22.09.11
23:13
Не съм ходила до тоалетна :( ще (се) пукна :D
Нали знаеш, че от ниските калории ти се намаля функцията на щитовидната жлеза и това може да е причина за констипация.
Не съм ходила до тоалетна :( ще (се) пукна :D
Нали знаеш, че от ниските калории ти се намаля функцията на щитовидната жлеза и това може да е причина за констипация.
Е, тя ги е засилила калориите последните няколко дена.
Пък и тя е 43кг. все пак.. Не и трябват калории като на 60кг. например...
Отделно, че се храни с качествена храна :)
Мнението беше редактирано от Miyu на 22.09.11 23:18.
Благодаря Ви за включването :)
Аз ги вметвам тези неща за “тоалета” , само когато се случи - мноого рядко...
За малкото храна/калории/метаболизъм ми е ясно , че влияят...а щитовидната ми жлеза , кой я знае на какво “прилича” :D ... в смисъл - доста хормонални нарушения си имам сигурно...със сигурност...даже и тахикардията имаше връзка , ама тя е от друго :)
Само да вметна , че на 300ккал (от зеленчуци - ок ...талаш) съм се учудвала , какво точно “изкарвам” - вино :D
От настроението и атмосферата е - те ми “спичат” всичко :D Но гледам да вписвам , кога не “ходя” ...да преценявам и по храната :)
Друг е и въпросът за усвояването...и дали съм подута от храна...не става дума само за бири/мири - а точно за този “талаш”...зеле :D
И реших да ги вдигам калориите , но с ограничен прием на въглехидрати , за сметка на мазнини - не съм открила топлата вода :D , но заради бирата и виното го смятах за неуместно...ще се прецени :) А и се чувствам по-добре...пък , как ще си взаимодействат бирени въглехидрати с масло/кашкавал и свинско - за сега е ОК :)
И мисля да мина на по-стандартен “сплит” ...
На 38-9кг тренирах по-интензивно/всеки ден/без мускулни трески/с по-малко калории и ми се получи “дръпването” - нормално...
Това ми се “върти” из гънката :
Ден1 - гръб/бицепс
Ден2 - гърди/трицепс
Ден3 - крака/рамо
Ден4 - почивни аеробики за крака :)
И мисля да лягам , че ми свършва виното и се излагам :D
П.п. Дано не кашлям много....
Уф, мойто още не е свършило...
Иначе виното помага за тоалетната :D поне при мен :)
@Marina - и бирата помага ;)
“Оправих” се инак :) То ми се случва 2 пъти в месеца , да пропусна един ден...
Едит : ако виното ти е в повече ще помагам (wasntme)
Поздрави (sun)
Тренировка “гръб/бицепс” :
1
набирания подхват - 12x1 , като на първите три спусках некви милиметри :D и пак връщах брадата над “лоста”...
+3 опита длан с/у длан и надхват - само веждите ми стигат до “лоста” :D
1 - тяга с щанга - 2x6@27надхват / 2x6@30длан с/у длан(този хват , как се казва - неутрален...чуков?!? :D )
2 - грбане с щанга подхват/надхват - 4x6@27
3 - едностранно гребане - 2x6@10 / 2x3@14
4 - широко гребане с дъмбели - 4x7@7 на дъмбел
5 - бицепсово с дъмбели стоеж - 3x7
6 - чуково - 3x6
7 - клек с дъмбели на раменете - 3x10
8 - повдигане на пръсти с дъмбели на раменете - 3x20
2
набирания подхват - 8x1
Реших да сляза за още набирания по-късно...нямаше хора :) И ще повторя - помагам си с лек отскок/по-скоро изтласкване от земята , но до лека сгъвка в лакътя...с прави ръце ми е изключено...
