Веси, какви са стойностите на високия ти пулс и при какви условия ги достигаш и за колко време ги поддържаш?
Дани, не знам какво ме питаш .... все още, честно (blush)
Пише 175 peak, 164 avg. което си е високо според мен.....трябва да поддържам около 120 - 125 среден.
Иначе ето ги всички данни на снощното ми бягане....
Мнението беше редактирано от Vess на 14.05.16 09:24.
Веси, пулса като измерител на усилието е добра отправна точка за да натоварваш разумно и с цел да развиеш някакво качество по-контролирано отколкото ако бягаш по усет или с темпо.
В този смисъл се ползва доста и може да се дозира натоварването ден по ден, според пулса в покой измерен сутринта, за да знаеш дали си готов за дадено натоварване(ако организма е нагоре, значи не е добре да се раздаваш в конкретния ден - имаш някаква натрупана умора).
Ориентировъчно пулса ти е наистина висок, с подобен пулс би трябвало да ти е “живо” бягането и да се поизмориш, общо взето с пулс 164 може прогнозно да бягаш 10-12 км състезателно, за сравнение аз бягам 10 км на 174 пулс състезателно(раздавам се).
Относно дългите бягания, дълго бягане можеш да се нарече нещо от сорта на 45+ минути(при твоето ниво на натоварване), при което можеш да бягаш с пулс от 120 - 144 ориентировъчно, като колкото повече се покачва пулса си покачваш и темпото на бягане.
Данните не са много акуратни, по-скоро са примерни и пожелателни, важно е да следиш в какво процентно измерение са границите на пулса, например ако бавното бягане ти е от 55% до 70% от максималния пулс можеш да тренираш в тези граници, като развиваш общата си издръжливост, вече нагоре започваш да развиваш издръжливост към темпово бягане и сетна скоростна издръжливост или чиста скорост.
Границите в калкулаторите не се различават много при различните формули(и различните хора с различие в тренираността могат да поддържат малко по-висок пулс по-продължително време), хубаво е че ги пробваш, а относно показанията на пулсомера можеш леко да си навлажниш кожата и/или пулсомера когато го слагаш, тъй като е хубаво да направи добър контакт за да са коректни данните.
Веси, пулса като измерител на усилието е добра отправна точка за да натоварваш разумно и с цел да развиеш някакво качество по-контролирано отколкото ако бягаш по усет или с темпо.
В този смисъл се ползва доста и може да се дозира натоварването ден по ден, според пулса в покой измерен сутринта, за да знаеш дали си готов за дадено натоварване(ако организма е нагоре, значи не е добре да се раздаваш в конкретния ден - имаш някаква натрупана умора).
Ориентировъчно пулса ти е наистина висок, с подобен пулс би трябвало да ти е “живо” бягането и да се поизмориш, общо взето с пулс 164 може прогнозно да бягаш 10-12 км състезателно, за сравнение аз бягам 10 км на 174 пулс състезателно(раздавам се).
Относно дългите бягания, дълго бягане можеш да се нарече нещо от сорта на 45+ минути(при твоето ниво на натоварване), при което можеш да бягаш с пулс от 120 - 144 ориентировъчно, като колкото повече се покачва пулса си покачваш и темпото на бягане.
Данните не са много акуратни, по-скоро са примерни и пожелателни, важно е да следиш в какво процентно измерение са границите на пулса, например ако бавното бягане ти е от 55% до 70% от максималния пулс можеш да тренираш в тези граници, като развиваш общата си издръжливост, вече нагоре започваш да развиваш издръжливост към темпово бягане и сетна скоростна издръжливост или чиста скорост.
Границите в калкулаторите не се различават много при различните формули(и различните хора с различие в тренираността могат да поддържат малко по-висок пулс по-продължително време), хубаво е че ги пробваш, а относно показанията на пулсомера можеш леко да си навлажниш кожата и/или пулсомера когато го слагаш, тъй като е хубаво да направи добър контакт за да са коректни данните.
Благодаря много Дани, супер инфо си ми написал :) Като гледам аз всеки път гоня някакви времена, не само заради самото бягане ами все бързам да се прибирам и общо взето все си вадя душата....един вид, бягам състезателно ( колкото аз мога разбира се ) и затова май ми е така висок пулса.....Другия ми проблем е, че все още не съм открила имам ли екран, на който да виждам в момента пулса и реално докато бягам не го следя, ами чак след като сваля трака и тогава виждам ....
