Козунак: разделяне на мозъчните настройки

Темата е заключена.
Прескочи до:

24.01.11
09:50

Ехооо, я да се завърнем на бойното поле!
Привечер ще пиша повече - сега само се включвам за да анонсирам появата си след дооооста време мълчание.  И да изпробвам новият интерфейс - че още ми е странно...

Темата беше редактирана от kozunak на 07.09.11 00:06.

24.01.11
10:00

Тези дни се присещах за теб. Време беше за завръщане :) Успех на новия дневник ;)

24.01.11
13:22

Добре дошла отново :) :)

ВН

24.01.11
13:58

В майчинство ли беше? :)

24.01.11
14:24

Добре заварила! Радвам се да видя толкова познати хора тук! Липсвахте ми наистина!

Съвсем накратко каква е ситуацията: въпреки напъните ми за усмивки и добро настроение, 2010 се оказа отвратителна година във всяко едно отношение.  Резултатът -  много стрес, много демотивицаия, много гледане в една точка и много бездействие, много джънк, много от всичко гадно.  Ефектът - освен повсеместната нервно-емоционална дестабилизация, има и 7 кг отгоре. Но... тук ще сложа едно “но”: имаше и светли моменти. Като едно чудесно пътуване до Корея - съвсем малко снимки съм сложила оттам, да се види каква дунда съм станала. Затова съм си сложила в дневника и “бухналия козунак”. Сега ще разочаровам всички ви.

По въпроса с “ТеЛОто” - както казваше един приятел:
- установих, че тез 7 кг седят по-различно разпределени, предвид , че преди това съм тренирала. Заради мускула отдолу седя по-масивна и яка, а преди бях по спуздрена и твърде пухкава, направо преливащо козуначе.  Като сантиметри - на фаталните за мен зони съм додала според зависи между 4-7 см., а на други по 1-2. Като се премеря по-прецизно ще бъда и по-конкретна. Важното е, че дънките ми стават, при това все още с дебел чорапогащник отдолу, предвид сезона. Което ми се вижда странно донякъде. Разбира се има и дрехи, които хич не ми седят. Но ще се оправи това. Не знам колко съм като процент мазнини сега.
- основно какво ме притеснява: пълна липса на настроение, енергия и тонус, нужда от адски много сън - събота прекарах целия ден в леглото, 2 пъти по два часа следобед спах, а през нощта до неделя на обед откарах още 12 часа сън.  Това не е всеки ден, но се повтаря сравнително често.
- пълното вдървяване - като Пинокио залят с цимент съм, едвам се мърдам, навеждам, пълна липса на гъвкавост. И това не е винаги - има такива дни.

Откриване на “топлата вода и колелото” от Козунака:
- от януари започна пълна ревизия на храната и наистина - ТЯ Е НАЙ-ВАЖНАТА, проблемът е как с финансови ограничения да бъде достатъчно ползотворна. Приемам всякакви идеи и хрумки.
- влече ме последния месец главно към риба, към риба и пак към риба, после морски дарове, хайвер, телешко, патица... но най-често се хапва студено пушена скумрия. И защо така съм се рибновманиачила? - търся отговора...
- научих се да готвя с кокосово масло - прекрасно е!
- добавям куркума и канела често - и това е прекрасно.
- както разбирате - първо оправям храната, а сега вече е време за движение.

Новости:
- имам си от Коледа кростренажор в къщи, така че това е едно добро решение за домашни условия, но не отменя залата. Въпросът е как да се съчетават.  Въртя го по 30-45 мин, и след него правя напади и клекове, и бетониран стречинг. Забавлявам се... малко по малко да се разчупвам. Но не всеки ден - 3 пъти седмично, което е нищо.
- променям часовете за ходене в залата предвид новата ми работа (тук не знам дали да се радвам или не, защото е компромисно решение, твърде компромисно даже-за работата говоря) - трябва да ходя вечер, след 19.30. Тук ще помоля за помощ предвид организирането на часовете за хранене преди и след тренировка. Досега винаги съм ходила сутрин. C`est la vie!
- не пуша вече, но... всички около мен пушат на работното място и лисичарникът е страшен. Не се диша, смърди, и уморява допълнително.  Няма къде да се завра - тоест стая свободна от тютюнев дим няма. Разговорите и молбите не помагат. Я кажете с това как да се справя?

