03.03.2017 - Тренировъчен
Сън: 8 часа
ХРАНА (цел до 1660 ккал)
- 3 овесени палачинки, бадемова паста, сладко от дюли и боровинки (домашни), ябълка
- заешко печено, зелена салата с черита, краставица, речички, оцет и зехтин, 2 бонбона Линдор, голямо парче домашна френска пък и селска торта :D
- патешко бон филе със зеленчуци, малко свинско и доста зеленчуци в соев сос, панирани калмари
- още едно парче торта
- 2х еспресо, бцаа
*много много над целта
ТРЕНИРОВКА - Крака
1. Клек - 10@20кг / 8@30кг / 4х6@40кг с пауза 2сек на всяко последно повторение
2. Добро утро - 10@20кг / 10@30кг / 7@40кг / 8@35кг / 8@35кг
3. Напади на смит - 4х10@35кг на крак
4. Бедрено сгъване (лицев лег) 4х10@20 / накрая - серия ляв/десен 8@5
5. Сумо клек на смит - 3х10@30кг
6. 3 суперсерии:
- Странични махове на скрипец
- Глутеус ритници на скрипец
7. Бедрена екстензия - 2х10 + серия ляв/десен х8 повт
8. Набиране тесен усп.хв.- 6, 4, 4
Изключително удовлетворена съм от тренировката. А шестиците на набирането бяха много добри, без каквато и да е помощ! :)
Вечерята - по случай рождения ден на майка ми и... Отиде коня :D Слаби са ми ангелите (wasntme)
Мнението беше редактирано от Sanya на 04.03.17 07:14.
04.03.2017 беше нетренировъчен. Храна - бляяя.
05.03.2017 - Тренировъчен
ХРАНА (цел до 1660 ккал)
- дом. кисело мляко с овес, банан, чиа, орехи, сушени сини сливи
- агнешко и дроб сърма, зелена салата, черита, краставици, репички, оцет и зехтин
- протеинов бар, 2 оризовки с бадемова паста, банан
- 1/2 консерва тон, кисели краставички, 4 оризовки
+ 2х еспресо (едното с кокосово масло), бцаа
към 1500 ккал с макросите почти в целта ;)
ТРЕНИРОВКА - Записвам я сега, защото беше импровизация и да не я забравя
На стълбите от снимките:
1. Спринт стълби - ходещи напади по площадката - спринт стълби - ходещи напади - 4 пъти
2. Клек скок стъпала - 10 лицеви - 5 пъти
3.Ходещи напади х18 - лицеви на пейка х10 - обратно напади х18 - лицеви на пейка х10 - 3 пъти
4. Клек скок през 2 стъпала - 10 катерача - 4 пъти
5. Клек скок 1 стъпало - скок обратно - клек скок 2 стъпала - скок обратно - клек скок 3 стъпала - обратно - 3 пъти
6. Spider push-ups x10 - Катерачи с два крака х10 - 3 пъти
7. Ножички на стъпалце - до отказ
Време около 35мин
Клипчето е да ви покажа колко приятно е мястото и времето (sun)
Мнението беше редактирано от Sanya на 05.03.17 21:32.
05.03.17
10:36
казано от Кико Сан на 05.03.17, 10:33:
Изключително приятно, наистина! Къде е това място?
В Сливен е ;)
05.03.17
15:30
казано от Sanya на 05.03.17, 10:04:
Клипчето е да ви покажа колко приятно е мястото и времето (sun)
Прииска ми се и на мен да съм там, тренировките на открито са супер якииии и много зареждащи!
Прекрасна си (inlove)
Мнението беше редактирано от Габриела Петрова на 05.03.17 15:31.
05.03.17
16:20
Тази беседка нямаше ли да издържи няколко набирания?
@Габчи, много свежо беше и защото беше и рано сутринта... И гледката и слънцето... (sun)
@Кобре, аз си го мислех, но първо че конструкцията ми е малко съмнителна и второто и по-важно беше, че обикаляше една охрана и мислех, че ще ми направи забележка. Реших да си го спестя ;)
06.03.2017 - Тренировъчен
ХРАНА (цел до 1660 ккал)
- кексче в чаша (яйца, овесени ядки, ванилия, бакпулвер, стевия, 4 блокчета шоколад със стевия)
- 1/2 консерва тон, зеленчуков микс в масло
- голяма порция палачинки от овес и елда, мед, кремче от извара с мед, банан
+ 2х еспресо (едното с малко мляко), бцаа
*пропуснах си предтренировъчния шейк, защото се оказа, че една от съставките е развалена и всичко отиде в мивката...
