26/05
10 мин. изхвърляне с пудовка 16 кг. - максимален брой повторения.
158 бр. (rock)
100бр. за 06:05 мин. останалите 58бр. до края на 10-те мин.
Редувах ръцете на всяко 10-то повторение.
27/05
5:30 часа сутринта (sun)
5 км. бягане със спускания и баири - 27:18 мин.
Горната част на тялото ми е гипс (tmi) особенно рамената и трицепсите от 140-те лицеви опори в неделя (dull) ( бърпитата ги правя с чиста лицева опора и затова са се събрали толкова много бройки )
Мнението беше редактирано от Vess на 27.05.14 10:18.
27/05
Втора тренировка за днес, след работа у дома :
7 кръга от :
7 тяга с прави крака
7 обръщане от вис
7 пуш преса
7 клек
7 лицеви опори
щанга 30 кг.
Без пускане на щангата в рамките на 1 кръг.
За около 15 мин. лекичко, но стегнато :)
казано от Веселина Иванова на 27.05.14, 09:49:
26/05
10 мин. изхвърляне с пудовка 16 кг. - максимален брой повторения.
158 бр. (rock)
100бр. за 06:05 мин. останалите 58бр. до края на 10-те мин.
Редувах ръцете на всяко 10-то повторение.
27/055:30 часа сутринта (sun)
5 км. бягане със спускания и баири - 27:18 мин.Горната част на тялото ми е гипс (tmi) особенно рамената и трицепсите от 140-те лицеви опори в неделя (dull) ( бърпитата ги правя с чиста лицева опора и затова са се събрали толкова много бройки )
Нещо все се стряскам от пудовката, че е яко кардио.. но май трябва да я пробвам.. Пусни, моля те, едно видео да видя правилното движение
Привет Зозо (wave)
В профила ми има клипчета на изхвърляне с пудовка, ето едно от тях http://shapie.bb-team.org/vesisa/videos/eKx5FfQiVzc
но ако имаш пудовка и никога не си изхвърляла е хубаво първо да ти покаже някой, който владее добре движението :) Не се сещам Боби дали е правил изхвърляния, но можете да отидете при Юри да ти покаже движението :)
И определено си е яко кардио максимален брой изхвърляния за определено време ;)
казано от Веселина Иванова на 28.05.14, 10:45:
Привет Зозо (wave)
В профила ми има клипчета на изхвърляне с пудовка, ето едно от тях http://shapie.bb-team.org/vesisa/videos/eKx5FfQiVzc
но ако имаш пудовка и никога не си изхвърляла е хубаво първо да ти покаже някой, който владее добре движението :) Не се сещам Боби дали е правил изхвърляния, но можете да отидете при Юри да ти покаже движението :)
И определено си е яко кардио максимален брой изхвърляния за определено време ;)
Мерси, Веси. На мен ми се искаше да видя как се прави от човек, който редовно практикува.
Иначе Боби започна да прави преди 1-2 месеца. Дори си поръча 50-килограмова.., но сега покрай коленете, събира прах в залата и никой друг не я ползва :)
28/05
От днес до края на седмицата съм почивкааа (sun)
След обед на лостовете в Богоров :)
2 пъти :
3 набиране
6 лицеви опори
9 клека
2 пъти :
4 набирания
6 лицеви
10 клека
и накрая 9 пъти :
5 набирания
10 лицеви опори
15 клека
Последното трябваше да бъде 10 рунда, ноооооо.....отдавна не бях късала мазол, та.....така дълбоко срязах, та реших да спра до тук (dull)
Набиранията бътерфлай все по - красиви и по - леки :) много съм хепи от факта. Трябва да се снимам пак да се видя дали наистина са станали по-красиви :)
Имаше и един мъж и жена, правеха нещо като комплекс с бягане 200м. + набиране и кофи, и по набиранките разбрах, че са кросфит любители. Заприказвах ги, поканих ги в неделя, дано дойдат. Мъжа каза, че знае за тренировките но не разбрах защо не идвал. Инъче тренирал така от 2 години. Освен това се оказаха познати, децата ни бяха заедно в яслата та сме се виждали доста :)
Жената пък ми направи комплимент, че съм била много силна (wasntme) и съм вдъхвала респект :)
Имах планове да бягам след това, но преваля, после размислих и реших да не тичам в най-големия трафик а да оставя за утре сутрин (sun)
И такаааа :)
Мнението беше редактирано от Vess на 28.05.14 18:45.
