Ставане - 8.00ч.
?! кг
Раздвижване:
1 - набиране - 6п@СТ
едностранно гребане - 7п@23кг
х3
2 - набиране - 5п@СТ
гребане с щанга - 7п@32кг
х3
3 - набиране - 3п@СТ
плие - 10п@23кг
х3
Храна:
100гр пилешко,70гр сушеница, 50гр камембер, 1 яйце, 15гр топено сирене, 70гр кафяв хляб хляб, зелена салата, (coffee) + 100мл мляко, (beer)
Днес малко пазарно така :) Ама греда...
Винаги ми е било трудно да си намирам дрехи и обувки( имам специфични и смотани изисквания, не е до размер), но тенденциите в последните години хич не са ми по вкуса. То и бюджетът ми не позволява неограничен избор, ама и скъпи неща не ми хващат окото...
American Horror Story 6 - нещо не ме грабва...
Документалната част е тотално излишна...
Ама ще зяпам там - може да стане интересно. Вторият епизод беше по-обещаващ. :)
Лека вечер :)
Вчера
Ставане - 9.00ч
Раздвижване:
1 - преден клек с дъмбели - 3х7@2х16.5кг
2 - бицепсово с дъмбели - 3х7@2х12кг
3 - едностранно трицепсово от лег - 3х7@12кг
Храна:
150гр телешки кюфтета, 2 яйца, 50гр камембер, 30гр луканка, 1 кафяв земел, малко домат/краставица, (coffee) + 50мл мляко, (beer)
Днес
Ставане - 9.00ч
Раздвижване - без...
Храна:
130гр пилешко, 2 яйца, 40гр кашкавал, 40гр луканка, парченце домашна питка, 3 сливи, (coffee) + 50мл мляко, (beer)
Взех евтин комп от OLX и май е ок :) Сега не ми е момент за големи покупки. То и телефон ми трябва, ама по-натам...
Излизах вчера (d) и не бях облечена подходящо за времето - поразболях се. Дано от това да ми е мускулната на трапеца, ама едва ли...гаден трапец! Все участва в разни чийтърски движения, да му се не види, хах.
Утре - работно :)
Хубава вечер :)
Ставане - 9.00ч
Раздвижване:
1 - вертолет - 3х7@27кг
2 - повдигане встрани - 3х7@2х12кг
3 - повдигане на пръсти стоеж - 3х7@32кг
Храна:
130гр пилешко, 30гр луканка, 50гр снежанка, 50гр домашна питка с кашкавал, (coffee) + 50мл мляко, (beer)
Тия от КЗП са се заяли и по казуса на клиента, който ни НАВРЕДИ. Нова глоба ще да сътворяват. Това не е нормално...
Ще почна да съдя клиенти, които не са си взели пратките, демек ни товарят с разходи за доставка и набавяне на артикул...или просто защото са ме натоварили психически.
Клиентът сключва договор с търговеца и е длъжен да изпълни и неговите си задължения по него! И да се съобрази с условията на търговеца, които приема автоматично, решавайки да се занимава с него...
Не разбирам и съм смешна с тия изказвания, но ми писна. Не търпя несправедливоост и липса на човещина...
И до колкото разбрах, тия в КЗП-то са се подхилквали подигравателно, когато е отишла адвокатката с молбата за обжалване пред съда...
Искрено ме натъжават(и вбесяват) подобни моменти - приемам го лично.
1 път ще “сгавиш” и ще те на*ерат, а 1000 добрини да направиш - мерси и чао :) Не конкретизирам случая - там са на хонорар в КЗП...наблюдения.
Все тая...аз съм виновна - факт! Че имах неблагоразумието да дам супер любезно писмено доказателсво на този...клиент.
Гледах The Purge: Election Year (2016) - става филмчето. Има си някакво действие, за концепцията е ясно. Забавно бе, когато група руснаци вандалстваха и се изцепи българска реч: “Няма да избягате! Майната ви! Ше ви убием! :D
Хареса ми, как е представена църквата - лошо, хах. Не ги харесвам религиозните институции( всякакви). Вярвам в следването на добрите намерения и справедливостта :)
Завърши с яка песен - поздрав :)
(wave)
27.09
Ставане - 7.30ч
Раздвижване - без...
Храна:
130гр пилешко, 30гр кюфте, 30гр камембер, 30гр кафяв хляб, (coffee) + 50мл мляко, (beer)
28.09
Ставане - 8.30ч успах се :(
Раздвижване - без...
