казано от valerious на 12.07.13, 17:58:
Малко шантава тренировка, можеше и пвоече да напъна.
Валка, времето не е хладно, но все пак да те питам с тия тренировки успяваш ли да се поизпотиш въобще? :)
Движенията са ми нови и се ориентирам иначе като правя гръб се потя доста, или клек като правя. При гърдите не много, постепенно ще градирам натоварването. Иначе на тягата потенето пречи много на хвата.
Но знам какво имаш впредвид и ще се напъна даге :)
То гърди и бицепс са си малки групи, няма кой знае какво да те изпоти при тях ;) Аз поне ги усещам като активна почивка, в сравнение с тренировката на гърба или краката :D
Да, това се замислих след поста на Вито, че ще вкарам по функционални движения въпреки тези за гърди и бицепс или задно рамо, защото найстина не са ми достатъчен стимул след като съм свикнал с по-големи тежести. Ще я структурирам тия дни, като цяло просто ще бухна Пауър Клийн, Пауър снач, пулове и повече клек.
Антагонистите много добре се комбиниран в суперсерии. Или просто между почивките от сериите за гърди прави бицепс. Ще вдигнеш плътноста на тренировката и ще намалиш времетраенето.
Правя ги отделно за да се средоточа на килата и движението, иначе става слабо. Харесва ми да извлеча макса от лежанката и после да припомня накрая за бицепс. Но ако бързам ще г направя в суперсерии.
Ре: Всъщност мога в суперсерии да ги правя че верно е басискучното да сгъваш....
Тренировка днес в Заимов:
Силово обръщане:
5 @ 60, 3 @ 70, 3 @ 75, 3 @ 80
Набирания: 4 серии по 7
Мъртва тяга (надхват, без хуук грип, с магнезий):
5 @ 150, 3 @ 160, 3 @ 170, 1 @ 180
Набирания с подхват: 3 серии по 5-6
Пендлей гребане: 3 серии на 40 кг по 8 повторения
Задно рамо от страничен лег с дъмбел.
Храната: Пържоли, шопска салата, картофи, чушки, филии с масло, кюфтета и т.н.
Мнението беше редактирано от Valleri на 13.07.13 21:58.
Може ли да обясниш или да дадеш клип на това упр-е за задно рамо,което си правил? :)
Ето това, но по-легнал съм. Направо на едната си страна и махам с другата. Ръката почти пенпердикулярно.
Тренировките в Плевен...
В неделя:
Клек 3х3 @ 110 щангистката, без щангети : ))
Малко лежанка понаправих на 80 кила с широк хват
Кофички с собствено тегло по 10 повторения ии разни други упражнения, вече не помня.
Вчера: 3х3 @ 110, 3х3 @ 100 Заден щангистки.
Малко опити за глут-хем райз : ))), повдигане на краката от вис в суперсерия с хиперекстензии с собствено тегло, 10 и 15 кила.
Като цяло откъм режим дните в Плевен бяха калпави, тренировките - горедолу даге. Храненето - гипс. Ама компанията беше много яка и компенсираше за всичко : )))
Ае даге
Дълго е за обяснение, но и аз имам вина. Исках да погледам как тренираш ама правим ремонт и спах по 6 часа, уж на почивка...ама виновен съм - да, август ще дойда да те видя даге :)
Широка лежанка:
2х7 @ 75
5 @ 75
2х5 @ 70
5 серии кофички по 6-7 повторения
3 серии флайс на 10 кила по 10 повторения
Бицепс с 17.5 и това е
Отново калпава тренировка поради липса на време. От утре ще посвещавам целия ден на тренировките - балсамго
Hranata: ЧУшки, домати, краставици, кюфтета, пържоли, филии с масло.
Креатин почнах да пия, цинк и б комплекс след храненето.
Мнението беше редактирано от Valleri на 17.07.13 17:29.
Гръб:
Набирания с малко по-широк от раменния хват:
8 @ СТ
5 @ 5 кг
5 @ 10 кг
4 @ 15 кг
3 @ 20 кг
Гребане с дъмбел:
загрявка с 25 кг
3х8-10 @ 40 кг дъмбел (с лявата ръка ми е доста зор и рамото ми сякаш ще излезе, мрасиа го това упражнение : )) )
Мъртва тяга:
4 @ 110
2 @ 140
2 @ 160
1 @ 170
1 @ 185 ( без колан, с фитили)
5 @ 150
Мъртва тяга с една ръка с дъмбел
загрявка с 35 кг
3 х 5 на ръка @ 65 кг дъмбел
Направо се пръсна корема : )) мн дооро
Малко шръгове с успоредно на земята тяло с акцент на прибирането на лопатките, ама ми е много трудно...