ТРЕНИРОВКА - Бутащи
1. Раменна преса - 10@15кг / 8@20кг / 3х6@22.5кг
2. Кофички на успоредка - 6, 5, 6, 6
3. Флор преса - 10@2х7.5кг / 3х10@2х10кг
4. Арнолд преси - 3х10@2х8.5кг
5. Последователно повдигане на дъмбели напред - 3х20@5кг (обща бройка повторения за двете ръце)
6. Кик бек, едностранно - 3х10-12 @7.5кг
Хубава тренировка, всичко си направих, сила бол. Но ми се стори, че само се раздвижих... Може и храната от почивните дни да ми е дала много :D
Гафът със следобедното хранене бе предпоставка да си направя огромна порция палачинки (разполагах с около 900калс), но накрая ми дойде повечко... Не че не ги изядох с кеф де :D
07.03.2017 - Почивен
Храна - 1590 ккал, имаше палачинки (sun)
08.03.2017 - Тренировъчен
Сън: не помня, прилично
ХРАНА (цел до 1660 ккал)
- 3 яйца в коксово масло
- пил.месо с микс зеленчуци и печени картофи
- (ресторант) зелена салата с бял и червен боб, киноа, чедър, чипс от батати, маслини и някво леко сосче, една пърленка с моцарела и домати
+ Матчачино :), еспресо , бцаа
До вечерята ми оставаха към 1000 калс, мисля че трябва да съм добре ;)
ТРЕНИРОВКА - Дърпащи
1. Мъртва тяга - 10@30кг / 8@50кг / 6@60кг / 2х2@70кг / 2х6@60кг
2. Набиране (неасист+с ластик) - у.хв.широк 2+4 / 2+4 / раменен подхв. 3+5 / 3+5
3. Гребане с дъмбел от пейка - 4х8@18кг
4. Повдигане за задно рамо от седеж - 3х10@2х5кг
5. Едностранно изнасяне на дъмбел встрани - 3х10@5кг
6. 21 biceps curl с 10кг лост (тва колко е яко)
Много разсейващи фактори на тая тяга - един ми говори, музиката в залата скандална, друг крачи около мен... Та не съм доволна от 70кг, второто повторение все на кръст и плюс това хватът ми едвам издържа. Гледах си клип и има какво да поработя по тая тежест. Набиранията в подхват много добре, а с тоя успореден дето се хващам за рамката на стенда беше мъка...Нещо и запотени ми бяха ръцете и въобще много се изтървах, та смених в подхват за последните две.
И аз да отчета бавещо се мц... От 4 дни се чувствам подута и гладна, баси “яката” комбинация :D
П. П. Честит празник! (F) (той мина ама нали отчета е за вчера)
09.03.2017 - Тренировъчен
Сън: 61/2 часа
ХРАНА (цел до 1660 ккал)
- овесени ядки, накиснати в топла вода с доза протеин и семена
- 1/2 скумрия на скара, айсберг с краставици, оцет и зехтин, малко след това суров какао бар
- чаша кефир, 1 банан, кексче в чаша (яйце, овес, 1/2 банан, 1/2 доза протеин, “подправки”)
- 1/2 скумрия на скара, айсберг с краставици, оцет и зехтин
+ 1 еспресо с кокосово масло, 1 нормално еспресо
ТРЕНИРОВКА
Всичко с 2 дъмбела по 5кг
10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 от:
- Тяга с прави крака
- Гребане с два дъмбела, без опора
- Обръщане
- Раменна преса, успореден хват
- Преден клек
Без почивка м/у упражненията, с кратка почивка м/у кръговете. За около 40 мин
Обърнах внимание най-вече на формата, но в края на тренировката вече бях доволна изпотена и уморена. Не си е за подценяване (wait) Раменете го усетиха най-вече. Сега малко ролер и в леглото, като се надявам днес да заспя навреме.
(sun)
казано от Sanya на 09.03.17, 20:46:
...и в леглото, като се надявам днес да заспя навреме...
