О, не...ти сериозно ли смесваш варени яйца с тахан?!?! (puke) А аз си мислех че моята комбинация на тахана с кафе е прекалено... :D
казано от Kuroi Kenshi на 17.09.14, 11:17:
казано от Веселина Иванова на 16.09.14, 22:23:
Храната :
9.00 - 2 варени яйца*, 1 с.л.сусамов тахан, 1с.л.мед* и 5 фурми ( това всичкото на бъркоч (blush) )Звучи много апетитно!Нахално ще открадна идеята (ако може). :Р
Поздравления за горското бягане ! Изключително предизвикателство е.Все си мисля,че дългата дистанция изисква повече психическа сила отколкото физическа и за това е предпочитан метод за мен.
Да, определено е повече изпитание на психиката от колкото на физиката, поне за мен :)
Комбинацията и на мен ми допадна, много и то, на яйцата с 1 л. тахан и другите неща, пробвай :)
Марги не знам какво чудно има в комбинацията, на мен лично ми допадна. Аз пък веднъж пробвах твоята комбинация от тахан с лимон и честно казано....го изхвърлих :x Въпрос на вкус.
Мнението беше редактирано от Vess на 17.09.14 11:38.
казано от Веселина Иванова на 17.09.14, 11:30:
Марги не знам какво чудно има в комбинацията, на мен лично ми допадна. Аз пък веднъж пробвах твоята комбинация от тахан с лимон и честно казано....го изхвърлих :x
Мда, вкусове всякакви. ;) За мен тахан с яйца е като сладолед с чесън. ;)
Мнението беше редактирано от Margi на 17.09.14 11:42.
казано от Маргарита Манева на 17.09.14, 11:38:
Марги не знам какво чудно има в комбинацията, на мен лично ми допадна. Аз пък веднъж пробвах твоята комбинация от тахан с лимон и честно казано....го изхвърлих :x
Ами да, то и шоколади с люта чушка има, нали така ;)
Пак казвам, въпрос на вкус :)
Мнението беше редактирано от Vess на 17.09.14 14:24.
17/09
Честит имен ден на всички празнуващи днес, както и Честит празник на София и софиянци !!!
Днес след работа на зала. Купих си и карта, та да няма скатавка ;) Реших да е лека и приятна тренировка, постепенно ще качвам килограмите. Плана е да си върна миналогодишните 100 кг. тяга, 80 - клек, 50 кг. - лег, пък живот и здраве може и да ги мина ( но не ми е цел на този етап ).
3 пъти :
10 лицеви опори
15 клека СТ
раменна преса - до 5-5-5-5-5*30кг.
клек - до 5-5-5-5-5*60кг.
4 кръга :
кофи - 5-5-5-5
лег - 5-5-4-4*45кг.
напади с 2х10кг. - 10-10-10-10
малко набиране - 2, 4, 2, 4
Храната :
9.00 - 2 шоколадови бонбона почерпка в офиса, палачинка от 3 яйца* и 1 банан
12.30 - пилешки крилца печени, салата зеле, ред шоколад
20.00 - салата домати, краставици, лук, магданоз, сиренце, 3 варени яйца*, кафяв ориз варен с грах и царевица
21.30 - бяло грозде
Мнението беше редактирано от Vess на 17.09.14 21:47.
казано от Веселина Иванова на 17.09.14, 14:22:
казано от Маргарита Манева на 17.09.14, 11:38:
Ами да, то и шоколади с люта чушка има, нали така ;)
Пак казвам, въпрос на вкус :)
Аз пък си кисна овеса с кафе :D :D
18/09
Днес само храна и МТ на крачуните и раменцата ;)
9.00 - 3 варени яйца* поляти с мед* ;)
11.30 - 2ч.л.сусамов тахан с мед* и какао*
13.00 - 1 домат, маслини, печено пилешко филе
16.00 - 1 ябълка
19.00 - салата домати, краставици, лук, маслини, кашкавал, 4 яйца* в масло и малко от снощния кафяв ориз, 5 - 6 фурми
Спи ми се (dull) Към 21.00 часа къпя малкия, после аз и в леглото |-)
19/09
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
Тръстър @ 2х16кг.
