Пътят на Сивия рицар - Кръв и Желязо

Темата е заключена.
Прескочи до:

Сантименталните връзки понякога са доста силни... Кец такъв! :D

10х5 преден клек
10х5 лежанка
На клека беше мега тегаво... Задната верига никаква я нямаше от тягата във вторник и се гънах напред като преварен макарон...
На лежанката се одървих към последнтие серии.
Асистиращи: Малко бицепсово сгъване с крив лост 3х8 и 3х8 повдигане встрани с дъмбели.
Предозирането на 1,3-диметиламин не е добра идея (оксиелит и джак3д в разстояние на 2 часа) - създава изкуствено чувство на тревога. Гадно.

Наркоман. :)

Какво мислиш за диметила? Аз също искам да си взема някакъв стимулатор на НС.

Какво чувствам - ако имаш и някакви душевни дерзания не е добра оферта... Освен, че съм превъзбуден, нищо друго. Не съм неуморим в залата. :)

казано от GreyKnight на 27.01.11, 23:40:

Предозирането на 1,3-диметиламин не е добра идея (оксиелит и джак3д в разстояние на 2 часа) - създава изкуствено чувство на тревога. Гадно.

Интересен стимулант на нервната система е това вещество... пих няколко дози (мостри) на Geranamine (Fusion Supplements). Този продукт съдържа само 1,3 Dimethylamylamine. Не ми даде енергетичен ритник (както прави кофеинът), но държах по-лесно и за по-дълго време по-добра концентрация, някак по-добра беше връзката нервна система - мускулатура, тялото реагираше по-бързо и леко на желанията ми. Странно усещане. Може би тревогата, която си доловил, е нормален страничен ефект при по-високи дози.

Като включим пеперудките, докато си около любимия човек... И греда. :)

28.01.11
00:18

Пиши и работните тежести, ако не е проблем. Предполагам, че и за други ще е полезно.

От 87 до 70% от 1RM ли сваляш килограмите или ползваш друг подход? Следиш ли времето между сериите или го караш на усет?

Стриктно както е по сайта - почивките са точно регламентирани. Килограмите не ми се пишат, защото всяка серия трябва да се описва, а това трудоемко. :)

Днес започна 2рата седмица от стандартната стамина:
10х5 клек
10х5 военна преса
Асистиращи - лег с дъмбели в супер серия с двойно гребане с дъмбел.
Сериите клек - 140/135/130/125/125/120/115/115/110/110 След първите три серии по 180 секунди почивка, след това по 90.
Военна преса - 50/50/50/45/45/45/45/45/40/40
Храната:
Сметана + доза Матрикс + 3 палачинки от истинско мляко и яйца
Телешко месо+салата+истинско кисело мляко+сметана
4 яйца+сурови бадеми
Телешко месо+салата
Преди лягане - доза Матрикс+глутамин и сметана.

Дам, нещо странно се случва... 2 килограма чисти нагоре, даже съм стеснил талията. Или Стамината действа, или се възстановявам от всички меткони, или и двете. Възстановяването не ми е толкова по-добро. Но... Само за 1 седмица такова увеличение на активното тегло е приятно... :)

Ще може ли да постнеш цялата Spider Stamina да я видя ?

www.spiderstamina.com :)

Изключително интересно е самия подбор на интензитета и почивките... Първата серия ми е толкова трудна, колкото и последната... Но наистина повторенията са точно пет, повече не мога...

10х5 тяга 155/150/145/140/140/135/130/130/125/125
10х5 кофи с тежест 30/25/20/15/15/10/10/10/5/5
Полу-лег с дъмбели и бицепсово сгъване като асистиращи
Храната - Сурови бадеми, сирене, кашкавал, кисело мляко/малко кафяв ориз, сурови бадеми, свинско и сиренце/4 яйца и 400 грама сметана 20 %, как не го повърнах не знам, но се загрях много и бях като надрусан, всичко ми бе забавно/2 свински пържоли+салата. Преди лягане Матрикс, 5 грама глутамин и сметана. :)

тая програма правиш на едни кила докато можеш и тогава сваляш или как ?

