Е , бре хора - аз ще го изпия и ще ви викна да ми ги натрошите амбалажите у тиквата :D за назидание :D и да ми дойде акълът , ‘дето Moonray се е заблудила , че съществува :D
@Miss Fight - радвам се , че се включи (sun)
В интерес на истината , никога не съм консумирала такова количество мазнини...а , че са все/повечето животински не е най-доброто решение... май :) Експериментирам от няколко дни , а винаги съм бягала от тях :) Просто ме влече мазното :D Но и аз си го усещам , че ще трябва да ги редувам ВМ/РБ :) Ако ми понасят мазнините(защото си и пийвам (blush) ) ще се ориентирам за повечко ВМ дни , с по-подбрани източници...не , че свинско в масло е лошо :D , но ядки/зехтин и т.н. трябва да присъстват... за баланс , предполагам :) Но закуската в тренировъчен - задължително ВМ НВ :) По-енергично и леко ми е :)
Включвай се по-често във форума :) Радваш :)
По-здрави (sun)
Мнението беше редактирано от Мая на 30.09.11 02:15.
Явно човека с който живееш е ужасно дразнещ щом искаш чак да си прегризеш врата.
На мен това ми се случва веднъж на ден но понякога нямаме избор,или нямаме поне за сега...
30.09.11
21:02
казано от mayasy на 30.09.11, 00:18:
...сексът също става тегавина...
Хм, каква била работата... А аз си мислех че проблемът бил в мен... Но какво да направя като и моята не мога да я накарам да яде и тренира... А и тя си има велоергометър в тях поне...
казано от mayasy на 30.09.11, 00:18:
Само да вметна , че в един момент стават трудни и елементарните неща - изкачване на сълби(2) / да си завържеш връзките на обувките и да се изправиш , без да се хванеш за нещо / да се разхождаш с приятели , ‘щото деяниш 1км макс / да се затичаш за да хванеш автобуса е немислимо....сексът също става тегавина , но ти си малка...май...
Няма да забравя , как ме бяха викнали приятели , да се видим на 2-3км от нас.....иии аз съм купила 3 литра бира на прИмоция да се черпим :D ...сложих я на гръб в една раница - половин час се каних и олюлявах в къщи - накрая се разревах , защото не можех да я занеса :D Вече ме изби на малоумстване , но това и много други уж нормални неща ми бяха непосилни .
Веднага се сещам за няколко варианта:
1. Скейтборд за бутилката или нещо друго по-лесно за управление, за да може все пак и ти да го караш ако ти дойде силата. Ако ти тежи на гърба два скейтборда или по-добре колело с кош или поне багажник :]
2. Ако горните са недостъпни, взимаш още пълни бутилки и конструираш някакво превозно средство или просто две бутилки за баланс се търкалят лесно :]
П.П. А тея сега дразнителите, като си позаякнала, ако ги млатнеш с 3 литровата бутилка, няма ли временно да решиш проблема, поне докато не се наложи пак да ги млатнеш. Пък ако и те пият, после може и да не помнят и всичко е точно, тя е и мека пластмасовата, не оставя външни белези :]
Мнението беше редактирано от 110 на 30.09.11 21:06.
Мая все се каня да те питам - а отвара от лен (плюс самият лен) не ти ли действат добре?
Здравейте :)
Отношението към мен е оправдано :) Отношението към друг - не :)
Нещата са поносими .... има , от какво да се оплача , но и за какво да съм благодарна :) Не съм заслужила много , че да са ми големи претенциите...просто съм нервак...
Тая трилитрова бира не можех да я нося преди година и половина - сега правя лицеви с 2 такива на гърба :D (не смъквам до долу (wait) )
Та за днес :
44-кг
Сън - 5часа
Мерки-ми няма разлики...
Тренировка - няма...втори ден...ама то и два на два става :) Пък и вчера гимнастирах :D
Храна - има :D :
9.30 - 1 яйце + 30гр кашкавал + масло за тигана (coffee) вода
13.00 - 100гр свинско в масло (beer)
16.30 - 80гр свинско в масло (beer)
19.30 - 2 яйчица + 20гр синьо сиренце (inlove) + масълце + половин орех :D (d)
22.30 - 1 варено парти бутче с кожа :D (d) вода
Около 1000ккал : пр - 100гр / м - 65гр / в - 2гр :D ...от храна...
Не се кефя на ВМ НВД (dull) - така ми се получава в момента...с храната , де...пак психози :D
Щах да тренирам , но ми изкочи да ходя на зоологическа...
