Lifting The Dream *Intuitive eating & Girly Gains**

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

18.02.17
18:40

Саня, голям си сладур :) :* (F)

18.02.17
18:47

Go go girl !
(sun) (rock) :*

18.02.17
19:22

казано от Danny||| на 18.02.17, 14:24:

Аз нямам намерение да обиждам никого, даже имам намерението да се подпомагам/защитавам симпатичните за мен хора, колкото ми е възможно. :)
Тъй като Саня е от тях, съм изразил отношение, което малко да е като коректив, за да не се възгордее(превантивно), защото хваленето води до това и не води до нищо добро и дори и здраво стъпил на земята човек може да пострада от това.
Аз уважавам труда на хората, които го полагат, но това не пречи да се изразя “остро” и прямо. :)

Кажи честно :)
Ти дойде и се изцвъка, ей така, просто да има нацвъкано.

18.02.17
19:34

Лайването на чужда “четка” позволено ли е, или е потенциална причина за възгордяване и би следвало да се избягва ? :Д
Мен вече ме е страх да кажа нещо хубаво... :Д

18.02.17
21:06

казано от Sanya на 18.02.17, 18:31:

Явно обществото ни така е закърмено - да се поощряваме :)

Бъдете щастливи и ценени, искрено ви го желая!

Повечето общества са така - да се поощряват хората за добрите им дела, за прогреса им, да се зачита и уважава усилието. Повечето нормални общества. Разбира се, има и случаи, в които то се омаловажава, подритва... И сякаш трудът, който хвърляш,  потъва в някаква яма от л@йн@, или пък ти трябва да се чувстваш виновен пред другите, че не си Бог и не си всемогъщ.
В общи линии, каквото и да правиш, както и да го правиш - недоволни, недооценили, дори подритващи и подценяващи труда, винаги ще има. Е, разбира се, хората са богати на две неща: обвинения към другите и оправдания към себе си.

Все тая кой какво е казал, направил. Негативизъм винаги ще има. Въпросът е, че на едно клипче на предната страница ;) аз виждам едно много готино, усмихнато, прекрасно момиче, което изглежда щастливо... И да ви кажа, явно има някаква суперсила у нея, дори и да не може да бяга по-бързо от Юсеин Болт или дане  е по-нацепена от Б. Йотовска преди състезание :) И суперсилата е, че ме накара да се усмихна и даде капчица щастие и на моята мрачна душа :) (F) (sun)

Санчо, страхотна си и то не по един, а по много начини! :) Ей тъй, да си знаеш :)

Дани, като цяло имаш право на своето мнение и да го изкажеш, както и не си казал нещо лошо, но сравняваш постигнатото от някого друг с твоите критерии за “впечатляващо”, които няма как да са универсални и да се ползват като общ знаменател.

На всичкото отгоре апелираш за градивна критика по отношение на тренировките и качеството им, а самият ти не даваш такава.

И последно, смяташ, че всички хора се възгордяват от похвалите, а това не е така, особено в случая.

Затова и получи такава ответна реакция, която е нормална и то не защото някой защитава някого и прави четки, а защото малко излезе, че омаловажаваш чуждия труд. Сравни сегашната Саня със Саня преди, а не с твоите критерии. Тогава ще видиш, че всъщност е постигнала немалко. :)

18.02.17
22:19

Промъквам се да си пусна отчета (wasntme) Първо да се похваля с малко цифри:

От 12.02 до днес (18.02)
Сутринта на гладно и празно - 55.2кг т.е. минус 1.5кг за 7 дни. По -2см от талия, ханш, корем и бедра. С не повече от 10% дефицит свалям бързичко, но предполагам че със стриктния и качествен режим за последните близо 2 седмици нещата са си съвсем нормални.
Сега въпросът е какво да правя от тук нататък? Ще поддържам този калориен прием за още седмица и след това ще започна леко да качвам калориите, докато спра да свалям и се задържа на това тегло. Не мисля, че имам нужда да минавам под 55кг, че гейнза ще замине :D Дерзая!

18.02.2016 - Почивен
Сън: 8 часа + 2 часа следобед

ХРАНА (цел до 1500-1550 ккал)
- овесени ядки с протеин, кисело мляко, 1 ябълка
- пълнозърнеста питка за тортила, пилешки гърди, тученица и бейби спанак, морков, бучка краве сирене, малко зехтин
- кофичка котидж, ч.л. фъстъчено масло, горски плодове
- пилешки гърди, броколи на пара с моцарела и зехтин
- 2х еспресо (едното с кокосово масло)

Активността ми се изчерпа с пазаруване и последващо дълго вървене пеша с тежката раница с покупки на гърба. Така се поизморих, че спах 2 часа следобед :D

(sun)

18.02.17
23:22

Явно аз съм доста впечатлителен, но смятам, че Саня показва чудесни резултати :)

Деян

19.02.17
13:19

Хах, как съм пропуснал таз “дискусия”. Саня (и още редица други тук-ние си ги знаем кои са), са както се казва мацки Един път 8-)
Чудя се даже, как още не е станал някой конфликт по залите, в борба за вниманието й.......това съвсем сериозно го казвам. Тя затова сигурно предпочита фирмената зала, където няма такава опасност....това на шега :D

19.02.17
22:20

19.02.2017 - Тренировъчен
Сън: 8 часа

ХРАНА (цел до 1660 ккал)
- овесени палачинки с кокосово масло, дом.кисело мляко с берита
- 2 яйца, моцарела, 3 оризовки, спанак и тученица с оцет и зехтин
- протеинов бар
- бургер с огормно едромляно говеждо кюфте, лук, зеленчуци, опитах малко брюле от гъши пастет
- 2х еспресо, бцаа

ТРЕНИРОВКА - в 128мо

1. Клек - 10@лоста / 8 @30кг / 6 @40кг / 1 @50кг
2. Сумо клек - 3х10 @30
3. Набирания - няколко 4ки + 2х10 асистирани с ластик
4. Ренегатско с лицева - 3 серии с 2х5кг пудовки
5. Суинг с пудовка - няколко серии с 5, 10 и 20кг
6. Лицеви опори на 1 крак + още няколко вариации
7. Повдигания на краката от вис
8. Тяга на един крак с 10кг пудовка
*редът на упражненията може и да не беше така

Днес мешана скара, манджа с грозде или както искайте го наричайте, но се раздвижих доста прилично. Груповата тренировка дава сила, всичко ми беше мн комфортно - и клека и набиранията. Лаф мохабет и маймунджалъци :D

С храната съм доста добре, въпреки вечерята, която беше навън. До преди това бях на около 1070 калории. Ако трябва да съм честна и без протеиновия бар можех да мина, но не ми се искаше да прегладнея и да омета и картофите на бургера :D

(sun)

20.02.17
00:51

Тая единица на 50 как летеше... бам-бам.. спокойно можеше да е двойка ;) (muscle)

Strong!

20.02.17
21:23

19.02.2017 - Тренировъчен
Сън: 6 часа

ХРАНА (цел до 1660 ккал)
- овесени ядки с протеин, ч.л. фъстъчено и берита
- 3 яйца, моцарела в кокосово масло, 3 оризовки, броколи със зехтин
- кофичка котидж, кисело мляко, берита, 5 оризовки
- извара, тученица, бейби спанак и морков, оцет и зехтин
- 2х еспресо, бцаа

ТРЕНИРОВКА - Бутащи

1. Раменна преса - 10@ 10кг / 8 @15кг / 4х6 @22.5кг
2. Кофи - 4х6 + 1 серия с ластик
3. Лег с дъмбели - 3х10 @2х10кг
4. Арнолд преси от седеж - 10, 10, 8 @2х8.5кг
5. Кик бек, едностранно - 3х10 @8.5кг на ръка
6. Повидигане на дъмбел напред с редуване на ръцете - 3х20 @2х5кг
7. 15 мин вело + малко въженце

Целият ми гръб и страничните коремни мускули са в трески. Не мога да се завъртя без да изпъшкам :D
Тренировката си мина по план (muscle) Изморена съм доста обаче, може би защото не съм и спала нормално. Тази седмица ще ставам все в 5…

За малко да се размина без последното хранене, следтренировъчното ми дойде малко в повече.

