой знае колко много - ок. 1 с.л. А пък с месото на този етап съм малко на Вие (чисто финансова гледна точка).
Файърче, благодаря, но в дупето и краката има да се налива още - доста слабички идват за ръста ми и изобщо не ми харесват така.
П.П. Целта ми е да кача килограми - искам чисто, но нещо не се получава и затова ям повече. Пък после ще се ядосвам лятото и ще мисля как да свалям мазното отново. Просто не става иначе :(
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 18.11.10 07:28.
28.10.10
18:15
Въглехидратите са безпредметно много и са разпределение ударно, само бързи и малко умерени за... вечеря. :) Предлагам да помислиш над концепцията на храненето си, а колко грама мазнини има в един шоколад и колко в сиренето го оставям за домашно. :)
28.10.10
18:42
Това с шоколада и сиренето също беше инцидентно (wasntme), но пък си помислих така и така искам да качвам, защо пък не. Разбрах - мислене в грешна посока. Добре тогава, ако реша да приложа ВВД - нали въглехидратите трябва да са много. И защо да са безпредметно разхвърляни - сутрин има овесени ядки, на обяд картофи, а вечер - почти няма. Освен последните две седмици - там вкарах и малко пълнозърнест хляб. Сиренето и шоколада ги спирам. Ще я карам на извара само, а желанието за сладко - е, ще намеря начин да го преодолея и него :D Но пък нали при ВВД може да се ядат и такива храни. И изобщо май няма да се справя със задачката
29.10.10
08:30
29.10.2010
/Ден 19/
ХРАНА
05:50 - ставане -> кафе с 1 ч.л. захар
06:30 - 2 м. картофа /ок. 30-40 гр/
07:10 - 08:05 - ТРЕНИРОВКА
08:10 - 1 банан; 1 белтък
09:00 - 3 яйца; 4 с.л. овес. ядки; 1 с.л. лен. семе
11:00 - 1/2 помело
13:00 - 450 картофи; 2 яйца; 60 гр извара; 50 гр шунка
21:00 - варен боб; 2 1/2 филии РППХ
ТРЕНИРОВКА
Загряване стави - 3-4 мин
1.Скрипец - надхват
2 х 6 @ 25, 30 кг
2 х 6 @ 35 кг
2.Лежанка с дъмбели
4 х 6 @ 7.5; 10; 10;10 кг
3.Придърпване на долен скрипец
3 х 6 @ 30, 35, 35 кг
4.Раменна преса
3 х 6 @ 7,5; 10, 10 кг
5.Римска мъртва тяга
3 х 6 @ 30; 35; 40 кг
6.Арнолд преса
3 х 8 @ 5, 7.5,7.5 кг
7.Обратни коремни
4 х 10
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 29.10.10 19:16.
Владо много добре ти е разяснил ситуацията.По този начин,по който се храниш сутрин,много трудно ще задържиш малкото мускул,който си успяла да натрупаш,камоли да увеличиш ММ.С ВМВВД ще качиш единствено и само мазно.Имаш 3 часа след ставане,в които си приела ни повече,ни по-малко от 3гр.белтък,което е унищожително за мускулатурата.
Режима няма как да е хем ВМ, хем ВВ. Едно от двете винаги ще преобладава или като минимум, ще са равни като калории.
Еми,ако са изравнени като калорийна стойност се получава точно хибридното ВМ+ВВХ / хранене /. :) Мисълта ми беше,че трябва да се избере един от двата източника на енергия.Или мазнини,или въглени.Комбинацията от двете ще доведе до габаритите на Искра Фидосова. :D
29.10.10
14:10
Използвам ВМ-ВВД като шеговита абревиатура на РБД с излишно високи калории и недостатъчен протеин в храната, тъй като по състав много прилича на традиционната българска диета.
29.10.10
14:20
Да, но ако се върна към предишния режим (горе-долу средата на дневника) тогава няма да мога да кача. Ще си стоя същите килограми. А пък габаритите ми няма да се увеличат :D Само мазнините. То и без това ми е трудно да качвам килограми от всякакво естество.
29.10.10
14:26
Храната ти е повече от достатъчна. Това за което следва да се замислиш е дали я усвояваш. Помисли за вземане на ензими със закуската и с обяда си.