Струва ми се, че завръщането към тренировките ще е мъчително и тежко. Но по-добре така, отколкото без хич, нали?

24.01.11
14:25

казано от Владимир Недков на 24.01.11, 13:58:

В майчинство ли беше? :)

Не, Владо, за жалост или не-за-жалост. Зависи от гледната точка.

24.01.11
14:31

Здрасти, Козуначе,
нищо страшно не видях : ))))) Жива и здрава да си, 4-5 санта се свалят за месец.

Няма да е мъчително завръщането към тренировките, напротив, ще ти даде повече енергия, за да се справиш със стреса от компромисната работа. Повярвай ми.
Хайде и да си редовна : ))))))

24.01.11
14:42

Да, права си Инис! Още нещо хубаво - по-леко ПМС последните два месеца и силно намалени фиброаденоми в гърдите (нали ме квалифицираха като предракова преди 3 години, ама аз не се дадох и отказах операция), без болки и подувания! Как и защо се получи така - не знам. Това си е загадка за мен. Може пък и почивка да ми е трябвала след толова психо-емоционално и нервно изтощение. Няма как тялото да не реагира.

24.01.11
15:33

Козуначенце, здравей :) Тайно се надявах, че ще се появиш от някъде..и ето те (sun). Успех с дневничето, ще го следя с огромен интерес :) :) :)

24.01.11
18:46

Здрасти и от мен. Надявах се да се появиш и да изпълниш форума със специфичната си обаятелност. Годината явно е била тежка за всички. И аз съм цялата в стрес и + някой друг сант мас и килограм, но..всичко се оправя щом го няма стреса. Хубаво е че имаш кростренажьор. Аз тази зима нямам и определено има разлика от предната, защото ме домързява да сляза до залата, а преди като се олеех с храната веднага се мятах на кроса.
Прави нападите преди кардиото, яж си риба щом ти се яде. И аз съм така от 2 години, може би защото все още има вкус, за разлика от пилето например. Ама ако ще сваляш сериозно радните му там кокосови млека, конопени протеини и глезотиики може да те спъват, защото са мноого вкусни и разяждащи, а след джънк периоди храната трябва да е скучна и чиста за жалост. Абе ще се спрваиш. Само не се отказвай и не зарязвай дневника :D
П.П СНимките са страхотни

Мнението беше редактирано от diva 97 на 24.01.11 18:48.

24.01.11
20:50

Храната днес:
8.00 бъркоч - 20 гр финни овесени, 20 гр. пшен.трици, суп.л. ленено семе, суп.л. суров слънчоглед объркано с 100 гр. желирано кисело мляко с канела и куркума; кафе
10.30 1 зелена ябълка
13.00 50 гр- суров бадем
15.30 50 гр сварена киноа, 150 гр сварено пиле; кафе
19.00 1 чаена л. конопено семе - ауу много ми хареса, супер вкусно
20.00-20.50 тренировка у дома:
- загрявка
- 30 мин интервално кардио на кроса
- по 50 маха в страни и назад с всеки крак и тежести от 1,5 кг (за радост на котката)
- 20 клека до долу
- разтягане

вода/ чай - 2 литра (малко е...)

добавки: витамини, МСМ на прах, магнезий

Дива мила, първо кростренажора - за да се раздвижа, а после останалото. В залата правя обратното винаги. Но сега все пак отдавна не съм тренила. А и днес съм с адска мускулна от напади.

Отивам да си взема душ, следва собственоръчен масаж с вендузи и ако някой ми каже в колко сега да ям и какво да е ще бъда много благодарна.

Не е толкова страшно да тренираш след работа, може би дори е по-добре, ще видим как ще е в залата, но проблемът с храната ме мъчи - кога, колко и какво.

24.01.11
22:34

Вечеря - 22.15 - 50 гр.извара с малко зехтин, лютеница, глава лук, 7 маслини мамут. Добре ли е, не е ли добре - не знам. Ама това ми се видя най-приемливо. Лека нощ.