Храна:
130гр свинско, 50гр луканка, 30гр камембер, 30гр хляб, 50гр Корни (coffee) + 50мл мляко, 3в1, (beer)
29.09
Ставане - 6.00ч
Раздвижване:
набиране - 8п@СТ
кофички - 8п@СТ
лицеви - 12п@СТ
х3
Храна:
70гр свинско, 70гр лазаня, 50гр пилешко, 30гр луканка, 30гр камембер, 50гр кафяв хляб, 30гр задушени чушки, (coffee) + 50мл мляко, (beer)
Днес
Ставане - 7.30ч
Раздвижване:
1 - бицепсово с дъмбели - 3х7@2х12кг
2 - едностранно трицепсово от лег - 3х7@12кг
3 - напади с дъмбели - 3х7@2х16кг
Храна:
130гр пилешко + 130гр лазаня + 30гр луканка + 20гр камембер + 40гр кафяв хляб, (coffee) + 50мл мляко, (beer)
Тия дни ми бе тегаво...
Бях леко болна и разсеяна, а от там грешки...мазало...
Свежнах вече и оправих неразбориите си :)
Слаба активизация сторих, но нека има!
Сега - лежерно :)
:D
Мнението беше редактирано от Мая на 30.09.16 20:31.
30.09.16
21:10
Абе и КЗП са хора- макар да не им личи. ;) Вършат си работата- търсят нарушения с цената на всичко. В тези неща не трябва да има лично отношение. Установено нарушение, глоба, съд- той да реши = чисти сметки.
Онази седмица бях на дело срещу един нагъл селяндур, глобен от нас- купува, превозва и продава кокошки с микробуса си. Знае, че е виновен и че продължава и ще продължава с нелегалната търговия. Обаче в съдебната зала плака, припада и се моли - добре, че съдията му взе думата и не се поддаде на емоционален шантаж - пък на излизане от съда наруга и заплю колежката, написала акта. Не беше красиво, да ти кажа.
—————————
Не знам под хонорар дали имаш предвид рушвети?
казано от Queen Cobra на 30.09.16, 21:10:
Абе и КЗП са хора- макар да не им личи. ;) Вършат си работата- търсят нарушения с цената на всичко. В тези неща не трябва да има лично отношение. Установено нарушение, глоба, съд- той да реши = чисти сметки.
Онази седмица бях на дело срещу един нагъл селяндур, глобен от нас- купува, превозва и продава кокошки с микробуса си. Знае, че е виновен и че продължава и ще продължава с нелегалната търговия. Обаче в съдебната зала плака, припада и се моли - добре, че съдията му взе думата и не се поддаде на емоционален шантаж - пък на излизане от съда наруга и заплю колежката, написала акта. Не беше красиво, да ти кажа.
—————————
Не знам под хонорар дали имаш предвид рушвети?
Филмът е заяждане...не лично, а за пари. За % се бачка, та хонорар е грешно представена информация от моя страна.
Нашето нарушение...моето - еми не е кой знае колко основателно и съществено - дори не ни е казано, какво да поправим?! Но глоба има, нали! А как да предотвратим следваща? И се хихикали служителките там, относно нашия казус...
Ще платим - ок! Ама кажете си конкретно!
Хора всякакви, Кобре. С твоята професия се сблъскваш с уникати...и в работната среда, предполагам, не само “казуси”...
Всичко ще е наред :)
Разтоварващ мъж да е на линия и се преборват тия ежедневни дреболии - това е на теория!
Поздраави!
Вчера
Ставане - 9.00ч
Раздвижване - без...
Храна:
130гр пилешко, 1 яйце, 30гр камембер, 50гр фиде( китайско някакво), 45гр протеинов бар, (coffee) + 50мл мляко, (beer) (d)
Днес
Ставане - 11.30ч
Раздвижване:
1 - лег с дъмбели - 3х8@2х16кг
2 - пулоувър - 3х8@16кг
3 - преден клек с дъмбели - 3х7@2х16кг
4 - флайс - 3х7@2х14кг
Храна:
120гр свинско, 50гр пилешко, 70гр кюфтета от тиквички, 30гр луканка, 20гр камембер, 30гр хляб, (coffee) + 50мл мляко, (beer)
Вчера се разбудих много недоспала и цял ден ми бе едно отпаднало...
Ходих на пазар полужива, но пък си намерих зимно яке :) От 3 години ходя с едно и също, ‘щото не мога да си намеря подходящ модел.
Вечерта с френдове малко - ходихме на трибют на Tool.
Имах сравнително лоши очаквания, но момчетата се справиха доста добре.
После на едно барче и до 4 откарахме. Странно ми беше, че по това време бях от най-трезвите и реших да си направя равносметка, като установих, че просто съм пила малко + по-малко цигари, защото в тия заведения не се пуши...
Обичам доматен сок, но го пия много бавно, та блъди мери е подходяща напитка за дълги вечери. Лошото е, че стомахът ми реагира на тоя доматен сок и пак не може да се прекалява, хах.
Намръзнах се отново, инак...пак подсмърчам.
Ще ми се утре да раздвижа гръбно, че съботата ми опустя, от към активизация.
Кико, търсех си сравнително късо яке с ластик долу, за да не стърчи във всевъзможни посоки и напред на края на ципа. И с качулка...примерно.
