Дневникът на Мая

Прескочи до:

26.12.16
18:35

Ставане - 9.30ч.

Раздвижване - без...

Храна:
150гр пилешко, 2 яйца, 80гр пушено свинско, 50гр кашкавал/бри , 20гр кафяв хляб, малко зелева салата, (coffee) със сметана, (beer)

Днес не ми се правеше абсолютно нищо! Цял ден мутирам, хаха.
Усещам и леко вирусче да ме е ковнало, но до утре ще мине :)

Лека вечер :)

Майка ми ми сервира вечеря...OMG - не успях да изям всичко :D

27.12.16
21:11

Ставане - 7.00ч.

Раздвижване:
1 - раменна преса с дъмбели седеж - 3х7@2х10кг
2 - повдигане встрани стоеж - 3х7@2х12кг
3 - преден клек с дъмбели - 3х7@2х16.5кг

Храна:
130гр пилешко, 70гр скумрия, 30гр бри , 100гр кафяв хляб, броколи/зелева салата, (coffee) със сметана, (beer)

Като цяло ме е шубе да се пробвам с по-големи тежести на раменната и затова не я практикувам често.

Много хляб днес! Принципно съм вдигнала въглехидратите в последно време и може да задържам вода - не е лошо да ги понамаля.

Не съм наясно с бялата козметика особено, а разбирам, че не е лошо да се мажеш превантивно с разни неща/кремове още след 25-тата си годишнина. То съм проблемна, че и пъпки ми избиват...
Сега се чудя, каква скъпарщина да си взема за тъпата мутра. То е ясно, че спирането на цигарите е мега адекватно решение, ама...
Чудя се, какво да измисля, но съм толкова нереализирана за възрастта си, а не остарявам приемливо...поне в тялото го догаждам на 12 годишно скини-фет момченце :D
Може би е време за татус - искам тюркоазен телфер! Няма такава татуировка никой, гарантирам, хаха.

Нещо съм се заслушала в албума на Jeff Bukley тия дни, но това не е причина за повяхналото( като кожата ми, хах) настроение. Поздрав  :)

Хубава вечер :)

27.12.16
21:15

казано от Мая на 27.12.16, 21:11:

Не съм наясно с бялата козметика особено, а разбирам, че не е лошо да се мажеш превантивно с разни неща/кремове още след 25-тата си годишнина. То съм проблемна, че и пъпки ми избиват...

Я ме светни защо по-точно ще си размазваш потенциално токсични петролни продукти по физиономията и с какво по-конкретно ще те подмладят?

27.12.16
21:38

казано от Boby_ на 27.12.16, 21:15:

Я ме светни защо по-точно ще си размазваш потенциално токсични петролни продукти по физиономията и с какво по-конкретно ще те подмладят?

Ми...аз не разбирам от тия неща.
Но приятелките ми споменават разни продукти, защото се нервираме от заформящите се бръчки, встрани от устата...
Потърсих в нета, попаднах на бгмама :D и даже се учудих, че разни жени на по 30 години всяка вечер си мажат тежък нощен крем по муцунките и това е в реда на нещата. На една и се бяха скарали, какво си е мислела с тая суха кожа, че да се докара така на 32 и не е взела мерки, хаха.  Иначе доволни от Estee Lauder серум за около 200 кинта... за серум се зачудих.
Не знам - кремове не ползвам, защото ми избиват пъпки( както споменах), дискомфорт усещам и като се намажа, което е показателно. Реших, че аз съм крива нещо, хах.

28.12.16
20:16

Ставане - 7.30ч.

Раздвижване - без.

Храна:
120гр свинско печено роле, 70гр бри , 70гр кафяв хляб, 30гр домашно кюфте, 1 печена чушка от буркан, (coffee) със сметана, (beer)

Имам мускулна на раменете, вероятно от рядко изпълняваната раменна преса. Странното е, че имам и на бицепса, а тоя мускул трудно лОви.

Нещо ми се разтревожи стомахът днес, та с храната не знам. То и гърло ме понаболва - намръзнала съм се с некое вирусче сигурно.

Относно грижата за лицето ми - вероятно ще се консултирам с козметик, който да ми определи типа кожа. Естествено, ще ми бъдат предложени куп чудодейни мазила, които предлага салона, но не мисля да се връзвам. Една маска да ми направят там, че да ми се обърне внимание, мисля.
Чудя се, дали дерматолог е по-добър вариант, но те са по-специализирани в кожните заболявания, предполагам.
‘де да знам - по доктори и салони за красота не ходя, хах.

