За мен е крайност да се дават на деца болкучави и преработени храни.
Както казах - забрани към него нямам. Само към околните възрастни. Ако аз не го ям, защото е боклук, как да го дам на детето си?
20.05.21
22:36
На 1-2 год възраст е твърде рано, но на 4-5 вече разбират всичко и е по-сложно, започнахме да купуваме от тези на снимката, даваме и шепа и ги хвърляме.
казано от Brown Bomber на 20.05.21, 22:36:
На 1-2 год възраст е твърде рано, но на 4-5 вече разбират всичко и е по-сложно, започнахме да купуваме от тези на снимката, даваме и шепа и ги хвърляме.
Имаме още време, сега е на 2, макар и сега да не е съвсем като да не разбира. Избира си какво да яде. Това, което не иска, няма как да му бъде дадено. Гледам избора му да е измежду истински храни.
Откакто видя пчелите в кошера, знае какво е мед и си взема буркана да яде с лъжицата. Знае как изглежда копривата в градината и когато я види, ми вика: ам ам. Знае също, че пари. Знае как изглеждат храстите на къпини, малини, ягоди. Знае как изглежда кокошката, и че от нея взема яйца.
Много по-важно ми е да знае това, отколкото кой цвят зрънчо да иска в магазина. Мисля, че знанието от къде идва храната ще оформи изборите му в бъдеще. Може и да греша.
Мнението беше редактирано от Margi на 20.05.21 22:46.
Движение:
- йога, почти час
- разходки
Храна и добавки:
- Б12
- чага чай с манов мед
- овесени ядки с кокосови стърготини, чиа, пелен прашец, кокосово масло, мед
-ябълка
- кафе Танзания в чага чай с кафява захар и мляко
- басмати и просо с коприва и лрвурда, хрупкав течен шоколад
- кисело мляко с пчелен прашец, кокосов нектар
- домашна баница с манов мед
- крем супа от коприва, левурда , картоф, пармезан, кисело мляко, чапати с бри и малко песто от левурда, шоколад, сурова торта, малко грис халва
Вода:
- 1.6
Сън:
- събуди се в 4 и нещо малчото, искаше да дойде при мен. Спахме до към 7.20, но с въртене и бутане.
Мнението беше редактирано от Margi на 21.05.21 22:47.
Движение:
- подскоци + лицеви опори + гребане на TRX, ускорения
- йога, час
- разходки, много слънце и студен водопад
Храна и добавки:
- Б12, синя спирулина
- кафе Танзания в чага чай с кафява захар и бадемово мляко
- овесени ядки с чиа, триците от бадемово то мляко, пчелен прашец, кокосово масло, мед
- суров чийзкейк с лайм и кокос
- още едно кафе като горното
- шоколад
- резен ябълка
- сайдер
- зелена салата с рукола от градината, домат, краставица, пипера, шарлан , дом.я.оцет; варено яйце, бри, песто от левурда, по две хапки от няколко сладки
Вода:
1.5
Сън:
- към 7.30 станахме, около 40 минути по - рано ме събуди малчото
Мнението беше редактирано от Margi на 22.05.21 21:55.
Движение:
- йога, час
- разходки, слънце, студен водопад
Храна и добавки:
- Б12, синя спирулина
- кафе Танзания в чага чай с кафява захар
- суров чийзкейк с кокос и лайм
- смути от бразилски орех, банан, пчелен прашец
- кафе Танзания в чага чай с кокосово масло и кафява захар
- овче к. мляко с пчелен прашец, чиа, манов мед
- хрупкав течен шоколад
- 2-3 хапки суров чийзкейк
- крем супа от лапад, спанак, коприва, сладък картоф, лук, пармезан, масло, овче к.мляко, варено яйце, бри, половин чапати, салата както вчера, шоколад
Вода:
- 1.8
Сън:
- до 7 без събуждане. Последната седмица си лягам 22.30-23
Мнението беше редактирано от Margi на 23.05.21 22:17.
Вчера: нападки, клекове, лицеви опори, 15 мин йога, защото следобед пътувахме. Слънце и студен водопад. Храната не беше много. Водата - малко.