Бърпи
Набиране надхват из между бройките тръстъри и бърпита - 1, 1, 2, 2, 2
Набиране подхват през 90 сек. - 3, 4, 2, 2, 5
Храната .... не е за описване днес, от всичко по много :x
- овесени ядки с фурми, стафиди, какао и банан
- 1 домат, 1/2 краставица, свинско печено на фурна, маслини
- няколко соленки някакви на почерпка в офиса, шепа печени бадеми и лешници
- салата домати, краставици, лук, маслини, печени картофки със свинско месце, 1 черен шоколад (tmi) бляк.....ама ми е едно такова готиноооооо :)
Утре сутринта бягане, и после заминаваме малко на гости на систъра и разходка из околностите :) В неделя зала (muscle)
Мнението беше редактирано от Vess на 19.09.14 21:52.
20/09
6 км. бягане сутринта на гладно - 33:13 мин.
21/09
10 рунда без засичане на време, с мин. почивки :
2 тяга 80 кг.
2 тръстър 40 кг.
лег - 3-4-4-4-4*45кг.
4 рунда за финал от :
5 бърпи с набиране надхват комбо
20 напада @ 20 кг. лост ( х 10 на крак )
Храната вчера не я помня много, много...ще я пропусна. Бяхме на разходка из Исперих и околностите, после на гости с нощувка в Шумен и днес обратно във Варна.
Храната днес :
10.30 - половин парче от домашната баница на систъра :)
13:30 - домати и краставици, маслинки, 5 яйца* в масло
16.30 - грозде бяло*, 2 бисквити РК и няколко фурми ( 3-4 )
20.00 - предстои салата домат, краставица и лук, маслини, купичка леща и 3 яйца*
Последните 2 рунда от 10-те :
Мнението беше редактирано от Vess на 21.09.14 19:35.
22/09
Честит празник България :)
Днес дълго бягане - 10,5 км. за време 1 час 3 мин. и 5 сек.
Добре се получи, еднакво темпо през цялото време, дишането и то добре, крачката също :) Малко горещичко беше, не очаквах но...това е положението, от утре дават дъжд и студ (rain)
Манджорното :
9.00 - кафе горчиво, овес с фурми, банан, стафиди и какао
12.00 - ябълка
13.30 - 3 варени яйца*, розови домати, маслинки
15.00 - нес кафе с кокосова захар*
19.00 - салата домат, корнишони и лук, маслини, скумрия печена на фурна
21.00 - 5 бисквити РК с мед* (blush)
Аз отлепям |-)
22.09.14
22:14
Направо ни отвя с това тичане! :) Докато те зърна, каза “Здрасти!” и изхвърча! :D
казано от Златина Цонева на 22.09.14, 22:14:
Направо ни отвя с това тичане! :) Докато те зърна, каза “Здрасти!” и изхвърча! :D
Хахахаха Злати, верно ли профучах край Вас :D
23/09
Днес е почивен от към тренировки, само лигавене у дома :
Лицеви опори - 12, 14, 14, 14, 16
Набиране надхват - 3, 3, 3, 3, 3
Храницата :
- 3 варени яйца* поляти с мед*
- 1 домат, скумрия печена на скара, маслини
- 2 сусамки с мед ( 35 гр. едната )
- 1 оризовка, 1 праскова
- салата домати, краставици, лук и магданоз ( шарлан, винаги салатите ми вечер са с шарлан или зехтин ), маслини, скумрия печена
Още обмислям кое, как, кога и какво да тренирам :) Две тренировки тежко ще имам седмично ( ще гледам да са основно лег, тяга, клек, тръстър ей такива неща ), минимум 3 бягания да имам седмично и другото както доЙДЕ, ще ми се и да почивам добре :) И тъййййййй (makeup)
Нова книга зарибявка си имам и изчезвамммммм (mooning)
Мнението беше редактирано от Vess на 24.09.14 11:42.
