Движение:
- йога, 70 минути
- йога, 30 минути
- колело, към 7-8 км
Храна и добавки:
- крилово масло
- шейк от какао*, черна мака*, гуарана*, рейши*, мед*, кайен*, кокосово масло*
- облизах си блендера от шоколадовия фъч 🙂
- кокосово мляко със зелено кафе*
- парче шоколадов фъч* с кокосов нектар*
- боза хармоника*
- домат* със зехтин*; типов хляб* с авокадо; малко кисело мляко* с дом.сладко от кайсии*; още от фъча*
Вода:
- 2 л с 300 зора
- 2 чаши с акт. въглен
ПП: Мислех че е дефект на снимките, но явно е от мен - продължавам да си стоя само на дясната ръка...с лявата само се подпирам.
Мнението беше редактирано от Margi на 12.09.17 21:34.
Движение:
- йога, 75минути
- колело - малко километри, но пък газ до дупка 😥
- за малко почивка следобед - ДПВД и Ширшасана на въжета, по 5 минути всяка
Храна и добавки:
- крилово масло
- шейк от какао*,чернамака*,гуарана*,мед*,кокосово масло*
- чиа пудинг* с конопено мляко* и кленов сироп*
- шейк от цвекло*,тиквено и конопено* семе, зехтин*,подправки*; 2 яйца* на очи; малко козе кисело мляко* с дом.сладко от кайсии*; шоколад
- аспирин
- витамин Ц
- кефир*; шоколад*; вафла*, всичко на хармоника
Вода:
- малко над 2л
- 2 чаши с акт.въглен
Мнението беше редактирано от Margi на 13.09.17 23:07.
Движение:
- йога, 80 минути
- колело - до работа и обратно
Храна и добавки:
- крилово масло
- рейши*/черна мака* кафе*
- шейк от какао*, ашваганда*, шатавари*, шилажит*,кайен*, мед*, кокосово масло*
- сурови цветни крекери* (от снимката); много шоколад*от Гайо...ужасно тежко ми стана от ядковите крекери и шоколада, ама пуста лакомия...изяла съм не повече от 100-тина грама крекери,може и по-малко да са били,но пък шоколада отиде към 150+
- кисело мляко*
- малко кефир* и овесени сурови крекери*
Вода:
- към 2 л
- 1 чаша с акт.въглен
Мнението беше редактирано от Margi на 14.09.17 21:45.
Движение:
- МЦ йога, 50 минути
- ходене, ок. 3-4 км през Борисовата, към работа
Храна и добавки:
- крилово масло
- рейши*/черна мака* кафе*
- кокосово-какаов фъч*
- сурови доматено-овесени крекери*, малко козе сирене*; доматен мармалад*; течен шоколад* с гхи*
- няколко физалиса*
- малко обикновени крекери и млечно кисел десерт
Вода:
- малко над 2 л
- 1 чаша с акт.въглен
Мнението беше редактирано от Margi на 16.09.17 21:01.
Движение:
- МЦ йога 50 мин
- разходка из гората, и цял ден на слънце - лежане, спане и книжки
Храна и добавки:
- шейк от копи луак*, кокосово масло*, мед*
- лъжичка от течния шоколад* с гхи*
- физалис*
- ябълка*
- още физалис*
- шейк от какао*, тинктури от чага*, шизандра*, пасифлора*, краве масло*, мед*
- коктейл от лимон, кафява захар*, тинктура пасифлора*, водка
- 3 варени яйца, масло*, малко козе сирене*, 1 филия типов хляб* с масло*; домат* със зехтин*; вафли хармоника*, 2-3 бисквитки с крем, млечно кисел десерт
Вода:
- 2 л
- 1 чаша с акт.въглен
Марги, какво преставляват апетитните цветни крекери от снимката по-горе? С това, че са сурови още повече ме спечелиха.
Мнението беше редактирано от Диляна на 16.09.17 21:00.
казано от Диляна на 16.09.17, 20:43:
Марги, какво преставляват апетитните сурови цветни крекери от снимката по-горе? С това, че са сурови още повече ме спечелиха.