На това се точа от 2 години, но ми е филм да пазарувам дрехи онлайн( нищо, че продавам машини онлайн (giggle)) и вече е изчерпано( учудващо, хаха). Доста по-семпло и евтино си взех - ще го щракна :)
Вчера
Ставане - 7.30ч
Раздвижване - без...
Храна:
70гр свинско, 100гр кюфтета от тиквички, 70гр пилешко, 20гр камембер, 35гр кафяв хляб , (coffee) + 50мл мляко, (beer)
Днес
Ставане - 6.30ч
Раздвижване:
1 - набиране - 6п@СТ
х3
2 - набиране - 5п@СТ
х3
3 - набиране - 3п@СТ
плие - 10п@23кг
х3
Храна:
120гр свинско, 70гр кюфтета от тиквички, 20гр камембер, 50гр баница със спанак, 20гр пица, 1 панирана пилешка хапка, малко зелена салата (coffee) + 50мл мляко, (beer)
Не е зле раздвижването, като за мен :) Ако увелича набиранията в серия ще е добре, смятам.
Храната уж е малко, но съм натежала кантарно и усещам омазвания в талията...
В работата - малко е и не знам вече...
Повече работа трябва, встрани от търговията.
Мнението беше редактирано от Мая на 04.10.16 21:49.
05.10
Ставане - 7.30ч
Раздвижване - без...
Храна:
100гр свинско, 70гр лазаня, 50гр кюфтета от тиквички, 30гр печени картофи , (coffee) + 50мл мляко, (beer)
Вчера
Ставане - 7.30ч
Раздвижване - без...
Храна:
150гр свинско, 50гр лазаня, 50гр задушени чушки, 30гр кашкавал, 30гр кьополу, 50гр кафяв хляб, (coffee) + 50мл мляко, (beer)
Днес
Ставане - 7.30ч
Раздвижване:
1 - вертолет с дъмбели - 3х7@27кг
2 - повдигане встрани от наклон напред - 3х7@2х14кг
3 - повдигане на пръсти - 3х7@32кг
Храна:
150гр свинско, 50гр гр кашкавал, 50гр задушени чушки, 30гр кьополу, 70гр кафяв хляб, (coffee) + 50мл мляко, (beer)
Нещо ми е отпаднало тия дни и чак днес сторих смехотворна активизация. Уикенда трябва да раздвижа гръбно/гръдно!
Няма много работа, което е странно...и не добре.
Утре съм на някакви политически неща - президентска кампания?!...нали съм член на партия :D
Якето, което си купих...в гръП, хах.
Ставане - 9.00ч
Раздвижване:
1 - лег с дъмбели - 3х7@2х16кг
2 - пулоувър - 3х7@16кг
4 - флайс - 3х7@2х14кг
Храна:
120гр свинско, 100гр гр телешки кюфтета, 200гр кисело мляко 4.5%, 50гр зелен фасул, (coffee) + суха сметана, (beer)
Политическото събитие мина бързо, за щастие - очаквах всеки да се изказва по 40 мин. и да слушаме народна музика + танци поне час.
За 2 часа го претупаха. Видях Волен на живо и ме напуши смях, но само му се усмихнах, хах. Баща ми му е фен.
Относно идеите на коалицията - ок съм.
Защо отидох, всъщност?! :D
Иначе лежерно днес :)
Водиш активен социален и политически живот! :Д Ахах. Вземам пример от теб. На мен социалните ми контакти са, колкото да ида с компа до кафенето и да пия кафе и да работя! Трябва да се промени това!
А, якето е перфектно! Честито!
Не разбирам особено от политика, Кико :) Записали са ме член на партия, чиито възгледи ми допадат - не съм активна. Па и ме заведоха у Брюксел хората, хаха.
Социален живот почти нямам - от работата в къщи. Уикенда се виждам с приятели от детинство. Може да се каже, че работата ми е леко социална.
Скучна съм :D Ама нощен живот не ми се полага, ‘щото като пийна танцувам и става страшно! Една приятелка определи танците ми, като иновативни :D
Мерси, за якето :) Малко е некачествена материята( оригинално китайско (wait) ), ама няма да го нося 5 сезона.
В кафенето може да се случват и по социални неща, от работа на комп ;)
Трудно бих се адаптирала в друга държава за дълъг период, предполагам. Размисъл това...
Ставане - 8.30ч
Раздвижване:
1 - набиране - 7п@СТ
х3
2 - набиране - 5п@СТ
х3
3 - набиране - 4п@СТ
плие - 10п@23кг
х3
Храна:
100гр( г. с.) свинско мляно месо, 70гр кебапче, 30гр( г. с.) телешко мляно месо, 50гр кафяв хляб, 20гр задушени чушки, (coffee) + суха сметана, (beer)
Малко повече набирания днес :)
Храната - цял ден на принцеси, кебапчета и кюфтета, хах.
