14/10
Добро утро :) Вчера, хубав слънчев ден. Разходка с децата, малко по магазини, малко в Морската градина и така. Около 3 часа бяхме навън. Надвечер бягане :
4,350К бягане за 27:40 мин. Този път не завърших 5К, целия град е разкопан. Бягането ми беше с препятствия. То хубу наближават избори, хубу че имат да усвояват европари, ама не е сега момента в тая влага, до преди ден валя толкова много ... всичко още е кално, но не, копае се, реже се, налага се нов асфалт....да видим до кога ще го бъде :@
Храната :
- попара от овесени ядки с бучка кр.масло и сирене
- 50 гр. бадеми
- 3 бъркани яйца с 1 банан
- грозде
- салата шопска без сирене, маслини, от домашния петел с грах и моркови
- 1 шоколад ( е не издържах, така ми се ядеше от няколко дни ... )
Къса ми се сърцето, дребната прихвана от сополите на батко си....хърка, реве, сърди се, как ще го лекувам това малкото човече не знам :( но то беше неизбежно, колкото и да ги изолираш, аз нали ходя при единия, при другия ... лоша работа ...
15/10
Бърз отчет, че ще спират тока след малко, някаква профилактика ли какво, а през телефона нямам нерви да описвам ;)
Вчера се раздвижих леко у дома, дребната беше малко нервна сутринта, но на обед като заспа, реших да се възползвам от времето и спретнах следното :
5 кръга :
10 бърпита
5 обръщане и пуш преса @ 16 кг. с дясна ръка
5 същото и с лява ръка
10 широк клек + скок горе
5 изхвърляния @ 16 кг. с дясна ръка
5 същото с лява ръка
После малко Пздрави и шпагати. На шпагата обаче ми опъва нещо операцията....както и напади като правя, пробвах но се отказах от нападите.
Храната :
- банан с тахан и 3 фурми
- ябълка
- 1 мини домат и 2 корнишони, малко сирене, 2 варени яйца, 3 бисвкити РК
- грозде
- зелена салата с лук и домат, маслини, и последната порция доядох от дом.петел с грах и моркови
- 2 редчета шоколад
Доста вода, 1 кафе за деня
Вит.Ц 1000
Омега 3
Толкова за вчера. Не беше хубаво много времето и нямаше разходка. Днес май пак няма да е както аз го искам, но имаме малко работа да вършим с дребната и май ще я разнасям с кошницата. А това мъкнене да знаете какъв фитнес е ... :P
Мнението беше редактирано от Vess на 16.10.15 08:15.
16/10
Нищо особено вчера, свършихме поне някой неща с бебка, макар и лошото време. Поръчахме и тортата за др.седмица за баткото, ще става на цели 5 годинки :) Без тренировка.
Храната :
- овесени ядки с кисело мляко и стафиди
- 1 домат, тънка филия намазана с био лютеница, няколко маслинки
- 3 яйца поръсени с кокосови стърготини и мед
- ябълка и малко грозде
- салата зеле, черв.цвекло, морков и магданоз, няколко маслини, тиквички на фурна с кис.мляко и много чесън, чаша безалкохолна бира
- два реда шоколад
Приятни почивни дни (sun)
17/10
Добро утро :) Отчет за вчера, 17/10.
Малката Мария стана на цяяяяял 1 месец (inlove). Друго кой знае какво интересно нямаше, разходка из Морската, баткото при баба си, цял ден щуреел и той из градината, после у дома малко готвене и бягане ;)
Динамична разходка с бебешката количка 5К за точно 1 час (sun)
Бягане по неравен терен ;) 5,200К за 33:29 мин.
Храната :
- парче овесена домашна питка ( содена с овесени трици ) с мед
- 1 домат, 3 яйца в масло, 5 фурми със сусамов тахан
- 1 ябълка
- салата зеле с домати, маслини, скумрия печена, варена елда за гарнитура, чаша безалкохолна бира
- малко грозде, но не ми хареса и го зарязах
Днес (sun) обещава хубави моменти навън със семейството :) да видим ;)
Приятна и слънчева неделя !!!
Мнението беше редактирано от Vess на 18.10.15 09:25.
18/10
Привет :) Хубаво време беше вчера, и днес ще е такова (sun)
Разходихме се хубаво цялото семейство в Морската градина. Естествено не само ние бяхме там, а цяла Варна :D, но важното е, че имахме дълга среща със слънцето :) Разходката пак около 5 км. но този път лежерно с мъжо и децата ;) Тренировка не.
