04 / 03 / 2012
Седмица 9 Ден 63
Хранене
/// Забелязвам ,че вече нямам чак толкова нужда да разтягам на хип-флексори и задно бедро, тъй като проблема ми беше ROM-а при клека, а сега лесно си го достигам А2G. Болката във врата изчезна , така внезапно както се и появи. Вчера и неска ВМ малко, доста добре ми действа. Подготвям се и психически за утре,ще атакувам 120 и 125 на клека :) От другата седмица сменям с преден клек, да заякна малко в ядрото и така :)
05 / 03 / 2012
Седмица 10 Ден 64
Хранене
05 / 03 / 2012
Седмица 10 Ден 64
Тренировка
/// Да му е,а мамата неможах да стана 125 неска... То се уплаших че и 120 няма да мога ама... Иначе другото нормално. Пресата мислех в петъка да я натискам ама, де го чукаш де се пука.... Много ме е яд за тоя клек и се саднах, щото корема ми е слаб и отдолу направо ми изкарва въздуха.В срядата мисля да го натисна ако ще и 10 нули на 125 да направя. Ако ще силица за лежанката да нямам...
Що се занимаваш с щуротии...за кво ти са тия 1-ци,освен за някой сакатлък!?
Ти хубаво го гледай напредъкът...ама по-рядко!И не е задължително да са 1-ци.
Ем ти ме садна с тая лежанка викам нема начин ше те гоня :D
Искам да ви се похваля ,че от другия месец ще почвам да тренрирам по всяка вероятност свободна борба или ММА. Веднъж седмично с треньор , а останалите дни ако се събираме ще е индивидуално. Ще оставя и 1-2 дни за силови/ кондиционни тренировки.
е ко и има на лежанката ми,ти прайш раменна с килата на лежанката ми :Д
бтв свободната борба е мн харабийка,и аз иам мерак
06 / 03 / 2012
Седмица 10 Ден 65
Хранене
/// Чудя се да си пускам ли 1 седмица делоуд ...
06.03.12
17:29
Не го мисли ами пускай, после ще си още по-добре :)
07 / 03 / 2012
Седмица 10 Ден 66
Хранене
07 / 03 / 2012
Седмица 10 Ден 66
Тренировка
Загрявка
-Много старателно 5 минути крос тренажор и стави
Силов Блок
-Клек
1х10@20кг
1х5@40кг
2х3@60;80кг
2х1@100;115кг
1х1@125кг
1х0@130кг
2х1@125кг
няколко петици през 20кг до 40 като последните две бяха преден клек
-Лежанка
1х12@20кг
1х5@40кг
2х3@60;80кг
1х1@100кг
2х0@110;105кг- на 105 беше на кантар и момчето си сложи пръстите на лоста та го броя 0
петици на 80;60;40
-Hang power clean
много петици на 40;50;50;45;40
Асистиращи упражнения
-Набирания
5х5@СТ
-Кофички
5х5@СТ
-Ренегадско
2х8@10кг
-Повдигане на крака от вис
2х10
Разгрявка
-Бокс 4 минути и малко на щитове с един младеж
/// Йеп йеп... Познавам се ... В понеделник имаше много хора в залата ,а аз подсъзнателно се притеснявам , като цяло съм много стеснителен и се притеснявам като има хора около мене. Иначе днеска празно готино сложих си 125 и си ги станах като пич. Другото нормално.
08 / 03 / 2012
Седмица 10 Ден 67
Хранене
/// Сутринта се събудих със странна болка в горната част на гърба, под трапеца. Казвам странна щото беше няква тъпа и продължителна, само когато се наведа, а в пълна екстензия не усещах нищо. Сега се поразмачках и уж ми мина ама да видим :)
Мнението беше редактирано от Абазаба на 08.03.12 18:14.
