от вчера
набирания 4х10
лицеви ластик 4х10 свръхбавно
Трябваше да пътувам до София и се прибрах късно. Просто леко раздвижване да не е нищо. Поне повървях там, та крачки имаше.
Взех си и колелото, та сега ще има каране както си трябва. :)
С 69 започвам новата страница. На късмет ще да е, че напоследък... :D
Днес нормален ден в задачки. Наложи се да си изкарам електронен подпис и ти да видиш. ОНлаЙъ система напревена и работеща като слънце. Даже и в Германия нямаше такива неща като бях. Направиха ме много щастлив, защото не ми се разправяше изобщо със соц лелки. Та, браво. They had one job!
раменна преса крака горе 3х8а
супермен статичен с динамика в раменете 3х10 б
повдигане ръка напред ластик/ супинация 3х10 в
раменна с греда ластик опъващ кръста от коляно 2х8 на ръка а
джъмп джак свит лакет 2х15с б
2х8км колоездене - 30мин 1-вата осмица/ 18 втората
Нанадолнище и с вятър си по-бърз от вятъра. Добре, че изкачването беше първо. :)
Кофти време, но все пак доста приятно раздвижване се получи.
Мнението беше редактирано от Nachev на 14.04.20 19:06.
#71 от вчера
лицеви х500
планк х30с на почивките
разгъване ластик прав 3х10
Общо 40 минути. Лицевите по 50 с малко повече почивки.
Мнението беше редактирано от Nachev на 16.04.20 09:24.
набирания 5х10 надхват
гребане ластик х30 хиит а
разгъване ластик з рамо х30 хиит б
гребане 1 ръка ластик хоризонт 3х15
Вече не ме опъва брахиорадиалиса при набиране. Почти без дискомфорт мина. Не знам защо чак сега се усетих, но до скоро се набирах със завъртян трансверзално таз надясно, което изнася тежестта повече към лявата ръка и натоварването отива в нея повече. Само като издърпам десницата и усещам как дясната ръка вече дърпа и тя, както другата Въпросът е защо.
Отдавам го на това, че ‘’лостът’’ на който години се набирах и се учих е една асма, която е под наклон т.е. не е хубава хоризонтала. И от тогава като е тръгнало чак досега. Това е моята теория. Звучи достоверна. :D
#73 - от вчера
набирания подхват тясно 4х10а
лицеви + стреч тясно 4х10б
сгъване кол ластик 4х10а
кофички с ротирани длани навън 4х10б
Нищо специално. Без да исках погледнах снимки от преди година и ми стана тъжно малко, че съм бил по-чист... Плаче ми се. Случва се. Ще викам, че сега имам повече маса, та да се успокоявам.
18.04.20
11:13
Бахти раменете, бахти чудото, а и не само-особено на снимката в анфас с късите черни гащи. С изключение на Хустле, аз не знам във форума или поне не се сещам някой от текущите редовни посетители с дори доближаваща визия обобщено и в съвкупност като определена маса, сепарация, процент подкожни мазнини и т.н. Да не ми се обидят, но това си е самата истина.
Имаш обаче едно слабо звено-трапеца. Ако и там се надуеш подобаващо, ще имаш напълно завършен вид. Сваляш мазното до колкото може и направо си си за състезание. Дали билдинг в по-лека категория или пък категория физик, вече зависи.
Браво.
Мнението беше редактирано от Деян на 18.04.20 11:15.
Бахти раменете, бахти чудото, а и не само-особено на снимката в анфас с късите черни гащи. С изключение на Хустле, аз не знам във форума или поне не се сещам някой от текущите редовни посетители с дори доближаваща визия обобщено и в съвкупност като определена маса, сепарация, процент подкожни мазнини и т.н. Да не ми се обидят, но това си е самата истина.
Имаш обаче едно слабо звено-трапеца. Ако и там се надуеш подобаващо, ще имаш напълно завършен вид. Сваляш мазното до колкото може и направо си си за състезание. Дали билдинг в по-лека категория или пък категория физик, вече зависи.
Браво.
Благодаря. За трапеца - няма пълно щастие. Един ден ще стане и той. Не ми е приоритет просто, а и тренирам не само за визия. Визията е следствие от другото просто, колкото и нарцистичен да съм.
Колкото до състезания - за сега не виждам удовлетворение в това, особено в страна като нашата.