Дигнахме се с френдове до Витоша за малко. Лежерно си пих капучино с коняк на една полянка :) Ама пред хижа Момина скала, да ми е комфортно така - дивото не ме зове, ама хич :D
Купих си сироп от бъзак от един дядо?! Бил мнооого полезен?! Четох из нета и май лекува всичко и дава крилеее :D
Мнението беше редактирано от Мая на 09.10.16 20:28.
Вчера
Ставане - 6.30ч (yawn)
Раздвижване - без...
Храна:
120гр( г. с.) телешко мляно месо, 50гр( г. с.) свинско мляно месо, 30гр кашкавал, 50гр кафяв хляб, 50гр задушени чушки, (coffee) + суха сметана, (beer)
Днес
Ставане - 7.30ч
Раздвижване:
1 - бицепсово с дъмбели - 3х7@2х12кг
2 - едностранно трицепсово от лег - 3х7@12кг
3 - повдигане на пръсти - 3х20@32кг
Храна:
120гр( г. с.) свинско мляно месо, 50гр пилешко,50гр кашкавал 50гр кафяв хляб, 50гр патладжан, 20гр майонеза (coffee) + суха сметана, (beer)
Слаба активизация, ама нямах много време.
Може да изглежда, че раздвижванията са ми хаотични и както ми скимне, но като цяло се опитвам да спазвам някаква схема.
Уикенда гръб и гърди. През седмицата раменно, ръчно и собствено тегло. Крака гледам да вкарам по 1 упражнение на всяко тренче.
Ако може по-тежко и повече - екстра, ама както се чувствам и те така.
Храната...така написана ми се струва повече, хах.
Един френд вика на колежката, която иска да става счетоводител:
Той:” Имай на предвид, че работата зад бюро ще ти се отрази на фигурата.”
Тя: ” Виж Мая - 3 години е зад бюро!” :D 4г за протокола...
Ама безумно е това със заседналата работа. То е до ген, здравословни фактори, култура на хранене и движение/”спорт” извън тези стандартно 8 часа работа зад бюро.
Чувала съм го, като оправдание, де.
Моят живот си е заседнал и задънен от всякъде, инак :D
Ставане - 7.00ч
Раздвижване:
набиране - 9п@СТ
кофички - 9п@СТ
лицеви - 15пСТ
х3
Храна:
120гр пилешко,60гр моцарела, 50гр салам, 20гр кашкавал, 15гр топено сирене, няколко бадема, 50гр кафяв хляб, 50гр патладжан, (coffee) + суха сметана, (beer)
Озориха ме набиранията - на третата серия на седмото повторение прекъснах за секунди. Като цяло ми се одървиха ръцето, което или е заради вчерашния чийт за бицепс/трицепс, или просто не правя движенията правилно, за да си товарят гръб/гърди, хах. Е, то ако са уморени асистиращите :D
Храната - гони ме апетит и я усетих малко. Може би ще да ми идва :)
В работата - има някакво раздвижване :)
Вчера
Ставане - 7.30ч
Раздвижване - без...
Храна:
100гр пилешко,60гр моцарела, 50гр салам, 20гр кашкавал, няколко бадема, 50гр кафяв хляб, (coffee) + 30мл мляко, (beer)
Днес
Ставане - 7.30ч
Раздвижване:
1 - вертолет с дъмбели - 3х7@27кг
2 - напади - 3х7@2х16кг
3 - повдигане встрани от наклон напред - 3х7@2х14кг
Храна:
120гр свинско,60гр наденица, 20гр кашкавал, няколко бадема, 30гр кафяв хляб, 50гр печена чушка, 2 парченца домашен тиквеник (coffee) + 30мл мляко, (beer)
Някаква активизация сторих - утре гръдно!
Ще ходя на откриването на нов магазин на наши партньори, май. Шефовете не проявиха интерес, ама събитието не е особено важно...
Киров от как’ го закъса и се пръкнаха разни фирми, с участието на бивши негови служители - още не ми е ясно к’о се случва.
Настроението не е на ниво...осъзнавам си едни неща. Моя грешка и заблуда.
Ставане - 7.30ч
Раздвижване:
2 - пулоувър - 3х7@16кг
3 - преден клек с дъмбели - 3х7@2х16кг
4 - флайс - 3х7@2х14кг
Храна:
170гр свинско,50гр кашкавал, 50гр кафяв хляб, 50гр задушени гъби/лук, 30гр домашен тиквеник, 1 шоколадов бонбон, (coffee) + 30мл мляко, (beer)
Раздвижих си по план :)
Ходих на откриването на магазина - спекох се в началото, въпреки че имах познати там. Имам проблем с неоснователното притеснение от известно време...година?! Близко е до паник атаки...че не ми е добре и мога да припадна, което е далеч от реалността - пъргава съм си.
