Кристиян и кросфит мечето

Прескочи до:

Ние тримата в моята стая и два чифта белезници. Като най-як - че ви закопчаем :*

казано от Тедо на 07.11.11, 23:17:

Ние тримата в моята стая и два чифта белезници. Като най-як - че ви закопчаем :*

Ти като здрав ще ни връзваш, ние като по-здрави ще ги късаме :D

Ще видим как ще протече. Днес си хапнах около 7 пъти и то повече от обилно поне 4 от тях.

Ела и че разбереме кой е по-як. :)

07.11.11
23:32

Хахах- Тедо, пролетта е далече а явно ти се берат плодове на любовта... и не гледаш дръвчето какво е :D

Такааа, няколко дни почивка

9.11.2011
сутринта малко набирания с 15кг. по 2-3 в серия 3 серии.

Вечерта тренировка в Младост с @Oranje
част от загрявката
редуване на
  -прогресия за пистолети, очаквах да се пребия на няколко пъти
  -прогресия за флаг, същото
  -прогресия за силово
кратко комплексче
  10 лицеви + 10 рунда от 8-9 скока от долна точка и 10 лицеви
и като за финал леко чийтаво силово (в най-долна позиция ръцете не ми бяха разгънати на 100%)

храната благодарение на училището беше струпана основно в ранния следобяд и вечерта.

Отмятайки силовото на халки, остават малко неща, сред които и обръщанията за стойка на ръце. Ще му обърна внимание утре, събота и най-вече неделя, дано да стане.
Жалко че в неделя ще пропусна тренировката на открито.

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 09.11.11 22:40.

10.11.2011г.

Училището свърши изненадващо рано и реших да направя една бърза тренировка
Табата напади, като редувах тесни и щироки. Равномерно темпо до края
Рутината @Oranje за покачване броя на набирания, като в почивките правех лицеви и колене към лакти
Табата клекове варираха 11-13, което е с малко повече от предния път :D а и очаквах да е зле след нападите

Харесах си няколко упражнения с медицински топки, които мога да правя с моите “подобия” в нетренировъчните дни, колкото да се раздвижа.

12.11.2011
Тренировка в Младост с групата
дългата загрявка, с нови разтягания
силовият блок се състоеше от изометрия(HSPU), ренегатско и набирания с тежест, като гонехме не-максове - 6 с 10кг, 4 с 15кг
комплекс- 11 предизвикателство от Славко - 13 и 48
Първата серия 15, две по 10, и от там бройката падна доста. Един път се улисах и направих 10, вместо 5 тяги. Накрая оставаше само една кофичка, а трябваше да почина преди да я направя.

Извън София съм и вечерята беше меко казано чийт.... Пиле на грил, ръчен хляб, пържени картофи, пюре, кисели краставички, щрудел, сладко руло, още някакви сладки неща....

13.11.2011

Късно се прибрах и мислех да пробвам комплекс, но нямаше време, почнах друг, който исках да опитам преди време, но зверската мускулна треска в горната част на тялото взе превес и спрях....

Мрий!

15.11.2011г.

Сутринта тренировка в старото фитнесче.
- Като за начало  Bench Press/Deadlift - редуване на 3 от лег и тяга с 1х и 1.5х собственото тегло. На два пъти ме прекъсваха. Лега с 75кг не тежеше, тягата обаче ме размаза, хвата едвам удържаше, тежаха тия 110кг....
- малко набирания с кипинг
- Squat 1x20 Преден клек с 40кг. До 11 не се усещаше. След 15 беше борбата. Следващият път повече килограми
- 4x 5 кипинг набирания и 5 лега със 75кг.

Вечерта
-Cindy - Мислех да направя половината и си почнах бавно и спокойно - за 10 минути 5 рунда. Реших да го довърша и натиснах. Общо 12 рунда и 2 набирания. Набиранията си ги карах на 3+2 от началото. Последва известно чувство на удовлетвореност, след завършването.
- малко колене към лакти

За пръв път правя две тренировки в един ден, надявам се утре да мога да се движа.

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 15.11.11 19:19.

Тренировка в Младост с @Oranje и групата
Лека тренировка - основно загряване и силов блок.
Миналата сряда - за първи път силово на халки, тази - обръщане на стойка на ръце.

