Тренировки след здравословни проблеми, възможно ли е ?

25.04.11
14:47

Здравейте регистриран съм от доста време тук, но отдавна не съм влизал естествено има ред причини, но това едва ли е важно.
Дано не бъркам раздела, искам да попитам нещо относно тренировките и по специално за мен.
Тренирах близо година и половина, но след това спрях не заради здравословни причин. Искам отново да започна тренировки но преди близо 3 месеца имах бъбречни кризи които вече отшумяха та въпроса ми е има ли общо това и дали мога да си навредя, ако започна да тренирам отново.
Също така се чудя коя ще е подходящата програма за мен тъй като според мен отново се водя начинаещ изгубих почти всичко от постигнатото през тази година и половина.
Благодаря предварително за отговорите. (sun)

Здрасти!
Мен ме оперираха за преахване на жлъчката, като бях близо до пертонит преди година и 4 месеца. Точно2 седмици след операцията почнах мн лек джогинг и след още 2 седмици леки кръгови тренировки без тежести. Но това е при мене, при теб може да е различно. Ако мислиш че имаш нужда от някакъв вид движение, спорт или т.н. го направи след нужна консултация с лекар!

19.05.11
09:18

Модерация: нарушена точка 1.0 от условията за ползване.

Мнението беше редактирано от Петко К на 19.05.11 09:34.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1