Отслабване с МНОГО ПРОСТА диета?

06.09.11
09:53

Здравейте,

реших да правя някаква много проста диета... И тя е да ям само картофи(варени) и яйца(варени и най-вече сутрин), месо(по-рядко) и понякога домати, краставици... общо взетo плодове и зеленчуци... Иначе смятам всеки ден да ям само картофи, може би сутрин яйца...

Та, искам да попитам ще отслабна ли така, тъй като съм чувал, че за 2-3 месеца някои свалят по 20 кила... Е аз не искам да сваля 20, но поне 5 ми се иска да сваля... 70кг. и 1.74 съм... Проблема ми е на бедрата, задните части... има доста мазнини и трябва да се махнат...

И колко ще отслабна например за месец, два...?

Ходя дя бягам по 3-4 пъти на седмица... Около 30-35 мин.

А и още 1 въпрос, мога ли да ям картофите(най-много това ще ям), домати краставици с лук(???най-вече за картофите), олио, оцет и сол??? Или трябва да ги карам без тия неща??? Без тях ще ми е малко трудничко, но...?

А и до сега не съм правил диети и такива неща... Дали ще имам проблем, ако ям само тези неща и си спортувам...?

Диетата ми е толкова ПРОСТА, тъй като нямам възможност постоянно да ям месо, риба и такива неща...

А и ако ми дадете някакви упражнения за бедра(задна част) вкъщи... няма да откажа :D

Темата беше редактирана от nbstw на 06.09.11 09:55.

Въздържам се да се изказвам категорично, че даден метод в храненето и тренирането няма да работи, защото има хора с всякакви изумяващи тела и организми.

В конкретния случай си наредил толкова противоречия, че както и да погледна, не откривам смисъл. Например:

1. Защо целиш да сваляш “поне” 5 кг от твоите 70 (на ръст 174 см)?
2. Яж картофите, както искаш и с каквото искаш - ако знаеш състава им, кое те кара да мислиш, че режим, базиран на тях, ще спомогне за отслабване?

И един съвет - вярвай на прочетеното и аргументираното, защото от “чутото” не мисля, че някой нещо хубаво е видял и постигнал.

И за финал - “all inclusive” тема няма смисъл, още повече, че за въпроса ти с упражненията имаме цял раздел с хубав филтър за търсене на точно онова, което те интересува.

06.09.11
10:03

Значи няма да стане ли, какво? Няма да издържа?

Казано по-отгоре - написаното е лишено от смисъл и не смятам, че ще постигнеш целите си.

Проблемът със свалянето на килограми е като този с качването - и двете са лесни, но е важно какви са тези килограми. Имаме много по-тежки от културистите, но не са само мускули. Същото е и със свалянето, но там е обратното - лесно се сваля вода и гликоген, а по-трудно вече е да свалиш мазнина.
Т.е.: нека уточним малко някои неща преди да ти помогнем:
- вярваш, че има упражнения, които свалят мазнините в дадена зона?
- не те интересува дали ще си с отпуснати телеса, а е важното кантарът да закове заветното число?
- с малко повече мускули и по-стегнат с много по-малко мазнина навсякъде не те интересува, а искаш да си 70 кила без значение колко си слаб физически (колко пъти се набираш, колко вдигаш от лег, падаш от момичетата на канадска и т.н.)?
- здравето ти също не е важно? Това не е обида, има много хора, които дават на ден повече пари за цигари, отколкото за храна.

06.09.11
10:31

Просто не разбирам, защо няма да стане...?

Какво трябва да добавя/махна, за да се получи?

Искам да отслабна здравословно...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1