Днес
Движение:
- йога, час
- 10 000+ крачки
Храна и добавки:
- половин ябълка
- тахан с манов мед
- половин банан
- био разтворимо кафе с кокосово мляко и кафява захар
- лумецов квасен хляб с авокадо и малко пармезан, 2 редчета шоколад
- 2-3 боровинки
- половин ябълка
- салата, половин варено яйце, лимецово хляб с бри
Вода:
- 1.7
Сън:
- до 6 и нещо
Дойдохме непредвидено за 2-3 дена в Плевен, отвикнала съм от плевенските жеги.
Мнението беше редактирано от Margi на 25.05.21 21:12.
Движение:
- йога, 30-40 мин
- + още час и половина “присъствена” практика с Малина
- 10 000+ крачки
Храна и добавки:
- ананас
- тахан с манов мед и пчелен прашец
- био разтворимо кафе с кокосово мляко и кафява захар
- редче шоколад
- смути от ананас, банан, пчелен прашец, кокосово мляко
- половин лъжичка манов мед
- мохито без мента
- салата, куноа в кокосово мляко със зеленуци, шоколад, лъжичка сладолед
Вода:
- 1.5
Сън:
- по едно време се събудих и се въргях доста
Както писах и другаде, хората нещо са отвикнали да комуникират. Днес малкия се качи на досадните колички, които се пускат с монета. Беше само той, а количките - 5-6 на брой. Идва жена с момиченце, с гадна влажна кашлица. Взема си детето и го качва точно на количката на Виктор, и онова си кащля в лицето му. Питам я защо, по дяволите не го качи на която и да е свободна количка, а онази гледа през мен, все едно ме няма. ? Взех го и си тръгнахме, но някой ден ще ошамаря някой родител.
Мнението беше редактирано от Margi на 26.05.21 22:18.
Вчера беше горе долу като онзи ден, само йогата не беше двуразоваи вечеря в Хумус хаус.
Днес
Движение:
- йога, 45-50 мин
- акустирахме в София
Храна и добавки:
- Б12, пробиотик
- тахан с мед и пчелен прашец
- 2 кайсии
- кафе с мляко и кафява захар
- къри от хумус хаус, 3 хапки халва
- по пътя - 2 хапки от един сандвич, пак от хумус хаус
- мохито без мента
- остатъка от крем супата от лапад на Вики и останалите 3 хапки от сандвича, шоколад
Вода:
- 1.3
Сън:
- до 6 и нещо. Не знам защо, но докато бяхме в Плевен, сутрин очите ми отказват да се отворят, колкото и малкия да се катери отгоре ми
Движение:
- малко пудовки
- разходки
- йога, час
Храна и добавки:
- активен въглен, хлорела, Б12, пробиотик
- половин круша
- кафе в чага чай с кокосово сухо мляко и кафява захар
- какаови зърна, бразилски орех
- овче кисело мляко с пчелен прашец и манов мед
до вечерта вероятно:
- коктейл с ром
- крем супа от кейл, броколи, пармезан, сметана, къри с нахут басмати, кокосово мляко, зеленчуци, подправки, някакъв десерт
Вода:
- в последно време е около 1.3-5
Сън:
- малкия се събуди точно в 3.55 и не заспахме до 6.30, после на пресекулки - до 8.30
Марги, любопитно ми е на коя фирма е прахообразното кокосово мляко, което използваш, и съдържа ли малтодекстрин.
Хммм, дори не се бях замислила, че може да добавят нещо, но като ме пита и погледнах - има. На драгон суперфудс е. Всъщност, на друга фирма не съм срещала. Един път само съм ползвала кокосово сухо мляко, бяха ни пратили мостри от Шри Ланка, и беше чисто и супер вкусно.
Принципно никак не харесвам продуктите на тази марка и не ги купувам, но реших да опитам млякото.
ПП: Иначе, се зачудих защо кафето ми стана толкова сладко, но реших, че съм прекалила със захарта.
Мнението беше редактирано от Margi на 01.06.21 23:28.
Ето това кокосово мляко съдържа само 2% малтодекстрин (според етикета). От Шри Ланка може да е било сушено, чрез замразяване. В България не познавам фирма, която да предлага или да влага в продуктите си такова. Може би Гайо?! Но не съм звъняла да питам. Благодаря за отговора. :)
Почти 90 лв за кило е възскъпичко за подобен продукт, към момента не бих дала толкова пари. 200 грама са ми за има няма 8-10 кафета.
Гайо работят с готови продукти, които добавят към шоколадите. Единствено какаото мелят и пекат на място. Нямат лиофилизатор.
Това от Шри Ланка не знам как е произведено.