Храната :
- овесено-содена домашна питка с мед
- шепа голяма печени бадеми и орехи, няколко фурми, 1 ябълка
- малко грозде, но пак не ми хареса ... пппфффф.....
- салата домати, краставици, лук и магданоз, маслини, скумрия печена, варена елда, чаша безалкохолна бира
- ред шоколад
Вода много, 1 кафе за деня
Днес е ден за бягане :) Снощи сънувах, че бягам на полумаратон 8-), и без това ми е в плановете за идващата година :)
19/10
Привет :) Хубаво време вчера и хубава разходка на слънце (sun) Лежерна, с една позната, съчетахме разходката с пазаруване и се получи чудесно. А надвечер бягане ;)
5К бягане, като 90% от трасето си беше кал и пясък, всичко са разкопали, подменят асфалт, тротоари, избори идват и бързат....няма време. Та 5К бягане тип ” горско” за 32:05 мин. Освен неравния и труден терен и едни препятствия прескачам, на два пъти така щях да забия нос, ама....се удържах ;)
Храната :
- овесена содена домашна питка с мед
- 50 гр. сурови бадеми, 1 домат, маслини, малко парче от питката последното, 1 банан с тахан
- 5 фурми с тахан
- 1 ябълка
- зелена салата с лук и краставица, маслини, варени картофки с лук на салата, 3 яйца в масло
- шоколад с цели бадеми
Вода над 2 л., 1 кафе
Толкова за вчера. Днес пак имаме задачки, дано е хубаво времето, че утре имам рожденик, и трябва да се подготвя с почерпка в градината, както и тортата да вземаме.
Хуууубав вторник от мен !!!
Мнението беше редактирано от Vess на 20.10.15 08:22.
20/10
Привет :) Вчера пак хубав ден, но имах толкова много ходене насам и натам, че беше невъзможно да го съчетая с разходка с количката, а цял ден с колата и с бебка в кошницата, каталясах (dull) И в цялата тая хамалогия и готвих, а докато готвих спретнах следното :
Лицеви опори - 10, 12, 7, 7, 10 - почивка между лицевите 60 сек.
Клекове - 19, 24, 19, 19, 30 - почивка между клековете 60 сек.
Храната :
- 1 ябълка
- 1 домат, маслини, 2 оризовки с кр.масло, 3 оризовки с мед и тахан
- грозде
- зелена салата с лук и домат, купичка леща, печено пил.бутче
- 5 фурми с тахан
Вода над 2 л.
1 кафе
Това за вчера :) Днес нашия голям батко става на цели 5 год. ще празнува в градината с децата а у дома довечера семейно. Почивните дни ще се почерпим с още близки и дечица. Да ми е жив и здрав, винаги така усмихнат, лъчезарен и любопитен :)
Мнението беше редактирано от Vess на 21.10.15 09:18.
21.10.15
18:25
Ейй честит да му е рожденият ден! :) Всичко най-хубаво!
Имам едно приятелче на 5, големи са образи!
казано от Вероника Налбатска на 21.10.15, 18:25:
Ейй честит да му е рожденият ден! :) Всичко най-хубаво!
Имам едно приятелче на 5, големи са образи!
Благодаря Рони (F)
Ей го на, мамин убавец ;)
21/10
Вчера бе един от най-щастливите ми дни в годината :) моето малко пораснало момче стана на цели 5 годинки (inlove) Как минава времето само....като миг, сякъж ей сега беше като го родих и беше бебе, а вече на 5 и е батко (inlove) Здрав да ми е, само това искам :)
Цял ден се търкаляме у дома с бебка, а надвечер като се прибраха мъжете излязох да тичам (blush)
Бягане 6К за 39:06 мин. Последните километър и половина някъде яко качване ... бая зор видях, но важното терена да е пресечен ;)
Храната :
- овесени ядки с кисело мляко и мед
- ябълка
- домат, 3 яйца в масло, 2 препечени малки филии дом.хляб
- 5 фурми с тахан, 1 банан
- салата зеле, червено цвекло и морков, маслини, леща и 1 варено яйце
Вода над 2 л.
1 кафе за деня
Какво ли ще ни поднесе днешния четвъртък (wasntme)
Мнението беше редактирано от Vess на 22.10.15 08:06.