Има вероятност да съм “пребита” утре , та не знам с какви мускулни групи ще ми е най-удачно да се занимая :)
Още кашлям , но не толкова...стига да се наспивам , не ми пречи... за сега :)
Храна :
10.00 - 1 голямо яйце + 30гр кашкавал + масло за тигана (coffee) вода
11.30 - трен1 + вода
13.00 - 100гр свински котлет + 150гр домат/краставица/чушка/маслина (beer)
15.30 - трен2
16.00 - 50гр свински котлет (beer)
18.30 - 100гр котлет от толстолоб + маруля/маслина/зехтин (d)
21.30 - 100гр извара + 50гр печен патладжан(на пюре) (d) вода
Около 1000ккал : пр - 95гр / м - 60гр / в - 20гр от храна...
Бяха докарали пресни риби по-пазара , а толстолобът ме кефи...6.50 килото за котлети/шайби :)
Днес ми е по-позитивно , въпреки разни ядове и липсата на решение...не мога да го формулирам - объркана ми е работата..
Но от към храна и тренировка съм доволна :)
Преди малко си пуснах http://www.imdb.com/title/tt0478304/ и се отказах на 26тата минута - много “божествено” ми дойде , а и се присетих за разни терапии и манипулации над психиката с кадри/цветове/звуци/думи/зомбиране :D Може да го изгледам...но идеята и посланието са ясни , та...
Поздрави и усмихнат петък (d) (sun)
Мнението беше редактирано от Мая на 23.09.11 23:25.
24.09.11
13:25
Аз когато ям колкото теб, може и една седмица да не ходя до тоалетната. Знам че сравнението е неуместно, но все пак един ден е нищо :]
@110 - не е нищо , наистина...но ми скапва деня :)
Днес няма тренировка - ‘бах ги у “набиранията” - пак мускулна от пъпа до брадата :)
43кг- ...леко надолу...скоро може да вдигна калориите над 1000 :)
Храна:
9.00 - 1 голямо яйце + 30гр кашкавал + парче тлъсто свинско + масло (coffee)
12.00 - 100свински котлет (beer)
15.00 - 1 ябълка(кисела) - бях навън и я взех да отбележа хранене :) ...плодове не ям/рядкост...
17.00 - 1 кюфте и половина (beer) - уж ме накараха :D , ама бях много гладна :)
20.00 - 100гр свински котлет (d)
23.00 - 100гр извара + 50гр печен патладжан (d)
Може ли днес , да не смятам калориите (blush) ...аз в последно време съм “отпуснала” храната , но ще продължа да си я следя - основно протеина...
Днес бях на турнира на стадион Локомотив :) Окъснях , че разни спънки...
Много приятни и готини съфорумници - за съжаление , с някои не си казах и 2 думи... с други само 2 :D Ама аз не съм от най-умните и съм сдух :D Но пък ми беше приветливо и дружелюбно , като атмосфера :) Дано не дразня много , че мисля утре пак да намина :D
Мен ме кефят хората , а и кръчмата е яка :D
Неудобно ми е , че бях почерпена |-)
За турнира - не ме радва сумо тягата :D Браво на момчетата (muscle)
Още ми е зле гласът...
Поздрави :)
Престани с тия постове, защото утре ще те бия:))))
Беше супер готино...а и ние повечето се познаваме и сме се виждали, гостували и т.н.
Ставай част от тима и се забавлявай:)
43.5кг ...май :)
Тренировка - няма...again
Храна :
10.00 - 1 яйце + 50гр свинско + 20гр кашкавал + масло за тигана (coffee)
13.00 - 1 кюфте (beer)
ЕДИТ16.00 - 2 кюфтета
19.00 - 70гр свинско + 1 печена чушка + 1 малък домат(от тези за консерви) (beer)
22.00 - 100гр извара (d)
И днес няма да смятам , а и ще ми е малко трудно с тия кюфтета :D
Разчупвам я психиката...ама съм се психирала за въглехидратите нещо :D Все тая - и така се живее “нормално” :) ...с повече мазно :D
Днес пак бях на турнира :) Много готини съфорумници :) Извинявам се , ако съм казала/направила нещо дразнещо и тъпо...малко ми е огнетен социалният живот в последните 2-3години , а и битовите и личните проблеми са доста...а и съм сприхава и неадекватнa…и не особено интелигентна :D
Хора - много сте яки (sun) С много приятно впечатления останах :)
Поздрави (sun)
Мнението беше редактирано от Мая на 25.09.11 22:28.