В моето съдържанието на малтодекстрин е почти 25% според етикета. Не че е нещо лошо самият малтодекстрин, но купих мляко. Както и да е, са о з апроба го взех.
Мнението беше редактирано от Margi на 02.06.21 20:24.
Не съм много подробно запозната с малтодекстрина, но от това, което знам до момента, не считам, че трябва да присъства в кокосовото мляко на прах. И въобще да се извлича, обработва и използва подобна субстанция там, където не се среща естествено. Иначе, ако имаш намерение да пробваш и други млека, препоръчвам на фирмата Organic Traditions (които междудругото имат база във Варна). Те зареждат Балев с някои продукти (не всички), но са на път да направят и онлайн магазин, който да обслужва Европа. :)
Organic traditions ми излиза само някаква канадска фирма и склад във Варна. Ще огледам какво имат Балев.
От полиазите най-голяма производствено значение имат амилазите...тоест ензимите катализиращи хидролизата на нишестетата.Конкретно α-амилазата е ензим който се продуцира и от панкреаса...но да се върнем на процеса хидролиза.
Та под действието на α-амилазата от нишестето се образуват главно нискомолекулни декстрини...в това число и този ,който ви вълнува....за това и α-амилазата се нарича декстриногенна амилаза.
С две думи,ние често сами си продуцираме декстрини...та малко предобряте работата.
Отделно малтодекстрина не е особено сладък...та надали за това кафето ти е било по-сладко.
Движение:
- пудовки
- йога, час
- 12 000 крачки
Храна и добавки:
- активен въглен, хлорела, пробиотик
- кафе с кокосово сухо мляко, кафява захар
- половин парче торта от Роули, споделено с малчото
- още едно кафе, както горе
- хрупкав течен шоколад
- банан
- квасен хляб с масло, кашкавал, маслинова паста, овче к.мляко с мед
- крем супа от вчерашната, яйце на око, морков, маслинови паста, шоколад
- чай от лавандула, който също си раздели с малкия
Вода:
- 1.4
Сън:
- по-добре от предишната нощ
Мнението беше редактирано от Margi на 02.06.21 23:07.
казано от nervak на 02.06.21, 22:51:
От полиазите най-голяма производствено значение имат амилазите...тоест ензимите катализиращи хидролизата на нишестетата.Конкретно α-амилазата е ензим който се продуцира и от панкреаса...но да се върнем на процеса хидролиза.
Та под действието на α-амилазата от нишестето се образуват главно нискомолекулни декстрини...в това число и този ,който ви вълнува....за това и α-амилазата се нарича декстриногенна амилаза.
С две думи,ние често сами си продуцираме декстрини...та малко предобряте работата.
Отделно малтодекстрина не е особено сладък...та надали за това кафето ти е било по-сладко.
Не съм яла чист малтодесктрин, не знам колко е сладък. Явно съм прекалила със захарта, ако е така както казваш.
Както писах, не ме притеснява особено съдържанието му в кокосовото мляко (особено предвид това, че ще го ползвам максимум седмица) , просто го отбелязах като факт.
Вероятно причина да го добавят в подобно съотноше ие е по-ниската му цена от тази на млякото. Драгон суперфудс са познати с...нека кажем - пестеливостта си. Това може да обясни и по-ниската им цена на фона на линка от по-горе.
Мнението беше редактирано от Margi на 02.06.21 23:41.
Движение:
- йога, почти час
- 13 500 крачки
Храна и добавки:
- активен въглен, хлорела, пробиотик
- какао с кокосово масло, мед и ванилия
- кафе с кокосово сухо мляко и кафява захар
- бразилски орехи, 2 лъжички хрупкав течен шоколад
- домашни бисквити с какаово масло и какаова паста, 2 лъжички кисело мляко
- ром с лимонова сода
- салата ДК зехтин, зелена крем супа, както предните дни, къри от червена леща, киноа и зеленчуци в кокос, сникърс
Вода:
- 1.5
Сън:
- в 5.30 се премести при мен малчото, станах към 7.15, той - към 8 без нещо
Бяхме в зоопарка. От десетките пъти в които сме ходили, два пъти ми се случи малко след като влезем да ми по текат очите и носа и да започна да кихам, а следобеда да съм с ужасно главоболие. Никога не съм имала алергии към каквото и да е. Нямам представа от какво е. Просто отбелязвам. Този път нямаше нищо, но в неделя мисля че ми се случи. Първия път беше преди месец и нещо вероятно.
