Дневникът на Мая

Прескочи до:

18.09.11
20:29

“Болката” вече е на лице :D - още съм леко “разнебитена” и за това си мисля , че мога и утре да почивам :)
Поздрави (sun) няма емотиконка с червена чашка :D

казано от mayasy на 18.09.11, 19:40:

43.5кг

Направо ми е депресирано , след като видях набиранията на Diddlina (bow) Вече съм сигурна , че има от какво да ме е срам да ги мъча...тотално се психирах и едва ли ще имам смелост да се излагам
:

Няма място за срам и депресия! Напротив, работата е за гордост!!  Официално обявявам , че се гордея със Diddlina!!! :—)))) Я ,какво вдъхновение!! :-))
Значи, няма място за отчаяние, имаш твоето прекрасно тяло (обичай го!!), имаш лост- ами значи вече имаш всичко което ти е нужно! Не спирай да се опитваш и бъди сигурна, че  докато  полагаш усилие си на прав път :-)
Поздрави!

18.09.11
20:32

Не знам дали ще ти хареса, но на мен ми е една от любимите песни. Поздрав (sun) (red wine)

18.09.11
20:46

И от мен поздрав (sun)

18.09.11
21:25

Mayasy, и аз не мога да се набирам, ама съм ок с живота като цяло. А и както вече съм споменавала, май ми се допират бедрата. Представяш ли си!? Трябва ти повече самоувереност, всичко друго си го имаш!
Поздрави :)

18.09.11
22:03

Аз пък не искам мойте да се допират, сЪдбЪ :D
ред пауър!

11

19.09.11
02:04

Много си далеч от това да ти се допират бедрата, на някакви светлинни години :] И въпреки това поработи малко за стягането им.

“Като няма цици - правим гръб”. Ми гръбчето добре, нищо общо с анорексия, пък и не всички са цицомани, обаче аз препоръчвам като  няма цици да се поработи за дупенцето и краката, а ми се струва че не работиш достатъчно за тях, защо?

И стига с тези извари, вземи една кофичка катък :]

П.П. Една положителна страна на допиращите се бедра е че винаги са обезкосмени :] Опа, то на жените там май и без това не им растат косми... Нямам опит с жени които не се обезкосмяват и не знам всъщност, но така ми се струва, както и да е :]

П.П.П. Май трябва да почна да пия и ще реша някои проблеми - шегувам се разбира се - обаче не знаех че бирата и виното се водят за пиене... В смисъл че май не мога да се напия ако не вкарам твърд алкохол в уравнението... А дори боза не пия :] Много правилно не се занимаваш с разни психари, особено пък тази Мадлен, тя жива ли е още? Очаквам да си е прерязала вените вече :] Препоръчвам ти Йога, но не само упражнения, дори не са толкова задължителни, колкото вкараната философия покрай тях, просто не можеш да почнеш направо с медитативните техники и т.н. Аз например хванах авантата и придобих някои умения покрай бойните изкуства, а те се придобиват точно така най-лесно, когато не са цел :] Много е полезно например, когато средата е враждебна, да можеш да я игнорираш и без алкохол или каквито и да е било наркотици... Да, алкохола си е наркотик, а цигарите са дори нещо още по-лошо. От друга страна колко да ми е враждебна на мен средата, като всички вредители са ми на по един шамар :]

П.П.П.П. Гледам че и на теб бюджета ти е ограничен. Трябва да дойде в България, имаше едно шоу, не му помня името, но нещо от сорта “дебел срещу слаб”. Предполагам покриват разходите ни, аз да ти готвя на теб, ти на мен и порциите така да се определят, не знам аз дали ще отслабна, но ти ще качиш :] Гаджето докато живееше при мен, хем разполагахме малък бюджет успя да качи от 50 на 55 и то на цицки и дупенце и даже релефен бицепс вади :] Лошото е че покрай нея и аз дебелея още повече, защото като не мога да я накарам да си дояде порцията и трябва да я изям аз, за да не се развали и да не я хвърля... Проблемът е че в тях майка и не може да готви, но си мисли че може и пак е паднала на 50, защото просто там не яде... и така надебелях за нищо... Дупенцето остана, цицките намаляха, мускулите също, не е добре... а е 10 сантиметра по висока от теб. Също има проблеми поради които не може да качи, особено мускули, но разликата е че тези проблеми не са наркотици и не зависят от нея, така че давай в този дух, намалявай ги и ги спирай напълно, резултатите са видими. Домързя ме на втората страница и ако пиеш нещо не съм го пропуснал, затова ще препоръчам някакъв си креатин за жени, каза че само с него качва както трябва, каквото и да значи това :] Специалистите ще кажат.

