За 1. защото тренирам крака два пъти седмично (бутащи/дърпащи) и преди 2 дни кляках. А онзи ден натоварих доста гърба, още бях доста скована, за да правя конвенционална тяга. Като цяло тая седмица ми се насъбраха 3 последователни тежки тренировки и днес го раздавах по-яваш. От тук отговора на 2., но да кажем, че е трябвало да е Румънска тягата. Вариантът, който ми казваш ти мисля, че го правих миналата седмица, трябва да се върна назад да видя със сигурност.
Па и кво му има на тренирането специално на задни бедра :D Имам си нужда :)
Мнението беше редактирано от Sanya на 04.06.16 00:23.
04.06.16
07:07
Аз също ще подкрепя мнението на Сашо, от това упражнение няма да извлечеш голяма полза. Има къде по-ефективни упражнения за задно бедро.
казано от James Hinks на 04.06.16, 00:00:
едно упражнение за корема(планк или ренегадско) е предостатъчно.
Не се бях сещала за ренегадско, добре че ме подсети! :) А това, че не каза нищо за изпълнението на Доброто утро да ме навежда на мисълта, че техниката ми е ок?
казано от Иван Благов на 04.06.16, 07:07:
Аз също ще подкрепя мнението на Сашо, от това упражнение няма да извлечеш голяма полза. Има къде по-ефективни упражнения за задно бедро.
Благодаря за включването :) Предполагам, че ми говориш за тягата с прави крака.
И кво вика Fallen, правил по-добри палачинки от мен? :P
-2 яйца, 1/2 протеин, 20г брашно от просо, лъжица кис.мляко, канела, мед и горски плодове за перфектен завършек
Протеин - 24г
Въглехидрати - 27г
Мазнини - 11г
Нека Събота започне така (sun)
04.06.16
11:06
казано от Sanya на 04.06.16, 00:17:
За 1. защото тренирам крака два пъти седмично (бутащи/дърпащи) и преди 2 дни кляках. А онзи ден натоварих доста гърба, още бях доста скована, за да правя конвенционална тяга. Като цяло тая седмица ми се насъбраха 3 последователни тежки тренировки и днес го раздавах по-яваш.
Па и кво му има на тренирането специално на задни бедра :D Имам си нужда :)
Да беше направила някакви бегови на отсечки тогава. 100 пъти по-ефективни за задното бедро, тонуса, корема и каквото се сетиш друго :)
казано от Sanya на 04.06.16, 08:40:
казано от James Hinks на 04.06.16, 00:00:
едно упражнение за корема(планк или ренегадско) е предостатъчно.
Не се бях сещала за ренегадско, добре че ме подсети! :) А това, че не каза нищо за изпълнението на Доброто утро да ме навежда на мисълта, че техниката ми е ок?
Изпълнението ти е добре, само тая висока бройка ти е излишна, нещо в диапазона 5-6-7 повторения ти стига.
Това дето се хвали[ с тия палачинки е изключително егоистично :D Да вземеш да почерпиш ли...
казано от James Hinks на 03.06.16, 23:58:
Е кво точно да гледа краката на Кокляев ? Краката може да са всякак сложени, то за това упражнение е важно да се направи с максимално извит и стегнат гръб, не къде е позицията на краката.
Няма как да споря...просто мислех,че краката като са напред е по-трудно и натоварващо ,но в същото време помага да задържи гърба в правилната стегната позиция без да се извива.
В други клипове Кокляев го споменава това...аз иначе няма от къде да предположа.
И да ви кажа за палачинките...и на двамата само се доближават до палачинки :D
С тези дупки и всяка различна от другите...ако не са плодовете хич не са и за снимка. (grin)
Мнението беше редактирано от nervak на 04.06.16 11:16.
казано от James Hinks на 04.06.16, 11:06:
Изпълнението ти е добре, само тая висока бройка ти е излишна, нещо в диапазона 5-6-7 повторения ти стига.
Мдаа тва го знам, но като за първи път не сложих достатъчно кг за толкова повторения. Ама ми хареса и следващия път ще се стремя към по-малко повторения с повече кг.