25.01.11
08:18

Пиша тук отговора на въпроса ти за конопа, понеже Дива вече е започнала темата. :)
Основната причина да го ползвам (под формата на протеинова) е, че не консумирам месо, яйца и риба (а до скоро и млечни продукти), т.е. по някога не успявам в рамките на деня да поема необходимото ми количество протеини. Конопа е източник на лесноусвоим такъв, в добавка с него там присъстват омега 3 и 6 ЕМК, витамини, минерали и ензими. Това го прави доста подходяща храна за вегетарианци. Според мен конопения протеин и особено конопените семена, са една особено полезна добавка към едно балансирано меню дори на не-вегетарианци. Не смятам че те биха били препъни-камъка в един режим за сваляне, тъй като са само добавка към основната му част.
Кокосовото мляко и въобще кокоса по всякаква форма го предпочитам също поради факта че е пълноценна храна (особено за вегетарианци), с него може да бъдеш малко по-внимателна: не го използвай като добавка, а по-скоро като заместител на някои продукти.

25.01.11
09:44

Да, Марги, и аз имах това предвид с конопа. Аз кокосово мляко не пия всеки ден, въпреки, че много го обичам. (мммда, в Корея главно плюсках японска и китайска храна, хахахаха, и един убийствен десерт с кокосово мляко и тапиока. Че корейската манджа не ми понесе - много ферментирали храни. )
Отдавна не съм пила и прясно - макар, че и него много го обичам. По принцип от Нова година много съм ограничила млечните - оставила съм само киселото, което желирам понякога с канела и куркума, или пък го ям с овесените, и не консумирам всеки ден.  С кокосово масло готвя също от време на време - все пак е скъпо, но то е именно заместител на други мазнини. По принцип си чувствам организма задръстен от към месо и явно заради това ме тегли толкова към риба. Така че разтоварвам, не че не ям. Но в последно време не ме кефи свинско или смес. Предпочитам телешко, биволско, пиле. И слушам. Но яйца хапвам. Умерено, че са ми пописнали. Хлябът също съм го изхвърлила - и той не ме кефи. Абе не знам какво ми се яде съвсем точно. Налитам на домати, споменатата риба, маслини, ябълки (тук много внимавам с плодовете), ядки, зелени чушки. Все ми се яде нещо много леко, което обаче засища и дава енергия, но не мога да го дефинирам.

25.01.11
11:51

С плодовете трбва да си внимателна не дали и какви ядеш, а как ги ядеш. Плодове се консумират самостоятелно и отделно от друга храна, желателно на празен стомах и около 30-40 мин преди хранене. Плодовете се смесват добре само и единствено с ориз. Дини и пъпеши не се смесват добре с други плодове и храна.
Моята дефиниция за “нещо много леко, което обаче засища и дава енергия” е домашен шоколад, приготвен от истинско какао, кокос и т.н. :)

25.01.11
16:12

Аз така ги ям - тоест като втора закуска, като гледам да са минали два часа от предходното ядене (това брои ли се за празен стомах?) и около два часа след тях не ям. Аз ги обичам, но те мен не - винаги ме подуват, затова внимавам. Иначе мога да изям на веднъж поне кило банани, ябълки, дини, ананас, праскови, грозде...но това остава само във фантазията ми. Доста месеци не бях яла плодове - сега си позволявам по зелена ябълка между закуската и обеда, или половин банан (ама и за него ще забравя, ох много обичам, при режим за сваляне не е добре).
Леко, засищащо и енергизиращо за мен не е сладко, уви. Това е проблемът. Аз не съм по сладките неща, с леки изключения.

И никой не ми отговори дали след вечерна тренировка това ядене (описано в по-горен пост) е окей и какво и кога трябва да бъде!
:(

Мнението беше редактирано от kozunak на 25.01.11 16:14.

25.01.11
17:11

казано от kozunak на 25.01.11, 16:12:

И никой не ми отговори дали след вечерна тренировка това ядене (описано в по-горен пост) е окей и какво и кога трябва да бъде! [/color]:(

На мен ми харесва, като изключим лютеницата,освен ако не е домашна...всъщност същото е желателно и за изварата, но това е друг въпрос. Като цяло мисля е добре. :)

25.01.11
20:46

Днес - няма тренировка. Почивка след два поредни дни и мускулната.