казано от Веселина Иванова на 28.05.14, 18:44:
...
Жената пък ми направи комплимент, че съм била много силна (wasntme) и съм вдъхвала респект :)
...
Много надъхват подобни комплименти,нали?
29/05
Днес сутринта 6:00 часа :
6 км. бягане - 32:33 мин.
Инъче какво друго, открих сезона с първи плаж (sun) моренцето беше страхотно :) е, малчо настъпа една пчела,....поду му се пръстчето на крачето но....като първо охапване добре се държа детето.
След вчерашните подвизи на лостовете, днес МТ на горната част - ПАК и ще се кротна само със ранното кардио. Утре ще видим какви ще ги сътворя ;)
казано от Веселина Иванова на 29.05.14, 16:14:
малчо настъпа една пчела,....поду му се пръстчето на крачето но....като първо охапване добре се държа детето.
То е полезно даже. ;) ...само дето е пагубно за пчеличката. :(
29.05.14
17:34
Предполагам, че не е била пчела. Те няма какво да правят на плажа. Ако все пак е била и сте махали откъснатото жило, трябва леко с нокът, да не се натисне торбичката, че ще се доизточи отровата.
казано от Gogo на 29.05.14, 17:34:
Предполагам, че не е била пчела. Те няма какво да правят на плажа. Ако все пак е била и сте махали откъснатото жило, трябва леко с нокът, да не се натисне торбичката, че ще се доизточи отровата.
Ами мисля, че беше пчела, махнах с ръка жилото и после натърках със златен пръстен, така съм чувала. Една жена ни услужи ( аз не нося злато понеже ), подуто му е пръстчето но малко, ще мине :) Благодаря все пак :)
И да, жалко за пчеличката, но....не сме я настъпали нарочно :(
30.05.14
16:00
каква е целта на пеперудените набирания? спокойно може да си направиш бройката със стриктни, я каква си здрава :)
казано от Queen Cobra на 30.05.14, 16:00:
каква е целта на пеперудените набирания? спокойно може да си направиш бройката със стриктни, я каква си здрава :)
Aми по-интересни са ми от обикновенните набирания :) а целта им е да се пести време на комлпексите ;)
30/05
Днес малко фитнес (giggle) да се видя на къде съм ;)
11 рунда без засичане на време, с минимални почивки :
2 обръщане от земя 50 кг.
2 клек 70 кг.
До 45 кг. на вработването на обръщането - от вис
3 пъти :
5 тръстър 40 кг.
10 бърпи
30 мин.пътека - 10 мин. с 12 км/ч, 5 мин. тичане под наклон 7, пак 10 мин. с 12 км/ч, 5 мин. тичане под наклон 7
Голяма скука е това пътеката (dull) трябва да си монтирам чистачки на очилата и да си тичам на воля и когато има дъжд 8-)
Доволна съм, предвид това че не тренирам с тежести сериозни този сезон, силата е там :) Ей така веднъж - два пъти месечно ще ходя за проверка на нивото ;) хехехее
Около час и половина в залата...пппффффф....
Мнението беше редактирано от Vess на 30.05.14 20:09.
