Терзанията на Крисчо..

Прескочи до:

една моя любима певица 8-)

08 Август 2011 - Почивка

Наще не ми дадоха пари за фитнес... сега почивам принудително незнам до кога... и ми е ужасно тъпо и нервно...

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 08.08.11 13:33.

08.08.11
15:12

Кофти е да си финансово зависим :( Освен да ходиш по лостове... вместо да почиваш принудително

какво да правя на тея лостове... едни набирания само, кофички ала бала... без това тази година нямам почивка от седмица някъде и колко и дорбе да се храня имам натрупана умора... може да е за добро ама все пак ми е супер смотано като виждам за какво се харчат пари ... да си намеря работа - хубаво ама то ебасти да работя като общак по 10 часа и после какъв фитнес мадафака..

08.08.11
15:42

На 2-3 месеца по една почивка от седмица или 10тина дни винаги идва много зареждащо, така че не съжалявай толкоз.

08.08.11
15:47

Ей да знаеш, колкото е по-трудно, толкова по-мотивиран и надъхан си. Аз примерно сега съм по-свободен, но когато започнах - март, април и май месец за трите месеца имах не повече от 4-5 почивни дена. Работех всеки ден от 8 сутринта до 10 вечерта, като отделях единствено време да отида на фитнес следобяда.  Мислех да започна да ходя на фитнес след като мине зора тези 3 месеца, ама знаех, че ще е само оправдание и ако имам желание мога да намеря начин и така.....

Ами аз не съм почивал повече от 2дена отт... нова година може би :) иначе мерси за думите момчета прави сте... но много ми се тренира... :)

08.08.11
16:50

2 дена ? Ти и на море ли като си, си търсиш зала :D

Мнението беше редактирано от emzo на 08.08.11 16:52.

е да ма в този случай не съм на море (dull) поне да не бях в Русе... песента е супер Емзо - преди ми беше любима като излезе..

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 08.08.11 17:28.

08.08.11
19:43

Спринтове, раменни опори, лицеви опори (сумати вариации), кофички (сумати вариации), набирания (сумати вариации), пистолети, клякания, бърпита, силови възлизания, коремни обръщания и още и още ...  Има какво да се прави и без зала, даже са и по-забавни тренировките.

09 Август 2011 - Почивка

Тъпооо тъпо тъпо (yawn)

10 Август 2011 - Почивка

Очертава се 2седмично прекъсване ... уикенда се махам от тука за щастие... хубаво ще си почина ще ям само вкусни неща :D надявам се на 22 Август да подновя тренировки :) да вляза в ритъм до 1ви Септември и тогава да започна режима ако имам възможност :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 10.08.11 14:18.

11 Август 2011 - Почивка

пфууу докато измисля това хранене дано нещо съм измислил накрая !

12 Август 2011 - Почивка

Днеска най-накрая ще хапна стабилно пилешко филе... ориза ще е в неограничени шокови количества :) Утре заминавам ще си почините от мене и вие люде от мен няколко дена :D

Форумът не е същия без теб! |-)

:D

Мерсии шефче :D :D :D тънката ирония в изразите ви ме кефи (sun)

до 19 Август 2011 - почивка

От утре възобновявам спортна дейност.... :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 19.08.11 12:19.

Ето го батко!

Как е Крис? Почина ли си? И да не си, няма значение....отивай да тренираш! :D

амии помагах при баба с дървата но нищо работа.. яко ме охраниха... баници, сладкиши, шоколади, свинско, пилешко, манджи... на над 3000 калории дневно бях :D иначе съм добре щастлив съм, че ще тренирам утре (sun) имам 120лева. махаме 40 за фитнeса остават 80лева - какво да направя с тях ?!

1 вариант - кантарче за храна от 15лева и яка храна
2 вариант - купувам си супер належащи обувки - ходя с едни от 2007 година... :D може и тениска нещо ако останат пари

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 20.08.11 13:42.

Качил си маса на маса значи. :D

Фитнес маниаците ходят скъсани. Това си е правило. Така ясно показваш, че нищо друго не те интересува...освен щанги и яко добавки.