БА...кога изяде толкова кюфтета...нещо ми се губеше:))))
Спирай гадните цигари, дето толкова МНОГО ги пушиш!!!
@Slavko - аз добре ги изядох , ама мернах , че съм объркала часовете - поправих се :) Изгледах клипчетата с твоите изяви - адмирации (bow) :)
Добре , че не ме наби за постовете - щеше да стане убийство :D
П.п. Moonray(страшна мацка) е “виновна” за втората порция кюфтета - тя си взе 2 и аз да не остана по-назад :D ...и Скота допринесе , че ме открехна на далаверата(в залата бяха по-евтини , от колкото в кръчмето) :D
Поздрави :D
Мога да те сначна дге..:Д
Много голям! Днеска ми го преразказаха тоя пост и съм се смял в продължение на няколко минути.
За да не е съвсем спам:
подкрепям @slavko за цигарите. Айде не да ги спреш от раз, но поне да ги намалиш.
Като замаа тия мръфки още в два.. ако така ще си говорим и аз минавам на циклично :D
Мога да те сначна дге..:Д
Много голям! Днеска ми го преразказаха тоя пост и съм се смял в продължение на няколко минути.
Ей, що не ми напомнихте.....:)
Да, съгласен съм, по-малко цигари и алкохол..
Иначе в София е много яко, нямаше “орки”, нямаше софиянци толкоа...трябва да дойдем пак с плевенчани на някоя кросфит тренировка... :)
Ти си виновна ми, Марина! Трябва да поемеш цялата политическа отговорност!
А Мая е много готина, както и всички останали от форОма!
Мнението беше редактирано от Бойко на 25.09.11 23:20.
Държа да отбележа, че минаваше 15 часът, а последното ядене беше салата в 9, така че 18ч. глад са ми предостатъчни :P
Мая е много, много готина! И като личност и като визия. Що се вкарва във филми не знам, ще и мине. :)
Присъединявам се за цигарите.
@Gips - мерси (sun) и за цигарите съм съгласна-дано ги намаля , че са голяма “спънка”...и не спамиш :)
Много ти се израдвах (sun)
@Мarina - ааа , значи ти си отговорна за кюфтетеното ми падение :D Много си готина , по м/у другото :)
Абе всички сте яки - да не изреждам , че ще стане постИще :D Всички сте много мили и свестни хора...рядко срещано явление , което ценя :)
(sun)
Аааа - едно благодаря на Скота , че ме докара :)
Утре ще тренирам вече...гърди/трицепс ...и малко крака - леле , ако ми видите прасците ще повърнете - добре , че се отказах от идеята за къси гащи :D
Ще требе да се мерна и с френдовете и да си стягам не толкова малкия гъз за работа - крайно належащо...
И...лека :) Не , че ще лягам язе :D
Мнението беше редактирано от Мая на 26.09.11 00:30.
43.5кг
Срамота - трети ден без тренировка и безобразно хранене |-)
Пак циркове в Радомир до 15.30 - добре , че моето “участие” беше до тук :) Хубава работа , ама циганска...буквално...
Не можах и с френдове да се мерна...
Като се прибрах изядох огромна пържола и ме домързя да тренирам :(
Храна :
10.00 - 1 голямо яйце + 40гр кашкавал + масло
(coffee) + кола Дерби :D ...
16.00 - 220гр свински котлет(готов вид) (beer)
20-21.00 - 150гр извара + 100гр патладжан на пара (d)
Около 1000ккал : пр - 100гр / м - 55гр / в - 15гр от храна...
Три хранения...зле...
Смотан ден...
Мнението беше редактирано от Мая на 26.09.11 18:56.