Имам още да уча, да експериментирам, много, много.....но ще се наредят нещата :)
Ако много те уморява като цяло бягането поради скорост и/или влагане в тренировката трябва да се контролираш, вече този момент е нормално да го има, когато си правиш стабилни тренировки за да развиваш качества(като може да го усетих на следващия ден).
Иначе сега като загледах пак картинката най-долния ред ти показва какво времетраене с какво усилие си го бягала(пак според показанията на пулсомера и зоните, та ако данните в часовника са ти настроени са добра основа за анализ тези показатели)
На часовника можеш да си нагласиш моментния пулс, а вероятно можеш да си направиш и аларма, която да пищи ако си под или над дадена пулсова честота, просто си прочети ръководството за ползване, трябва да пише как се настройва.
Здравейте (sun)
Без особена активност вчера, само разходка с децата, Петьо с колелото и бубка с количката. Надвечер водихме и баткото на картинг, много се забавлява, многоооо :)
14/05
Разходка 4К с дечковците :)
Храната :
- филия с мед и тахан
- купичка боб, 1 варено яйце, домат, 3 оризовки с мед и тахан
- банан
- 2 реда шоколад
- салата шопска без сирене, маслини, пил.бутче печено с ориз, бира
- и довърших остатъка от шоколада ;)
Днес пак слънце, след малко излизаме и май е отиваме към стадиона :) баткото да кара колело а аз да бягам с количката (sun)
Хубава и слънчева неделя :)
Добро утрооо :)
Каква е тая пролет значи....пак мокро и локви навън .....
Вчера големи ветрове духаха преди обед и по обед....но излязох с децата. Натоварих количка и колело, двете деца и газ към стадиона :)
15/05
Бягане с количката 5К за 32:13 мин.
+ 200 м. изминати така :
3 лицеви опори
6 ходещи напада пак бутайки количка :P
Петьо кръжеше около мен с колелото, по едно време се сдуши с една малка дама и ритаха топка :) забавен полуден беше (inlove) Буболечка-клечка се събуди като намалих темпото с нападите а и аз се уморих, та сгънахме цирка и се прибрахме :) Ама бая насрещен вятър ни брули на половината стадион докато въртях обиколки де .....
Храната :
- 3 яйца с банан на тиган
- 2 варени яйца, домат, филия препечен квасен хляб
- 3 оризовки с мед и тахан
- банан
- зелена салата с лук, краставица и репички, маслини, пиле с ориз на фурна, бира
- 40 гр. шоколад с лешници
Днес крачката ще почиват....йога мисля, имам крещяща нужда :)
Усмихнат, топъл понеделник Ви пожелаваме с Мимка (sun)
Привет хора :)
Много вода се изсипа, много нещо....и пак ние тук в нашия квартал нищо не сме видели, може би щото сме на високо ;) но в града е било един малък хаус.....ужас.....
Иначе имаше йога вчера, имаше и малко разходка по обяд, преди дъжда :) Успях да намеря как да си изкарам на екран и пулса докато тренирам, та сега днес ще бягам и ще наблюдавам да видим ....
16/05
Движението:
Йога около 40 мин.
Разходка 2К с количката и пазаруване (sun)
Храната :
- овес с кокосово мляко, малко какао и банан
- 2 варени яйца, домат, препечена филия с масло и шарена сол
- 3 оризовки с мед и тахан
- салата шопска без сирене, маслини, постна мусака, бира
- редче шоколад
Това мисля беше вчерашния ден :) Тъкмо ми се откри възможност да тичам вчера, след като спря около 18 часа дъжда, и после като почнааааа.......е няма спиране, та пак артисах без бягане......ама днес вече излизам 8-)
Хайде, днес няма да вали, хубав вторник (sun)
Добро утро (sun)
Вчера не сме се разхождали кой знае колко, отидохме у свеки, оставих там бубка и излязох да тичам. После душ и излязохме за кратка разходка и пазар. Туй то :)
На всичкото отгоре малката Мария стана на цели 8 месеца :) Кога мина това време не знам (inlove)
17/05
Бягане 9,630К за 59:23 мин. :)
Храната :
- овес с кокосово мляко, кисело мляко и стафиди
- банан
- банан и 5 фурми с тахан
- ягоди
- салата шопска без сирене, маслини, порция постна мусака, бира
- крем от кокосово мляко, какао, мед и ягоди
Днес имам план за дъъъъълга разходка :) Ще тръгнем, пък ще видим до къде ще стигнем :)
Хубава и слънчева сряда от мен (F)
Мнението беше редактирано от Vess на 18.05.16 09:10.