Пожелавам ти успех!
Аз такива притеснения нямам... напоследък заспивам, преди изобщо да съм си легнал, което съвсем не означава, че заспивам навреме :D
Илийка, благодаря :D Хах как искрено ме разсмя! Ти си сила, щом в такива състояния правиш такива тренировки... Не знам какво ще става като се събудиш :D Пожелавам ти го мнооого скорошно...събуждане и/или наспиване :D
10.03.2017 - Тренировъчен
Сън: 7 часа
ХРАНА (цел до 1660 ккал)
- чаша кефир, овесени ядки с банан и фъст.масло
- 1/2 скумрия на скара, айсберг с краставици, оцет и зехтин, печена тиква
- 5 царевичочки, извара, дом. дивечов суджук, кисели краставички
- пил. месо със зеленчуци микс (мексикански), айсберг с краставици, оцет и зехтин
+ 1 еспресо с кокосово масло, 1 матча латте
ТРЕНИРОВКА - Крака
1. Клек - 12@20кг / 10@30кг / 6@40кг / 3х6@42.5кг
2. Бг клек с дъмбели - 4х8@2х7.5кг (като гледам в един от яките женски дневници кви кг се слагат тука и чак ме е срам...)
3. Глутеус мост с щанга - 4х10@60кг
4. Бедрено разгъване с дъмбел - 3х10@17кг (темпо 2020)
5. Диагонални махове от лакътна опора с тежести на крака - 3х12
6. 3 суперсерии:
- аддуктор махове с черен ластик - 3х12
- плие с дъмбел (символична тежест) - 3х10 (бавно спускане)
Та като за първи мц ден клекът си вървеше сравнително добре и всичко останало подир него. Още от сега усещам колко ще ми е тежко ходенето утре. Ролнах се хубаво вкъщи, но имам чувството, че пак няма да ми се размине... Петък вечер аз се гушкам с фоумролер :D
Мазнините (като макрос) последните дни са винаги в повече, но си ги обичам... Изключително мъчително ми е обаче в последно време да се удържам да не се наям както аз си знам :D Сега би трябвало нещата да се успокоят ;)
П. П. Продължавам готината вълна от ретро снимки, която тръгна от Кобрети
Мнението беше редактирано от Sanya на 10.03.17 21:56.
казано от Sanya на 10.03.17, 21:53:
Изключително мъчително ми е обаче в последно време да се удържам да не се наям както аз си знам
И при мен е един такъв период и се залъгвам с пържоли, че да не започна със сладкото :D (wasntme)
А снимчицата... Много сладко русо детенце
(inlove)
11.03.2017
ХРАНА (цел до 1660 ккал)
- омлет от 2 яйца, бучка сирене и кокосово масло, 1/2 авокадо
- протеинов бар ДМ с лешник
- омлет* от 3 яйца с масло, кашкавал, малко домат и песто
- ягоди, 1 шок. трюфел, блокче 85% линдт
- макарони от елда с доматен сос и пилешко, айсберг с краставица, балсамико и зехтин
+ 1 еспресо макиато, 1 еспресо, бцаа желе :D
*една приятелка ме гощава омлет :D Калориите днес към 1500 с груби сметки
Раздвижване
Сутринта към 7ч - Йога от ютуб около 20 мин
Сериозен километраж през деня в тва “прекрасно” време, намръзнах се, но имах голямото желание да се движа.