29.10.10
19:23
А как да разбера дали усвоявам храната? Явно да - щом кантара не мърда.
Ииии за тренировката - тъй като кофичките отпадат, се чудя с какво да запълня дупката. Идеи? Аз си мислех за една лег-преса...
29.10.10
20:14
Само на кантара ли се надяваш? Хвърли едно око на: Кантар - какво може и какво не може да ни каже?
30.10.10
10:35
30.10.2010
/Ден 20/
ХРАНА
09:30 - ставане -> кафе с 1 ч.л. захар
10:15 - 2 филии РППХ с масло и мед
11:10 - 12:10 - ТРЕНИРОВКА
13:00 - 3 яйа; 4 1/2 с.л. овес. ядки; 1 с.л. лен. семе; 20 гр стафиди
18:30 - 3 сандвича (РППХ) с масло и сирене/50гр/
23:00 - 3 бъркани яйца с лук; 50 гр сирене; 1 кюфте
Water: 1,5 l
ТРЕНИРОВКА
1.Хиперекстензии
4 х 15
2.Лежанка с тесен хват
4 х 6 @ 20, 25, 25, 25 кг
3.Клек
3 х 6 @ 20, 25, 25 кг
4.Лег-преса
3 х 10 @ 50, 70, 80 кг
5.Напади с дъмбели
3 х 8 @ 12,5 кг
6.Бицепсово сгъване
4 х 8 @ 7,5; 10; 10;10 кг
7.Калф машина - стоеж
3 х 10 @ 70;75;80 кг
8.Молитва
3 х 12 @ 30; 35; 35 кг
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 31.10.10 06:46.
казано от Absolut Illusion на 29.10.10, 14:20:
То и без това ми е трудно да качвам килограми от всякакво естество.
Олеле.... блазя ти :P Тук благородно ти завиждам..
А сега по същество. Храната ти е от 30.10 ми се струва хипер нищожна...с такова количество е ЪПСУРТ да качваш. За мен това си е чист глад, сравнявайки това, което аз приемам като количество. Дано тези 3 филии да са били големи ;) И защо последното ти хранене е в 18:30?!
Какво е РППХ?
31.10.10
06:54
Вчерашната храна наистина беше мнооого малко. Да не говорим, че към 21:00 вече ми прилоша от глад, но отново съботата ми беше в кръстосване на улиците, бягане по задачи - е, можеш да си представиш вече. Дори нямах време сутринта да си приготвя храна за през деня. Общо взето свободното ми време свърши с тренировката. Та, успях вечерта все пак да забъркам яйца и да хапна. Днес пак се очертава нещо като насилствена “диета”, но ще опитам да вместя и хранения тук-там.
За трудното качване - хич не ти трябва :)
А с РППХ започнах да съкращавам ръжено-пшеничния пълнозърнест хляб, защото ме мързи да го пиша (много му е дълго заглавието) ;)
Доописах скромната си храна за вчера и тренировката.
Та в този ред на мисли - премахнах кофичките (остана само лежанката с тесен хват за трицепс) и вкарах лег-пресата отново (защото ми е едно от любимите упражнения), нооооооооооо бая се озорих. Днес имам адската мускулна треска - на краката (отзад) и на задника. Не мога да седна чак :D
31.10.10
17:00
31.10.2010
/Ден 21/
ХРАНА
06:30 - ставане -> кафе с 1 ч.л. захар
07:15 - 2 сандвича РППХ с масло и сирене
09:00 - 3 палачинки с мед
14:00 - плодова салата със сметана (банан, портокал, киви, ябълка, круша) - ок. 400 гр
17:30 - 5 парчета дом. кекс
21:30 - 100 гр пилешко филе на скара; 3 бъркани яйца с лук; 2 сандвича РППХ с масло и сирене; домашен доматен сок
Water: 1,5 l
Note 1: Признавам си храната беше много зле днес. И малко! От утре се връщам към обичайното хранене. Но пък за сметка на това гладуването е оправдано. Имах прекрасен и пълен с емоции ден. И изоооообщо не чувствам никаква вина относно храненето :D
Note 2: Мускулната още си я имам.