Храната -
7.30 кафе, 2 яйца на очи, 20 грама свинско вратно филе
11.00 2 малки зелени ябълки, 1/3 неузрял банан
14.00 пилешки бульон, 2 кюфтета на грил, салата (домати, чушка, лук, маслини, олио от гроздови семки). - прекалих, стана ми тежко (devil)(clap).... свиня!
17.00 40 гр. суров белен слънчоглед
20.00 салата - същата като на обед, половин веяна скумрия обилно полята с лимон

Мдаа, прекалено много храна, че и небалансирана... а после се чудя защо така, а не иначе, и защо имам 10 см+ на талията... Ето колко е полезен дневникът - докато не го видиш с очите си написано не можеш да повярваш какво си погълнал. И колко е хубаво да си разровиш старите дневници, когато си бил във върхова за тогавашния исторически момент форма. Но както казват тайландците - ако всички сме съвършени, всички щяхме да сме Будда.

3 литра чай мате с лимонова трева

Мнението беше редактирано от kozunak на 25.01.11 21:31.

Права си:) Като си го напишеш черно на бяло всичко добива съвсем друг вид!
Поздрави и успех с новия дневник и постигането на целите;р
Десет, десет, ще ги оправиш постепенно.
А оная вечеря - на мен ми се вижда малко..с 50тината грама извара и малкото лютеница:)

26.01.11
07:42

казано от veronique на 25.01.11, 21:54:

А оная вечеря - на мен ми се вижда малко..с 50тината грама извара и малкото лютеница:)

Не бях обърнала внимание на грамажите - коментара ми беше относно продуктите. За количеството се съгласявам с В. :)

Мнението беше редактирано от Margi на 26.01.11 07:43.

26.01.11
07:48

Козуначе, не ти е много храната. Стига се шашка и не се сравнявай с формата от старите дневници, щото пък сега може и да я подобриш :D

28.01.11
15:57

Козуначе, не ни зарязвай моля те :) Айде идвай, че няма какво да чета сутрин с кафето (sun)

28.01.11
17:03

Хахах, искрено ме разсмя! Не съм ви зарязала - просто две нощи почти не можах да спя и на следващият ден съм като парцал затова не тренирах. Заспивах с мъка я към 3.30, я към.. 5.00 и ставах с още по -голяма мъка  ....  Но поне мога да си опиша храната:

Сряда: 26.01
8.00 Кафе и бъркоч, който изядох на половина: 1 с.л. овесени тр., 1с.л. пшеничени тр., 2 суп. овесени ядки, 1 суп. ленено семе, 1 суп.л. ядки от слънчоглед, половин лимон, 1ч.л. куркума, 1 ч.л. канела,  стевия - всичко това залято с топла вода. Абе стана по-вкусно отколкото очаквах, хареса ми. Оставих си другата половина за следв.ден в хладилника.
10.30 2 зелени ябълки
13.00 салата - зеле, моркови, лук, домат, маслини, 2 с.л. зехти (тоз път стриктно отмерих че имам навика да лея, лея, лея....), 25 гр. боб от консерва натюр.
16.00 2 варени яйца
20.00 пак същата салата
24.00 пак салата - то като не можеш да спиш

вода и чай - към3,5л.

Четвъртък:
9.30 още по тегаво ставане след заспиване в 5.00… кафе и остатък от бъркоч
12.30 хемендекс - 2 яйца, 2 парчета бекон, лук, малко масло
16.00 салата като горната
18.00 50 гр. леблебия
20.30 - салата, варен телешки език (около 200 гр.)
23.00 хайде пак салата, но и два мелатонина - и така към 01.30 най-сетне заспах  нормално! Но това не ми е всъщност хич нормално. .., котаракът дори се отчая от мен и не ми е мъркал две нощи...