22/10
Четвъртък като четвъртък :) Първата ни разходка по женски с бебка в мола ;) хахахахах Имах ходене до два магазина да търся нещо конкретно, та ... Регистрирахме и първото кърмене в колата ;) ама глад, та се не трае :D После още малко пазаруване и у дома :)
Без спорт вчера, почивка от всякъде, но пък разходката на закрито бе около час и половина ;)
Храната :
- овесени ядки на попара с извара и бучка кр.масло
- 50 гр. сурови бадеми
- салата червено цвекло, морков и зеле, пишеко бутче печено с био лютеница ( как се зарибих по тия лютеници няма Ви разправям ... )
- 1 ябълка
- 5 фурми с тахан
- салата моркови и червено цвекло, пъстърва на фурна, задушени броколи, чаша безалкохолна (beer)
- вода много
1 (coffee) за деня
Днес ще се раздвижа по домашно му (muscle)
23/10
Добро утро :) Пак кофти време вчера ... пппфффф....с кошницата мъкнах пак дребната по разни инстанции, че имах задачки. После малко раздвижих у дома докато спеше Мария :)
Лицеви опори - 10, 12, 8, 8, 13 - почивка между сериите 60 сек.
Напади ( бр. е общо двата крака ) - 22, 30, 20, 20, 34 - почивка между сериите 60 сек.
Лицевите много тегаво, рано ми е още явно за такива бройки ... Ма за кво ли се пъна и аз не знам ... Мислех да правя предизвикателството за 100 лицеви, което съм правила преди, но като се замисля .... за какво ли ;)
Ще си правя лицеви, напади, клекове и каквото ми се прави, когато и колкото мога. Все пак сега цялото ми внимание и сили са съсредоточени другаде, имам толкова по-важни неща от лицевите опори, та ... Както и да е ;)
Храната :
- попара от овесени ядки, бучка кр.масло, извара
- салата моркови с червено цвекло, пилешко филе печено, 1 варено яйце, 5 фурми с тахан
- 1 ябълка, чепка грозде
- шопска салата без сирене, маслини, пъстърва на фурна, задушени броколи, чаша безалкохолна (beer)
- 2 реда шоколад
- вода много
- 1 (coffee) сутрин
Събота е (sun) Пече, не пече на мен ми е готино, защото всички сме си у дома (blush)
И едно актуално фото от вчера, изглеждам си като преди, но съм доста мека още ... искам и още килограми да сваля, но има време до лятото, хахахаха ;)
Мнението беше редактирано от Vess на 24.10.15 08:03.
24/10
Събота ден за разходка и бягане (sun)
По обяд разходка съчетана с пазаруване около 2 км. с децата :) и после след обед излязох за поредното тичане.
Бягане 6,300 км. за 40:55 мин. като последните км. и половина някъде яко качване пак. Всъщност си измислих нов маршрут, и на връщане си е бая баир (shake)
Храната :
- овесени ядки с кис.мляко и стафиди
- шепа сурови орехи и бадеми
- 1 банан и 3 фурми със сусамов тахан
- ябълка
- салата шопска без сирене, маслини, печено пил.бутче, елда с моркови, безалкохолна (beer)
- 2 реда шоколад
- вода над 2 л.
- 1 (coffee)
Днес по обед чакам сестра ми със семейството си на гости, да се почерпим за РД на Петьо, ще има тортаааа :)
Хубава неделя Ви желая, и гласувайте !!! От нас зависи бъдещето ни, нашето и на децата ни !
25.10.15
12:30
:) Видяхме те на баира!
Връщахме се с детитата от “Джъмбо” и бяхме в автобуса, когато ти се качваше край комина.
Супер си! Чак Марина вика - “Леле, а е родила толкова скоро!” :)
Веси, направо не ти личи, че скоро си раждала! Браво, страхотно е да има такива майки (F)
25/10
Изборен ден а у дома гости, деца, торта, сладкиииии и така. Нагушках си племенниците кеф :) Активността основно у дома със стирка и прахосмукачка, около беба, кърмене и туй то ;)
А щях да забравя, ходихме пеш да гласуваме та записвам едни 2 км. разходка, че беше хубаво времето (sun)
Храната :
- бисквити с шоколад, соленки, крекери някакви, сок ябълка и парче еклерова торта
- 1 ябълка
- салата зеле с моркови, маслини, пил.печено бутче, елда с моркови
- вода около 2л.
