15.11.16
19:05
Честит рожден ден, Майче! (F)
15.11.16
20:32
Честит Рожден Ден и от мен, Майче! (d)
15.11.16
21:34
Честит рожден ден, Майче! Бъди все така силна и красива и истинска!
Пожелавам си да се запознаем следващата година :) ;)
16.11.16
08:24
С малко закъснение, но от сърце - честит рожден ден и от мен, Майче! Бъди здрава и щастлива! (F)
Благодаря, за пожеланията (sun)
Два дни без трен...
Храната - може и да е малко?! Една съседка ми каза, че пак съм се връщала към старото положение, била съм отслабнала - падна батерията на кантара, но едва ли съм под 51кг...тя ме оцени на 46 :D
Новият ми клин за 8 лева ме прави фина :D
Сама не мога да се справя с мини ремонт, хаха. Все тая - важното е, че го започнах и наш’те са пред свършен факт. Ще се изолирам в собствена стая!
Поне спестих от хамали - познати помогнаха :) 50 лева искаха тия за един диван, легло и шкафче...
Диванът бе опасен!
Колега предложи да ми запълни дупките с гипсово лепило...преди латекса, който трябвало да се прецежда с марля, според един мой френд, хаха. Не мисля да се занимавам...
Най-скучната рождена вечер - като всяка друга. Ама си имах позитивизъм от пожелания и т. н. :)
Днес
Ставане - 6.30ч
Раздвижване:
1 - преден клек с дъмбели - 3х7@2х16.5кг
2 - повдигане встрани - 3х7@2х12кг
3 - повдигане встрани от наклон напред - 3х7@2х14кг
Храна:
130гр свинско, 70гр кашу, 10гр кашкавал, 1 кафяв земел, 30гр задушени гъби/чушки, 1 зелев лист, 20гр майонеза, (coffee) + суха сметана, (beer)
Имах сила, но нещо ми е рухнало психически. Само стрес( в моята глава) в тоя живот, ‘начи :D
Поолегнала съм малко вече и гледам една идея по-лежерно на нещата...ама малко. Трябва да си пия магнезия редовно!
На кино ходих с френдове, след работа...
Гледахме Arrival (2016) - на мен не ми грабна вниманието, особено. Красиво заснет, интересна идея, добре изигран...
Изморено ми беше и по-ме спечели киното - мога да си вдигна краката на високо, да пия бира и да ям ядки, различни от бирен фъстък( което са ядки, нали).
Хубава вечер (yawn) :)
17.11.16
09:02
Майче, не съм никкаъв домашен майстор, но с тия свръхсъвременни мазилки, лепилки и пр. мисля, че не е нужно да прецеждаш. Запълни си дупките сама - има едни тубички като паста за зъби- със замазка/пълнител - не помня как се казва. Щом майка ми ползва, значи не се изисква нищо. :) Латексите са готови разбъркани, мажи си спокойно.
Сигурна съм,че ако се захванеш с мотивация, ще се оправиш с всичко (е, няма да обръщаш дограма, нали?)
Аз много бих искала да си сложа фототапет, например. Или поне такъв за врата, като тези в Лидл.
LeSourireр, благодаря (sun) (F)
Кобре, нахъсала съм се да се пробвам уикенда.
Просто нямам никакъв опит, а и времето ме притиска. Бях се нагласила, че ще дойдат 2 приятелчета, ще почерпя и за два дни сме готови. Не съм го мислила...
То си знам, че не трябва да разчиташ в ситуация на друг...основно да разчиташ. Освен ако не си плащаш прилично, хах.
Фото тапет си е идея - фото тапети навред :D
Иначе си е яко една стена да облепиш, с нещо което ти допада.
