Keep running !

Прескочи до:

16.07.14
22:35

16/07

Тъй, уж днес щях да почивам, че утре се глася д пробвам новия фитнес, пък то.....ей тва :

5 кръга :
5 набиране подхват
10 обръщане от вис @ 30 кг.

и още 4 кръга :
10 бърпи
15 суинг до горе @ 16 кг.

И едно актуално фото :

17.07.14
22:33

17/07

Хоп :)
Днес както бях решила, посетих фитнеса, за който имам месечна карта. Емиииии.....много лъскарски, не е по вкуса ми, може би ще отска1чам от време на време....освен това въобще не ми пасна нито лежанката, нито стойката за клек. Огромна зала, ама огромна а само 1 стойка за клек (headbang) 2 лежанки и туй то.....свят ми се зави от машини....пппффф.....

Загрях с това 5 кръгчета :
3 набирания
6 лицеви опори
9 суинга @ 20 кг.

тяга - до 5х2х80кг., 3х5х70кг., 2х10х60кг.
лег - постепенно качване и после 3, 4, 4, 4, 4, 4 @ 45 кг. , 2х8х40кг.
клек - до 3х5х60кг., 3х8х50кг., 2х10х40кг.

И толкоз. Не се товарих много, че....ще забравя още малко как се изпълняват тези движения :D Най-гадно ми беше на тягата, и то заради това, че адски много ми се изплъзваше лоста, изпусках го заради потта, а нали е лъскарска няма ни дунапренче нищо (dull)
Най-съм доволна от лега, въпреки дългото си отсъствие от фитнеса, другия път 50 кг. а ако продължа може и да пробвам с 55кг. :)
Супер неудобна инъче лежанка, някаква ниска....абе лъскарска такава....пппфффф.....
И пак имах въпрос, само това не ме бяха питали - Дали съм завършила спортно училище :D и въпроса дойде, след като си обърнах 50 кг. от вис за да си кача лоста на стойката ;)
Като се замисля от вис за първи път обръщам 50 кг. (party)

Дрън, дрън ама трябва да лягам :)
Изчезвам |-)

Мнението беше редактирано от Vess на 18.07.14 12:06.

Мила

18.07.14
13:02

Значи на 26-ти ще се засечем! ;)

18.07.14
13:23

казано от Мила на 18.07.14, 13:02:

Значи на 26-ти ще се засечем! ;)

:* много ще се радвам :)

18.07.14
16:24

Много сте готини с малкия :)
И си мотивация!

20.07.14
16:59

Благодаря Ти Анн (F)

19/07

5 км. бягане в Морската градина - нямах пауър, краката като гюлета ...

20/07

В Богоров (sun)

5 големи рунда :
3 мин. работа/1 мин. почивка
макс. брой повторения в рамките на 3 мин. от :

3 скока 61 см.
6 лицеви опори
9 суинга @ 28 кг.

1 рунд - 3 кръга + 3 скока + 6 лицеви + 5 суинга = 68 повт.
2 рунд - 3 кръга + 3 скока + 4 лицеви = 58 повт.
3 рунд - 3 кръга + 3 скока + 6 лицеви = 63 повт.
4 рунд - 3 кръга = 54 повт.
5 рунд - 3 кръга + 3 скока от четвъртия = 57 повт.

28-цата ме узори да си призная. Не стигат пудовките и на мен се падна тази хубавица, естествено за моя радост съм + 3 нови пришки (dull) за този комплекс чудесно ми приляга една 24-ка :)

21.07.14
11:22

казано от Веселина Иванова на 20.07.14, 16:59:

...
28-цата ме узори да си призная. Не стигат пудовките и на мен се падна тази хубавица, естествено за моя радост съм + 3 нови пришки (dull) за този комплекс чудесно ми приляга една 24-ка :)

Съвсем целенасочено ти я дадох (devil), нали си вече легионерка (rock). Да не ни излагаш в София ;)

21.07.14
16:03

казано от Vic на 21.07.14, 11:22:

казано от Веселина Иванова на 20.07.14, 16:59:

...

Съвсем целенасочено ти я дадох (devil), нали си вече легионерка (rock). Да не ни излагаш в София ;)

Мхм, знаех си аз :) само дето не знам къде ще спя петък вечер и тези, с които ще пътувам май няма да се връщат събота вечер към Варна и не знам....много сложно взе да става....Уж с една девойка щях да съм в хотел да си наемем, сега пък някаква нейна приятелка я викала в тях да спи....ей такива неща значи....пппффф.....