42км колело - с една голяма почивка от 3ч
Целта беше да стигна до Мътеница и да се върна. На връщане срещнах съседа, който има вила там и ме извика на обяд. Не се бяхме виждали отдавна и викам айде, та ударих и бира, та трябваше да постоя докато ме пусне хубаво и докато стане спокойно на стомаха.
Като цяло се получи добро аеробно движение. След това разтягах 1ч на стадиона, та утре ако съм добре ще повторя с още един такъв тур.
Мнението беше редактирано от Nachev на 18.04.20 21:31.
77км колело - 4:00:00 - 350м денивелация
Уж тръгнах замалко, а стана... На последните 5км ме заболя леко лявото коляно. Днес е ок, както и бедрата. Мускулната се търпи и не е от страшните, което ми е странно след 120км за два дена.
20.04.20
12:53
Ти не беше ли кинезотерапевт? Не са ли ви учили, че мускулната се получава при ексцентричното натоварване, а такова при колелото почти няма :)
Ти не беше ли кинезотерапевт? Не са ли ви учили, че мускулната се получава при ексцентричното натоварване, а такова при колелото почти няма :)
Искаше ми се да беше прав. И не само на мен със сигурност. :)
Ps Ще се радвам да разбера защо така мислиш, Alexander.
набирания 3х10 2х8+2 а
лицеви крака половин метър с изо 3с 5х10б
раменна една ръка прав с кол 3х8а
гребане туххла 3х8б
гребане з. рамо с ротация и преса ластик 3х8а
флайс прав ластик 3х8б
кофички пейка до отказ а
разгъване ластик прав до отказ б
нисък към висок планк с екстензия 3х10 а
преси с крака горе свити 3х10б
свиване с единия, другия изпънат 3х5 на крак в
хиптръст 3х10г
Ще се хващам по-сериозно с обемите, видяло се е. На набиранията издъхнах бързо, бързо, но за сметка на това дискомфорта, който имах от половин година и повече го нямаше. Усещах нормално натоварване в двата бицепса/ лопатки и гледах да държа правилно ротирано тялото. Иначе за час - супер. Доволен съм. Почват да ми липсват сериозно тежестите.
Напоследък иначе я карам меланхолично с привкус на философия. Днес изтрих всичката соц медия от телефона. Остана ми само ББ. :) Целта е ясна.
Оценката от първия ден - продуктивността и фокусът са във въздуха.
пистолет 3х8а
румънска на 1 крак 3хб
клек с повдигане пети събрани крака 3х10в
бг клек 3х10а
nordic iso 3х10s б
от колянка седеж изправяне 3х10 на крак в
магарешко 3х10 на крак а
глут мед абдукция страничен лег 3х10 на страна б
разгъване прасец с натиск ръце 3х10 на крак в
висок планк маркиране напред/ назад 2х10
вакуумки 2х10
коремна преса 2х10
Не ми се напъваше за нещо повече, че се усеща схфащане все още, както и дискомфорта в левия крак.
Днес много мудно до обяд, както заради времето, така и заради мисли. Надявам се да отмине по-бързо тоя период.
Иначе те това е слънчев фотошоп.
Не знам какъв фотошоп е, ама имаш ебаси талията - като на оса! :)
Като човек, който трудно слиза под метър обиколка точно там, завиждам искрено!
Не знам какъв фотошоп е, ама имаш ебаси талията - като на оса! :)
Като човек, който трудно слиза под метър обиколка точно там, завиждам искрено!
А аз се притеснявам като иде към 85…
Ех, всеки с дертовете. 🙂💪
500 лицеви
Почва да ми писват сериозно тея бодиуейт изпълнения. Щанги ми се вдигат. Усещам как ще се почва пак силаческата след време. :)
набирания 5х10а
раменна лост 5х10х25б
гребане лост 5х10х25а
изнасяне лост пред тяло 5х10б
гребане ластик 3х10а
супермен 3х10б
*малко ядро
Пак лежерни бройки.
набирания подхват 4х10а
лицеви 4х10б
Отидох да ритам на стадиона. Отиде първо единия hamstring, след това другия. След това не можах да спя цяла вечер, а днес се влача. :) Ще трябва малко почивка.
#82 от вчера
10км колело по къра
Лежерно.
набирания широко 7х10а
лицеви крака горе с ластик 7х10б
раменна кол прав една ръка 3х8 а
гребане ластик 3х10б
разтваряне ръце в страни 3х10а
флайс 3х30 б
кофички 3х15а
разгъване ластик 3х15б
Започвам да увеличавам по малко обема. Добре се получи днес. Късния следобед най-вероятно ще направя някаква разходка и ще вкарам нещо за корем.
Понеделникът иначе е ударен - 2 срещи, тренировка още една среща предстои. Депресивните мисли поотминаха, разделите са ми малко трудни, но си хванах цаката, както се казва. Като ти дойде до главата - ти идва до акъла. Пък и като се замисля какви по-лоши неща са ми се случвали, тази случка е просто случка... Но хора сме, няма копче за офф на емоции. Можем само да използваме енергията за тея емоции и да я вложим в нещо друго. Върши работа при мен.
Започвам да се ‘’раздействам’’ по малко и да си влизам в нормалния режим на работа, тренировки и учене. Последните дни наистина се усещам ‘’като преди’‘. :)
Втора седмица фастинга си продължава с пълни сили. Килограмите се задържат около 90. Има известна разлика. Като прогресирам в обемите се надявам да се избистря още.
Мнението беше редактирано от Nachev на 27.04.20 15:56.
27.04.20
17:52
Браво, още малко(за успокение е това, че е малко, иначе не е) и ще ме стигнеш....... На брада.
😂
За другото, по-трудно.
-30 мин корем 6х4
-400 лицеви + 8км ускорения по 10с с колело
От вчера и онзи ден двете тренировки.
#86 от вчера
4х4х40с интервал
Напад
Джъмп джак
Бърпи
Супермен циркумдукция рамо
Клек изнасяне крак встрани
Планл нисък динамичен
Руско усукване
Коремна преса
Между големите 2мин почивка. Видях зор. Отвикнал съм малко от хиит неща. Фланелката като след пералня.
#87 - сутринта
36км колело -1:30:00
набирания тясно 3х6а
лицеви тясно 3х10б
сгъване кол 3х10а ластик
кофички 3х10б
Сгъване ластик лакет назад 3х10а
Разгъване ластик 3х10б
Днес се поотпуснах. Два дена мисля да си почина даже. :)
от уикенда - 20км- 800м денивелация
набирания 7х10
лицеви ластик крака горе 7х12
раменна кол 3х10а
гребане ластик 3х10б
Уикенда се получи добра разходка до х. Триглав. Днес по-лежерно, но пак понапълник бройки.
04.05.20
22:35
Браво, добра физика
500 Лицеви - 36:00
корем 6 серии
Не бързах толкова и пак влязох в добро време. За корема - направо си ме мързеше.
набирания темпо 5х10
лицеви крака горе 5х10 ластик
раменна свити крака 3х8
гребане хоризонтално 3х10
кофички 3х6 ластик
разгъване трицепс на опора 3х6
ластик разгъване 3х10
Вече на Софеата. Отне ми няколко дни да се климатизирам, но всичко тръгва лек полек по старо му, което е добре. Възвръщам навици, както на тренировка, така и на ежедневие. Почвам да съм си АЗ. :)))
бг клек темпо 2х10а
румънска на 1 крак 2х10б
поликуин степ ъп, ръце встрани 2х20 в
бг клек скок 2х10а
румънска 2х10б
планк екстензия към висок с топка на таз/ да не пада/ 2х10в
Културно и набърже.
набирания 5х10
лицеви 5х15 + 1/3 движение
Всичко точно. Общата активност все повече и повече се вдига. Правя вече по 10км колело и 10к крачки на ден без да усетя. Както казах, нещата си идват на място.
Отделно вихрушката се забързва, както преди. Сесия, задачи, срещи и прочие. Доволен съм. Депресивните мисли почти изчезват. Друго е като правиш нещо поне малко смислено и ти е заета главата. Хем си ти доставя удоволствие и си полезен на себе си, хем и другите са доволни.
15.05.20
14:51
Брат, зафърляй колеца, отваряме.
набираняи тясно подхват 4х10
лицеви с 1/3 4х10
сгъване ластик 3х10
кофички 3х10
изометрия 3х10с на лост
изометрия 3х10с на кофички
Напоследък нямам време и да пиша. Добре ли е, зле ли е... Пуснаха добрата новина иначе. Сега става интересно.
румънска на 1 крак ластик 5х10 а
зерчер клек дънер ластик 5х10х30 б
клек отскок 5х10 в
раменна дънер 3х10а
изометрия лост
За момента ще продължа с лостаджийските неща. Взе да ми харесва, а и мястото в Борисовата е повече от уникално. Не знам как не съм разбрал по-рано за него...