31.05.14
09:33
Ех, как те изпуснах този път! (wasntme) докато кажеш “Тръгвам” и вече си обърнала 50 кила 8-)
казано от Radost_nezemnA на 31.05.14, 09:33:
Ех, как те изпуснах този път! (wasntme) докато кажеш “Тръгвам” и вече си обърнала 50 кила 8-)
Хе хе Радост, да...разминахме се този път. Много от днес за вчера са моите възможности да ида в този фитнес и затова така се получи. Като отидох и Яни и Мишо бяха там но приключваха :( та сама си обръщах този път :)
31.05.14
11:37
Ти си най-тихия и внимателен кросфит-ър! ((;
казано от Тала-съм на 31.05.14, 11:37:
Ти си най-тихия и внимателен кросфит-ър! ((;
Ха ха ха, мисля че се получава така, защото не ми тежи достатъчно ;) Скоро трябва да се пробвам да обърна 60 кг. и ще видим там как ще съм :D
01/06
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСЕКИ, КОЙТО СЕ ЧУВСТВА, ЧЕ ИМА ПРАЗНИК (party)
Не знам каква майка съм, лоша ли, откачена ли, но моето дете по повод празника си направи първата Кросфит тренировка :) Толкова усърдно и гордо изпълняваше упражненията, и с такова желание (inlove) съкровище ми е той :) а е едва на 3 г. и 7 мес. Суингоиве с 5 кг. пудовка, совалки прави а на скоковете на стената се качваше и слизаше милото през цялото време. Абее....гордост голяма ми е той. И така въудошевен разказваше после на баща си, много доволен остана :) и след това спа близо 4 часа :D хората си водят децата на сладолед и захарен памук, пък аз ;) хехехехе
Та да си опиша активностите днес :
5 км. бягане - 28:24 мин.
После в Богоров с Вик и тайфата (sun)
КФ комплекс Игра на карти
Скокове на стена 61 см.
Суинг @ 24 кг.
Лицеви опори
Совалки
30 сек. планк
Не помня коя карта на какво отговаряше, само спатията - планкове ( чаках някой от девойките да опишат, че да копирам тренировката, ама може и те мен да чакат :D )
Гадното беше, че всичко що имаше като карти, които отговаряха на совалките се паднаха в началото, а за финал останаха лицевите опори :) крачуните са ми мармалад (tmi)
Мнението беше редактирано от Vess на 01.06.14 21:43.
казано от Веселина Иванова на 01.06.14, 21:35:
Не знам каква майка съм, лоша ли, откачена ли, но моето дете по повод празника си направи първата Кросфит тренировка :) Толкова усърдно и гордо изпълняваше упражненията, и с такова желание (inlove) съкровище ми е той :) а е едва на 3 г. и 7 мес. Суингоиве с 5 кг. пудовка, совалки прави а на скоковете на стената се качваше и слизаше милото през цялото време. Абее....гордост голяма ми е той. И така въудошевен разказваше после на баща си, много доволен остана :) и след това спа близо 4 часа :D хората си водят децата на сладолед и захарен памук, пък аз ;) хехехехе
Приятно откачена, и една от най-добрите майки, които познавам. :)
казано от Маргарита Манева на 01.06.14, 21:52:
Приятно откачена, и една от най-добрите майки, които познавам. :)
Е тук си много права :) за добра, дано да съм такава :) Благодаря ти Марги :)
02.06.14
14:17
Аз като ви гледам теб, Злати и Вик с децата ви и в мен се надигат едни абсолютно непознати чувства - умилявам се от деца и ми се приисква и аз да си имам. Това го приеми като особено голям комплимент :) Иначе аз вчера по случай празника метнах племенницата ми на един лост да се набира (на 2 годинки и малко отгоре е ). Беше супер щастливо детето (wasntme)
казано от Rapuncelina на 02.06.14, 14:17:
Аз като ви гледам теб, Злати и Вик с децата ви и в мен се надигат едни абсолютно непознати чувства - умилявам се от деца и ми се приисква и аз да си имам. Това го приеми като особено голям комплимент :) Иначе аз вчера по случай празника метнах племенницата ми на един лост да се набира (на 2 годинки и малко отгоре е ). Беше супер щастливо детето (wasntme)
Личния пример е много важен, децата са като гъбки, попиват всичко :) Всеки път като кажа на малчо, че отивам да тренирам или че татко му е на фитнес, при въпроса защо ? му отговаряме винаги за да сме здрави и силни :)
В неделя комплекса беше такъв, че позволяваше детето да участва (sun) а у дома на лоста за набиране, през ден или два го катерим да се набира :) с наша помощ разбира се, но важно е желанието у малчо :)
....
