19.05.12
12:07
Абе, на мен и на снимките не миизглежда голям. (wasntme)
Мнението беше редактирано от Deskameska на 19.05.12 12:08.
В Пашата сте се подвизавали,а?Което ми напомня,че отдавна не съм стъпвал там... :) Най-доброто място за разпускане според мен :)
... :) Пиянски изпълнения :D
От толкоз танци на 13-сантиметровите чИпички, сега краката / и главата де :) / ми са леш. Ши сЪ упраа :)
...
Шъ сЪ упраиш и то бързо, щото ако си мислиш, че в неделя на тренировката ще те жаля... (devil)
Яка мацка! В пряк и преносен смисъл (rock)
20.05.2012
Във Варна съъм!!! :)
Съответно, сутринта потренирахме с тукашната бойна дружина :) Всички са много свежи младежи, включително Vessi и Eli Donkova :)
Загряхме си, направихме и Vic’s KB Warm Up аз с 12 кг. После, дойде време и за тренировката: 3 кръга от 3 мин. максимален брой повторения от 4 упражнения и 1 мин. почивка след всяка 3 - минутка. Упражненията бяха: 3 набирания, 6 лицеви опори, 9 клека, 12 руски суинга /аз с 16 кг/ Моят резултат е общо 280 повторения. Най-малко от всички останали :) Готина тренировка! :)
За пореден път се убеждавам, че включването ми във форума, ми носи само положителни изненади :)
Специално, голямо БЛАГОДАРЯ на Vic за любезното посрещане!!!
И малко доказателствен материал от случката :)
...
Яка мацка! В пряк и преносен смисъл (rock)
Убедих си в горното и на живо 8-)
Мнението беше редактирано от Vic на 20.05.12 16:32.
Въх, похвалих те, че можеш да правиш стриктни набирания, а ти си можела и с допълнителни 20кг и 70кг на лежанката слагаш. :x :D Махам се от този дневник :D
23.05.2012
08:30 - Kettlebells at home
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1:
* Тръстър с 25 кг.
* Бърпи
* Суинг с 16 кг.
Отне ми 14:08 минути
И последните кадри от гостуването ми във Варна - лицева опора на една ръка пред “паметника с многото стълби” - фръц - фръц :)
Е, нямаше как да не оскверня и другото място за мятане на пудовки в морската столица :)
Ам, после се усетих, че щеше да е по-добре да направим клипче, ама нищо, следващия път :)
25.05.2012
09:00 - ZWOW 18
5 кръга за време от:
1. Burpee / Step Up - 5 reps on each leg
2. Round Kicks / Back Lunge - 15 reps on each leg
3. Inverted Leg Extentions - 20 reps total
4. Tricep Dips - 30 reps total
Да, да, на пръв поглед и аз реших, че е лека и безобидна тренировчица, но брат ми каза, че му е харесала и реших да я пробвам. Отне ми 29:42 минути и добре ме замори :)
25.05.2012
5 кръга за време от:
4. Tricep Dips - 30 reps totalДа, да, на пръв поглед и аз реших, че е лека и безобидна тренировчица, но брат ми каза, че му е харесала и реших да я пробвам. Отне ми 29:42 минути и добре ме замори :)
Да, и аз миналата неделя си мислех,че е лека и безобидна тренировчица,но тея кофички ми разказаха играта...
26.05.12
10:18
25.05.2012
5 кръга за време от:
4. Tricep Dips - 30 reps totalДа, да, на пръв поглед и аз реших, че е лека и безобидна тренировчица, но брат ми каза, че му е харесала и реших да я пробвам. Отне ми 29:42 минути и добре ме замори :)
Да, и аз миналата неделя си мислех,че е лека и безобидна тренировчица,но тея кофички ми разказаха играта...
Мда, тези кофичкииииии.... запалиха ми мускулченцата :D
27.05.2012
Тренировката днес беше в зала и беше пълна импровизация :) Единствената ми нагласа преди да вляза бе да си пробвам нещо като макс на раменната преса. И покрай тази ми нагласа се получи следният хаос:
1. Раменна преса до 3х3 @ 37,5 кг. и 1х1 @ 40 кг. Междувременно покляквах малко уж да ми почиват ръцете ;)
На раменната преса бях оставила единия крак малко по-напред и се чудя дали се брои (wasntme)
2. Тяга 5х10 @ 50 кг. Междувременно малко на лежанката :)
3. Клек с щанга над главата до една измъчена тройка на 45 кг.
Иии по 3 лицеви опори на една ръка на ръка :) - просто за проба... :)
Готино беше :)
Дид, на overhead-a минаваш ли 90%? Направо ме разби, честно, аз на 35 правя някви измъчени 3-ки, 4-ки.
27.05.12
21:17
Раменна преса е военна преса, а не пуш преса, нали ? Ако е така просто разбиваш с тези 40 кг...
27.05.2012
На раменната преса бях оставила единия крак малко по-напред и се чудя дали се брои (wasntme)
)
Разбира се,че се брои...и си мисля,че можеш още поне 5 кила отгоре ;) а тука много ‘’мъже’’ между другото имат 40 кг и около.. военна преса :)
Мнението беше редактирано от Jikata на 27.05.12 21:23.
27.05.12
21:20
3. Клек с щанга над главата до една измъчена тройка на 45 кг.
Иии по 3 лицеви опори на една ръка на ръка :) - просто за проба... :)
Готино беше :)
Въпросче, как вдигаш щангата над главата, след като пресата ти е 40кг или това е стрикната а пуша ти е повече. Браво за лицевите на една ръка. Отново много надъхващо :)
27.05.12
21:43
Е то от позиция на пуш преса или военна преса не може да преминеш към оувърхед клек (или аз не знам как става това). Аз само се сещам за снач и пуш преса с лост зад врат.
Дид, на overhead-a минаваш ли 90%? Направо ме разби, честно, аз на 35 правя някви измъчени 3-ки, 4-ки.
Блага, аз съм 60 кг. Все още само си мечтая да мина 90-те % :)
Раменна преса е военна преса, а не пуш преса, нали ?
Да, Мила, военна преса е :) Дълго се чудех как точно се казва :)
Имам клипчета на военната преса, клека с щанга над главата и лицевите на една ръка. Чакам само да ми ги изпратят и ще ги пльокна :)
Е то от позиция на пуш преса или военна преса не може да преминеш към оувърхед клек (или аз не знам как става това). Аз само се сещам за снач и пуш преса с лост зад врат.
Мисля че отново си права, от което следва, че оувърхед клекът ми е крив, но като дочакаме клипчетата ще избистрим детайлите :)
Килограмите не са от значение, при твоите възможности изобщо нямаше да се учудя да можеш. Всичко е техника.
Аз смятам на 60кг овърхеда да ми е 50кг някой ден, така че, има мегдан ;)
Закараш ли щангата над главата оттам насетне всичко е възможно :)
Примерно от преса пускаш зад главата (ако не си някое дърво де) и оттам съответно си променяш хвата и пак преса с широк хват.
Иначе със стойки за клек си спестяваш първата част...
28.05.12
00:51
Ти тва железо за нищо го нямаш.
Не ти е крив овърхеда. Не знаеш какво е крив овърхед ;)
Хватът ти е тесен, ако разшириш хвата ( което аз постигам от позиция на изхвърляне, затова и не мога да кача кила на овърхед клек, изхвърлям щангата над глава и тогава почвам, иначе 35кг си ги взимам от стойки и намествам ръцете, не мога да ги изхвърля :D)
Широкия хват ще ти даде стабилността да клякаш да долу и е очевидно, че килата не са ти проблем.
Меджу друггото аз правя такова упражнение, Тоди ме кара, за стабилност ама само с лоста, няколко серии, като стеснявам хвата, докато ръцете ми не са почти една до друга и клякам. След това като хвана широко и изобщо не усещам напрежение.
И при теб ще е така, супер си, СИЛА такава ;)!
Готча, май само ти се сещаш за каква НЕНОРМАЛНА мобилност става на въпрос за такова изпълнение!!!
Да държиш толкова тясно и да си изправен като струна...наистина си е нещо впечатляващо...
А лицевите на една ръка...DAAAAAAAAMNED!!!!
28.05.12
09:36
А ве, доктор Славова, нали знаеш къде трябва да си правиш максовете ;) Ти 50 кила раменна ще ги лепнеш спокойно, гледам ти клиповете и то няма никакво напрежение никъде...
Готча, май само ти се сещаш за каква НЕНОРМАЛНА мобилност става на въпрос за такова изпълнение!!!
Да държиш толкова тясно и да си изправен като струна...наистина си е нещо впечатляващо...
А лицевите на една ръка...DAAAAAAAAMNED!!!!
Е, аз бях първа, виж какво съм писала за тесния хват - че е по трудно, за тва и мен ме карат да го правя, ама само на лост или най-много 25кг.
Тя ако хване широко, ще е “ass to grass”.