Привет, привет :)
Отчета да мятам, че деня ей сега ще мине :D
18/05
Сутринта :
Слънчеви поздрави А+Б х 5
Разходка динамична 8К с бебка и количката (sun)
Малко по кратка щеше да е разходката, но госпожицата метнала едната си обувка незнайно къде, и се връщах бая да я търся, намерих я де ;) Разбойничка голяма се очертава :D
Храната :
- попара от овес, масло и сирене
- 3 сладки от лимец с рожков и ое вкусотии, от пекарната в мола
- овесена питка с мед и тахан
- портокал, ягоди
- салата домати и краставици, тиквички на фурна, кисело мляко с чесън, филия препечен квасен хляб, бира
Днес някакво леко бягане мисля да направя от рода на 3 - 5 км. лежерно, че в неделя пак 21К :)
Усмихнат четвъртък (sun)
Мнението беше редактирано от Vess на 19.05.16 09:01.
Хубав ден се очертава май (sun) Дано е така слънчево, че по обед се каним навън да излизаме за разходка :)
19/05
Вчера щях да тичам 3 - 5 км. ама.....навъртях 7К, че дребната заспа чак на 3-я км. :D
Бягане 7К с количката и бебка лежерно, без зор за 43:58 мин. :)
После разходка 1К + 3К общо 4 за деня :)
Храната :
- домашна овесена питка с тахан и мед
- банан
- домат със сирене и пак от питката
- ягоди, банан
- салата домати, краставици и лук, маслинки, 2 кюфтенца от мляно месо и едно самотно останало парче постна мусака
- около 50 гр. шоколад (blush)
Малко ще размишлявам сега....т.е. ще споделя нещо за пулса. Тъй, вчера тръгвам с пулсомера да тичам и да наблюдавам. Ами аз стартирах от 95 пулс, как да бягам с 120-130, изключено просто. Смятах и гледах някакви други формули и по тях излиза според това, че съм жена и годините, макс. ми пулс да е 190. Ако искам да поддържам 80% от максимума, би трябвало да тичам с 152 примерно. За вчерашното бягане ми дава среден пулс 156, значи съм близкооооо. Обаче за да го постигна бягах наистина леко, т.е. бягах така както би трябвало да бягам на дистанции от 15К + Късите от порядъка на 7-10К си ги бягам една идея по-бързо .... мисля ....
Единия км. който съм писала към разходката е всъщност след бягането ходих 1К и пак гледах пулса, еми среден ми е 120 като ходя...
В неделя няма да бягам с пулсомера, че много се разсейвам, ще си тичам както и колкото аз мога :)
Утре Петьо има турнир по футбол, ще го заведем и после тръгваме към Плевен (sun)
Хубав и слънчев петък :)
Мнението беше редактирано от Vess на 20.05.16 09:20.
С бягането е много интересно, то си е цяла наука. Всичко зависи от целите. Бягането за издръжливост и за горене на мазнини се прави с по дълги разтояния и бавно темо, пулс сложи максимум до 146 според годините, но това не е толкова важно. Сега за скорост се правят интервални бягания, там пулс не те бърка, колкото можеш толкова на макс. За сила се правят бягания по баири и тн ... Основното нещо тук е да се надгражда внимателно защото контузии се получават много неприятни.
Иначе ако си бягаш за кеф това да стоиш в зоната на издръжливост, бавно и дълго бягане е супер ...Като съответно дори и там трябва да редуваш по дълги с по къси за да няма претоварване.
Добро утро :)
Бързо с отчета за вчера, че стягам багаж :) После пътуваме и така :)
20/05
Разкърших леко сутринта :
Слънчеви поздрави А+Б х 3
5 кръга :
5 обръщане и преса @ 16 кг. дясна ръка
Същото с лява
6 изхвърляне с дясна ръка @ 16 кг.
