Тренировъчна програма

YE

27.11.10
13:55

Здравейте! Не знам дали ще ме разберете ,но ето какво искам и ще се надявам някои да ми съдейства и да ми помогне.
Значи тежа 78 кг , висок съм 182 , искам да кача мускулна маса през зимата и на пролет да започна НВД диета за да изчистя мазнините и отдолу да остане само релефа.
Резултата да е горе - долу такъв http://prikachi.com/images/265/2277265a.jpg .Може и по добре :)
Та въпроса ми е в момента (през зимата ) с какво да се храня как да тренирам за да мога на пролет да започна с диетата и бягането ... ?
Имам още 1 въпрос .. как да оголемя коремните си мускули .. имам плочки ама не са дълбоко подчертани , ако ме разбирате...
Благодаря ви предварително , дано сте ме разбрали  , ако не питайте !

27.11.10
18:01

Като тоя гей ли искаш да ставаш?

YE

27.11.10
20:31

Мисля ,че говорим за тялото не за това какъв е ?
Чакам отговори:)

27.11.10
20:48

казано от PULLUP на 27.11.10, 18:01:

Като тоя гей ли искаш да ставаш?

Момчето има много добро тяло не виждам нищо геиско господин пубертет.

PULLUP не харесва релефни момчета, защото е мазен общо взето и на мис Америка ще намери косури само защото неможе да я ... има ;) трябва да си мазен, мазен и пак мазен за да му се харесаш ;дд само, че тука не е гей сайт и никой не иска да му се хареса на пулъпчо ;) по темата : в сайта има диета за покачване на тегло ВВД - погледни я ! на пролет ще решиш дали да изчистваш не си прави сметки толкова за напред.Колкото до плочките да там ти трябва ММ но главната причина за да се виждат хубави и изпъкнали е малкото мазнини които трябва да имаш а малко мазнини са Перфектно хранене и Добър ген или Добро хранене и Перфектен ген

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 27.11.10 20:53.

27.11.10
20:58

Хубаво ме наредихте

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1