Към 18ч вкъщи - от това кратко видео правих упражненията със столовете. Комбинирах ги в по 4 суперсерии като повторенията бяха:
4 суперсерии:
Качване на стол - х10 (смяна на началния крак след всеки кръг)
Лицеви на стола с усп длани - х10
Повдигане (нещо като L sit?) - х10
4 суперсерии:
Страничните планкове - х10 на страна
In-Out преси - х10 вътре/вън
Добавих от мен лицеви опори с крака на стол - х10
4 суперсерии:
Катерачи + лицева с опора на стол - 4 пъти от 6 катерача + 1 лицева
Пистолети с подпиране - х8 на крак
Енергично ми е днес, щъкам си цял ден и продължавам да си щъкам и вечерта. Ето като му се успокоят хормоните на човек колко жив и по-щастлив се чувства :D
12.03.2017 - Почивен
Сън: 71/2 часа
ХРАНА
- овесени палачинки (2 яйца, овесени ядки, мед, “подправки”), шейк от прясно мляко, пчелен прашец, матча и стевия
- макарони от елда с доматен сос с пилешко, айсберг с краставица, балсамико и зехтин
- 2 пр. фх “100 зърна”, извара
- неопределено голямо количество картофи (първо варени, след това пържени с подправки), св. месо пържено на хапчици, няколко гребвания голямата лъжица от чеснов сос (майонеза и кисело мляко енд соу он), зелена салата с домати и царевица (предполагам с оцет и олио)
домашна тъмна бира - 500мл
+ 1 еспресо
Малко по малко пак провалям храненето... Закуска 600 калс? WTF? Вечерята...все едно ме бяха отвързали в гората. Рядко мрънкам толкова, но ясно е че аз това, което искам да постигна няма как да го постигна като си давам свободия на душичката, защото историята помни на къде отива в един момент. Не съм “дорасла” храната да не ми определя живота и емоциите. Дори като го пиша не мога да интерпретирам как го чувствам отвътре. Звучи смешно, незначително и лигаво, но ми бърка в мозъка до такава степен, че няма как да го опиша.
Не го пиша с цел да стане дискусия или да тръгне някой да ми казва как се случва с всеки, че така ми е го е искало тялото и че веднъж няма да ме спъне...Даже няма смисъл от коментар. Пиша го, че утре като се зачудя, защо не мърдам и не отчитам прогрес, да се върна да си припомня как сама си се саботирам.
End of discussion.
Мнението беше редактирано от Sanya на 13.03.17 08:34.
13.03.17
08:54
Домашна бира?
казано от Queen Cobra на 13.03.17, 08:54:
Домашна бира?
Съседът ми си прави бира. Първата партида, която бутилира е тъмна, сега чакаме да стане и светлата :) Аз дето пия супер рядко бира и трудно изпивам половин литър, тази си я изпих с голям кеф :)
Домашна бира?
То има някаква машина за бира. Сестра ми наскоро ме бъзикаше, че искала такъв подарък за рожденния ден, като с много “ситен шрифт” спомена , че струва три хиляди лева и правила до 50 литра бира на седмица. Жена ми като чу и на нея и светнаха очите и взе да ми се умилква. Сетра ми я дегустирала и каза , че е много добра бирата.
Сори за спама.
казано от Иван Марков на 13.03.17, 09:48:
То има някаква машина за бира. Сестра ми наскоро ме бъзикаше, че искала такъв подарък за рожденния ден, като с много “ситен шрифт” спомена , че струва три хиляди лева и правила до 50 литра бира на седмица. Жена ми като чу и на нея и светнаха очите и взе да ми се умилква. Сетра ми я дегустирала и каза , че е много добра бирата.
Сори за спама.
Хах със сигурност не става въпрос за същата машина. Това е някаква малко по-примитивна система за домашна бира. На момчето му отнема поне месец и нещо, за да протекат ферментации и т.н. и да изкара готова за консумация бира. Единственото му улеснение е, че си купува готови “консерви” със смляни съставки, слага определеното количество захар, мая ала бала, не съм наясно точно. Готино хоби за мъже със сигурност. На него му е подарък от приятелката му :)
Домашна бира?
Сори за спама.
Хич недей се хващай за подобна “машина”-пълна шитня е.Гледах я на Винария,11 програми имала !!!ГЛУПОСТИ за масите!!!!
Ако някой ден решиш да майшуваш ми пиши да те насоча към хора в Пловдив...където отново са най-добрите в областта на пивоварството и домашното пивоварене.
Саня...това дето го пиеш кажи на съсъеда ,че не е бира...Газираните хмелни напитки от китове(тези консерви))) са далеч от домашната бира.Апропо тези китове са и скъпи.
Мнението беше редактирано от nervak на 13.03.17 10:10.
казано от nervak на 13.03.17, 10:07:
Домашна бира?
Сори за спама.
Хич недей се хващай за подобна “машина”-пълна шитня е.Гледах я на Винария,11 програми имала !!!ГЛУПОСТИ за масите!!!!
Ако някой ден решиш да майшуваш ми пиши да те насоча към хора в Пловдив...където отново са най-добрите в областта на пивоварството и домашното пивоварене.