Същото с лява
7 бърпи
8 колене към корем с повдигане на таз, краката на швейцарска топка
Централен планк 4 пъти в интервали 45/15
Храната :
- питка овесена със сирене
- банан
- сусамка и 2 бисквити РК
- филия с масло, сирене, 1 кюфте
- зелена салата с лук и краставица, маслини, 2 кюфтета, задушени броколи, карфиол и морков, бира
- парче кафява халва
Толкова за вчера :)
Приятни почивни дни (sun)
УСПЕХ, ВЕСИ!
Наслади се на града, времето и състезанието по най-добрия възможен начин! :)
УСПЕХ, ВЕСИ!
Наслади се на града, времето и състезанието по най-добрия възможен начин! :)
Благодаря много Дани :)
Привет драги ми съфорумци :) Ето ме, прибрахме се от Плевен още вчера :)
Няма да описвам всички дни, щото от към храна хич не съм си поставяла за цел да помня, а емоциите .... ех, чудно си беше :) Втори полумаратон за месец май :) Чувствам се чудесно (blush)
22/05
Станах сутринта в 7 часа, кърмене и оправяне на бебка, събудиха се и мъжете. Към 7:40 таксито ме чакаше пред хотела, че трябваше до 8 часа да съм еди къде си за да си предам багажа на гардероб. После малко фото с другите Варненци на Плевенцския маратон и часа за старта дойде :)
21,3К бягане за 2:11:30 (sun)
Всичко беше супер, но като останаха едни 2 - 3 км ейййййй такава борба, такава умора (tmi) Повтарях си непрекъснато айдееее, ще го направиш за 2 часа и 5 мин. е не, спирам и ходя....после гледам часовника оооооо до 2 часа и 8 мин. съм финиширала, е нееееееееее, ужас......тъй де :) Финиширах за 2 часа и 11 мин. :D
Останалите дни се разходихме из Плевен, времето беше чудно :)
Ето и малко фото, изрязала съм другите хора, за да не се получават недоразумения :)
Мнението беше редактирано от Vess на 25.05.16 08:58.
Ехааа супер, браво на теб :)) Още един фен на бягането. Вече ставаме много :) 21 километра, само като видя такова разстояние и се уморявам. Няма ли някакви по късички дистанции да не се мориш толкова :)
Ехааа супер, браво на теб :)) Още един фен на бягането. Вече ставаме много :) 21 километра, само като видя такова разстояние и се уморявам. Няма ли някакви по късички дистанции да не се мориш толкова :)
Ехеее, ти сега ли виждаш, че бягам ;) Аз бременна бягах 11 км на Трявна Ултра, че сега ли да бягам по-малко ;)
По-малко бягам по-принцип през седмицата, полумаратона ми беше цел, сега вдигам летвата :D
Мнението беше редактирано от Vess на 25.05.16 21:12.
Аз видях, но незнаех че имаш такива цели :) да бягаш дълго, аз мислех че го правиш временно.
Аз видях, но незнаех че имаш такива цели :) да бягаш дълго, аз мислех че го правиш временно.
Не, не е временно :)
Привет банда 8-)
Отчет за вчерашния ден. Нормална сряда, не можах да чистя, че още оправях пранета от пътуването, имах и да готвя, намери се време и да тренирам. Днес се пада честа да чистя цялата къща (dull)
25/05
По обяд като заспа малката Мария:
5 кръга :
5 обръщане и преса @ 16 кг. с всяка ръка
10 лицеви опори
20 клека СТ
Следобед по някое време :
бягане 5К за 28:21 мин. :)
Храната :
- овесени ядки с банан, какао и мед
- 2 и 1/2 варени яйца, домат и 1/2 краставица, филия препечена с масло и шарена сол
- 2 оризовки с мед и тахан, 2 реда шоколад
- банан и още 2 реда шоколад, и свърши.....
- салата домати, краставици, лук и магданоз, маслини, скумрия печена, картофена салата, бира
- 5-6 фурми с какаови зърна
Днес след чистенето по обед ще има разходка тъй като гледам :)
Слънчев четвъртък (sun)
Спи ми се, сърдита съм (shake)
Почвам да си вписвам и съня, че си е важен за качеството на тренировките, възстановяване, всичко.....