Това дето се хвали[ с тия палачинки е изключително егоистично :D Да вземеш да почерпиш ли...
:D :D Еми на следващата ББ-тийм сбирка може се измисли нещо ;) Взема си отворя Палачинкница :D
Nervak за тебе няма палачинки! (devil)
Мнението беше редактирано от Sanya на 04.06.16 11:22.
04.06.16
11:24
Аз ще изям на нервака порцията. И на Фаллен. И на всички! (devil) :D
04.06.16
11:35
Саня, и аз съм “за” да се махне тягата с прави крака.
За палачинките: предлагам и нервака да е сред състезателите (Саня, гипса и нервака), а журито ще е от всички в публиката, но начело ще са Сашо + Херцога и, ако евентуално остане нещо след това (:D), ще се включи екипът на бб-тийм.
Аз предлагам да се включат още състезатели, защото ще стане малко като на сватба - 2ма луди и 200 гладни :D :D :D
Сигурна ли си, че искаш на тия двамата да им даваш такова правомощие? Мисля, че другите само ще ги помиришите :D
П.П.Рони, благодаря за мнението ;)
04.06.16
11:58
Никога не съм харесвала тягата с прави крака, а за задните бедра съм доволна от румънската и най-вече - от GHR. Но варианта на “добро утро”, с който ти и Сашо взаимно се поздравявате, само съм го гледала на клипове и не съм го тествала. Така че и аз ще опитам. :)
Изглеждаш все по-добре, аз много ти се радвам - на излъчването, старанието, на позитивизма. :D
Сигурна съм, че искам да им дам такова провомощие, защото ако не беше Сашо, нямаше да открия принципите на тежко-средно-леко и да стана киборг, а на Херцога трябва да му се подмазвам заради някои предстоящи събития... и те така. :)
04.06.16
12:00
Санчееееее, недей така да ни режеш порциите със Сашо....ще се пляскаме :P :D
казано от Вероника Налбатска на 04.06.16, 11:35:
За палачинките: предлагам и нервака да е сред състезателите (Саня, гипса и нервака), а журито ще е от всички в публиката,
Може,но нека минимума да поне 50 палачинки за 40мин с направата на тестото ;)...иначе не участвам))))
Рони, благодаря ти за хубавите думи по-горе (F)
ХРАНА
1. палачинките от горния ми пост (sun)
2. купа рибена супа от сьомга с картофи и моркови; салата домати, краставици и чушка
3. 2 какаови зърна; 2 фурми; бяло фрапе без захар; 2 топки сладолед
4. купа рибена супа; градинска салата с рукола, домат, краставица, балсамико и зехтин
5. мисля си за котидж със зам.горски плодове
Днес и утре не ми се смятат калории. Мисля, че дори със сладоледа, който си позволих съм в граници и не съм прекалявала. Баси, заслужих си го :D
Много динамичен ден, от сутринта чистене, готвене, пресаждане на цветя и посяване на разни билки. Въобще не ми се отдава градинарството, но се опитвам. После си направих дълга разходка, походих доста пеша и се върнах прилично уморена. Реших да почивам от зала и не съм тренирала. Мускулната треска на задните бедра се засилва осезаемо.
Утре със сигурност ще раздвижа нещо...Дори може да се надъхам да бягам. Ще видим де, стига да не ме грабне пак деня, че имам няколко срещи предвидени. В най-лошият случай, ако времето позволи може да изляза с колелото.
Хубава Съботна вечер! :)
ХРАНА
1. 3 оризовки с тахан; 5 фурми; няколко лъжици кис.мляко
2. голяма купа череши
3. пълнозърнеста паста болонезе с дива кайма, запечено сирене халуми и рукола
4. купа рибена супа; градиснка салата с рукола, домат и ч.чушка, балсамико и зехтин
5. Микс ядки със стафиди, протеин
Раздвижване: ХИИТ
4 кръга:
- 30 Jumping Jacks
- 12 push ups
- 30 high knees
- 8 burpees
- 30 bicycle crunches
- 30 Jumping Jacks
- 25 high knees
- 1 min wall sit
Почивка между круговете: 1 мин
Не знам какво се случва, обаче днес мускулната треска на задните бедра е толкова силна, че ми се реве и вика едновременно :D Пълен парцал съм и не знам как събрах сили за тва ХИИТ, но поне се раздвижих. Чистих пак, сготвих страхотна паста, спах един час следобед и вечерта излизах малко с приятели. Пих и една бира! Времето е чудесно, вече си е лятно и ми е много приятно навън.