Засега си се придържам към маската си от хума и белтък. Може нещо със зехтинец да пробвам...това да е, хах.
Къде да си татуирам тюркоазен телфер е въпросът :D

29.12.16
20:14

Ставане - 7.00ч.

Раздвижване:
1 - бицепсово с дъмбели стоеж - 3х7@2х12.5кг
2 - едностранно трицепсово от лег - 3х7@15кг
3 - повдигане на пръсти - 3х20@2х18.5кг

Храна:
100гр свинско, 70гр пилешко, 30гр бри , 20гр луканка, 70гр ризото, 50гр кафяв хляб, 1 панирана чушка, (coffee) със сметана, (beer)

29.12.16
20:43

Странна работа с твоите тежести- ако разтваряш с 13-15 кг, то раменната ти преса трябва да е поне 18-20 кг дъмбели.
Предният клек и нападите направо ме учудиха по 18 кила, лелеле :) Нямаш ли мускулна треска на дупето?
Това ли телфер- па и почти тюркоазен :)
http://www.onlinemashini.bg/telfer-imer-hoist-et-150-nv-08kw-/6249
много ръбесто бе, предполагам на ръка-рамо- горна част на гърдите или бедро-корем :)

29.12.16
22:33

казано от Queen Cobra на 29.12.16, 20:43:

Странна работа с твоите тежести- ако разтваряш с 13-15 кг, то раменната ти преса трябва да е поне 18-20 кг дъмбели.
Предният клек и нападите направо ме учудиха по 18 кила, лелеле :) Нямаш ли мускулна треска на дупето?
Това ли телфер- па и почти тюркоазен :)
http://www.onlinemashini.bg/telfer-imer-hoist-et-150-nv-08kw-/6249
много ръбесто бе, предполагам на ръка-рамо- горна част на гърдите или бедро-корем :)

С 13 и 12кг разтварям преко сили и половинчато. Чисто мога със сигурност със 7-8. Ама при това движение  риск от контузия е сравнително малък. Що да не се пъна, хах.
Едностранно трицепсово от лег пробвах с 15 - да не обяснявам с каква амплитуда  го сторвам...никаква, почти.
Нападите с 2х18 и нещо са сравнително ОК. Преден клек с по 2х17 най-много да съм правила.
Не виждам смисъл да правя повторения с малки за мен тежести - стриктно така. А и ми е скучно да бутам 2х16, примерно, защото са ми оптимални за 8-10 повторения. Половинчато, ама с времето ще стане. Греша, вероятно.
Ееее...баш омразната конкуренция нацели с тоя линк, ама са най-големите, да.
Ако напишеш “тюркоазен телфер” в гугъл и моя снимка изкача, хах. По скоро си мисля за по-китайския вариант, но в тюркоазени багри ала MAKITA( те нЕмат телфери само). Кабеляците са въпрос на въображение и да - ръбат е. Мо’е му тура и нЕкоя кацнала пИпИруда, хаха.
Поне би символизирал важен период от живота ми, на което не държа.

Благодаря, за включването, Мира :) Ще се запознаем и на живо догодина - а, дано да сме живи, здрави и наблъскани, хах (F)

Мнението беше редактирано от Мая на 29.12.16 22:41.

30.12.16
14:55

Е, ма как няма д се включа :) (те тук едни хора веднага разбраха че съм Бай Ганьо и само е меси в живота на хората :D )
Странно ми беше 10 кг раменна преса, Мисля, че по-ще ти пораснат раменете от нея, вместо само разтваряне и то преко сили.

То ще е срамота да не се видим. вече 3 години  имам дневник, а и  съм свободна да си ходя по срещи. Нема съ плашите, на живо съм по-убава :)

30.12.16
14:57

казано от Queen Cobra на 30.12.16, 14:55:

Е, ма как няма д се включа :) (те тук едни хора веднага разбраха че съм Бай Ганьо и само е меси в живота на хората :D )

Добре, че нямаш дете, да го изоставяш, да му търсиш гледачка (!?), само за да идеш да тренираш :D

П.п. Майче, извинявай, ама Кобрето като спомена... :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 30.12.16 14:58.