Ти си оправна :) (bow)
Ставане - 7.30ч
Раздвижване:
1 - едностранно трицепсово от лег - 3х7@14кг
2 - бицепсово с дъмбели - 3х7@2х12кг
3 - повдигане на пръсти - 3х20@32кг
Храна:
170гр кюфтета от свинско/говеждо, 1 кафяв земел, 20гр майонеза, 2 бонбона (coffee) + суха сметана, (beer)
Предвид, че си легнах в 2, не очаквах да имам сили за активизация. Остана ми време сутринта за кратко размахване с дъмбелите :)
Храната - вчера късно се прибрах и смотах нещо набързо. Май съм минала на две хранения и не вечерям особено.
Днес малко заспало (yawn)
Хубава вечер :)
Вчера без трен...
Тежка нощ, която оставям без коментар.
Ставане - 8.30ч
Раздвижване:
1 - лег с дъмбели - 3х7@2х16.5кг
2 - пулоувър - 3х7@16.5кг
3 - напади - 3х7@2х16.5кг
4 - фклайс - 3х7@2х14кг
Храна:
100гр пилешко със спанак, сметанов сос и картофено пюре, 70гр луканка, 30гр кафяв хляб (coffee) + суха сметана, (beer)
Неадекватно днес - утре ще бояджийствам!
Женска сбирка и до някъде рожденни дни малко :) Последна среща преди операцията на бест френдка! То и на друга бест френдка предстои оперативна намеса...стискам палци и с надежда за позитивни резултати.
Отслабнала съм - Definitely, Maybe, ремонт, обсебеност, котката търси близост :D
Силата си е ОК, инак.
Хубава вечер с нашата песен :)
Мнението беше редактирано от Мая на 19.11.16 20:52.
Добър вечер :)
Неделя реших да се пробвам в боядисването - елементарно е, стига да нямаш върховни изисквания и да си подготвен.
Аз не бях, но ще си знам вече. От втора ръка има нужда, та може уикенда да повторя.
По-късно се случи и последната приятелска хамалщина на мебел, та вече си зависи от мен и ми е спокойно.
Вчера имах малък и неосъществен ангажимент след работа...прибрах се уморена и премръзнала, та не съм пипала нищо.
Днес се разбудих много рано - към 4.30ч., но и бях заспала рано...пак не важи, хах.
Към 6 станах и реших, че имам време да си направя гръбното раздвижване, което пропуснах...ден-два без трен ми е мъка на психиката.
Подредих малко разтурени неща, като се прибрах...
Настивам нещо?!
Те наш’те са го закъсали у Дойчланд с последната покупка, та ми е филм, че ги изселвам от стаята им...но с каквото мога - помагам...не, че са го измислили.
Ставане - 6.00ч.
Раздвижване:
1 - набиране - 7п@СТ
едностранно гребане - 7п@23кг
х3
2 - набиране - 5п@СТ
гребане с щанга - 7п@32кг
х3
3 - набиране - 3п@СТ
плие - 10п@23кг
х3
Храна:
100гр свинско, 50гр пилешко, 50гр топено сирене, 200гр задушен карфиол, 30гр кашу, 50гр кафяв хляб (coffee) + суха сметана, (beer)
Котката е обгрижена луксозно, макар и с липса на физическо-гальовно внимание, хах.
Утре раменно ако смогне нещо организЪма.
Лека :)
Мнението беше редактирано от Мая на 24.11.16 21:40.
Вчера без трен...
Пак се разбуждах по никое време...
Днес
Ставане - 7.30ч
Раздвижване:
1 - вертолет - 3х7@27кг
2 - повдигане встрани - 3х7@2х12кг
3 - напади - 3х7@2х18кг
Храна:
150гр свинско, 50гр топено сирене, 150гр задушен карфиол/грах, 50гр кафяв хляб, 50гр бонбони, хах, (coffee) със сметана, (beer)
Трябва да го пробвам и лега с 2х18 - колко му е.
Храната - не знам. Замерих се днес привечер с дрехи и ботуши - 52.5кг - нормално.
Иначе съм изнервена и изморена, но приключих с разместването. Те и наш’те си идват тия дни, та ще дооправят.
