30.11.11
17:34
Здравейте! Първо да се “похваля”, тъй като през последните няколко дни буквално се поолях откъм количеството на храната. Наблягах предимно на полезни храни(с малки изключения), но количествата бяха наистина големи. Имах апетит(не е мц), натоварването, както и някои проблеми май са нещата, които доведоха до това. Не знам дали си внушавам или е истина, но се чувствам напълняла, мисля, че съм задържала и доста вода. Как мога да се справя със задържането на вода? Някакви билкови таблетки или естествен диуретик, който обаче наистина да е ефективен, наистина ми трябва съвет.
В близките дни няма да имам възможност да се премеря, не че 1-2,дори 3 кг. ще са проблем, но ми е интересно как няколко дни с много ядене са се отразили върху организма ми. Чак се ядосвам на себе си и се срамувам, тъй като знам колко силна е волята ми, само трябва наистина да се реша.:)
Отивам да събирам знания и очаквам отговори! Лека и спокойна вечер!
02.12.11
18:48
Здравейте, все още се надявам, че някой ще ми даде отговор и разяснение по въпросите. Упорит човек съм и ще продължавам да питам, а и наистина ценя мнението и съветите ви.:)
Ето менюто ми за днес:
9:30- 150 гр. баница с тиква(от известно време исках да я пробвам, днес си угодих най- после),
13:00- пилешка супа(според мен си беше направо фрикасе- доста гъсто и с много месо), 2 пилешки хапки
19:00- 300 гр. ориз със зеленчуци и пилешко, салата от зеле и моркови
по- късно може да включа и кофичка кисело мляко
06.12.11
18:25
Честит празник на всички именници! Бъдете здрави, щастливи и вярвайте в мечтите си!
При мен почерпките започнаха още в понеделник, продължиха и днес, но важното е, че бях сред близки хора и си прекарах добре. Тази седмица се очертава доста тежка от страна на купони, дано да не прекалявам много с хапването(за пиенето хич не се тревожа, тъй като съм пълен въздържател). Ето менюто за понеделник:
8:00- 50 гр.(сухо тегло) бебешка каша, приготвена с мляко- по принцип си падам по каши, пюрета, кисели и т.н.,колкото и да е необичайно
11:00- 300 гр. пилешка супа, 50 гр. пълнозърнеста питка
15:00- 50 гр. микс сурови ядки, ябълка
19:00- 22:00-около 200 гр. млечна салата, 2 картофени кюфтета на фурна, 1/2 парче торта, 2 малки меденки
11.12.11
22:35
Здравейте! Не съм писала няколко дни поради няколко причини- през деня доста учене и тичане по задачи, вечер- празници(т.е. купони), но главното е, че режимът ми на хранене през последната седмица е меко казано ужасен. Почти цял ден нямам апетит, следобед започвам да се храня стабилно и приключвам късно вечерта с някакви безумни въглехидратни бомби, които в нормалното ми състояние дори не мога да понасям...Емоции ли, умора ли- нямам идея какво се случи с мен, но ако съдя по дрехите и по това как се чувствам имам поне едно 3 кг. отгоре- силно се надявам да е задържана вода, а не само мазнини.
Чувствам се много потисната, но поне усещам, че този гаден период отшумява. Имам си свои теории за това, което се случи, но няма да ви занимавам с тях. Продължавам с нови сили, ще се храня разумно и качествено(тук ми трябва много голяма помощ, моля ви) и ще се движа много. Знам, è мога да го направя и да премахна ненужното, което задръства тялото и психиката ми!
Лека нощ и сладки сънища!
13.12.11
16:03
12.12.2011
след ставане(8:00)- грейпфрут
закуска- 100 гр. овесени бисквити, мляко с нес
обяд- 200 гр. печено пиле, 300 гр. задушени зеленчуци с масло
вечеря- 200 гр. печено пиле, 300 гр. задушени зеленчуци- повторих обяда
по- късно- грейпфрут
14.12.11
18:05
13.11.2011- Хубав, слънчев ден, който започна добре, но вечерта успях да се изложа и да изям всевъзможни глупости....Ето и подробности:
10:00- 100 гр. мюсли с ядки и плодове, 200 мл. мляко с нес, ябълка
13:00- 200 гр. извара, задушени зеленчуци с масло
17:00- ябълка, 50-60 гр. сурови ядки
1 час аеробика
и сега...имах намерение да вечерям нещо леко, но ми се загнезди мисълта за нещо тестено, плюс това бях обещала на позната след аеробиката да я придружа на пазар, а там тесто и други подобни изделия колкото щеш. Но това естествено не е никакво оправдание. Та ето как завърши деня:
21:00- 2 царевични питки(200 гр.), задушени зеленчуци, кофичка кисело мляко с 50 гр. мюсли
и продължението, което ме довърши: около 100 гр. домашни гризини с кашкавал, 30 гр. черен шоколад
Май беше това, калории хич не искам да смятам, подозирам, че е трагично. Днес определено смятам да не повтарям ситуацията, но при мен апетитът се появява вечер. Лека и спокойна нощ!
15.12.11
13:40
Здравейте! Вчера, докато си почивах, започнах да чета обстойно някои от дневниците във форума и така се отнесох, че отмина над час. Наистина съм много доволна, че имам възможност да се доближа поне частично до режима на хората, които са част от ББ-Теам. Казавам го, защото наистина го мисля, а не просто, за да правя някакви клиширани комплименти. Вие сте най- добрите и го знаете! Дано да имам възможност общувам с вас и наживо, определено имам какво да науча!
Ето и как премина денят ми:
8:30- ябълка
10:30- принцеса с кашкавал(с пълнозърнест хляб), 200 мл. айрян
около 14:00- 50 гр. сурови ядки, капучино(нямаше време за по- сериозен обяд)
17:00- кофичка кисело мляко, ябълка
21:00- телешко с грах(към 300 гр.), парче печена тиква,по- късно 2 портокала
Вечерята беше разточителна, тъй като се прибрах вкъщи(при мама си е най- хубаво..). Днес установих, че съм качила 2 кг., което май не е мускул. Но няма как да е иначе след последните ми седмици небалансирано хранене. Усмихнат ден!
16.12.11
12:13
15.12.2011
10:30- 50 гр. овесени ядки, 1 коф. кисело мляко
12:00- ябълка, капучино
14:00- телешко с грах
18:00- ябълка, 200 гр. сладолед
21:00- 200 гр. пилешко филе, задушени зеленчуци с масло, 100 гр. кашкавал
течности- над 3 л.(вода, чай), много съм жадна, не знам на какво се дължи...
17.12.11
12:01
Вчера денят ми беше много скучен и сив, но само до следобед. После се видях с любими хора, вечерта бях на едно много приятно място(и с много вкусна храна), легнах си доволна и щастлива! А това напоследък за съжаление не ми се случва често, дано тенденцията да се промени. Ето и менюто:
10:00- 50 гр. овесени ядки, 200 гр. кисело мляко, ябълка, 5-6 шайби ананас от консерва- стана голяма мешаница, определено не ми понесе добре
13:00- голяма порция свинско месо със зеле- вкусно беше, но хапнах доста и после се чувствах зле, поне ми беше за урок
следобед- 1 малка меденка, 3-4 мандарини, 2 бисквити и чаша сок
20:00- 22:00- от всичко по малко- пилешки флейки, пилешки хапки, няколко вида салати...другото не го помня с подробности
20.12.11
17:19
Здравейте! Минавам набързо, за да опиша последните два дни(неделя и понеделник). Много храна, но и доста движение и емоции. Вчера настроението ми през деня малко се помрачи, но се взех в ръце и сега съм пушка:)
неделя- цял ден не спрях да ям, първо при едната баба, после при другата и вечерта за капак- инцидентен повод за празнуване
след ставане- ябълка, кафе с мляко
закуска- 2 малки питки със сирене и масло, още едно кафе с мляко
обяд- скумрия на скара, голямо количество зелева салата, още една питка
следобед- печена тиква, 2 портокала
вечеря- 200 гр. млечна салата, 200 гр. пилешки хапки, айрян....май това беше
понеделник:
закуска- 100 гр. овесени бисквити, мляко с нес
обяд- 150 гр. пилешко филе, 1 топка катък, 4-5 кисели краставички
следобед- 2 ябълки
вечеря- 150 гр. пилешко филе, 300 гр. задушени зеленчуци с масло и кашкавал(100 гр.), след това имаше няколко шепи пуканки и 50 гр. микс сурови ядки
24.12.11
12:47
Здравейте! Последните два дни имам завиден апетит, не знам къде побрах толкова много ядене. Сега по празниците се надявам, че ще мина възможно най- леко, по принцип не се нахвърлям на трапезата, само защото е Коледа или Нова година. Ето за петък, доста е, но поне няма много “лоши” неща:
8:00- банан, капучино
10:00- 100 гр. мюсли с ядки и плодове, 1 коф. кисело мляко
14:00- 200 гр. пилешко филе, 200 гр. картофено пюре
17:00- 1 коф. кисело мляко, 50 гр. сурови ядки
21:00- пилешка супа, 200 гр. млечна салата, 2 пилешки хапки(50 гр.)