26/05
Сън 3,5 часа + 3 часа - накъсан, посред нощ час и половина преспиване, гушкане и т.н. на бебе (dull)
Тренировка нямаше...
Разходка с количката и много пазарски неща 4,5К :)
Храната :
- банан и 5 фурми с тахан
- 1 банан и 1 бисквита* с пълн.брашно и шоколад
- 1 домат, 1 препечена филия с масло и шарена сол
- салата шопска без сирене, маслини, скумрия печена, задушени зеленчуци, бира
- 2 реда шоколад с цели бадеми
Планове за днес няма да правя.....ще се раздвижа нещо у дома, надвечер ми се ще да тичам, но дават да вали.....зависи какъв ще е дъжда и ще реша...
На разходка май няма да излизаме днес, имам да готвя обаче ..... ако мога и малко да си дремна през деня ще е чудно :)
Хубав петък от мен (F)
Привет хора :)
Много емоционален ден от сутринта у дома, не остана ред за отчет. Баткото ни днес имаше концерт, много развълнуван, за първи път на голяма сцена :) Играе народни танци в градината, техния танц бяха последни, с тях закриха концерта. Браво на децата, чудесни бяха, чудесни! Предполагам ме разбирате аз пък колко се вълнувах (blush) Да видя детето си на сцена, да играе народни танци, които са ми тръпка, все пак 10 год. съм ги тропала и аз, чувството е неописуемо :)
27/05
Иначе раздвижих вчера малко у дома, малко навън и така :)
11 кръга :
3 набиране
6 лицеви опори
12 ходещи напада
Планк 4х1 мин с 30 сек.почивка
Бягане 8К за 46:48 мин. :)
Храната :
- овесени ядки, банан, годжита и какао
- 3 варени яйца, филия с масло и шарена сол, 1 домат
- банан и малко бисквити РК с кафето
- нектарина
- зелена салата с лук и краставица, маслини, пиле* печено с кафяв ориз* на фурна, бира
- 2 реда шоколад с цели бадеми
Ако времето е с мен, днес пак ще бягам 8-)
Мнението беше редактирано от Vess на 28.05.16 15:39.
Какво говориш, то народните танци и музика са голяма работа. Много е хубаво че детето се занимава с това, направо супер.
Иначе те какво играха, Варненски танци с момичетата или само добруджански мъжки ? :)
Мнението беше редактирано от kaloyan на 28.05.16 15:40.
Какво говориш, то народните танци и музика са голяма работа. Много е хубаво че детето се занимава с това, направо супер.
Така е! Дано запази искричката и продължи и след градината :)
Танца им беше и с момиченца. Ръченица :)
Мнението беше редактирано от Vess на 28.05.16 15:43.
28/05
Добро утро.....
Пак съм сърдита (dull) Това дребното тъкмо беше започнало да спи по цяла нощ и сега от скоро пак бам....като се почне от 2 - 3 часа посред нощ будене....и така на всеки час.....май я почват зъбите (shake) Не мога да си напиша часовете сън, прекалено накъсан беше ... Не я кърмя нощем, но докато не я гушна не заспива....Безсънието ме принуждава да я вземам при мен за да мога и аз да спя....страх ме е така пък да не я свикна да спи при нас абе.....много въпросителни .....
Здрави да сме :)
Както споменах по-горе, преди обяд на концерт на баткото, после си прибрах бебка от баба й и се прибрахме. Пропуснахме разходка, че спа доста следобед и не остана ред....Само тичах надвечер. Най-вероятно и днес ще направя едни 5К защото после 2 дни няма да мога да тичам.
Бягане 7,600К за 45:06 мин.
Доста пресечен терен, обрисах баирите на Младост и Възраждане :)
Храната :
- банан с тахан
- салата домати, 3 яйца на очи, задушени зеленчуци
- нектарина, банан
- салата шопска без сирене, маслини, пиле печено* с кафяв ориз* на фурна, бира
- цяяяяял шоколад с цели лешници (blush)
Хубава и мързелива неделя дами и господа 8-)
Мнението беше редактирано от Vess на 29.05.16 09:22.