Утре предполагам няма да съм още възстановена, за да клякам, затова мисля да правя гърди с трицепс и корем. Класика за понеделник :D
Мнението беше редактирано от Sanya на 05.06.16 23:48.
06.06.16
10:57
Саня, понякога и моята мускулна треска на задните бедра е доста силна, втори и трети ден след тренировката са кошмар.
Много ми помага хубавото разтягане веднага след дадената тренировка, като основно спазвам различни позиции от ресторативното движение по Кейти Боуман и съветите на Галя Дензел (специално при разтягането на задната верига).
Определено голямо облекчение ми носят и контрастните душове - на краката мога да търпя по-студена вода и по-продължително (спрямо гръб и гърди например) и след тренировка за задни бедра, е истински релакс с контрастния душ. В началото просто се наблюдавах и анализирах, но сега, след вече достатъчно време, мога да кажа, че определено ми помага да се възстановя малко по-бързо и да е не толкова болезнено.
Рони, такова чудо до сега не ми се беше случвало :D Все съм имала мускулна треска и се кефя като се случва, ама си е за рев този път :D
И аз разтягам уж хубаво след тренировка, никога не пропускам. Ще ги погледна, ако ги намеря тези, за които ти говориш.
За контрастните душове честно казано до сега се дърпах, но може би за краката и на мен ще ми е по-лесно.
3ти ден е днес, а аз все още не мога да се навеждам :D Дано до утре се размине, че тяга искам да правя..
ХРАНА
1. 40г (сс) киноа с 70мл кокосово мляко, 35г ядки микс със стафиди
2. супа рибена супа (последната); градинска салата с рукола, домат и ч.чушка
3. 100г извара; 1 банан; 2 ч.л. сладко от сини сливи
4. пълнозърнести макарони със сос болонезе и рукола
5. протеинов кекс от яйце, протеин, брашно от тиквени семки
~1400ккал = П 98г / В 146г / М 45 - много ориентировъчно, защото не теглих половината от нещата.
ТРЕНИРОВКА - Гърди, Предно рамо, Трицепс
1. Лег с дъмбели - 15х8кг / 10, 10, 10, 8 х10кг на ръка
2. Кофички на успоредка - 6, 6, 6, 6, 6, 5
3. Подигане на лост напред - 4х12х7кг
4. Пек дек - 4х10х20кг
5. Кик бек - 3х12х5кг на ръка
6. Повдигане на таз вертикално от лег - 4х15
7. Руски туистове с 5кг диск - 3х30
8. Колелце за корем с щанга - 10, 7, 7
9. Swiss ball pike press - 3х10
Ако трябва да си призная съм изморена. Не успях сякаш да почина и да се възстановя този уикенд. Не ми се правеше много тежка тренировка днес. Но добре се получи, свежнах някак. Днес уж трябваше да свърши ремонта на служебната зала, но се оказа, че евентуално утре ще я отворят, та днес тренирах в квартала пак.
Колело днес - йок! Беше твърде голяма вероятността да ме вали дъжд и реших да не тръгвам с него. Но утре май ще се пускам. Кара ми се!
Мнението беше редактирано от Sanya на 06.06.16 21:56.
Това колелце с щанга... само като го чуя и... спомени, спомени... и ми се пръска мозъка :D you’re a hero (muscle) (punch)
Мнението беше редактирано от RogueOne на 07.06.16 02:19.