От сурови ядки, с подправки, едните са с цвекло, другите - с домат, а третите - със спирулина, както личи по цветовете. 🙂
ПП: И доматите, и цвеклото са от градината. 🙂
Мнението беше редактирано от Margi на 16.09.17 21:04.
Движение:
- йога, 70 мин, без обърнати
- цял ден слънце и мързел, малко разходка
Храна и добавки:
- шейк от копи луак* с кокосово масло*, мед*
- малко физалис*
- шейк от какао*, кайен*, тинктура от чага*, кокосово масло*, мед*
- ябълка*
- коктейл от лимон, кафява захар*, матча*, тинктура пасифлора*, водка; 2-3 ядкови сурови крекера*
- сайдер
- салата домат*, краставица*, зехтин*; малко сирене; домашна баница* с мармалад от смокини*; 2 вафли Боровец; половин млечно кисел десерт
Вода:
- малко над 2 л
- 1 чаша с акт.въглен
Движение:
- 10 минути Суря Намсакар посред нощ
- още 20 минути по-лежерни пози следобед
Храна и добавки:
- шейк от какао*, черна мака*, мед*, кайен*, кокосово масло*, рейши*
- шоколадово-кокосов суров фъч*
- нецяло кисело мляко* (към 13.00)
Вода:
- около 1.7 л
- 1 чаша с акт.въглен
- 3 чаши с морска сол
Движение:
- йога, час и половина, малко мудна, но с хубави идеи
- колело, ок. 9-10 км
Храна и добавки:
- гладуване - 25 часа
- на 26-тия час - малко кисело мляко* със спирулина*, келп*, кокосов нектар*
- шейк от какао*, шизандра*, мед*, кайен*, кокосово масло*
- домат* със зехтин*, конопено семе*; домашно сушени домати* и тиквички* със зехтин и подправки*; малко повече от половин авокадо; шоколад Гайо, вафла Хармоника*, домашна баница* с малко дом. мармалад от смокини*
Вода:
- почти 3 л, от които: 2 чаши с морска сол; 1 чаша с въглен
Мнението беше редактирано от Margi на 19.09.17 20:04.
Движение:
- йога, 70 минути
Храна и добавки:
- МСМ + вит. Ц
- шейк от какао*, шилажит*, ашваганда*, мед*, кокосово масло*, кайен*
- домашни сурови бисквитки* - кокосово-макови
- кокосова вода*
- цвекло* с конопено семе*, дом.оцет*, зехтин*; басмати* с подправки и сок от лайм; вафла хармоника*
- половин шоколад милка...има вкус на прах за пране, ама нмаше никакъв нормален шоколад наоколо
- по няколко хапки от няколко сурови бара* за дегустация....чаках ги от доста време, а се оказа че от седмица са при охраната, ама никой не се е сетил да ми каже...кЪто и да е...уникално вкусни + една-две домашни сурови овесено-рожкови мини бисквитки* (последните неща след работа, т.е. към 21 часа ги ометох)
Вода:
- 2 л
- 1 чаша с активен въглен
Кои са тези сурови барове, които си дегустирала?
Тъй като преди те бях питала дали е добра идея да сложа чиа в шоколада, та... http://zelen.bg/product/3895/fin-shokolad-chia-i-greypfrut-70-kakao-bio-70g.html
Мнението беше редактирано от TheVikk на 21.09.17 10:32.
казано от TheVikk на 21.09.17, 09:26:
Кои са тези сурови барове, които си дегустирала?
Тъй като преди те бях питала дали е добра идея да сложа чиа в шоколада, та... http://zelen.bg/product/3895/fin-shokolad-chia-i-greypfrut-70-kakao-bio-70g.html
Това са барчета (и други неща), които си бях поръчала специално за дегустация. Все още не се продават у нас. Харесвам фирмата им, харесвам концепцията им, вече харесвам и продуктите им - вкуса няма нищо общо с roobar, moobar и т.н. познати гадости...разбира се, и цената различна.
Този шоколад съм го яла - боклук е. Също като рообара - за тази цена, няма много какво да се очаква.