П.П. Поздрав за Мечо с тва Б12, с което се занимавах днес :D

(sun)

21.02.17
08:56

Ти ли приготвяш уж американските добавки :D

21.02.17
09:20

казано от ME4O_TURIST на 21.02.17, 08:56:

Ти ли приготвяш уж американските добавки :D

Не, аз съм за българските :D Приготвяне - не,  но качествено и количествено определяне - да ;)

Санчоо, how you doinnnn’ (wasntme)

:D :D :D

21.02.17
21:39

21.02.2016 - Почивен
Сън: 7 часа

- 3 яйца в кокосово масло, 3 оризовки
- пил.гърди, ориз, броколи със зехтин
- кофичка котидж, дом. кисело мляко, горски плодове, кашу
- пилешки гърди, зеленчуков микс, зелении с оцет и зехтин
- 2х еспресо

Денят беше малко meh… Подритнаха ме малко да се осъзная и пак съм в обичайното си настроение :)

(sun)

22.02.17
20:53

22.02.2017 - Тренировъчен
Сън: 7 часа + 1 час надвечер

ХРАНА (цел до 1660 ккал)
- 3 *мъфина “бобово брауни”, дом. кисело мляко с боровинки
- пил.гърди, бял ориз, броколи
- кофичка котидж, боровинки, малко ориз с 1/2 доза протеин и 5 фурми
- 2 яйца в масло, малко домашен дивечов суджук, морков
- 2х еспресо, бцаа
* Сместта за мъфините: консерва червен боб, 2 яйца, 2 дози протеин, 60г фурми, какао, бакпулвер, ванилия, кокосово масло и малко вода за точна консистенция.

ТРЕНИРОВКА - Дърпащи

1. Мъртва тяга - 10@30кг / 6@50кг / 6@60кг / 4@65кг / 2@70кг / 6@60кг
2. Гребане подхват - 8@30кг / 2х6@40кг / 2х6@37.5кг
3. Хай пул с кривия лост - 3х10@15кг
4. Гребане с дъмбел с опора на коляно - 10, 8, 8 @15кг на ръка
5. Повдигане за задно рамо от седеж - 3х10 с лигавите гирички
6. Повдигане на дъмбел встрани от страничен полулег - 10, 10, 8 @3кг на ръка
7. Чукчета - 3 серии

Днес настроението ми беше такова, че ми се дърпаше тежко ... В същото време исках да приключа възможно най-бързо и да си ходя. Затова имах минимални почивки, въпреки че на моменти ми трябваше малко повече време. Вместих се за около 50мин.

До 17ч бях на около 700 калории, което предразположи за обилно следтренировъчно хранене, от което после малко трудно огладнях...

(sun)

Мнението беше редактирано от Sanya на 24.02.17 20:52.

22.02.17
20:58

казано от Sanya на 22.02.17, 20:53:

6@50кг / 6@60кг / 4@65кг / 2@70кг / 6@60кг
2. Гребане подхват - 8@30кг / 2х6@40кг / 2х6@37.5кг

(sun)

Whoa! Go, go, go!
Много яко! (muscle)

И гребането ти е силно, радваш! Хем кътваш, хем сила има! (nlove2)

22.02.17
21:05

Ади и за мен е приятна изненада това, но предполагам не съм в крайно голям дефицит и силата ми се е позапазила. Последните месеци тренирах с малко по-високи повторения и реално не знаех с какво разполагам :D

Благодарско! :*

Браво, Санчо, добра тяга! Да не идваш и ти да участваш на 13.05? :) :D

22.02.17
21:17

казано от Иван Благов на 22.02.17, 21:14:

Браво, Санчо, добра тяга! Да не идваш и ти да участваш на 13.05? :) :D

Хаахаха, за да ми дадат медалче или грамота за участието? :D

Благодаря, Ванка! :)

23.02.17
09:47

Мъфините (inlove) (inlove) (inlove) (inlove)

23.02.17
20:07

23.02.2016 - Почивен

- 3 мъфини “бобово брауни”, ч.л. фъстъчено масло, дом. кисело мляко с боровинки
- пил.гърди, грах в масло
- 2 мъфина, извара с лъжица кисело мляко, 1 ябълка
- сьомгова пъстърва, пюре от грах, зелена салта с краставици, репички, оцет и зехтин
- 2х еспресо