- 1 (coffee)
Днес отново гости, ще правя погача на малката Мария и по обед чакам само дружки да се почерпим за здраве ;)
Хубав и слънчев понеделник от мен :)
26/10
Привет :) Вчера малката Мария стана на 40 дни и правих у дома погача за здраве. Сутринта ходихме на църква и после почерпка с приятелки у дома. Та....храната пак е ....мазало, но...След гостите излязохме за около час из квартала да вземем въздух, че времето беше чудно :)
Надвечер бягане 5К за 32:14 мин. Доста трудно, изцяло на черно, пясък и кал ... но пък добре за бъдещите ми горски бягания. Донякъде ми е кеф даже такова трасе, има доста препятствия, прескачания и т.н. лошото бе, че беше тъмно и рискувах доста, но ... си заслужаваше :)
Храната :
- парче от погачата с мед, някакви сладки бисвитки
- ябълка
- салата домати, краставици и лук, маслини, 4 яйца в масло, последната елда доядох, пак парче от питката
- вода около 2л.
- 1 (coffee)
Хайде, че ме викат от спалнята :D глаааад ....
Мнението беше редактирано от Vess на 27.10.15 08:44.
27/10
Хоп - троп, ей ме на 8-) Отчет със сутришното кафе (coffee)
Кофти ден вчера, не стана да излезем на въздух, а само едно кръгче в мола, търсих си една книга и пантофи на баткото за градината.
Раздвижих леко у дома сутринта :
Слънчеви поздрави 5А + 3Б
Бърпита - 11, 15, 9, 9, 13
Почивка помежду им 60 сек.
Храната :
- 1 банан и 3 фурми с тахан
- ябълка
- 1 домат и 1 корнишон, 3 яйца в масло
- 2 бисквити с шоколад
- малко грозде
- салата зеле с краставица, маслини, 2 кюфтенца от мляно месо, кафяв ориз с грах
- вода достатъчно
- 1 (coffee) за деня
Днес от сутринта пече, но да видим дали ще се и стопли ;)
Хубав ден драги ми смехурковци !
28/10
Привет (sun) Едно ми е слънчево от сутринта, кеф 8-)
Ооооо и активна бях вчера, е за моите разбирания де, не като Вас но за момента ми стига и се чувствам щастлива, а не е ли това най-важното :) Много слънце на вчерашния ден, чудесно беше просто :)
Разходка 4 км. но без засечка на време, с бебка с количката, после пазаруване и газ по баира на горе с пълна количка с покупки и бебе (whew)
Надвечер бягане 5,300К за 32:53 мин.
Храната :
- филия с квас и лимец намазана с мед и тахан
- 1 домат, 1 кюфте, 5 фурми с тахан
- ябълка, грозде
- зелена салата с лук и краставица, маслини, 2 кюфтета, кафяв ориз с грах, чаша безалкохолна (beer)
- 3 овесени бисквити с шоколад от едната страна
- вода около 2,5л.
- 1 (coffee) за деня
С тия бисквити не знам (tmi) никаква воля напоследък с храната и много ме е яд на мене си .... ппппффффф.....
Днес е едно слънце от сутринта, дано остане така и излезем пак на въздух :)
29/10
Опи 8-)
Само манджорно вчера ;) и дълга разходка лежерна в Морската градина, има-няма около 5К ги заформих, май и повече но не съм пускала GPS-а :)
Храната :
- филия дом.хляб с мед и тахан
- 1 ябълка, 1 банан
- 5 фурми с тахан
- грозде малко
- салата червено цвекло, морков и магданоз, няколко маслини, 3 яйца в масло и 1 кюфте самотно останало за меееен ;)
- водата и кафето обичайните
Днес пак пече здраво на вън, ама и здраво духа ... кви ще ги къдрим не знам, имам и работа малко да върша ... пппффффф.....
30/10
Добро утро :) Бързам да се отчета, че нещо рев тая сутрин....малката не може да заспи и се мъчи ....
Вчера не ставаше за разходка и свършихме работа с колата насам - натам. После у дома разгеле като заспа дребното та малкото време, което имах за себе си, спретнах това :
Слънчеви поздрави 5А + 3Б
10 кръга :
5 лицеви опори
10 ходещи напада
Преден планк 5 пъти в интервали 40/20
Като за мен биващо раздвижване ;) Нападите ги правих в коридора, точно 5 напада е в едната посока, обръщам и останалите 5 ;) получи се добре.