Движение:
- йога, 70 мин
Храна и добавки:
- МСМ + вит. Ц
- лимон с пчелен прашец* и мед* (и вчера го пих, но забравих да докладвам)
- шейк от какао*, баобаб*, кокосово масло*, мед*
- суров баобабов бар*
- малко шоколадче Гайо*
- домати* със зехтин*; от вчерашния басмати*, понеже беше малко, добавих масло*; домашни сурови кукита* (снимката), вафла хармоника*, кефир с мед*
Вода:
- около 2 л, не успях да засека точно
- 2 чаши с акт.въглен
Мнението беше редактирано от Margi на 21.09.17 22:13.
Движение:
- йога, 70 минути, извивки назад, обърнати
Храна и добавки:
- крилово масло*
- лимон с пчелен прашец*, мед*
- накиснатите трици от чуфите*, с които правих ядково мляко ( открих че имам още малко останали от миналата година) с рожков*, баобаб*, мед*
- 3 баобабови топчета* (снимката)
- шейк от ядково мляко*(от чуфи, коноп*) с баобаб*, мед*
- сурови крекери от семена*; кефир с мед*; чиа пудинг
- шоколад гайо*
- типов хляб* с мед*
- вафла хармоника*
- довечера още нещо може да добавя (добавям: още типов хляб с мед, редче шоколад, салата печена чушка с катък, бейлис...в рози ред 😲)
Вода:
- до към 2 л ще я докарам
- 1 чаша с активен въглен
Мнението беше редактирано от Margi на 23.09.17 07:01.
Движение:
- йога, час
- още около половин час на стадиона
- разходки
Храна и добавки:
- крилово масло
- шейк от какао*, гуарана*, рейши*, мака*, мед*, кокосово масло*, кайен*
- малко (15-тина гр) шоколад гайо*
- още толкова шоколад гайо*
- водка с фреш грейпфрут
- шопска салата, козе сирене с мед и бадеми, две -три хапки от някакъв “кокосов” крем с вкус на прах за пране, малко сладолед с подобен вкус
Вода:
- 2 л и вероятно нагоре, след сиренето
- 2 чаши с активен въглен
Движение:
- йога, малко над час
Храна и добавки:
Днес реших, че когатонямам нищо хубаво, което ми се яде на разположение, по-добре е да не ям, така че първото ми хранене е към 16 следобед:
- по една хапка от няколко вида сурови крекера*
- superfood mojito: лайм, мед*, тинктура от боров полен*, ром
- салата от тиквичка*, цвекло*, зехтин*,домашен оцет*; пълнозърнести спагети* с песто, камембер; овче кисело мляко Елена с дом.сладко от смокини*; шоколад
Вода:
- 2 л, може и повече да е била
- 1 чаша с акт. въглен
Мнението беше редактирано от Margi на 24.09.17 17:53.
Движение:
- йога, малко над час...въпреки че вече влязохме в седмицата на ресторативните пози, аз все още си цъкам извивки назад
Храна и добавки:
- крилово масло
- шейк от конопено мляко*, малко кокосово масло*, баобаб*, мед*
- шейк от чага чай*, какао*, ашваганда*, шилажит*, кокосово масло*, мед*, кайен*
- овче мляко с домашно сладко от кайсии*, чиа*, суха закваска*(имах останала отдавна малко, на която не мога да рзачитам вече че би подквасила нещо, така че реших да я изям 🙂 )
- авокадо, вафла хармоника*
- тахан с мед - много фино смлян - като мус беше 🙂
- няколко сурови крекера*
Вода:
- 2 л
- 1 чаша с въглен
Понеже последните постове нямат снимки, споделям видео - малко вехто (от времето, когато хората искаха да кажат нещо с музиката), но актуално като съдържание. 🙂
Ако някой ги е чувал и има спомени от 90-те, да се чувства поздравен.
Мнението беше редактирано от Margi на 26.09.17 07:19.