...
Супер беше малчугана! Само един съвет - не го натискай. Остави го сам да прояви желание. Дори може леко да му забраняваш ;), ама много леко, колкото да му разпалваш желанието.
Следващия път ще му обърна малко повече внимание, ще видим малко техника и т.н. :)
Мнението беше редактирано от Vic на 02.06.14 15:47.
казано от Vic на 02.06.14, 15:41:
....
...Супер беше малчугана! Само един съвет - не го натискай. Остави го сам да прояви желание. Дори може леко да му забраняваш ;), ама много леко, колкото да му разпалваш желанието.
Следващия път ще му обърна малко повече внимание, ще видим малко техника и т.н. :)
Точно това правих Вик, не съм го натискала, напротив, притеснявах се да не се контузи нещо с пудовката и го спирах, но то твърдоглаво такова като майка си и не ме чува :D, сам искаше да прави всичко :) Аз го доведох с идеята да си рита топката и да си играе неговите си игри, желанието да участва дойде изцяло от него самия. На скоковете даже, видя че не може да скочи, но видя Стефчо на Злати как се качва и слиза и той така :) Всичко копираше едно към едно, като види някой да пие вода и той - мамо, сега трябва да пием вода и нагъва шишето :D
03/06
Сутринта в 5:30 часа в у-ще Богоров (sun)
1600м. 1 мин. почивка
4х400м. с 1 мин. почивка между отсечките
4х200м. с 1 мин. почивка между отсечките
Общо 4 км.
Общо време само на бягането 20:46 мин.
Малко лостове :
10-9-8-7-6-5-4-3-3-2-1
Лицеви опори
х 5 набирания бътерфлай между бройките на лицевите - общо 11х5 набирания
Бягането.....можеше и по добре, но като “прохождаща” отново в това занимание бива :) Първоначално мислех да правя Animal беговия, разликата е, че последните отсечки са по 100м. т.е. 4х100м. но пистата в Богоров е 200м. та....затова 4х200м :)
Мнението беше редактирано от Vess на 03.06.14 15:39.
04.06.14
08:37
Честит рожден ден и тук, Веси ! :) (F) Хубав празник ! (party) (sun)
Честит рожден ден,Веси! Желая здраве на теб и цялото ти семейство ииии мнооого щастливи мигове! (nlove9)
Честит Рожден Ден, Машинке! Много обичана, много здрава и все така усмихната! (party)
ЧРД Веситууу! Да си здрава, все така прекрасна майка, много незабравими емоции и верни приятели! Успех във всяко начинание! (party) (F)
Честит рожден ден! (sun) От сърце желая на теб и всички, които обичаш здраве, щастие и успехи! :)
04.06.14
10:07
Чъръдъ, много щастие и късмет!
Честит рожден ден и от мен! Много здраве, щастие, весели и безгрижни моменти със семейството :) (party)! (cake)
Мнението беше редактирано от Петър на 04.06.14 10:10.
04.06.14
10:54
Честит рожден ден.Много усмивки и успешни моменти в личен и професионален план :)(sun)
Честит Рожден Ден! ДА си жива и здрава и много щастлива, успехи във всичко!
04.06.14
11:41
Честит празник! Бъди много здрава, борбена и заобиколена от любов! (sun)
04.06.14
12:21
Честит Рожден Ден, Веси! От сърце ти пожелавам здраве, щастие, лични, професионални и спортни устехи (F)
Честит рожден ден и от мен! :) Да си здрава, щастлива и всички около теб само да те радват!