В работата - одобрена е наш’та фирма по държавен проект, та ще се заима с помощи. Нови колеги, неща...още не ми е ясно.
Стресово ми е нещо в последно време, но ще се нормализирам.
Утре - разместване у магазина, хах.
Ставане - 11.00ч
Раздвижване:
1 - лег с дъмбели - 1х7@2х16,5кг / 2х7@2х16кг
2 - пулоувър - 3х7@16кг
3 - напади - 3х7@2х18,5кг
Храната:
150гр пилешко, 1 запържено яйце, 1 кафяв земел, 50гр грах от консерва, (coffee) + суха сметана, (beer), (d)
Явно няма да се раздвижва известно време - седмица, да речем.
Баща ми е бесен за разместването...донякъде с право. Малко грубо го направих, но трябваше. Можеше да съм по-елегантна, ама не разбирам.
Малко ми е криво, че ще ми стегнат стаята в кофти за тях момент, но като се започне с истериите и обидите, какъв некадърен бокук съм, ми минава - аз не държа на ремонт.
С времето ще се усетят, че ще им е по-удобно на широко и кой кога му е кеф да си готви и яде.
Като се приключи освежаването на стаята ще мога да си размахвам дъмбели там.
То ако има желание и сега мога да активизирам, но ми е малко прегряла нервната система.
Храната също е зле тия дни - вчера карах на 70гр свинско, 50гр пилешко, 50гр задушени гъби, 30гр кафяв хляб и няколко пържени картофа.
Обаче вечерта бе забавна :) Излязох с френдка да се видим из квартала и уж нЕкква пицария бяхме мернали...
То не беше музика на живо( народно, сръбско, гръцко), поздрави за нас...абе някакъв куриоз. Певачката беше много добра и спокойно можеше да изпее нещо на Eddie Vedder( примерно), ама едва ли е чувала за него. Стъмнати от всякъде, хах. Па и се пушеше вътре - 30 лева сметка, а и ни почерпиха некви от бара там...
Иначе ми е филм за много неща, но основното е предстоящата операция на бест френдка. Някак не ми и стигат до акъла лоши варианти, всъщност. Дано!
Утре - работно :)
Здравейте :)
Не съм тренирала, но някак се настроих, че не е фатална една седмица - може и положително да ми се отрази.
Верно, на години съм и мускулчетата се губят за часове, ама си имах нерви по преместването/операция на бест френдка, студ, малко храна от неорганизираност...
Утре ще раздвижа нещо. Основното беше да купя плътно килимче, защото на плочките с дъмбели и щанги не важи - днес го набавих :) Дадох си и почивка, под предлог килимче, де.
Храната - не много...не знам. Можеше да я описвам...
Поне вече не ми пука дали ще изям парче баница за вечеря - някак си ми е формулирано в тиквата какво и колко е допустимо, кое липсва или е в повече - тия малки джънкове не ги мисля.
От утре си ставам редовна :)
Хубава вечер (d)
Едит: бях написала “формОлирано”...oh my gosh! То нали и думата е подходяща, мани.
Мнението беше редактирано от Мая на 05.12.16 20:26.
Ставане - 11.00ч
Раздвижване:
1 - едностранно гребане - 4х7@23кг
2 - лег с дъмбели - 4х7@2х16кг
3 - напади - 4х7@2х18.5кг
Храна:
100гр( г. с.) мляно месо смес, 100гр шунка, 50гр свежо сирене, 50гр домашна баница със зеленчуци, (coffee), (beer)
Килимчето ще ми е идеално за тренировки, само трябва лоста да се обезопаси.
Храната ми не е оптимална...
Трябва да се замеря, колко тегна към момента.
