Търся идеи, насоки, препоръки и помощ при избора на тренировъчна програма!

29.05.11
19:28

Здравейте!

Инфо за мен  : ~170см ,65-66 кг, 7 месеца стаж в залата.Мазнини в нормата (очертават се плочките ,но се иска още ММ там) .
Карам и планинско колело поне 2 пъти в седмицата ако ходя на фитнес. Започнах с кръгови тренировки ,след това бях на “начинаещия” сплит http://www.bb-team.org/workout/1290_oshte-poveche-muskuli-sled-polovin-godina-v-zalata#axzz1Nl5By4xB
С него качих няколко килца.
  След това изкарах около 8-9 седмици  по  http://www.bb-tea…z1NaTPvESe .
От който дръпнах с по 1 см в ръцете,рамената и бедрата и силата се качи най-вече на лега с 10 кг  на др.с по-малко.
Чудя се  да почна нещо за сила ,но не съм научил техниката на клека и тягата..... ,а трябва!

Ако можете  да ме насочите  по какво да тренирам  , да не избързам както бях със сплит за културисти при 1 месец стаж :D
Целта  е  да запазя теглото си и евентуално да кача още ММ/Сила .
Поздрави!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 01.06.11 06:45.

ами целиш сила...всичко читави програми за сила включват движенията клек,лег и тяга както и в доста случаи раменна преса с щанга тъй, че трябва да усвоиш техниката на тези движения и тогава да попиташ... не, че е грешно да питаш сега но всеки ще ти предложи програма в която ги има тези движения :) иначе 5х5 програмата на първо четене...

01.06.11
00:07

Значи следваща стъпка .. Сила .

Знам ,че без лег ,клек и тяга сила не се прави :D .Не виждам смисъл да започна да уча тягата и клека с програмата 5х5 .Едва ли ще извлеча полза като почна  пр.  тяга с 20-30 кг .
Нещо по-лекичко ако можеш да нахврлиш или да ме препратиш!
:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1