Храната :
- филия дом.хляб с мед и тахан
- салата червено цвекло, морков и магданоз, 2 яйца в масло, маслини
- 3 овесени бисквити с шок.от едната страна ( край, изядох ги, няма вече, ураааа )
- грозде
- салата зеле с домат, маслини, пъстърва печена, няколко варени картофчета, чаша безалкохолна (beer)
- водата и кафето същите, включвам и лактогонен чай вече, по 1 на ден
Днес кофти време, на детски РД сме обаче, дано дребната се държи подобаващо ;) и да може да останем повечеко, та баткото да се наиграе :)
Хубава съботааа (sun)
Мнението беше редактирано от Vess на 31.10.15 09:10.
31/10
И октомври у тикахме ... ха добро утро (sun)
Вчера както казах в предния пост бяхме на детски РД, така че разходка цъ ... но като се прибрахме излязох да тичам, и без това ми беше ден за бягане ;)
Бягане пресечен терен 6,300К за 38:28 мин. Доволна от бягането :) Тоя големия кютюк телефона ми почва супер много да ме дразни на ръката ми и да ми е супер неудобно....ще го сменям с нещо друго за измерване на разстояние май (wasntme)
Храната :
- попара от овес, бучка кр.масло и сирене
- 2 мини сандвича запечени с кашкавал, 2 хапки някакви сиренца и 1/2 парче торта ( разделихме си я с Петьо )
- ябълка
- 5 фурми със сусамов тахан
- салата домати, краставици и мн.лук, няколко маслини, пъстърва печена, няколко варени картофчета
- 2 оризовки намазани с мед и тахан
- водата и кафето обичайните, 1 лактогонен чай
Вчера след РД оставихме баткото при баба му и днес не знам какви ще ги дялкаме ... обмисляме разходка ако времето позволи, но него ще го оставим при тях, че щели да го водят някъде си да се забавлява детето :) И така :)
01/11
Вчера бе ден за разходка, среща с приятели и първото сядане за хапване на вън с малката Мария (inlove)
Разходката не беше дълга, може би около 3 км. но приятно си хапнахме и побъбрихме с приятели. И без това ми беше ден за почивка :)
Храната :
- попара от овесени ядки, бучка кр.масло, сирене
- банан с тахан
- зелена салата с риба тон и млечен сос
- 5 фурми с тахан
- 2 оризовки намазани с бъркало от тахан, какао и мед
- салата домати, краставици и лук, маслини, 4 яйца в масло, чаша безалкохолна (beer)
- вода и кафе обичайните
Хубава и ползотворна седмица на всички (sun)
02/11
Чудно време се заформя тази седмица, чудноооо (sun) Как да не си навън за разходка, е кратка но пък на слънце :)
После като се прибраха мъжете, бягане ;)
Бягане 5К за 31:45 мин. Отново много препятствия по трасето. Освен, че бягам по пясък и пръст, ами сега голям участък от терена беше без осветление, та там яко се зверих да не се пребия ... пппфффф....
Храната :
- филия дом.хляб с био лютеница и сиренце
- домат, 1 корнишон, 3 яйца в масло
- 4 фурми с тахан
- ябълка
- салата зеле с краставички, маслинки, пил.печено бутче, задушени гъбки, чаша безалкохолна бира
- 2 реда шоколад
- вода и кафе същите като всеки ден :)
Днес пак навън, само чакам да се стопли хубаво по обяд и газ (sun)
Мнението беше редактирано от Vess на 03.11.15 09:09.
03/11
Тадааааам 8-) часът на мама, да действам че така бързо минава тоя час ;) хехехехехе
Отчета за вчера ... дълга и качествена разходка с количка и бебе ( само количката ми е 14 кг., бебето къмто 4,5 кг., смятайте го ;) ) сама бях на разходката, което означава кардио разходка, яко препускане, не мога се мотам сама :) Хубавото на разхождането в нашия квартал и околните е, че винаги на връщане има яко качване на баир :) Та :
Разходка динамична 6,850К за 1 час и 41 мин. но времето не е вярно, защото между другото спирах в данъчното да си плащам данъка на колата, после до Декатлон да купувам часовник за баткото, и на двете места забравих да спра на пауза приложението и ... абе едно 15-20 мин. съм отгоре с времето ;) За Вас това може да Ви се струва смешно движение, но аз си ги отчитам тия неща.