23.09.14
22:37
казано от Веселина Иванова на 23.09.14, 21:39:
Направо ме хвърляш в джаза с комбинациите от храни, които правиш напоследък! :D Евала!
Сори, ама не можах да се сдържа! (blush)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 23.09.14 22:37.
казано от Златина Цонева на 23.09.14, 22:37:
Направо ме хвърляш в джаза с комбинациите от храни, които правиш напоследък! :D Евала!
Сори, ама не можах да се сдържа! (blush)
Да, явно на доста хора им е странно кое как си похапвам, но вече съм толкова изчерпана от варианти какво да закусвам, че.....изтрещях и аз :D Между другото е много вкусно варени яйца с мед (mooning), който иска, нека опита, нищо няма да му стане (clap)
казано от Златина Цонева на 22.09.14, 22:14:
другото както доди
Веси..(wasntme)
казано от Juls на 24.09.14, 11:25:
доди
Веси..(wasntme)
Хахахаха, знаех си че ще има реакция ;)
Знам как е правилно, споко :P
Със страх ще си попълвам дневника вече (giggle)
Мнението беше редактирано от Vess на 24.09.14 17:29.
24/09
Лицеви опори - 10, 10, 10
Клек СТ - 15, 15, 15
Клек - 3-3-3-3-3*70 кг., 5-5-5*60кг., 10*50кг.
В почивките:
5х3 кофи
5х3 набиране подхват
Лег - 5*45кг., 3-3*50кг., 5-5-5*45кг.
Кофи - 4, 4, 4, 4, 5
25/09
5 км. бягане - 26:46 мин.
Храната :
- палачинка от 3 яйца* и 1 банан
- шепа сурови ядки, 1 домат, сусамка с мед* ( 70гр. )
- 3 оризовки, мед*
- салата домат, краставица, лук и магданоз, маслини, 1 варено яйце*, купа леща*
Днес няма да тренирам, МТ на бедрата от клековете в сряда, снощното бягане ги довърши. Също така МТ на рамената, ужасна (dull)
От тази сутрин започнахме да ядем цялото семейство по 1 с.л. на гладно смес от лимони, джинджифил и мед ( дребен - 1 ч.л. че му люти ).
Върти ми се в главата да намаля месото до 1 или 2 пъти седично, ще видим. Ще наблегна на яйцата и може би риба.
Мнението беше редактирано от Vess на 26.09.14 09:52.
казано от Веселина Иванова на 26.09.14, 09:50:
25/09
Върти ми се в главата да намаля месото до 1 или 2 пъти седично, ще видим. Ще наблегна на яйцата и може би риба.
И аз напоследък наблягам на рибата и от време на време калмари (sun). Забелязах, че от пилешкото напр. редовно задържам вода, въпреки че купуваме само пиле Duc, което е по-качествено.
А ти защо искаш да намалиш месото?
казано от Zozo на 26.09.14, 14:26:
25/09
Върти ми се в главата да намаля месото до 1 или 2 пъти седично, ще видим. Ще наблегна на яйцата и може би риба.И аз напоследък наблягам на рибата и от време на време калмари (sun). Забелязах, че от пилешкото напр. редовно задържам вода, въпреки че купуваме само пиле Duc, което е по-качествено.
А ти защо искаш да намалиш месото?
Ами честно казано взе да ми втръсва а и не мисля, че имам толкова голяма нужда от месо, колкото приемам :)
И другата причина е, че все по-трудно ми е да намирам качествен източник на месо, докато с яйцата ми е по-лесно.
26.09.14
21:47
смес от лимони, джинджифил и мед
В какво съотношение ги смесваш?
казано от Златина Цонева на 26.09.14, 21:47:
смес от лимони, джинджифил и мед
В какво съотношение ги смесваш?