Движение:
- пудовки
- йога
- 5000 крачки, защото пътувахме към Банско - 3! часа, ужасни задръствания. Дойде юни месец, почнаха да затварят пътища и няма излизане от София. Час и половина от Лозенец до Драгичево и още толкова от Драгичево до Банско. ? След висенето, разбира се, всички нервни, по магистралата като за последно се кара. ?
Храна и добавки:
- активен въглен, Б12
- шоколад Гайо
- крем супа от кейл, броколи, сметана и др., квасен хляб, 1 от вчерашните домашни бисквитки
- квасен хляб с масло и мед
- лимонова сода с ром
- 2 жълтък и една хапка белтък - варени, още супа с няколко хапки квасен хляб, бисквити с крем
Вода:
- 1.2
Сън:
- до към 6
Малкия последните дни е извън всякакъв контрол докато сме вкъщи. Докато успея да се обърна и е настъпило поредното бедствие. Навън е с една идея по-добре. Дразни се когато другите деца му вземат колелото. Честно казано и аз се дразня, защото повечето деца като вземат нещо чуждо започват да го трошат, а родителите им се държат все едно това е съвсем в ред на нещата. А Вики си пази нещата и много се разстройва когато без да иска си счупи играчка.
Небе от Банско и двор от Монте Кафе - бяха го пуснали в инстаграм и ми стана носталгично - точно там сме пили най-якото кафе (от което после опитаха и клиентите ми на бара, който вече го няма...)
Мнението беше редактирано от Margi на 04.06.21 23:21.
05.06.21
10:46
Абе, те децата си чупят и няма как да мине без имуществени щети работата, особено в такава възраст, но липсата на внимание и контрол от родителите може да е голям проблем в дългосрочен план, щото уважението към околните се възпитава отрано.
Мен ме дразнят и сега, без да имам свои хлапета - една част са точно като тъпанарите с кучетата.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.06.21 12:44.
Децата имат нужда от забрани ,а не от безкрайни обяснения.
За това е пълни с разни лигави лапетии...
Те си чупят, но когато чупенето стане случайно, е ок. Когато нещо се удря в земята за да бъде счупено и родителя не реагира, трбва възпитание и за детето и за родителите. А когато моето дете гледа как друго му е взело играчката и я удря за да я счупи, и другия родител не реагира, реагирам аз.
И да, трябва ясно и отрано да се знае кое е ок за правене, и кое - не.
Не съм пътувал по света кой знае колко, но знам, че има хотели и то доста яки, в които не се допускат деца, ненавършили определена възраст.
казано от Dydo на 05.06.21, 17:21:
Не съм пътувал по света кой знае колко, но знам, че има хотели и то доста яки, в които не се допускат деца, ненавършили определена възраст.
Има, да. И аз съм виждала подобни забележки към офертите. Което е супер. Защото понякога човек може да иска да си почине на тишина. Без значение дали има или няма дете.
Такива са а 90% от лоджовете в националните паркове на РЮА и Ботсвана. Там, вероятно съображенията са различни, но ако плащаш $6000 за седмица, може и да искаш да е тихо. Възрастта беше някъде 6-7.
Мнението беше редактирано от Margi на 05.06.21 17:45.
казано от Margi на 05.06.21, 17:44:
казано от Dydo на 05.06.21, 17:21:
Има, да. И аз съм виждала подобни забележки към офертите. Което е супер. Защото понякога човек може да иска да си почине на тишина. Без значение дали има или няма дете.
Такива са а 90% от лоджовете в националните паркове на РЮА и Ботсвана. Там, вероятно съображенията са различни, но ако плащаш $6000 за седмица, може и да искаш да е тихо. Възрастта беше някъде 6-7.
Каква Ботсвана и ЮАР, какви 6-7 години?!? Тая зима в Швеция ме отрязаха за малката щерка (на 14) - не се допускали лица под 18 в доста скъп спа комплекс. :)
Имам идея защо го правят, ама все пак е крайно тъпо.
Да, има и СПА центрове, където доатъпът е изрично ограничен до 16/18 години. Но обикновено, басейните са достъпни за деца.
И именно защото е скъп, не могат да си позволят оплаквания от клиенти за шум и безпокойство.
Мнението беше редактирано от Margi на 05.06.21 18:34.
казано от Margi на 05.06.21, 18:33:
Да, има и СПА центрове, където доатъпът е изрично ограничен до 16/18 години. Но обикновено, басейните са достъпни за деца.