Ставане - 6.30ч
Раздвижване:
1 - повдигане встрани от наклон напред - 3х7@2х14кг
2 - едностранно трицепсово от лег - 3х7@14кг
3 - бицепсово - 3х7@2х12кг
Храна:
130гр пилешко, 40гр свежо сирене,20гр топено сирене, 20гр бекон, 70гр задушени тиквички, 1 кафяв земел, 20гр торта, 10гр шоколад (coffee), (beer)
Хубава вечер и честито на именниците :)
Честит празник! Много здраве и щастие на всички именници! (F)
Ставане - 6.30ч
Раздвижване:
1 - преден клек с дъмбели - 3х7@2х16кг
2 - флайс - 3х7@2х14кг
3 - гребане с щанга - 3х7@32кг
Храна:
130гр свинско, 70гр шаран, 40гр пилешко, 20гр топено сирене, 50гр задушени тиквички, 1 кафяв земел, 30гр( св. с.) ориз, няколко дъвчащи бонбона, (coffee), (beer)
Поразцъквам си вече в новата обстановка :)
Замерих се с метъра - в бедрата май съм мръднала надолу, което ме устройва. Не ми пука особено, де. Важното е нагоре да не спихвам. За седмица без трен бицепсът ми падна със сантим, но сега се е възстановил, хаха.
Преядох...тоя шаран ми дойде в повече...
Днес поредната телефонна драма...
Минаваме към друг оператор, апаратът закодиран, успех да се свържеш с м*ел и новото им меню, ама им хванах цаката - избираш опции, че ще купуваш нещо/тяхна услуга, хах.
Що не сме взели апарат от новите оператори...еми тук ми беше малко обидно, защото шефът претупа преподписването и не се постара за телефон да вземе.
Нищо, другият се нае да оправи нещата - ще видим. По-ме притеснява да не е бъгав тела, на който съм се спряла, хах. В случая ще се ползва основно за служебен, като си поделям сумата с фирмата.
То моя си е ок, ама 2 години му стигат, та да си ползваме новия план.
Ставане - 6.30ч
Раздвижване:
1 - повдигане на пръсти - 3х20@2х18,5кг
2 - едностранно концентрично сгъване - 3х6@10кг
3 - едностранно трицепсово зад глава - 3х6@10кг
4 - повдигане встрани от стоеж - 3х7@2х10кг
Храна:
100гр свинско, 120гр лазаня, 40гр пилешко, 30гр сурови ядки, 20гр топено сирене, 10гр бекон, 30гр задушени тиквички, 1 кафяв земел, няколко дъвчащи бонбона, (coffee) с мяко, 2в1, (beer)
Хмм...май ми се е вдигнала силата на някои изолирани движения. Не помня концентрирано и разгъване зад врат да съм успявала с 10 кила - не ми се рови сега. Разтварянето с 2х10 си е направо чисто, хах.
И апетитът ми се е вдигнал, но има разни фактори за това - ще ми идва, заслабнала съм и е студено!
Има филми с оперираната ми бест френдка, което ме притеснява, но се надявам, че всичко ще е наред скоро!
Честит празник на всички студенти :) (d) (party)
Ставане - 7.30ч
Раздвижване - без...
Храна:
100гр свинско, 50гр пилешко, 50гр лазаня, 30гр сурови бадеми, 1 кафяв земел, 30гр домашен лучник, 20гр кьополу, няколко дъвчащи бонбона, 2в1, (coffee) с мляко, (beer)
Мисля и утре да почивам - уикенда ще “избухна” с гръб/гърди, хах...
Още не ми е пригодено за активизациите със собствено тегло...за лицевите е лесно, нали :) Падаш къде свариш, хаха.
Повечко въглехидрати консумирам нещо. Не е от специален апетит към тях - такова има и хапвам. Липса на организация е.
По-свежа съм в последно време, инак :) Спокойно ми е - поздрав :D
Лека вечер :)
Мнението беше редактирано от Мая на 08.12.16 20:47.
ВЧЕРА
Ставане - 7.00ч
Раздвижване - без...
Храна:
100гр свинско, 100гр панирано пил. филе, 50гр лазаня, 35гр луканка, 50гр кафяв кафяв хляб, 30гр домашен лучник, 20гр майонеза, 40гр кубети, 2в1, (coffee) с мляко, (beer)
Омазах се малко с храната...