Злати, сложих един средно голям корен джинджифил, 2 лимона ( с кората ) и 3-4 с.л.мед. С с-образния нож на робота, накълцах корена и лимоните и после добавих меда. Получи се добре.
Мнението беше редактирано от Vess на 27.09.14 09:21.
27/09
Дъжд и вятър днес във Варна.
Снощи бяхме на мероприятние до късно, и съответно реших да се наспя днес и пропуснах бягането с Irun, но в 11 часа отидох на откритата тренировка по Ориентиране в Морската градина. Кратко беше като трасе, но...утре ще си направя пак тичане и ще си покрия бягането за седмицата.
2 км. бягане
Лицеви опори - 10, 10, 10, 13, 13, 14, 14 ( 84 )
Набиране подхват - 2, 3, 4, 3, 4, 4, 4 ( 24 )
Храната :
- 1 с.л. мед* с лимони и джинджифил
- 4-5 с.л.кус-кус с мед*, 1 банан
- 1 домат, няколко маслини, 5 яйца на тиган*
- 3 сини сливи, бяло грозде
- салата домати, краставици, лук, маслини, печени зеленчуци на фурна ( тиквички, зелен пипер, моркови, лук и домати ) и 1 (beer)
- 2 кафенца с кокосова захар* за деня
Мнението беше редактирано от Vess на 27.09.14 21:12.
28/09
Дъжда спря още снощи, но вятъра продължи и днес до късен следобед.
3 пъти като загрявка :
10 лицеви опори
15 клека СТ
тяга - до 2-2-2*90кг., 5-5-5*80кг., 10*70кг.
5 кръга :
5 раменна преса 30кг.
10 напада 30 кг. ( х 5 на крак )
На бегом до нас да оставя раницата и газ навън :
5 км. бягане със силен насрещен вятър и поне 1км. качване баири - 27:50 мин.
Храната :
- кафе горчиво + макарони на фурна с кокосова захар*, яйца* но без мляко
- 1 домат, 1/2 краставица, 4 яйца* в масло
- 1 морков, 5 бразилски ореха, нес кафе с кокосова захар*
- обичайната салата вечер + маслини, кашкавал, снощните печени зеленчуци на фурна и 2 варени яйца*
Утре ще се опитам да стана за бягане, нещо не мога се нагодя да ставам пак, ужасно много ми се спи сутрин |-)
29/09
Днес почивка от спортни занимания. Почти цялата съм в МТ (dull) пак ... особено отзад :D (гърба и д*то ). Ще се опитам, но този път наистина да ги лекувам с ранно ставане и бягане.
Храната :
- 1 банан, малко тахан* с мед* и какао, 1 домашен суров бонбон ( почерпка от колежка за РД )
- 1 краставица, бяла риба печена, маслини, 1 шок.бонбон
- 2 оризовки намазани с остатъка от тахана* с мед* и какао
- салата червено цвекло, моркови и ябълка (inlove) превъзходна просто, маслини, печени картофки на фурна
Дес работа като за понеделник в офиса (tmi) чувствам се все едно е края на седмицата. В намален състав сме вече втори месец и почва да ми се отразява умората ...
Къпим се с дребен и лягам с него |-)
Мнението беше редактирано от Vess на 29.09.14 20:48.
30/09
Сутринта 6.00 часа :
4,5 км. бягане - 26:19мин.
Голяма борба беше да стана |-) а и е така тъмно сутрин, че.....аха аха да се върна обратно в леглото....
Храната :
- 1 бисквита* 80гр. ( пълнозърн.брашно, трастикова нераф.захар, белгийски шоколад и лешници ), 1 банан
- 1 краставица, скумрия на скара, маслини
- 2 малки ябълки
- салата домат, краставица, лук и магданоз, маслини, купичка бял бобец и няколко скилидки чесън :P
Дребсън умира да го запишем на футбол :) утре отивам да го записвам (inlove) вече спортуващите ставаме трима :)
Разходите се увеличават, но за него съм готова да се лиша аз от карта за фитнес, но детето да спортува :) Аз ще си бягам, лицеви, набиранки и пудовки ако трябва, но него няма да лиша от спорт.