Не, според максимума се изчислява каква тежест да ползваш и спрямо нея се работи с понижаващ се интензитет и намаляващи почивки. Програмата е направена така, че последната серия е толкова трудна, колкото първата. Асистиращите упражнения са пожелание, но ги прави в малък обем, че иначе ще претренираш. Ползват се само базови упражнения. :)

Днес:
10х5 военна преса 50/50/50/45/45/45/45/45/40/40 - най-слабото ми движение, но има напредък де... Може би имаше умора от кофичките последния път.
10х5 набирания - по-резки от миналата седмица/ 20/15/10/7.5/7.5/5/2.5/2.5/0/0
При набиранията идеята на програмата е най-силно изразена. Петте набирания с 20кг тежест ми бяха толкова трудни, колкото последната серия със собствено тегло. :)
Нещо много хубаво - още един 1 кг чисто тегло нагоре, а талията се смалява, а корема се изчиства постоянно.
Предозиране с 1,3-диметиламиламин отново, но този път нямаше душевните терзания, така че просто гледах опулено и бях свръхенергичен, но след някоя друга серия на военната преса това изчезна. Храната приятно качествена и приятно вкусна. :)

Зарибяваш ме да се надрусан и аз с тоя 1,3диметиламиламин! Опиши подробно ефекта, моля те.

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/50516 Направил съм цялостно ревю на съставката. :)

04.02.11
11:38

казано от GreyKnight на 03.02.11, 20:02:

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/50516 Направил съм цялостно ревю на съставката. :)

Наркоман... Нали си гледал Bigger, Stronger, Faster?
Всичките са на някакви стимуланти - и студентите и музикантите и военните... Ужас!!!

Онези стимуланти са малко по-различни от тези стимуланти. Че е наркоман, факт е :D

Глупави експерименти си правя най-вече, но Стамината си е достатъчно тежко, така че оправдавам глупостта си. :)

Чудя се какво кардио да вкарам след Стамината, дали да е бягане, дали да е блъскане на чувал... Нещо високоинтентизовно ми се прави. Препоръки някакви?

Редувай! Разнообразявай! Експериментирай! Почерпи! :)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 06.02.11 09:52.

Кардиото го прави такова, каквото ти допада повече на теб. Аз бих блъскал чувал, защото не обичам по никакъв начин тичането. На 4ти бях в твоя университет. Останах малко разочарован от АУБГ. Типична американска обстановка. Повечето са прогресивно затластяващи, няма и помен от атлетичност сред студентите, 90% от яденето в стола е чипсове, вафли, шоколади, снаксове,... Иначе инфраструктората е супер. За преподаването не знам. Но само щом излезеш от окръга на АУБГ се сблъскваш с жестоката България. Странно ми се видя всичко това.

EЕЕ, защо не си казал да се видим, бе... Да обсъдим химиите. :) Едно момиче ли ви развеждаше?

Тръгнах много набързо, нямаше как да се разберем. Аз сам си се развеждах, отцепих се от групата. Дори хапнах в стола на първото общежитие. Иначе моята група я развежда едно тлъсто момче Ники, а след това в сградата на центъра някакъв азербайджанец. Много араби учат там, нали? Момичето - Шакир, Шакира или нещо подобно развеждаше другата група. Ти какво учиш и коя година учиш?

Бизнес и Политика. 2ри семестър ми е :)

10x5 клек
10х5 лег
Сериите клек - 140/135/130/125/125/120/115/115/110/110 След първите три серии по 180 секунди почивка, след това по 90.
Лега - 85/85/80/75/75/75/75/75/70/70.
Храната - ВМ-НВД, яйца, месо, сметана, масло, сирене, ядки
Е, ще основавам мой клуб в АУБГ, просто искам да правя разни неща, а досега все се оправдавах, че ще заемат мн време и т.н. Стига толкова!