Беше приятно, инак - хапки, ордьоври, хубаво вино :) Любезни хора, хах.
Като се прибирах видях Марина - бивша съфорумничка, за тези, които се сещат. Тя си е все така симпатична, а аз бях леко неадекватна, защото ми бе пригладняло - само чаша вино изпих на откриването. Треньорства си към момента...не съм я следила, но може да погледна к’ви ги вършат - спомена нещо.
После с френдове за малко :)
нЕк’ви куци снимки, хах...
Начинът ми на живот си се отразява на фейса, а пък гърбът не личи в тия парцали. Там си е (wait) Задник нещо вирее, ми се струва :D
Мнението беше редактирано от Мая на 15.10.16 21:32.
Ставане - 9.30ч
Раздвижване:
1 - набиране - 5п@СТ
х3
2 - набиране - 3п@СТ
х3
3 - набиране - 3п@СТ
плие - 10п@23кг
х3
Храна:
130гр свинско,70гр наденица,30гр топено сирене, 50гр кафяв хляб,50гр печени картофи, 50гр задушени чушки, 30гр домашен тиквеник, 1 шоколадов бонбон, (coffee) + 30мл мляко, (beer)
Не спах добре и нямах много сила за раздвижването, но не е като да няма такова :)
Храната май е много - цял ден ям, хаха. Не ми се смята, а и няма смисъл. То тЕлото си знае...уж.
Харесах си яке, а тамън купих. Ама к’ви са ми радостите, като се замисля - шопингът си е шопинг! И не говорим за големи пари, които са си мои - ще го купя, вероятно...ако е практично, че има нЕ’къв пух, който би направил проблем при пране, ако не се сваля.
American horror story 6 не е чак толкова зле - стана ми интересно и ще си го догледам...има си бруталийки и сюжетче :)
Утре - свежо :)
Мнението беше редактирано от Мая на 16.10.16 21:37.
Вчера
Ставане - 7.30ч
Раздвижване - без...
Храна:
120гр свинско, 50гр кашкавал, 30гр топено сирене, 50гр кюфте от коприва, няколко бадема, 20гр задушени чушки, (coffee) + 30мл мляко, (beer)
Днес
Ставане - 7.30ч
Раздвижване:
1 - напади - 3х7@2х16кг
3 - едностранно трицепсово от лег - 3х7@12кг
Храна:
150гр пилешко, 70гр кюфтета от коприва, 20гр бадема, 25гр мюсли десерт, (coffee) + суха сметана, (beer)
Хубаво е, че размърдах крайниците сутринта. Да отбележа нещо там.
Храната е малко - утре повече :)
Много добре в работата - направих супер сделка с един компресор :) Казах си, че ако ми се получи, отивам след работа и си купувам яке, обувки - ‘сичко :D Така и направих - доволна съм :)
Не съм харчила много пари, де. Оригинални! :D китайски дънки и яке си купих, а обувките са български - естествена кожа...синя :)
Ставане - 6.30ч
Раздвижване:
1 - преден клек с дъмбели - 3х7@2х16кг
2 - вертолет - 3х7@27кг
Храна:
150гр пилешко, 50гр пушена наденица, 70гр кюфтета от коприва,50гр кафяв хляб, 30гр майонеза, (coffee) + суха сметана, (beer)
Сутринта кантарът в нас ме изкара 49 кила?! До сега под 51 не е показвал...скоро. Може и да съм заслабнала леко, което не ми е цел - зимата ще ми е уморено, ако съм по-слаба и няма да си върша работата пълноценно. Еми така е! :D
Раздвижих нещо там. Пак се разбудих бая рано и нямах много сили.
Храната - не знам...става.
Според мен са готини :D И са удобни :)
Вчера
Ставане - 7.30ч
Раздвижване - без...
Храна:
120гр свинско, 50гр кюфте от коприва, 30гр кафяв хляб, 70гр домашна баница, (coffee) + суха сметана, (beer)
Днес
Ставане - 7.15ч
Раздвижване:
1 - набиране - 7п@СТ
кофички - 7п@СТ
лицеви - 12п@СТ
х3
2 - набиране - 3х5@СТ
Храна:
250гр свинско, 100гр зелева салата с майонеза, 50гр кафяв хляб, (coffee) + суха сметана, (beer)
Ставане - 11.30ч
Раздвижване:
2 - пулоувър - 3х7@16кг
3 - напади - 3х7@2х16кг
4 - флайс - 3х7@2х14кг
5 - повдигане на пръсти - 3х20@32кг
Храна:
250гр свинско, 100гр задушени зеленчуци, 30гр кафяв хляб, няколко листа зелена салата (coffee) + 50мл мляко, (beer)
Ставане - 9.30ч
Раздвижване:
1 - набиране - 7п@СТ
х3
2 - набиране - 5п@СТ
х3
3 - набиране - 3п@СТ
плие - 10п@23кг
х3
Храна:
150гр свински език, 100гр свинско, 35гр кафяв хляб, зелева салата с майонеза (coffee) + 50мл мляко, (beer)
Активизирах малко гърба.