Саня...това дето го пиеш кажи на съсъеда ,че не е бира...Газираните хмелни напитки от китове(тези консерви))) са далеч от домашната бира.Апропо тези китове са и скъпи.
Аз хич и няма да се хвана за такава машина по простата причина, че три хиляди лева са много пари за моя стандарт и имам много по- ползотворни начини да ги изразходвам.
Иначе пивоварство, ракиджийство и винарство не е моето нещо. Единственият ми допир до тях е когато нося грозде/ джибри за на баща ми ракията и виното. Бира не пия. Като цяло пия по- малко и рядко и то най -вече уиски. Жена ми и сестра ми обаче бая бира си жулят. Та от там знам за тази машина де.
казано от Sanya на 13.03.17, 08:34:
ХРАНА
- неопределено голямо количество картофи (първо варени, след това пържени с подправки), св. месо пържено на хапчици, няколко гребвания голямата лъжица от чеснов сос (майонеза и кисело мляко енд соу он), зелена салата с домати и царевица (предполагам с оцет и олио)
домашна тъмна бира - 500мл
(wave)(devil)
@Fallen Hello my favorite troll (blush)
13.03.2017 - Тренировъчен
ХРАНА (цел до 1660 ккал)
- чаша кефир, овесени ядки с протеин
- крем супа броколи, 2 варени яйца, айсберг с краставица, бяло балсамико и зехтин
- шейк от пр.мляко, банан и матча, 1 ябълка
- крем супа броколи, извара, айсберг с краставица, бяло балсамико и зехтин
- дом. кисело мляко с протеин
+ 1 еспресо
ТРЕНИРОВКА - Бутащи
1. Лежанка - 12@лост / 10@20кг / 8@25кг / 6@30кг / 3х6@32.5кг
2. Кофички - 4х6 / 8 с ластика
3. Раменна преса с дъмбели - 4х10@2х8.5кг
4. Горен лег с дъмбели - 3х10 @2х10кг
5. Изнасяне напред с кривия лост, подхват - 3х12@7.5кг
6. Разгъване с диск зад врат - 3х12@10кг
Много силна лежанка, много хубави кофички, днес като цяло много ми вървеше всичко и отбелязвам чудесна тренировка!
След снощното натъпкване стомаха днес цял ден ме боли, но все пак кой каквото сам си направи...сещате се :D Тенденцията с повечето мазнини си продължава.
14.03.2017 - Почивен
ХРАНА
- чаша кефир, овесена палачинка с мед и орехи
- 150г извара, айсберг с краставица, оцет и зехтин
- 5 оризовки с крема сирене
- 2 кюфтета от дивечова кайма, 150г (готово) ориз
- кофичка котидж с канела и стевия
1700 ккал
15.03.2017 - Тренировъчен
Сън: 71/2 часа
ХРАНА
- 2 овесени палачинки с мед и орехчета
- 1 кюфте, 100г извара, айсберг със семена, балсамико и зехтин, 3 оризовки
- кофичка котидж, 1 малка ябълка
- 2 кюфтета, нахут с доматен сос
- 1 замр. банан с протеин в блендера
+ 2х еспресо, бцаа и 2 шок. бонбона някъде извън сметките
1500 ккал
ТРЕНИРОВКА - Дърпащи
1. Сумо тяга - 10@15кг / 10@30кг / 8@50кг / 4х6@60кг
2. Набиране подхват - 4+4 / 4+4 / 3+5 / 3+5
3. Гребане с щанга, надхват - 8@30кг / 3х8@35кг
4. 3 суперсерии:
- Хай пул - 3х10@15кг
- Изнасяне встрани с два дъмбела - 8@2х5кг / 2х10@2х3кг
5. Последователно чуково сгъване - 3х20 @2х5кг (обща бройка)
На тягата всичко точно, само последната серия сигурно 3 пъти нещо се случваше и имаше фал старт. Първо ми се хлъзна крака, точно като тръгвах. После след като се нагласих пак тръгнах да се изправям и установих, че тежестта ми не е равна :D На третия път вече мн се разсеях и първото го изкривих, но после беше добре.
