15.01.11
21:09
Историята не помни обикновените войни... Слуга ще си, но ще си от приближените на някой лошковец... Ще се правиш на мъдър, понякога ще ти се получава, понякога не. Ще си боец(само тряя да кажеш какво искаш да ти е оръжието), ще се кефиш да колиш, но щом стане напечено ще отстъпваш, за да се бият другите. Уж тачиш господаря си, но искаш да го свалиш от власт и да заемеш неговото място. Даже измислих къде ще те сложим. Само кажи име. :)
15.01.11
21:24
Андон Воднок
15.01.11
21:27
Добре дошъл в моя свят, Андон Воднок, Крилатият вълк. :)
Умрели, все едно описваш мен, само където белега на дясната ми ръка е от изгаряне, а не по рождение. :D
казано от GreyKnight на 15.01.11, 21:27:
Добре дошъл в моя свят, Андон Воднок, Крилатият вълк. :)
Oт самото начало ми беше ясно, че живееш във филма и не излизаш много много :D
15.01.11
22:48
Няма да се учудя ако може да лети и да стреля с кълба от енергия. :D
15.01.11
22:57
Медбой - в твоя филм съм еди какъв си, в моя филм ти си еди какъв си. Казвам ти за милионен път - ако не ти харесва как мисля и какво пиша, просто не чети. :)
П.С. - чак толкова тъп не си, че да си мислиш, че наистина е летящ вълк. :)
15.01.11
23:10
Шегуваме се, ве! Ти си типичен писател. Мисленето ти през очите на останалите е просто фантазии. Дори аватара ти е някакъв фантастичен. Всеки луд с номера си. То за това сме интересни един на друг. :)
15.01.11
23:39
Аз говорих на медбой в послеписа си. Той отдавна си ме хейтва и ми е чудно защо така, а още по-чудно защо не спира... Може би прекалено тачи моята особа и иска да му обърна внимание, а аз не го правя. Медбой, време ти е за рев паузичка (хъъъъъъъъг) ;(
16.01.11
00:23
Какъв беше лека за жалките тъпаци - игноър! :*
16.01.11
19:41
Днес почивен ден - мързелив, лежане, кино (Зеленият стършел е забавно филмче с приятно 3Д). Тялото ми е салата вчера от Мърф, но не се чувствам зле. Храната - сметана+протеинов шейк, малко пълнозърнести спагети с печено пилешко, 3 яйца+сметана и малко сирене, телешко месо, преди лягане шейк+сметана. СМЕТАНАТА Е ЕДНО ОТ НАЙ-ВКУСНИТЕ НЕЩА НА СВЕТА!
Днес започвам глава 30 “На север”. Бах мааму, няма край тази книга. Дано я довърша до края на тази година.
Абе, аз така и не разбрах като пишете сметана, тая където се пръска от флакона или готврската(течната)?
16.01.11
20:04
Заквасена сметана, която е като кремче ;)
16.01.11
20:09
Заквасена, безвкусна мазна сметана. :)
16.01.11
23:29
Дробовете и грабеха въздух, за да смогнеха с бурните и движения. Ръцете и дълбаеха смъртни рани в чуждите тела, краката и добутваха острието, което разкъсваше чуждите сърца, умът и я молеше да не спира и да троши чуждите кости. С пълни шепи грабеше насладата от смъртта, която я следваше. За нейно нещастие трябваше да приключи.
Много кратичко пасажче от книгата, което ми харесва. Дано и вас ви е сладко. :)
17.01.11
12:42
Днешната тренировка - натоварваща и приятна.
3х3х110кг преден клек, 2х3х100 кг преден
4х3х30кг кофи, 1х3х20кг кофи
5х3х45кг военна преса
Храната - ВМ-НВД, яйца, сметана, ядки, месо, малко кафяв ориз, салатки, все хубави работи. Почна се учението, взех си първите два учебника - тежки тухли. Ем ще ставам умен, ем ще правя бицари, докато ги чета. :) Синдромът “АУБГ” при жените се затвърди отново - готино лице с гадно тяло или готино тяло с гадно лице, но комбинацията готино лице+готино тяло все така убягва...
Като намериш Лице+тяло обикновено трябва да извадиш от уравнението характер на изруд :D
18.01.11
22:07
Тренировката - уж меткон
“Кросфит набирания”
10 рунда за време от:
3 набирания с 20кг
5 стриктни
7 кипинг
Гърба гръмна от напомване след първите 3 серии, а до края всичко се вдърви - предмишници, бицепси, гърди, кво ли не...
Времето - 26:10. Много се бавех, докато сложа и сваля колана с тежестите. Накрая ми стана достатъчно тежко, та губих техниката на кипинга и се ядосвах. Както и да е - научих едно билдърче как да кляка днес.
Храната - ВМ-НВД. Яйца, месо, сметана, ядки, малко кафяв ориз.
19.01.11
23:33
Почивен ден с две лекции. Нищо интересно засега не се случва, освен че (пълна греда) пак си харесах рускиня. Какво да се прави...
До края на седмицата единствените смислени неща, освен тренирането, ще са да ям. Няма да има учене, само ходене на лекции.
Храната днес - РВД. Малко овес, кафяв ориз, доста зеленчуци, месо, яйца, ядки, сирене, сметана, бадеми. Не знам колко калории са, но определено не са малко. Сметаната на Бор-Чвор е със страхотен вкус, невероятна е...Нещо ме хвана меланхолията в края на този ден... Тия момички... Лека нощ на всички, утре ще си пържа нервната система.