Трапец:
3х10 @ 30 кг дъмбел.
Храната: 10 яйца, с зеленчуци, пупеш, довечера пържола и кюфтета и разни плодове.
Добавки: Креатин моно, бцаа, б-комплекс, витамин Ц на прах.
Валерка , що не минеш на ,,Тежко-средно-леко” ? Не разбирам достатъчно ама тази тренировка е наистина лека . Тласкаш , изхвърляш и си по-тежък от мен и тези тежести май са ти леки .
То това му е първата хубава силово-културистична тренировка.
Валка, може да пробваш и шръгове над глава :)
Мнението беше редактирано от Overlord на 18.07.13 19:48.
Трябва по-големи тежести - да, особено на клека. Ще се напъвам постепенно, то отведнъж без това не се получава :) Иначе ти имаш баси прогреса, евала :)
Милене, много е добро, показах го на Данчо и му хареса много. Ще ги правя утре даге :)
18.07.13
22:34
Даге :P
18.07.13
22:44
казано от umad brah на 18.07.13, 22:39:
я го споделете тва за трапеца :$
после го сподели и на мен по фисбуцо
Ем начи, взимаш щангата с снач хват, качваш я над глава и шръгваш, колкото повече кила по-яко удря :) Много добро, трябва да се работи с лопатките хубаво, нагоре-надолу.
Иначе прочетох в на Скота дневника за Цинка и найстина и аз наблюдавам същото и го взех с същата цел. Имам бая сланини по краката и гърдите иии почнах да взимам по 100 грама, четох че трябва 200 за да се качи тестостерона де, но не съм пробвал още. иии забелязвам в гърдите промяна малко и някакси по-мъжко става тялото, така да се каже : ))
казано от valerious на 19.07.13, 00:54:
Ем начи, взимаш щангата с снач хват, качваш я над глава и шръгваш, колкото повече кила по-яко удря :) Много добро, трябва да се работи с лопатките хубаво, нагоре-надолу.
Иначе прочетох в на Скота дневника за Цинка и найстина и аз наблюдавам същото и го взех с същата цел. Имам бая сланини по краката и гърдите иии почнах да взимам по 100 грама, четох че трябва 200 за да се качи тестостерона де, но не съм пробвал още. иии забелязвам в гърдите промяна малко и някакси по-мъжко става тялото, така да се каже : ))
Под каква форма ти е цинка?
19.07.13
07:31
казано от JulsaVena на 19.07.13, 07:08:
казано от valerious на 19.07.13, 00:54:
Иначе прочетох в на Скота дневника за Цинка и найстина и аз наблюдавам същото и го взех с същата цел. Имам бая сланини по краката и гърдите иии почнах да взимам по 100 грама, четох че трябва 200 за да се качи тестостерона де, но не съм пробвал още. иии забелязвам в гърдите промяна малко и някакси по-мъжко става тялото, така да се каже : ))Под каква форма ти е цинка?
Като ги гледам тия грамове, най-вероятно на кюлчета. :D
19.07.13
10:43
Или стружки :D
Не ве : ))) Хапчета с бая брашно на тях, ама дооре е ся джаснах 200 грама ще видим как е :)
Рамо и крака:
Раменна преса прав:
5 @ 50
5 @ 55
3 @ 60
3 @ 65
Хеликоптер с дъмбели
10@10
10@12.5
10@15
Раменна преса с дъмбели:
10 @ 17.5
8 @ 20 кг
6 @ 25
Rear delt flyes 3 serii s 7.5 kila po 10 pyti
Заден клек 4х3 @ 110
Бедрено сгъване :
3 серии по 6-8 повторения с тежко
БЕдрено разгъване:
3 серии с 10 повторения за левия и 5 за десния крак ( заради контузията левия е по-слаб)
Преден клек:
2 @ 80
1 @ 90
1 @ 100
1 @ 110
20 повторения заден клек на 80 кила
5 серии по 30 повдигания на пръстите от стоящо положение.
Храната е подобна на предните дни - пържоли и яйца :)
19.07.13
19:34
Ем,дооре дге
Вчерашната тренировка:
Лежанка с дъмбели:
2х8 @ 30
1х6 @ 30
2х8 @ 25
Полулег с щанга:
4х8 @ 70
Флоор флайс:
3х10 @ 12.5
Сгъване за бицепс с щанга: 4 серии по 8-10 повторения
Тесен хват на лежанката: 3 х 10 @ 70
ЧУково сгъване с дъмбел: 3 серии по 6
с крива ръкохватка ан порталния за трицепс: 3 серии по 12
Бицепсово сгъване с дъмбели: 3 серии по 6
Въже за трицепс на порталния: 3 серии по 12
ПОвдигания на краката от лост и от пейка комбинирано с фейс пулл, който се оказа, че не е баш фейс пул но ще го коригирам.