17.11.2011
Почивка.

18.11.2011
Също почивен.

19.11.2011
Почивен - само малко лицеви и набирания.

20.11.11
00:14

Бе през просото си 3 дни почивка- кво е тва нещо :D

Да кажем просто че така се случи поради независещи от мен обстоятелства :D Ти и по повече си пропускал.

20.11.2011
Тренировка с групата в Младост
стандартната оранжева загрявка
силов блок - асистирани natural leg curls с ластик и напади с тежест - 3x50кг
комлекс - половин Cindy - 8 рунда и 5 набирания

вечерта малко набирания, лицеви и колене към лакти.

Ти няма ли да умираш!?

21.11.2011
Нетренировъчен

“Лека” мускулна в областта на краката от вчерашната тренировка.
Набирания разпръснати из деня - 120. Минимални кипвания - само от ръцете, няколко chest to bar.
Пак се връщам към старите килограми :D

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 21.11.11 23:13.

казано от Тедо на 20.11.11, 22:17:

Ти няма ли да умираш!?

Няма пък, ще си живея дълго и щастливо. Всички умираме рано или късно :D

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 21.11.11 23:02.

22.11.2011

Тренировка почти няма. Само един недовършен комплекс, няколко серии колене към лакти, работа върху пистолетите и силовото на лост.

23.11.2011г

нетренировъчен-пълна почивка от към тренировки.

Значи е време да ти дойда нагости! :D

24.11.2011г

Комплекс:
10 rounds of:
* 12 burpees
* 12 pullups

2x20 диамантени лицеви
2хвис на една ръка

Комплекса меко казано отвратителен - 35 минути. След едно гадно нещо идваше другото. След осмият рунд мислех да се откажа, продължих само от инат и бях вир вода. Пълен психически отказ. Набиранията с кипване по 4,5,6; бърпитата след 6 рунд ги разделях на по две серии. Пак ще го правя, но сутрин преди да съм се натъпкал.

Идвай бе, кой те спира :D

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 24.11.11 19:35.

24.11.11
22:13

Ти няма ли да умираш!?

Абе Тедо ти да не си някой дух, който чака само да умрем сичките да ни вземеш душите :D :D :D

казано от Kini на 24.11.11, 22:13:

Ти няма ли да умираш!?

Абе Тедо ти да не си някой дух, който чака само да умрем сичките да ни вземеш душите :D :D :D

Просто си хейтва редовно :D

25.11.2011

Нетренировъчен, малко делоуд преди обяд.

27.11.2011

казано от Кристиян  Иванов на 15.11.11, 19:18:

15.11.2011г.
Вечерта
-Cindy - Мислех да направя половината и си почнах бавно и спокойно - за 10 минути 5 рунда. Реших да го довърша и натиснах. Общо 12 рунда и 2 набирания. Набиранията си ги карах на 3+2 от началото.

Зверски мързел ме гонеше, придружен с жажда за сън, но след 2-3 дни без тренировки трябваше да направя нещо и реших пак да пробвам Cindy - 14 рунда точно. Малко повече от преди, но набиранията бяха в серии от по 5 (кипинга е страхотно нещо :D), единствено лицевите и клековете накъсах в един от рундовете. Въздуха не стигаше.
За пореден път се убеждавам, че е по-добре когато някой се мъчи на същият комплекс, отколкото да го правиш сам.

малко клекове срещу стена и колене към лакти

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 27.11.11 19:29.

27.11.11
19:31

Не повтаряш ли едни и същи комплекси прекалено често?

пп: поздравления за бонус рундовете

Мнението беше редактирано от Fallen на 27.11.11 19:31.

Не ми се ходеше до фитнеса, сетих се за Cindy и реших пак да се пробва - гледам да минавам някакви комплекси с набирания, защото ми изостават зверски (заедно с клековете и тягата, и хвата). Много ме смаза иначе мислех да пробвам и един друг, ама....
Във всеки случай няма да го правя в скоро време :D

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 27.11.11 19:38.