21.07.14
16:20

казано от Веселина Иванова на 21.07.14, 16:03:

...само дето не знам къде ще спя петък вечер и тези, с които ще пътувам май няма да се връщат събота вечер към Варна и не знам....много сложно взе да става....Уж с една девойка щях да съм в хотел да си наемем, сега пък някаква нейна приятелка я викала в тях да спи....ей такива неща значи....пппффф.....

Някой съфорумник от София да удари рамо?

22.07.14
08:40

казано от Vic на 21.07.14, 16:20:

казано от Веселина Иванова на 21.07.14, 16:03:

...само дето не знам къде ще спя петък вечер и тези, с които ще пътувам май няма да се връщат събота вечер към Варна и не знам....много сложно взе да става....Уж с една девойка щях да съм в хотел да си наемем, сега пък някаква нейна приятелка я викала в тях да спи....ей такива неща значи....пппффф.....

Някой съфорумник от София да удари рамо?

Благодаря Вик ! Днес на обед ще разбера дали ще търся подкрепа за 1 нощувка в София (dull)

22.07.14
15:09

Въпроса с нощувката е уреден, запазихме си стая в един хотел на Цариградско шосе, където и да е това (wasntme)

22/07

Малко лигавене днес в Богоров (sun)

Влизане - 600 м.
Спринтове - 10х100м. почивката - връщане до старта
10 кръгчета :
3 набиране
6 лицеви опори
9 клека СТ
Излизане - 600 м.

И после обратно в реалността - ремонт, боклуци у нас....пппффф....подготвяме стая да правим за дребчо, че вече трябва да става самостоятелен ;)
По-късно днес ще товарим старите мебели и аут, а утре и четвъртък с мъжо ще сваляме тапети (dull) време за тренировки не знам дали ще намеря....но ще се опитам поне.
На всичкото отгоре мъжо е рожденник утре, та и гости ще посрещаме :) здраве да е само, ще се оправя :)

Мнението беше редактирано от Vess на 22.07.14 22:26.

23.07.14
16:23

23/07

Днес пак лигавене ама това лято ще е така :) това ми харесва, това правя :)

40 мин. бягане в Морската градина - км. не ги знам, над 6км. са със сигурност.
50 обръщане и пуш преса @ 16 кг. общо - х 25 на ръка
5 кръгчета :
10 изхвърляне @ 16 кг. дясна
10 изхвърляне @ 16 кг. лява
10 лицеви опори

И се метнахме да сваляме тапети (dull) но за днес толкова, утре пак, малко остана и сме готови :) Сега се залавям с вечеря, че гости чакаме довечера и ще има и (cake)
Да ми е жив и здрав мЪжо и да продължава да ми търпи откачените прищявки и прочие (blush)

23.07.14
18:07

Да ти е жив и здрав, Веси :)
Повече такива мъже като нашите да има :)

24.07.14
20:33

Нека все така те подкрепя Веси, да е винаги до теб и да те радва (F)

24.07.14
20:41

казано от Zozo на 24.07.14, 20:33:

Нека все така те подкрепя Веси, да е винаги до теб и да те радва (F)

Благодаря Зозо, дано :)

Днес изцяло работа из къщи, последни довършителни неща в кандидат-детската стая и то деня мина...Сега стягам багажа за Легиона, ще готвя и за младежите, че остават без мен за първи път (wasntme)
Потготвила съм се физически и психически за калта в събота, дано видя и Мила :) но се очертава цял ден да съм на Легиона така, че ще се видим :)

Утре планирам раздвижване сутринта, но после ще опиша какво, че не съм решила :)

Ооо, ще идваш на легиона :) И аз съм там, нашето стартово време е от 11. Вие от колко сте ? Дано се видим :)

25.07.14
06:59

казано от Графиня фон Дачева на 24.07.14, 23:38:

Ооо, ще идваш на легиона :) И аз съм там, нашето стартово време е от 11. Вие от колко сте ? Дано се видим :)

Ооооо супер, и ние сме от 11 часа :)

Ти да не си се записала в нашия отбор ? Спорт революшън? :)

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 25.07.14 08:24.