Движение:
- йога, 80 минути
Храна и добавки:
- крилово масло
- шейк от конопено мляко*, малко кокосово масло*, матча*, баобаб*, мед*
- тахан с мед ( от вчерашния)
- шейк от какао*, шизандра*, кокосово масло*, шилажит*, мед*, кайен*
- още малко от тахана с мед
- матча-мохито*
- на рожден ден в Котто - просеко (бляк 😆), брускети с хумус и с гуакамоле, 1-2 сушита с авокадо, опитване от това и онова; не съм много по храненето навън, но това място вече ми е фаворит в София, много добра кухня. Препоръчвам.
Вода:
- 2 л, малко с морска сол
- 2 чаши с акт.въглен
Движение:
- йога, 75 минути
- седене на зъболекарски стол - 2 часа 😥...счупи се пломба на зъб, който още в ученическите ми години беше зле. Реанимиран няколко пъти, още жив, вече неспасяем - убихме го 😆 Ще се слага корона, но това не е важно - по-тъжното е, че след проучване, се оказва,че в България няма зъболекари, които не работят с токсични материали за запълване на коренoви канали.
Храна и добавки:
- крилово масло
- шейк от чага чай*, разтворимо кафе*, шатавари*,мед*, кокосово масло*, черна мака*
- шейк от чага чай*, какао*, шизандра*, шилзжит*, мед*, кокосово масло*, кайен*
- 3 варени яйца* и 2 вафли хармоника*...2 часа след зъболекаря, всичко имаше вкус на формалин, и упойката още ме държеше, но вече умирах от глад
- сурови крекери с джинджифил* и лучени* 😍 точно когато си помисля че по-добри не могат да станат... 😃 ...с песто, 1 редче шоколад
Вода:
- 2 л
- 2 чаши с въглен
27.09.17
21:41
Марги, не са ми умъртвявали зъб досега, но съм чела,че е доста нездравословна процедура и мъртвият зъб става потенциално огнище на възпаление.
https://www.westonaprice.org/health-topics/dentistry/root-canal-dangers/
Дали има някаква алтернатива? Дали подмяната с изкуствен зъб не е по-добре?
казано от Queen Cobra на 27.09.17, 21:41:
Марги, не са ми умъртвявали зъб досега, но съм чела,че е доста нездравословна процедура и мъртвият зъб става потенциално огнище на възпаление.
https://www.westonaprice.org/health-topics/dentistry/root-canal-dangers/
Дали има някаква алтернатива? Дали подмяната с изкуствен зъб не е по-добре?
Да, така е. Аз, за съжаление, по наследство съм със зъби, изискващи постоянни грижи, т.е. развалят се много лесно, и вече имам няколко умъртвени и неизброими пломби. ☹ По-неприятното е, че това възпаление не се случва веднага, а след години, и се “разтича” по съседни места. Чела съм че в Америка има (макар и скъпо струващо) алтернативно лечение на коренови канали, но тук явно го няма. Ще чакаме докато се появят доктори, които вадят от третираните зъби гадостите и ги заменят с безвредни...или както си провеждат лечението. Не съм убедена че имплантите са по-добро решение.
Ще обсъдя със зъболекарката си вариантите следващата седмица, днес нямаше много варианти за избор - вече бях с упойка и отворена уста когато се оказа,че няма да успеем да го спасим, а след два часа мъки вече не ми беше до преговори.
Движение:
- ресторативна йога - час, без обърнати,заради зъба
- доста ходене
- още ресторативна йога и опити за пранаяма, към 40 мин
Храна и добавки:
- МСМ + вит. Ц
- крилово масло
- шейк от конопено*-кокосово* мляко, какао*, шилажит*,шизандра*, мед*,кайен*
- нещо като кестенов тахан* (подсладен с тръстикова захар*) 😍
- шоколадче с пробиотик*, около 25 грама + остатъка от сутрешния шейк*
- домашно мохито с мед*...по случай че днес геройски не нанесох физически повреди на никого след като чаках 50 минути пред кабинета на личната лекарка за да си сменяп здравната книжка и се оказа че трябвало да отида в здравна каса 😜
- салата от домати*(последните от градината за тази година) и магданоз* със зехтин*; сурови лучени крекери* и с джинджифил* с доматен сос и песто; 3 вафли хармоника*, малко сирене*
- филия пълнозърнест хляб* с козе масло*
Вода:
- 2,5 л
- 1 чаша с въглен
Мнението беше редактирано от Margi на 28.09.17 20:52.