И именно защото е скъп, не могат да си позволят оплаквания от клиенти за шум и безпокойство.
Което е дискриминация в най-чист вид. Не говорим за ревящи и серящи пеленачета, говорим за 14 годишен 175 сантиметров човек с интелект, по-голям от 80-90% от редовните посетители на комплекса.
Съгласна. Просто споделям опит от 6+ години работа в СПА центрове.
И нас това е на практика неприложимо. Имала съм проблем с пияни румънци, унищожаващи собственост на хотела (възрастни). Дори не успях да се преборя да им забранят достъпа до нас. На следващия ден управителката на хотела им беше записала часове за масаж. ?♀️
Но пък децата бяха проблем. ?♀️
Мнението беше редактирано от Margi на 05.06.21 19:37.
Движение:
- йога, 20 мин
- параклиса - х. Демяница и обратно - тръгнахме късно и гледахме да стигнем горе така че Вики да обядва в нормално време, и се качихме за 1.30. Нормалното време в свежо темпо ни е 2 - 2.15. Слязохме също бързо - 1.40. Крачките са 24 500
Храна и добавки:
- кафе с кокосово сухо мляко и кафява захар
- тахан с мед, 2 хапки ябълка
- половин банан
- на Демяница - малко от лещата на малкия, няколко хапки пържена филия, половин овче мляко със сладко от боровинки, рообар
- сайдер
- на Кринец - бяло вино, малко шопска салата, две глътки таратор, омлет със сирене, няколко пържени картофа,, шоколад
Вода:
- малко - 4-5 чаши
Сън:
- към 6 започна да ни разбужда малкия, към 7 и нещо станахме
Мнението беше редактирано от Margi на 05.06.21 21:50.
Движение:
- 15 мин йога сутринта и още 20 следобед в гората, докато малкия спеше в колата
- почти 15 000 крачки, от х. Бъндерица до х. Вихрен и обратно. Повечето време с Вики на гръб, и по планински терен, така че крачките са без значение
Храна и добавки:
- спирулина
- кафе с кокосово сухо мляко, кафява захар и гуарана - след час и нещо ми се разтупка сърцето от комбинацията
- ягоди
- рообар
- кисело мляко със сладко от боровинки на хижа Бъндерица
- череши и 2 хапки овесени ядки с конопено семе, останало от закуската на Виктор
- ром с тоник
- салата ДК, зехтин, малко леща, квасен хляб препечен с кашкавал, шоколад
Вода:
- дано се събере 1.2 докато си легна, нещо не ми върви водата тези дни
Сън:
- събуждах се в 2 и в 3, малкия нещо се въртеше
Мнението беше редактирано от Margi на 06.06.21 22:32.
Движение:
- 14 000 крачки, голяма част от тях с Вики на гръб + колелото му + разни покупки
- йога, час
Храна и добавки:
- кафе, както вчера, но по-голямо количество ( и без гуарана)
- череши
- кайсии
- кашкавал с масло и малко маслинови паста, черен шоколад, 2 лъжици скир
- половин банан
- 2-3 лъжици кисело мляко с манов мед и Oracle - ancectral superfoods
- ром с тоник
- салата домат, краставица, тиквичка, шарлан, крем супа от коприва, морков, тиквичка, картоф, лук, чесън, сметана, малко квасен хляб, 1.5 яйца на очи, шоколад
Вода:
- 6-7 чаши
Сън:
- май до към разсъмване не се будих
Мнението беше редактирано от Margi на 07.06.21 22:34.
Движение:
- 11 000 крачки, в гората, с малчото отгоре
- подскоци, лицеви опори
- йога, 50 мин
Храна и добавки:
- спирулина, пробиотик
- кафе, както вчера
- кайсии
- череши
- ръжен хляб с масло, кашкавал, маслинови паста, шоколад
- малко от смутито на Вики - банан, конопено семе, ancestral superfoods druidess; рообар
- ром с тоник
- тиквичка, морков със зехтин и оцет; макарони с пармезан, маслинова паста, бисквити
Вода:
- 6-7 чаши
Сън:
- по едно време се събудих за кратко, малкия се беше разплакал нещо
Мнението беше редактирано от Margi на 08.06.21 22:17.
Движение:
- 28 000 крачки, с малкия на гръб из горите
- малко се разтегнах в гората, малко стойки на ръце и 15 мин йога вкъщи, докато малкия ме преби с тъп предмет в гръбнака ?