Note 3: Както писах назад в дневника, не мога все още да се мотивирам за упражнения за разтягане. Да не говорим и че не намирам нищо подходящо. Мислех си да започна йога, нооооо след това се отказах. Прекалено е .... ами, спокойно за мен. Няма да издържа дълго да се лигавя два часа над едно упражнение. А ако продължавам така, сигурно в скоро време няма да мога да се наведа да си завържа и маратонките. Въобще не виждам решение.
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 01.11.10 09:22.
Стелааааа, стягай се... :P
Дай да се стимулираме взаимно...аз ще те стимулирам да спреш джънка, а ти ме стимулирай да понамаля дневния ми енергиен прием... имаме ли сделка? ;)
Аз веднъж бях на йога... мотивирана точно от идеята за разтягане. Наистина при продължително практикуване ефект ще има огромен, НО през цялата тренировка все едно имах шило в д-то... не ме свърташе изобщо. По-динамичните спортове са ми присърце, ако и ти си така... зачеркни този иначе рационален вариант.
казано от Absolut Illusion на 31.10.10, 17:00:
Note 3: Както писах назад в дневника, не мога все още да се мотивирам за упражнения за разтягане. Да не говорим и че не намирам нищо подходящо. Мислех си да започна йога, нооооо след това се отказах. Прекалено е .... ами, спокойно за мен. Няма да издържа дълго да се лигавя два часа над едно упражнение. А ако продължавам така, сигурно в скоро време няма да мога да се наведа да си завържа и маратонките. Въобще не виждам решение.
Не ми е ясно какво става - чувстваш се схваната ли, тромава ли? Усещаш нещо по - различно ли? Да продължаваш как?
Аз нямам никакви проблеми с това, даже по - голяма мобилност на стави и сухожилия не си спомням да съм имала и изобщо нищо не ми пречи. Вярно е, че имах период, в който тренирах и с такава насоченост и много ми помогна за конкретни упражнения. На практика в ежедневието, обаче, нищо не се е променило.
Мнението беше редактирано от Инис на 31.10.10 17:36.
31.10.10
17:50
казано от libra на 31.10.10, 17:14:
Стелааааа, стягай се... :P
Дай да се стимулираме взаимно...аз ще те стимулирам да спреш джънка, а ти ме стимулирай да понамаля дневния ми енергиен прием... имаме ли сделка? ;)
Аз веднъж бях на йога... мотивирана точно от идеята за разтягане. Наистина при продължително практикуване ефект ще има огромен, НО през цялата тренировка все едно имах шило в д-то... не ме свърташе изобщо. По-динамичните спортове са ми присърце, ако и ти си така... зачеркни този иначе рационален вариант.
Теди, дадено! За стимулирането. Имам огроооомна нужда. Явно съм пристрастена. Когато си сложих срока - пак опитвах тук-там по някой джънк, но като цяло беше сведен до минимум. И то точно заради тези граници, които си поставих. Един вид експеримент.
Определено предпочитам нещо с повече движение. Дори преди да започна фитнеса, се бях насочила към кокушин. Но май съм старичка вече :D Не че желанието да ми счупят носа е минало.
казано от inis9 на 31.10.10, 17:35:
Не ми е ясно какво става - чувстваш се схваната ли, тромава ли? Усещаш нещо по - различно ли? Да продължаваш как?
Аз нямам никакви проблеми с това, даже по - голяма мобилност на стави и сухожилия не си спомням да съм имала и изобщо нищо не ми пречи. Вярно е, че имах период, в който тренирах и с такава насоченост и много ми помогна за конкретни упражнения. На практика в ежедневието, обаче, нищо не се е променило.
Не бих казала, че се усещам тромава, но виж схваната - дооооста. Трябва ми гъвкавост и това не е нещо, което се е появило в следствие на фитнеса, а такова, с което имам проблем откакто спрях художествената гимнастика, т.е. поне 12-13 години. Давам пример (без да се смеете, защото не е шега работа) - искам да докосна с пръсти пода, като се наведа с прави крака. Еми - има още 20тина см до пода :( Втори пример - от седеж (разкрач) искам да докосна с лице пода - хич и не се опитвам, защото първо разкрача е малък, второ започва болката в краката (задна част).
Е, това е което искам да променя. А за шпагатите изооообщо не отварям дума. Голям срам!