Чай мате, води, кафета - около 3,5

Днес, петък:
9.30 кафе; варено пиле - ей само това ми се закусваше, ама и трябваше да се доизяде, 100 гр
12.00 1 сл. пш.трици, 1 сл. овесени трици, 1 чаена пчелен прашец - в голяма купа с топъл айрян - колкото и извратено да звучи - и точно това ми се ядеше
14.30 50 гр. бразилски орех
16.30 2 рохки яйца, 50 гр. извара, 7 маслини мамут

след малко ще има тренировка, а довечера съм на рожден ден...

Алегричке, как ти се вижда четивото?

Мнението беше редактирано от kozunak на 28.01.11 17:18.

29.01.11
15:37

Козуначе, радвам се че се появи! Затъжих се за теб:)

Четивото е много приятно и увлекателно! Но аз като един “виден” експерт по хранене и трениране, ще си позволя да коментирам. Виждат ми се малко калориите, дори и за нетренировъчен ден. Леблебията 50 гр. в четвъртък не ми хареса- много мазно, много късно и трудносмилаема.
Иначе храненето ти ми харесва- балансирано е! (в предвид не спането)

Айде пиши пак :P

30.01.11
12:54

Не мисля, че ми е много храната - а по-скоро ми е тамън.  Ще видим като дойдат по-тежките тренировки “Как-си-трЕбЕ”. Колкото по-често и по малко хапвам, толкова по-добре, иначе ми става тежко и най-лошото: доспива ми се.

Тая сънна болест - имате ли идея!  И вчера - излагация, зверски ми се спеше цял ден, държах си очите на клечки да не легна следобед, вечерта си легнах с кокошките, спах над 12 часа и ей ме на излюпена неделнишко в 11.30 на обед и супер сънлива , все едно мога да изкарам още 12 часа в леглото. Така че не направих тренировка - нямах сила, не можах да се помръдна. И съботно също си поспах. Какво става, имитирам мечките ли? Миналата събота и неделя бе подобно - даже съботата (22.01) спах следобед на два пъти (!!!)и познайте как в 22.30 Козунака си легна кротко , положи главица на възглавето и захърка.... Сумарно бях направила - като смятах на следващият ден - 18 часа! Стрес ли е, изразходена енергия в тъпи емоции ли е, възстановяване на организма от алкохол и цигари ли е (пийнах едно уиски на рожден ден в петък, но не пуша - но дишам чуждите цигари уви (puke):@), генериране на много енергия при  интелектуално-научна работа ли е (каквато ми е ), какво е това чудо.... Помагайте!(headbang)

ВЧЕРА - Събота
10.00 кафе, 2 зелени ябълки
12.00 пак кафе, но този път навън, на джезве, по арабски с кардамон - супер много ми хареса, 1 “петифура” (силно казано, по скоро мус голям колкото бонбон) от бадеми в любимото ми ново място, тотално за непушачи при това в центъра на София.
15.00 най-сетне обед:
- задушен в масло 100 гр. варен телешки език, към него в тигана - 2 глави лук, стиска магданоз, подправки  (куркума, кориандър, ч.пипер, хималайска сол). пресен джинджифил.
17.00 ч.л. конопени семена, 50 гр. извара, суп. лъжица зехтин, суп.л. слънчоглед, 2 листа от зеле, 1/5 морков (просто крадях докато се правеше салата)
19.30 салата - вече е ясно че е зеле и моркови,магданоз, но към нея  лук, 2 суп.л. олио от гроздови семки, без СОЛ (това не правя - винаги слагям много сол, защото обичам соленото, но трябва да корегирам заради задръжката на вода)
, 10 маслини мамут, 100 гр. пушена сьомга (тя си е достатъчно солена мисля)

ДНЕС - Неделя
11.30 - биоцитрин (бг вариант на цитросепт, някой пил ли го е?)
11.45 - кафе, бъркоч овес, трици, лен, слънчоглед, 1 л. мед, канела, куркума (преди съм го писала...), пчелен прашец, всичко залято с топла вода и половин кофичка кисело мляко... Пак изядох половината от сместта и го оставих за утре. Не мога, тежко ми става, много ми идва и накрая вече ми се повдига от тая смес само като я гледам, иначе ми е вкусно...ама трябва и въглени да се ядат. Стана ми прекалено сладко и си отрязах тънък слайс бекон..