01/10
Днес тренировка в залата. Май ще оставя само 2 тежки тренировки в седмица, другото бягане. Чувствам се идеално така, силата държа, даже върви нагоре, достатъчно ми е на този етап за това, което искам да постигам и поддържам. Ще разредя домашните набиранки и лицеви, не ми остава време да почивам така...а искам и повече време вечер с детето :)
10 рунда :
2 силово обръщане 50 кг.
2 клек 70 кг.
и 5 пъти завъртях :
кофи - 5-5-5-5-5
лег - 3-3-3-3-3*50кг.
Толкоз, че нямах време никакво. Другата седмица на лега мисля да сложа 55кг. Ще ги бутна :)
Храната :
- 1 пълнозърнеста бисквита* с белгийски шоколад и лешници 80гр.
- салата зеле, целина и морков, пилешко филе на скара
- сусамов тахан* с мед* и какао
- салата червено цвекло, морков и ябълка, маслинки, купичка бобец
Ай, лека че утре пак ставане по тъмно.
Мнението беше редактирано от Vess на 01.10.14 21:52.
02/10
Днес ден за бягане :)
6 км. бягане - 33:00 мин. :) Мислех да е по-дълго бягане, но размислих след като се сетих, че събота ме чакат 10 км. Планирам да участвам в едно благотворително бягане и към редовните 5, ще добавя още 5 км.
Хапнах следното :
- 1 банан и 1 лимон с мед*
- салата зеле, морков и целина, скумрия на скара, 1 сусамка 60гр.
- доста печени фъстъци и 2 някакви домашно приготвени дребни сладки на почерпка в офиса
- салата моркови, ряпа и червено цвекло, маслини, 3 яйца* на тиган, 5 фурми
Мисля е излищно да споменавам каква жестока МТ имам на трапеца, отзад перките и предното рамо (dull) Краката са ОК :)
Утре ще се почива (nod)
Познайте къде отивам ;) Мъжо замина на футбол а аз гепам книжката и отлепям (mooning)
Мнението беше редактирано от Vess на 02.10.14 22:02.
казано от Веселина Иванова на 01.10.14, 21:50:
Другата седмица на лега мисля да сложа 55кг. Ще ги бутна :)
Гепил съм си и аз книжката /шофьорската де/ и отлепям ... в твоя вилает!Та ,спотър имаш за 55 кила ,мисля повече ще бутнеш дори! ;) /ако не друго ,то поне умея да мотивирам :D /
казано от sapuna на 02.10.14, 22:07:
казано от Веселина Иванова на 01.10.14, 21:50:
Другата седмица на лега мисля да сложа 55кг. Ще ги бутна :)
Гепил съм си и аз книжката /шофьорската де/ и отлепям ... в твоя вилает!Та ,спотър имаш за 55 кила ,мисля повече ще бутнеш дори! ;) /ако не друго ,то поне умея да мотивирам :D /
Ако ще си ми спотър, ще сложа дирекшън 60 тогава :P
03/10
Тук нищо за отбелязване. Почивка от спорт, разходка с детето след работа, пазаруване и такива обичайни неща :) Храната не я помня ;)
04/10
11 км. бягане - 5+5+1
Първите 5 км. с Irun - 27:15 мин.
Половин час пауза имаше, малко кофти че поизтинах така, но....няма угода :)
Вторите 5 км. на благотворително бягане за закупуване на ехограф за детското отделение по хематология и онкология в болница Св.Марина Варна - 27:52 мин.