Много яко - нямаше хора почти...носех си пържолки и бира :D Не съм ги гледала особено животинките , а при хипопотама щях да се задуша :D Много приятно ...
Подканват ме да ходя на карате - за моите цели(голЕм гръб/малко дупе) ок ли е ?!? Уж безплатно било ...
Една не особено добра песен , на моя любима група http://www.youtube.com/watch?v=58IM48-EU9E - на 2.10мин има лицеви - едно към едно ги правя , като Alex(вокалът) :D ...включително и прибраните крака...
Безумствам (sun)
казано от kozunak на 30.09.11, 21:24:
Мая все се каня да те питам - а отвара от лен (плюс самият лен) не ти ли действат добре?
Не съм пробвала ...против запек ли беше?!?
Нямам проблеми в това отношение...стига да има спокойствие и спокойна тоалетна :D
Иначе нищо не ми помага - до психика е... сливи/зеле/трици/прясно мляко....нъц...
Редовна съм и едно/две кафета сутрин... или ако не се получи - бира по-късно , задействат нещата :)
Ако е за друго...
Поздрави и мерси за включването (sun)
казано от mayasy на 30.09.11, 23:23:
...
Подканват ме да ходя на карате ...
...
Ей, иди, Мая, тъкмо като се ориентираш в обстановката, ще ме водиш и мен :)
казано от Инис на 30.09.11, 23:37:
казано от mayasy на 30.09.11, 23:23:
...
Подканват ме да ходя на карате ...
...Ей, иди, Мая, тъкмо като се ориентираш в обстановката, ще ме водиш и мен :)
Хи хи - ще ида :) За понеделник се разбрах , уж :) Ама само ще погледам , като за начало...
Ще ги проверя нещата и ще докладвам ;)
43.5кг
Тренировка : няма |-) ...трети ден ;(
Храна :
9.30 - 1 яйце + 20гр синьо сирене + парче свинско + масло за тигана (coffee)
13.00 - 2 бейби ябълки
13.30 - половин “принцеса” :D с шунка и кашкавал (beer)
16.30 - Каменица с лимон (puke) :D
17.30 - 70гр свинско + 1 орех (beer)
20.30 - 70гр свинско + 150гр извара + 20гр синьо сирене + 50гр коприва (beer)
Не мисля да смятам - о*кана работа :D
Днес се видях със съфорумници в Борисовата :) Бая “кардио” ударих , докато ги намеря :D
Много готини хора again :) Хубави , позитивни , добронамерени....ама ще ме развалите , бре :D Първо - кюфтета , а сега и “принцеса” :D Следващия път се виждам , как ям торта :D
Всъщност , това са крачки напред за моята хранителна психоза :) Благодаря на Moonray за “принцесата” , ама с тая лимонена “бира” ме подхлъзна лошо - безалкохолна , че и със захар :D ...лимонада :D
А , да - опитах да се набера на халки , държах :D едно въже и поклатих няколко пъти една пудовка 8кг...
Много ми е убито тез’ дни - малко сън ми се събира , а и не съм тренирала...
От утре се стягам - храна/трен/сън/настроение :)
Поздрави :)
Една снимка от вчера : хапване в зоологическата :)
01.10.11
23:47
К, sorry. Слушам и изпълнявам :]
Успех с каратето! Почваш ли го?
@Moonray - биваше я лимонадата.. ама ми се пиеше бира :( :D
Много е яка тази мацка (sun) ама ме цака с безалкохолни лимонади :D
@110 - ще го проверя това карате и ще пиша дали е безплатно наистина... ако имаш интерес и е подходящо за теб :) ... аз не съм голям ентусиаст , но идеята беше за 2 пъти седмично...по м/у другото(многото :D)
По-умерено се “включвай” - не иде реч само за моя дневник :)
Оправдания за бездействие - много...
“Животът всъщност е това ,което ти се случва ,докато си правиш планове как да живееш” е споменал Джон Ленън...или нещо подобно :) - банално , но и вярно :) А ти си объркан и в плановете си , май...
Успех :)
Счупих си нокътя ;( :D Крайно време беше :D
Ох - трябва да се наспя (yawn)
02.10.11
08:11
Аз нещо за пиенето казах ли? Че те пратим у комоцио, ни тренировки, ни манджа няма да видиш!
43кг
сън - 6часа
Тренировка “гърди/трицепс/рамо” :
1 - клек с дъмбели на раменете - 4x6
2 - лег с дъмбели - 3x12
3 - пулоувър с 1 дъмбел - 3x10
4 - лицеви - 3x10@7
5 - полукофички с крака на стол - 3x10@7
6 - кик бек - 3x7
7 - едностранни раменни преси с дъмбел - 3x6
8 - плие с 2 дъмбела - 3x6
9 - повдигане на пръсти с дъмбели на раменете - 4x20
10 - лицеви - 25/20/15
Дъмбел 7кг...
Много изтормозена тренировка....исках да направя и един кръг , но не успях повече от 10?!?повторения на лега и се отказах...дано да е , заради липсата на сън в последно време , а не защото съм свалила мускул и съм запълнила със сланина :D напълно възможно...мерките не мърдат , май...възход и падение |-)
Хранене :
9.30 - 1 яйце + 30гр свинско + 20гр синьо сирене + масло за тигана (coffee) вода
11.30 - трен + вода
12.30 - 100гр свинско + 150гр домат/краставица/маслина/магданоз (beer)
15.30 - 1 яйце + 25гр извата + масло + шайба домат (beer)
18.30 - 100гр свинско + 150гр карфиол/патладжан/извара (d)
21.30 - 100гр извара + 1 орех (d) вода
Около 1100ккал : пр - 100гр / м - 65гр / в - 20гр от храна...
Калориите са ОК - добре съм ги вдигнала...
Трябва да оправя храната - съотношенията пр/м/в...липсват плодове/витамини , знам ли...утре ще го мисля , че ми е умряло...
Може да отида да погледам карате...или следващия път , когато ходи момчето :)
Но не е за мен - постоянно ми се появяват синини , без да помня удар...и не , не се търкалям пияна(и това се е случвало :D ) ...то си има обяснение , но не смятам да се изследвам...кръвта не ми е в ред...ако преобладава :D
Имам синка до лакътя , където се е допирало въжето от вчера :D Като се прибирах , ми падна огънчето в дънките?!? и сега съм “изгорена” малко под пъпа...днес си изпуснах дъмбела на крака :D ...всъщност , се изтърколи от леглото и ми одра и прасна стъпалото..красоти :) Малко ми е накуцващо...
Ще гледам да легна рано...
02.10.11
22:08
Защо не вземеш да се наспиш най-после? Притеснява ме, че от безсъние ще се претрепеш :D
Сега сериозно - гледай да спиш средно по около 8 часа ;) Имай в предвид, че съня е един от най-важните елементи за възстановяване и се наваксва най-трудно.
@head_hunter - Радвам се , да те “мерна” в моя безумен дневник (sun) Доста съм непохватна и разсеяна , та опасенията ти са оправдани :D Абсолютно съм съгласна за съня - надявам се , това да е причината за лошите резултати/тренировки... Ще се постарая , да лягам по-рано :)
Поздрави (sun)
43.5кг
Свалила съм в ръцете и гърба / качила съм в талията :D / в бедрата и ханша не мърдам...красота :D
Ще се измеря по-изрядно/допадащо :D тез’ дни ...
сън - 7.30 часа (wasntme)
Тренировка “гръб/рамо/бицепс” :
набирания (подхват) - 14x1 + 1 неуспешно |-)
1 - тяга с щанга (надхват) - 4x6@27
...1 набиране...трябваше да ги докарам 15 :D
2 - гребане с щанга (подхват/надхват) - 4x6@27
3 - едностранно гребане - 2x6@10 / 2x4@14
4 - повдигане на дъмбели встрани от наклон - 4x7
5 - бицепсово с дъмбели стоеж - 3x6
6 - чуково с дънбели стоеж - 3x6
7 - клек с дъмбели на раменете - 3x6
8 - плие с 2 дъмбела - 3x6
набирания (подхват) - 5x1
Дъмбел 7кг....
Набиранията са до брадата над лоста / спускам бавно , като задържам на 90 градусова сгъвка в лакътя :D Пак ми беше отпаднало , но съм доволна :)
Утре е нетренировъчен - “гимнастика” за крака :)
Трябва да се върна към по-интензивните тренировки с по-малко почивки :) Ама ми е умряло за сега...
Храна:
8.30 - 1 яйце + 25гр кашкавал І малко домат + масло за тигана (coffee)
10.00 - набирания + вода
10.30 - трен + вода
11.15 - лъжичка мед
11.45 - 1 варен белтък
12.30 - 80гр свинско + 100гр карфиол/домат + 25гр извара (beer)
15.00 - набирания
15.30 - 1 яйце + 25гр извара + 10гр кашкавал + малко домат + масло за тигана (beer)
18.30 - 50гр свинско + 50гр извара + 50гр карфиол/печен патладжан (d)
21.30 - 100гр извара + 1 голяяям орех (d) вода
Около 1100ккал : пр - 100гр / м - 65гр / в - 25гр от храна...
Изядох кашончето със свинските котлети...ето , за какво е полезен този дневник - сега ще проверя , кога ги почнах :D
Трябва да втикна въглехидрати ...
Ще се понаспя тия дни и ще преценя , дали съм отпаднала от храната...
Пак вкарах мед и белтък след трена ... Не е , като добавките (предполагам/със сигурност) , но сякаш даваше резултат :D Важното е , да си вярвам :D
http://www.youtube.com/watch?v=77J2pZgVEQQ
03.10.11
23:03
казано от mayasy на 03.10.11, 20:28:
43.5кг
Свалила съм в ръцете и гърба / качила съм в талията :D / в бедрата и ханша не мърдам...красота :D
Ще се измеря по-изрядно/допадащо :D тез’ дни ...
сън - 7.30 часа (wasntme)
Избягвай честите мерения на обиколки. Ще варират според храненията натоварването и възстановяването, ще изпадаш в едни чуденки тип “Ама защо сега така”. :) Действително ти се губят въглехидрати от менюто. Последно да питам - тоя орех целия ли го изяде :D :D :D
Майче, вкарай малко овесени ядки сутринта плюс яйцето, нищо не пречи и следобед да хапнеш малко от тях преди тренировка, престани да мериш грамовете, моля те!! Хапвай обилно, колкото ти е сладко, нямаш нужда да цепиш грамовете! Яж повече от голеееемите орехи, вкарай малко зърнени храни - нищо не пречи да хапваш елда, покълнало жито, вкарай кафяв ориз, малко варива.. Имаш нужда от въглехидрати, редом с протеините, за да дръпнеш с килограмите. И хапвай повече сурови зеленчуци, току-виж започнеш по-често да се хвалиш с успех в 00 ;-)
Hugs :-)
Дневника си е супер..ама се ошашавих от икони и шрифтове...особено вечер става сложно за четене:)
За теб много е важно да спреш цигарите...това е за начало...
Някога преди ходила ли си, да пробваш да тренираш нещо бойно...
Здравейте (sun)
@head - меренето всеки ден е безсмислено...”нещата” си варират +/- 1 в рамките на няколко часа :D . Дали ще се меря ежедневно или веднъж седмично/месечно , едва ли ще промени цифрите...
Свикнала съм и не се впрягам , просто отчитам - отслабнала съм в ръцете и гърба...аз само там искам да качвам , принципно :D Само на кантара се меря всеки ден...по навик :) Баща ми , като е в къщи се мери през 2 часа и обяснението му е “Какво да направя , като ми е пред очите” :D Няма да се впрягам и ще разчитам повече на огледалото , дрехите и как се усещам :)
П.п. - орехите са по-големи от китката ми :D с обиколка около 14-15см....някои са кухи/изгнили , но уцелих читав и го изядох ;)
@Marty - принципно си хапвах въглехидрати до към 16.00(робувам на принципите :D ) - кафяв ориз/пълнозърнеста юфка/бобови/овес...нещо ми “щукна” да увелича мазното , защото винаги съм се плашила от мазнините , а ги обожавам...най-вероятно ме тегли към тях това , че съм ги ограничавала и организмът си знае и си иска - тортите не са ме привличали особено...иии загубих баланса нещо . Объркана съм - признавам...ще се постарая да включа въглехидрати в менюто - налага се...не се чувствам добре...
Проблеми с 00 нямам , за щастие :) Колкото пъти съм “споменала” в дневника , толкова ще да са били...около десетина за 9 месеца :) На нервна почва :D
Много си готина и лъчезарна (sun)
@Slavko - не ми беше направило впечатление , че използвам много емотиконки , докато Марин не ми спомена на скоро :D Еми...ще се опитам да ги намаля , въпреки че е по-важно да сторя това с цигарите :)
Не съм се пробвала в бойните изкуства...всъщност , не съм тренирала нищо - на 15г започнах в домашни условия с гири/дъмбели/собствено тегло...по препоръка на баща ми :) Той още си тренира с 30килограмовата щанга - клек и лег основно...за тонус , предполагам :) За цигарите - съгласна...много пъти ми се направи забележка за тях - ще взема наистина да ги намаля...като за начало , ще започна да ги броя и ще си сложа лимит :) по-натам и бройката ще смъкна :)
Малко ми е неадекватно и се извинявам за дългия пост - ще се поправя :)
Втиквам мерки и се спирам за известно време :)
43кг
гръб(стегнат) - 87см
талия(стегната) - 62см
ханш - 83см
бедро - 46см
бицепс(стегнат) - 24.5см |-)
Требе въглехидрати :D
Без тях си позволявам повече калории , но това са психози...май...
Менюто днес няма да е добро , но за такова имам възможност и се стремя да е по-качествено в ден с тренировка :)
Вчера се присетих за таз’ песен , всъщност http://www.youtube.com/watch?v=L2IpzCqTvDY ...толкова е сложно , да ги запомня тия :D
Отивам на пазар и после - гимнастики :)
Поздрави и хубав ден :)
04.10.11
13:38
казано от mayasy на 04.10.11, 11:23:
Здравейте (sun)
@head - меренето всеки ден е безсмислено...”нещата” си варират +/- 1 в рамките на няколко часа :D . Дали ще се меря ежедневно или веднъж седмично/месечно , едва ли ще промени цифрите...
Знае ли човек - може да се изненадаш :P
Щом има застой в мерките, ще търсим причината за това, а ти готова ли си за експерименти ;)
@head - дано се установи причината за застоя и мисля , че съм склонна да експериментирам :)
Ама голяма съм психарка - сега съм се стреснала , че няма да ги докарам калориите до 1100 днес и ще си прецакам метаболизма :D А ми беше изваратен кеф , като се случеше да са по-малко...
Преди си записвах храната в едни тефтери...2008г спрях :)
Отварям за днешната дата и чета :
04.09.07г 39кг
11.30 - кафе - 80ккал?!?
Интересен е и
05.09.07г 38кг
11.30 - кафе - 50ккал
сирене - 300ккал ?!?
Общо : 350ккал
Красоти :)
Мнението беше редактирано от Мая на 04.10.11 22:05.
04.10.11
15:08
казано от mayasy на 04.10.11, 14:29:
@head - дано се установи причината за застоя и мисля , че съм склонна да експериментирам :)
Отварям за днешната дата и чета :
04.09.07г 39кг
11.30 - кафе - 80ккал?!?
Интересен е и
05.09.07г 38кг
11.30 - кафе - 50ккал
сирене - 300ккал ?!?
Общо : 350ккал
С тези кг. дори летен билдър, можел да те разнася целодневно, без умора :D :D :D
Това от 2007 няма да го коментирам, но в сравнение към днешна дата - наистина огромен напредък.
Имаш доста грехове за изкупуване към тялото си :x
Уви , аз още го тормозя това тяло...ще си сърбам попарата скоро...
Много некоректен е последният ми пост...това , че се е уцелило на тази дата да гладувам , не означава , че съм карала на кафе ...и сирене :D с години . Калориите са били около 600…повръщане/гладуване/зайо байо и кубети :D
Тренировка - няма
”Гимнастиране” :
1 - клякания - 3x10
2 - плие - 3x10
3 - страничен полуклек - 3x10
4 - напади - 3x10
5 - глутеус ритник - 3x10
6 - глутеус мост - 3x20
+ 6-7 “набирания” при френдовете :)
Храна:
9.30 - 1 яйце + малко кашкавал домат + зехтин за тигана(маслото свърши;( )
12.00 - “гимнастика” + вода
13.00 - 1 яйце + малко кашкавал + домат/чушка/извара/зехтин (beer)
15.30 - 150гр кисело мляко + 3 ябълки , колкото орех + 1 орех , колкото ябълка :D
17.30 - ябълка ^^ (beer)
20.30 - 1яйце + филенце от таранка?!? + малко кашкавал ...зехтин (d)
По някое време - извари :)
Зле е храната , но аз предупредих (wait) - няма , какво да смятам...
Цигарите са по-малко :)
За утре ще е добре менюто...има свинско/пилешко/яйца/извара/филенца от таранка?!? :D
Не съм се хранила с кеф и без крайни ограничения от дете...че чак и се нервя , като нямам храна :D - страхотно е усещането :)
Има снимки от днес...ще чакам да ми ги пратят :)
От моя “апарат” - гръб , естествено :D Извинявам се за раздърпания вид , но ме е леко срам да карам приятели , да ме снимат в подобни пози и набърже така...нищо ново...
Поздрави и лека :)
Мнението беше редактирано от Мая на 04.10.11 22:07.