Набирането много добре, първите две серии по 4 самостоятелни и после довършвах с ластик. Вече не отслабвам, остава гърба ми да заяква :D
Не знам какво се замотахме и след като свърших с гребането вече беше минал един час. А на работа трябваше да се ходи и затова трябваше да комбинирам в суперсерии и си бих шута. Горната част щеше да гръмне (muscle)
Мнението беше редактирано от Sanya на 15.03.17 22:54.
16.03.2017 - Тренировъчен
Спирам да описвам за малко храната. Добре си е :)
ТРЕНИРОВКА
1. Интервали на пътека - 40/40 - макс скорост 14.5 км/ч - 15 мин + 5 мин вървене в началото
2. Планк с тежест 10кг - 3х1 мин
3. 3 Суперсерии:
- колелце от колене - 3х15
- повдигане краката на стенд - 3х12
4. 3 Суперсерии:
- Коремна преса с 10кг над глава - 3х10
- Руски туист с 10ката - 30, 25, 20
Отдавна не бях правила интервали та ми дойде отвътре, иначе се бях засилила за въже в табата протокол. Следващият път на планка ще слагам 20ките, защото вече 1 мин го държа и няма смисъл да оставам на тази тежест повече ;)
17.03.2017 - Тренировъчен
Събудих се със силна мускулна треска на корема, което не ми се е случвало... не помня от кога. С напредване на деня ме сковаха прасците, бедрата ме опъват зверски, а трапецът ми е смазан :D Добре съм!
ТРЕНИРОВКА - Крака
1. Клек - 10@20кг / 8@30кг / 6@40кг / 4@45 / 2@50кг / 6@40кг
2. Бедрено сгъване с дъмбел (бавна негативна) - 4х10 @20кг
3. Статични напади с щанга (dull) - 3х8@35кг на крак
4. Патешко ходене с ластик на бедрата - х3 дължини в посока
5. Плие с дъмбел (темпо 2010) - 3х12 @15кг
6. Глутеус махове с черен ластик и тежест - 3х15
Доволна съм от клека, защото 50кг не ми тежат толкова на гърба, но трето повторение щеше да е с голям зор, почнах да гъна краката. Не бях тръгнала в такъв протокол да клякам, но ми се искаше да стигна до 50 :D След интервалите вчера не знаех дали ще мога и плахо опипвах почвата.
Равновесието при нападите с щанга ми е толкова зле, че не ми се занимаваше за повече от 3 серии. Тук по принцип смит машината ми е много по-полезна, защото не се кривя, не залитам и усещам по-добре работата на мускулите. Но скоро...
Като казах скоро, от другата сряда вече съм с карта за спорт и спирам да ходя в служебния фитнес и почвам да тренирам...където си поискам :D Здравейте стойки за клек, лостове за набиране, скрипци, машинки и чудесии (wave)
П. П. It’s alive :D
Мнението беше редактирано от Sanya на 17.03.17 22:16.
Новият вид на сайта е много свежарски, на мен много ми харесва! 🌞
18.03.2017 - Почивен
Сън: 7 часа + 1.5ч следобед
Денят мина под мотото на мързела. Все пак пазарувах, разчиствах, ролвах се, повечко ютуб, малко книжка и релакс.
19.03.2017 - Тренировъчен
ТРЕНИРОВКА
1. 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 с 2х5кг от:
- тяга с прави крака
- гребане с два дъмбела от стоеж
- обръщане
- раменна преса, успореден хват
- клек с дъмбели
2. Набиране подхват - 5х4
3. 5 Суперсерии:
- Лицеви 12, 12, 12, 12, 12
Суинг с една ръка 5кг пудовка (лява/дясна) - 10/10, 10/10, 10/10, 10/10, 10/10
4. 5 суперсерии:
- Тяга на 1 крак с 16кг - х10 на крак
- Ренегатско с 2х5кг - 5х10
5. Повдигане на краката от вис - 3х10
Раздвижване в 128мо с малко по-скромна дружинка.
Набиранията бяха бомба, много комфортни! Всичко друго бе повече с акцент към техниката.
После свърших някои задачки и се метнах за обяд във Фабрика Дъга 😊 Чууудна неделя!
Мнението беше редактирано от Sanya на 19.03.17 16:14.