25.07.14
08:30

казано от Графиня фон Дачева на 25.07.14, 08:24:

Ти да не си се записала в нашия отбор ? Спорт революшън? :)

Нееее, ние всички идваме от Варна и отбора ни се казва irun :)

Суперрр, ще се засечем значи, ако те видя - свиркам :)

25.07.14
10:32

казано от Графиня фон Дачева на 25.07.14, 08:37:

Суперрр, ще се засечем значи, ако те видя - свиркам :)

Да да, при всички положение ще се засечем (sun)

25/07

Днес сутришно бързо раздвижване, ей така...за тонус :)

5 кръгчета :
10 бърпи
10 гоблет клек @ 16 кг.

още едни 5 кръга :
10 тяга 2х16кг.
10 лицеви опори

планкове :
преден - 2х1мин.
странични - 2х1мин. на всяка страна

Утре ще видим колко съм фит ;) кое как ще премина и дали ще има препятствие, което няма да мога да мина ...
Ще разкажа после подробно :)

25.07.14
11:15

Успех Веси!

25.07.14
12:50

Успех!

Успех и от мен Веси :*

27.07.14
09:16

Привет на всички :) Прибрах се жива и здрава :)

26/07 - впечатление от LEGIONRUN

Първо запознах се с Мила и Нора :) Страхотни усмихнати момичета :) Мила е много сладка :) Жалко, че после на партито никой не видях, но имаше толкова много хора, че....
Ние стартирахме в 11 часа, съвпаднахме с всички от Спорт Революшън, но така и не можах да видя Графиня Фон Дачева....
Като цяло мога да кажа, че наистина си е събитие веднъж в живота. Имам предвид, че повечето от препятствията да не кажа всички, няма къде другаде да ги катеря, лазя и т.н.
Много кал, много високи рампи за прескачане, добре че си имахме 4-ма мъже та да ни повдигат :)
Лично аз съм много доволна от моето представяне, преминах всички съоръжения, ходих по дървена греда без да цопна в реката, лазих в кал ( докато отгоре някой те полива с  с вода ) катерих се по дървени съоръжения по въже, имаше едно където трябваше с ръце да се предвижиш напред висейки на лостове ( тук съм много доволна, защото го минах, защото повечето жени ги затрудняваше )
А почти на финала беше една рампа, която е висока 6 м. и трябваше да преминем. На 6 или 7-та засилка вече успях, страхотно предизвикателство :) Имаме страшно много снимки, но нека ги качат и ще споделя :)
Та така :)
Имаше и много пропуски разбира се, много хора ни пускаха на старта на веднъж и много се чакаше на някой от съоръженията, но....въпреки това много се забавлявах :)
Най-хубавото е, че пораженията ми са единствено охлузена ръка още от първата стена и болка в дясната китка, явно при някой от паданията ;)

Мила

27.07.14
09:28

:* Аз бях там до около 14:00 и се оглеждах да те видя...но наистина имаше адски много хора. Явно първата рампа е охлузила на всички ръцете:Д
Иначе да, не сме само форумни спортисти, стига по-често да се организират подобни състезания (sun)
Между другото, 6 метровата рампа ми е любима, издрапах я от първия път, тези трупчета вместо крака дето имам добре ми послужиха:Д

Радвам се, че те видях, та дори и за 10 минути разговор (F)

Мнението беше редактирано от Мила на 27.07.14 09:30.

27.07.14
09:35

казано от Мила на 27.07.14, 09:28:

:* Аз бях там до около 14:00 и се оглеждах да те видя...но наистина имаше адски много хора. Явно първата рампа е охлузила на всички ръцете:Д
Иначе да, не сме само форумни спортисти, стига по-често да се организират подобни състезания (sun)
Между другото, 6 метровата рампа ми е любима, издрапах я от първия път, тези трупчета вместо крака дето имам добре ми послужиха:Д

Радвам се, че те видях, та дори и за 10 минути разговор (F)

Разминали сме се, защото аз до към 13:30 още бях на т.н. ” душове ” после докато се преоблека там по поляните и да влезем вече на партито, Вие сте тръгнали :)
А тая рампа мен ме узори, стигам до средата, една педя не ми стига за да се хвана за тениските, които ми подаваха и газ обратно на долу....и така до като най-накрая успях. Мен най ме изкефи висенето и предвижването на ръце по лостовете :)
Определено физическата подготовка помогна много :) Както казва Мила, не сме само форумни спортисти (muscle) А охлузването беше много гадно, охлузих се не докато се катерих, ами при спускането после от другата страна....

Мнението беше редактирано от Vess на 27.07.14 09:36.