Движение:
- йога, 70 минути, по-скоро ресторативни пози, пасивни извивки назад
- вчера правих суингове с 16-ката и хоризонтални набирания на въжетата в студиото, но забравих да ги впиша
Храна и добавки:
- МСМ и вит. Ц
- крилово масло
- шейк от конопено-кокосово мляко*, какао*, тинктура чага*, шилажит*, шизандра*, мед*, кайен*
- още една доза от същото*
- кокосова вода*
- салата с броколи, рукола и черита; няколко хапки патладжан, сурови крекери* с куркума*; доматено песто; някакъв кекс с мармалад от шипки*; 2 вафли хармоника*
- хавана клуб с лимон, кафява захар*клеева тинктура*
- чипс* от моркови, куркума* и конопено семе*; филия и половина вита с масло*; малко крем от кестени*
Вода:
- 2 л
- 1 чаша с въглен
Когато ходим към Пирин, един от любимите ни извори беше този на Предела. Днес си излях и двете бутилки, все едно от басейн ги бяхме пълнили...дори и в София ме хлорират толкова водата. 😱
Мнението беше редактирано от Margi на 29.09.17 22:25.
Движение:
- Суря намаскар, 20 минути
- разходка от х. Бъндерица до малко преди Казаните и обратно - спряхме точно преди мъглата, върха не се виждаше, не ни се пързаляше по леда в мъгла (по-скоро на мен 🙂 ), и се върнахме. Имаше доста кози на ниското 🙂
- йога, 45 минути
- 3.400 км за 22.18мин, Д+130м, избягах ги не защото много ми се бягаше (и това, де), а по-скоро да загрея, за да мога да се топна 4! пъти в река Глазне, която вече тече силно о си е ледена. Като се прибрахме, разбира се - гореща вана. 🛁
Храна и добавки:
- крилово масло
- шейк от кафе* с джинджифил, кардамон, канела*, мед*, кокосово масло*, мед*
- таханово бъркало*
- ябълка*, половин круша*
- шейк от някаква смес от суперхрани* (подозирам че имаше ашваганда, астрагал, шатавари), гуарана*, 4 годишна тинктура от чага*, мед*, масло*
- домашно ябълково вино* с тинктура чага*
- крем супа от горски гъби*, сирене*, черна леща* с подправки*, маслини, люти чушки*, 3 филии вита с дом.сладко от малини*, 3 бисквити, няколко варени кестена*
Вода:
- 3 л
- 1 чаша с акт.въглен
Мнението беше редактирано от Margi на 30.09.17 21:22.
30.09.17
18:18
Не е ли рано за щеките :-))))..........или просто помагат при катеренето;-)
Рядко ги вземаме в не-зимни условия, но много помагат и при качване, и при слизане - отнемат много от тежестта на коленете. Краката ми не са толкова зле след по-дълги преходи. 🙂 А в условия като днешните - с частични заснежавания и хлъзгави скали, са си голяма помощ.
Движение:
- йога, 40-тина минути
- малко носене на дърва - най -после свършиха 😄
Храна и добавки:
- крилово масло
- лимон с джинджифил, кардамон, канела*, клеева тинктура, мед*
- чай от самодивска мащерка* (брана от едноименните езера 🙂 ), бял равнец*, мед*
- крем от кестени*, мед*, кардамон
- кафе* с готу кола*, джинджифил*, канела*, масло*, мед*
- праскова*
- таханово бъркало*
- малиново вино*, пирожка с масло и сирене*, половин бананов кексче*, сладолед хармоника*...на празника на сламата всичко 🙂
- 1.5 филии вита с масло* и домашно сирене*
Вода:
- към 2 л
- 1 чаша с акт.въглен
Мнението беше редактирано от Margi на 01.10.17 18:05.