Дълга разходка след работа, бях тръгнала “на лов” за риба :D Е, сега имам за няколко дни напред ;)

(sun)

24.02.17
20:52

24.02.2017 - Тренировъчен

ХРАНА (цел до 1660 ккал)
- 3 *мъфина “бобово брауни”(последните!), котидж с боровинки
- скумрия на скара, 4 оризовки, зелена салата, краставица, репички с оцет и зехтин
- овесени палачинки, банан, мед, дом. кисело мляко
- сьомгова пъстърва, зеленчуков микс
- 2х еспресо

ТРЕНИРОВКА - Крака (Херкулеса)

1. Клек - 10@лост / 5@35кг / 2х5@45кг / 3х6@40кг
2. Бедрено сгъване от лицев лег - 4х10@20кг
3. Статични напади с щанга - 3х10@30кг на крак
4. Лег преса широко - 3х12
5. Лег преса раменен разкрач - 3х10
6. Махове на портален скрипец - 3х10@15 на крак

По-късно вкъщи: 3 серии планк до отказ

Пълна пародия! Щях да припадам под 40кг щанга (dull) Сила - никаква. Концентрация - 0. Просто не ми беше ден за тренировка. Нищо че после едвам вървях до вкъщи. 40 минути тренировка.

Тия дни се въртя около 55кг, явно калориите са ми  около неутралния баланс :) Едно мога да си призная - научих се да ям бавно, с количество, което ми е достатъчно, не ме оставя гладна и не ме кара да си дояждам ;)

#pancakesforlife

Мнението беше редактирано от Sanya на 24.02.17 21:10.

24.02.17
20:58

казано от Sanya на 24.02.17, 20:52:

Тия дни се въртя около 55кг, явно калориите са ми  около неутралния баланс :) Едно мога да си призная - научих се да ям бавно, с количество, което ми е достатъчно, не ме оставя гладна и не ме кара да си дояждам ;)

Е, едва ли си се научила за тия няколко седмици. По-скоро за целия период от време, през който си следиш храната.

24.02.17
21:04

казано от Елена на 24.02.17, 20:58:

казано от Sanya на 24.02.17, 20:52:

Е, едва ли си се научила за тия няколко седмици. По-скоро за целия период от време, през който си следиш храната.

Постоянно се научавам на нови неща :) В интерес на истината този път обърнах внимание точно на това - да ям бавно, да усещам и да се наслаждавам на вкусът й. Това ми позволява да усещам кога съм се заситила. Нещо, което пренебрегвах и ме доведе до прием на повече от това, което реално ми е необходимо :)

25.02.17
21:08

23.02.2017 - Почивен
Сън: 7 часа и не5що

- палачинки от елда с мед и боровинки, дом. кисело мляко
- 3 протеинки (извара, сирене, яйца, овесени трици, подправки и семена), зелена салата с репички, оцет и зехтин
- протеинов бар (200ккал, 21г протеин), 1 банан
- 3 протеинки, доста моркови, домашен дивечов суджук
- 2х еспресо  с кокосово масло

Ококорих се в 6:20. Да, така става като си ставал всяка сутрин в 5… Чудих се какво да правя, пих кафе и реших че мога поне да се поразкърша.
3 пъти
- гоблет клек с 5кг
- ходещи напади с прехвърляне на тежестта по дължината на цялата стая
- тяга с прави крака с 5кг
- наобратно ходещи напади до изходната точка
и отново без почивка

После реших да си пусна някакъв клип с първи стъпки в йогата. Не претендирам, че е било най-доброто, но ми беше приятно :)

Отделно от време на време падах за по 10 лицеви опори като ми хрумне :D Крейзейййй!

Втората половина на деня - в леглото 4 часа и половина с последния сезон на Шерлок (h)

Мнението беше редактирано от Sanya на 03.03.17 07:03.