09 / 03 / 2012
Седмица 10 Ден 68
Хранене
09 / 03 / 2012
Седмица 10 Ден 68
Тренировка
/// Начи днеска приятно изненадан. На тягата мно повер щот един анаболен познат беше в залата и надъхваше. Пуснах Mudvayne
и ги скъсах. Начи не ми хареса на първата единица ,че леко подадох напред и се изгърбих, но втората беше добра. Като цяло очаквах 135-140 кг да сложа макс. Другото нормално, пресата не ми се максваше днеска нямаше повер за нея. Също така много приятно съм изненадан от Snatch-а. Преди 20кг ги изпусках сега стигнах до 45. Начи не ми харесва започването на втория пул- не шръгвам добре трапеца. Въпреки това наа големите кг нямам проблем да ги бутна с бедрата и да влезна под лоста бързо.
Мнението беше редактирано от Абазаба на 09.03.12 16:53.
10 / 03 / 2012
Седмица 10 Ден 69
Хранене
/// Те го това са силовите цикли №2 (седмица 11-16;17-22)
Понеделник
-Преден клек ; -Наклонена Лежанка ; -Тяга
Сряда
-Преден клек ; -Преса ; - Объщане
Петък
-Тяга ; -Наклонена Лежанка ; -Гребане
Излагам ги така в дневника, щот знам ,че на ниикой не му вършат работа, па и никой не преглежда :D На пръв поглед- сменен е задния клек с преден (акцент на квадрицепс и ядро), лега с наклонен лег, тъй като поради развитието на долната част, рамото и малкото мазнини които имам по гърдите стоят като трибойски :D В петък може да мушвам чат пат и сначове. Така ще е докато започна борбата от там ще го мислим.
11 / 03 / 2012
Седмица 10 Ден 70
Хранене
/// Пропускам 2 дена мобилитито в прешлените, щото имам мега мускулната в кръста :D Утре преден клек с тяга добре ще влезне в бедрата :D Увеличих храненето да мога да се въстановя по-бъроз
Мнението беше редактирано от Абазаба на 11.03.12 12:03.
казано от Voyager на 11.03.12, 12:47:
правилно ли разбирам, че имаш 80кг милитъри на 100кг лег?!
правилно !
пресата е от седеж не от стоеж!
Мнението беше редактирано от Абазаба на 11.03.12 12:58.
12 / 03 / 2012
Седмица 11 Ден 71
Хранене
12 / 03 / 2012
Седмица 11 Ден 71
Тренировка
/// Въй ... абе... въй ... Болна работа днеска. Пих една конска доза кафе около 10ч. сутринта ,че ми изпуши главата направо. Много съм горд ,че не запалих! Иначе кво да кажа няма как да прогресираме вечно и аз го знам и вие го знаете. Тягата сериозно ми бърка в здравето- не се възстановявам добре и мисля ,че ще трябва или да намаля кг-те в понеделник или да я премахна и да сложа snatch на нейно място. Трябваше да е 4х8, но на незавършените серии изкарах на котешки гръб последните и се отказах- здравето е по-важно! Но все пак съм доволен де, като се има напредвид ,че преди 2 месеца 120 ми беше макса. btw на осмиците носех и колан- за първи път слагам.
13 / 03 / 2012
Седмица 11 Ден 72
Хранене
///
14 / 03 / 2012
Седмица 11 Ден 73
Хранене
Мнението беше редактирано от Абазаба на 14.03.12 07:27.
Абе мисля,че съм ти казвал и преди - тия програми и формули за BMR са много криви ;) според тях 100 гр ripped мускулест арнолд ще гори същтите калории като един 100 кг Fatty mcFatty паляк който си седи по цял ден на дивана...
Просто почни да държиш едни и същи калории в определени дни (трен или не) и през 2 седмици си мери теглото и ще си намериш грубо с колко да сваляш качваш/ :).
Друг вариант е за 1 цикъл от 1 седмица да си на дефицит,т.е. дни с преяждане и дни с недохранване.ПОтърси в на GEORGIO блога ‘’контрол на теглото’
14 / 03 / 2012
Седмица 11 Ден 73
Тренировка
/// Нещо стана днеска мнгоо шибано... Не загрях ли какво ли стана обаче се получи някаква много шибана болка. Прилагам и снимка. Иначе нормално. Обаче скоро ше трябва да сменям програмата- откази още на втората тренировка не е на добре. Имам и клипове на обръщането и изхвърлянето , но ще ги кача по късно.
eм колкото дойде, зависи от макса. Те вървят на проценти.Вариант е да сменя и процентите...