И ние ходихме на празника на сламата, разминали сме се..
Беше доста приятно! 🍃
казано от Atom на 01.10.17, 19:31:
И ние ходихме на празника на сламата, разминали сме се..
Беше доста приятно!
Дано сте опитали малинивото вино и сладоледа 😍
Ние наминахме набързо по път към София, служебно. 🙂
Движение:
- йога, 70 мин
Храна и добавки:
- МСМ + вит. Ц
- шейк от какао*, ашваганда*, рейши*, шилажит*, мед*, кокосово масло*, кайен*
- ябълка*
- кестенов крем*
- крем супаот горски гъби*, цвекло, прясна куркума*; сурови крекери* с домашно сирене*; вафла хармоника*, шоколад
- домашен чипс от плодове* 😍
- половин филийка вита с домашно сирене*
Вода:
- 2 л
- 1 чаша с акт. въглен
Мнението беше редактирано от Margi на 03.10.17 15:41.
казано от Bubsi на 03.10.17, 09:49:
Привет Margi
Как приготвяш крема от кестени?
С блендер. 🙂 Няма нищо специално в нито една от рецептите ми. Слагам това което имам на момента и ми изглежда като добра комбинация. В този има кестени, мед и канела.
Почти всичко минава през блендера, някои неща се сушат, някои са течни или кремообразни.
Имаше и един кестенов крем, който купих, но реших че може и вкъщи да се направи за по-малко от 10 лв/300 гр.
Мнението беше редактирано от Margi на 03.10.17 15:59.
Движение:
- йога, 75 минути - станах в 5, за да успея с практиката си, че имахме събитие на работа, което изискваше присъствието ми по-рано от обичайно. Преди да започна да водя следобед практиките, повисях 10-тина минути с главата надолу, за да превключа от съответната честота 🙂
Храна и добавки:
- шейк от какао*, шизандра*, кокосово масло*, мед*, тинктури от чага* и боров полен*
- праскова*
- ябълка*
- имаше някакъв кетъринг, и при положение че от 5 сутринта не бях се спирала, забърсах един сандвич с рукола и меко сирене, доста кукита иняколко шоколадови бонбона
- типов хляб* с масло* и домашно сирене*, няколко кестена*
Вода:
- 2 л
- 1 чаша с акт.въглен
Движение:
- йога, 75минути. Пак станах в 5 за да се организирам с практиката навреме. Учудващо свежо мина и днес практиката, като за това време на денонощието. После пак бягане и нерви цял ден. Имах час почивка на зъболекарския стол - след допитване до вещи лица, помолих зъболекарката да ми запълни каналите с пълнеж без БФА. Тя ме пита дали съм алергична, аз разбира се, казах “да”, за да не обяснявам, и тя го взе присърце. 🙂 Не знам обаче дали ще сколасам да сложа корона без метал - цената е 2,5 пъти повече от металокерамика. Импланта остава извън обсъждане дори - не мисля че е много по-безопасен вариант, а и процедурата трае месеци, да не говорим, че цената е несъпоставима.
Пак с упойка днес, като ме пусна упойката, се оказа че иглата ми е наранила доста езика, и храненето беше болезнено. След като ме пусна упойката, трябваше да водя занимание, говоренето с натъртена челюст също беше боленено.Толкова с мрънкането по главоболията ми със зъба.
Храна и добавки:
- шейк от какао*, тинктури чага* и боров полен*, ашваганда*, шилажит*, мед*, кокосово масло*, кайен*
- кестенов крем* с какао*
- индонезийско кафе*
- кестенов крем* без какао
- още от същия шейк*
- към 21 часа, т.е. късно - няколко филийки пълнозърнест хляб* с песто и авокадо; малко домашно сирене*, филия от същия хляб* с течен шоколад* (с гхи, кокос и лешници)
Вода:
- към 2 л
- 1 чаша с морска сол
- 2 чаши с въглен
Мнението беше редактирано от Margi на 04.10.17 23:28.