19.09.11
09:34

1. Толкова П.П.П.П. си написъл, че не можах да ги хвана ама ...
2. За краката съм напълно съгласен с теб.
3. Всички имат ограничени бюджети, просто ограниченията са различни.
4. Усмивката е ключът към щастието -:)(все пак с нея започва и с нея свършва).

-:)

19.09.11
11:08

?!? :D
Благодаря за поздравите и за хубавите думи :)
Това с бедрата стана глупаво :D Само не знам , защо съм оставила впечатлението , че имам кльщави и отпуснати крака и г** ?!? Нямам зверския релеф , но като се стегна съм “камък” на 96.83% :D от кръста надолу...което е ОК за момиче на моите години :)
Не мисля , че трябва да се стремя към конкретен обем в краката - от женски пол съм и те си едреят пропорционално на килограмите....”нещата” на горе изискват повече внимание :)
Нямам проблем с качването и свалянето...истината е , че ме е страх да качвам...ако ги докарам 45кг без да ми е гузно и неудобно в тялото , ще е голям напредък :)
Принципно ги тренирам краката всеки ден :) Странно , защо никой не предложи да обърна внимание на корема - от началото на дневника нямам и 1 коремна преса :D
Това с циците ме вълнуваше на 13г...мен и цицомани са ме харесвали :D
Всъщност , към момента се чувствам много добре в кожата си и се харесвам , но да си обичам тялото...то първо себе си трябва да обичам , а не виждам причина ...
Сигурно се повтарям - имам една прилична външност и до там...а не ми и трябва - не ми помага особено в живота...
Средата е враждебна , дразнеща и нагла .... дори в момента ...’бах ги у съществата . Пиенето не е свързано с това...то ако ставаше с 2 бири да ги игнорирам :D
Добавки не ми трябват...основното е да преодолявам психическите бариери с храната и да и се наслаждавам :) и да я има :D
Отплеснах се с този коментар :D Съгласна съм за усмивката :)
Извинявам се за този пост , но имам дразнители наоколо...нервно ми е...треперя...

43кг
Уж съм вдигнала калориите тия дни...

19.09.11
11:12

Според мен си на прав път и доста си постигнала от началото до сега. Продължавай все така :) (sun)

11

19.09.11
15:15

Качвай, качвай :] Още колко хляб има да изядеш до 45-50 и чак над 50 може нещо да ти стане гузно или неудобно, но зависи как са качени, а ако караш в този дух и нагоре не виждам проблем, ако са само мускули. От друга страна съм напълно съгласен че не ти и трябват толкова. Но от 43 до 45 си има доста в твоя случай. В моя 2 килограма мога да ги кача като изпия една кола 2 литра на екс, а аз мога да го направя, добре че я отказах :] Чакай малко, аз сега съм точно 3 пъти по тежък от теб и не ми е много гузно, пък и не ми е кой знае колко неудобно, даже ако не беше шкембето щеше да ми е супер :] Генчето ме налива само на крака без да правя нищо, а все още мога да скалъпя 1 набиране поне. Така че давай, направи го това набиране! Нали 45-50 казах, за твоя ръст си е перфектно. Вариантите с ластиците пробвала ли си, да си помагаш? Или скрипец да почнеш от 30 килограма или там колкото можеш, докато стигнеш до твоите и после набиране. А също е добро упражнение и висенето на лоста, колкото и странно да ти се струва. С този гръб трябва да можеш да се набираш вече, защо пробваш само с лост пред брадичката, пробвай и гръбно.

