16.08.11
21:22
Здравейте. ОТ 1 септември ще сменям програмата.До сега тренирах по сплит
Понеделник-Гръб задно рамо, Сряда -ръце, Петък-Гърди и Рамо. ВСичките дни освен вторник и четвъртък правех кардио по 40 мин :)
Скоро ще правят ММА клуб в нашия град и искам да се кондиционирам малко, тъй като съм голям почитател на Бокс/кикбокс/Тай бокс. Мисля да са 4-5 упражнения в кръг с 30 сек почивка м/у кръговете.
Тренировка А- Преден клек,плиометрични лицеви,набиране,скок в/у кутия, 1 упражннение за трицепс ,
Тренировка В-Clean’n'Jerk, кофички,бърпита,набирания+1 упражнение за бицепс
Тренировка С-Мъртва тяга,набирания,Военна преса,гребане,кофички
Кардио-10 мин крос тренажор+10 мин вело+5 мин скачане на въже+15 мин бокс.
Кардио в почивни дни- 4км крос.
На 16 години съм с 2.5г стаж 1.82 на 73кг.Хранителен режим имам , изчислен! Искам да отслабна колкото се може повече до началото на зимата, смятам програмата да я правя 2 месеца . После смятам да почна http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/6_weeks_to_superhero_how_i_build_muscle_and_strip_off_fat_fast . Как ви се струва?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 17.08.11 10:28.
17.08.11
04:09
На 182 см 73 кг,да няма да смъкваш за накаква определена категория ? Не са толкова малко килограмите де но.. А като видя разни такива 4-5-6 седмични тренировки дето те превръщат от суперартофирал във супермен възникват 2 реакции - или се смея,или клатейки отрицателно глава се чудя как може да има такива приказки... лично мнение де :) ММА гледам от едва година някъде и не съм много запознат ! Да си се занимавал с някакво бойно изкуство преди :? и аз много се кефя много на муай тай , ама уви не съм имал възможността да тренирам -.- имаме тука в моя град нещо дето се води кикбокс , пък даскала имал черен колан по киокушин,показвал и някви захвати от БДД...та близо до ММА.Аха да се запиша и аз и к’во - сенсейа заминава у чужбина -.- да си сера на късмета :D стягай се и почвай , късмет !
Гледам да смъкна на 69 , че тупаниците нагоре в категориите са много големи, но тва е ако започна да трернирам профи.
Иначе 75кг на 9-10% мазнини би било добре. Т.е да сваля 6% мазно
Като стаж на боец- 2 месеца кикбокс, и 1.5 години карате киокушин
17.08.11
13:03
Гледам да смъкна на 69 , че тупаниците нагоре в категориите са много големи, но тва е ако започна да трернирам профи.
Иначе 75кг на 9-10% мазнини би било добре. Т.е да сваля 6% мазно
Като стаж на боец- 2 месеца кикбокс, и 1.5 години карате киокушин
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/52949
Последния пост.Програмата съм я правил за състезател.
не я мисли толкова тая категория ;)
По-добре в по-горна и по-силен :)
Пък ти си и млад и зелен още, имаш доста пред себе си.
Максим- Благодарско. Разгледах програмата, но ми се вижда доста тежичка. При това ,че ще я правя на кръг, мяса ми ,че трябва да използвам 20кг лост ....
18.08.11
09:56
Максим- Благодарско. Разгледах програмата, но ми се вижда доста тежичка. При това ,че ще я правя на кръг, мяса ми ,че трябва да използвам 20кг лост ....
Да, най-вероятно в началото, при някой от упражненията ще използваш по-малка от обичайната тежест.На упражненията със свободна тежест се придържай към 3-5 повторения.На другите колкото можеш.
А колкото до това, че е доста тежка - а 3 рунда по 5 мин, с ръкавици от 7-8 унции как ти се виждат? ;)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 18.08.11 09:57.
На разкачени рамена ми приилича :D
И все пак, чакам мнения относно моите 2 програми :)
18.08.11
16:11
На разкачени рамена ми приилича :D
И все пак, чакам мнения относно моите 2 програми :)
Искаш състезателна програма за кикбокс и ММА- дадох ти я.
Искаш хубаво тяло - твоите програми вършат супер работа.
Определи си приоритетите сам ;)