Ходих на пазар, пуснах пералня, подстригах се леко...
От повече от месец не си оцветявам косата - искам да си видя моя цвят и дали съм побеляла. За сега не мога да преценя :D
Гледах Swiss Army Man (2016)
Доста е особен. Като цяло е дистърбинг, гнусен и леко гей, но представен по красив и лек начин...някак си. Долових посланията, но малко ми се разми действието и какво се случва накрая - гледах с английски субтитри.
Но явно трупираният Хари Потър си бе реален и имаше функцията да помага на хора, изгубили себе си...слаби и уплашени от обществените норми. На косъм да се просълзя, инак. Не знам :D
Вчера
Ставане - 7.30ч
Раздвижване - без...
Храна:
130гр пилешко, 70гр свински език, 35гр кафяв хляб, 50гр задушени чушки, 25гр мюсли десерт (coffee) + 50мл мляко, (beer)
Днес
Ставане - 7.30ч
Раздвижване:
1 - вертолет - 3х7@27кг
2 - повдигане встрани - 3х7@2х12кг / 1х7@2х7,5кг
Храна:
100гр пилешко, 70гр пушена скумрия, 30гр свински език, 50гр кафяв хляб, 50гр задушени чушки, 25гр мюсли десерт, 20гр майонеза (coffee) + 50мл мляко, (beer)
Нещо си сецнах лявoто рамо - то си ми е проблемно от преди. Вероятно от опита за чисто разтваряне с 2х7,5кг...
Ще мине бързо, надявам се - не е сериозно :)
Ставане - 6.30ч
Раздвижване:
1 - набиране - 8п@СТ
2 - кофички - 8п@СТ
3 - лицеви - 12п@СТ
х3
Храна:
100гр пилешко, 70гр свински език, 100гр боб от консерва, 50гр кафяв хляб, 50гр руска салата, (coffee) + 50мл мляко, (beer)
Рамото отшумя - наболва ме лявата перка, ама това не е страшно :D
Чака ме мини “ремонт” - преместване от хола в стаята на наш’те + боя. Нищо не отбирам от подобни неща...освен, че мога да хамалствам, хах.
Имам няколко уикенда да го свърша това...ще си викна помагач, де. Хората отидоха на Луната, а аз не мога да преместя няколко мебели и да боядисам сама - ужасТ, хаха.
Пак бях на някаква политическа агитация, но ми доскуча и “избягах” :D
(wave)
Два дни не съм активизирала, храната си е стандартна.
Очертаваха се още 2 дни без, защото с приятели ще се разходим до Жеравна този уикенд, но успях да сторя нещо сутринта.
Ставане - 7.00ч
Раздвижване:
1 - набиране - 7п@СТ
лег с дъмбели - 7п@2х16кг
х3
2 - набиране - 5п@СТ
х3
3 - набиране - 3п@СТ
напади - 7п@2х16кг
х3
Храна:
70гр свинскд, 30гр кафяв хляб, (coffee) + суха сметана
Ще има и още, де.
Котката остава сама и съм и наслагала 7 панички с дроб и уискас...дано не се пръсне - само яде това чудо.
Хубав уикенд :)
казано от Мая на 29.10.16, 09:40:
(wave)
Котката остава сама и съм и наслагала 7 панички с дроб и уискас...дано не се пръсне - само яде това чудо.
(giggle)
“Чудо” е на галено от чудовище, Кико :D
Наред си е котето - изблизало си е всички купички, няма повърнато, а като се прибрах се плашеше от мен. Сега ми лежи в скута - котки...
Продължение на храна от събота:
120гр свинско/телешко/пилешко, 30гр кашу, 50гр задушени зеленчуци, 50гр салата, 30гр кафяв хляб с маслинова паста, (beer), (d)
Неделя
Ставане - 9.30ч
Раздвижване - без...
Храна:
50гр домашна наденица, 50гр домашно свинско, 50гр домашна пастърма, 30гр домашно сирене, 50гр домашна салата, 30гр шоколад, 1 смокиня от домашно сладко
Днес
Ставане - 7.30ч
Раздвижване - без...
Храна:
80гр свинско, 50гр пилешко, 30гр телешко, 40гр кафяв хляб, 30гр руска салата, (coffee) + суха сметана, (beer)
Прекарах си добре в Жеравна :) Къщата беше много удобна - 3 стаи и бивше мини заведение долу, двор...
Барбекю, маса навън - за лятото би било идеално.
Цивилизовано от всякъде. Бяхме си пуснали MTV Rocks( мн зле) за фон по TV-то, хах.
120 лева на вечер, а може да побере и 10 човека!