25.02.17
23:51

С кое приложение си изчисляваш калориите? (на снимките долу)

26.02.17
06:48

казано от MovieManiac на 25.02.17, 23:51:

MyFitnessPal :)

26.02.17
21:14

26.02.2017
Сън: 7 часа (но втора сутрин се будя в 6:20 (dull) )

ХРАНА (цел до 1660 ккал)
- 3 протеинки, 3 оризовки с 1/2 авокадо
- салата домати, спанак, крутони, пилешко, моцарела и орехи, подправена с винегрет
- протеинов бар
- купа дом. кисело мляко с овесени ядки, банан, боровинки, орехи
- кофичка котидж с 4-5 фурми, 3 или 4 оризовки
- 1 еспресо с кокосово, 1 капучино

ТРЕНИРОВКА - 30 мин качване и слизане на леглото (което е с височина до под капачката ми)
“Кардиото” на гладно в 7ч сутрина.

Преди обяд тръгнах да си върша задачките, но първо се озовах в Дъгата, чакайки около час и половина една приятелка. Обядвах там. След това дълго се разхождах да си върша задачките.

Храната днес - долу горе добра като качество, но със сигуроност небалансирана и малко в повече от колкото бих искала. Пиша го дъждовен ;)

(sun)

27.02.17
08:46

30 min от това кардио е адска работа- 2 пъти съм пробвала в живота си- трябва да почивам по малко на 5 мин поне защото ще си изплюя и трите дроба. :) Пулсът ми сигурно беше 200. Нямам думи колко си издръжлива,  а уж рядко правиш кардио.

27.02.17
08:55

Хаха Кобре преполагам, че темпото ми не е било твърде бързо. Не съм се влачила, но бих казала че скоростта беше умерена. Имах едно прекъсване само колкото да пия глътка вода. Иначе времето минава бързо като си пуснеш да зяпаш нещо, знаеш ;) Представа нямам за пулса, защото няма как да го засичам за момента (освен ръчно евентуално), но честно казано съм била и по-уморена :D Ако тръгна да изкачвам 18те етажа на блока ми, е те тогава ми излизат и цигарите, дето отказах преди 4 години (whew)

Санче, протеинките изглеждат страшно апетитни, тук заточвам лига пред клавиатурата :D В какви съотношения са ти продуктите или караш на око до подходяща консистенция?

27.02.17
11:43

Янче, карах на око с каквото трябваше да се оползотвори :) Получи се гъста смес (малко по-гъста от боза) от 270г извара, 40г сирене, 3 яйца и 40г овесени трици. Не съм слагала мазнина, само поръсих със семки отгоре ;)

казано от Sanya на 26.02.17, 06:48:

казано от MovieManiac на 25.02.17, 23:51:

MyFitnessPal :)

усетих те аз, и аз си го инсталирах вчера! :D

27.02.17
23:33

27.02.2017 - Тренировъчен
Сън: близо 10 часа :x

ХРАНА (цел до 1660 ккал)
- овесени ядки с протеин, орехи и фурми
- омлет от 2 яйца, сирене, масло, зеленчуков микс на тиган, 3 оризовки
- кофичка котидж, банан
- скумрия на скара, зеленчуков микс на тиган
- 1 еспресо с кокосово, 1 чай мента
*отделно от сметките 1 шок.бонбон

ТРЕНИРОВКА - Бутащи

1. Лежанка - 10@20кг / 8@25кг / 4х6@30кг
2. Кофички - 4х6

3. Арнолд преси от седеж, с опора на гърба - 4х8@8.5кг на ръка
4. Повдигане на диск напред - 3х10@10кг
5. Разгъване на диск зад врат - 3х12@10кг
6. Външна лакътна ротация, едностранно - 3х12@5кг на ръка

*В почивките на всяко от упражненията вмъкнах по нещо за корем, както следва:
1. Повдигане на краката от лег с повдигане на таза - 4х12
2. Коремни на римско столче - 4х20
3. Крак към срещуположна ръка с опора на пейка - 3х
4. Крънчове с 10кг диск над глава - 3х12
5. Планк с 10кг диск - 45 сек, 30 сек, 30 сек
6. Swiss ball pike press - 3х10

Час и 10 мин се размотавах. Не че наистина се размотавах, добавих една серия повече на пресите, накрая разпънах добре и беше време да си бия камшика.
Реших да покажа и кофичките, та ако има какво да коригирам и там ;)

Днес ми е трудно с храната, усещам някакво напрежение и малко се притеснявам да не избие на омазване...