Последния 1 км. беше от Морската до колата, че бях много морка а имаше тънък пронизващ ветрец, време нямам засечено :)
Храната пак не ми се описва подробно ами каквото се сетя : банан и 3 ч.л.фъстъчено масло, краставици, риба, маслини, ябълка, нес кафе с мед*, салата зеле, цвекло и моркови, маслини, варени картофки, 1/2 свинска пържола печена
Лягам, имахме гости и умирам за сън вече |-)
(mooning) дъблирах пост (blush)
Мнението беше редактирано от Vess на 04.10.14 23:49.
05.10.14
08:37
Как се запали толкова по бягането, Веси? Мислех, че размахването на пудовки и щанги ти е по на сърце :) Сега ще надминеш Наталия по кардио :)
Добре ли ти се отразява - на организма, на здравето, на другите тренировки? По-добре ли се чувстваш в сравнение с периода преди активното кардио? Не ти ли се натоварват много коленете, особено по асфалта, пресечените терени?
Правя си лично проучване , ако на старини реша да се раздвижа. (засега само ако ме гонят кучета :) но със сигурност ще ме настигнат )
казано от Queen Cobra на 05.10.14, 08:37:
Как се запали толкова по бягането, Веси? Мислех, че размахването на пудовки и щанги ти е по на сърце :) Сега ще надминеш Наталия по кардио :)
Добре ли ти се отразява - на организма, на здравето, на другите тренировки? По-добре ли се чувстваш в сравнение с периода преди активното кардио? Не ти ли се натоварват много коленете, особено по асфалта, пресечените терени?
Правя си лично проучване , ако на старини реша да се раздвижа. (засега само ако ме гонят кучета :) но със сигурност ще ме настигнат )
Мира, казвала съм го и друг път, аз не съм започнала да бягам сега, правих го още преди да забременея и родя, но тогава не съм описвала тук тренировките си. Всъщност май имах дневник тогава... но това беше някъде 2008г - 2009г.
Аз съм кардио ориентирана по природа :D , имам стаж от 10 год. и над тренировки по Тае-Бо и от там ми е страстта по кардиото. След като родих даже правех основно кардио. След това дойдоха тежестите, хареса ми и зарязах кардиото. Но от известно време, миналата зима като правихме КФ комплекса Мърф и едвам изкарах 2х1600м. бягане, след това и организираното бягане 5кмрън всяка събота, реших че пак ще си върна предишната форма в бягането. И така. Първата любов се помни вечно ;)
В момента не съм зарязала пудовките и щангите, съвместявам бягането с тях. Просто виждам, че няма смисъл от толкова трепане всеки ден, имам нужда и от почивка, така даже виждам резултат :) Два пъти седмично имам тежести и 3 пъти бягане. Имам нужда и от време за семейството си, ще го разберете когато дойдете на моята :) Много егоистично от моя страна е всяка свободна минута да блъскам в залата, с пудовките или да правя безброй лицеви опори, вместо да поиграя на “Не се сърди човече” с малчо или да излезем да ритаме топка, да кара колело или нещо друго. Това е :)
Добре ми се отразява комбинацията от тежести и кардио към момента.
Колената не ме болят ( пу-пу ), но аз гледам че има доста хора, които не правят грам кардио и имат проблеми с колената, така че....каквото-такова. Тихичко ще кажа, че към момента никъде нямам никакви болежки.
Пресечените терени са чудесни за трениране на бягането, живея по баирите на Варна и всяко излизане да бягам около нас е съпроводено с доста качвания и спускания.
Стана много дълго, ако те интересува още нещо, насреща съм :)
05.10.14
10:40
много благодаря, че беше толкова изчерпателна! Не знаех чак такива подробности за голямата ти лИбов ;) а може и да съм пропуснала покрай другите постове. Успяваш да поддържаш много добро темпо -5 тренировки седмично, което си е доста повече от колкото хора, които нямат твоите ангажименти. Определено промяната в режима ще ти покаже нови хоризонти, може даже доста да повишиш работните си тежести и интензивност така.
