23.01.12
21:49
Да и аз това си мислех да ги напиша.178 см съм и 69-70 килограма и като си сметнах 45% да са ми въглехидратите ми се получи към 200грама и ми се видя доста,затова питам.
23.01.12
21:52
Мерси, ама намерих една съфорумка (скоге/блажка), дет ше ми помогне :Д
казано от BeaWolf на 23.01.12, 21:49:
Да и аз това си мислех да ги напиша.178 см съм и 69-70 килограма и като си сметнах 45% да са ми въглехидратите ми се получи към 200грама и ми се видя доста,затова питам.
Ти какво ще сваляш?
23.01.12
21:58
казано от Андриан К на 23.01.12, 21:55:
казано от BeaWolf на 23.01.12, 21:49:
Ти какво ще сваляш?
Да.
23.01.12
22:03
фейспалм. Пита те какво ще сваляш, а не ще сваляш ли................ Качи още 20 кила и тогава мисли за чистене.
23.01.12
22:07
:D :D :D :D :D
-Ти какво ще сваляш?
-Да
ти ме разби :D
23.01.12
22:08
Не съм го погледнал.Еми честно казано имам за сваляне това,че по ръст и килограми не се личи,че имам корем,бедра и горе-долу навсякъде по-малко не значи че нямам.Просто питах дали е нормално това количество въглехидрати?????????
23.01.12
22:09
И все пак ти предлагам да и представиш моя шедьовър за Зоб‘n’Секс и тя просто да го доизпипа ! :D
БеаУолф , и все пак остават много въпросителни ! Зависи от тип-а ти тяло , зависи от тренировките , евентуално суплементацията , почивката... и т’ва само грубо факторите :) Принципно един до 3 месеца се смъква... Обаче съм виждал хора да смъкват както за 2 седмици (с резултати!) така и за 1 година ! Един познат в фитнеса от сега сваля - Не , head , не е летен :D доста години стаж има , както и доста знания - та тоя познат просто доста трудно сваля , но вече се виждат наченки на сваляне (въпреки , че се е събличал само по тениска) , а мускулите и силата не спадат ! Миналата година за 1 месец фитнес партньора ми смъкна доста - килограми не знам , тъй като се водехме по огледалото , но имам няк’ви смътни спомени за нещо от сорта на 10 кг ! :)
Та , ако до сега си приемал едно 350-400 гр въглени , може да пробваш с 200 и евентуално по-нататък да смъкваш още В и да увеличаваш П и М . Предложение просто...
Цял раздел има за диети , както и доста теми - няма да е зле да си направиш по-сериозен план и да пишеш тук просто за доизпипване от по-опитните ! То аз в далечните си цели съм сложил 90 кг за офсийзън и чак тогава сваляне , че да може да приличам на човек който тренира , а съм почти 10 см по-нисък от теб !
И май не схвана какво имаше предвид Андриан - И аз мисля , че няма смисъл да сваляш на този етап ! ^^
П.П. Фейсуал , май френд , фейсуал...
23.01.12
22:19
@Rasengan94-Твоете мнение беше най-смиленото от първият ми пост.Аз не знам какъв е смисъла да пускам каквито и да е теми.Какъв е смисъла!?На един най-обикновен въпрос не получих отговор,а представи си на цяла тема.......То се е видяло,че човек трябва да разчита само на себе си...
П.С Ама веднага се намериха хора,където да се смеят на това,че не си прочел една дума....
казано от BeaWolf на 23.01.12, 22:08:
Не съм го погледнал.Еми честно казано имам за сваляне това,че по ръст и килограми не се личи,че имам корем,бедра и горе-долу навсякъде по-малко не значи че нямам.Просто питах дали е нормално това количество въглехидрати?????????
Мен ако питаш намали тия въглехидрати повече- цялата игра е с тоя ш*ибан инсулин... как ти каза момчето от горе- зависи от много неща.
Казвам ти го с най-добри намерения. Много по-добре ще е в дългосрочен план, ако станеш силен и качиш мускули и чак тогава мислиш за сваляне.
23.01.12
22:32
Чакай , чакай - никой нищо не е казвал за нова тема ! Има доста информация във вече пуснати теми , а и както казах вече - един гугъл би ти свършил работа - Ето ти ЕДИН - ДВА линка които получих като написах “how many carbs for weight loss” и на които просто хвърлих едно бързо око , но смятам , че може да са ти полезни до някъде . И това е за 1 минута... И все пак там има доста невярна информация (като например 2-рия линк ако потърсиш това в гугъл е боза според мен..) А тук тийма ти е събрал доста информация на едно място ! И тук таме разпръсната из други теми :) Проучи малко нещата и тогава ако има нещо неясно може да питаш ! Ако тук няма информация която може да ти бъде полезна - На**йник да се казвам ! Публично извинение ще ти направя , че даже парично обезщетение съм готов да ти дам . Защо съм готов ли ? Ми щото тук има доооооооста информация ^^
И още едно предложение , без лоши чувства и репчене към другите - не води до добро !