30.12.16
20:20

Кобре, знам за раменната, че е доста по-ефективна - базово движежение военна преса си е, кажи речи.
Предно, ляво рамо ми е леко бъгаво и не смея на по-изолирани да го товаря. Предно рамо и не правя даже.
Ся па Бай Ганьо - запретнала ли си се с пояс, пълен с розови масла, а?! хах :)
Все си хубава, Мира - ще се видим и ше си напрайм селфита!

Иглика, don’t worry at all! :)

Ставане - 7.30ч.

Раздвижване - без...

Храна:
100гр пилешко, 100гр кренвирш Сачи :D, 20гр кашкавал, 20гр бри, 20гр луканка, 1 панирана чушка, малко зелева салата, 40гр мюсли десерт, (coffee) със сметана, (beer)

Планът! е следния - утре гръдно, на 1-ви реанимирам, на 2ри гръбно + леко работна ревизия.

Рано затворих магазина днес, но съм си оправила складова, клиенти - приключих работната година :)

Метнах очо на това телефонче и мо’е да си го подаря по нек’ъв повод, хах. Грубовато е и по-мъжки стайл, ама тамън ще ми тича. Особено, като го обагря с тюркоазен гръб, хаха. Ще видя, дали ще го докопам през VIVA, де...

Много ми е студено, инак :(

31.12.16
19:03

Ставане - 10.30ч.

Раздвижване:
1 - лег с дъмбели - 1х7@2х18.5 / 2х7@2х17.5кг
2 - напади с дъмбели - 3х7@2х18.5кг
3 - флайс - 3х7@2х15кг
4 - лицеви от табуретка - 3х10@СТ

Храна:
1 палачинка с малко пилешко и панирана чушка, 150гр палачинкова торта, 100гр капама, 40гр щрудел, (coffee) със сметана,

По-късно отпрашвам по заведенията да посрещам новата година. Хич не съм в настроение, но предполагам, че след няколко питиета нещата ще се наредят.

Весело посрещане на Новата година (party) (d) :)

02.01.17
15:45

казано от Мая на 27.12.16, 21:38:

казано от Boby_ на 27.12.16, 21:15:

Ми...аз не разбирам от тия неща.
Но приятелките ми споменават разни продукти, защото се нервираме от заформящите се бръчки, встрани от устата...
Потърсих в нета, попаднах на бгмама :D и даже се учудих, че разни жени на по 30 години всяка вечер си мажат тежък нощен крем по муцунките и това е в реда на нещата. На една и се бяха скарали, какво си е мислела с тая суха кожа, че да се докара така на 32 и не е взела мерки, хаха.  Иначе доволни от Estee Lauder серум за около 200 кинта... за серум се зачудих.
Не знам - кремове не ползвам, защото ми избиват пъпки( както споменах), дискомфорт усещам и като се намажа, което е показателно. Реших, че аз съм крива нещо, хах.

Майче, откакто съм в Стокхолм, си правя домашни маски - напр. пасирани банан, авокадо, няколко капки зехтин - освежава кожата и я прави по-светла (поизбленяват петна). Ако имаш, можеш да добавиш и няколко капки бадемово или кайсиево масло.
В нета има най-различни маски, които да си правиш с натурални съставки и са далеч по-евтини от кремовете :)

03.01.17
21:14

Ау, Зори, радвам се много на включването ти :) За много години - само хубави емоции през 2017-та! :)
Относно поддръжката на кожата на лицето - и аз смятам, че натуралните маски са по-приемливи. Не съм се зачитала за разни рецепти толкова, но ще го направя. Просто като напишеш бръчки и ти излиза бг-мама с тежките серуми и нощни + дневни кремове, които задължително трябва да ги ползваш след 25-тата си годишнина...превантивно така.
Принципно, нещата идват отвътре навън и основно  какво консумираш + стрес/сън и т. н.. И външните фактори(  замърсен въздух/времеви условия, примерно) са важни, но не толкова.
Ще се поразровя за разни натурални маски из нета :)
Поздрави, Зори (sun)

03.01.17
21:20

За много години! :) Живи, здрави и все по-яки (muscle)

Ставане - 7.00ч.