01.11.10
08:48
01.11.2010
/Ден 22/
ХРАНА
06:30 - 1 филия РППХ с масло и мед
07:10-08:10 - ТРЕНИРОВКА
09:00 - 3 блокчета нат. шоколад
08:15 - 1 банан; 1 яйце
12:00 - 3 шок. бонбони
10:30 - 400 мл прясно мляко с 6 с.л. овес.ядки и 45 гр мед
13:00 - 450 гр картофи; 3 яйца; 80 гр извара; 110 гр пуешка шунка
15:00 - 3 бр. сладки /ок. 40-50 гр/
17:00 - 1 шок. бонбон
19:00 - 2 сандвича РППХ с масло и сирене
Water: 2,5 l
ТРЕНИРОВКА
1.Скрипец - надхват
2 х 6 @ 30 кг
2 х 6 @ 35 кг
2.Лежанка с дъмбели
2 х 6 @ 7.5; 10;
1 х 5 @12,5
1 х 6 @ 10 кг
3.Преса за гръб - долно изтегляне
4 х 6 @ 15, 20, 25, 25 кг
4.Раменна преса
3 х 6 @ 7,5; 10, 10 кг
5.Римска мъртва тяга
3 х 6 @ 35; 40; 40 кг
6.Арнолд преса
3 х 8 @ 5, 7.5,7.5 кг
7.Обратни коремни
4 х 10
Note 1: Днес имах мноооого енергия и още повече сила. По непонятни за мен причини. Вярно - килограмите не се различават от предишните. Изключение прави лежанката с дъмбели. Реших да кача килограмите и взех два дъмбела от по 12,5 кг всеки. Силите ми стигнаха само за 5 бройки, но не съм доволна никак от техниката на 3то и 4то повторение. Все пак ги описвам и петте. Но ще си знам за мен, че са само 3.
Note 2: Не е честно! Има някаква световна конспирация срещу здравето и здравословното хранене. Днес от нищото се появиха трима рожденика в офиса и масово се наизкараха някакви бонбони и сладки и аз каква я свърших ... А уж нямаше да опитвам сладко повече. Как е възможно хранителната индустрия да пуска на пазара толкова изкушаващи продукти и в същото време толкова вредни. Като някаква сладкоманка съм :( Тъкмо реша, че повече никога няма да опитвам такива неща и пак посягам към тях. Добре, че още не е започнало да ми личи, но ако продължавам и този момент ще настъпи. После пак ще мрънкам два месеца как имам мазно по корема и не мога да го сваля. Най-тъпото е чувството за вина!
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 02.11.10 07:01.
наистина ли не можеш да докоснеш пода??? я се стегни - доста по-дърт съм, от доста време се занимавам с железа, никога не съм тренирал нещо, което да изисква гъвкавост и никога не съм можел да правя шпагати (освен веднъж преди мнооого години), да не споменавам и еърбега, но не само докосвам пода, ами и целите пръсти по дължина са на него. това с лицето на пода не съм го пробвал, но нещо и не ме влече - не обичам лицето ми да е завряно в земята ;)
казано от libra на 31.10.10, 17:14:
Не си улучила правилния час по йога, затова не те е свъртало. Пробвай Ащанга (Power, Виняса) йога, доста е динамична и за повечето хора се оказва доста сериозно силово предизвикателство. :)
@Absolut Illusion - това, което описваш е престъпление срещу теб самата, особено на твоите години - препоръчвам ти да вземеш незабавни мерки.
казано от Absolut Illusion на 01.11.10, 08:48:
Note 2: Не е честно! Има някаква световна конспирация срещу здравето и здравословното хранене. Днес от нищото се появиха трима рожденика в офиса и масово се наизкараха някакви бонбони и сладки и аз каква я свърших ... А уж нямаше да опитвам сладко повече. Как е възможно хранителната индустрия да пуска на пазара толкова изкушаващи продукти и в същото време толкова вредни. Като някаква сладкоманка съм :( Тъкмо реша, че повече никога няма да опитвам такива неща и пак посягам към тях. Добре, че още не е започнало да ми личи, но ако продължавам и този момент ще настъпи. После пак ще мрънкам два месеца как имам мазно по корема и не мога да го сваля. Най-тъпото е чувството за вина!
Да, разбира се, хранителната индустрия е виновна ;) Е, не че те са невинни, ама в случая...никой не ти пъха насила храната в устата, нито ти е насочил пистолет към главата, докато ядеш, нали? ;) Чувството за вина не помага, само пречи.