Леле, вчера се подлудих с една програмка dropbox - да махна стария, ‘щото бъгнал нещо и да инсталирам нов - цял ден! То не бЕха пощи, промени...че имаме поне няколко неактивни регистрации...
А предния го метнах на компа за 5 минути...’ба си. Хакер съм от ‘сЕкъде...чак резолюцията прецаках, колкото и да нЕма връзка, хаха. Оправих, де.
ДНЕС
Раздвижване:
1 - лег с дъмбели - 4х7@2х16,5кг
2 - пулоувър - 3х7@16,5кг
3 - флайс - 3х7@2х14кг
4 - напади - 3х7@2х18,5кг
Храна:
120гр пилешки гърди, 80гр филе елена, 70гр панирани рибни хапки, 20гр луканка, 1 кафяв земел, салата от кълнове и цвекло, (coffee) с мляко, (beer)
Днес пазарно малко - купих си одеалце за леглото, тюркоазено кошче, разни козметики и някакво парфюмче на промо от ДМ.
Сега с френдка си безумстваме по женски в новата ми стая - лежерно от всякъде :) (d) Много поздрави :D
Като видях MTV Rock и се присетих за тийн периода си, когато чаках с нетърпение по нощите предаването MTV Rocks и записвах на видеокасета яки песни :)
В крайна сметка металският аромат ме грабна повече, хах. Напомня на YSL Black Opium…
Мнението беше редактирано от Мая на 10.12.16 22:18.
Ставане - 9.00ч
50 кг
Раздвижване:
1 - набиране - 8п@СТ
едностранно гребане - 8п@23кг
х3
2 - набиране - 5п@СТ
гребане с щанга - 7п@32кг
х3
3 - набиране - 3п@СТ
плие - 10п@23кг
х3
Храна:
порция спагети Болонезе, порция свинско с гъби, 2 в 1, (coffee) + мляко, (beer), (d)
Кантарът отчете, че съм заслабнала, та порции да има, хаха.
Не е паднала силата, което е добър индикатор...то една сила :D
От много време се точех да си направя спагети и тия паднали кила ме стимулираха. Класическо Болонезе си врътнах - чак и наще ядоха.
Преди готвех, ама сега ми дай тиган и мЯсо, хах.
Вчера с мойта френдка предобрихме, днес среща на класа...утре на работа, хаха. То един от преди малко ме почна - резачка си дири неделя вечер ...да не съм денонощен аз! Утре ще му помогна на човека...
Имам си разни драми, но последното ми мото е “да се е*ат бе!” Когато поведението ми не ощетява и натоварва никого, освен мен, де :)
Мнението беше редактирано от Мая на 11.12.16 23:12.
Ставане - 7.30ч.
Раздвижване - без...
Храна:
180гр пилешко, 30гр топено сирене, 20гр луканка, 50гр грах, 35гр кафяв хляб, 30гр сготвен ориз, 20гр кълнове, 20гр майонеза, (coffee) с мляко, (beer)
Пропускам активизация, защото ми се понасъбраха (d) / малко сън тия дни...
Иначе имам стабилна мускулна на гърба! От 2 седмици не се бях набирала, все пак.
Така описана храната ми стои като почти недостатъчна за едно хранене на средностатистически мъж, хах.
Повечко зеленчуци трябват, иначе. Ще си купя червени чушки - понасям ги.
Днес бе леко натоварено в работата - done! :) Добре, че не се нагърмях снощи :D
Да си отбележа - от както си имам самостоятелна стая се чувствам доста по-отпочинала. Не, че някой е спал при мен в хола, но...в хола/кухня с 5 тона вещи for fucks sake…
Утре може да размърдам нЕкой крайник :)
12.12.16
20:52
Извинявай за личния въпрос , но при вашите ли живееш, как така не си ли била в своя стая? Къде каниш гаджетата (най-малкото) :) ?