Раздвижване:
1 - едностранно гребане - 3х7@23кг
2 - гребане с щанга - 3х7@32кг
3 - повдигане встрани от наклон напред - 3х7@2х15кг

Храна:
100гр свинско, 80гр пилешко, 70гр руска салата, 50гр печен картоф, малко зелева салата, 50гр Корни, 2в1,  (coffee) с мляко, (beer)

Не ми се получи замисления план с гръбното раздвижване на 2-ри - спах си до време ревизионно, на което се появих пред припадък, но после си живнах и поне това претупах.
Доста пиене + малко храна и оскъдно сън тия дни. Не беше и много приятно, като цяло. Доста си повисях самичка, защото едната френдка я хванаха да поработи зад бара, а на другата и се появи приятеля под въпрос, та...
Забравих си и тела в тоя бар - добре, че са съвестни хора и са го прибрали. Служебната карта все пак - разправии щяха да са. Ама то е ясно, че от тоя телефон не мога да се отърва и да искам, хаха. Още чакам преподписване на договор, точа се на нЕква Моторола - мани.
Нямах много енергия за активизация тази сутрин, но трябваше да си сторя обещаното за 2-ри! Нещо да сторя...
Няма много работа, но трябва да оправя складовата след тая ревизия...нямам идея как. Дано съдейства адекватно счетоводството и поддръжката на това пусто колибри а.к.а. складова програма в наше ползване.
Ще ми се и утре да раздвижа нещо.

06.01.17
22:37

Привет :)

Ставане - 7.30ч.
50+ кг

За днес поне да си опиша храната:
Домашен “дюнер”( ливанска питка?! + 50гр пилешко + 20гр рурка салата + зеле и моркови), едно горно пилешко бедро, 70гр лазаня, 20гр домашна кашкавалка, салата зеле и моркови, 2в1х3, ( coffee) + мляко, (beer)

Никакви раздвижвания, че и ходене нямаше особено...
Те и луканки затискаха с ринговете от дъмбелите тия дни наш’те, та те ти оправдание!

Ям малко, инак...да не съм в излишък поне, хах. Други са причинитe, де.
Стомахът не ми е Ок и ще се тествам със спиране на хлебните, ‘щото в последно време консумирам.

Проекти, нови колеги - а у...тизъм от ‘секъде. За мен, не за потенциалните ми бъдещи дружки по работа.

Толкова ми е студено, че понеделник мога да пропусна работа! Няма, разбира се :) Ама е клинч ужасен и успоредно с малкото ми работна храна - умирам, докато заключа магазина.
Иначе днес вървежно на скъпи агрегати, снегоринче - екстра! :)

Утре ще размятам дъмбелите. Не ми трябва много за поддръжка на тоя етап, но самучувствието ми за живот спихва, когато не активизирам.
Ща си вляза в ритъм новогодишно - приоритетно ми е и с раздвижването, и с храната да съм ОК
.

07.01.17
21:35

Ставане - 10.30ч.

Раздвижване:
1 - лег с дъмбели - 3х7@2х16.5кг
2 - напади - 3х7@2х18.5кг
3 - флайс - 3х7@2х15кг
4 - бицепсово с дъмбели - 3х7@2х12кг

Храна:
230гр пилешко, 30гр камембер, 30гр тиквени семки, 100гр печени картофи, зелева салата, (coffee) с мляко, 200мл. нектар, (beer)

Днес си поспах до късно :) Нищо, че ми звъняха разни клиенти сутринта и ми начупиха дременето.
Странно, но шефът май се бе объркал, че днес е работен ден - и да беше, не знам как бих могла да се транспортирам до магазина. Ужас е навън, едва отидох да си купя (beer) (giggle)
Понеделник - с такси на 2км., хах.

Сторих някаква активизация там. Утре гръбно трябва...
Без раздвижване се чувствам ужасно, но нещо съм отпаднала в последно време и пропускам. Това трябва да се промени!

С храната - ще гледам  да не консумирам тестени известно време. Повечко зеленчуци, ако мога. И зехтин трябва да си купя, че и без това съм свалила малко. И това е фактор, за липсата ми на сила. Още от драмите ми с “ремонта” си седя с 1-2 кила надолу, а зимата не е добре така.

Сега ще си почивам и гледам сериалче :) Хладничко си е, защото не се отопляваме, но е по-добре от навън, хаха.

