Кристиян и кросфит мечето

Прескочи до:

09.12.2012

Отново нетренировъчен.
Най-после преминава мускулната треска изцяло. Утре ще се тренира.

10.12.2012г.

Тренировка в заWODа с @Oranje и групата
Бързи двойки на тяга - 65%от макс (10x2x100кг)
Комплекс от 5 коремни в началото на минутата и 4 рунда суингове (общо 100), последвани от 5 коремни преси и бърпита до края докато станат 100. Всичко за около 116-18 минути. За втори път тази седмица правим 100 бърпита.

Общо мнение за тренировката - Размазах се :) Натоварих се напълно, раздадох се на комплекса.
Смазващата тренировка беше последвана от доволно хапване и леко дремване.
Утре пак.

11.12.2012г
Тренировка с @Oranje и гурпата в заWODa
Акцент върху гърдите и средната секция, с леко билдърски отенък
накрая една табата клекове - 18, 18, 16, 16, 15, 15, 15, 15. За сравнение:

казано от Кристиян  Иванов на 20.10.11, 20:58:

20.10.2011
табата клекове - общо 90, варираха от 10-12.

Хубава тренировка, натовари се всичко. Накрая пробвах малко суингове с 24ката - усеща се разликата.

Спах 4 часа, заради болки в гърлото, имам чувството, че главата ми ще се пръсне. Страхотно начало на седмицата.

13.12.2012

Нетренировъчен, както и вчера. Цял ден на хапчета и прахчета. Мускулна треска на цялото тяло и 39 градуса  не беше забавно вчера. Утре също почивка. Чак в събота и неделя ще се тренира както си трябва.

Друго си е да се разсъниш с малко стойка на ръце и набирания :)
Най-после ще мога да потренирам, колкото да не е без хич.

Много време ми изядоха глупости и вечерта вече не ми се занимаваше да тренирам, та само малко набирания, разтягане, опити за пистолет, опити да не губя извивката в кръста.

15.12.11
23:16

Ходи да тренираш, че да не се караме :D

Дипломната ми изяде деня. В събота и неделя ще компенсирам в заWODa

Направо отсега - 16.12.2011 нетренировъчен.

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 15.12.11 23:49.

17.12.2012
Тренировка в заWODа
- петзвездните комплекси на Тибодо, като моя беше вертикално бутане(рамо)
Военната и пуш пресата олекваха с всеки следващ кръг.
60-90сек. нон-стоп работата с пудовка ми взимаше здравето.
Не почивахме по много, само колкото да се изредят и другите двама, а на 60-90сек работа бяхме всички заедно. Като цяло беше лекичко.
- Билдърски блок за гръб - 50 чисти набирания, последвани от две серии кипинг.

Заради необичайният час на тренировката, основната част от храната ми се събра в една лека и една по-сериозна вечеря.

Днес мускулна треска само на трапеца.

28.12.2011
Тренировка в заWODа този път хоризонтално бутане.
Рундовете определено тежаха, лицевите спаднаха от 25 до 8 в последния, щангата понатежа накрая.
Отново лек билдърски завършек.
И пак усещането след тренировката е като след лека :D Ще видим след 2 месеца каква ще е разликата. Утре пак

19.12.2011г
Тренировка в заWODa за задна верига с бодибилдинг блок.
Хубава тренировка. Тягата беше по тройки на 100кг, накрая 4-ка на 120. Шейната беше добре, въпреки че на 50кг на моменти не се местеше. Пробвах планк и планк с тежест - скромните 30кг.

20.12.2011г
Тренировка в заWODa за рамо, набирания с тежест и бодибилдинг блок.
В събота с 40кг на военната преса и 45 на пуш пресата, днес накрая с 50 на военната и винаги с 50 на пуш пресата.
Стигнах до тройка на 20кг. при набиранията, макс през лятото за 1 повторение ми беше 25кг, сега явно е повече. Пробвах и въртенето с бг торбата, харесва ми доста :D

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 20.12.11 23:42.