20.03.2017 - Тренировъчен
ТРЕНИРОВКА - Бутащи
1. Раменна преса - 10@10кг / 10@15кг / 8@20кг / 4х6@22.5кг
2. Кофички - 4х7
3. Лег с дъмбели - 4х10@2х10кг
4. Арнолд преси, от седеж с опора на гърба - 10, 10, 9 @2х8.5кг
5. Последователно повдигане на дъмбели напред - 3х12@5кг на ръка
6. Кик бек с дъмбели, едностранно - 3х12@5кг на ръка
7. Крънчове на пейка - 3х20
На работните серии на раменната последните 1-2 повторения с лек пуш от краката. Концентрирах се доста лактите да ги държа напред. Кофичките, както и набиранията, олекват и се кефя.
Иии честита първа пролет! Стопля ми се душата и ми е много приповдигнато, зареждам се със слънчеви лъчи колкото мога. То си ми е нужно, че пролетта винаги вади вампирския ми вид на показ :D
Мнението беше редактирано от Sanya на 20.03.17 19:41.
21.03.2017 - Тренировъчен
Сън: 6 1/2 часа
ТРЕНИРОВКА - Кардио
20 мин интервали 40/40 на вело
10 мин монотонно на 5-та степен
5 мин в началото и 5 в края айляшко
20 мин изометрии за корем и накрая хубаво разтягане.
Натоварено ми е на работа два дена и се очертава така в следващите 2-3 седмици. Българската фармацевтична индустрия работи на пълни обороти 😅
Да избутам още 2 дни и излизам в малка отпуска, че ме чакат 😊
Мнението беше редактирано от Sanya на 21.03.17 20:43.
казано от Sanya на 21.03.17, 20:43:
Да избутам още 2 дни и излизам в малка отпуска, че ме чакат
Не говориш за мен, но и аз те чакам за кудкудяк 🐔😁💘
казано от BGDN. на 21.03.17, 21:11:
казано от Sanya на 21.03.17, 20:43:
Да избутам още 2 дни и излизам в малка отпуска, че ме чакат
Не говориш за мен, но и аз те чакам за кудкудяк
Ти си бонус пакет 🙃❤️
22.03.2017 - Тренировъчен
Сън: ??? часа (не помня много, но беше неспокойно)
ТРЕНИРОВКА - Дърпащи
1. Мъртва тяга - 10@30кг / 8@45кг / 4х5@60кг
2. Вертикален скрипец пред гърси, ш. надхват - 10@30кг / 8@35кг / 4х6@40кг
3. Гребане на машина, усп.хв. - 10@30кг / 2х8 @40кг / 2х8@45кг
4. Пулдаун с въжена ръкохватка - 3х10@17.5кг
5. Едностранно изнасяне встрани - 12, 10, 12 @5кг на ръка (без почивка, само смяна)
6. Бицепсово сгъване “21”
Нещо много ми мърдаше щангата на тягата, трудно се нагласях, ръцете ми се потяха и ми се изплъзваше на 4то 5то повторение. Затова 5ци, вместо 6ци, но пак доволно 😉
Както се забелязва не тренирах на работа. От днес ми стартира мултиспорт-а и мисля да посещавам две фитнес зали в зависимост от това каква смяна съм на работа. Днес много хора имаше след 18ч, ще трябва да съм по-експедитивна и да стигам макс в 17:30.
А сега към леглото, че ще се работи първа смяна 😴
Мнението беше редактирано от Sanya на 22.03.17 21:47.
казано от Sanya на 22.03.17, 21:47:
Нещо много ми мърдаше щангата на тягата, трудно се нагласях, ръцете ми се потяха и ми се изплъзваше на 4то 5то повторение. Затова 5ци, вместо 6ци, но пак доволно
Ако не е ставало дума до сега, вземи си магнезий - или на кубче, или течен ;)
казано от Енев на 22.03.17, 22:31:
Ако не е ставало дума до сега, вземи си магнезий - или на кубче, или течен ;)
Абе ставало е, но нещо все ме домързява да го забъркам тоя течен магнезий. Ще направя нещо по въпроса 😉
Използвам, за да кажа, че днес няма да тренирам. Чака ме път късния следобед и мноого се вълнувам, нищо че ще ми е за четвърти път 😊
It’s time to get exciteeeed!
Мнението беше редактирано от Sanya на 23.03.17 17:11.