07.01.17
23:15

Ха, все пишеш, че ти е студено, а сега ,че не се отопляваш. Какво имаш предвид?  Нещо ме притесняваш, момиче :)

08.01.17
00:44

казано от Queen Cobra на 07.01.17, 23:15:

Ха, все пишеш, че ти е студено, а сега ,че не се отопляваш. Какво имаш предвид?  Нещо ме притесняваш, момиче :)

То затова ми е все клинч, хах. Не се отоплява жилището, но е южно апартаменчето, колкото и да има значение. Не е като навън - там не деяня...тия дни, особено. Зиморничава съм си, като цяло :)

Иван

08.01.17
09:24

Защо не се отоплявате? Going paleo?

08.01.17
09:38

E, kak така, при мен в южната стая, която не се отоплява е 1-2 градуса.
Аз примерно не стоя на много топло ,17-18 градуса  максимум- е, до самата печка е доста по-топло, но по-малко от това е непоносимо, колкото и да се обличаш.
Това пестене ли е, не разбирам.

08.01.17
10:46

казано от Мая на 08.01.17, 00:44:

Зиморничава съм си, като цяло :)

Провери си желязото.

08.01.17
10:58

Здравейте :)
Отдавна сме махнали радиаторите и вариант за отопление ми е една газова бутилка с приставка за отопляване - хич не излиза скъпо.
Просто не ме кефи идеята, че ще я пусна за някакво време, ще свикна с горещината и после трябва да я спра...и да се климатизирам ударно със студа.
Всъщност, това са доста нелепи разсъждения, но както и да е.
Не знам колко градуса е в нас, но като грее слънчице е добре.
Със сигурност имам и недостиг на желязо - това да е :)
Ако стане много клинч в нас си имам вариант поне.
Поздрави :)

08.01.17
11:16

Може да звучи глупаво, но  това със аклиматизирането не го схващам. Защо да правиш горещо, после да я спираш и да зъзнеш, вместо постоянно да си поддържаш някаква комфортна температура 18-20 градуса или колкото там ти е ок. Ако тренираш, работиш, копаеш , да, не се усеща и да е под 15 градуса, но да си седиш/лежиш на студено-на мен краката и ръцете ми изтръпват.
Твой избор си е какво да правиш, но да си причиняваш умишлено студ , не виждам логика. Все едно да си причиняваш глад, болка или други страдания.
Ако искаш да се закаляваш, има си други начини. Да седиш  на студено и да усещаш, че мръзнеш (ако все ти е топло, е друго, познавам такива хора, на 10 градуса ходят по тениска) , е безполезно.

08.01.17
20:39

Права си, Кобре...
На парно и климатик не го мисля, но съм свикнала от ел. духалките, че ги пуснеш за малко колкото да се сгрееш и после зъзнеш.  Пак пуснеш за малко и...студ. Предполагам е било пестене на ток. Предпочитах да си свикна на по-хладно и добре облечена.
В случая с газовото отоплително не е така и май е адекватно да си го паля в тоя кучи студ. Това и ще направя! :)

Ставане - 9.30ч.

Раздвижване:
2 - плие - 3х7@23кг
3 - едностранно трицепсово от лег - 3х7@15кг
4 - гребане с щанга - 3х7@32кг

Храна:
150гр пилешко, 2 пържени яйца, 150мл пил. каша/крем супа, 30гр камембер, 30гр маслини, 200гр броколи със зехтин, (coffee) с мляко, (beer)

Днес се престраших и се разходих малко пазарно - оцелява се. Ще успея утре да се замъкна на работа, но предупредих да включат климатика тая вечер.
Купих си зехтин, с който ще се мажа, ще го пия и ще си поливам храната, хах. И дебели чорапогащници за под панталоните  (wait) И вратни, много ясно :)

Реших да пробвам с ензими и пробиотици, относно не добре функциониращата ми стомашно-чревна система. Никога не съм пила подобни неща, освен веднъж-дваж мезим форте, примерно.
Едва ли ще ми навреди да опитам, предполагам.
Загледах в магазина на сайта 2 продукта, но за сега съм взела от аптека малко количество подобни, за да видя дали ще усетя нещо.

Мнението беше редактирано от Мая на 08.01.17 21:28.

08.01.17
23:59

Ако не друго, поне котката се е размазала от топлотия и почти е гушнала газовата бутилка, хах. Требе си топло, няма лошо.