Храната :
- варено жито с кокосови стърготини и мед
- сурови ядки микс около 60-70 гр.
- 3 фурми с тахан, 1 ябълка
- парче торта домашна ( беше превъзходка, бяхме на гости на бебе )
- зелена салата с риба тон, няколко черни маслини, пил.бутче печено, задушени гъби
- 2 оризовки с мед и тахан
- водата и кафето, обичайните
Днес пак хубаво време, навън ще сме при всички положения, пак ще мерим улиците с бебка а довечера бяганеееее (party)
04/11
Слънце, слънце и пак слънцееее (sun) Направо като изляза към 11 часа и не ми се прибира докато не падне ниско слънцето :)
Та вчера разходка около 4-5 км. с бебка и още две мами, не съм мерила, имаше и сядане на пейка за кърмене и така :)
После малко преди бягането, докато чаках мъжете да се приберат следното :
Лицеви опори - 53 обща бройка
Изхвърляния @ 16 кг. - 5 х 5 с всяка ръка
Бягане 5,550К - за 34:12 мин. Като до 5К смъкнах на 29:мин. и нещо, после се замотах нещо на баира (dull)
Да си отбележа, че лицевите и бягането ми доставят някакси удоволствието от движението, но не мога да кажа същото за сначовете .... нещо не ми се мятат железа на този етап.....
Храната :
- варено жито с кокосови стърготини и мед
- шепа сурови ядки микс
- зелена салата с риба тон имаше малко останала, 1 кюфте от мляно месо, филийка дом.хляб с био лютеница
- 5 фурми с тахан
- салата зеле с краставица, няколко черни маслини, 2 кюфтета от мляна плешка, варена елда със зеленчуци
- вода и кафе обичайните за деня
Днес пак ще има разходка, но ще слезем до Морската с Мимката и ще е по-лежерна с повече пейкостоене ;)
Любимия ми четвъртък, хубав и слънчев Ви пожелавам (sun)
05/11
Вчера ден само с разходка тип ” моткане ” в Морската градина на Варна. Даже имаше доста пейкостоене и четене на книжка докато чаках другите две мами :) А бебка си спи блажено на припек (sun) и мама и тя се препичаше ;)
Общо макс. 4К да съм заформила, не повече.
Храната :
- овесени ядки с бучка кр.масло и натрошено сирене
- 1 банан
- салата зеле с краставица, 1 кюфте, малко задушени гъбки
- 5 фурми с тахан
- ябълка
- зелена салата с риба тон, няколко черни маслини, 2 кюфтета, варена елда със зеленчуци, чаша безалкохолна бира
- ред шоколад
- вода, кафе и чай лактогонен всеки ден едни и същи
Днес ще видим, имам да пазаря, разходката ще е из квартала по баирите най-вероятно :) да съчетая полезното с приятното.
казано от diva 97 на 06.11.15, 23:23:
кукличка розова, най-после да я видим (inlove)
Хехе, благодаря Дени (F) Розовото е преобладаващо при нея ;) как не :)
06/11
Ден с много слънце отново, разходка разбира се, 5К но не съм засичала защото сядах да кърмя :) и на връщане през магазина пазаруване и газ нагоре по баира с пълна количка покупки и бебе (whew) Бях забравила какъв фитнес е майчинството ;)
После у дома набързо, да не съм капо ;) и каталясах разбира се, то с това ходене всеки ден по цял ден ...
10 пъти :
5 лицеви опори
10 скачащи напада ( днес вече съм с МТ )
Централен планк 5 пъти в интервали 40/20
Стойка на глава ( не бях правила от 9-ти месец бременна, получи се много добре учудващо )
На всичкото отгоре ми дойде МЦ (dull) уж докато кърмя няма, ама на .... с Петьо като го кърмих ми дойде на 3-я месец, сега с бебка на 2-я ... пппффффф.... и то едно такова не редовно още, явно докато се нормализира изцяло ще е така ...
Храната :
- салата зеле, краставица, зелена салата и риба тон, 1 кюфте, 5 фурми с тахан
- ябълка, малко грозде, не беше хубаво
- салата червено цвекло, морков и ябълка, няколко маслини, скумрия печена на фурна, чаша безалкохолна (beer), 2 оризовки намазани с тахан и мед
- вода около 2,5 л.
