Препоръчайте ми програма

11.04.11
12:28

Здравейте, занимавам се вече 2 години с повдигане на железа (с 2 или 3 прекъсвания за по 2-3 седмици). Препоръчайте ми, моля, програма за м0тация, целта ми е да м0тирам и да стана жи0тну :D. Към настоящия момент съм 92 кг. За яденето съм си направил режим, трябва ми единствено нова тренировъчна програма, че старата не съм я сменял от цифра време. Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 11.04.11 12:30.

13.04.11
09:29

Бате, тва е за начинаещи. Аз си мислех да направя нещо от сорта на 5 дни в седмицата: 1 ден - гърди; 2 ден - гръб; 3 ден - ръце; 4 ден - корем и краци; 5 ден - рамо и трапец. Какво ще кажете?

13.04.11
09:45

След 2 години в залата наи добрата програма сам ще си я направиш . А ако искаш после я напиши да я видим.

13.04.11
12:29

Ами да, както казах, обмислям този вариант, който съм написал по-горе. Големите мускулни групи по 12-15 серии, 8-10 повторения. Малките - по 9-10 серии, 8-10 повторения. Може мнения, съвети и коментари..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1