12.12.16
21:02
Извинявай за личния въпрос , но при вашите ли живееш, как така не си ли била в своя стая? Къде каниш гаджетата (най-малкото) :) ?
а ти къде ги каниш?:D:D:D
(Извинявай за личния въпрос)
12.12.16
21:13
Какви гаджета, чакам да ме обявят за блажена :)
Иначе не е като да няма къде- 4 легла има в апартамента :)
С гаджетата и секса съм зле аз...нЕма такива филми. Което го намирам за стабилен проблем от чисто здравословна и хормонална гледна точка. То ако има кандидат все ще се намери къде, инак ;) Но да, по спокойно си ми е в мои “води” и вече има мегдан за това :D
До 2006та си имах стаИ, но...
В последните 3-4 години ми е само работа в главата, стрес от глупости и не толкова глупости...като ангажимент и смисъл. Преди това бях анорексична, а по-преди това - анорексична със сериозен прЕател.
Не излизам много...
Болна тема, ей :)
12.12.16
21:29
Поне имаш котка :) :)
Хубаво е да си самостоятелен, дори да е само стая. Аз също нямах едно време и спях у нас в хола, докато не станах студентка и не се изнесох на квартира. Тогава лятото ми се налагаше да се прибирам, а сега -може би веднъж в месеца за 3 дни- и пак си спя на дивана у мамини :) Предпочитам да се лиша от всички удобства и харчове, но да си живея самостоятелно.
Котката не ме радва особено - отговорност си е и се грижа НАЙ-ИДЕАЛНО за нея, когато няма кой. Чак да ме радва...по-скоро натоварва, че трябва да я включа в плана за деня, когато се грижа сама за нея - котка...
Да, за няколко вечери може да се спи в почти всякакви условия. На мен не ми е било полево в хола - просто да се откъсна от родителското поколение и вещи. Така съм си свикнала от малка - 10 години ми се наложи да нямам лична анархия.
Да се изнеса - то и за тях няма да е добре - плащам общите сметки и всеки мой разход консумация на нещо милиграм. И за чий, като са ме пръкнали тука и нищо не ми налага да се местя - работата ми е на 15 мин. пеша.
Голяма филмация ми бяха готвенията - да живееш в кухня. По миризмите съм малко маниак от малка...ама и те са едни скандалджии...да ми бучат там...залостена и парфюмирана! :D
12.12.16
22:25
Баси, докъде я докарахме жени да канят мъже у тях :D
Мечо, нямам намерение да каня разни мъже в стаята си :D , но ако бях по-освободена и ми се случваха свалки за една нощ или секс на третата среща - по-безопасно е на свой терен. Знаеш ли на какво можеш да попаднеш...
Ако се заимам с някого, едва ли ще заживеем веднага заедно, та не е лошо да има къде да преспи и у нас, понякога, хах.
Ставане - 7.00ч
Събудих се в 5…не бях затворила прозореца и нещо се тряскаше...
Раздвижване:
1 - повдигане встрани от наклон напред - 3х7@2х14кг
2 - повдигане напред - 3х7@14кг
3 - повдигане встрани - 3х7@2х10кг
Храна:
170гр пилешко, 30гр сирене бри, 30гр топено сирене, 35гр кафяв хляб, 30гр грах, 30гр соеви кълнове, 3в1, (coffee) с мляко, (beer)
Не бях много свежа за раздвижване...след това ранно разбуждане :( Тамън се похвалих, че съм по-отпочинала, хах. Ама пустия прозорец...
Като я ям тази храна ми се струва много, а като я опиша...нищо работа.
Много ми беше студено днес - ужасТ.
В работата - всичко done! :) Оп...забравих да пратя една машинка :( Утре ще му рева по телефона на човека - дано ми прости :D
13.12.16
21:25
Е секс на трета среща не е толкова зле :D
Мечо, ако е трета среща без да сте се познавали от преди/общи познати - опасно е :D Дори и виртуално да сте точили локуми месеци наред...