09.01.17
06:17

казано от Мая на 08.01.17, 20:39:

Купих си зехтин, с който ще се мажа, ще го пия и ще си поливам храната, хах. И дебели чорапогащници за под панталоните

Аз практикувам друго - тънки дрехи и отгоре зимен гащеризон :) Страшно ефикасно и можеш винаги да го съблечеш, а отдолу да си дори с рокля и тънък чорапогащник ;) Същото е и в дъждовен ден - дънки, а отгоре тънък шушлеков панталон - събуваш панталона и си сух (sun)

09.01.17
09:45

казано от Мая на 08.01.17, 20:39:

Купих си зехтин, с който ще се мажа, ще го пия и ще си поливам храната, хах. И дебели чорапогащници за под панталоните

Колкото и да е хубав зехтина за кожата, след известно време на редовна употреба, дрехите ти ще започнат да миришат на гранясало след пране. И това ще е така каквато и течна растителна мазнина да използваш самостоятелно. Сполучливи съотношения са 60:40 в полза на наситена мазнина (кокос, какао, ший).
За да го пиеш, е добре да си много, ама много сигурна в кчеството, а не е лесна задача да си намери човек читав зехтин в днешно време.

09.01.17
09:50

+ за Зозо. Тя вече има личен опит със страшни минуси. И аз имам скиорски шушлеков панталон, но още не е станало такова студено да го сложа  :)

09.01.17
21:43

Зори, ама аз нямам гащеризон...камо ли пък скиорски :D Даже съжалих, че не съм си купила някаква бабешка шуба, на место късо якенце с качулка( която не слагам, че да не ми развали косата, хах). Иначе е идея!

Марги, тука те слушам изцяло, защото знам, че разбираш...а аз откровено не.
На 100% не съм си взела зехтин от най-висок клас. Нито пък съм сигурна в ползите от подобен. Мисля да слагам по-няколко капки в маските си за лице. Едва ли ще консумирам много от него...
Ще погледна за подобни наситени мазнини, с които да комбинирам за маски. Благодаря :)
Идеята да мириша на пържено в гранясала мазнина ме потриса :D Надявам се, че този ефект се постига, ако го пия с чаши и си мажа целулита с него...по някакви причини, хаха.

Кобре, явно и аз трябва да си купя нещо скиорско - дори не съм поглеждала подобни неща. Абсурд да карам ски, та затова.

Поздрави, момичета (sun)

09.01.17
21:55

Ставане - 7.30ч.

Раздвижване - без.

Храна:
120гр леко панирано пилешко, 100гр свинско, 30гр камембер, 1 ливанска питка, 150гр броколи със зехтин, 70гр задушени чушки, 30гр руска салата, няколко маслини (coffee) с мляко, (beer)

Днес бе сложно с отоплението в магазина. Климатикът едва мъждука, шефът направи пътека да носи духалки, които не работят - накрая оправи едната. Не става без топлоизточник - там е змиярник!
Замръзнала е водата в тръбите...добре, че поне казанчето на тоалетната работи. До колкото разбрах, в такива условия се оставя да тече струйка вода, за да не замръзне в тръбите...има логика, ама знам ли. Дано не се спукат.

Лежерно инак.

10.01.17
20:51

Ставане - 7.30ч.

Раздвижване:
1 - раменни преси с дъмбели - 1х7@2х10кг / 2х7@2х11кг
2 - едностранно концентрично сгъване от седеж - 1х5@11кг / 2х6@10кг
3 - едностранно трицепсово зад глава - 3х7@11кг

Храна:
120гр леко панирано пилешко, 100гр свинско, 30гр камембер, 1 арабска
питка, 150гр броколи със зехтин, 70гр задушени чушки, 30гр руска салата, 30гр тиквени семки, няколко маслини, 20гр торта, 20гр бутерка, малко зелена салата,  (coffee) с мляко, (beer)

Нямах много време за активизация, а имах енергия и желание.

Много сняг натрупа...едва се прибрах. И си затрих ключа - вероятно е паднал пред магазина...в някоя преспа.

10.01.17
20:57

“20 гр. торта”. Момиче, що цапаш вилиците? :D :D

11.01.17
21:24

Ставане - 6.30ч.
?! кг

Раздвижване:
1 - преден клек с дъмбели - 3х7@2х16.5кг
2 - повдигане встрани от наклон напред - 3х7@2х12.5кг
3 - повдигане встрани стоеж - 3х7@2х11кг

Храна:
170гр свинско, 50гр пилешко, 50гр камембер, 30гр катък, 20гр сурово кашу, 20гр тиквени семки, 1 арабска питка, 100гр задушени зеленчуци със зехтин, 25гр мюсли десерт, 20гр вафла, 2х2в1, (coffee) + суха сметана, (beer)

14.01.17
22:50

Онзи ден

Ставане - 7.30ч.

