Време да сменя програмата..Помогнете! :)

21.06.11
20:46

Такааам...Здравейте на всички! :)

Минаха 2 месеца (ако не и повече) откакто започнах тази програма:

Понеделник - гърди и бицепси(последно време почнах да помпя и предмишницата)
Вторник - почивка
Сряда - рамене, трапецовидни мускули и корем
Четвъртък - почивка
Петък - гръб и трицепси
Събота - бедра, прасци и корем
Неделя - почивка

Ефект има ала бала изпъкват вени.Става горе-долу,но не е това което искам...На 16 съм,Тежа 65-70 килограма и съм 165-175 см

Чакам да свърши този месец и почвам Креатин монохидрат + 6-7 пъти ядене на ден.
Мисля,че е време да сменя програмата.Едно момче от моя клас видимо по-здрав от мен ми каза,че е хубаво когато тренираш бицепси да тренираш и трицепси.Когато тренирам гърди последно време почнах да правя 3х50 лицеви...и доста ме изморява.Така,всеки съвет относно избиране на нова програма е полезен. :)

Темата беше редактирана от train hard на 22.06.11 17:37.

Ми смения де. От това, което ти наричаш програма има стотици варианти и всички са верни. А това, което аз смятам за програма включва като минимум упражненията, сериите и повторенията, които изпълняваш.

Погледни тук. Така изглеждат програмите. Всъщност, от този линк можеш да си избереш такава и да смениш сегашната. :)

Поздрави!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1