Не можеш ли да си хапнеш бонбоните, да се насладиш на вкуса и да си продължиш с нормалното хранене?
Трябва да поемеш отговорност за действията си, не става с прехвърляне на вината към колегите, хранителната индустрия, лунното затъмнение и световната конспирация срещу здравето ;)
казано от FRANKO1 на 01.11.10, 20:04:
наистина ли не можеш да докоснеш пода??? я се стегни - доста по-дърт съм, от доста време се занимавам с железа, никога не съм тренирал нещо, което да изисква гъвкавост и никога не съм можел да правя шпагати (освен веднъж преди мнооого години), да не споменавам и еърбега, но не само докосвам пода, ами и целите пръсти по дължина са на него. това с лицето на пода не съм го пробвал, но нещо и не ме влече - не обичам лицето ми да е завряно в земята ;)
И аз съм така, докосвам пода с цели длани, а последно се разтягах целенасочено преди 15 години. Затова и на мен ми стана странно, принципно жените трябва да са по-гъвкави в долната част.
Затова питах за начина на трениране. Нямам предвид само упражненията, но и самият стил на изпълнение, техниката. Примерно, като клякаш, правиш ли пълен клек до долу? Без подложки под петите?
02.11.10
07:00
казано от FRANKO1 на 01.11.10, 20:04:
това с лицето на пода не съм го пробвал, но нещо и не ме влече - не обичам лицето ми да е завряно в земята ;)
Хаха Това с лицето в земята е шпагат и да докосваш пода с ръце - един вид и като разтягане
казано от Margaritka на 01.11.10, 20:35:
@Absolut Illusion - това, което описваш е престъпление срещу теб самата, особено на твоите години - препоръчвам ти да вземеш незабавни мерки.
Точно това искам да направя, преди да е станало още по-сериозно.
@ Петко К - ясно ми е, че сама трябва да вземам решенията. Но все пак и те имат някаква вина. Но като се замисля - то е като с цигарите. Знаеш, че са вредни и пак ги пушиш. И щом тях успях да спра, предполагам и със сладкото ще е така. Даже е най-добре аз сама да започна да си готвя някакви хем вкусни сладки, хем полезни. Да! Сега като се замисля и това е решение :)
казано от Петко К на 01.11.10, 22:40:
И аз съм така, докосвам пода с цели длани, а последно се разтягах целенасочено преди 15 години. Затова и на мен ми стана странно, принципно жените трябва да са по-гъвкави в долната част.
Затова питах за начина на трениране. Нямам предвид само упражненията, но и самият стил на изпълнение, техниката. Примерно, като клякаш, правиш ли пълен клек до долу? Без подложки под петите?
Обяснявам за разтягането - когато сгъна кръста и гърба - докосвам пода без проблем. Да, обаче номера е да мога със стегнат кръст и прав гръб. А съм опитала, а съм разтегнала сухожилие. Клека си го правя без проблем, до долу и не ползвам подложки. Петите стоят заковани за пода (не ги повдигам).
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 02.11.10 07:01.
02.11.10
10:22
02.11.2010
/Ден 23/
ХРАНА
06:00 - ставане -> кафе с 1 ч.л. захар
07:10 - 08:10 - ТРЕНИРОВКА
08:15 - 1 банан; 1 белтък
09:00 - 3 яйца; 4 1/2 с.л. овес. ядки; 1 с.л. ленено семе; 20 гр стафиди
13:30 - 450 гр картофи; 2 яйца; 60 гр шунка; 90 гр извара
21:30 - 3 бъркани яйца; 70 гр извара; 4 сандвича РППХ с масло и сирене
Water: 3 l
ТРЕНИРОВКА
1.Хиперекстензии
4 х 15
2.Клек
3 х 6 @ 20, 25, 30 кг
3.Лежанка с тесен хват
3 х 6 @ 20, 25, 25 кг
4.Лег-преса
2 х 10 @ 60, 80 кг
1 х 8 @ 100 кг
5.Бицепсово сгъване
в СС с
6.Калф машина - стоеж
3 х 10 @ 65 кг
7.Молитва
3 х 12 @ 30; 35; 35 кг
Съкратих тренировката. Залата беше пълна - нещо необичайно за това време на деня. Сякаш се бяха наговорили всички :D И ми се наложи да чакам да се освобождават уреди. Дори промених реда на упражненията, а кофичките и клека направо ги изключих. Но все пак съм доволна. Добре се получи, въпреки бързането. Тъй като свикнах с техниката на клека, качих още 5 кг на последната серия. Лег-пресата само ми куца и реших да сложа нея вместо нападите, а кофички да започна на машина.