(sun)

28.02.17
20:10

28.02.2017 - Тренировъчен
Сън: 6 часа

ХРАНА (цел до 1660 ккал)
- овесени ядки с протеин, ч.л. фъст.масло и фурми
- пълнозърнеста тортила с риба тон, зеленчуков микс и авокадо, салата зеле и морков
- смути от кокосово мляко, авокадо, ябълка, фурми, пчелен прашец
- понеже е Денят на палачинката, за вечеря: палачинки от 2 яйца и овесени ядки в кокосово масло, поляти с лъжица мед, дом.кисело мляко с доза протеин
- 1 еспресо, 1 матча лате
*ииии днес си надскочих мазнините

ТРЕНИРОВКА - Дърпащи

1. Мъртва тяга - 10@30кг / 6@50кг / 4х6@60кг
2. Набиране раменен подхват - 3+4 / 3+4 / 2+4 / 2+5 (неасистирани+асистирани с ластик)
3. Едностранно гребане с дъмбел - 3х8@18кг
4. Изнасяне на дъмбели встрани - 3х10@2х5кг
5. Последователно бицепсово със завъртане - 3х12@5кг на ръка
6. Фейс пул с ластик - 3х12

За 40мин толкоз. Имах прилив на енергия, но тягата си тежеше. И набирането не ми беше най-доброто, ама както съм казвала на тоя лост... Нъцки.
Сега мисля да се ролна преди леглото, че от “кардиото” ми в неделя най-вече левият прасец е зверски натегнат.
Roll roll roll your boat…(wave)
(sun)

28.02.17
23:35

Mmmm… breakfast for dinner… <3

Инак - бах, туй рамо, чуек, тез вени... (inlove)

01.03.17
22:01

Ади, палачинките не са просто закуска...те са живот :D

01.03.2017 - Тренировъчен
Честит Първи март! Бъдете здрави (muscle)

Сън: 8 часа

ХРАНА (цел до 1660 ккал)
- кафе с кокосово масло и 1/2 доза протеин преди тренировка
- пълнозърнеста тортила с риба тон и зеленчуков микс
- 2 кюфтета от дивечова кайма, зеленчуци микс на тиган, 3 оризовки, салата кореноплодни
- дом. кисело мляко с фурми и орехи
- 2 кюфтета, моркови, 4 оризовки
+ 1 матча лате, 2х чай мента, бцаа

ТРЕНИРОВКА - 7:35 - 8:05 преди работа

30 мин Пътека с наклон:
Наклон 10
Скорост от 5.5 до 6.0 км/ч
2.7км

Надъхах се за сутрешно кардио, почти на гладно (ако не броим бууст коктейла преди него). Добре ми тръгна така деня, като цяло доста енергична се чувствам днес. Но утре ща не ща, ще почивам ...

От няколко дни исках да уточня нещо. Гледам по други дневници, че хората си отчитат активността за деня и преизчисляват дефицита в МФП. Аз не го правя това. Калориите, които прикачвам, са тези, които приемам за деня без да махам евентуалните изразходвани от тренировките. Това го отбелязвам, ако някой се чуди :)

(sun)

02.03.17
22:53

02.03.2017 - Почивен

- 3 кокосови мъфина с елда (яйца, брашно от елда, кокосово мляко, стевия, канела)
- 2 кюфтета от дивечова кайма, ряпа с морков
- 3 кокосови мъфина с елда
- заешко месо, зелена салата с черита, краставица, репички, оцет и зехтин, 1 бонбон Lindor, парче домашна френска селска торта
- 2х еспресо, чай мента

Сливееееен! Прибрах се тъкмо за рождения ден на майка ми, да ми е жива и здрава! Как да не й уважа домашната тортичка. И въпреки всичко се вписах в калориите (но не и в макросите си, мазнините са ми в повече)

Тренираше ми се и днес, но нямаше шанс да се впиша. Утре обаче ще се кляка ;)

(sun)

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1