Движение:
- йога 75 минути, в 5.30 пак. Без пози от стоеж - май манипулацията на зъба вчера ме беше снеможила; легнах накрая в Шавасана и позадрямах за 10-тина минути 🙂
- ходене и колело доста
Храна и добавки:
- етиопско кафе* с рейши*, кокосово масло и мед* (най-доброто, което съм пила досега...не е като “италианските” 😂)
- течен шоколад* с гхи*, какао*, кокос*, лешници*...рецепта за скоростно силови атлети за двуразови тренировки 🙂
- още половин доза от горния шейк*
- видях се с приятел, който по-рано тази година беше в Перу, и ми подари половин кило от най-добрата мака, която е открил за всичките им ходения (около 6-7) там, съответно, веднага като се прибрах го забърках с какао (от Гана - пак едно от най-скъпите, които могат да се намерят), кокосово масло*, мед* и кайен*....няма такава напитка. Значи, не знам какво продават по нашите магазини, но нито на вкус, нито на ефект има нещо общо с кафето и маката от днес. Обясни ми и технологиите, по които приготвят маката в Перу и за европейския пазар. За европейците, които бързат - маката се суши на фурни/слънце и се мели, за тях си, се оставя да преседи още 3 години преди да се смели, което, разбиражсе, оказва влияние върху качествата...това само за инфо, за който му е интересно. 🙂
- 2 филии пълнозърнест хляб* с масло* и домашно сирене*; бял шоколад* с натрошени какаови зърна*; бонбон с дуриан...бях забравила аромата 🙂
- кестенов крем*
- още 1 филия* с масло*
- суров пестил*
Вода:
- 2 л
- 1 чаша с въглен
Мнението беше редактирано от Margi на 06.10.17 08:50.
Движение:
- йога, 75 минути, отново със ставане посред нощ. Утре планирам събуждане без будилник, но и първия ни уикенд тази година без пътуване извън града.
Храна и добавки:
- шейк от мака*, какао* ( от вчерашните), рейши*, мед*, кокосово масло*, кайен*
- две-три лъжички от вчерашния течен шоколад* за шампиони 😄
- етиопско кафе* с мака*, краве масло*, мед*
- ябълка*
- салата от карфиол*, кимион, зехтин*; хумус* с прясна куркума*, пълнозърнест хляб*; 2 вафли хармоника*; още от течния шоколад*
- малко моцарела
Вода:
- 2 л
- 1 чаша с въглен
Мнението беше редактирано от Margi на 06.10.17 19:12.
Движение:
- йога - Суря намаскар и обърнати - 40 мин
Храна и добавки:
- шейк от етиопско кафе*, рейши*, мака*, кокосово масло*, канела*, мед*
- обяд при най-добрата учителка по ведическа кухня в България - супа от червена леща, зеленчуци с подправки и други вкусни неща*
- сурови баобабови топчета*; суров плодов чипс* и сушено кисело мляко* със спирулина* (а.к.а. пробиотичен чипс 🙂 )
- коктейл от какао*, рейши*, тинктура от чага*, тъмен ром, масло*, мед*
- няколко филийки пълнозърнест хляб* с ементал и бри
Вода:
- 2 л
- 1 чаша с акт. въглен
След като се прибрахме - лежане, ядене и пак лежане. 🙂
Движение:
- йога, 75 мин
- санитарен полуден вкъщи - основно разчистване по всички шкафове и ъгли
- разходка из центрото на София
Храна и добавки:
- шейк от етиопско сингъл ориджин кафе*, рейши*, мака*, мед*, краве масло*
- малко течен шоколад* (същия от предишните дни)
- 2 баобабови сурови бАМбони*
- розе*; салата от цвекло*, краставица, ябълка*, дом. оцет*, зехтин*; малко сурови крекери* с хумус* и доматено песто; 2 филии ръжен хляб с мус от авокадо и пиперки; 1,5 филии с масло* и желе от дюли*; червено-боровинков суров пестил*; вафла хармоника*
- още половин филийка с масо* и ементал
Вода:
- 2 л
- 1 чаш с акт. въглен
Пак ме разкрасиха ❤
Мнението беше редактирано от Margi на 08.10.17 19:23.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече