Lifting The Dream *Intuitive eating & Girly Gains**

Прескочи до:

28.06.11
19:59

Поразрових се във фитнес програмите и се натъкнах на една, която ми допадна...бих се радвала да споделите мнението си http://www.bb-team.org/workout/2786_otslabni-s-1-2-3-4#axzz1QSI2AzSC
По-скоро мисълта ми беше да взема голяма част от упражненията за тренировката си за горна част, понеже забелязах че се работи предимно за ръце, което мен не ме устройва понеже наследствено имам по-големи рачички и ме е страх да не “пораснат” :)

Като цяло днес ми беше много тежък ден, имах доста кофти изпит и общо взето цял ден съм прекарала в университета като половината време бях на крак.Прибрах се смазана, но пък си заслужаваше, защото си взех изпита :) Ето какво хапнах днес:
7:30 150гр овесени ядки с прясно мляко и супена лъжица мед, кафе с мляко
11:30 пилешко шишче и задушени картофи ( стабилно количество) + кафенце с мляко (малко бодрост преди изпита, че от чакане бях замряла)
Следобедната закуска я пропуснах, защото изпита ми беше по това време и последното, за което мислех беше ядене.
17:30 2 филийки пълнозърнест хляб с пастет риба тон Argeta плюс един средно голям домат и сиренце
По-късно най-вероятно ще си хрупна някой друг морков, че коремчето нещо ме боли и като цяло не ми се яде нищо друго.
Днес тренировка нямаше, само няколко часово нервно обикаляне из университета в очакване :)

Мнението беше редактирано от Sanya на 28.06.11 20:22.

29.06.11
13:58

Днес съм в голямо настроение, знам че изпитите ми свършиха и се чувствам някак освободена! :) Напук на мрачния юнски ден се чувствам много добре и в разцвета на силите си ... е, като изключим, че вече 2-3 дена съм болничка и само подсмърчам и кашлям, но нищо не може да повлияе на настроението ми.
Какво става до сега...
9:30 - 100-150гр овесени ядки с 200мл прясно мляко и лъжица мед
10:30 ТРЕНИРОВКА
15мин бързо ходене на пътека под наклон
3х15 Хибридни Арнолд преси с 2кг
3х10 повдигане ръце напред (редуване лява-дясна) с 2кг
3х15 бицепсово  сгъване с 2кг
3х12 кръстосано чуково сгъване с 2кг
3х12 кик-бек с 2кг
3х10 придърпване на вертикален скрипец със широк хват
3х12 затваряне на пек-дек
2х30 коремни преси под наклон
2х30 на тренажор за коремни мускули с 40кг
2х10 вертикално повдигане на крака на стенд (това ми е малко трудно все още)
8мин крос тренажор ( трябваше да са повече, но много лошо се закашлях и просто ми беше непосилно да продължа)

13:30 2 и половина филийки пълнозърнест хляб с пастет от риба тон, един домат и сиренце

Много странно, но вече втора вечер посред нощ ми се схващат прасците и на сутринта като се събудя още чувствам известна болка...

29.06.11
20:40

казано от Саня Кисьова на 29.06.11, 13:58:

Т’ва не го вярвам. Да не би да са 10-15гр?

29.06.11
20:46

Много странно, но вече втора вечер посред нощ ми се схващат прасците и на сутринта като се събудя още чувствам известна болка...

И аз го имам този проблем от 2-3 седмици, все си мисля,че не се завивам добре, но едва ли това е причината...някой да има логично обяснение?

cRossfit

29.06.11
21:26

От тежести ,щанги и дъмпели не разбирам.Но когато активно се занимавах с футбол,от тежките бегови натоварвания получавахме схващания на прасците,дори мои приятели  се оплакваха,че нощно време са се събуждали със схванати прасци.

30.06.11
10:04

казано от Elle ea на 29.06.11, 20:46:

...някой да има логично обяснение?

Най-вероятната причина е липса на магнезий и за тримата. :)

30.06.11
13:26

казано от gips на 29.06.11, 20:40:

Т’ва не го вярвам. Да не би да са 10-15гр?

Можееее :) хич не съм добре с грамажите, ама си е стабилно количество..айде ще го кажа така...3-4 супени лъжици ;)

30.06.11
13:29

казано от theater на 30.06.11, 10:04:

казано от Elle ea на 29.06.11, 20:46:

...някой да има логично обяснение?

Най-вероятната причина е липса на магнезий и за тримата. :)

Абе и аз съм чувала, че е от липса на някви соли, може би защото нещо не пия много вода в последно време...Трябва да се науча да пия по повечко..тази вечер слава богу не ми се случи :)

Бърз отчет какво хапвах вчера вечерта
19:00 бъркани яйца със сирене, салата от червено цвекло със сол, лимонов сок и зехтин, филийка и половина пълнозърнест хляб
По-късно вечерта бях на парти и общо взето пих :)

30.06.11
13:43

Една супена лъжица с връхче е около 15 гр.

Внимавай с коремните преси от наклон, има голяма вероятност, ако не ги изпълняваш правилно да се появят болки в кръста, както и с този тренажор. Аз бих ти препоръчала да ги замениш с планк - централна и странична опора; ренегатско гребане; обратни коремни преси, молитва и други.

Мнението беше редактирано от T-X на 30.06.11 13:43.

30.06.11
14:58

казано от karpi на 30.06.11, 13:43:

Внимавай с коремните преси от наклон, има голяма вероятност, ако не ги изпълняваш правилно да се появят болки в кръста, както и с този тренажор. Аз бих ти препоръчала да ги замениш с планк - централна и странична опора; ренегатско гребане; обратни коремни преси, молитва и други.

Ами да аз четох точно за коремните преси една статия, пише че гърба трябва да е неутрален т.е. при него да няма никакво движение... мисля и аз да ги пробвам тези, които ми предложи, бях ги гледала и си мисля да ги включа в следващата тренировка..

30.06.11
20:37

Днешния ден бих го нарекла “позакъснелия ден”. Станах късно, което означаваше късна закуска, което доведе до късен обяд, късна следобедна закуска и не чак толкова късна вечеря..Общо взето ден на релакс, променливо време-променливо настроение :)
11:00 3 препечени филийки с масло и един домат
15:00 картофена палачинка и салата от домати ( “палачинката” я правя така - 1 средно голям настърган картоф, едно яйце и малко натрошено сиренце, сол и чубрица, добре смесени и изпечени на тиган с малко зехтин...мнооого вкусно)
17:00 филийка с фъстъчено масло и малко мед
20:00 100гр пуешко филе, две сварени яйца, половин домат и сирене

01.07.11
23:21

01.07.2011 Jully morning :) (пропуснат)
9:00 овесени ядки с прясно мляко и лъжица мед
10:00 ТРЕНИРОВКА
15мин бързо ходене на пътека под наклон
3х15 напади с 1кг ( чак ми е смешно да го напиша, ама все пак зор ми дойде)
3х10 отпади
3х10 плие с 8кг
3х15 абдуктори
3х15 аддуктори
3х20 глутеус мост
2х20 коремни преси от наклон ( мисля правилно изпълнени)
2х30 коремни преси с тренажор
2х10 от стенд
Завърших с няколко минути на крос тренажора, но понеже май малко се надцених в днешната тренировка и ми прилоша...

13:30 пилешко със зеленчуци
16:30 кафе с мляко ( страшна следобедна закуска, думи нямам :) )
19:00 пилешко шишче с огромна салата от домати със сирене и 2 филийки пълнозърнест хляб
22:00 нарязан лимон с малко мед ( адски много ми се дояде...)

04.07.11
14:51

Предните два дена въобще няма да ги описвам защото бяха пълен провал и откъм хранене и откъм тренировки ( тях въобще ги нямаше). Не че съм се тъпкала със сладко или мазно или нещо вредно, просто нередовно хранене, пропускане на вечеря... Днес вече влязох в ритъм така да се каже.

9:15 овесени ядки с прясно мляко и лъжица мед
10:00 ТРЕНИРОВКА
15мин пътека - бързо ходене под наклон
3х12 избутване на машина за гръдни мускули
3х12 повдигане настрани за рамо с 2кг
3х10 повдигане настрани и след това събиране отпред с 1кг ( не ми се смейте моля ви...това с повече от 1кг ми е доста трудно)
3х12 бицепсово сгъване с 2кг
3х12 кик-бек с 2кг
3х12 кръстосано чуково сгъване с гирички 2кг
3х12 придърпване на вертикален скрипец
3х10 затваряне пек-дек
2х30 коремни преси от наклон
2х30 на тренажор са коремни мускули с 50кг ( ураааа)
2х10 на стенд

12:00 един Събуей ( Мелт ама без бекона, с черна питка, с домати, краставици, чушка и мнооого малко майонеза, колкото да не ми присяда)
Трябваше да хапна нещо в движение, понеже имах уговорка и това беше най-доброто за което се сетих :)
Искам да споделя, че това което виждам в огледалото докато тренирам много ми харесвам.Чувството да видиш мускулите ти как се движат при всяко движение е много хубаво...явно наистина постигам резултати, което ме надъхва все повече и повече.Даже мога да кажа, че дните в които не съм на фитнес ми е едно гадно и си мисля че тук съм качила, там съм качила ама това вече е на психологическа основа :)))))
Та толкоз за сега, другото по-късно :)

06.07.11
22:34

Тези дни рядко имам време да пиша, но общо взето всичко си е нормално и по план-график
Днес 06.07
9:30 50гр пуешко филе, два малки домата, 2 яйца, сиренце и филийка пълнозърнест
10:30 Тренировка
15мин пътека под наклон бързо ходене и успях да побягам малко
3х12 (за всеки крак) напади
3х10 отпади
3х20 глутеус мост
3х10 плие с 8кг
3х15 абдуктори
3х15 аддуктори
2х30 коремни под наклон
2х30 на тренажор за коремни мускули с 40кг
2х10 на стенд

14:00 пържени тиквички, 1 средно голям домат
16:00 диня
21:00 пилешка пържола филе, 2 малки домата, сирене

12.07.11
00:04

Знам че отдавна не съм писала ( не че някой чете като цяло де), но почвам работа, която е от сутрин до вечер и не мисля че ще намеря време за тренировки...поне храната мисля да я запазя...ще правя може би някакви упражнения в домашна обстановка, за да поддържам някаква форма...Знам че някой ще каже “ако имаш желание ще намериш начин”, но се върнах в родния си град и в него фитнесите не работят до късно и не са на всяка крачка :) Та мисля да пускам по някой ред от време на време, но определено малко ще зарежа дневника за лятото.
Весело лято на всички пожелавам, много усмивки и хубави моменти!

08.10.15
19:17

Здравейте, здравейте!
Като гледам колко време е минало от последния ми пост чак ми става носталгично. Колко вода изтече от тогава, хубави годинки бяха :D Че нещата са малко по-различни сега, така е. Ако се върнете на първия ми пост определено няма да добиете представа за мен в момента. Затова предлагам да не се връщам към миналото, а да си почна отначало ей сега. Годинките са вече 26 (прясно навършени), килограмите в момента 53 (+1/-1), а ръста все същия 161см :) Мускулатура доста по-развита от преди, но все негодувам за нещо. Причината да започна дневника си отново е това, че чувствам един странен застой. Може би заедно ще разнищим на какво се дължи това. През тези години съм имала месеци на постоянство и такива, при които все си намирах оправдания да не тренирам. През последната почти година обаче съм доста редовна. Е, сепември не беше особено силен от към тренировки и качествено хранене поради ред причини, с които няма смисъл да ви пълня главата :) И мисля че в следствие на този “куц” месец малко се върнах назад.
Ще се осмеля да кажа, че определено имам някъв лек психически проблем относно килограмите си, но някак се опитвам да се боря с това. Понякога му се поддавам, друг път си казвам, че трябва да не го мисля чак толкова много.
Ще ви кажа какво ми е менюто днес, за да добиете някаква представа как се храня, но като цяло гледам да си разнообразявам, доколкото мога...
Закуска към 9:30 (за сефте си поспах днес) - палачинка от 1 яйце, 3 с.л. фини овесени ядки, супена лъжица мед, няколко стафиди, 2-3 орехчета (ном ном) + малка чепка грозде (родителите ми ми донесоха пълна щайга с грозде и всеки ден хапвам) + чисто кафе еспресо
Обяд 12:10 Доста скоро ми дойде след закуската и си направих една салата 200гр домати, една печена червена чушка, 50гр кашкавал и няколко листа пресен босилек, плюс зехтин. Веднага след като дойдох на работа (13:15)  си хапнах крем от тиква, стевия, орехи и канела, който си приготвих в къщи, да кажем около 200гр.
15:30 една ябълка
Вечеря 17:00: доста ранна вечеря, което се дължи на работното време на стола ни - 1 печена на скара скумрия с гарнитура към 100гр зеле с моркови и малко краставица и домат; кафенце
Днес поради ниското налягане (това много ми влияе - таласемичка съм) ми е пристегнато на главата, затруднено дишане, мисля че ми е малко ниско кръвното и докато пиша този пост хапвам няколко блокчета черен шоколад 65% (Своге). Интересното е, че за бг продукт ми се струва доста добър. Тези 65% ги усещам като 75% :D Не знам вие какво ще кажете за него.
Кофтито е че най-вероятно ще огладнея пак като се прибера (към 9:30), но някой морков или няколко орехчета може да свършат работа :)
Тренирам във фитнеса на работа, който е малко скромен от към уреди, но мисля че пак спретвам доста добра тренировка. За нея ще пиша утре като отида. Иначе днес в къщи направих една кръгова тренировка със собствено тегло:
2мин джъмпинг джак за загрявка
15 лицеви опори
15 клека
10 бърпита
30сек джъмпинг джак
60сек скачане на въже
2 мин почивка
общо 3 кръга, след това коремни преси 3х20 стандартни

Да не забравя да споделя че работя на смени така че всяка седмица тренировката ми е по различно време ;)
За сега ви пожелавам хубава вечер, аз ще си доработя.

08.10.15
19:31

Тази колба ме навежда на мисълта, че сама си бъркаш добавките :D

08.10.15
19:34

казано от Енев на 08.10.15, 19:31:

Тази колба ме навежда на мисълта, че сама си бъркаш добавките :D

Хахах ами не точно, но си проверявам качеството на лекарствените продукти ;) все химия де...

09.10.15
16:16

Хей, честит Петък!!! Толкова жадуван, не че ще се разбивам или нещо такова, но просто знам, че ще разпусна лекинко след работа...А пак досадната втора смяна до 9:30 архх...
Днес усещам мускулна треска почти навсякъде, което много ме радва, много обичам да имам мускулна. Тренировката си я направих към 11:20 до към 12:30

Загрявка - скачане няколко минутки на въже; загрявка на стави - врат, рамене, лакти, китки, колене, глезени

Повдигане на щанга от лег(15кг) 3х15
Кофички на пейка 3х15
Бицепсово сгъване с лост (10кг) 3х12
Разгъване зад врат за трицепс с дъмбел 7.5кг (двете ръце) 3х10
Раменни преси 3х15 с 3кг гирички (тука може малко смях :)) )
Римска тяга 3х15 с 10кг лост
Сумо-клек 3х 15 с 10кг лост
Глутеус мост с вдигнат крак 3х15 с допълнителна тежест 2.5кг
Коремни преси (обикновени) 3х20
Коремни преси тип “колело” 3х30

Накрая си разтегнах, нямаше време за кардио защото бягах за работа.

ХРанааааа:
Закуска: 250гр кисело мляко 3.6% + 30гр овесени ядки + шепа замръзени горски плодчета + 1 с.л. без връх! мед + си хапнах и малко грозде, но грамажа абсурд да преценя
Обяд: След тренировка както казах бързах за да отида на работа и затова направо се нагълтах като фитка с ~100гр свинско печено с ~200гр ориз и към 150гр салата зеле с моркови
15:30 от вчерашното кремче от тиква ~200гр
За Вечеря съм си приготвила 200гр пилешко филе на фурна с малко доматен сос и тънко кашкавалче отгоре...ммм с моцарела даже е още по-добре.Плюс 200гр салата зеле с моркови.
След работа ме чака събиране с приятели, на което съм сигурна, че все ще се случи нещо неправилно да погълна, но петък е...
Ако има някъв едит, ще го направя по-късно или утре, но се надявам поне докато съм на работа да не погълна нищо друго освен предвиденото пилешко.
Гледам да пия поне по 2 зелени чая на ден, водата последните месеци ми върви доста добре ~2л. При положение, че преди едвам стигах литър няма как да не се похваля за нея.
За сега това, приятна петък вечер на всички!!! (sun)

Мнението беше редактирано от Sanya на 09.10.15 19:01.

10.10.15
11:07

Снощи равносметката от събирането е една изядена пържола  бонус с малко салата, 2-3 чаши вино, едно уискиииии със фъстъциии и танци до към 4 сутринта... Е поне беше весело, но се надигам чак сега, което значи че храненето ми днес ще е без никаква структура...А вън си валиии...
Ще се включа пак по-късно, за сега ви пожелавам хубава дъждовна събота ;)

Ая Палачинкова

10.10.15
11:23

Лъха позитивизъм от дневника ти :) Ще те следя с интерес (F)

10.10.15
13:13

казано от Ая Палачинкова на 10.10.15, 11:23:

Лъха позитивизъм от дневника ти :) Ще те следя с интерес (F)

Благодаря ти! Аз теб също следя с интерес :)

А да ви кажа съседите как ме подведоха (имам късмета най-добрия ми приятел да  ми е и съсед!) Палачинки та Палачинки и Саня направи ама с ръжено брашно, че да не са толкова греховни :D

Мнението беше редактирано от Sanya на 10.10.15 13:18.

10.10.15
19:25

Охх най-много мразя дни като този...Полувинчати, без никакъв замисъл, без никаква воля въобще да се случи нещо...
Храната днес е направо без коментар или по-скоро много голям коментар от ваша страна.
Закуска: към 12 и нещо - 2 палачинки от ръжено брашно с домашни сладка и сиренце :P е вкусничко си беше, няма да лъжа
Междинно: чепка грозде
Обяд: в странния час 16:30 - крем супа от моркови с натрошено сиренце, 1 среден домат
Поспах си около час :D и като се събудих ми се прияде нещо свежо. Затова си направих купичка с 3 лъжици кисело мляко, шепичка горски плодове, малко орехче, малко семенца, лъжица мед (снимка (giggle) ). Сега ми е нещо тежичко от това десертче...
Мислих, че ще успея да се раздвижа в нас, но деня просто не го чувствам, направо ми се иска да го изтрия!
Не знам дали ще хапна още нещо като за свястна вечеря, може би ще си сипя още една купичка супа.

Много ще се утеша, ако не съм единствения мързеливец в тази дъждовна събота. Всеки като мен да вдигне ръчичка :)

П.П. Качвам и няколко снимки направени вчера и днес...Омазнила съм си корема мамка му след едномесечното ми скатаване :( и сега за назидание на всички!

Ая Палачинкова

10.10.15
19:33

вдигам 2 ръце ... щях да вдигна и краката,но ме мързи (giggle) нямала съм такъв безактивен ден ... поне полезни статии чета ... :) таа споко не си сама :)

Добре дошла отново!!! :) Успех с всичко и не се ядосвай за изминалия месец. Минало е.
Не си изкривявай образа в огледалото. Нищо ти няма.:)
И аз мързелувам физически, но съм активна мисловно днес. :)

10.10.15
19:41

Хайде тогава аз да съм първият, който да ти каже, че трябва поне 5кг... да качиш... мускули :)

10.10.15
19:54

казано от Енев на 10.10.15, 19:41:

Хайде тогава аз да съм първият, който да ти каже, че трябва поне 5кг... да качиш... мускули :)

Ооо да, единствения случай, в който искам да кача 5кг ще е в мускули :D Имам го този проблем обаче, предполагам както при доста от момичетата, че много се влияя от цифрите на кантара били те и активно тегло. Опитвам се да се боря с това, но не мога да кажа че съм успяла още...

казано от Саня Кисьова на 10.10.15, 19:54:

казано от Енев на 10.10.15, 19:41:

Ооо да, единствения случай, в който искам да кача 5кг ще е в мускули :D Имам го този проблем обаче, предполагам както при доста от момичетата, че много се влияя от цифрите на кантара били те и активно тегло. Опитвам се да се боря с това, но не мога да кажа че съм успяла още...

Сега ме накара и аз да се чувствам като момиче :D ... и аз го имам този проблем.
Решил съм да добавя към стака ми с добавки и хром пиколинат и алфла липоева киселина с цел подобряване на инсулиновата чувствителност и по този начин тайно ще се надявам, че има полза  от към изграждане на повече ММ вместо мазнини ... можеш и ти да пробваш ,ако толкова желаеш да е само активно тегло.

Мнението беше редактирано от Иван-Асен на 10.10.15 20:03.

10.10.15
20:08

Знаеш ли никога не съм взимала такъв тип хранителни добавки и съм супер невежа, но може да се запозная и да пробвам това онова. Не съм от хората, които мислят че “уууу това е химия”, та аз самата съм химик :)

Ето това е доста добро и кратко четиво, което ще ти е от полза .

10.10.15
22:36

Аз в момента също се опитвам леко да кача и ползвам АЛА и Хром, е без леко омазване няма как да стане да качиш само мускул, но може и да си внушавам, но с тези добавки ми се струва, че е по малко.

11.10.15
18:17

Слънчева Неделя е днес (sun)
Определно ми хареса повече от вчерашната мързелива, мрачна, дъждовна Събота!
Станах си като пич в 9ч, а не да спя до обяд и да си изгубя деня.
Консумацията:
Закуска: 9:30 - шепа горски плодчета, 3 с.л. фини овесени ядки със 100гр кисело мляко, с.л. манов мед + няколко зрънца грозде (ей няма свършване още) + кафенце малко след това, чисто и горчиво (coffee)
Обяд: около 14:00 - боднахме в Хепи с гаджето :) Сьомга на грил върху канапе от спанак, киноа, сирене и гъби, цялата порция 350гр като сьомгата беше едно ниню... + 2-3 печени картофа от на гаджето :D
17:00 4 блокчета черен шоколад с боровинка на Нестле
17:50 2 филийки хляб от лимец по 27гр всяка, 26гр извара с няколко капки зехтин и 50гр свинко филе
Вечеря: 20:00-  200гр пилешки гърди с лук, чушка и броколи, задушени на тиган, приготвих си и 220гр доматки, от които изядох 1/2 и една супер скромна бучка сиренце (20гр?)

Тренировка:
Днес гаджето на съседа искаше да дойде с мен да тренира, за да почне и тя. Доста нервно ми стана от гледна точка на това, че не се мисля за модел, по който трябва да се учи някой, но показах някакви базови неща. За това и ми беше малко по-лека тренировката...
Загрях със 7мин пътека под наклон, разгряване на стави
Придърпване на горен скрипец зад врат - 1х15х20кг; 2х15х25кг
Пек-дек - 3х12х13кг
Хиперекстензии - 3х15 + 5кг
Бицепсово сгъване с дъмбел - 3х10х5кг(за всяка ръка)
Трицепсово разгъване на горен скрипец - 3х12х15кг
Бедрено сгъване - 3х15х15кг
Бедрено разгъване - 1х12х10кг; 2х10х15кг
Аддуктор - 3х15х15кг (много неудобна машина, стандартно съм с 25кг, не знам защо беше толкова неудобно)
Вдигане на краката от стенд - първите две серии от вис х 12; третата на стенда х 15
Извивки в страни с дъмбел (10кг) - 3х20

Реших да я разходя по уредите като за първа тренировка, по принцип аз не използвам толкова, предпочитам свободни тежести.
Днес беше добро време и за разходка из Борисовата, въпреки лекото подухване на вятъра. Толкова приятно особено след като знам, че скоро и това няма да го има като дойде късната есен и зимата :( Все пак всичко си има и добра страна, чакам си аз Коледния дух има няма след 2 месеца ;)
П.П. Снимка на крачето, не е кой знае кво, но пак мисля че се случва нещо там :D

Мнението беше редактирано от Sanya на 11.10.15 20:08.

12.10.15
08:43

Добро утро! Казвам го малко с половин уста, защото ми е адски зле... Не знам дали е заради ранното ставане (5:15) или има друга причина, но се чувствам все едно съм след пиянски вечер - главоболие, вие ми се свят... Твърде възможно е тази седмица често да се чувствам така, първа смяна съм, което ще рече работно време от 6:30÷15:00. Винаги след такава работна седмица съм просто разбита. Та реших да ви се пооплача малко, да ме разберете, да ме подкрепите, да ми дадете сили да избутам

Мнението беше редактирано от Sanya на 12.10.15 08:50.

12.10.15
08:48

Добро утро и усмихнат ден :))) пий едно кафенце и ще се разсъниш аз макар да ставам в 7:40 се чувствах по същия начин, но на инат си казах като станах и се погледнах в огледалото колко съм претрепан, че днес ще един усмихнат ден.

12.10.15
08:53

Пих кафенце, пих зелен чай, сега пия и чай лайка с лимон (тука една отвара за изхвърляне на излишната вода в организма) и се надявам все от нещо да мине :D Иначе нека ни е хубав и усмихнат деня, въпреки че е понеделник! (sun)

12.10.15
08:58

Стига мрънкахте, отивайте да бачкате! :D

12.10.15
09:01

казано от Енев на 12.10.15, 08:58:

Стига мрънкахте, отивайте да бачкате! :D

Не може да не помрънкаме малко, в природата ни е (wasntme) :D (makeup)

Мнението беше редактирано от Sanya на 12.10.15 09:01.

12.10.15
19:50

Днес няма такова главоболие! Просто цял ден главата ми е мътна, все едно някой цял ден ме стиска и не пуска.
Въпреки неразположението съм в доста добро настроение като за Понеделник :)
Храна:
Закуска: 5:30 - към 60гр хляб от лимец, 30-40гр извара, 50гр свинско филе
Закуска 2: 9:00 бяла праскова 350гр
Обяд: 11:45 - скумрия на скара полята с доматен сос (предполагам към 150-200гр), 200гр салатка зеле с моркови, половин час по-късно към 150гр печена тиква (по мое мнение печена с масло). Целия обяд е от прекрасния ни стол на работа, готвят много вкусно!
Следобедна закуска: 16:00 - 40гр черен шоколад 70%, супена лъжица чиа накисната с малко мляко, кафе с няколко капки мляко
Вечеря: 19:00 - (30 мин преди това още 2 блокчета шоколад) 200гр (общо) пилешки гърди, задушени на тиган с лук, чушка и броколи + салата от два малки домата (? гр) с натрошено сиренце отгоре и зехтин

Тренировка:
Опитах се да направя аеробната тренировка със собствено тегло, която бях описала онзи ден, стигнаха ми силите само за 2 кръга заради главоболието и внезапно виене на свят.Точно там и му дойде мястото на шоколада преди вечерята...
Честно казано си мисля за чаша вино в съседите и дано пустото главоболие ми мине. Трябва да си легна рано, за да се наспя, че утре пак от 6 на работа. Допълнения в храната по-късно ;) Хайде хубава понеделник вечер!

KA

12.10.15
21:16

Интересен дневник :) я като се занимаваш с химия, кажи къде си завършила и също така каква е разликата между бехерова чаша и мензура :)

12.10.15
22:50

казано от kaloyan на 12.10.15, 21:16:

Интересен дневник :) я като се занимаваш с химия, кажи къде си завършила и също така каква е разликата между бехерова чаша и мензура :)

Завърших Химическия факултет на Софийски университет, сега наречен Факултет по химия и фармация. А разликата е че едното (бехеровата чаша) е лабораторна стъклария с мярка, а другото е пособие в кулинарията, но пак с мярка :)))

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1