Пожелавам ви от все сърце весело посрещане на празниците! Бъдете здрави, щастливи, обичани и дано всичките ви мечти се превърнат в реалност!
26.12.11
19:07
Честито Рождество Христово! Дано да сте прекарали добре, заобиколени от близки и приятели и дано и занапред да е все така!
Лично аз си бях вкъщи, в спокойна атмосфера, хапнах си доволно, но не съм преяждала и се чувствам добре. Надявам се и през седмицата да е така. Ето как премина моята Коледа:
ставане в 7:00, тъй като трябваше да пътуваме
закуска- 2 филии, запечени със сирене и яйце, чаша билков чай с мед
обяд, който продължи до следобед- картофена крем супа, около 200 гр. свинско на скара, 2-3 парчета печена тиква с орехи и канела
вечеря- кофичка кисело мляко, тиквеник(без захар), 2 портокала
между другото имаше и около 50 гр. сурови ядки и капучино, както и дълга разходка в планината(учудвам се, че нямам мускулна треска).
Весело празнуване!
27.12.11
12:19
26.12.2011- През целия ден бях изпълнена с енергия, почти не се спрях на едно място. Явно имах нужда от витамини, изядох много плодове и за пореден път се убедих,. че ми действат много добре.
10:00- препечена филия с малко масло, 100 гр. сирене, билков чай с мед- дълга и много приятна закуска, в уютна атмосфера, с любими хора:)
между закуската и обяда- 1 помело, шепа сурови ядки
14:00- 200 гр. задушени пилешки дробчета, голяма салата(зеле, моркови, цвекло)
15:00- 17:00- много изморителна, но и много приятна разходка
след това се заредих с витамини: ябълка, портокал, 100 гр. сушени смокини
21:00- 100 гр. пуешко филе, 200 гр. млечна салата
28.12.11
11:30
Днес се претеглих(малко неподходящо по средата на празниците)- 56 кг. на 174 см. Лошото е, че всичко се трупа в областта на корема, и то като мазнини. Пак ще искам съвет- и за храненето, и за подходящи упражнения. Склонна съм да изпълня всички препоръки, много ме тормози този корем...Ето за вчера, много е яденето според мен, ще се радвам ако и вие споделите мнение:
закуска(10:00)- омлет(2 яйца, парче сирене, подправки), 1/2 филия Мастермахер- странно ми беше с тази закуска, но искам да разнообразя малко
обяд(13:00)-200 гр. пилешко бутче с малко печени картофи, 1/2 помело
междинно- 50 гр. сурови ядки, 50 гр. Линд 99%
вечеря(21:00)- 200 гр. пуешко филе, задушени зеленчуци с масло, 1/2 помело
29.12.11
11:37
28.12.2011
10:00- омлет(2 яйца, извара, печена чушка), 100 гр. царевична питка
13:00- 200 гр. свински котлет, 300 гр. салата от моркови и цвекло
междинно- 50 гр. сурови ядки, 2 портокала
20:00- 200 гр. пуешко филе, 5-6 кисели краставички
22:00- шепа печени бадеми, 2 медени сладки, 100-тина гр. соленки....и днес съм +1 кг., при това с подут корем и т.н.
След Нова година ще направя някои промени- започвам с фитнеса, ще следя по- стриктно храненето, тъй като стомахът ми явно е доста чувствителен и реагира бурно на “издевателствата” на които понякога го подлагам. Трябва ми обаче подходяща тренировка, поне за началото- естествено, че ще се допитам до инструктора, но все пак ще се радвам да разбера и вашето мнение. Целта ми е да се чувствам тонизирана, да изглеждам добре, както и да забързам метаболизма си. Благодаря ви, приемам всякакви съвети!
30.12.11
12:17
Отново разгледах статиите за фитнеса и реших да започна с кръговата тренировка за абсолютно начинаещи. Как мислите? Ще направя всичко възможно да бъда в залата 3 пъти седмично, макар че програмата ми е доста натоварена и може да се случи понякога да пропускам. Искам също да попитам кога е най- подходящото време за тренировка и дали е проблем ако бъде в различни части на деня- например в понеделник да е по обяд, в сряда- следобед и т.н.?
Ето менюто за вчера, исках да е по- малко яденето поне вечерта, но не се получи и пак съм с много подут корем. Отново апелирам за съвети с риск да стана досадна:
10:00- 2 овесени палачинки, 100 гр. пуешко филе
12:00- ябълка
14:00- печени чушки с извара и яйце, 100 гр. пълнозърнеста питка
17:00- ябълка
20:00- 200 гр. пилешко месо, задушени зеленчуци с масло
22:00- 3-4 лъжици равиоли с доматен сос
Аз наричам свободно време този отрязък от деня, в който не съм в офиса. Всички неща, които трябва да свърша извън офиса стоят на второ-трето място, на първо винаги е единият час тренировка. Досега не съм пропускала, измествала съм, когато се наложи, като имаш предвид, че тренирам 4 дни в седмицата.
Ако още от сега мислиш как ще пропускаш, няма да тръгнат надобре нещата. Тренирам понеделник/вторник/четвъртък/петък, като понякога петъчната я местя в събота и неделя, но не я пропускам.
Тренирането те дисциплинира не само в залата, а и извън нея, сега си планирам времето много по-добре от преди.
31.12.11
10:37
Дисциплината е едно от качествата ми, с които се гордея, и на което държа изключително много. Няма да тръгна да правя нещо само за да “отбия номера” или да се самозалъгвам, че отчитам дейност. Точно затова имам нужда и от вашето мнение и задавам толкова въпроси- просто искам да организирам така нещата, че да се чувствам възможно най- добре.:)
Ето и последния ми отчет за тази година:
30.12.2011
10:00- 2 принцеси с пуешко и кашкавал, капучино
14:00- 3 чушки с извара и яйце, салата от зеле и моркови
17:00- 50 гр. сурови ядки*, 2 ябълки
21:00- 200 гр. пуешко филе, салата, 100 гр. овесени сладки
*Мисля да огранича ядките до минимум- вече им се наситих, пък и не са ми чак толкова любими(въпреки, че са си краста). Преди много се тревожех как ще ми се отразят и дали няма да злоупотребявам, но вече свикнах и ще ги премахна без особени затруднения.
Остава ми само да пожелая на всички весело посрещане на 2012! Купонясвайте здраво, усмихвайте се много и нека всичките ви желания да станат реалност!
11.01.12
17:25
Здравейте! Ето как се справих вчера, последните две седмици доста похапнах, което май малко ми се отрази. Ще се постарая да намаля малко количествата, защото не искам да напълнявам повече- така ми е добре, даже ми дойде малко в повече:
10.01.2012
закуска- 2 принцеси със сирене и яйце, капучино
предиобед- 50 гр. сурови ядки
обяд- пилешко бутче, малко печени картофи и зелева салата
следобед- 2 ябълки, капучино
вечеря- 200 гр. пиле ризото, след това- 200 гр. млечна салата, 100-тина гр. шунка, шепа печени ядки и малка палачинка с шунка и кашкавал(бях на гости)
От утре се надявам да е по- добре! Весела вечер!
