P90X

02.08.10
13:39

Някой да има набюдения над тази така популярна програма за оформяне и тн.Аз сега свалям дисковете да вида за какво става въпрос,но клипчетата с промените.....са доста интересни :D

02.08.10
13:52

Правил съм нещо подобно. Сега жена ми прави това. Яки са тези програми според мен.
Последно съм изтеглил Beachbody Insanity - пълна лудница.
Jillian Michaesl 30 day shred засега ми е любимото такова DVD.

02.08.10
14:10

Е то е яко...въпроса е дали има ефект =/

TH

02.08.10
14:12

откъде да си сваля тези клипове и мисля да експериментирам

02.08.10
14:20

piratbay-a 8 Gb са

02.08.10
16:21

Така и не разбрах тия съкращения какво означават и на коя програма кое съкращение отговаря.

02.08.10
20:00

Ми те нямат смисъл.....просто са някво обузначение.Влизаш в Youtube и го пишеш :D

02.08.10
20:16

Под яки имах предвид, че имат ефект. Защото повечето от тях комбинират силови упражнения (с гирички или с тежестта на тялото) и кардио. Обикновено целта е максимално изгаряне на калории за минимум време. Пулса седи в много високи стойности като се натоварват големи мускулни групи (в повечето случаи по 2 - примерно крака и рамене).

TH

03.08.10
10:42

a някой може ли да я обясни в подробности или ди даде някъв линк с обяснения на бг ако има разбира се и да се споделт мнение хора, които вече са я използвали

03.08.10
10:45

ЛИнк на Бг до колкото знам,ама то е видео....гледаш и повтаряш :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1