В тоя университет има какви ли не клубове... Много бях изненадан от това че има и за арфа. :D

Същия протокол както предишния с преса и набирания. Последна седмица от 5ците, следва 3 седмици 4ки, само като видях какво ме чака на клека... Апф ;( ;( ;(

Question of the day! Който успее да ми отговори, получава целувка+2 кила матричен протеин. Защо, по дяволите, мъжете в залите искат да са дебели и мазни, но обемни, а жените да са кльощави, изсъхнали, но с ниски килограми?

09.02.11
10:18

Моля, за мен само протеин, иначе ще ме обявят за педофил :D
Мъже: колкото си по - едър на размери, толкова си по - респектиращ по отношение на останалите индивиди от мъжки пол; колкото си по - респектиращ, толкова повече се забелязваш и от женските индивиди, които по правило търсят най - силния, водача на групата;
Жени: колкото си по - слаба, толкова си по - женствена; свързва се с крехкостта и нуждата от закрила, която въпросният екземпляр от горния абзац ще предложи.

09.02.11
10:52

Инис баш си е го обяснила :D И за мен е нелепа тая мания да си с 50 санта ръка и 130 талия, ама кой както го кефи. В представата на повечето квартални батки това е идеята за бодибилдинг.
П.П Аз па протеин не ща :D :D :D

Мнението беше редактирано от korpusito на 09.02.11 10:52.

За Корпусито само целувки! Инис - имам впредвид точно това, което визира Корпусито. Една огромна буца сланина, с някакви заченки на мускулна маса. :)

09.02.11
11:28

казано от inis9 на 09.02.11, 10:18:

...
Жени: колкото си по - слаба, толкова си по - женствена; свързва се с крехкостта и нуждата от закрила, която въпросният екземпляр от горния абзац ще предложи.

Малко СПАМ, ама Рицарят е мой човек и ще го преглътне.

Поли, това за слабата женственост ми се вижда изкуствено насадено и много изкривено виждане... Щом като женските хормони обикновено предизвикват заобляне на формите и “мекота” в долната половина на тялото, защо за Бога, жените ще искат да са сухи и тънки? Аз ли съм нещо сбъркан, но нищо секси не виждам в кльощави крака без грам мускул, щръкнали тазови кости, плосък задник и четящи се ребра по гърба... (puke)

Мнението беше редактирано от Vic на 09.02.11 11:29.

09.02.11
11:37

и пластмасово виме да добавя аз...

не сме объркани ние...със сигурност!!!

09.02.11
12:24

Аз напълно ви подкрепям и съм много против тези изкуствено насадени представи за външния вид на жените, нямащи нищо общо със здравословния аспект на човешкото развитие, още повече че аз самата излизам доста от схемата. :D
И малко офф- Но е факт, че такива жени събуждат някакъв порив за закрила у мъжете, виждала съм го, докато здравите и мускулестите мацки провокират някаква форма на съперничество - общо взето мъжете трябва повечко да се потрудят, за да впечатлят такава. Това пък ги отказва нерядко...особено ако не спортуват и имат пилешки мускули.

Със сигурност не сте сбъркани вие : )))))

П.П. @6th, грешен отговор! Мисля, че не е точно мода.
+ това аз си спечелих протеин, а Корп - целувка, така че въпросът е правилен :D

Мнението беше редактирано от Инис на 09.02.11 12:49.

09.02.11
12:42

казано от GreyKnight на 09.02.11, 10:10:

Question of the day! Който успее да ми отговори, получава целувка+2 кила матричен протеин. Защо, по дяволите, мъжете в залите искат да са дебели и мазни, но обемни, а жените да са кльощави, изсъхнали, но с ниски килограми?

Грешен въпрос!
Защото, всички искат да са големи и изчистени, но изглежда е въпрос на временен(или перманентен) компромис, между тези неща. :)
A, защо да искат да са ситни мъжленца с плочици? - същата работа. :)
Като обобщителен отговор И за жените: мода.
И въобще, дреме ли ти? :D

казано от 6th на 09.02.11, 12:42:

И въобще, дреме ли ти? :D

Това трябваше да е първият и единствен отговор.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 09.02.11 14:58.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1