И самото селце е много приятно - има си няколко магазинчета, механа....за другите красоти и исторически стойности не мога да коментирам.
После отскочихме до дядото на един от френдовете в Сунгуларе. Там ядох истинска храна! И ни даде вино човекът - много свестен.
Прибрахме се късно, та днес не ми беше до активизация...
В работата - нормално.
Новият албум на KOЯN е як (rock)
Мнението беше редактирано от Мая на 31.10.16 21:45.
Ставане - 7.30ч
Раздвижване:
1 - вертолет - 3х7@27кг
2 - повдигане встрани от наклон напред - 3х7@2х14кг
Храна:
120гр свинско, 30гр пилешко, 30гр салам, 40гр руска салата, 30гр кафяв хляб, 40гр Корни (coffee) + суха сметана, (beer)
Сторих някаква смешна активизация - да има там :)
Дояждам месото от уикенда още, хах.
В работата свежо, но не ми излизат налични 2 машини :( Те не са проблем, но ситуацията е предпоставка, че във времето може да са се случвали и други липси...
Още не съм го огледала и измислила кардинално, де. Но вината е моя - трябва да следя и записвам по-стриктно!
Ще го мисля!
Един френд се е маскирал като Deadpool вчера - добре му се е получило :)
Ставане - 7.30ч
Раздвижване:
1 - едностранно трицепсово от лег - 3х7@14кг
3 - напади - 3х7@2х16кг
Храна:
100гр телешко, 70гр свинско, 1 варено яйце, 30гр кашкавакл, 50гр задушени чушки, 50гр кафяв хляб, (coffee) + суха сметана, (beer)
Ставане - 7.30ч
Раздвижване:
набиране - 8п@СТ
кофички - 8п@СТ
лицеви - 15п@СТ
х3
Храна:
150гр телешко/свинско, 40гр луканка, 1 варено яйце, 15гр кашкавакл, 50гр задушени чушки, 60гр кафяв хляб, (coffee) + суха сметана, (beer)
Активизирах си по план :)
То всичко ми е уж по план, като се замисля...дори пресичам планирано - следя светофарите и забавям крачка, за да не го хвана в последния момент и да търча, хах.
Създавам някаква зона на комфорт, но е доста лабилна, защото е трудно да вървят нещата гладко и както съм ги замислила...
Храната - доядох скарата от трипа и си наготвих пържоли и червени чушки за гарнитура тази вечер. Уредено ми е папането :)
Оф, днес беше делото по КЗП претенциите - решението ще се разбере след месец някъде.
Обсъдихме и спада в продажбите...
Мен ме вълнуват съвсем различни неща в момента - от една страна емоционални, от друга битови...
Хубава вечер и поздрав :)
ВЧЕРА
Ставане - 7.30ч
Раздвижване - без...
Храна:
120гр свинско, 30гр пилешко, 30гр луканка, 15гр кашкавакл, 50гр задушени чушки, 30гр кафяв хляб, (coffee) + суха сметана, (beer)
ДНЕС
Ставане - 8.00ч
50,5 кг
Раздвижване:
1 - преден клек с дъмбели - 3х7@2х16кг
2 - лег с дъмбели - 3х7@2х16кг
3 - пулоувър - 3х7@16кг
4 - флайс - 3х7@2х14кг
Храна:
100гр свинско, 70гр луканка, 50гр кашкавал, 30гр пилешко, 1 варено яйце,50гр жито, 50гр бял хляб, 30гр сладки, (coffee) + суха сметана, (beer), (d)
Имаше и доста движение - ходих до гроба на баба ми. Там винаги ми е спокойно. Дори и организациите преди ходене са ми лежерни - баща ми прави някакви страхотни паники, но той е така за всичко...та добре, че отсъства.
Релакс, иначе.
Утре ще раздвижа гръбно. После ще гласувам, хах :)
Ставане - 9.00ч
Раздвижване:
1 - набиране - 5п@СТ
едносртанно гребане - 7п@23кг
х3
2 - набиране - 4п@СТ
х3
3 - набиране - 3п@СТ
плие - 10п@23кг
х3
Храна:
150гр свинско, 50гр пилешко, 20гр топено сирене, 20гр фъстъци, 35гр кафяв хляб, 30гр протеинив хляб, 20гр сладки, 1 доматче, (coffee) + суха сметана, (beer)
Пак имаше движение днес - супери, гласуване...
Много хора на тия избори бре! На опашка 20+ се редих в 2.30 следобед...
Купих си протеинов хлаб на прИмоция. Не е лош, но съставът му не е впечатляващ - соеви неща...
Малко гости нещо..
Два дни без активизация...
Храната бе стандартна + една идея повече апетит, придружена с консумация на малко джънк.
Ставане - 6.00ч (dull)
Котката ме събуди :@ Няма да повтарям грешката и да не огранича достъпа и докато спя.