Ха да си все така здрава, нищо да не те боли и да даваш добър пример. ;)
И наблягай на набиранията, че да не съм сама маймуна на лоста 4 пъти седмично :) :) :)
05/10
Трябваше да има зала, но поради ангажименти семейно, срещи с роднини, гласуване, пазарене - абе домакински задължения, отложих за днес. Нищо фатално не е, починах си добре от спорт мисля :)
06/10
Днес вече зала, бягането утре :)
Тъй, прилив на сила днес, от къде се взе нямам идея, но докато вървях към залата си казах, че днес ще дръпна 100кг. тяга :)
Описвам само работните, вработващите не ги помня, качвах през 10 кг. някъде до като стигна работните.
Тяга - до 1-1-1*100кг. , 2-2-2*90кг., 5-5-5*80кг.
Тягата е от дифицит, с малките дискове, лоста ми идва на 1см. над кокалчето на глезена :)
5 кръга :
Набиране - 3-3-3-3-3
Тръстър - 3-3-3-3-3*45кг.
Ще наблягам на кардиото, то се е видяло, тежи дупето на набиранията и това си е (dull)
Остана само клека да докарам до 80 кг. и ще си върна всички постижения от миналата зима :), лега го стигнах, тягата и тя, някак си бързо стана, явно силата е в мен :D Хубаво би било ако бутна и 50 кг. тръстър ;) примерно :)
Храната :
- палачинка от 3 яйца* и 1 банан
- 1 краставица, пържола свинска врат, кокосови стърготини с мед* и какао
- 3 оризовки
- салата зеле и червено цвекло, маслини, готвена яхния от грах, царевица с пилешко*
Мнението беше редактирано от Vess на 06.10.14 21:46.
казано от Веселина Иванова на 06.10.14, 21:44:
1-1-1*100кг. , 2-2-2*90кг., 5-5-5*80кг.
Тягата е от дифицит, с малките дискове, лоста ми идва на 1см. над кокалчето на глезена :)
Още 1-2-3 години и ще ти догоня тягата :D
Браво, Веси! Точно си мислех, че имаш тяга 90, пък като прочетох 100 :x
казано от Zozo на 06.10.14, 22:02:
казано от Веселина Иванова на 06.10.14, 21:44:
1-1-1*100кг. , 2-2-2*90кг., 5-5-5*80кг.
Тягата е от дифицит, с малките дискове, лоста ми идва на 1см. над кокалчето на глезена :)Още 1-2-3 години и ще ти догоня тягата :D
Браво, Веси! Точно си мислех, че имаш тяга 90, пък като прочетох 100 :x
Благодаря ти :) Тягата ми макса от миналата зима си ми беше 100кг., просто се учудих, че бързо си го върнах при положение, че не съм тренирала така тежко от...не помня от кога (blush)
Ще ме стигнеш ти (muscle) колко му е :) като гледам как здраво напредваш с лежанката :)
07/10
Сутринта по тъмно 5 км. бягане - 27.00 мин.
Храната :
- 3 оризовки намазани с тахан и мед*
- салата зеле и целина, пилешки крилца 6 бр., кокос.стърготини с мед* и какао
- 1 ябълка, грозде
- салата домат, краставица, лук и магданоз, маслини, купичка леща*
08/10
4 км. бягане - 22:45 мин.
Голяма дилема беше да бягам ли, да не бягам ли, но понеже утре вечер ми е ден за зала, реших да бягам все пак. Всичко е докато тръгна естествено, после се радвах, че все пак съм излязла, но....
Ужасно много стресово взе да става на работа ... не знам до кога ще издържа на това напрежение...
Прибирам се у дома смазана психически и нямам желание за нищо (dull). Разбира се, това отминава като си гушна съкровището и се заема с домакинството, но....мисля че започва да ми се отразява, колкото и да се старая да не се.
Храната не ми се описва, честно. Не съм на режим, старая се да се храня с добра храна и така. Ако понататък ми дойде музата пак, може да впиша какво хапвам, но за сега спирам.
Лека (nod)