То какви психопати са станали представителите на мъжкия пол в днешно време( инфо от познати!) На втората седмица искат деца...виждат общо бъдеще и т. н....обсебват от всякъде.
А пък женските представители на този земен вид са се превърнали във все по безчувствени и задушавани от внимание индивиди.
Статистически мъжете са по-малко от жените( май/мисля/може би?!), та е редно да сме по-непретенциозни и неплашливи, ама на!
Ставане - 7.15ч
Храна:
170гр пилешко, 30гр сирене бри, 35гр кафяв хляб, 70гр панирани червени чушки, 2в1, (coffee) с мляко, (beer)
Нещо ми се е натрупала умора, та раздвижване педвиждам утре/други ден.
Нищо не става от това пилешко, чак леко си затрудних “тоалета” - не може толкоз постно мЯсо да ям. Друго си е вратна!
Днес бест френдка има рожден ден, който посреща в ужасна за нея ситуация - да се възстановява бързо и да прекара остатъка от живота си само в радости и добро здраве, дано!
14.12.16
21:45
Карай, важното е да върви производството на българчета :D
Хахаха, Мечо, за сега не възнамерявам да произвеждам нищо.
Като стана голуема мое да произведа( по-скоро да задам за производство) некой нов модел фенси телфер - китайците са по тая част :D
В страни от опита ми за шега - съгласна съм с теб!
Ставане - 7.00ч
50- кг
Раздвижване:
1 - напади с дъмбели - 3х7@2х18.5кг
2 - едностранно трицепсово от лег - 3х7@14кг
3 - бицепсово с дъмбели - 3х7@2х12кг
Храна:
230гр пилешко, 70гр руло Стефани, 30гр сирене бри, 50гр бял хляб хляб, 30гр панирани червени чушки, малко соеви кълнове, 2в1, (coffee) с мляко, (beer)
Заслабнала съм, да. Кантарът не замери 49,7…
Те и килограмите на дъмбелите са малко по-различни от това, което описвам принципно - 18.7/14.1/12.4, според кантарчето.
Каквито и отклонения да има този кантар, все са в моя полза, хах.
Нямам проблеми да се върна на 52 кила, инак. Не съм имала таргет да свалям.
Нещо ми е изморено...студ от всЕкъде!
Вчера
Ставане - 7.30ч
Будих се по нощите...
Раздвижване - без...
Храна:
150гр пилешко, 100гр свинско, 40гр шунка, 30гр сирене бри, 60гр бял хляб, 30гр майонеза, салата айсберг/домат/краставица/соеви кълнове, 2в1, (coffee) с мляко, (beer)
Днес
Ставане - 8.00ч
Пак се разбудих в 6…
Раздвижване:
1 - лег с дъмбели - 1х7@2х16,5кг / 3х7@2х17,5кг
2 - пулоувър - 3х7@17,5кг
3 - флайс - 3х7@2х15кг
4 - повдигане на пръсти - 3х20@2х18,5кг
Храна:
170гр свинско, 50гр шунка, 20гр луканка, 40гр Корни, салата айсберг/домат/краставица/сирене, 2в1, (coffee) с мляко, (beer)
Опитах се да се изправя с 2х17.5, но нещо не се бях подготвила добре. Та преден клек друг път.
Днес малко работно - имахме да сверяваме едни фактури за 3 години назад...ужасТ. Заболя ме главата от цифри...
Тия дни сама се мъчих, та...добре, че не съм счетоводител( не, че имам умствения капацитет да бъда, хах).
Утре малко гръб ще раздвижа.
Ставане - 8.00ч
Раздвижване:
1 - набирания - 9/7/5п@СТ
2 - едностранно гребане - 3х7@23кг
3 - гребане с щанга - 3х7@32кг
4 - плие - 3х10@23кг
Храна:
100гр пилешко, 100гр бяла риба пане, 70гр шунка, 30гр камембер, 35гр кафяв хляб, малко зелева салата с майонеза, (coffee) с мляко, (beer)
Нямах добри условия за набиранията - пушеше се около лоста.