Какво мислите, че ще постигна ако намаля повторенията на 3-5 и увелича работните килограми на упражненията, на всички? Тоест, на бицепс, набирания, трицепс, бедрено сгъване и разгъване.
Също планирам да почна циклично да се храня отново иии да качвам чисто. Попринцип като тренирам клека с 3-5 ефекта е много добър, но не знам за другите как ще е.
От гореизброените ,аз тренирам бицепс в 3-5 повторения от около 3 месеца и ефектът е увеличаване на силата и размера.
Понякога правя и дроп серии,но като цяло от 3-5 повторения съм доволна :)
И аз си мисля, че ще има ефект, и мускула ще е по-плътен и качествен, но резултата ще е по-бавен, няма да го има ефекта на напомпването, явно ще трябва да редувам :)
Днес е първия ден на фаста ииии яко ме удари адреналина яко на работа :))) И имаше доста сила в тренировката. Преди нея джаснах 5 грама креатин.
Гръб:
Мъртва тяга:
2 @ 130
2 @ 150
1 @ 170
1 @ 190 (без колан, с фитили)
Междудругото предната на 185 беше без фитили и с обикновен надхват. Добре, че имаше магнезий.
Набирания с широк хват.
8 @ СТ
3 @ 7.5
3 @ 15
2 @ 20
1 @ 25 кг
Пендлей роу:
8 @ 50
2х6-8 на 60 кг.
Фейс пулл, тоя път правилно обаче порталния скрипец е закачен високо ииии малко отгоре идва а трябва да е фронтално въжето.
С дъмбел външна ротация за рамо. На работа също правя без тежест по 20 на ръка през час иии рамото се стабилизира - връща се назад и в профил съм по-изправен.
След фаста храненето е: 10 яйца, 2 чушки, краставица, кашу, черен шоколад, лъжица мед, 2 пържоли и ориз.
Тренировка:
Военна преса:
5 @ 50
2х5 @ 60
3х3 @ 60
Клек:
3 @ 110
4х3 @ 115
Сгъване за задно бедро - 3 серии по 6 повторения
Разгъване за бедро - до отказ с левия и 5 с десния
За задно рамо - 3 серии до 12 повторения
3 серии набирания до отказ с успореден хват - 12, 8, 6
100 повторения повдигания на пръстите за прасец
Храната: след 20 часовия фаст - Кашу с кисело мляко и мед - след тренировка ; сега след малко - 2 пържоли от врат, 2 ребра, 3 пил. бутчета, ориз.
Мнението беше редактирано от Valleri на 24.07.13 13:38.
23.07.13
22:30
Задно рамо даге...баси мамата :P
Вчера беше почивен ден, преатели...
Храната беше слаба, нооо е дооре като за почивен ден. Пица иадох малко, фафли, мляко с мед и такива работи, пържоли и 10 яйца.
Днес яко...релентлес страйкс
Погледнах първата страница от дневника ти и я сравних с тази - прави впечатление разликата в писането :D
И днеска да се мачкаш ! Аз тази топка за какво ти я дадох ... ?
Мнението беше редактирано от Overlord на 25.07.13 14:11.
Ще мачкам ве, ти, деа, голяма си свекърва...вчера малко самомасаж направих на трапеца и това беше. Днес ще гледам да напъна яко. От това циклично деа ми се подува стомаха към 4-5 часа , не знм защо...иии си мисля дали да не го прекъсна с супички и няква храна от вкъщи...много е дискомфортно на тягата с подут корем.
Тренировката днес:
Лежанка (широка):
3 @ 85
3 @ 90
3 @ 95
3 @ 100
Тук се изненадах, имах доста сила и усещах движението.
Клек:
3х3 @ 120 кг
Раменна лежанка: 3 х 5 @ 80 кг.
Флайс с дъмбели: 3 х 10 @ 12.5
Трицепс на въже: 3 х 10 @ 50
5 серии повдигания на краката от лост. В моя случай само коленете си вдигах, ама се нацепих яко.
Храната: 5 яйца, 350 грама свински гърди, 100 грама кашу, кисело мляко, банани, мед.
Не помня какви тренировки правих, имам гости и не влизам да пиша често. Помня, че направих 2-ка на 180 тяга, без колан.
Сега разглеждам сайта за някоя по-интересна програма или упражнение, но сигурно ще трябва да ровя в Т-нейшън :)