Ден 4ти, а мускулната треска още ми напомня за тренировката в Петък. Много по-добре е, но не си спомням някога да ме е държала толкова :x
ХРАНА
1. 250г кис.мляко с 40г овес, 15г орехи, 20г фурми, стевия и канела
2. 3 яйца на очи; 100г домашен хумус; градинска салата с рукола, домат, ч.чушка, лимон и зехтин
3. 1 банан; 100г ягоди
4. 2 бъркани яйца; 150г хумус; градинска салата с рукола, морков, ч.чушка, балсамико и зехтин
5. 200г кис.мляко с доза протеин
1630ккал = П 92г / В 119г / М 85 - мазно днес :D
ТРЕНИРОВКА - Гръб, задно рамо, бицепс (дърпаща)
1. К. Тяга - 12х30кг / 10х35кг / 8х40кг / 4х50кг / 5х47кг
2. Едностранно гребане с дъмбел - 4х10х12.5кг на ръка
3. Хоризонтални набирания - 4х8хСТ (краката на пейка)
4. Повдигане за задно рамо - 4х10х5кг на ръка
5. Чуково бицепсово сгъване - 15х5кг / 12, 12х5кг на ръка
Външни активности: 8.7км колело (отиване и връщане ) - средна скорост 13.5км/ч
ЛР на тягата, но беше кривичко, затова и на последната серия свалих малко. Може би, ако се бях концентрирала повече щях да я дръпна както трябва, но имах разсейващи фактори. С едно момче се редувахме на щангата (той пък правеше лежанка и само се вдигаше и сваляше тая щанга), а аз когато някой ме чака ми е напрегнато и само бързам да свърша серията. Голяма грешка! Трябва да не се съобразявам чак пък толкова, да вземат да купят още една! Хубава тренировка се получи въпреки това.
Днес какъв късмет имам...точно в 17ч, когато трябваше да тръгвам към фитнеса заваля голям дъжд, а аз с колело. Премина за 10мин и аз нахлузих някакъв дъждобран, колкото да не стана цялата в кал. На път към вкъщи вече беше изпекло, беше приятно въпреки локвите. Понамокрих си краката, но не ми пукаше особено, след като знаех, че се прибирам. Точно до вкъщи един “готин тип” реши да мине с бясна скорост нарочно през огромна локва и ме оля цялата. Направи ме на прасе! (envy) Много мъжко...
08.06.16
00:19
Тая тяга в протокол с висока бройка не я разбирам :) Кардио ли правиш ? :D
Какви са тия 12-10-8, та и 5-ците...?
казано от James Hinks на 08.06.16, 00:19:
Тая тяга в протокол с висока бройка не я разбирам :) Кардио ли правиш ? :D
Какви са тия 12-10-8, та и 5-ците...?
Първите серии са ми загряващи :) А какви повт трябва да правя?
08.06.16
00:35
Като ти гледам работните тежести, Усмивка, ти докато минеш загряващите и си се уморила за същинските.
Направи ги тия серии с 2-ки, с 3-ки(включително загряващите), вдигни тежестта, скъси почивките, ако можеш да държиш формата на изпълнение направи и повече работни серии. Много по-продуктивно ще е :)
Окей, Сашо, ще приложа следващия път :) Благодаря за отделеното време и разяснението!
08.06.16
00:55
Ще ми благодариш като изям палачинките :D :D :D
08.06.16
00:55
Оптималният вариант за тягата , помоему са петиците ( като брой повторения) . Тя е такова упражнение, че е ефективно във всякакви протоколи. Просто се съобразявай с тялото си, то само ще ти даде сигнал от какво имаш нужда :)
Днес почивен. Почивен, почивен колко да е почивен... Колело - работа - колело - бърз душ - 40мин ходене до среща - вечеря с приятели и много вино :D Кога ли ще успея да кажа, че съм си починала (wasntme)
ХРАНА
1. протеинов кекс с брашно от просо; купичка компот от праскови; няколко какаови зърна
2. 150г сьомга във фолио; салата зеле; салата от печена чушка
3. 200г кис.мляко с 60г извара и 6 фурми
4. навън - пилешко филе върху някакъв зеленчуков шницел, рукола и сос, който май е на майонезена основа;500мл вино (wasntme)
~950ккал без компота и вечерята. Като отбележа, че днес през по-голямата част от деня съм гладна и с къркорещ стомах май пак ще се впиша.