Какво искаш да ти кажем за корема, той се прави на масата казват и може би заради това ти е супер, няма какво да кажем повече :] Разбира се можеш и с него да се позанимаеш, точно на теб ще ти отнеме отрицателно време да изкараш всички плочки, ако те влече :]

19.09.11
15:26

Благодаря , Marina (sun) (F) (beer)

Наложи се днес да правя цяло тяло . Утре съм ангажирана с пълни простотии , ‘дето не са моя работа....

Тренировка :
1 - клек с дъмбели на раменете - 4x6
2 - тяга с щанга - 3x6
3 - гребане с щанга(подхват/надхват)- 4x6
4 - раменни преси с дъмбели - 4x6
5 - лег с дъмбели - 4x10
6 - френско с 1 дъмбел - 4x10
7 - бицепсово/чуково с дъмбели - 4x7
8 - плие с 2 дъмбела - 4x6
лицеви - 35/20/20

Щанга 27кг / дъмбел 7кг....
По-късно може да сляза да се “набирам” или остава за утре по някое време...

Ето ми следтренировъчното хранене , на пук на някои дразнители , които предпочитат да си закупят 6 сушеници на прИмоция и да изгълтат 14литра бира за една вечер...~ 18лв :) Добра инвестиция , мисля :)
Свински котлет , изпържен в масло + разни зеленчуци (извинявам се , за лошото качество )...имам и (beer) (sun) :

19.09.11
15:37

@110 - мерси за включването :)
При набиранията ми е проблем , че ме е срам да ги “мъча” самичка пред блока....а то не става от първия път :) Ако имах лост в къщи...нямам възможност и за фитнес към момента...
То и аз , като изпия 2л бира + хапване , към края на деня съм 45кг+ :D
Пожелавам ти успех (sun)
п.п. едва ли имам плочки за изкарване , а и не ме влече :) ще пробвам и с “лост” зад глава , но дали ще е по-лесно... :)

Мнението беше редактирано от Мая на 19.09.11 15:46.

Почвай работа! :)

19.09.11
15:50

казано от GreyKnight на 19.09.11, 15:37:

Почвай работа! :)

Не е толкова елементарно , колкото звучи :) Поне в моя случай , но се надявам и това да направя в най-скоро време :)

19.09.11
21:12

5кила кашонче свински котлети за  22.50лв....нарязани/стандартни pork chop с кокал :) френски ...всъщност не ми дреме за качеството :)

Та за днес :
43кг

Храна :
9.30 - 1 яйце + 30гр кашкавал (coffee) вода
13.00 - трен + вода
14.30 -  свински котлет +  домат/чушка/краставици/гъби/маслина (beer)
17.30 - 150гр кисело мляко 1% (beer)
19.00 - дробчета + домат/извара (d)
22.00 - “пастет” от дроб и извара (d) вода
Около 950ккал : пр - 90гр / м - 55гр / в - 25гр от храна...
Вдигнала съм мазнините и протеина малко....и калориите съответно...
Сега се присещам , че имах на скоро възможност за работа , но на 15+ часов работен ден ...много ми е - ще изперкам...
Набиранията - утре :) Само те ще са ми тренировката....следва почивка и по старо му :)
Офф : Ама тая жена много ме мрази :D

11

20.09.11
01:16

Е защо сама, гаджето да слиза или идва да помага. Ако няма гадже или е кекав, ама то не може да е толкова кекав и все пак ако имаш някоя по-здрава приятелка, викаш нея да помага, в краен случай можеш да дресираш кучето, а дори и котката, то ти трябва само леко да те побутне с муцунка нагоре и си направила набирането :] Това сериозно, буквално трябва някой просто да захване с нокътче на малкото пръстче дори и леко да бутне нагоре и набирането е факт. Хм, става интересна комбинация, ако някой те вдига само с една ръка си тренира за бицепс, ти за набирания :] Но колкото по-слаба асистенция, толкова по-добре, идеята е точно да се мъчиш максимално :]

Лост в къщи, на 43кг, защо?! Лост ми трябва на мен защото касата на врата, а и каквото и да е, не може да ме издържи, ти все има за какво да се хванеш и да се набереш, без после да има нужда от ремонт :] Доста над твоите килограми касата ме издържаше, дървена от най-скапаните... Сега само като я хвана и вече пука на умряло :]