Щом бебка има нужда да спи до теб, вземай я. Няма по-успокояващо нещо за нея от това да те усеща близо. Прекалено е малка да я възпитаваш да спи сама. Единственото,което тя разбира сега е, че нещо я мъчи и че това нещо я мъчи по-малко,когато е до теб.
Щом бебка има нужда да спи до теб, вземай я. Няма по-успокояващо нещо за нея от това да те усеща близо. Прекалено е малка да я възпитаваш да спи сама. Единственото,което тя разбира сега е, че нещо я мъчи и че това нещо я мъчи по-малко,когато е до теб.
Така е Юле :)
С баткото не беше така и все си мисля, че и тя е като него, но не. Всяко дете си е различно, индивидуално :) Той си е спял сам винаги, тя също между другото. Това е от съвсем скоро :)
Така е Юле :)
С баткото не беше така и все си мисля, че и тя е като него, но не. Всяко дете си е различно, индивидуално :) Той си е спял сам винаги, тя също между другото. Това е от съвсем скоро :)
Не, че и аз не минах през това за втори път при това, но твърдо и категорично съм против вземането на бебето на “голямото” легло или на ръце. Това си е чиста доза егоизъм от наша страна да се наспим, да ни е мирна главата , а детето свиква с тази ситуация и после чак го изкарваме него виновно.Предпочитам да ставам хиляди пъти, както е от месеци. но детето да си знае неговто легло и територия и да идва на нашата само с позволение, иначе положението е олеле..Зъби, мъби това е временно, ама другото си остава за доста дълъг период.Само споделям Вес
Спал е при нас с месеци наред като бебе,кърмен е на поискване,включително и нощем . След първата годинка започна да спи самичък, без никакъв проблем.
Толкова малко бебе наистина не подлежи на възпитание / според мен/ . Има периоди,които просто трябва да се израстат...
Бебетата трябва да получават цялата близост,от която се нуждаят.
Едно време като са нямали легла, а са спяли всички членове на семейството на една черга, как ли са си отделяли децата от тях,че да не свикнат?
Здравейте :)
Благодаря на Дени и Юлето за включването, сега ще си кажа и аз какво мисля.
Съгласна съм, че детето трябва да си знае неговото креватче, бебе или след 1 год. много добре си разбират децата :) Баткото винаги си е спал в креватчето, с изключение ако е бил болен или друго. Сега с Мимето е пак така, вземам я, кърмя и обратно в креватчето ;) Тя даже никога не е преспивана на ръце, баткото също. Против съм това.Това не означава, че по цял ден не се гушкаме, прегръщаме и радваме на децата си. Пак да кажа всяко дете и всеки родител е различен и сам решава как да възпитава ( свиква бебето ) децата си. Имам приятелка, която до над 1 год. люлееше и разнасяше детето си на ръце (tmi), имам друга близка, която големия й син сега завърши 1-ви клас и до ден днешен спи при тях на спалнята. Еми за мен е прекалено.....явно тя не е успяла да го научи след 1 год. да си спи сам ;) Така, че ... Колкото различни деца и родители има, толкова и различни теории ще има за гледане и възпитаване на малкото дете ;)
За протокола, тази нощ бубка си спа спокойно, с едно будене, погалих малко главичката, люлеене в кошарата и заспа, после стана чак в 7 часа за сукане :) Човеченце, нещо й е имало за да плачка и да се буди предните нощи и така :)
29/05
Пак само бягане, три дни бягам, днес вече малко пудовка :)
Разходка по баирите с количката 4,260К :)
Бягане 5К за 28:53 мин. (sun)
Много горещо беше (whew)
Храната :
- филия с мед и тахан
- банан, 1 домат с малко месце останало от пилето
- 5 фурми с тахан
- салата домати и краставици, маслини, печени тиквички с мляко с чесън, бира, 2 филии препечен дом.хляб
Ставам, че днес имам доста неща да свърша ....
Хубав понеделник (F)
Мнението беше редактирано от Vess на 30.05.16 10:43.
30/05
Добро утро :) Изпращаме месец май и идва лятотоооо (sun)
Вчера едни бързи 10 мин. у дома раздвижих, после имах доста задачки покрай предстоящото кръщене на децата и .... деня мина.... После като се прибрахме готвене, вечеря и така :)
10 мин. максимален брой изхвърляния с пудовка 16 кг.