Външни активности: 10км колело (отиване и връщане)
Днес бях изключително бърза. Още сутринта кипеше енергия и настъпих здраво педала. Навръщане също усетих някаква свежина и темпото беше добро. Направих си рекорд на време до работа и обратно (sun)
Пристигна ми кейс за телефона за тренировки и днес го пробвах за първи път. Мнооого удобно, слагам си го на ръката и вече няма да ми трябват джобове (с които рядко разполагам). Ще се зареждам с надъхващи песни за клек и тяга и съм аз :D
Мнението беше редактирано от Sanya на 09.06.16 00:43.
На мен не ми се даваха 40-50лв за кейс за телефона и си купих от китайците две мп3ки, по-малки от кибрит, с щипка . Много са удобни. Батерията на ясяка от тях държи малко повече от три часа. Цена - 8лв парчето + усб кабел за зареждане. :)
Ползвам ги вече почти година, дъжд ме е валяло с тях като съм бягала и си работят перфе.
Ами и аз от китайския сайт си го поръчах за 1 евро :D Стабилен изглежда много и ми е перфектен като карам и ако реша да бягам, за да си пускам Sport tracker - a. Но и аз съм си мислила за тия мп3-ки. А най-добре безжични слушлки ама... Сега не са ми приоритетни :)
казано от ME4O_TURIST на 08.06.16, 00:55:
Оптималният вариант за тягата , помоему са петиците ( като брой повторения)
Оптимален за какво?
казано от karfi4ka на 09.06.16, 11:40:
казано от ME4O_TURIST на 08.06.16, 00:55:
Оптималният вариант за тягата , помоему са петиците ( като брой повторения)
Оптимален за какво?
За кардио, как за какво? :D
Темата си върви...Аз все пак ще си вкарам отчета...
ХРАНА
1. 4 екструдирани царевични блокчета с масло; 80г кашкавал; 1 малък домат
2. 5 фурми
3. 150г сьомга на фурна; домати и краставици; *едно парче млечна баница от стола (250-300г?)
4. доза протеин
5. 170г пил.гърди; 3 царевични блокчета; домати и краставици
1320ккал = П 94г / В 76г / М 45г - без млечната баница
ТРЕНИРОВКА - Крака + Корем
1. Клек - 3х5х30кг / 3х35кг / 3х3х40кг
2. Напади (статични) - 4х8х30кг
3. Хип тръст - 8х30кг / 8х35кг / 7, 7 х40кг
4. Повдигане за прасец - 3 серии с лоста
5. Колелце от колене - 4х10
6. Крънчове на пейка - 3х15
7. Планк - 1мин 30сек
Външни активности - 9.4км колело (отиване и връщане)
Много ми тежеше клека. Гони ме някво лудо ПМС и нямам сила никаква. Не е като да съм много доволна, ама толкова. Малко на инат я изкарах цялата тренировка. Раменете нещо са ми изморени, а ги тренирах в понеделник. Като цяло силата ми днес хич я няма, това се видя и от колелото през деня.
Утре заминавам за Сливен след работа. Няма да тренирам. За уикенда също не съм сигурна дали ще ми остане време, но ще се опитам да вместя някаква тренировка.
Поздрави от Сливен :)
Днес денят едвам мина (dull) Без колелото, защото предвидих дъжда. Тръгнах си малко по-рано от работа, стегнах багажа и тръгнах. Съответно днес тренировка нямаше, а както е тръгнало и утре няма да намеря време. Имам обаче доволно количество ангажименти и обиколки.
ХРАНА
1. Протеинов кекс с брашно от просо; 200г кисело мляко; няколко какаови зърна
2. 150г пилешки гърди; салата зеле
3. 3 царевични блокчета ; 150г котидж
4. 3 царевични блокчета
5. 1/2 печен суджук; 1 чушка с боб; 1 пушено ребро; 1/2 домат; парче сладкиш от мляко, яйца, пудра захар
Прегладнях доста по пътя, нагънах 3те царевични блокчета, които си взех за всеки случаи, но като се прибрах нападнах всичко налично.
Home is where your diet doesn’t count :D
Не прекалявам, ама ми е адски вкусно вкъщи хах. Единственото, което ме мъчи е, че втори ден не мога да тренирам, a енергията ми е огромна. Утре обаче ще тръгвам сравнително рано за София и ще ми остане време да се замъкна до залата.
Храната:
1. 3 оризовки намазани със смес от авокадо, извара, кис.мляко, лимон, зехтин; 1 варено яйце; 1 парче сладкиш (снимка)
2. Навън - език в масло;1/2 св.вратна ; зеленчуци на скара; 1/2 малка бира
3. Кис.мляко с орехи, 4 фурми и годжи бери; 1 парче сладкиш
4. Заешко бутче, печено с кисело зеле; шопска салата; няколко хапки домашен хляб от лимец
Днес пекох хляб, но за първи път ми се случи да стане глетав и недоопечен... Поизложих се, а принципно ми е страст печенето. Не съм свикнала на фурната на майка ми, друго обяснение нямам... Нищо де, кати го препечеш хубаво и е много вкусен :D
Към снощи добавям малко извара с лъжица кис.мляко, орехи, 4-5 малини и 2 фурми.
Прибрах се! Днес беше зверска жега, а се случи така, че климатика в колата беше се развалил (sweat) На отворени прозорци не беше никак по-хладно. Тва ме доведе и до решението да си взема огромен сладолед от една бензиностанция :D Уикендът си приключи подобаващо... Но (!) се прибрах навреме и се замъкнах до залата и реших да правя кардио и да потренирам корема. Стига само е ял!
ХРАНА
1. 3 оризовки с 1/2 авокадо и малко прясно козе сирене
2. 1 св.котлет с печени зеленчуци; домати и краставици
3. сладолед Magnum (380ккал)
4. 1 св.котлет; домати и краставици; 40г кашкавал
5. череши - to be
ТРЕНИРОВКА - Кардио + Корем
1. Интервали на пътека - 40/40
2мин загрявка
-15мин интервали с макс.скорост 15км/ч
-10мин с наклон 16% при скорост 6км/ч
2. Трисет от:
- Крънчове на римско столче + 10кг диск - 3х15
- Повдигане на таза вертикално - 3х15
- Руски туистове + 5кг - 3х20
2. Ножици - 3 серии до отказ
3. Вакуумки - 4 серии
4. Планк - 1х отказ
Що пот се изля от мен...Много добре се почувствах, личеше си, че съм насъбрала много енергия. Интервалите си вървяха гладко и чак на около 14-та минута усетих умората. Коремът силно го натиснах (muscle)
Ден 2 от МЦ и малко съм загладила корема. Но поне този път не се чувствам толкова оводнена и ми е спокойно.
Тази седмица съм първа смяна, а очаквам и да е много динамична. Добре, че насъбрах сили уикенда :D
Мнението беше редактирано от Sanya на 12.06.16 21:12.
Много емоционален ден! За първи път Понеделник не е тегав и неприятен, а напротив - много положителен :) На работа тръгнаха нещата в добра посока, но на първо време ще ми е голям филм... В добрия смисъл все пак. Извън работа - смях и положителни емоции :D Зелка съм си от малка...
ХРАНА
1. 250г кис.мляко с 30г овес, малини, орехи, стевия и канела; 4 фурми
2. 3 оризовки; 130г извара; 2 варени яйца; домати и краставици
3. ок.150г пил.гърди; печени тиквички; 1 морков; 3 оризовки
4. 250г кис.мляко с малини и семена; малко парче кашкавал
*Калории не ми се смятат за определено време, но храната си е екстра за сега.
ТРЕНИРОВКА - Гърди / Гръб
1. 5 суперсерии:
- Горен лег с една ръка - по 10повт х7,9,10,10,10кг
- Преси с притискане - по 10повт х 4,5,5,5,5кг
2. 5 суперсерии:
- едностранно гребане с дъмбел - по 10повт х10,12.5, 12.5, 12.5, 12.5кг
- гребане с двете ръце с опора на гърдите - по 10повт х10, 8, 8, 8, 8кг
3. Кроусоувър за гръб - 8,10,10,10 х25, 20, 20, 20кг
4. Флайс на машина - 4х10х 4плочки
Една споделена тренировка, от която останах доста доволна :)
Мнението беше редактирано от Sanya на 13.06.16 23:13.
Дъъълъг ден...но много приятен :) Не мисля, че в момента имам сили да кажа повече от това :D
ХРАНА
1. 3 оризовки с тахан и мед; малини; чаша прясно мляко
2. 3 яйчени мъфина с грах, царевица и морков; домат и краставица; 2 оризовки
3. 3 яйчени мъфина; няколко хапки пилешко; чушка; 2 оризовки и 2 екструдирани царевични блокчета
4. 1 ябълка; 30мин след това чаша прясно мляко
Днес що оризовки изядох... :D
ТРЕНИРОВКА - Гръб / Рамо
1. 5 суперсерии:
- Набиране успореден хват (асистирани) - 10, 8, 7, 7, 8
- Хай пул - 10х7.5кг / 12, 13, 13, 12 х10кг
2. 5 суперсерии:
- Скрипец пред гърди широк хват - 12х20кг / 10х25кг / 8х30кг / 8х27кг / 9х25кг
- Повдигане до брадата (тесен хват) - 10, 10, 10, 14, 12 х15кг
3. 5 суперсерии:
- Изнасяне в страни с една ръка - 10, 10, 10, 12, 10
- Изнасяне напред със същата ръка - 10, 10, 10, 8, 10
*първо дясна, после лява ръка
4. Скотово на машина - 8х 2плочки / 10х 1плочка / 12х 1плочка
5. Планк - 3х 30сек он/ 30сек офф
Алелуя! Изкарах я тая тренировка... Накрая драпах вече, но като приключих се чувствах зверска :D Набиранията са с малко побутване, но явно има сила в мен, просто трябва да не се отказвам. Доволна съм!
Сега мисля да умирам, защото ме чака ставане в 5ч отново... Аривидерчи :)
Мнението беше редактирано от Sanya на 15.06.16 05:42.
Дневниците затова са публични, за да могат да се дискутират неща. Ако на Саня не и допада разговора, предполагам че ще се обърне към екипа, за да бъде преместен.
Да, Марги, права си, че дневниците са публични и аз се радвам като се дискуритрат полезни неща не само за мен, но и за всеки, който чете... Но мисля, че си се обособи отделна тема и бих предпочела да бъдат преместени мненията относно вакуумките в съответна тема. Благодаря (sun)
казано от Sanya на 15.06.16, 20:47:
Но мисля, че си се обособи отделна тема и бих предпочела да бъдат преместени мненията относно вакуумките в съответна тема. Благодаря (sun)
Моля, това ни е работата :)
Ето и темата, в случай, че искаш да знаеш къде е, а не можеш да я намериш :)
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/79677
Снощи как ме завъртя вечерта... Не успях да стигна до дневника си :)
Позакъснял отчет за 15.06.2016
ХРАНА
1. 250г кис.мляко, 30г овес, 4 фурми, стевия
2. 200г череши
3. 180г пилешки гърди; з.зеленчуци задушени; 2 царевични блокчета
4. 1 суров десерт 40г (168ккал) преди трен
5. След трен - доза протеин, 1 банан
6. 150г пил.гърди; салата домати, краставици, ч.чушка; 2 оризовки
7. 4 парчета домашно брауни / много калорично :D
ТРЕНИРОВКА - Крака (бутаща)
1. Бедрено разгъване - 10х20кг / 10х25кг / 10х30кг / 10х35кг / 9х40кг / 8х45кг + 10 х20кг (ляв/десен крак)
2.Клек - 10х20кг / 8х25кг / 6х30кг / 6х32.5кг / 4х35кг / 4х37.5кг + дс 2х40кг /4х30кг /10х20кг 12хСТ
3.Прасец на машина - 3х10х20кг + 15хСТ
4.Лег преса без допълнителна тежест - 10, 10, 8 повт.
Обощение за деня: Адски активен, тренировката много силна, храната много силна :D След 4ти пореден ден тренировки имах нужда яко да заредя. Браунито стана божествено. Влюбена във всяка хапка :D
Днес ще почивам... Но както е тръгнала седмицата далеч съм от мисълта, че ще седя на едно място ;)
Мнението беше редактирано от Sanya на 16.06.16 08:55.