Сутринта реших да пробвам как е кипинга и да пробвам бавно и спокойно до къде ще издържа - 11 набирания след хапване и без загрявка или нещо подобно, като можех и още, но щеше да си влоши кипването, сиреч при подходящи условия трябва повече. За сравнение до сега макса ми беше 8 или 9 и то с подхват :D Добро начало на седмицата.

От вратата та на лоста :D - 14 набирания, което е 2x от макса ми когато почнах при @Oranje. Можеше и още, но щяха да са измъчени, а и днес ми е нетренировъчен ден с малко делоуд :)

29.11.2011г

Трябваше да се тренира, но мускулната треска на краката и други глупости не го позволиха. И утре ще го ударя на почивка.

1.12.2011г.

Тренировка с @Oranje и групата.
обичайната оранжева загрявка
заучаване техниката на Clean
мъртва тяга 150кг ЛР при собствено тегло 77кг Още малко и 2х собствено тегло.

комплекс 1 - 21, 15, 9 от HSPU и L-набирания - незавършен
комплекс 2 - 10, 9, 8….1 от лицеви и кормени преси с медицинска топка (5кг) - 4:46

По-миналата седмица за пръв път се обърнах на стойка за HSPU, този път обръщанията ставаха от първи или от втори опит. По време на загрявката пробвах HSPU-3.5 бройки. И като пълен идиот реших да пробвам първият комплекс - почнах с  6 HSPU-та (ЛР) после още 5. После едвам започнах да се обръщам, после едвам да правя HSPU и след 15 спрях. Малко L-набирания. С какъв акъл реших да правя този комплекс и аз не знам. Незавършените комплекси стават три.
Почнах вторият - леки лицеви, гадни коремни особено накрая, накрая и чиитвах и с топката.
При тягата на 130 хвата ме предаде след като ги бях вдигнал. На 140 пробвах със смесен хват за първи път и стана, та реших да пробвам и 150.

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 02.12.11 00:00.

2.12.2012г.

Нетренировъчен
Станах с мускулна треска в бедрата, задника и трапеца. След обяд треската на краката и задника мина и ме хвана в гърба и корема, трапеца си поддържа същата.

03.12.2012

Тренировка с @Oranje и групата, и специално участие на @Славко
заучаване на clean
комплекс Go Heavy and High скалиран - обръщанията бяха от стоеж, а не от пода, с 50кг, скока беше на 69см кутия - 20 рунда.

Отвратителен комплекс. Ако го правехме в оригинал, с squat clean, краката ми щяха да заминат и скока върху кутията да е само мечта.

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 03.12.11 23:44.

04.11.2012г.

Тренировка с @Oranje и групата, последвана от доволно преяждане
непълна оранжева загрявка
активация на гърба с медицинска топка
тест HSPU-4
тест лицеви-32
силов блок - военна преса и издевателство на халки(докато си набран на халки постепенно разтваряне на едната ръка в страни). На военната преса си стигнаха макса от 60кг. въпреки мускулната треска. На издевателството се клатех зверски, но като за първи път не съм недоволен.
отборна вариация на Cindy - 5 набирания на халка, 10 лицеви и 15 скока върху ниска кутия - 10 рунда.

Хубави тренировки :) Ще последват два дни възстановяване(мързел).

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 04.12.11 14:50.

05.12.2012г

Нетренировъчен
Мускулната треска в трапеца, прасците, ръцете и леко в кръста ме тормози цял ден. Цял ден искам просто да се наспя.

06.12.2012

Тренировка с @Oranje и групата в залата
леко редуцирана загрявка
нов макс на преден клек - 80кг, не ми се рискуваше повече (изпусках кръста)
комплекс 10 повторения тяга на 60кг, 10 лицеви, 10 рунда ~13 минути - жалка работа, следващият път повече

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 06.12.11 22:46.

07.12.2012г.

Тренировка с @Oranje и групата в заWODа
заучаване на lumberjack преса
3 предни клека в началото на минутата, бърпита до края, 1 минута почивка докато друг прави същото; и така докато станат 100 бърпита - 16:55. Клековете бяха с 40кг, с clean, за да достигне до позиция за преден клек.
Няколко силови на халки, вече станаха автоматизирани.

Следват няколко дни на почивка и мързел, заслужено :D

08.12.2012

Нетренировъчен. Проспах по-голямата част от деня.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1