Килограмите не ги знам, но са надолу. Активността наистина е висока. Под 10к крачки на ден и 10км колело не падам. :)
набирания надхват 4х8а
лицеви дефицит 4х12б
гребане на успоредка 3 пръста 3х8а
кофички с повдигане на крака 3х8б
гребане ластик 3х8г
флайс ластик 3х8в
Някакво отпаднало ми бе, но пак ги навъртях. Вечерта може да подърпам тяга или може би утре вечер, ще видим.
Разни снимки от сутрин, на гладно във фастинг. Реших да фаствам 1-2 дена в седмицата, че рутина стана по-различен.
Иначе една болежка от 80-те километра преди месец още ме мъчи, особено в някои специфични позиции н усукване на тибията около фемура. Лека стрелкаща болка навътре в коляното. Напипва се точно под капачката, леко медиално. Съмнява ме за възпален мениск/ бурса. Днес ще опитам разни тестове, да видим дали ще се самодиагностицирам, както и ще започна някакво мазане.
тяга конвенс 3х3х140 темпо а
набирания темпо подхват 3х5х б
бицепс трх 3х6а
френско 3х6б
Силата е плачевно надолу. Нормално е де, все пак стимула бе коренно различен. :))
Мнението беше редактирано от Nachev на 23.05.20 10:47.
клек 3х5х115
лег 3х5х110
руско въртене с въже х3
планк х3
коремна преса суис +10 х3
катерач х3
Клекът се изравнява с лежанката. :)) И това е нормално, предвид аеробната работа през последните месеци. Не ми е основен приоритет, така че просто ще го прогресирам.
гребане успоредка 3х8 а
кофички 3х8б
лицеви дефицит 2х10а
набиране широко 2х8б
раменна дънер 2х8а
набиране широко 2х8б
Всичко с темпо за 40 мин. Направо си видях зор. Ще остана с 2-3 тренировки на открито и 2 силови на седмица.
Всичко друго е окей. Стягам сесия, занимавам се с това. От време на време ме връщат емоции, но гледам да се контролирам. В крайности не съм изпадал, разбира се. Просто споделям.
Мнението беше редактирано от Nachev на 25.05.20 10:18.
25.05.20
18:50
Маняяяк, бяз легена нищо не е същото.
БГ КЛЕК 4Х10
РУМЪНСКА УНИ 4Х10
JJ 30s x4
СТЕП ЪП 3Х15
СУПЕРМЕН 3Х10
Бърпи без лицева 3х10
в сит динамично 3х10
въртене крака л д х10
коремни преси крак горе х10
Темпо на всичко. Почти без почивки.
набирания подхват а 4х10
кофички б 4х10 темпо
раменна дънер// към 50 кг е/ 3х6а
сгъване изолирана глава ластик 3х10б
френско на дънер/ длани напред/ 3х10в
Темпо на всички. Направо си видях зор на набиранията...
Реших да го извъртя днес, та да станат 3 подред леки и сила ще правя петък и неделя. НЕ знам колко е удачно и какво ще се получи, но е експеримент. Идеята е лек рекомп, като свърши лятото почвам, да го удрям основно на сила.
Храната... И там направих една ретроспекция и си дадох сметка, че микросите са зле... Та експеримента е по една голяма зелена салата от 2 домата, маруля, лук, магдаонз, домати, краставици, спанак, 2 моркова на ден. И не знам дали е плацебо или не, но не ми се пие 2-ро кафе... Имам някаква извънземна енергия и не умирам следобедите. Дано не набарвам топлата вода чак сега, нооо. По-добре късно. :)
Разбира се, чикирики снимки за сравнение след време. Утре ще ударя един метър, да видим там как са нещата.
Мнението беше редактирано от Nachev на 27.05.20 14:44.
тяга темпо 3х5х140
лег 3х5х120 а
гребане пендлей пудовки 3х5х16 б
Силата и усещането в движенията беше идея по-добре. Не знам заради повишения bMR/ заради толкова зеленчук със сигурност е нагоре, за месец не съм изял, колкото за седмица сега/ или заради активността, но чистя още. Не съм се качвал на кантар, но ще го свърша в неделя да видя какво е положението.
Мнението беше редактирано от Nachev на 30.05.20 11:28.
клек темпо 3х5х135 а
тройна екстензия на босу 3х5х16 пудовки б
ракпул темпо 3х6х70а
руско усукване въже 3х10 на страна
планк с повдигане крайници 3х5х10с на страна
По принцип планувах и лег, но не остана време. През седмицата ще гледам да го вкарам някъде, но не е умирачка. Клекът драстично по-добре. Стабилността беше на ниво.