Раздвижване:
1 - вертолет - 3х7@27кг
2 - напади - 3х7@2х16кг
Храна:
120гр свинско, 30гр пилешко, 20гр топено сирене, 10гр кашкавал, 70гр( св. с.) булгур/черна леща/боб Мунг, 35гр протеинив хляб, 50гр задушени гъби, 25гр мюсли десерт, 15гр чипс, 1 сладка, (coffee) + сметана, (beer)
Работният ми ден след гостите мина доста неадекватно, но в търговията това състояние е ОК :D
Вчера нещо се замотах сутринта и не смогнах да раздвижа.
То и днес е едно движение, ама колкото! Недоспало си ми беше...оправдания да има, хаха.
Тръмп - президент?! Честно казано, клонях към него, в случая. Нищо не разбирам, но може да стане интересно, хах,.
Ставане - 7.30ч
Раздвижване:
1 - едностранно трицепсово от лег - 3х7@14кг
Храна:
80гр свинско, 150гр изкуствен шницел от Т-маркет (puke), 20гр топено сирене, 70гр бадеми, 50гр( св. с.) булгур/черна леща/боб Мунг, 30гр задушени гъби, (coffee) + суха сметана, (beer)
Лека активизация там...
Свърших храната и добягнах до нещо ужасно от близкия маркет...ама щеше да ми стане лошо от глад. Да бях купила ядки! Такива хапнах вечерта - на кино с френдове.
Хранителното ми решение за утре пак е малко компромисно - взех печено пиле и 1 кафява багета. Нямах време за пазар и готвене. Уикенда...
Гледахме Doctor Strange (2016) - изобщо не бяхме запознати с героя. Много добър от към визуално изпълнение. Не е скучен, добра идея...ама не много иновативна. Актьорската игра бе на ниво - хубав филм за разтоварване.
Benedict Cumberbatch е доста специфичен, но като му свикнеш минава и за секси...това не е нoвина, де. С малко брада, очите му не изглеждат толкова неестествено раздалечени, примерно.
Дори нямам нерви да изчета съдържанието, ама 2 лева...свински шницел било :D
Ставане - 7.30ч
Раздвижване:
набиране - 7п@СТ
кофички - 7п@СТ
лицеви - 12п@СТ
х3
Храна:
170гр пилешко, 10гр кашкавал, 100гр кафява багета, 50гр червено зеле, 30гр задушени гъби, 20гр майонеза, (coffee) , (beer)
Ставане - 9.30ч
Раздвижване:
2 - пулоувър - 3х7@16кг
4 - флайс - 3х7@2х14кг
Храна:
200гр пилешко, 10гр кашкавал, 1 кафяв земел, 50гр задушен лук, 1 зелев лист, 20гр майонеза, (coffee) + суха сметана, (beer)
Офф...нещо не мога да се оправя с преместването, или по-скоро няма кой да ми помогне. Никой не ми е виновен, че съм некадърна, де.
Не, че и сам мъж би се справил лесно.
Днес се навършват 2 години от смъртта на баба ми - лека и пръст. Ходих само свещ да запаля, нали бях на гроба миналата седмица, а и наистина съм изморена...
Липсва ми...
До някъде е кофти да си сам...и смотан.
Здраве да е - скоро имам рожден ден и утре ще си купувам подаръци, хах.
Хубава вечер
Ставане - 8.30ч
Раздвижване:
1 - набиране - 7п@СТ
х3
2 - набиране - 5п@СТ
х3
3 - набиране - 3п@СТ
плие - 10п@23кг
х3
Храна:
150гр пилешко, 10гр кашкавал, 1 кафяв земел, 1 зелев лист, 1 голям морков, 20гр майонеза, 1 соленка, (coffee) + суха сметана, (beer)
Пораздвижих нещо там :)
Пазар, пералня...
За котката трябва утре да пазаря, обаче.
Купих си и няколко парцала...
Започна се местенето в нас, но супер неорганизирано - няколко приятели го направиха, де. До боядисване няма да се стигне - не било достатъчно мече( и то не какво да е (wait)), латекс и найлон...да не повярваш :D
Прецеждане на латекса, шкурене на стени, гипсово лепило - WTF! Дори не знаех, че латексът се разрежда...и се чудех тая малка кофа как ще ми стигне :D
Както и да е - към момента е ад! Няма къде да се стъпи в хола...реве ми се.
Мисля да си платя на хамали за финалната размяна на мебели от двете стаи и така.
Много съм зле иначе...какво ли мога, изобщо?!
Все от някъде трябва да се започне!
Цецка няма да е президент...очаквано.
Много лоша дилема си беше...
Мнението беше редактирано от Мая на 13.11.16 21:01.
Майче, Честит рожден ден! Бъди все така борбена, добра и свежа душа :) Повдигай много планини по пътя си с лекота, бъди винаги щастлива и заобиколена от приятели! (F) (hug)