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 03.11.10 08:01.
03.11.10
12:25
03.11.2010
/Ден 24/
ХРАНА
07:15 - ставане -> кафе с 1 ч.л. захар
08:40 - 3 яйца; 5 с.л. овес.ядки; 1 с.л. лен.семе; 25 гр стафиди
13:00 - 300 гр картофи; 2 яйца; 60 гр пуешка шунка; 70 гр извара
15:30 - 50 гр фъстъци
19:00 - 4 сандвича РППХ с масло и сирене
23:00 - 3 бъркани яйца с лук и магданоз; 100 гр извара; 2 кюфтета /по 50 гр/
Water: 4 l
ТРЕНИРОВКА - НЕ
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 03.11.10 21:18.
04.11.10
09:36
04.11.2010
/Ден 25/
ХРАНА
05:45 - ставане -> кфе с 1 ч.л. захар
08:20 - 1 банан; 1 белтък
09:00 - 3 яйца; 4 с.л. овес. ядки; 1 с.л. лен. семе; 25 гр стафиди
13:00 - 400 гр картофи; 70 гр пуешка шунка; 80 гр извара; 2 яйца
15:30 - 50 гр фъстъци
21:00 - 3 пил. дробчета; 2 яйца; 60 гр извара
Water: 4 l
ТРЕНИРОВКА
1.Скрипец - надхват
1 х 12 @ 20 кг
3 х 6 @ 30; 35; 35 кг
2.Лежанка с дъмбели
1 х 6 @ 7.5 кг
2 х 6 @ 10 кг
4.Раменна преса
3 х 6 @ 7,5; 10, 10 кг
5.Римска мъртва тяга
3 х 6 @ 35; 40; 40 кг
6.Арнолд преса
3 х 8 @ 5, 7.5,7.5 кг
7.Обратни коремни
4 х 10
Note 1: Гледам си сега дневника назад, когато правих преса за гръб/долно изтегляне/, т.е. края на юли. Макса ми е бил 15 кг, а само след 3 месеца е вече 25 кг. (happy) Само си отбелязвам прогреса, който за мен лично е доволен. Чудя се, ако пробвам и горно изтегляне, дали ще успея с 40 (септември макса на 12 повторения е бил 30 кг)... Ще го пробвам в неделя... Вярно, че с машини става по-лесно отколкото със свободни тежести, но пък пак има ефект от тях.
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 04.11.10 20:37.
05.11.10
13:10
05.11.2010
/Ден 26/
ХРАНА
06:00 - ставане -> кафе с 1 ч.л. захар
06:40 - 1 филия РППХ с масло и мед
08:50 - 3 яйца; 4 с.л. овес. ядки; 1 с.л. лен. семе; 25 гр стафиди
13:00 - 150 гр картофи; 2 яйца; 80 гр извара; 70 гр пуешка шунка
15:30 - 400 мл кис. мляко 2%
22:00 - 3 яйца с лук и магданоз; 80 гр извара; 2 кюфтета на тефлон /по 50 гр/
Water: 3,5 l
ТРЕНИРОВКА
1.Хиперекстензии
4 х 15
2.Лежанка с тесен хват
3.Клек
3 х 6 @ 20, 25, 30 кг
4.Кофички на две пейки
3 х 8
5.Лег-преса
3 х 12 @ 60, 80, 100 кг
6.Бицепсово сгъване
в СС с
7.Калф машина - стоеж
3 х 6 @ 70, 80, 80 кг
8.Молитва
3 х 12 @ 35; 40; 40 кг
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 05.11.10 20:55.