Така казано...купи си кантарче и храна. Пък и нали уж щеше да караш въглехдиратна ротация...за там ще са ти нужни измервания. ;)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 19.08.11 13:16.

19.08.11
13:25

протеинииииииииииии :D

Да и аз мисля точно като теб Шефче... ( скъсани маниаци, кантарче и храна.. ) Въглехидратната ротация ще започне не на 1 Септември ами на 15 най-рано.. когато почвам училище.. така и така ставам рано всичко е 6…. а пък сега ваканцията да ставам в 6… не е нормално :D може би така ще направя - ротацията си остава в плана трябват ми 6.25лв. на ден за да е всичко 6 :D

Има едно кантарче на NEO за 15лв. според вас дали си струва.... щото то има и за 115лв :D ама повече от 20лв. не бих дал мисля :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 19.08.11 16:14.

19.08.11
16:23

няма смисъл да наливаш много пари във везна.
Даже може да минеш и без нея, но ти си знаеш най-добре
Мойта е за 13лв май и работи без грешка вече доста време

тази която гледах е същата.... незнам дали е NEO твоята ама иначе са 1 към 1 за 15лв. :) незнам как стоят нещата с батериите... държат ли много ако не трябва да взема алкални и така... на място ще питам питах един продавач вика ‘’ааа поне година’’ ама малко ме съмнява да издържи 1 година чак... :D

19.08.11
16:31

Никакъв шанс за година. Няколко месеца при честа употреба.
Нео е и моята. Батерията струва 1лв.
Наскоро я подменях. А везната си има и опция да се изключва сама, ако не мериш нищо на нея 30-40сек.

Супер мерси за инфото... :) значи ще взема нея евентуално до към средата на Септември когато съм сигурен, че ще я използвам :)

TN

19.08.11
17:04

Аз си взех оня ден за 23 лева :D И кво? не е зле :D

20 Август 2011 - Рамене, трицепс и корем

1.Раменна преса с щанга - 7+1 х 65кг
2.Последователно изнасяне пред тяло ( стил Арнито ) - 20 х 10кг
3.Разтваряне от седеж с дъмбели - 12 х 10кг
4.Разтваряне с една ръка на скрипец - 12 х 7.5кг
5.Лег с тесен хват - 10 х 60кг
6.Френско от лег с щанга - 9 х 40кг
7.Разгъване с прав лост на скрипец - 10 х 32.5кг
8.Разгъване с една ръка с подхват - 12 х 7.5кг

Пъври ден в залата след годишната ми 14 дневна вакация... мислех, че ще съм по-зле но долу горе го докарах на интензивност започвам да се адапитирам към тренирането с по 1 серия за да свикна като дойде време за режима да съм готов. Раменна преса беше добра... реших да направя ‘’почивка-пауза’’ така и така имам само една серия може да сложа другия път и второ повторение но днеска усетих, че няма да мога. Френското ме изненада при положение, че си взех сам щангата беше добре и като изпълнение и като тежест ( за мен де ) Разгъването с Прав лост беше нотка гениалност от моя страна :D ( до сега само с крив го правих ) Като цяло доволен... храненето е пилешко филе, ориз и манджи :D Теглото ... зле след всичкото тъпчене при баба съм паднал с 1кг от 66 на 65… все пак като започна режима тялото ми бързо трябва да си върне заветните 70кг и от там нататък да надграждам колкото мога :)

ПП: корема пак забравих ( или подсъзнателно не исках ) да го тренирам... здраве да е :D

със специалното участи на... Митко Димитров. :P

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 20.08.11 17:07.

TN

20.08.11
17:07

А значи ти се тъпчиш здраво и сваляш 1 кг ? :D :D

ПП: Къв е тоя златен конфитюр дето ползваш ? :D

от 4 лева... ама не съм почнал да го ‘’зобам’‘....  е то аз му казвам конфитюр де иначе си е Конфитрол на хартия  :D :D :D

ами свалих си едно кило като пич... хем сладкиши ям, шоколади в 11-12 вечерта, бисквити... режим никакъв ядох какво ли не... какво ме карате да разправям да се намразя само още повече :D :D ама добре ми дойде мина ми мерака за вкусотии вече мисля за сезона че Олимпията наближава мамата си трака :D:D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 20.08.11 17:11.