Я, тук е станало много раздвижено :-) Майче, май май като чета.. изпуснала съм голям купон. Някакъв турнир, някаква голяма среща?! Е, това е, така става с много скитане. Виждам, че хубаво са те захапали (дружелюбно) съфорумците, значи - излизаш от филмите, спираш цигарите и започваш да хапваш повечко от тези “огрооомни” яйца :-)) Като чета за огромните яйца се сещам за една книжка в детството ми - с вицове за Габрово и Севлиево - нали уж се славят като големи скръндзи. Та там една от закачките беше диалог между двама: “Е ти това яйце цялото ли ще го ядеш”? :-D, придружено с карикатура на двама, дето режат с трион едно (макар и едро) яйце. Хич не ти трябва да ги цепиш и пресмяташ калориите според мен ;-)
Мнението беше редактирано от Marty Sun на 26.09.11 19:13.
Пропусна-ДА!!!...другия път ще се коригираш:)
Яростно преравям форума за да вдяна какво да го... съм пропуснала и защо Юли говори за голяма пауза в тренировките? Тюх да му се невиди! Айде пак? каквото и да сте правили?
Майче, сори за спама :*
@Marty - :D ...но пържолата (whew) ... :D Беше забавно на турнира :) ЕДИТ: Дано скоро да има среща на форума (beer) - много яки хора (sun)
Мисля да намаля бирата... :) По-скоро - да не прекалявам :D
Мерси за включването (sun)
Офтопик :
Цял ден се разправям с роми , а те били пощурели от снощи :D ...не съм гледала телевизия и се зачудих майка ми , какво ги разпитва за Цар Киро...
Изварата е много тегава...
Ще си издиря филмче :)
Мнението беше редактирано от Мая на 26.09.11 21:26.
27.09.11
10:29
Вярно е за кюфтенцата, толкова си бяха. За малко и мен да изкушите, но нали съм на диета :] Само не разбрах как те домързява след хубава пържола, мен някак точно тогава най-много ми се тренира!
Увеличавай ги тези пържоли и намалявай биричката наистина, че за първи път “виждам” бирата да “заглушава” цигарите, добре че нося на алкохол иначе щях да се напия на аванта :] Пък знам ли, може и да си ми замаяла главата малко, щом ми се стори че и @Marty мернах там, но може и от диоптъра да е било... Абе ще го сменям, щом дори теб едвам познах, но ти пък смени фотографа и качи по-хубави снимки... Много добре си изглеждаш само ни баламосваш тук :]
Като спреш цигарите и алкохола, освен че ще изглеждаш още по-добре, основната разлика е, че и ще се чувстваш както изглеждаш :]
@110 - мерси , за хубавите думи :) Снимки няма да правя сега , че си изтисках една пъпка на носа и не ми се получи красиво :D
Вчера нямах “тоалет” - нерви...не съм от най-толерантните ...днес “наваксах” :D
Много измъчена тренировка....
Отивам да се видя с френдове(не , че на някой му дреме :D ). Мернах си дневника назад и установих , че не съм се виждала с приятели от 9ти...и то с бившия...
Поздрави на всички - лек и усмихнат ден (sun)
44+кг ...заради “тоалета”...предполагам...
Тренировка “гърди/трицепс/рамо” :
1 - клек с дъмбели на раменете - 3x6
2 - лег с дъмбели - 3x10
3 - пулоувър с 1 дъмбел - 3x10
4 - лицеви - 3x10@7
5 - полукофички с крака на стол - 3x10@7
6 - кик бек - 3x6
7 - раменни преси с дъмбели - 3x6
8 - плие с 2 дъмбела - 3x6
9 - повдигане на пръсти с дъмбели на раменете - 3x20
10 - лицеви - 25/20/15
Дъмбел 7кг...
Слаба работа |-)
Храна :
10.00 - 1 яйце + 40гр тлъсто свинско + 30гр кашкавал + масло за тиганЯ (coffee)
11.30 - трен + вода
13.00 - 1 свински котлет + 1 печема чушка (beer)
16.00 - 1 варено яйце + шпек/салам/пушено-топено сирене ~20гр :D ама “джънк” да има за психиката :) (beer)
19.00 - 1 свински котлет + мини доматче (beer)
22.00 - 100гр извара + 100гр коприва (d) вода
Не ми се смята...утре :D
Аз добре я отпуснах храната , ама да не стане неестетична работата....