Славко ме е изпреварил. Наистина, клек с изпънати ръце над глава с такава ширина на хвата си изисква доста голяма мобилност. До сега само китайските щангисти съм виждал да го правят така.
Всеки път като вляза в дневника и нещо ме изумява :D
Мнението беше редактирано от Overlord на 28.05.12 13:21.
Славко ме е изпреварил. Наистина, клек с изпънати ръце над глава с такава ширина на хвата си изисква доста голяма мобилност. До сега само китайските щангисти съм виждал да го правят така.
Всеки път като вляза в дневника и нещо ме изумява :D
И българските го правят ;) Част от подготоката им е.
Някои го правят, някои - не...
Различни тренери добавят различни съставни...
За аматьор, Деница е космос, просто нея я е страх да си ползва истинските тежести, все пак е жена...и така изглежда:)
Аз си залагам всичките пари, че тя ако беше тренирала със Сашо сериозно два месеца, щеше да ги размаже на Оупън-а...за регионалните не знам, но нямаше да е последна!!!
Нея просто трябва да я видите наживо, тук не се добива реална представа:)))
Е, хора, радвам се, че съм ви позабавлявала с моите дивотийки :)
И...
просто нея я е страх да си ползва истинските тежести
Абсолютно вярно! Само като съм при Сашо в залата и няма мърдане, тогава се гърча истински :) Но там съм и спокойна, че той ме пази.
И знам, че там е мястото за максове, амаа вчерашните хрумки се зародиха по пътя към залата - което ми отне около 5 мин. и нямаше смисъл да тормозя Сашо по никое време :)
Произвела съм си мускулна треска вчера на трапеца, корема и задните бедра - приятно, приятно :)
А днес 28.05.2012 след цял ден застой, се поразмърдах:
20:00 - 18 мин. в интервали от 15:45 сек. от:
1. Напад назад с 16 кг. /ляв крак/ - 20, 17, 15
2. Напад назад с 16 кг. /десен крак/ - 20, 17, 15
3. Бърпи/Тяга с 2х20 кг. - 12, 11, 10
4. Динамични лицеи опори - 16, 16, 16
5. Гребане със смяна на ръцете с 20 кг. - 16, 14, 14
6. Суинг с една ръка със смяна на ръцете с 16 кг. - 27, 27, 24
А, сутринта имаше сумарно 51 набирания - подхват/надхват... :)
29.05.2012
12:00 - 5 кръга за време от:
1. Преден клек с 2х16кг. - 10 бр.
2. Суинг с 2х16кг. - 10 бр.
3. Снач с 16кг. - 5 бр. на ръка
4. Бърпита - 10 бр.
За 21:17 минути. Мазолчетата ми са истински сърдити :) Ще гледам да им дам малко почивка.
Я, кога се появи другата 16-ка? Нова пудовка?
Иначе, какво да кажа... 50 предни клека @32, 50 суинга @32… и другите екстри - за 20 мин, няма проблеми :D Супер си :)
Много, ама МНОГО радваш!!! (bow)
Мнението беше редактирано от Margi на 29.05.12 14:50.
Я, кога се появи другата 16-ка? Нова пудовка?
Не бе, закичвам си 12-ките с по една гира и действам :)
няма проблеми :D Супер си :)
и аз така мисля за теб, като прочетох за 15те километра вчера :)
Много, ама МНОГО радваш!!! (bow)
Благодаря ти, Margaritka, чувствата са взаимни :)
30.05.2012
12:00 - P90X+ - Kenpo Cardio
За първи път го правих туй чудо. На моменти имаше известно неразбирателство между ръцете и краката, но като цяло беше забавно и прилично се разтекох :)
31.05.2012
Днес бях изключително решителна по повод двигателния ми режим за деня.
Сутринта беше голямото разложение с учебника под слънцето и никакъв порив за мърдане. По едно време, обаче, към следобед, ме налегна силен копнеж за драпане по тепето. Взех си и ръкавичките, за всеки случай :) На лоста имаше голяма навалица и подвих опашка. Прибрах се и си викам я да направя някоя лицева опора. Що пък не и някое набиране и така ги накъдрих до 101 лицеви опори и 51 набирания. После, гледам пудовките. Чудя се. Да правя изхвърляне от клек или да не правя и както си се чудих - 51 изхвърляния от клек с 12 кг. :)
Поантата за деня, за тези на които не им се четат горните лирически отклонения е: един тепедрап, 101 лицеви опори, 51 набирания и 51 изхвърляния от клек.