TN

20.08.11
17:11

Неща дето завършват на -ол им нямам много вяра :D :D И аз мислех,че е няква смесица от забранени медикаменти,просто исках да се уверя :D

20.08.11
21:47

Хубава песен.

AD

20.08.11
21:51

Абе железен си, яж си шоколадите и да не ти пука. Имаш добра генетика и си млад, сега сичко гориш, така че няма какво да спазваш някакви режими и глупости само да си разваляш кефа от живота. Като гледам махаш здраво железата, тяло си направил, ако и каките ти връзват, значи нямаш много тревоги към момента. И ми прави впечатление че си станал по-начетен, дали четеш, дали по метода на избягването на предишните грешки, ама евалата за формата.

и по двата метода... и избягвам грешките и си чета... все пак кисна по цял ден във форума и то като чете човек все му остава нещо в главата като със училището е... само дето тука е по-готино :D обмислям да направя няква реклама на bb-team ама още я обмислям :D имах един проект но се провали :D Отностно храненето - абе знам, че и без режим и с позовляване на шоколади ще имам прилично тяло ( без да прозвучи нескромно ) но като знам какво мога да постигна като имам режим и не ям ‘’лоши’’ храни ... някак си тялото ми заслужава да му дам най-доброто за развитие пък докъдето стигна :)

TN

20.08.11
21:59

казано от kristiancho на 20.08.11, 17:09:

от 4 лева... ама не съм почнал да го ‘’зобам’‘....  е то аз му казвам конфитюр де иначе си е Конфитрол на хартия  :D :D :D

ами свалих си едно кило като пич... хем сладкиши ям, шоколади в 11-12 вечерта, бисквити... режим никакъв ядох какво ли не... какво ме карате да разправям да се намразя само още повече :D :D ама добре ми дойде мина ми мерака за вкусотии вече мисля за сезона че Олимпията наближава мамата си трака :D:D

А не ти направо ме разби :D Олимпията наближавала и мамата си трака :D:D Ами с бисквитки и шоколади ли ще слезнеш на Олимпията ? :D

аз като чух от Рони че влизал в състезателна форма за 12 седмици... паднах баси аз тука си правя план 4месеца да качвам маса той гъзето за 4 седмици... аз да кача 5 килограма той качва 25… :D :D иначе се готвя за Олимпията да всеки с лежанка под 100кг няма право да го гледа !! :D така, че тренирайте момчета

TN

20.08.11
22:15

Кристианчо планирай някой стак поне с добавки,ей ся от Октомври до Март да имаш по около 400-500 лева на месец и си огромен чук !

само дето тези пари ги нямам посмъртно... един ден живот и здраве като работя като рехабилитатор или кинезитерапевт и имам 7-8 салона за масажи или рехабилитация в града който живея и по още 1 салон във всеки по-голям град в страната ще имам по 4-5000 лева на месец за добавки :D :D

Ей ся баща ми ми натика една купа с пуканки тука.... не е добре момчета аз му отказах взимайки ги в ръце..... :D :D :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 20.08.11 22:20.

TN

20.08.11
22:23

Пуканки,а ? :D В момента с мен е същото само,че с кроасан,ама не се предавам :D Ядох си пилешкото преди малко с малко млеко даже и т’ва е :D Иначе омазни ли въобще за 2 седмици или не ? :d

ми незнам.. не мисля все пак съм с един кг. надолу ебати атрофията ще бъде да се омазня и да ми падне теглото с 1кг.... и то за 2седмици все пак при баба ми направих една тренировка ... а и тежестите ми като ги погледна днес и нормалните които са преди прекъсването няма разлика :) макар, че говорим за рамо и трицепс.... утре гърба ще ми свери часовника (rock) тъпото е че имам широка талия дори да е сравнително чиста е широка трява ми огормен гръб за да има добра форма цялата работа :D

AD

20.08.11
22:35

Имаш крава - пиеш мляко.
Нямаш крава - копуваш и пак пиеш мляко.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1