Мои си безумства :
Един френд ме попита(риторично) , дали Краси?!? е станал първи в най-тежката категория на трибоя...и май да - аз не останах до края , а и по снимки не го разпознах ?!? Познати , явно...
Поразпуснах/полафих си - филми / музики /етноси(актуално)/кола маска на ташаци :D ...разбрах , че приятел имал първа изява с групата(не я разбирам тая музика http://www.menstrual-cocktail.com/ :D )...оказа се , че съм ангажирана с 1 “работен” ден :D след месец...мернах се с едно момче , ‘дето не го бях виждала от години - присетих се за разни купони и простотии...
Пиша , все едно не съм се виждала с хора от 5 години :D Ама в повечето случаи , като изляза с познатите е хаотично и реално не можеш да си кажеш една приказка...а и ми се иска да си лафя за моите си работи(храна/упражнения) ама няма с кой...съфорумниците са далече :D и си имат по-съществени занимания :)
Поздрави и красоти (sun)
П.п. Извинявам се за смотаните си постове и за съществуването си |-) :D
28.09.11
10:59
Браво за 44+ кг. - Сега остават още 6 -:).
Тук сме си ние и се радваме на промяната в теб...
Замислят се и срещи скоро...така че ще имаш възможност да си говориш за тренировки с повечето от нас:)
@Delfin - 43кг съм |-) - не бях ходила до тоалетна 1 ден (blush) :D
@Slavko - Супер (sun)
Малко ядове и нерви тука , ама и аз съм си особена...друг е въпросът , че баба ми “избяга” в парка :D
Направих задоволителна тренировка и сега ми е по-ведро :)
”Гръб/рамо/бицепс” :
1 - тяга с щанга(надхват/длан с/у длан) - 2x8@27 / 2x8@30
2 - гребане с щанга(подхват/надхват) - 6x6@27
3 - едностранно гребане - 2x5@10 / 2x3@14
4 - повдигане на дъмбели встрани от наклон - 4x7
5 - бицепсово с дъмбели стоеж - 2x7
6 - чуково - 2x6
7 - набирания подхват - 12x1
8 - клек с дъмбели на раменете - 3x6
9 - плие с 2 дъмбела - 3x6
Дъмбел 7кг...
Тая щанга от 30кг е супер неудобна и тая тяга с нея(длан с/у длан - как се казва този хват?!?) ми товари повече трапеца май , което е крайно нежелателно...иначе и 30 са ми ок/леки за тяга...
На първите 2 набирания смъквах и връщах по 4 пъти с милиметри :D Дойде една бабка с бебе и вика на малчото “Виж , тая кака прави гимнастика” :D Някак ми олекна , че не изглеждам съвсем глупаво :D
И храната е на ниво - ще описвам , като я изям :D Само тоалетната ще пропусна again поради разни вметнати причини...особена съм...
Поздрави и хубав ден (sun)
43кг
10.00 - 1голямо яйце + 30гр кашкавал + 5гр :D “пършута”?!? за психиката + масло за тигана (coffee)
11.30 - трен + вода...в предния пост^^
13.00 - 100гр свински котлет + 100гр карфиол + масло (beer)
16.00 - 1 не толкова голямо яйце + 20гр кашкавал + парче свинско + масло (beer)
19.00 - 100гр свински котлет + 1 малко доматче (beer)
22.00 - 100гр извара + 100гр печен патладжан (d) вода
Не ми се смята...
С по-малко въглехидрати(от храната :) ) мога да си позволявам повечко калории май...но пък НВ храненето не си пасва добре с къркането...било то и с повечко мазнини...
На ръба на нервна криза съм...
Не е лесно да съжителстваш с луд , когато ти самият си такъв и той е по-силен от теб :D Аз се справям някак , но не мога да защитя важен за мен човек , на който му се съкращава животът ежедневно...и аз имах пръст в това с тия мои анорексии и булимии...
Обиди , тъпкане , изисквания , капризи , липса на благодарност - търпя , защото заслужавам...ама неоправдано лошо отношение към добри хора ме вбесява....