Раздвижване - без.

Храна:
170гр свинско, 50гр панирано пилешко, 30гр сурово кашу, 10гр тиквени семки, няколко маслини, 100гр задушени зеленчуци, 40гр мюсли десерт, 20гр вафла, 3х2в1, (coffee) + суха сметана, (beer)

Вчера

Ставане - 7.30ч.

Раздвижване - без.

Храна:
120гр свинско, 120гр панирано пилешко, 20гр кашу, 100гр задушени зеленчуци, няколко маслини, 30гр хляб, 3х2в1, (coffee) + суха сметана, (beer)

Днес

Ставане - 9.30ч.
50 кг

Раздвижване:
1 - лег с дъмбели - 3х7@2х16.5кг
2 - напади - 3х7@2х18.5кг
3 - флайс - 3х7@2х15кг
4 - бицепсово от стоеж - 3х7@2х12.5кг

Храна:
150гр панирано пилешко, 70гр кашкавал, 50гр свинско , 60гр пакет инстантни спагети,  100гр задушени зеленчуци, 25гр мюсли десерт, (coffee) + суха сметана, (beer)

Нямах много енергия днес.
Колежката и наш’те са болни от известно време - надявам се да не ме нападне и мен тоз’ вирус или квото е.

Няма отърване от стария ми Alcatel, ‘начи.
Отказах се да чакам шефовете с договори към оператор и си харесах друго телефонче - LG G4. Уж го намерих по-евтино, питах за днес магазинът ще бачка ли - ок, казаха. Еми свършили го, па и нЕма да отварят съботно.
Както и да е - понеделник ще се пробвам again другаде.

Гледах Absolutely Fabulous: The Movie (2016)  - сериалът много ме кефи, принципно. Персонажите са супер яки, ама вкарани в някаква пълнометражна сюжетна история не се е получило fabulous. Но за феновете си е добре дошло филмчето :) Patsy е уникална, хаха. И тази жена( Joanna Lumley) е на 70!!! години във филма - wow :D

Лежерно, инак.

Мнението беше редактирано от Мая на 14.01.17 22:52.

15.01.17
18:43

Ставане - 11.30ч.

Раздвижване:
2 - плие - 3х10@23кг
3 - гребане с щанга - 3х7@32кг
4 - едностранно трицепсово от лег - 3х7@12.5кг

Храна:
2 купички пилешка крем супа, 1 варено яйце, 20гр свинско,  20гр тиквени семки, 20гр хляб със зехтин, скилидка чесън, 500мл сок от портокал, (coffee) + суха сметана, (d)

Загазих го :D Не помня, да съм се чувствала така :(
Сутринта се събудих с болки в стави, мускули, кожа, глава и нямах сили да стана. Драйфаше ми се и бях ужасно жадна. Повъртях се и извиках майка ми да ми донесе вода и Нурофен...
Пооблекчи ме и задрямах. Събудих се вир вода, но малко по-живнала. Замаяно и никакъв апетит...
Приятелките ми казаха, че вероятно е Грип.
Четох, че раздвижванията са по-скоро противопоказни, но не съм съгласна. Особено лека активизация като тази.
Утре на работа - дано не съм по-зле. В момента се живее.
А съм си освежила цвета на косата, нови панталонки си взех и си викам - след работа отивам да си взема набелязаното телефонче, хах :) Което може и да се случи, де.
Още 1 нурофен пих, чайове, вит С, имунобор, упсарин...малко греяно вино ще си сипя - такива ми ти.

17.01.17
22:22

ВЧЕРА

Ставане - 6.30ч

Раздвижване - без...

Храна:
100гр свинско, 70гр пилешко, 1 купичка супа с фиде, 30гр сурови ядки/стафиди, 50гр грах, 1 банан, 25гр мюсли десерт, (coffee) + суха сметана, (beer)

ДНЕС

Ставане - 7.30ч.
Разбудена м/у 5 и 6.30ч. - кашлица нещо.