ПОНЕДЕЛНИК
Ставане - 7.00ч
Раздвижване- без...
Храна:
200гр свинско, 30гр камембер, 70гр салата “Снежанка”, 35гр кафяв хляб, (coffee) с мляко, (beer)
ВТОРНИК
Ставане - 7.30ч
Не беше ок сънят - будих се.
Раздвижване- без...
Храна:
120гр свинско, 70гр пилешко, 30гр камембер, 20гр шунка, 50гр салата “Снежанка”, 50гр кафяв хляб, малко салата айсберг, 1 шоколадов бонбон, (coffee) с мляко, (beer)
ДНЕС
Ставане - 6.00ч
Раздвижване:
1 - преден клек с дъмбели - 3х7@2х16.7кг
2 - едностранно трицепсово зад глава - 3х7@10.4кг
3 - едностранно концентрирано сгъване - 3х7@10.4кг
4 - повдигане встрани - 3х7@2х12.4кг
Храна:
70гр свинско, 70гр пилешко, 70гр агнешко, 30гр камембер, 50гр салата “Снежанка”, 50гр кафяв хляб, малко салата айсберг, 50гр домашна баница с праз, 30гр протеинов бар, 15гр шоколад (coffee) с мляко, (beer)
В бедрата съм смъкнала към 2-3 сантима, а от ханша 1-2. Другото си е същото, като обиколки. Разбра това тЕло какъв силует диря, хах. (Y) !!!
Нещо моментно е предполагам...едва ли като си върна 1-2 кила ще са все на гръб и бицепс, хах.
Значи...хем съм притеснена за приятелката си, която се оперира във фенси болница в Германия за сумАти евра, хем съм много ядосана на тия немски специалисти! Уж всичко било наред, а тя се мъчи 20 дена вече! Знам, че е сложна интервенция, ама долавям несериозен подход...дано всичко да е наред.
Нещо се облъчвам с Limp Bizkit днес. Тази песен ме подсети за Кобрата тук, та може да се чувства поздравена :D и всеки друг, разбира се. Само заради името, де...то цял албум имат озаглавен така.
В работата - има си. Нищо, че е предколедно и хората не налитат много на машини.
Мнението беше редактирано от Мая на 21.12.16 20:41.
(wave)
Не съм тренирала тия два дни, а храната бе стандартна и вероятно недостатъчна. Трябва да я описвам! Нищо, че няма активизация...
Ставане - 9.30ч.
49.5 кг
Раздвижване:
1 - лег с дъмбели - 5х8@2х18.5кг
2 - напади - 4х7@2х18.5кг
3 - флайс - 3х7@2х15кг
4 - лицеви от табуретка - 3х10@СТ
Храна:
80гр пилешко, 50гр шунка, 20гр камембер, 20гр луканка, 20гр топено сирене, 10гр кашкавал, 80гр кафяв хляб, малко зелева салата с майонеза, (coffee) със сметана
Вчера малко пийнахме с приятели, но на мен ми се получават махмурлийските тренировки...понякога. Не ми дреме особено и се пъна с по-големи тежести, хах.
Ще има още храна, но едва ли ще ям много...няма какво да ме съблазни особено...поснотии.
Приятна и сплотена Бъдни вечер на всички! :) (beer)
След активизационното ми хапване
Весела Коледа!
Ставане - 9.30ч.
Раздвижване:
1 - едностранно гребане - 4х8@23кг
2 - гребане с щанга - 3х8@32кг
3 - плие - 3х10@23кг
4 - повдигане встрани от наклон напред - 3х7@2х15кг
Храна:
120гр пилешко, 80гр шунка, 20гр топено сирене, 100гр домашна баница, 30гр оризовки, малко зелева салата с майонеза, (coffee) със сметана, (beer)
Не съм фен на оризовките, ама си е добър маркетингов трик - Bake Rolls за спортисти, примерно...от кафЕв ориз чак :D Имат вкус на натурален Зайо Байо...