14.03.12
17:29
казано от Ramon Dekkers на 14.03.12, 16:15:
/// Нещо стана днеска мнгоо шибано... Не загрях ли какво ли стана обаче се получи някаква много шибана болка.
Не е нещо сериозно и аз имах преди там болка за 1 седмица минава, миналата седмица в сряда пак я получих от неделя вече я нямам. :)
@Димитър Иванов и аз на това се надявам. Най-вече до петък-събота да мине, ако не ще си дам почивка и ще ходя на лекар. Иначе Иване аз съм тъпанар! В програмата вместо да задам,че съм мъж/тинейджър , който тренира н’стъфф аз съм задал ,че съм тинейджърка която не тренира.... Ето ги начи 2-те клипчета които обещах. Значи на обръщането г/д мога да приема техниката за сносна , макар че съм дървен като копач, обаче на Snatch-а е пълна мизерия. Вие ще видите, няма какво да се обяснявам.
14.03.12
18:51
Липсва ти експлозивност и на обръщането ми се струва от един момент нагоре дърпаш много с ръцете. Аз също имам проблем с експлозивността и мисля ако правя обръщане някога, първо да почна с 10-20 кила и да обръщам максимално експлозивно там, защото иначе веднага на макс килограми, дали искам или не, е нормално да не дърпам експлозивно. Друго не мога да коментирам, щото толкова и разбирам.
Абе да ви попитам , значи тази болка е остра и когато лежа/стоя на стола/ съм в пълна екстезия на гръбнака няма болка. Обаче когато дишам дълбоко, свивам се /етц. се появява остра моментна болка , силна от дясно на гръбнака (много близко) , там където съм оградил на снимката по-горе. Та може ли това да е прищипан прешлен, дискова херния , нещо подобно или просто си въобразявам?
15 / 03 / 2012
Седмица 11 Ден 74
Хранене
/// Нормално, болката в гърба взе да отшумява, надявам се до утре да съм ОК.
16 / 03 / 2012
Седмица 11 Ден 75
Хранене
НВД е когато въглехидратите са под 1г/кг,или поне така се води,но е до човек.
Някой с болен въглехидратен метаболизъм и на 150 ще е в нвд ;d
Ванка- ВМ съм писал, НВД не ;)
16 / 03 / 2012
Седмица 11 Ден 75
Тренировка
/// Anabolic от секъде. В даскало играхме тенис на маса- еми няма такъв дарвар като мене, въпреки че бих там един съученик, после играх с господина, ама той само връщаше топчетата. В залата анаболност- за момент се задчудих да сменя ли тягата със сначове :D, но после реших да видя дали ще направя 4х8@120. Евентуално има още 2 седмици до почване на борба/ММА та до тогава ще изкарам с този цикъл, а от тогава може да пусна или крос-фит или нещо друго , но за издръжливост 100% ще има нещо! Тягата направих клип на едната серия- ми слаб съм ,вече почнах и колан да слагам :( Като цяло високообемните тренировки не ми харесват!
И на мен не ми харесват високообемните (с повече повторения(да знам може и да е високообемна с малко повт) ) :Д много се задъхвам :С
ами срам не срам... това е
Лоша техника ама обмислям да спирам тягата и яко клекове. Слаб корем, слаб като цяло, лош сет-ъп. Потребителят @Vintage ми даде насоки , които смятам да изпълня в понеделник и да заснема отново клипчета. Иначе нещо друго сигурно изпускам, което искам да напиша... Едвам чакам април месец... А верно, сигурно чистенето ще се отложи за юни-юли месец , а стака ще е 1-2 бърнъра,витамини,омеги, сигурно ще вкарам и екстра Д3 ,че трябва да съм в крак с модата. Храненето може да стане на 2 пъти по 1000-1100 Ккал мазнини и тва е. Стига съм разводнявал. А нещо забравих- нема да я науча тая умряла тяга ....
Бе добре е бе ;)
ПС: как го нагласи так точно на последното повторение да се обърне апарата.. баси ефекта :D