Мила

27.07.14
10:34

Висенето и придвижването беше супер наистина. Всички девойки от нашия отбор го минаха, което ме втрещи :Д На мен лявата длан ми е разрдрана и тъй като за мен не беше вариант да заобиколя препятствието, се покатерих най-отгоре като маймунка и лазих по гредатата до края :D

27.07.14
16:19

27/07

То е ясно, че емоциите ще ме тресат още дълго време :) да взема да си опиша и днешната активност :

Богоров с Вик и тайфата (rock)

20 мин. в рамките на 1 мин. следното :
1 обръщане и пуш преса @ 16 кг. дясна
1 обръщане и пуш преса @ 16 кг. лява
3 набирания
6 лицеви опори
9 клека
Остатъка от минутата - почиваш.
Моя резултат е 20/20, 40 обръщания и преса, 60 набирания, 120 лицеви и 180 клека за 20 мин. (rock), ние сме МАШИНИИИИИИ (rock) Поддържах еднакво темпо през всичките минути, само ме е яд, че отново скъсах не мазол ами мазолИ ( само на лявата ръка са 3 ;( ) и 1 на дясна и се наложи, последната минута набиранията да са с отскок :( ..... много ме е яд, не можаха ли да се скъсат на последната минута ами - 3-4 мин. по-рано.... Няколко правих със скъсани, но не издържах на болката и на последната набиранията със скок.... горките ми женски, нежни ръчички :( хлъц...хлъц...хлъц...

После преден планк - 8 интервала 20/10 и Вик каза повече няма да Ви мъча за днес :) урааааааа 8-)
Газ у дома и плажчеее (sun) Мъжо оставил дребен на бабин дом и размазване сами на плажа :) Сега се чудя кога да отивам да бягам :P май ще се става сутринта (grin)

Мнението беше редактирано от Vess на 27.07.14 16:24.

Веси и аз се оглеждах за теб, но не те видях :( Малко трудно щеше да ти е да ме разпознаеш сред 70 спартанци с червени наметала и бойно снаражение хаха а пък после с калта  - съвсем :) Беше уникално.. надявам се на следващо подобно мероприятие да се засечем.. :) Аз имам синки и драскотини навсякъде - най-вече от рампите, на които ни повдигаха мъжете и се плъзгахме надолу по тях.. и от калния ров така пльоснах на по-дълбокия, че ми влезе кал и вода в ухото, та още ми е леко заглъхнало :Д На първата рампа май не успях да се одраскам никъде. Не знам дали разбрахте от суматохата, но едно от нашите момичета припадна в контейнерите с лед и после й оказаха помощ медици.. много се стреснахме, но слава богу всичко е наред с нея. Та опасно си е.. не е шега работа, неслучайно се подписва и декларация в началото :)

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 27.07.14 17:37.

28.07.14
13:20

Качвам малко снимки и изчезвам, че работа....
Там където съм с гръб, ще ме познаете по голямото дупе :D и кръстосаните презрамки на гърба :)
А за вчерашната тренировка, както винаги Вик ме е потрошил (dull) цялата съм в мускулна треска....

Мнението беше редактирано от Vess на 28.07.14 13:36.

28.07.14
13:39

Много яко изглежда. (party)

28.07.14
13:50

казано от Маргарита Манева на 28.07.14, 13:39:

Много яко изглежда. (party)

Да Марги, супер беше :) Готова съм за нинджа :D Нямам снимки от много от препятствията, но ако видя нещо ново ще пусна пак :)

28.07.14
23:20

казано от Веселина Иванова на 27.07.14, 16:19:

27/07

То е ясно, че емоциите ще ме тресат още дълго време :) да взема да си опиша и днешната активност :

Богоров с Вик и тайфата (rock)

20 мин. в рамките на 1 мин. следното :
1 обръщане и пуш преса @ 16 кг. дясна
1 обръщане и пуш преса @ 16 кг. лява
3 набирания
6 лицеви опори
9 клека
Остатъка от минутата - почиваш.
Моя резултат е 20/20, 40 обръщания и преса, 60 набирания, 120 лицеви и 180 клека за 20 мин. (rock), ние сме МАШИНИИИИИИ (rock) Поддържах еднакво темпо през всичките минути, само ме е яд, че отново скъсах не мазол ами мазолИ ( само на лявата ръка са 3 ;( ) и 1 на дясна и се наложи, последната минута набиранията да са с отскок :( ..... много ме е яд, не можаха ли да се скъсат на последната минута ами - 3-4 мин. по-рано.... Няколко правих със скъсани, но не издържах на болката и на последната набиранията със скок.... горките ми женски, нежни ръчички :( хлъц...хлъц...хлъц...