- 1 (coffee) и 1 лактогонен чай
Днес облачно и се чудя какви ще ги къдрим ... Нали са почивни дни, баткото си е у дома и му е супер скучно....май ще бродим по площадките в квартала да изразходи малко енергия, че .... кипи, кипи ....
Хубава съботаааа 8-)
Мнението беше редактирано от Vess на 07.11.15 09:20.
07/11
Добро утрооо :) Мрачно днес, но на мен ми е едно такова хубаво, не знам защо :)
Вчера кратко излизане от час и половина може би, не повече тук из квартала с децата, баткото да поиграе на площадка а бебка да спи на въздух :)
След обед тичане.
Бягане 5.5K за 34:02 мин. Времето ми е зле, но си имам нова играчка вече и казвам чао на Ендомондото. купих си GPS часовник и голямо човъркане падна докато разбера кое, как, защо работи :D и от там и времето ми е никакво. Ама ще му свикна де, после човъркането продължи и у дома ;) Но се отървах вече да бягам с тоя големия кютюк дето имам, сложих си само компактното старо телефонче Нокиа в джобчето на връхната ми дреха за бягане и готово :)
Иначе съм супер вдървена от МТ ор нападите предния ден, ужасТ (tmi)
Храната :
- 3 яйца бъркани с банан и кокосови стърготини
- домат, 1/2 краставица, 2 кюфтета от мляно месо, варена елда
- ябълка
- 5 фурми с тахан
- шопска без сирене, маслини, скумрия на фурна, чаша безалкохолна (beer) ( как ми се пие истинска бираааа )
- 50 гр. шоколад с цели бадеми
- вода, кафе, чай същите
Днес ще почивам от спорт, искам малко йога да направя, но не знам дали ще ми остане време, на обед чакаме гости, после докато ги изпратим, да оправя и то дошло вечерта....ако не успея, утре ще гледам да вместя някъде йогата.
Хайде, една хубава и мързелива неделя от мен имате (blush)
Супер си Веси!
Много ме радваш с тези активности и позитивизма си! :)
Да не забравя да ти пожелая всичко най-най хубаво занапред!
Какъв е часовника?
казано от EcreasAuthor на 08.11.15, 11:40:
Супер си Веси!
Много ме радваш с тези активности и позитивизма си! :)
Да не забравя да ти пожелая всичко най-най хубаво занапред!
Какъв е часовника?
Хехе, благодаря много :)
Часовника е на Tomtom multi-sport :) За моите скромни бягания върши чудна работа.
Мнението беше редактирано от Vess на 08.11.15 12:54.
08/11
Добро утро (sun) Цяла седмица слънцееее, правя план от понеделник кой ден на къде ще хващам баира :D
Вчера, обикновена неделя със семейството у дома, гости по обед, дядо и баба на мъжо дойдоха да видят бебка, да си видят правнучката :) След обед по някое време докато спеше малката а мъжо на фитнес, пораскърших малко и аз, че много съм се вдървила нещо:
Ащанга йога около 40 мин. - Слънчеви поздрави А+В, позите от стоеж + стойка на глава
Храната :
- салата червено цвекло, морков и зеле, маслини, варен кафяв ориз със зеленчуци, печена тиква и парче дом.тиквеник
- пак печена тиква, мушмули
- малко варено жито с кокосови стърготини, какао и мед ( да го опитам как е станало ;) )
- салата от същата като обедната, маслини, печено пилешко бутче, малко от ориз със зеленчуците, безалкохолна бира
- 50 гр. шоколад с цели бадеми
- вода около 2,5 л.
- 1 кафе и 1 лактогонен чай
Днес само плануваните км. разходка са най-малко 5К, трябва да ида до работа да занеса един документ за майчинството дето трябва да получавам, но мъжо записа час за колата да й правят ръчната, и съм без кола, така че .... с двойката и бебка ;) Довечера и бягане имам ....
Хубава, слънчева и спорна седмица от мен (sun)
Мнението беше редактирано от Vess на 09.11.15 08:27.