Храна и добавки:
- Б12, спирулина, пробиотик
- какао с чага, кокосово масло, мед, гуарана
- 1 кайсия
- 2 филии ръжен хляб с хумус, малко скир, редче черен шоколад
- някакви веган крекери
- ром с лимонова сода
- салата ДК зехтин, 1 филия ръжен хляб с кашкавал, вафли
- чай лавандула с мед, дадох и на Вики, дано спи по-дълбоко, че предните вечери ме буди
Вода:
- 7 - 8 чаши
Сън:
- пак се будихме за кратко, колкото да си разваля съня
Най - сладкия сън в тази раничка. ❤️Колкото и да ми е тъжно, скоро ще трябва да се разделим с нея - разпада се от стотиците километри, които е навъртяла. Отдавна мислим дали да вземем самар за планината, но май в крайна сметка ще поръчам същата раница в размер за по-голямо дете, за да ми служи при нужда и в града. Все още е трудно да накарам Вики да върви в една посока, а и бързо се умаря, и ако бързаме за някъде, няма как да стане на собствен ход.
Мнението беше редактирано от Margi на 09.06.21 21:58.
Движение:
- 19 000 крачки
- йога, 50 мин
Храна и добавки:
- Б12, спирулина, пробиотик
- кафе с кокосово масло, кафява захар
- тахан с ко опено семе и мед (който си приготвих за закуска, но успях да изям едва за обяд)
- банан
- кисело мляко с druidess
- ром с лимонова сода
- крем супа от коприва и зеленчуци, ръжен хляб, малко хумус, хапка кашкавал, вафли - доста
- лавандулов чай с мед
Вода:
- 8 чаши
Сън:
- не помня дали се будих, значи съм спала добре
Мнението беше редактирано от Margi на 10.06.21 23:05.
Писах и накрая нета изчезна и всичко потъна.
Накратко: 12 000 крачки, подскоци, лицеви опори, следобед - МЦ йога.
Храната - малко по количество, но прилична, в края на деня - голямо количество шоколад и вафли. Вода - 6 чаши, малко лавандулов чай с мед. Съня беше прекъснат да се търси една количка. Спешно.
Малкия явно надушва кога ще ми идва МЦ и става толкова неконтролируем и ревлив, колкото е и моето желание за тишина и почивка. ??
Мнението беше редактирано от Margi на 11.06.21 22:48.
11.06.21
23:29
казано от Margi на 11.06.21, 22:46:
Малкия явно надушва кога ще ми идва МЦ и става толкова неконтролируем и ревлив, колкото е и моето желание за тишина и почивка. ??
Факт! Не ми се вярваше, но е факт ? Двоен ужъсТ ?
Движение:
- 14 000 крачки, сутринта отидохме до х. Бъндерица - разходихме се безцелно в гората надолу. На мен втори ден МЦ не ми беше до много до нищо, а и времето не беше твърде обещаващо. Отделно, като сложих малкия на гърба си, ми се стори че тежи не 13, а 30 кила поне.
- МЦ йога
Храна и добавки:
- пробиотик
- кафе с кокосово масло и кафява захар
- до изядох останалите няколко лъжички на овеса с коноп на Вики
- на хижата - няколко лъжици кисело мляко с боровинки, половин пържена филия, сникърс
- още едно кафе както сутринта
- сайдер
- на Кринец - бяло вино, шопска салата, омлет със сирене, пържени картофи
- шоколад
- половин чаша лавандулов чай с мед
Вода:
- 4-5 чаши
Мнението беше редактирано от Margi на 12.06.21 22:25.
Движение:
- 6000 крачки. Пътувахме към София. Без йога.
Храна и добавки:
- кафе с кокосово масло и кафява захар
- домашен кекс с мсково семе от рускинята на пазара в Банско
- ягоди
- шоколад
- кайсии
- череши
- няколко домашни шоколадови бонбона
- домат, краставица, препечен ръжен хляб с масло и кашкавал, шоколад
- малко лавандулов чай с мед
Вода:
- 1.2 някъде
Сън:
- непробудно до 7.30
Намерих тази снимка отпреди почти две години. Едно от първите качвания на Виктор на Пирин. Първото беше на 20 дни. ❤️ Тук е на около 4 месеца.
Мнението беше редактирано от Margi на 13.06.21 23:24.