После преден планк - 8 интервала 20/10 и Вик каза повече няма да Ви мъча за днес :) урааааааа 8-)
Газ у дома и плажчеее (sun) Мъжо оставил дребен на бабин дом и размазване сами на плажа :) Сега се чудя кога да отивам да бягам :P май ще се става сутринта (grin)

Веси, кога почиваш, бре жена?
Чета, чета, и все не разбирам кога намираш време за всичко, което правиш.. (wasntme) и как постигаш тези резултати... Чудесна си! (F)

29.07.14
08:54

Хе хе, благодаря Зозо но почивам :) Ето вчера например имах планове да бягам, но нещо машинката ми явно прегря и сдаде багажа, та....едвам изкарах на работа, нещо ми се скапа стомаха, нямах апетит ( това за първи път в живота ми се случва (wasntme) ) за целия ден съм яла 3-4 ч.л.тахан с мед, 1 праскова и резен диня, туй то.....
Днес се чувствам доста добре вече, дано остане време довечера за трен ;)
Но почивам си аз, не е като да не почивам :)

А за комплекса от неделя ми е един от любимите, уж нищо и никакви бройки, Ъъъъ  3 набирания, какво е това песен, да ама.....от вчера насам съм Робокоп :D едвам се събличам, а ако трябва да клекнааааа.... (giggle)

30.07.14
21:50

30/07

Тъй, след откачения понеделник, в който едвам стоях на краката си .... почивах и вчера и днес всичко си дойде на мястото :)

Сутринта :
5 км. бягане - 26:49 мин. ЛР

След работа :
5 кръгчета :
5 изхвърляне от вис @ 30 кг.
10 бърпита

и още 5 кръга :
12 лицеви опори
16 скачащи напада

Ти да видиш !!! и за бягането и за изхвърлянето !!! При положение, че преди повече от година макс-а ми на изхвърлянията беше 37,5 кг. чак се изненадах че ги изхвърлих от вис 30-те, че и 5х5 :) а това движение правя толкова рядко (wasntme)

Мнението беше редактирано от Vess на 31.07.14 09:06.

01.08.14
08:46

31/07

И в този ден активности имаше, но днес ще се почива :)
На стълбите на паметника на Българо-Съветската дружба във Варна:

Загрявката беше най-долу до пилоните 3х10 бърпита
После газ нагоре набегом
И горе :

7 пъти :
10 лицеви опори
качване на стълбите и слизане
5-те рунда за 9 мин. точно, после решихме с Яни още 2 да направим :)

След това :
7 пъти 10 скачащи напада х ( 5 на крак )
Планк 8 интервала 20/10

Супер доволна и тонизираща тренировка :)

Мнението беше редактирано от Vess на 01.08.14 08:47.

01.08.14
11:07

7 пъти целите ли ги качихте?! (npres) (npres) (npres) няма по-ококорена емотикона...

01.08.14
11:15

казано от Radost_nezemnA на 01.08.14, 11:07:

7 пъти целите ли ги качихте?! (npres) (npres) (npres) няма по-ококорена емотикона...

Не Радост, само тези, които са на снимката :) най-горе последните без големите площадки :)

04.08.14
08:55

Тия дни ей това :)

02/08

10 км. бягане
5 км. сутринта в 8:30 часа
5 км. среднощно приключение в 24.00 часа :) Много яко беше и направих с 2 мин.по-добро време от сутришното бягане ;)

03/08

Реших, че един ден в седмицата ще спя докато се събудя сама, а не с аларма ;) та пропуснах Богоров, но пък направихме страхотен плаж, после шетане из нас и в късния неделен следобед атакувах лостовете :)

Комплекса :
50 набирания бътерфлай
200 м. изминати с 6 ходещи напада + 3 лицеви опори
За около 17 мин. някъде, много се забавих на набиранията :( крайно време е да се науча да ползвам ръкавици ;( A нападите нещо почвам да не ги усещам тия 200 м. (wasntme) ще трябва да почвам да въртя 2х200м. явно (wasntme)

И такааааа :)

Мнението беше редактирано от Vess на 04.08.14 11:14.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1