04.10.11
23:02
От това, което се вижда на снимката - гърба ти е екстра, седи добре, но ако си решила да го моделираш, може да го направил по-плътен. На следващата среща на форума - искам да ги видя тези орехи :D :D :D
:D мерси , head (sun) - ще запазя един орех , но най-вероятно ще да е мухлясал :D Ама нали е важен размерът :D
То с тези подхватни/непохватни набирания , поне на плътност ще “избие” гърбът :) Евентуално (wasntme)
И ще лягам по-рано (wait) :)
Мнението беше редактирано от Мая на 05.10.11 14:42.
Ахахаха :D
Мале...по тв-то лафят за Bowie + пиене + безумия :D ...менталист ли е сериалът - нз :D
http://www.youtube.com/watch?v=UnTrbvg4wNg
Лягам :x
:D МинАла съм покрай лостаджийка...с по едно изтерзано “набиране” :)
43-кг...метъра съм го прибрала :) , но килограмите ще следя...нещо са надолу... не бива да си го позволявам :)
Спах доста , но недостатъчно :D
Тренировка - няма...нали съм отчела някаква физическа активност вчера , а и имам мускулна...
Храна :
10.30 - парче ябълка (coffee)
11.00 - 1 яйце + 25гр свинско + 20гр кашкавал + 20гр извара +малко домат + зехтин (coffee)
14.00 - 50гр пилешко(с кожа :P ) + 150гр патладжан/чушка/домат/извара (beer)
17.00 - 1 яйце + 25гр свинско + 20гр кашкавал + 20гр извара + 100гр кисело мляко + малко домат + зехтин :D ...повтарям се , май .. (beer)
20.00 - 50гр свинско + 30гр пилешко + 20гр извара + 1 орех + 100гр домат (d)
Около 1000ккал : пр - 90гр / м - 60гр / в - 30гр от храна...
Грамажите не са точни...особено за месото...от 400гр+ свинско сурово , съм изяла почти половината...знам ли (wasntme)
Малко е храната...за вчера не ми се мисли... (headbang)
Трябва да ги следя калориите , защото съм склонна да приемам по-оскъдно количество... :)
Ще имам нужда от помощ/подкрепа/агитация/мотивация за въглехидратите :) Не ми се получава ...
Цигарите са по-малко....че и бирата :D , ама съм “дроб” днес ... (yawn)
Поздрави (sun)
Wonderbra&underpants; :D ...
05.10.11
22:59
И аз се боря с килограмите. Обаче този път съм много надъхана, най-после си доизпипах сметките с калориите, за да имам калориен излишък и то по “здравословен начин” (оказа се, че съм приемала крайно недостатъчно за качване), не стига това, ами го и изпълних :) :) :) Сега остава да поддържам така и успехът няма да закъснее, сигурна съм. Искам да изградя повече маса, да стоя по-сигурно, така да се каже. :D :D И на мен ми се струваше, че няма да успея с толкова въглехидрати, ноо с много труд, сметки и редовно съвестно хранене - успях. :) Много калории, много нещо, но се чувствам чудесно. Всъщност навярно те са причината. Съветвам те да ми правиш компания в това есенно-зимно покачване и да си споделяме резултатите. :)
пОздрави
Здравей Miss (sun) Ще качваме дружно :)
Положението е на зле...42.5кг......и се чувствам , като парцал....
Ще измъча една тренировка и страх , не страх - ще ям свинско с грах :D
Поздрави (sun)
42.5кг
Бре.... то имало вирус някакъв...съмнявам се - “тоалетът” не е разстроен :D Ама ...
Едва гледам....
Трябваше да правя “гърди/трицепс/рамо” ....
1 - клек с дъмбели на раменете - 3x6
2 - лег с дъмбели - 3x12
3 - пулоувър с 1 дъмбел - 3x10
4 - френско с 1 дъмбел - 3x12
5 - едностранни раменни преси с дъмбел - 3x6
6 - лицеви - 3x15 |-)
Дъмбел 7кг....
Срамота |-)
Храна :
9.30 - 1 яйце + 30гр кашкавал + малко домат + масло (coffee) вода
12.30 - опит за трен...вода..
13.30 - 100гр свинско + 150гр грах + зехтин (beer)
16.30 - 100гр таранка + 100гр домат + 50гр грах (beer)
19.30 - 50гр пилешко с кожа + 50гр грах + 50гр краставица (d)
22.30 - 50гр кашкавалена извара + 1 орех...ако съм “жива” :D (d) вода
Около 1150ккал : пр - 95гр / м - 65гр / в - 50гр ........и така не ме кефи :D
Достраша ме , да си взема булгур - не съм опитвала / добра характеристика / 20мин варене.. а е и евтин...тия въглехидрати - грах за сега :)
“Гоня” си калориите :) Цигарите са малко...и пиенето не е вървежно :D ....трябваше , да се видя с френдс - нъц...неадекватно ми е....ох...