следва - обед, този път тренировка в зала, вечеря. И дано планът се осъществи!

ПОЗДРАВ!

A.Vivaldi-Concerto per flauto in C minor RV441-S.Marq-Spinosi-Ensemble Matheus

Мнението беше редактирано от kozunak на 30.01.11 13:39.

казано от kozunak на 30.01.11, 12:54:

КАК се слагат видео клиповете, че да излезат - някой ще светне ли леля си?

В тага YouTube сложи само идентификационния код на клипа (букви и цифри след знака за равенство в линка). (sun)

30.01.11
13:40

Кольо, мерси , но и така нещо не се справих...

http://www.youtube.com/watch?v=HxGkOhcj5Zw&feature=related

Цитирай това мое мнение, за да видиш какво от линка под него съм сложил в тага.

30.01.11
14:50

Кольо мерси, сега разбрах! Благодаря!
Надявам се по-натам да се включваш и в коментари по дневника - винаги си супер полезен! :-)

казано от kozunak на 30.01.11, 14:50:

Кольо мерси, сега разбрах! Благодаря!
Надявам се по-натам да се включваш и в коментари по дневника - винаги си супер полезен! :-)

Можеш да разчиташ, че съм наоколо! (sun)

30.01.11
22:57

Да допълня за днес:

15.30 обед - салата зеле и моркови, 150 гр. свински стек на сух тиган
тук оплесках нещо сметките, мина ужасно много време и в 21.00 отидох на тренировка  в залата, и чак сега ще ям...

загрявка
2 серии - корем: 15 крака от от вис, 45 наклона в страни с 10 кг., 20 на лежанка, 25 усуквания с Zлост
2 серии крака - 25 бедрени разгъвания на 10 кг, 2 х 50 лег преси на 20 кг с различно полжение на краката, 30 лег кърлс на 10 кг
3 серии - аддукт, абдукт
25 плиета с 15 кг (май беше), по -малки лост,  25 тяги с прибрани крака с 20 кг лост - е тук ми прималя, и причерня, и доприпада от неядене вече....!
10 минути интервално пътека  - тичане!, бързо ходене, всичко по наклон
разтягане
общо време - 1 час

нищо работа в сравнение с предни постижения, но е началото на радвижването и е нещо си!

А да - и се премерих на кантара....

Сега отивам да хапна - 50 гр извара и салата с маслини май е окей, а?

казано от kozunak на 30.01.11, 22:57:

Сега отивам да хапна - 50 гр извара и салата с маслини май е окей, а?

ОК-чето зависи от същността на салатата... (wasntme)

31.01.11
13:54

Кольо, салата беше моркови, зеле, лук, магданоз, 2 суп.л. зехтин, и да корегирам  изварата бе 100 гр.

Събудих се в 3.30 през нощта и до 6.00 не мигнах - направо е ужасно това с моя сън...

имам мускулна треска на корема и д-то... нормално.

Ами... мислех си да кажа, че 50 g извара е една лъжица и по-скоро двечки са по-добре, но ти си се ориентирала. Маслините са отпаднали, но си сложила зехтин, така че няма проблеми. От зеленчуците само с морковите внимавай, че в тях има количество въглехидрати, което трябва да се има предвид. Е, ако говорим за 1 малко морковче, дай по-добре да сменим темата. :) Като цяло за мен това хранене, като последно за деня, е ОК - бавен протеин, добри мазнинки и фибри. Сънят, обаче, е важен (това го знаеш и без да ти го казвам). Има такива моменти, уви... неуправляемо е, има го и при мен, макар много рядко. Когато съм притеснен за близък човек ми се случва, но като цяло понякога е трудно да се отпуснеш и да спреш да се притесняваш.

31.01.11
14:43

Именно - маслините ги забравих - тоест написах, че ще ям маслини, но отивайки в кухнята се разсеях около котарака, който се опита да нахлуе в хладилники и да си издърпа едно месенце,....и ги забравих. Морковите бяха вече настъргани , но така като количество мисля, че е един голям.
При мен проблемът със съня от две седмици е следният - или адски много спя, или ей така се събуждам. Стресът, който живея в момента е от работно естество, но не е от такава степен, че да взема да не спа баш.