21.12.2012г
Тренировка в заWODa
Напоследък правехме по един комплекс от 4 рунда, днес 2 от същите, но с по 3 рунда.
Задна верига:
По-малко килограми на тягите и шейната.
Хоризонтално бутане:
Компенсация за по-малкото килограми :)
На движение, на което 90кг ми тежаха в неделя, днес 100 не бяха проблем.
За 3 дни +10кг, ще видим какво ще стане за 6 седмици.

Следва дълга и заслужена почивка :)

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 22.12.11 20:32.

22.12.2012
Нетренировъчен.
Мислех да се понабирам, но дланите ми са смачкани от последните 5 дни тренировки с @Oranje.

25.12.2012г.
Основно почивка тия дни. Вчера целодневно хранене, без спиране. Днес по-малко хранения, но с акцент върху месото :D
Днес също почивка, само малко набирания.

27.12.2012

Тренировка в заWODa с @Oranje.
Поредният шестзведен комплекс, но този път с акцент върху бедрата.
Нещо бях забравил как да си наглася лоста за заден клек, заради което загубих 2 рунда в опити на полуклековете.

28.12.2012
Тренировка в заWODa с @Oranje
Акцента беше върху вертикалното бутане. Военната преса и пуш пресата се качиха с 10кг, в сравнение с първият път когато ги правихме преди 1-2 седмици. Като започнем програмата сериозно ще е по-интересно :)
Набирания с тежест. Нов ЛР 30кг. Вероятно и 35 можех, но вече щяха да са чийтави.

Едит:
От новият вариант тренировки едно от най-забелязващите се неща е зверският глад след тренировка.

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 28.12.11 22:29.

29.12.2012г
Тренировка в заWODa с @Oranje.
Отново петзвездните комплекси - лег и задна верига.
Отдавна не бях правил лег на лежанка, а за пръв път и пробвах с 90кг - 2ка, и 0 на 100 :D Лега с поставки 110кг си бяха екстра, тежаха но 2-3 повторения си бяха добре. Бързият лег си е на 60кг.
На тягата забелязах, че си събирах съвсем леко колената, но на последната серия нямаше проблеми, само че там хвата се мъчеше.

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 30.12.11 00:46.

30.12.2012г.
Нетренировъчен

Имам мускулна треска на бедрата от клековете на 27, гърба от вчера, също така и на гърдите и трицепсите.
Днес само малко набирания и стойки на ръце. Следващите дни също ще са нетренировъчни, докато не започнем с тестването преди програмата.

03.11.2012

Тестова тренировка в заWODa
Мерки и тем подобни, ще ги допиша по-късно. Това което запомних - 77кг, малко под 15% подкожни мазнини.
Упражнения горе-долу в реда, в който са правени:
- максимален брой стриктни набирания - 10, има прогрес с 1 от лятото, при положение, че не обръщах особено внимание на стриктните набирания
- военна преса 65кг - ЛР, предишният беше 60кг, преди няколко седмици
- лег 100кг - ЛР, миналата седмица пробвах, но не ми се получи на 100
- набиране с тежест 35кг - ЛР, миналата седмица беше 25кг
- максимален брой лицеви - 36 - ЛР, преди няколко седмици бяха 32

Добро начало на новата година :)

казано от Кристиян  Иванов на 03.01.12, 22:38:

- военна преса 65кг - ЛР, предишният беше 60кг, преди няколко седмици

Видя ли, че ти дръпнаха както ти бях казал :).

Докато не съм се заплеснал предизвикателство от @Oranje 2012
1.Мъртва тяга
2.Преден клек
3.Военна преса
4.Набиране с тежест
5.Скок на дължина от място
6.Лицеви с пляскане
7.Подскачащи напади със смяна на крака
8.Скок върху кутия
9.Бърпита
10.Суинг с пудовка/дъмбел
11.Тръстери
12.Ренегатско с тежест

1-0
2-0
3-8
4-9
5-0
6-10
7-0
8-0
9-0
10-0
12-0

Ще съм доволен ако поне 3/4 завърша до края на годината

казано от Кристиян  Иванов на 03.01.12, 22:45:

Е годината едва е започнала действай за цялото !!!