13.01.12
14:42
12.01.2012
10:00- 50 гр. овесени ядки, 200 гр. кисело мляко, ябълка
11:00- тренировка- започнах с кръговата тренировка за абсолютно начинаещи
http://www.bb-team.org/workout/1465_parvi-stapki-vav-fitnesa
13:30- 150 гр. свинска пържола, 3-4 с.л. домашна лютеница
16:00- ябълка, кафе с мляко
20:00- 300 гр, картофи с топено сирене и кашкавал(доста тежко ми дойдоха), по- късно 200 гр, кисело мляко
16.01.12
15:38
15.01.2012- неделен, следователно много мързелив ден....:)
10:00- 2 овесени палачинки със сирене, парче домашна баница, капучино
13:00- 200 гр. пилешко бутче, задушени зеленчуци с масло(броколи+брюкселско зеле+карфиол)
16:00- печена тиква, шепа сурови ядки
20:00- пиле с много зеленчуци и някакъв сос, зелена салата, десерт- крем с маскарпоне и екзотични плодове(добре, че беше само 100 и нещо гр,, не ми хареса особено)
Може да се каже, че преядох....уж не беше много, а ми стана доста тежко. Днес го карам по- леко, ще видим кога ще ме подгони вълчият апетит. Лек и успешен ден!
Струва ми се, че описваш основно храна. Не си ли се запалила по някой вид тренировки? :) Ако не - да пускаме фитили и да драсваме клечки :)
17.01.12
14:35
Много искам да се запаля...но явно все не попадам на точните хора, тренировка....така, че зарибявайте ме!:)
18.01.12
18:37
Kakva ti e krainata cel?
19.01.12
12:41
Последните 2-3 дни нещо не се харесвам, когато се погледна в огледалото(жена съм все пак:) Чувствам се тромава, подута...факт е, че качих няколко килограма, но явно не са ми били нужни. Сега забелязвам мазнини по корема, бедрата. Ще продължа с тренировките- 3 пъти седмично, програмата за начинаещи. Моля ви обаче за някакъв примерен хранителен режим- влизам в сесия, по цял ден ще стоя и ще уча вкъщи, т.е. освен тренировките няма да има друга физическа активност. Искам да ги махна тези 4-5кг., определено не се чувствам добре в кожата си, не е плод на някаква болна амбиция да съм в групата на слабите(този период го преодолях).
Наистина имам нужда от помощ! Благодаря ви, пожелавам ви усмихнат ден!
Последните 2-3 дни нещо не се харесвам, когато се погледна в огледалото(жена съм все пак:) Чувствам се тромава, подута...факт е, че качих няколко килограма, но явно не са ми били нужни. Сега забелязвам мазнини по корема, бедрата. Ще продължа с тренировките- 3 пъти седмично, програмата за начинаещи. Моля ви обаче за някакъв примерен хранителен режим- влизам в сесия, по цял ден ще стоя и ще уча вкъщи, т.е. освен тренировките няма да има друга физическа активност. Искам да ги махна тези 4-5кг., определено не се чувствам добре в кожата си, не е плод на някаква болна амбиция да съм в групата на слабите(този период го преодолях).
Наистина имам нужда от помощ! Благодаря ви, пожелавам ви усмихнат ден!
ами не знам дали е съвет, ама за месец имаш само 1 тренировка и доста стабилна храна, няма как да се чувстваш в супер фит-форма. Ядеш-не тренираш-дебелееш. Или започни да тренираш сериозно или си пази диета, като не ти се тренира. Най-добре и двете. И махни въглехидратите от вечерята..и намали количествата на храната като цяло, пий вода и такива скучни неща които си чувала, но за жалост да верни и необходими.
Много искам да се запаля...но явно все не попадам на точните хора, тренировка....така, че зарибявайте ме!:)
Недей да търсиш точните хора. Намери вдъхновението и мотивацията в теб - самата! Това е най-сигурният начин да направиш нещо добро за себе си!
Аз съм привърженичка на тренировките в домашни условия, защото не ми отнемат време за отиване и прибиране до и от някъде. И на мен времето ми е кът. Така че, аз бих ти предложила да си дръпнеш някои клипчета с упражнения, например Pilates, Debbie Siebers, Denise Austin, моето любимо P90 :). Също така, можеш да опиташ тренировките от http://www.bodyrock.tv/ - имат и доста добри вариации за начинаещи.
Мога и да ти пратя някои от гореизброените :)
19.02.12
16:24
Здравейте! Не съм писала много време, но това не означава, че съм ви забравила или че съм се отказала да водя начина на живот, който ме кара да се чувствам добре и да бъда щастлива! През цялата сесия си бях вкъщи, сядала съм на компютъра 3-4 пъти, и то за неща свързани с изпити и т.н. Важното е, че всичко мина добре и сега се връщам към обичайното, динамично ежедневие.
Няколко пъти бях в залата(все още с програма за начинаещи+малко други упражнения), иначе два пъти в седмицата бягах на стадиона, заедно с познати, които трябва да покриват нормативи(в близкото, а и в по- далечно бъдеще не се очертава да ги достигна:)))
Храненето ми беше горе- долу балансирано, но се случваше да прекалявам с количествата, което ми се отрази, главно в областта на корема и талията. Опитах се да сведа “лошата” храна до минимум, добрата новина е, че ставам все по-добра! Ето менюто за днес, надявам се с всеки изминал ден да е все по- добре:
10:30(станах в 10)- 100 гр. овесени ядки с малко мед
11:00- капучино
после много задачи, пътуване, успях да обядвам чак в 15:00: 200 гр, пилешко филе, 300 гр. салата зеле и моркови
18:00- 50 гр. сурови ядки
21:00- може би ще излизам и най- вероятно ще е нещо пилешко+салатка
21.02.12
22:51
21.02.2012
9:00-100 гр. мюсли с ядки и плодове, грейпфрут
12:00- 200 гр. пилешко филе, таратор
14:00- мляко с нес
19:00- 200 гр. пилешки хапки, 200 гр. салата зеле+моркови
21:00- кофичка кисело мляко 2%
Цял ден бях в университета, мислех вечерта да отида на фитнес, но програмата ни беше объркана, прибрах се в 19 ч.,при това много изморена. Утре обаче ще приключа по-рано и ще направя една лека тренировка. С храната днес мисля, че се справих прилично, но все пак моля за мнение:) Лека и спокойна вечер!
23.02.12
18:04
22.02.2012
9:00- 100 гр. мюсли, мляко с нес
13:00- свинско филе с гъбен сос и картофено пюре(общо около 300-350 гр.)
следобед- 1 час тренировка
19:00- 200 гр. пилешко филе, 200 гр. млечна салата
20:00- 22:00- 100- тина гр. микс сурови ядки, 2-3 шепи пуканки, 2 чаши “натурален” сок- естествено, всичко това на събиране с колеги
За пръв път посетих тази фитнес зала, като цяло ми допадна. Оттук нататък ще се опитвам малко по малко да разнообразявам програмата за начинаещи- някакви съвети?:) Успешен и усмихнат ден!
23.02.12
18:04
22.02.2012
13:00- свинско филе с гъбен сос и картофено пюре(общо около 300-350 гр.)
следобед- 1 час тренировка
19:00- 200 гр. пилешко филе, 200 гр. млечна салата
20:00- 22:00- 100- тина гр. микс сурови ядки, 2-3 шепи пуканки, 2 чаши “натурален” сок- естествено, всичко това на събиране с колеги
За пръв път посетих тази фитнес зала, като цяло ми допадна. Оттук нататък ще се опитвам малко по малко да разнообразявам програмата за начинаещи- някакви съвети?:) Успешен и усмихнат ден!
28.02.12
17:07
27.02.2012
12:00- 2 кебапчета, зелева салата
16:00- 2 ябълки
20:00- 100 гр. пуешко филе, зелева салата
22:00- 250 гр. извара
Тренировка нямаше, днес обаче вече бях в залата...горе- долу съм доволна, но горещо ви моля за съвети относно програмата, защото имам чувството, че цикля на едно място. Успешен ден!