09/11
Добро утро :)
Вчера много ходене, моя мъж ми вика ама ти всеки ден хойкаш нанякъде :D спри се де ;) Е как да си стоя у дома в това хубаво слънце и да не извеждам бебето навън, еми няма как да стане 8-) После като зафучи ще си седим у дома ... а мъжо вика, ти и тогава ще си намериш къде да ходиш ;) хахахахах Както и да е :)
Разходка 8,43K зa 1:54:37. Не очаквах чак толкова да навъртя в интерес на истината. Надвечер бягане :
Бягане 5,200К за 32:06 мин. По булеварда докато стигна до парка изгорели газове от колите, в парка на кюфтета и печена скумрия, направоооо....обгазена се прибрах (dull) Но пък намирам бяганията си в силно пресечения терен за плюс за бъдещите горски бягания....в Морската няма такива баири и препятствия, които боря в квартала ;)
Храната :
- варено жито с кокосови стърготини, какао и мед
- 1 ябълка и 1 банан
- салата зеле, 1 филия дом.лимецов хляб с кашкавал
- 5 фурми със сусамов тахан
- салата Есен ( морков, черв.цвекло, бяла ряпа, малко зеле ), 4 яйца в масло, малко от вария кафяв ориз със зеленчуци
- 2 оризовки с тахан и мед
- вода, кафе и чай обичайните
Днес ще почивам, точка ;) Първо съм се писала на една лекция в мола за закаляване и масаж при бебета, много искам да я каля тая нашата пикла, и после пак навън но няма да бриша толкова много.....
Обещавам!
Мнението беше редактирано от Vess на 10.11.15 07:48.
Добро утроооо :)
Обещах ли нещо вчера, аааа объркала съм се ;)
10/11
Ходихме с бебока на лекцията в мола с тролея, хареса й ;) То хубу ама на връщане що да не реша да се прибера пеш ;) има няма 4К. От днес съм пак с кола 8-)
Разходка 4К за 54:12 мин. като последния 1К с около 28,5кг. бутане на горе по баира (dull) направих си труда да сметна покупките, количката и бебе общо килограми....После у дома, бебка спи, лещата се вари на котлона а аз :
Ащанга йога - около 60 мин. (sun)
Храната :
- 1 банан с тахан, 2 парчета печена тиква
- салата Есен, 3 яйца в масло, 1 фпх от домашния с лимец и квас
- 1 ябълка
- 3 фурми с тахан
- зелена салата с лук, краставица и риба тон, купичка леща, няколко черни маслини
- вода, кафе и чай обичайните
За днес нищо няма на никой да обещавам :D Обещавам !
Веси, даваш ми много кураж да ставам мама и аз вече :) Страшен пример си ми!
казано от Membaris на 11.11.15, 09:47:
Веси, даваш ми много кураж да ставам мама и аз вече :) Страшен пример си ми!
Хехехе, Благодаря :) Живота продължава и след раждането на деца, факт! Само с разликата, че всичко придобива смисъл и се чувствам някак си пълноценна и нужна на някой :)
11/11
Добро утрооо :) Да се отчитам за вчера, че днес дребното е будно от рано рано сутринта :) и иска вниманиееее :)
Разходка около 7 км. вчера в Морската градина. Пришки имам вече от хойкане, ама в това време...грехота е да не съм навън (sun)
Бягане 5К за 30:36 мин. Пак по черно, ама то така добре, доста по-трудно, снощи даже доста от трасето беше с прясно сипан чакъл, неотъпкан и си беше ... предизвикателство де ;) И на последния 1К по плочките на тротоара, чак ми беше супер странно така твърдо....
Новия ми часовник има възможност да прехвърля траковете в други приложения, не само това към него, което е, и пак всичко отива в Ендомондото хахахахаха, няма отърване ;)
Храната :
- бъркани 3 яйца с 1 банан
- зелена салата с лук и ксраставица, няколко маслини, резен кашкавал
- 5 фурми с тахан
- 3-4 лъжици от вареното жито с какао, стърготини и мед
- зелена салата с риба тон, маслини, купичка варена леща, чаша безалкохолна бира
- вода, кафе и чай....същите като всеки ден :)
Днес трябва да готвя, хладилника обаче е празен, имам да пазаря и то много....пак ще бъхтя по баира (dull)
Дано след обед дребната е така добра и да дремнем заедно както вчера, че ми се възвръщат силиците така :)
Хубав четвъртък (sun)
Мнението беше редактирано от Vess на 12.11.15 08:41.