Гледах http://www.imdb.com/title/tt1401152/ - лош избор , за убитото ми състояние...
Утре гръб ме чака :) ...
Поздрави (yawn)
06.10.11
21:15
Мила, може ли един съвет? (въпросът е риторичен, ще си дам съвета, пък се надявам да нямаш против!)
Изчисли си калорийния баланс по формулата на Харис-Бенедикт. Когато разбереш колко калории са ти необходими дневно за да живееш, прибави 500 и полученото число е броят на калориите, необходими за да има растеж, покачване на маса. Без тях просто нямаш “материал” и цялото физическо натоварване е излишно хабене на енергия. После си пресметни В, Б и М дневно (аз лично го направих с помощта на статията за РБД. Заслужава си сметките, подходих сериозно и от няколко дни си изпълнявам калорийния излишък стрикно (доста повече калории, отколкото си мислех, че ми трябват) и ефектът е чудесен! Качих 1 килограм и се чувствам отлично, продължавам смело напред. :) Въглехидратите ми изглеждаха непосилни (250г), ноо определено подобряват нещата, включи ги в храненето си!!! Също така увеличи мазнините! Абе, направи си изчисленията и сама ще видиш. Казвам ти, действа. Всъщност по този начин се изготвят и програмите от професионалистите.
Надявам се наистина да споделиш скорошен добър резултат и след някой друг месец да качим снимки на напредъка си!
пОздрави и успех!
06.10.11
21:41
Гледам, че настинка се опитва да те събори, та защо не си свариш един чай /липа, мента, лайка/, да добавиш лимон /като източник на витамин С/? При варенето ако се опитва да те боли гърло или да кашляш - един счукан орех, заедно с черупката /съдържа йод, макар и помага при възпалено гърло/ и да не забравиш да прецедиш чая. Като ти е прецеден чая добави лимоновия сок и мед /хем вдигаш калориите за деня, хем ще избегнеш ползването на захар/. Пробвай така да пресечеш опита за разболяване, още в началото, че после ще е мъка и евентуално ще се лишиш от тренировките. Орехите ти след снимката, която пусна, ги признах, като големи - с какво го храните тоя орех :D
@Miss Fight - БНМ по метода на Харис Бенедикт ми е 1078.8ккал :D ...за умерено натоварване - 1655.09…
Fitday “казва” за днес - около 2500 погълнати (blush)
Доста е индивидуално - всички тези принципи / таблици / схеми и т.н. са добър ориентир :) По разни калкулатори ми трябват около 2000 ...мерси за съвета инак :) Аз доста качих , от както започнах дневника и с храната има прогрес ...
Обаче се надявам , да видя скоро твоя нова снимка ;)
@Thrash - много са...дано не дразнят прекалено и е просто намек за неписаните калории... :) Но не пречи да ги намаля...sorry…
@Head - чувала съм за отварата от орехи...даже съм пила в един много тегав/”туберкулозен” период + босилек?!? , ако не се лъжа :) За сега гърлото не се е “обадило” - само запушен нос/кихане/отпадналост....не пречи профилактика :) Нямам лимон :( Ама имам мед :)
Благодаря за подсещането :) Аз много не си мисля за здравето (blush) (wasntme)
Орехите не знам от къде са - някой доброжелател ги е бутнал на наш’те :D От личната си градина :D ГМО?!? :D
Поздрави (sun)
Мнението беше редактирано от Мая на 06.10.11 23:15.
43.5кг
Сън - 8.30ч ....множко са , но се будя и през нощта , което е нетипично за мен .
Тренировка “гръб/рамо/бицепс” :
1 - тяга с щанга надхват - 4x6@27
2 - гребане с щанга(подхват/наднват) - 6x6@27
3 - едностранно гребане - 2x5@10 / 3x3@14
4 - повдигане на дъмбели встрани от наклон напред - 4x7
5 - бицепсово/чуково с дъмбели стоеж - 4x6
6 - повдигане на пръсти с дъмбели на рамене - 4x20
Дъмбел 7кг...
Набирания (подхват) - 10x1 ....задържам при спускането на 90 градусова сгъвка в лакътя.По-лесно ми се получават вече и отласквам от земята минимално :)
Ма е срамота...
Храна :
9.00 - 1 яйце + 25гр пилешко + 20гр извара + зехтин + чай с мед :) (coffee)
10.30 - трен + вода
11.15 - лъжичка мед
11.45 - 25гр пилешко - излишно безумие...