казано от Иван Шишманов на 03.01.12, 23:20:

казано от Кристиян  Иванов на 03.01.12, 22:45:

Е годината едва е започнала действай за цялото !!!

цялото е екстра, но това са 2012 повторения от 12 различни упражнения :) Благодарение на експерименталната програма половината упражнения ще натрупат бройка без проблем, но за другите ще трябва да се потрудя :D

Абе по 66 повторения се падат на ден, а ти си в добра форма можеш всички упражнения и то с прилични тежести. Просто давай постоянно и ще се натрупат. Както писах в темата,  някои от упражненията са си за раздвижване в обедната почивка. Пък и както знаеш си майстор на Бърпитата хехе :).

П.П. Освен това е високосна година и имаме един ден в повече :)

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 03.01.12 23:34.

Не бърпитата ме притесняват. Както и да е, времето ще покаже :)

Аз знам кое те притеснява,  същото което и мен :D.
keep walking

04.01.2012
Тренировка в заWODа
тяга - 130, гледах да не ги дърпам на кръст
преден клек 85кг - ЛР
HSPU 8 - ЛР

казано от Кристиян  Иванов на 23.08.11, 13:33:

23.08
GI Jane - 100 burpee-pullups - 21-22 минути.

Днес GI Jane ~16.9 минути.

Четири сериозни хранения през деня.
2012
1-8
2-7
3-8
4-9
5-0
6-10
7-0
8-0
9-100
10-0
12-0

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 05.01.12 19:33.

05.01.2012

Нетренировъчен. Липсва дискомфорт в кръста, но общо взето се чувствам все едно ме е сгазило нещо. Целият гръб, раменете, прасците, задника са с доволна мускулна треска. Мислех си, че съм свикнал на тренировките :D Утеших се с една голяма кутия шоколадови бонбони :)

Утре ще се потренира.

Докато трае програмата временно ще си водя дневникът тук Супергерой за 6 седмици - Дневник на Кристиян след това най-вероятно ще обобщя и ще продължа тук.

Покрай недоспиването напоследък лека тренировка
Пробвах малко лег - 100кг, колкото ми беше макса преди програмата ги избутах далеч по лесно.
Пробвах първияj комплекс от онлайн квалификациите за кросфит игрите - горе халки - 84 бърпита общо, със що годе равномерно темпо

Нали не си забравил, че си човека бърпи :).
Евала залата изглежда страхотно.
Добър резултат !

Мерси, мисля че наз 90-100 бърпита на този комплекс са нечовешките резултати.
Всички комплименти към залата би трябвало да са към @Oranje/Юли.
Скота е правил и по-изродски неща (бърпи милята) :)

Завърших Супергерой за 6 седмици доста успешно по мое мнение.
Връщам си се към дневника и обобщението което Юли/@Oranje направи ме накара да се замисля какво да правя. Определено искам да си постегна средната секция. Например при голям брой бърпита или кипинг набирания, или набирания и бърпита корема ми сдава багажа. Отделно и долната ми част поизостава. При 110кг заден и 95кг преден клек лега ми е 100 килограма :X.

За сега или силови блокове + комплекси както си беше преди програмата или може и пак някоя програма, но и с ден за комплекси. В момента си подобрявам времената на комплексите, но се възстановявам по-бавно след тях.

Събота - защита на олимпиада по информатика в НПМГ и отвратилен режим породен от това
Неделя - спах 15 часа, просто бях пълен труп
Днес (Понеделник) - почивка и разкарвания за глупости. Хубаво, е че всичко си струваше.
От утре ще се тренира.

Eдна по-скоро тонизираща, от колкото тежка тренировка

Загрявка и няколко силови на халки за проба.
Имах като идея да пробвам J.T. днес. Е пробвах го, но неуспешно - първят рунд (21 повторения от HSPU, кофи на халки и лицеви) ми отне 11 минути, след това до 15-тата минута някакви опити за повече от едно hspu, и на 15-тата минута реших че няма смисъл. Хубаво беше пак да пробвам халките
Малко преден клек 3x20, 3x40, 3x60, 3x70, колкото да видя какво правя докато клякам
Няколко обиколки из залата фермерско с 2x24кг пудовки
Няколко обиколки фермерско с 2х24кг пудовки с препятствия по посока на движението
Няколко squat clean с 40кг, колкото да го пробвам, защото ми беше интересно.
Малко кипинг набирания между другите неща, че кипинга ми е станал още по-зле след супергероя.