Май го измислих! Намираш някакви мебели с еднаква височина, слагаш точилка или нещо такова, достатъчно здраво между тях, като те са такива че като се увиснеш на тази точилка и дупенцето ти да не опира пода, но все пак разстоянието да е минимално, за да може ако стане нещо фал и точилката избяга, да не паднеш от високо. Всъщност може и седнала в началото Краката са изпънати напред, но свободно опрени в земята без напрежение, така при ъгал от почти 90 градоса, почти няма как да ти помогнат, но всъщност точно тяхната асистенция трябва да ти е напълно достатъчна за набиране. Когато усетиш че такива набирания вече са ти прекалено лесни, явно ще си готова и за лоста :]

20.09.11
02:11

казано от 110 на 20.09.11, 01:16:

Е защо сама...

Имаш странно адекватни коментари и идеи :D На скоро установих , че имам условия за кофички м/у разни шкафове , ама не ги мога :) Това за точилката и набиранията ми стана интересно :D
Не ми е нужно асистиране , а само присъствие - да не се чувствам дебилно :D
Кучето ми е глуповата и подплашена болонка , но ако я бях научила да се разхожда , щеше да ми прави компания пред блока...да не кисна сама , като идиот :D ... и коте ми домъкнаха , ама то е диво :D
Яка приятелка/приятел - хората си имат по-съществени занимания...не искам да ги занимавам :)
Гадже - няма , но бившият ми напрви бирена компания при предишните опити :)
Благодаря , за размислите над моите терзания :) И забавния подход/изказ :)
Дано и ти скалъпиш решението за твоите :) Усмивки (sun)

Мнението беше редактирано от Мая на 20.09.11 02:54.

11

20.09.11
03:53

Трудно е моето, изисква професионални уреди :]

А ето и клипче, доста порових и намерих само как се прави с два стола и дръжка от метла: http://www.youtube.com/watch?v=COGUt94VrLI

От втората минута почва със столовете и не съм съвсем сигурен че е достатъчно безопасно, явно не се обръщат тези столове защото не са прави а извити, пък и хваща точно до тях. Отделно тук тежестта на краката просто я няма. Ах колко ви е лесно :] При мен няма значение дали ще се обърне стола, защото ще се счупи дръжката :]

И понеже там не прави каквото имах предвид, ето още едно клипче където на 30-тата секунда е точно това. Но тук вече си има уреди, даже и симпатично лостче за набирания виждам на стената, но предпочита да прави някакви полвинчати набирания от седеж, точно което имах предвид, просто не мога да се сетя за нещо по-лесно по пътя към класическите набирания: http://www.youtube.com/watch?v=wu_MFQAGxnA

Май трябва да си намеря нещо подобно да мъча кофичките и аз, а и сакчето е добра идея за тежести, поне за жени е достатъчно :]

П.П. Аз обратното, гледам да ходя по това време като няма никой, да не ми гледат резила. Пък и върколаци като мен силата им е най-голяма по това време :] Ако има някой с мен, трябва и той да тренира, да се съревноваваме, иначе за какво ми е да ми се мота с биричката около мен :]

11

20.09.11
04:04

20.09.11
10:59

Аз постоянно тренирам сам...мятам пудовки пред блока, търча из квартала с тежести по краката, набирам се на лоста, дето бабите си тупат килимите и не ме бърка:)))
Така, че слизаш на лоста и почваш да си висиш с кеф:)

20.09.11
11:43

Уеуе мауе - дънките ми падат :D Увеличих калориите и смъкнах половин сантим...и бирата ми е в повече тия дни..

@110 - за сега ще се въздържа от опити с точилка ...не виждам подходящи условия за подобни изяви в къщи...
И аз предпочитам безлюдни места да не се резиля - идеята да съм с някой е , че си лафя уж и по между другото се “лигавя” по пейка/лост :)
@Slavko - аз ако имах грам от твоите възможности/сила и т.н. , щях да ходя до магазина с щанга на гърба :D Всъщност си прав - трябва да ги преодолея тези притеснения и да си се “излагам” ...на кой му дреме :) Все пак ще изчакам да се разкарат хората долу и ще сляза :)
Благодаря Ви за включването (sun)

Много пих снощи...и съм спала 4-5 часа...
Закусих свински котлет на тиган...с масло и кашкавал - красота :D

20.09.11
12:31

хахах...аба сладурче...да ме видиш мен аз как пия, като ми писне от режими и тренировки:)))...ще се втрещиш...