12.00 - 80гр свинско + 120гр грах + зехтин (beer)
14.30 - набирания
15.00 - 50гр пилешко + 50гр грах + 50гр домат (beer)
18.00 - 80гр свинско + 100гр домат + 20гр извара (d)
21.00 - 100гр извара + 1 орех (d) вода
Около 1200ккал : пр - 100гр / м - 65гр / в - 50гр от храна...
Месото е в готов вид , премерено на очо ... склонна съм да вярвам , че е повече от посоченото.
Яйцето е от големите...около 70гр.
Може и да ми е рано за тези калории - бързо ги вдигнах , без да съм отчела физически/мускулен/силов прогрес + факта , че ежедневието ми не е от особено натоварените...
Ще се преценява . Както и дали малкото въглехидрати са били причина за отпадналост . Или е нещо сезонно ...знам ли...
Все ме увещават да започна някой сериал и попаднах на това http://www.imdb.com/title/tt1844624/ пилотния...от създателите на клъц/пръц - не ми допадна особено ...идеята е ок за мен , ама...
Гледах и третия епизод на Двама мъже и половина...ох - не става и не знам защо , но сигурно и четвъртия ще гледам...за малко да повърна на началната песничка...без алкохолизиран персонаж не ме кефи , а този на Аштън е противен...
Ииии...ще си пусна http://www.imdb.com/title/tt1499658/
Здравей Дилян - филмът ми хареса ;) Може би , защото се присетих за Развитие в застой и Слънчева Филаделфия . Имаше и простотиики/недоизпипаност - става . Скоро не бях гледала сносна комедия :)
Но определено не съм сменила филмовата тематика ... винаги съм харесвала комедии - ама рядко се срещат такива без романтична / драматична / детска / пуберска нотка ....може би екшъните , но не съм голям фен...
Поздрави (sun)
43.5кг
Псевдо-трнировка “краци” :
1 - клек с дъмбели на раменете - 3x7
2 - плие с 2 дъмбела - 3x7
3 - страничен полуклек с дъмбели на раменете - 3x5
4 - напади с гири - 3x7
5 - глутеус ритник - 3x10
6 - глутеус мост - 3x20
Дъмбел 7кг / гира 3кг...
Утре - само разходки . Вече ми изкочи “програмата” в акъла ....
Храна :
9.30 - 1яйце + 20гр кашкавал (coffee) вода
12.00 - краци...вода
12.30 - 1 яйце + 20гр кашкавал + 20гр свинско + зехтин (beer)
15.30 - 100гр кашкавалена извара + 1 малък орех + 25гр задушен зелениляк(киселец/цвекло) в зехтин (beer)
18.30 - 1 яйце + 50гр к. извара + 30гр свинско + 100гр домат + зехтин (d)
21.30 - 100гр к. извара + 2 малки ореха (d) вода
Около 1000ккал : пр - 80гр / м - 70гр / в - 15гр от храна....
Яде ми се месо . Мислех , че спокойно ще изкарам 2 нетренировъчни дни на 4-5 яйца + 1кило извара...която не мога да погълна някак....кризистно ми е малко - това беше последното свинско . Няма грижи - ще опитам разни врътки с яйца/леща/извара - тамън ще опитам разни ротации...въглехидратни. Никога не съм подценявала растителния протеин , но той винаги е придружен от доволно въглени . Още ми е объркано - харева ми да ям мазнотии , но ще трябва да вмъкна и въглехидратни дни , защото и те ми липсват....и ми се яде месо...или хляб :D
Покрай коментар на Head се замислих за витамин С и цигарите...от друг негов пост - не по повод настинката ми...
Ще си взема зеле и лимон - идеална гарнитура към мръвката...или домати :) Плодове ям изключително рядко , но и това ще го мисля...
Подстригах се сравнително късо...не ми се получи много симетрично , но отзад е трудно да изравняваш сам . По-дългата коса е “+” от към визия , но в моя психарски случай ми създава грижи . Утре ще съжалявам , защото прекалих...дано това не ми създаде повече проблеми/евентуални подигравки .
Най-накрая гледах http://www.imdb.com/title/tt1273235/ - хмм...изненада ме . Не се кефя на порно , камо ли на снъф...очаквах нискобюджетно снъф порно , с елементи на педофилия :D Всъщност филмът си има сюжет / не е заснет баш с левия крак....като изключим разни нереалистични кадри , които разсмиват . Щом не ме отврати от прекалената голотия :D Хареса ми - психариика , че и тъжна...
Поздрави (sun)