Резултат : 146 бр.
Правила съм и по-хубави резултати мисля, но това е напълно нормално, предвид това колко се занимавам с пудовката :) Пак съм доволна :)
Храната :
- банан и малко овес с кисело мляко
- банан и солети от лимец
- зелена салата с домат, 3 яйца в масло и филия препечена квасен хляб
- праскова
- салата шопска без сирене, маслини, пилешки дробчета с елда и батат на фурна, бира
Някакво странно ядене наготвих вчера, ама се получи чудно пък ;)
Хубав, слънчев вторник (F)
Добро утрооо (sun)
Днес вече ще бягам, макар че пак ще е горещо и ще бягам по обед, но.....какво да правя....тогава ми се отваря възможност ;)
31/05
Вчера имахме пак малко задачки и тръгнах на дълга разходка.
Разходка с количката и бебка 9К (sun) Изгорях на потник (dull)
Храната :
- филия с мед и тахан
- 1 банан
- 1 домат, 2 варени яйца, филия с масло и шарена сол
- ягоди
- праскова
- салата зеле с чери доматчета, маслини, пил.дробчета с батат и елда на фурна, бира
- шоколад, крайно време беше :P
Весел празник пожелавам на всички деца, малки и големи (sun)
Вчера....кофти бягане, в най-голямата жега вече не е за бягане....или аз остарявам и не мога вече (wasntme) Много тежко, едвам се докопах до свеки, те естествено са пак на баир, слязох до крайбрежната тичайки и после нагоре (tmi) в най-големия пек .... не е за мен вече .... Вечер или сутрин рано, сутрин няма как, остава вечер да тичам :)
01/06
Бягане 10,700К за потресаващите 1 час и 6 мин. Като последните 200-300м. ги вървях ....
И изгорях на втори модел потник (dull)
Храната :
- филия с мед и тахан
- банан и 3 оризовки с мед и тахан
- 1/2 филийка, домат и малка краставичка със сиренце
- банан и няколко оризовки не помня колко с мед и тахан
- салата домати и краставици, маслини, порция мусака, бира
- череши доста
Днес и утре съм с двамцата ми хубавци у дома ;) Баткото нещо не ми харесва и го спряхме от градина.
Прекрасен четвъртък от нас (sun)
Привет банда 8-)
Нов ден, нови сили :)
Сън 5+2 часа, накъсан но пак съм доволна.
Тренирах вчера иначе домашно, пред публика ;) два чифта детски очички :P И на разходка доста ходихме късния следобед. Доста активен ден :)
02/06
Раздвижването :
5 кръга :
10 лицеви опори
15 СДХП @ 16 кг.
20 суинга до нивото на очите @ 16 кг.
Храната :
- филия с мед и тахан
- салата доматки със сирене, 3 яйца в масло, филия препечен квасен хляб
- банан и малко череши
- салата шопска без сирене, маслини, порция мусака, бира
- 4 - 5 бисквити РК с мед
Днес трябва да бягам. Утре ще кръщаваме децата и цял ден ще сме заети покрай събитието. Първо църква, после почерпка по обяд с близките и деня ще мине :)
Мързелив петък Ви желая :D
На бързо, че имам куп неща още да огледам, приготвя и т.н. за кръщенетата днес.
03/06
Бягах вчера. Свеки с децата в Морската а аз кражах наоколо :D
Бягане 8,700К за 49:54 мин. :)
Храната :
- овесена попара със сирене и масло
- банан
- домат със сирене, препечена филия хляб, 2 яйца
- череши, 1 праскова
- салата домати, краставици и лук, маслини, лозови сърми и 2 яйца в масло, бира
- половин кутия сладолед (tmi)
Хубава събота, ние отиваме да празнуваме (sun)
04.06.16
15:00
Честит рожден ден и от мен!
Много усмивки и хиляди пробягани с усмивка километри! (F) - подарявам ти ядливо цвете :D
04.06.16
17:24
Честит Рожден Ден, Веси !
Здраве, късмет и щастите.
Честит Рожден Ден, Веси (sun)
Пожелавам ти здраве и много сбъднати мечти!
Keep Running!