А гледам си кадърно девойче, въпреки моментната ти слабост(каквато аз много мразя да виждам) и затова ще ти кажа някои неща за себе си...

Аз почнах да тренирам, защото бях много хилав...да винаги съм бил бърз, експлозивен и т.н., но ме биеха всички и ми се подиграваха...и аз реших да променя нещата...бах го...почнах да ходя на плуване, карате, бягах безцелно, скачах безцелно...И много важно...никой не ме е карал...майка ми единствено ми превързваше ожулените колене и плачеше, като ме виждаше целия насинен...:))

Лека по-лека почнах да усещам как почвам да доминирам над другите момчета...някои понабих, някои надбягах, други победих на канадска...и си казах...чакай бе...оттука нататък никой няма да ми се подиграва и ще ставам все по и по-силен...после разбрах, че трябва да ставам и по-умен:)))

Затова...CUT THE FUCKING SHIT…стягай гъзо и отивай да мачкаш...

И да ти кажа...много се кефя на Деница...евала...инсипира Ви яко и това радва...НО, тя не е почнала от 10+ набирания...нека тя каже колко време е отнело да достигне тази бройка...

Друго...жените на КФ игрите тази година(ще ти дам линк) правиха по 30 набирания в серия chest to bar…Сега Деница да седне и да реве, че не може така ли...

Помисли над тия неща...и де не виждаме повече песимистични постове, че ще ядеш и бой!!!...:)))

Поздрави
Славко

20.09.11
13:12

Мерси , Славко (sun) за мотивиращия пост . Адмирации към постигнатото :)

после разбрах, че трябва да ставам и по-умен:)))

Това ми хареса :) Ако тръгна в тази посока ще ми е доста по-полезно в живота :)
Не гоня спортни постижения / сила / експлозивност!?! и т.н. , та 30 набирания...че и 5 не са ми цел :) Започнах да тренирам за да оформя тялото си и набиранията ще са в голям “+” ...
Определено има доста инспириращи люде в този форум :)
Ще го стягам гъзо , само да ми слегне второто котлетче :D Ако някой ми се смее - на твоя отговорност :D

П.п. Кашлям , като изрод...дано да съм настинала...

20.09.11
18:36

43кг

Мале мале...голЕм срам - големо нИщо :D
Специални поздрави и благодарности на Славко :) След неговите коментари се почувствах ангажирана с това , да сляза пред блока и да се набера :D

Набрах се 10x1 подхват(най-сигурна бях за този начин) ...почти не отскачам - до лека сгъвка в лакътя / брадата над “лоста” / бавничко :)
При първите 3 пусках леко надолу и пак връщах брадата над “лоста” :)
Дано има смисъл от тия безумия...не е за голяма хвалба , ама ...толкоз...
Можеше и повечко , но не ми се киснеше самичка...
После домъкнах от маркета 5кила бира , като менках ръцете за бицепс :D ...ама то работните ми килограми(ако така се казва) са 7…та... :D
Като се прибрах : лицеви - 2x25 ...не до долу , разбира се :D и мирясах...
Дали мога да “избълвам” още простотии :D ...иначе е така , както съм го описала :)

Храна :
9.00 - 1 свински котлет + малко кашкавал  (coffee)
13.00 - 1 свински котлет + 1 корнишон (beer)
14.00 - безумства
16.00 - 1 голямо яйце + 1 корнишон (beer)
18.00 - 1 свински котлет + 50гр извара + 1 корнишон (beer)
21.00 - 1 свински котлет + 50гр извара (d)
Около 1000ккал : пр - 95гр / м - 60гр / в - 5гр от свинско с корнишони :D и другите храни...
Котлетите са малки - общо количество в готов вид ~ 250гр
Боли ме гърлото и си загубих “прелестния” глас :D ...болна съм...