Its cold, shivering presence hardens my aching heart and halts its monotoneous dance. The first breath with which I welcome the new morning is complemented by the soft swear I say to my mind. My lungs hurt when they join hands with the spikes of the chilling air. The hospital’s window is opened and I can see a grey, sad sky. I lie on my bed, with all those gadgets attached to my body. Its beyond me why these instruments are there. My body is already dead, my mind is all I have left. White is the only colour that surrounds me, white is the curtain on my window, white is the floor and ceiling and white is the death that’s scratching with its steel fingers some distant wall trying to get to me. И нещо на чужд език.
МедБой не е лош човек, лишен от чувство за хумор и комуникативни умения, просто е заядлив. Черта на характера просто, както жаждата за величие и място във Валхала на DeadMan. :)
Та мисълта ми е.. Дай му шанс, белким се вземете. :D
19.01.11
23:53
Ааа... терминът в последния ми пост “рускиня” = момиче, родено в Русия, не СИЛОВИЯ... Изглежда пояснение е нужно... :)
казано от GreyKnight на 19.01.11, 23:53:
Ааа... терминът в последния ми пост “рускиня” = момиче, родено в Русия, не СИЛОВИЯ... Изглежда пояснение е нужно... :)
Извинявай за спама, но какъв е “силовия” термин “рускиня”? А и какво имаш против рускините? Доста представителки на славянската нация са уникални хубавици...
20.01.11
09:04
СИЛОВИЯ=Медбой. А коментара на траш ме накара да поясня. Иначе да - уникални хубавици са, и уникално тъпи. Поне моята беше такава...
20.01.11
10:14
Хехехе, ти рускини ли си въртял. Съжалявам те направо ;)
20.01.11
13:28
Ха-ха, дано не ме съжаляваш и след няколко седмици. Нека видим какво ще стане с тази.
Днешната тренировка - приятна.
5х3х140кг клек - напредвам
5х3х90кг лег - по-лесни стават
5х3х20кг набирания - по-лесни стават
Храната - ВМ-НВД.
20.01.11
14:01
Който иска да ми гледа грозната физиономия - http://bnt.bg/bg/productions/about/103/v_nedelja_s_epizod_98
Неделя, 10:00. :)
20.01.11
18:40
Това е шоу за малоумници и канят малоумници в него ;)
20.01.11
19:22
Ха-ха, нещо такова. Ще съм с декана и ректора на университета, моя треньор, но не знам за какво ще говорим.
23.01.11
19:18
Хубав уикенд. Видях се с приятелчета... Отново благодаря на онзи хомосексуален травестит... Може да си такъв, но аз поне те обичам :*. Срещнах се с Дядо Славко и поговорихме хубаво за тренировки, направихме техника малко, оказа се, че съм голямо глупи и е време за промяна в тренировъчния режим. Не става просто с тия меткони. Постоянно слаба имунна система, умора по цял ден... Отивам към това, което винаги е имало приятен ефект върху мен - голям обем, висока интензивност, събрана в 3 тренировки, не в 5… Ще пробваме, дано се получи. Със Славко исках да си поговорим повече. Гостуването в предаването мина добре, макар че много малко ефирно време ни отделих, но все пак е повече от нищо. Ще пробвам “Spider Stamina” - целия цикъл от 15 седмици. Днес започнах.
10х5 клек
10х5 кофи с тежест
3х8 полу-лег с дъмбели
3х8 бицепсово сгъване 50кг
Определено не се чувствам толкова изцеден, колкото както при метконите... Дано се оправят нещата.
Дано скоро пак имаме възможност да се видим...и да не говорим само за спорт:)
Каквото успях да ти кажа и поакжа за един час-толкова...другия път повече...радвам се, че си се вслушал в съветите ми...Спайдър стамина е ОК като начало...мет-коните няма да ги спираш...просто ги намалявамеи ги правиш не да си ги пишеш в дневника, а в режим “Do or Die”...всичко друго e с акценте на правилната техника...килата сами ще си дойдат!
казано от GreyKnight на 20.01.11, 19:22:
Ха-ха, нещо такова. Ще съм с декана и ректора на университета, моя треньор, но не знам за какво ще говорим.
За какво беше това? Имаш ли клипче?
24.01.11
08:55
За университета и американската култура. Клипче нямам, но е записано на видео касета. Като ми дойдете на гости, ще го гледаме. :)
24.01.11
23:47
Днес почивен ден. Хубава храна, хубав ден. Медитирах за пръв път в живота си. Утре се тренира:
10х5 тяга
10х5 набирания с тежест
някакви асистиращи
25.01.11
21:53
Днес беше хубав ден, 3 готини лекции, приятна храна, готини хора. Сутринта тренирах.
10х5 тяга
10х5 набирания с тежест
3х8 френско
Тягата ме унищожи, но ме унищожи по приятен начин. Умората е ненатрапчива, караща те да легнеш и да заспиш.
Храната - ВМ-НВД. Все повече започвам да вярвам, че хапването на хубава сметана е равносилно на фелациото - като удоволствие. Какво ли ще е да се комбинират двете? :)
26.01.11
01:05
“готини хора”, “унищожи по приятен начин”.....почваш да звучиш като Славко....
26.01.11
22:53
Днес беше приятен ден, освен ако не броим голямата умора в целия гръб и краката... Храната - РБД. Избраха ме за главната роля в университетската пиеса, изглежда интересно начинание. Но като си гледам количеството на репликите и веднага изплува съмнението - “Ще ги науча ли”, ” Ще се справя ли?”. Мисля, че е нормално като начало. Утре Spider Stamina с лежанка и преден клек. Асистиращтие не съм ги измислил.
казано от GreyKnight на 24.01.11, 08:55:
За университета и американската култура. Клипче нямам, но е записано на видео касета. Като ми дойдете на гости, ще го гледаме. :)
На видео касета бе чуееек... в кой век живеем??? :D