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 13.03.12 18:57.

Леко волна програма в заWODа
Загрявка
Тяга 2х3x40, 3x60, 3x80, 3x1x100 и няколко squat cleans докато бях на 40кг
Скалирана Даян - hspu-тата от блокчетата, тягата с 80кг - 7,10-7,15. Имайки в предвид скалирането на тягата и факта че тя ме бавеше - зле, имайки в предвид факта че и вчера ми се събраха hspu-та е по-добре.
Опити за snatch и няколко клека с щанга над глава
2 серии skin the cat редувани с 3 серии landmine с 10, 20, 30кг
2 пъти по 4 обиколки на залата с фермерско с 2x32кг пудовки
Малко кипинг набирания и кипинг набирания с жилетка с тежести

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 14.03.12 22:12.

В рамките на ~2 часа
Загрявка
Неуспешен опит за full range of motion hspu - раничко ми е
Lynne - лег с 80кг при 78кг лично тегло - 100 бройки
лег      9 - 8 - 8 - 7 - 7
набирания 12 - 13 - 12 - 13 - 11
Суингове до хорицонтала - 10х24кг пудовка, 5х10х32кг пудовка
3 прогресии за задна везна - втората стъпка
3 прогресии за предна везна - първата стъпка
3 серии лицеви на халки с крака върху най-ниската кутия
Вкарани между другите неща:
- опити за драконов флаг
- няколко предни клека със задържане в най-долна позиция
- въртене с бг торбата и др.
Разтягане

Lynne беше интересен комплекс от гледна точка на това че ми е първият комплекс, който не е ограничен от към време и не се гони време. Най-вече натовари хвата. Рунда свършваше не когато не можех да направя повече набирания, а когато изпусках лоста. Всеки рунд имах момент в който при някое от кипванията в най-горна точка си намествах хвата. На лега можеше и да се измъкнат още 1-2 повторения, но не ми се рискуваше.
Напоследък имам интересна липса на мускулна треска, дори и след опитите за JT и скалираната Даян. Затова и реших да пробвам 32кг пудовка за нещо по-сериозно от фермерска. 10 суинга с нея не са неща особено, но с вече измореният хват не ми се рискуваше да я метна.
Утре кондицийка на открито до заWODa :)

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 17.03.12 18:17.

Страхотна тренировка на открито до заWODa.
Фермерска (сервитьорска :D) разходка с паралетките за препятствие - 16кг на изпъната ръка, 24 на спусната, 3х 16 на изпънатата и 24 в другата.
Дърпане на тъграта, където ми беше и голямата излагация.
Кондиционен комплекс от тичане 100 лицеви и 150 суинга със 16кг пудовка.

Хубаво беше отново да потренираме на открито. Мястото също предлага добри условия.
След 24кг и 32кг пудовки 16кг пудовка е направо мечта :)
От вчера имам мускулна треска на врата, която предполагам че ще задълбочи след днескашната тренировка, така че утре сигурно ще си направя някакъв делоуд.

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 18.03.12 19:29.

Цял ден някакво зверско главоболие и занимаване с глупости и документи. Тренировката се яви като приятно разнообразие.
Опити за обръщане на стойка на халки, като само 1-2 от опитите бяха близо до истината.
Фран - скалиран с 30кг щанга -6.35. Набиранията се налагаше да ги накъсвам заради хвата, при тръстърите само един път оставих щангата, че рамената ми отказаха.
15 суинга с 24кг пудовка.

По време на фран нямах време да мисля за главоболие или да чувам какво става около мен :) Ако се гони сериозно време комплекса е изродски.

В четвъртък ще гледам да направя по-сериозна тренировка.

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 20.03.12 20:29.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1