Ако можех да избера да бъда бита веднъж дневно и после всичко да е спокойно...
От друга страна , индивиди с алогични действия , приписващи своите негативи и грешки на другите(аз изпуснах бушона , ама ти си виновна , че ме погледна с лошо ) , на критиката отговарят с нападка , не можещи да завият и една крушка без помощници....ама с претенции...ще си прегризя гърлото - трябва да има начин :D Сериозно...
Съжалявам за излиянието , но тези нерви са свързани и с психическото , и с физическото ми благосъстояние...
Ще видя втория епизод на “Двама мъже и половина” , че да се изнервя допълнително :D
43.5кг...
Сън : 4часа...
Без тренировка днес :)
Гимнастика :
1 - клякания - 3x10
2 - плие - 3x10
3 - страничен полуклек на един крак - 3x10
4 - напади - 3x10
5 - глутеус ритник - 3x10
6 - глутеус мост - 3x20
Собствено тегло :)
Защо ли не изглеждам прекалено слаба на тия килограми - ‘щото сланината е по-лека от мускула (dull) :D Замислих се ...
Утре “гърди/трицепс/рамо” ...
Срам ме е да си напиша храната |-)
6.30 - (coffee) + 80мл прясно мляко 3% WTF?!? :D Аз не консумирам прясно мляко ftw!
8.30 - 1 яйце + 30гр свинско + 30гр кашкавал + масло за тигана (coffee)
11.00 - гимнастика + вода
12.00 - 100гр свинско в масло :D + 100гр домат/краставица/маруля/маслина/зехтин (beer)
15.00 - 1 яйце + 30гр свинско + 10гр кашкавал + масло (beer)
18.00 - 100гр свинско в масло + 100гр печен патладжан (d)
21.00 - 50гр извара + 100гр коприва на пара (d) вода
Около 1200ккал : пр - 105гр / м - 80гр / в - 20гр .......ще умра ли (sweat) :D вчерашната храна е подобна |-)
Трябва да разнообразя свинското , че ще си докарам беля . Не става дума за пълнеене (стига да престана да го пържа в масло :D и да мина на мас :D ) ...
И мазнините са много - то се получава ВМ НВД с бира и вино :D Резултатът няма да е “чист” и с моя стеатозен дроб :D Вкусно ми е , ама ....ще пробвам да вмъкна въглехидрати малко , за сметка на мазнините(гениално :D)....ще видим...
Шок и ужасТ - “отварям” снощи скайп и гледам непрочетено писание :
[28.9.2011 г. 00:23:35] ***** says: v tumblr toku shto izteche sluh che david bowie e umrql predi nqkolko chasa
[28.9.2011 г. 00:23:43] ***** says: obache ne moga da namerq info dali e istina
Уеуе мауе :D Не било вярно :D Още не съм проверила лично ,всъщност (tmi)
Ще взема да си замеря обиколките утре , че с това муане...
Скоро ще има тема ” ПомУщ!!!Как да сваля излишните мазнини от бедрата и ханша(’шот шкембето си ме кефи :D )?
:x
Мнението беше редактирано от Мая на 29.09.11 20:03.
29.09.11
20:19
Ако не спреш пиенето, че доем, че ти го изпием целия. След това, че ти чупим бутилките у главата!
Хаха айде Грей да и го изпием, ама недей така с главата, че таман е взел да и идва акъла :D
29.09.11
20:46
mayasy, миличка, я се стягай.
Аз от известно време редувам нисковъглехидратен и РБД - ВВД ден, та във нисковъглехидратните съм на месо, яйца, извара, салати, ядки, семена и зехтин. Еми в тия дни, трябва да ти кажа, мазнините, и то съвсем умишлено, надвишават 100г. И знаеш ли - супер се чувствам. Когато имаш по-малко въглехидрати, нямаш проблем да си набиваш мазнини, стига да са “добри”. Не се плаши от мазнините, те са пичове - с времето се уверих в това (защото и мен преди ме плашеха). Е, гледай малко да разредиш наситените с ненаситени - вкарай и ти ядки и семки, хем и за холестерола е супер. :)