06.11.10
14:47
06.11.2010
/Ден 27/
ХРАНА
Няма да пиша часове, само изброявам:
- овесената питка (1/4 от нея)
- 3 парчета питка ( не е от най-здравословните неща, нооооо беше страхотна, а и не бях яла бял хляб отдавна)
- 3 сладки, 1 вафла
- жито (ок. 100 - 150 гр)
- салати: картофена, зеле, боб
- 1/2 риба на скара
- 4 сандвича РППХ с масло и сирене; 70 гр извара; 2 яйца; 1 кюфте
Water: 2 l
ТРЕНИРОВКА - НЕ
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 06.11.10 21:07.
07.11.10
12:20
07.11.2010
/Ден 28/
ХРАНА
11:30 - 3 сандвича РППХ с масло и сирене
12:15 - 13:15 - ТРЕНИРОВКА
14:00 - 2 яйца; 2 белтъка; 5 1/2 с.л. овес. ядки; 1 с.л. лен. семе; 2,5 гр канела; 30 гр стафиди
21:00 - 3 яйца с лук и магданоз; 3 кюфтета на скара; 80 гр извара
ТРЕНИРОВКА
Загряване стави - 5-6 мин
1. Придърпване на горен скрипец
4 х 10 @ 20, 25, 25, 25 кг
2. Придърпване на долен скрипец
4 х 10 @ 20, 25, 25, 25 кг
3. Плие с дъмбел
4 х 10 @ 4 кг
4. Римска мъртва тяга
4 х 8 @ 25, 30, 35, 40 кг
5. Аддуктор в СС с Абдуктор
3 х 25 @ 25 кг
6. Глутеус машина тип “ритник”
3 х 15 @ 5, 10 кг
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 08.11.10 07:11.
08.11.10
07:20
08.11.2010
/Ден 29/
ХРАНА
07:30 - ставане
08:00 - кафе с 1 ч.л. захар
08:40 - 2 яйца; 2 белтъка; 5 1/2 с.л. овес.ядки; 1 с.л. лен. семе; 2,5 гр канела; 30 гр стафиди
09:40 - 25 гр шоколад
13:00 - 250 гр картофи; 2 яйца; 80 гр извара; 50 гр шунка
18:00 - ТРЕНИРОВКА
19:00 - 3 сандвича пшеничен хляб с масло и сирене
ТРЕНИРОВКА
1. Къси коремни преси с крака на пейка - Табата
2. Bicycle crunches - тръгнах да го правя по табата. Голяяяяяяма грешка. На третия кръг умрях...
3. Планк - е, тука вече изгорях. Два кръга по 20 секунди пак по табата.
Слаба “ракия” е тоя корем моя. Какво ще го правя незнам :D
Note1: Успах се за тренировката. А си легнах рано снощи! :( И сега една тренировка назаааааааад... Ще измисля нещо да компенсирам по домашно. Tonight!
Note2: От вчера промених овесената питка - с канела и белтъци ми харесва повече. Трябва да увелича и стафидите.
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 08.11.10 19:48.
09.11.10
10:05
09.11.2010
/Ден 30/
ХРАНА
06:30 - 1 картоф /ок. 50-60 гр/
07:10 - 08:10 - ТРЕНИРОВКА 1
09:00 - 2 яйца; 2 белтъка; 5 с.л. овес. ядки; 1 с.л. лен. семе; 30 гр стафиди; 2,5 гр канела
13:00 - 150 гр картофи; 2 яйца; 90 гр извара; 60 гр шунка
18:00 - ТРЕНИРОВКА 2
19:00 - 2 сандвича пълнозърнест хляб с масло и сирене
19:30 - 1 оп. бисквити Роден край
22:15 - 2 яйца; 1 кюфте; дом. сос
Water: 3,5 l
ТРЕНИРОВКА 1
Загряване стави - 5-6 мин
1.Скрипец - надхват
3 х 6 @ 30, 35, 30 кг
2.Лежанка с дъмбели
3 х 6 @ 7.5, 10, 10 кг
4.Раменна преса
3 х 6 @ 7,5; 10, 10 кг
5.Римска мъртва тяга
3 х 6 @ 30; 35; 35 кг
6.Арнолд преса
3 х 8 @ 5, 7.5, 7.5 кг
7.Обратни коремни
4 х 10
ТРЕНИРОВКА 2
1. Скок на място - 3 х 50
2. Глутеус мост - 4 х 10
3. Степ ъпс - 3 х 10 с всеки крак
4. 50 подскока с прави крака
5. Изправяне на пръсти - 50 бр
6. Клек - 25 бр
7. Клек с подскок - 10 бр
Note 1: Голям грях с тези бисквити. Това моето ПМС е ужаааааааасно. Ям сладко като за световно. Ще си призная, че и вчера ядох, но не го описах... И то промишлени количества. Надула съм се като балон и не мога да си трая корема. Нямам търпение да идва вече, че да свършва всичко...
