25.02.26
09:10
Още един кратък ъпдейт. Не ми се занимава с редовно попълване на дневника, само маркирам.
Продължавам здраво с цикличното хранене, като едновременно с това карам на високи мазнини и ниски въглехидрати, резултата е добър. На същите кила съм си, както писах и предния път, даже чат-пат съм и малко отгоре, но да кажем се въртя консистентно около 110-111. По-натам ще кача и някоя снимка, но се забелязва известна рекомпозиция.
В силово отношение държа нещата, даже направих л.р. на хакен клека (280кг х 6). Раменната преса се връща в играта, последно правих 5ца на 120кг и 10ка на 130кг пуш преса. Другото е ясно - различни гребания (дали чукчета, дали от вис, дали от земя - редувам), лежанка (долна, нормална с раменен и тесен хват), набирания със всякакви хватове и ширини, лицеви и кофички, правя и изолиращи работи (основно за раменете и ръцете).
Чат-пат правя и техника на стенната възглавница. Със затоплянето на времето мисля да вкарам и баскетбол. Пудовките ги зарязах, само събират прах, ама ще им дойде времето де - имам периоди, когато ме присърбява да направя някоя идиотска бройка на нещо. ;д