Раздвижване:
1 - раменна преса с дъмбели седеж - 3х7@2х11кг
2 - едностранно трицепсово зад глава седеж - 3х7@11кг
3 - едностранно концентрирано сгъване - 1х5@11кг / 2х6@10кг
4 - напади - 3х7@2х18.5кг

Храна:
120гр пилешко, 50гр свинско, 30гр сурови ядки, 20гр камембер, 20гр хляб, 150гр зелева салата със зехтин, малко маслини, 40гр мюсли десерт, (coffee) + суха сметана, (beer)

Вчера избутах някак - даже не ми беше толкова зле. Хубаво е, че още в неделя успях да се препотя на няколко пъти - така казват.

Днес обаче, както и вчера, не се сдобих със задоволително количество сън. Станах бодра и без болки - ще да раздвижа!
Към края на работния ден бях на парцал, хаха. Затваряха ми се очите...
Взех си сироп за кашлица, пия и по 2 нурофена/вит С/магнезий/чайчета...
Колежката още е болнава, а сега и другата се заоплаква. Наш’те са си зле...

Мани това - полудях с тия телефони! LG G4 го продали на добрата цена, а предвид отзивите не ми се дават 600 лева. Полудях с тия отзиви и ревюта, всъщност.
В живота си съм притежавала само един смартфон и още го ползвам, за да имам база за сравнение и всичко ще е по-добро от него, та по-добре да си вложа парите в домашен комп, хаха.
Последно загледах някакъв Asus, но не знам вече...
Съвсем други неща са ми приоритетни в това ми ти съществуване, съвсем други елементарни, но неприложими преживявания биха ме направили поне малко щастлива, ама тоя телефон се коментира от близо 2 години и искам да го приключа въпросния въпрос.

Няма работа нещо в последно време и се съмнявам да е от сезона. Ще видим с повече колеги март месец, как ще го натъкмим :)

Дано само не ме повали тоз’ вирус сега, че още съм на кантар, хах.

21.01.17
21:29

Ставане - 12.00ч.
50 кг

Раздвижване:
1 - лег с дъмбели - 3х7@2х17.5кг
2 - преден клек с дъмбели - 3х7@16.5кг
3 - флайс - 3х7@2х15кг
4 - бисепсово стоеж - 3х7@2х12.5кг

Храна:
120гр свинско, 1 яйце, 70гр камембер, 50гр сурово кашу, 20гр луканков салам, 60гр кафяв земел, 30гр домашна питка, 30гр пудинг, (coffee) + суха сметана, (beer)

Тази седмица се чувствах доста отпаднала + неимоверно желание за сън, което не е типично за мен.
12 часа спах тази нощ - не помня, кога за последно ми се е случвало. Вероятно боря нЕк’ва гад.

Явно се държа на 50кг, а при последни замервания, описани тук, съм 53 достигнала.
Утре ще замеря обиколки и ще ги вкарам в системата, хах.
Важното е, че не размятам по-леки дъмбели, а може и по-тежки да са станали. Но са ми рядкост активизациите в последно време...уви.

22.01.17
19:48

Ставане - 12.00ч.

Раздвижване:
2 - плие - 3х7@23кг
3 - гребане с щанга - 3х7@32кг
4 - едностранно трицепсово от лег - 3х7@14кг

Храна:
200гр свинско, 2 яйца, 30гр кашкавал, 20гр луканков салам, 35гр кафяв хляб, малко зелева салата с майонеза, 20гр пудинг, (coffee) + суха сметана, (beer)

Пак си поспах доволно, но имах и разбуждания - доста зле съм с кашлицата...слабо място, покрай цигарите.

Ще видя през седмицата, как ще съм за активизации.

23.01.17
19:39

Ставане - 7.30ч.

Раздвижване - без...

Храна:
200гр свинско, 30гр кашкавал, 150гр( св. с.) кафяв ориз, 35гр кафяв хляб, 25гр мюсли десерт, малко зелева салата с майонеза, (coffee) + суха сметана, (beer)

Вече няма да харча пари за разни препарати за миене на под! Пропър, Бинго, Доместос - оцет за 45 с’тинки и плочките са безупречни, хаха.
Понеже малко освежиха едното помещение в магазина и съответно подът бе замацан с прах/цимент/не знам какво от стените - шефът каза да го мина с оцет. Еми уникално чисти! Не само след-строителни замърсявания. Друг е въпросът за миризмата, де.

Ако съм свежа утре, ще раздвижа малко рамо.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1