Нямате ли тренюьор в залата, с който да се консултираш? Каква тренировка търсиш? Четох, че нещо коремчето искаш да моделираш, в моя дневник има няколко идеи, но ако не си постоянна, резултат няма да видиш.
27.02.2012
Тренировка нямаше, днес обаче вече бях в залата...горе- долу съм доволна, но горещо ви моля за съвети относно програмата, защото имам чувството, че цикля на едно място. Успешен ден!
Коя програма всъщност?
05.03.12
21:45
Кръговата тренировка за начинаещи, която е представена в сайта. Искам да разнообразявам, да правя промени...имам нужда от съвет точно за тези неща.
Ето как премина днешният ден:
9:00- овесено блокче- 100 гр., капучино
12:00- ябълка
15:00- 200 гр. пилешко филе, 200 гр. салата зеле и моркови
18:00- ябълка
40 мин. тренировка
21:00- 200 гр. пилешко филе, 200 гр. салата зеле и моркови
Кръговата тренировка за начинаещи, която е представена в сайта. Искам да разнообразявам, да правя промени...имам нужда от съвет точно за тези неща.
Като заначало я изпълнявай редовно пък после ще правиш промени
06.03.12
23:38
През сесията посещавах зала в родния ми град и бях много доволна, но сега не ми върви...най- близката зала е препълнена винаги когато отида, освен това обстановката не ми допада. Определено искам да се движа, в момента извършвам само умствена дейност почти по цял ден, а усещам, че имам излишна енергия.....ще продължавам да търся, трябва да се измисли нещо.
Иначе днес се изложих и с храната, и с “тренирането”, ето, за да получа заслужена критика:
ставане в 7:00- кафе с мляко
до 10:00 чаках на опашки и се занимавах с какви ли не административни глупости
10:30- 2 овесени блокчета(100 гр. общо), капучино
12:00- 200 гр. пилешко филе, картофено пюре и домати за гарнитура
17:00- 200 гр. пилешко вретено(филе, шунка, гъби...), 200 гр. салата моркови
18:00- 20:00- 100 гр. овесени бисквити, 100 гр. микс сурови ядки, 2 петифури(100 гр.)- тук няма нужда от обяснения....:(((
Следобед правих коремни преси и упражненията на Синди...но само около 30 мин.
Утре ново начало, все пак надеждата умира последна! Лека и спокойна нощ!
07.03.12
23:23
07.03.2012
8:00- мляко с нес
11:00- мляко с нес, 50 гр. солени крекери(според опаковката- 250 кал.)
13:30- пилешко бутче, 2-3 кисели краставички
16:00- 2 ябълки
30 мин. упражнения, отново вкъщи, правя тези на Синди Крауфорд
18:00- 250 гр. извара
21:00- 200 гр. пилешки хапки на фурна, 200 гр. салата от моркови
Много ядене, подозирам, че вече ми се отразява зле...а и кантарът го отразява. Съвсем в нормата съм(все още), но не се чувствам комфортно. Подуто ми е, да не кажа по- голяма дума. Трябва да преодолея апатията, да поискам да се стегна...и да спра да мрънкам.
10.03.12
18:11
10.03.2012
09:00- 200 гр.извара с канела, ванилия и кокос(получи се някакво подобие на крем, хареса ми)
13:00- 200 гр. пилешко бутче, 300 гр. салата зеле+моркови
18:00- 50 гр. сурови ядки
21:00- ще е печено пиле+салата
Този уикенд имам лекции по цял ден, ще пропусна тренировките. Вървя доста пеша, поне нямам гадното чувство, че стоя на едно място.:)
11.03.12
21:52
11.03.2012
09:30- омлет(2 яйца, домат, 2 с.л. извара)
13:00- около 300 гр. печена скумрия, задушени зеленчуци
18:00- шепа сурови ядки
21:00- 200 гр. пилешко филе, мешана салата
Пробвах нова закуска, но не съм особено доволна- може би не съм свикнала, знам ли...От два дни се опитвам да вкарвам повече белтъци, справям ли се според вас и дали този начин на хранене ще ми помогне за няколкото кг(подозирам, че са главно мазнини), които ме тормозят в момента? Ще съм много благодарна на мнения и препоръки!