Мнението беше редактирано от kozunak на 01.02.11 09:38.

01.02.11
09:30

Понеделнишки: много нерви, много глупости в работата и много некоректни хора. И всичко това гарнирано с неспане, заспиване към 6.00 и успиване - ставане в 10.00 в луда паника.
Тренировка - найн. Храна - глупава.:0(
10.15. хемендекс - 70 гр. бекон, 2 яйца, 5 гр. масло, 1 глава задушен лук
13.30 кисело мялко 4% с 70 гр. овесени ядки, кафе
19.00 2 чаши греяно вино с ябълка, карамфил и канела - за обговаряне на проблемите с колеги и разпускане на нервното паржение
21.00 100 гр. свинско на тиган, 1 слайс бекон, 2 големи домата, много магданоз
тъпота...

02.02.11
16:05

Вторник:
8.00 остатъка от овесения бъркоч
11.00 две варени яйца
13.30 50 гр. сурово кашу
16.00 още две варени яйца
плановете за тренировка бяха нарушени, по независещи от мен причини... уви(envy)
20.30 1 пилешка пържола от бут на грилчето , с кожата; много праз, 2 домата; открих стнахотна извара на Олимпус и май бая хапнах от нея - към 150 гр...
още имам от неделя мускулна треска апропо

Сряда:
мамка му поредното зверско успиване.. докога?
10.00 - овесени палачинки (2 суп.л. трици, 4 суп.л. овесени ядки, 2 яйца, малко кисело, малко извара), сол, черен пипер, малко ситно нарязан праз, запечено на тиган с малко кокосо  масло. Разделих ги на две - едната половина я изядох на закуска, другата в 13.00 ч. заедно с домат, и още малко извара
16.00 5 пълнозърнести бисквити Хогаренас

02.02.11
18:07

казано от kozunak на 02.02.11, 16:05:

Вторник:

16.00 5 пълнозърнести бисквити Хогаренас

ти пък ? По-добре ядки. Бъкани са с простотии тези бисквити

02.02.11
21:42

Мда, такъв апетит вълчи, зверски и тиранозавърски ме е подгонил днес, че след това имаше и ядки! 50 гр. сурова макадамия - като ще е, да е! Сигурно е от тъпия студ в София - минус 8-12 е!

04.02.11
14:15

Още храна да допиша:

към сряда:
19.00 - салата домати и краставици, 100 гр. извара със зехтин , магданоз, подправки и семки белен слъчноглед

ЧЕТВЪРТЪК
успиванията продължават...
10.30 2 яйца на очи , 10 г. масло и много задушен праз, 50 гр. извара, кафе
13.30 парче печена тиква - естествено без орехи и мед, за мен и така  е вкусна и сладка, надявам се да не е проблем
16.00 25 гр. суров бадем
18.00 25 гр. суров бадем
20.00 2 зелени чушки пълнени с извара, 2 слайса печена шунка
23.00 озверяла по никое време: катък-бъркоч - 1/3 кофичка кисело мляко с 3 супени лъжици извара, 3 вида лук (кромид, праз, зелен) , магданоз, сол и черен пипер, 10 маслини мамут

ПЕТЪК
още поголовно успиване на цялото семейство - всички в потрес се събудихме в 11.00 на обед!!! Това не  е нормално!
11.30 направих си хемендекс - 2 яйца, 10 гр. масло 3 слайса бекон, лук и изядох от него само половина - нещо ми натежа, а и може би  се заситих с 1 домат, 1 чушка пълнена с извара
14.00 ред тъмен шоколад - 99% на Линд

Тренировките не ги пиша защото са от домашния порядък - 40 мин кростренажор, напади и коремни.  Писала съм ги. Важно ми е контролът на храната.

04.02.11
14:26

казано от kozunak на 04.02.11, 14:15:

ред тъмен шоколад - 99% на Линд

Аз към такъв процент бих се отнесла с огромно недоверие.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1