Оправдания за тъпия си пост : препила / недоспала / пиеща / свински грип :D
Поздрави и усмивки :)

Мнението беше редактирано от Мая на 20.09.11 19:31.

20.09.11
20:27

Добре дошла в клуба на безумците:)
Шегувам се
Адмирации за набиранията...нека така ти върви с всичко...

И за пиенето мога да помогна...в смисъл, да ти го изпивам и да не остава за теб:))))

20.09.11
23:01

Тук май ще има сблъсък, Славко :D

21.09.11
00:28

Обаче последно време лъха някъв позитивизъм от тебе, което радва :)

11

21.09.11
03:55

А така, следващия път 10x10 о.О

П.П. Ракия имам в нас няколко туби, няма да се карате и без това не я пия :] Малко ме е страх да кажа че се ползва само вместо спирт, че ще ме линчувате :D

21.09.11
08:03

Mayasy, oт няколко дни се каня да ти пиша и накрая Скота ме изпевари :D Ама да кажа все пак - напоследък твоите постове са едни от най-смислените за четене наоколо ;) Включвай се често, приятно е за околните!

21.09.11
10:12

Всеки човек прави нещата за себеси сам -:). Трудно е да намериш самишленици(сериозни и приятни хора ). Аз лично опитвам постоянно, но никой не се задържа повече от 2 седмици -:). Явно съм лош мотиватор.
Аз тренирам на лостове в парка до нас, интересното е че се събират там дечурлига, които пият бира и ме гледат странно като тренирам. Дано постоянството ми ги накара и те да се хванат на лостовет -:).
Следя те от както съм във форума и мисля, че твоя прогрес е страхотен.
Другото нещо, което ме кара да чета твоя дневник е начина ти на писане(мисля,че е най - свежия дневник тук-:)).
Успех и да удариш една биричка и за мен, че ако я ударя мога и прав да заспя -:).

21.09.11
11:16

Славко , мерси (sun) Ама за пиенето няма да се разберем (punch) :D - Марина го е предусетила ;) Отстъпвам ти ракията на 110 , че твърдо не ми понася вече :D
@Скота - чак па позитивна...еуфорично ми е понякога :D
@Силвия - избягвам да коментирам темите , защото не ме бива в писмените изказвания :) А и не съм от най-умните...гледам да си простея по дневника :D Е , случва се да ибълвам разни нещица вечер , като съм на X питиета (blush) Благодаря инак :)
П.п.красива си (аватарът) :)
@Delfin - ще ударя 2 (beer) :D Бъди все така постоянен и не им бери грижа на дечурлигата - бирата не е оправдание ;) Успех (sun)

Май съм отслабнала...и закусих юфка :D Глупаво от моя страна - вече съм преценила , че без въглехидрати ми е по-свежо ама...
Още нямам глас...
Боли ме гърбът - чак ми е странно ...
Днес няма да тренирам - гимнастика за крака ще правя :)
Замотано ми е нещо... :D
Поздрави (sun)

21.09.11
18:24

Е то бива да съм проста...от снощи не мога да се справя с тоя комп и кънЕкшъни...все забравям , как ставаше номерът...
Безобразен ден :D Физическа активност = 0…само ме понамокри дъждът , че да ми е сигурна настинката :D
Едва говоря(което е добре :D )...гърлото боли + суха кашлица...
Консумация на месо = повече агресия :D Наблюдение над котка , която ме вбесява..
43кг
Храната е зле , което е добре :)
10.30 - купичкиа юфка + извара/кашкавал/масло (coffee)
13.30 - 1 свинско котлетче + 100гр зеле/2маслини/зехтин (beer)
16.30 - 150гр кисело мляко 1% (beer)
18.00 - 1 свински котлет + 1 корнишон(класика :D ) (d)
21.00 - ще да е дроб + извара.....
Около 1000ккал : пр - 80гр / м - 50гр / в - 50гр...