Note 2: Запалих се по parcour. Някой ако има опит, моля да сподели относно подготовката. Много, много се зарибих, но хич ме няма. Та аз един мост не мога да направя! So feel free to share experience with me :)
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 09.11.10 20:55.
10.11.10
06:57
10.11.2010
/Ден 31/
ХРАНА
07:30 - ставане -> кафе с 1 ч.л. захар
08:50 - 2 яйца; 2 белтъка; 5 с.л. овес.ядки; 1 с.л. лен. семе; 2,5 гр канела; 35 гр стафиди
13:00 - 300 гр картофи; 3 яйца; 60 гр шунка; 70 гр извара
16:30 - 100 гр фъстъци
18:40 - 19:30 - ТРЕНИРОВКА
21:00 - 3 сандвича пълнозърнест хляб с масло и сирене
22:40 - 2 св. яйца; 1 кюфте /ок. 60 гр/; 1 ч.л. майонеза
ТРЕНИРОВКА
1. Загряване - 5-6 мин
2. Подскоци на място - 5 х 20
3. Лицеви опори /на колене/ - 5 х 10
4. Вакуумки - 2 х 10
5. Повдигане на крака - 5 х 10
6. Къси коремни - по табата
7. Разтягане
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 11.11.10 06:50.
11.11.10
06:55
11.11.2010
/Ден 32/
ХРАНА
06:40 - 1 филия пълнозърнест хляб с масло
07:10 - 8:10 - ТРЕНИРОВКА
08:40 - 1 банан; 1 белтък
10:00 - 2 яйца; 2 белтъка; 5 с.л. овес. ядки; 1 с.л. лен. семе; 30 гр стафиди; 2,5 гр канела
13:00 - 80 гр картофи; 2 яйца; 90 гр извара; 60 гр шунка
16:00 - 100 гр фъстъци
18:40 - 3 сандвича пълнозърнест хляб с масло и сирене
21:30 - 2 яйца; 1 кюфте
ТРЕНИРОВКА
1.Хиперекстензии
4 х 15 @ 5 кг
2.Клек
3 х 6 @ 20, 25, 30 кг
3.Лежанка с тесен хват
4.Лег-преса
1 х 10 @ 60
3 х 8 @ 80, 100, 100 кг
5.Кофички на две пейки
3 х 10
6.Калф машина - стоеж
3 х 6 @ 70, 75, 75 кг
7.Бицепсово сгъване
3 х 8 @ 7,5; 10; 10 кг
8.Молитва
3 х 10 @ 30; 35; 40 кг
Note 1: Адската болка в прасеца ;( ;( Онзи ден с тези мои изправяния на пръсти 50 бройки нещо съм се направила. Вече втори ден боли, а днес дори не мога да слизам по стълбите. Като сгъна ходилото и умирааааааааам. Дано да не е нищо сериозно, че не ми се ходи по лекари...
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 12.11.10 05:53.
12.11.10
11:30
12.11.2010
/Ден 33/
ХРАНА
07:00 - ставане -> кафе с 1 ч.л. захар
08:30 - 2 яйца; 2 белтъка; 5 с.л. овес. ядки; 1 с.л. лен. семе; 25 гр стафиди; 2 гр канела
13:00 - 120-130 гр картофи; 2 яйца; 90 гр извара; 60 гр шунка
15:30 - 400 мл кис. мляко 2% с вафли Ная
18:10 - 18:50 - ТРЕНИРОВКА
19:30 - 2 сандвича пълнозърнест хляб с масло и сирене
21:30 - гювече; 1 филия пълноз. хляб
ТРЕНИРОВКА
1. Загряване стави - 3-4 мин
2. Клек с подскок - 4 х 10
3. Вакуумки - 4 х 5
4. Планк - 40, 20
5. Къси коремни - по табата
6. Наклони встрани с дъмбел - 4 х 12 @ 6 кг
7. Разтягане
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 13.11.10 05:42.