Бирмингам Ден 1
24.03.2017 - Тренировъчен
ТРЕНИРОВКА - Крака
1. Клек - 10@20кг / 8, 6@30кг / 4х6@40кг
2. Румънска тяга с дъмбели - 10@2х16кг / 4х6@2х20кг
3. Бг клек с два дъмбела - 4х8@2х8кг
4. Бедрено сгъване, седнала - 10@25кг / 3х10@32кг
5. Широк клек на долен скрипец - 4х10 @15 кг, 17кг, 19кг (не че е толкова от значение)
Навъртях сериозен километраж през целия ден, който включва хубава дълга разходка из първоначално ветровития Бирмингам с Богдана 🤗 Следобед, час след тренировката времето беше толкова нетипично яко, че с Fallen направихме две обиколки на Handsworth park и вече съм гроги.
Тренировката хубава, нищо за отбелязване.
Мнението беше редактирано от Sanya на 24.03.17 19:40.
25.03.17
20:08
Ако не магнезий, може и тебешир (аз го ползвам). Предимствата са две:
1) Цветният тебешир ти оцветява ръцете все едно сте си рисували на улицата с другите деца или си яла с две шепи от дъгата
2) Винаги може да се шмръкне вместо амоняк при тежките опити.
Мнението беше редактирано от Lachezar Tomov на 25.03.17 20:08.
Бирмингам Ден 2
25.03.2017 - Тренировъчен
Сън: 10 часа
ТРЕНИРОВКА
1. 4 Суперсерии:
- Набиране 3, 4, 3, 3
- Повдигане крака 12, 12, 12, 12
2. 4 Суперсерии:
- кофички 5, 5, 5, 5
- повдигане на крака от вис 8, 8, 8, 8
3. 4 пъти в 20/10 протокол:
- RKC plank
- катерачи
4. Молитва за корем 20@40кг / 15, 15, 15@50кг
Почивен беше, но не би. Хубаво раздвижване, много съм доволна. После времето беше пуканка и се поразходихме.
П.П. Sorry, not sorry. 😇😈
Мнението беше редактирано от Sanya на 26.03.17 00:45.
Вчера почивен. Не искам да казвам колко и какво изядох 😶 Но денят беше много хубав! ✌️
Бирмингам Ден 4
27.03.2017 - Тренировъчен
Сън: ? часа
ТРЕНИРОВКА - Бутащи
1. Лег с дъмбели - 10@2х8кг / 10@2х10кх / 8@2х12кг / 6, 6@2х14кг
2. Кофички - 6, 6, 6, 6
3. Раменна преса с дъмбели - 3х10@2х8кг
4. Изнасяне напред с лост, подхват - 3х12@10кг
5. Трицепсово с въжена ръкохватка - 3х10-12 повт
Рано сутринта. Бързичко и стегнато. Докато установя кои дъмбели за лега да взема беше едно пренасяне... 😅
Вечерта пица с домашен пълнозърнест блат, пилешко, зеленчуци и сирена. Ном ном ном
И да си кажа, че съм голям почитател на всичко с вкус шамфъстък!
28.03.2017 Бирмингам Ден 5 - Почивен
Използвах последния ден да се отдам на малко пазаруване, много ядене, но и движение никак не липсваше. Вечерта самолетчето и обратно към София
29.03.2017 - Тренировъчен
Сън: 6 часа
Станах максимално най-късно и пак цял преди обяд се чувствах все едно махмурлук ме тресе. Сигурно и заради това, че се бях пропила със захар 😅
Пропуснах закуската изцяло.
ТРЕНИРОВКА - Дърпащи
1. Вертикален скрипец пред гърди, ш.надхват - 10@25кг / 8@35кг / 4х6@40кг
2. Гребане с Т-бар, тесен хват - 8@20кг / 4х6@25кг
3. Хай пул, порт. скрипец - 3х10@12.5, 15, 15кг
4. Фейс пул - 3х10@12.5, 15, 15кг
5. Бицепсово сгъване - 2х10@2х6кг
6. Едностранно изнасяне встрани, с кабел - 3х10 повт
Умишлено пропуснах тягата днес, че щях да се почувствам като още по-голям картоф иначе. Тренировката си стана напълно само на машини, но кво пък. Стегнато и с кратки почивки за 45 мин бях готова. Пак съм доволна и на това 😊