Това , че въглехидратите не ми понасят са глупости...гузно ми е да ги ям(проблем) |-) Малко съм се психирала за задържането на вода - бирата и виното са достатъчен прецедент за това , а и мазнините ме блазнят повече :P Увеличих ги и не се случи нищо лошо :D
Извинявам се , за последните си неадекватни постове във форума...включително и този...
Оправдание - сироп за кашлица :D
Утре се стягам(дано) : болна/здрава - гръб требе да правя :D
http://www.youtube.com/watch?v=Hq-pA4R_EMM
Поздрави (sun)

21.09.11
18:55

Забавно е :D С кеф почнах да ти чета дневника :D

11

21.09.11
20:16

По някое време в началото на месеца нещо ме заболя гърлото, странно но от години не се беше случвало. Гледам някакъв сироп (Хустагил) пише че може и без лекарско предписание - и без това не си плащам здравните от 2 години, не че лекаря ще ми предпише нещо по-добро - и да се приема 5 пъти дневно. А през останалото време? Определено беше по-добре от нищо първия ден, но не се оправи. Гледам една вишньовка (уж вино беше, но с една идея по-силно и все пак вино) с която една “наркоманка” уж и се облекчава кашлицата от бронхит+цигари... Викам си я да видим сега сиропчето като не помага, вишньовката как ще се представи или просто така си оправдават пиенето някои хора :] През половин-един час по една глътка с максимално задържане на гърлото и за 1-2 дни гърлото се оправи и то без да се напивам, така че мани го сиропа, винцето ще те оправи :]

11

22.09.11
05:40

Да не прекали с моето лечение? Или грипа е надделял над винцето?

Най-добрия вариант е щайгата да е надделяла. Аз освен да мина през нас да си взема инструментите и да дойда да го оправя. Но само софтуерни проблеми мога да лекувам, инструментите ми са няколко диска. Ако има нещо проблем по хардуера, съм пас :]

22.09.11
08:21

@110 - не прекалих с “лечението” :D , но не съм спала от кашлици...
Вишновката не е баш вино...поне тази , която наш’те правеха - вишни + захар + аграрна водка :D От това най-много да повърна , а ако не - да ме цепи главата зверски :D
Компа още не е започнал да ми прави проблеми...може и да се е оправил...
Мерси за включването :)

43кг....
Депресия...
Поздрави....

11

22.09.11
08:26

Добро утро :]

П.П. 18 градуса показа спиртомера, ще да е по-скоро вино :]

22.09.11
13:52

зимата имах 2 месеца проблеми с гърлото.една джиджавка си купих тантум верде спрей и се оправих. (: оздравявай

22.09.11
22:47

казано от Strelok91 на 22.09.11, 13:52:

зимата имах 2 месеца проблеми с гърлото.една джиджавка си купих тантум верде спрей и се оправих. (: оздравявай

Ей - мерси (sun) Ако не мине , докато изпия сиропа...т.е. до утре(нещо го нагънах на 2 пъти) :D - ще го видя това :)

Цял ден съм , като парцал - не , че ми е лошо , но не спах от кашляне...и гърлото си ме боли...поне дробовете ги усещам ОК :)
Не тренирах |-) вече трети ден(не смятам “набиранията” от вторник) ;( и си се храня доволно , от което ми е леко гузно...
Не можах да се видя с приятели....всъщност ми е най-тъпо за трена , а и ме връхлетяха реалистичните размисли за живота и колко ми е объркано...и от къде и как да започна...
Гледах http://www.imdb.com/title/tt0093170/ - ftw!

43кг
Не съм ходила до тоалетна :( ще (се) пукна :D

Храна :
9.00 - 1 яйце + 1мини котлетче + 20гр кашкавал (coffee) вода
12.00 - 1 котлет + 100гр домат/краставица/2 маслини (beer)
15.00 - 1 яйце + 50гр извара + 1 дробче + 1 корнишон (beer)
18.00 - 1 котлет + 1 дробче + 150гр домат/краставица/чушка (d) вода
21.00 - 100гр извара (d) чай
Около 1000ккал : пр - 95гр / м - 60гр / в - 15гр ... от храна...
Вече ще си ги гоня 1000ккал , а не 750/850 :) По натам може и повече да ги вдигна :)
(beer) е изветряла и топла :D - допивах някаква от вчера...с това гърло ми се видя подходящо да не хвърлям :)
Утре може да си взема червено вино... да си грея :D
Лека вечер :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1