Абсофъкинлютли съгласен с Скота и Андриан !
23.01.12
22:35
Бърборко каза,че пак ще вали сняг. :D :D :D
23.01.12
22:40
Напълно съм съгласен с вас.
@BeaWolf
нямам лоши чувства към теб и аз преди точно това исках да права да свалям мазнини,защото имах малко в долнача част на корема,ама осъзнах,че е по-добре да кача някое кило и тогава да свалям.
23.01.12
23:28
казано от Димитър Иванов на 23.01.12, 22:35:
Бърборко каза,че пак ще вали сняг. :D :D :D
Нааавън , ще е кучи студд , йеаах.. Пингвин да си , пак ще замръзнеш!
23.01.12
23:36
Даа аз утре на курУмуване на леда..по-късно през седмицата евентуално на Русе. Не дай си боже да се хлъзне колата и да налетя на Кристианчо...чич’ Петьо ще ме убие дето съм му потрошил учебната колата :D
За марката суплементи Saturn какво мислите :? Някой да е ползвал нещо или да има някаква информация дали са сносни продуктите ?
Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 23.01.12 23:45.
казано от Андриан К на 23.01.12, 22:29:
Казвам ти го с най-добри намерения. Много по-добре ще е в дългосрочен план, ако станеш силен и качиш мускули и чак тогава мислиш за сваляне.
Генерално съм съгласен с теб, ама го има и варианта да се омазни още повече, дори на фона на ръст/килограми да изглежда лек... щото и тая опция я има- не питай от къде знам.
Разбира се, че я има...обаче виж му въпроса...200гр въглехидрати добре ли са за сваляне? Без абсолютно никаква информация, освен ръст и кг. Просто на мен ми беше даден съвета, който аз му дадох и наистина ще съм благодарен на този, който ми го даде, защото иначе щях да се въртя сума ти време за малко мускулчета с някакви си плочки.
24.01.12
12:02
Things people know about Skyrim:
- an arrow to the knee
- fus roh dah
- anything else < 10%
24.01.12
12:56
Rasengan94 то е вярно,че има много информация на английски,но лошото е че не го разбирам толкова много.Ще разчитам на българската информация.
Случайно,някой да знае къде мога да търся някаква почасова или надомна работа в София?
24.01.12
20:01
Вместо Хавай 5-0 некав турски сериал :x (nbad2)
24.01.12
20:29
казано от Ramon Dekkers на 24.01.12, 19:55:
...
Много подло го нокаутира. Изненада го.
24.01.12
20:32
И като му се откри.... :D
Някой, ако може да помогне за намирането на мп3 плейър за телефон със Symbain 9.2 , че вече над 1 час се занимавам и все попадам на неподходящи (срока на сертификата е изтекъл.. друг при сменянето на песента да цъкам, че разрешавам ... леле).
казано от Voyager на 24.01.12, 20:45:
Днес някой да е гледал пак бат Милко при Гала?
Сега гледам записа
link?
едит: http://play.novatv.bg/play/263274/
Мнението беше редактирано от Vintage на 24.01.12 21:46.
Цитат от ФБ:
Гала, време е да сбориш в едно предаване момчето, фен на прасетата и черния дроб и докторката, фенка на плодовете и зеленчуците, които ядеше с корите. Мисля, че ще стане много вълнуващо и полезно за хората предаване :) Поздрави!
(rofl) :D :D :D :D
Милко ако не беше такъв чешит, циничен и дразнещ на моменти и беше по-последователен и авторитетен в изложението си, щеше да достигне до много повече хора.
Иначе да, аз се скъсах от смях като го бяха поканили в тв7 с професор Байкова :Д:Д Жалко, че времето им е ограничено, щяха да се изядат :д (а на нея определено има какво да й се яде, нищо че е професор по хранене ДД: )
24.01.12
22:45
Айде и аз едно цитатче от ФБ:
I Got 99 Problems but a Bench ain’t one !
на което отговорих с - и аз тъй ;) :D чак не си вярвам , че върви лежанката :Х
24.01.12
23:17
казано от Borko на 24.01.12, 21:15:
Някой, ако може да помогне за намирането на мп3 плейър за телефон със Symbain 9.2 , че вече над 1 час се занимавам и все попадам на неподходящи (срока на сертификата е изтекъл.. друг при сменянето на песента да цъкам, че разрешавам ... леле).
За тази цел има OVI Store - влизаш и плеъри бол - безплатни също. Не разбирам, какво не му харесваш на вградения. Аз си подреждам и запаметявам различни плей листи според случая и настроението.
казано от Тихомир Велев на 24.01.12, 20:29:
казано от Ramon Dekkers на 24.01.12, 19:55:
...
Много подло го нокаутира. Изненада го.
Подло ли? Точно това заслужава като се самозабравя.
25.01.12
09:00
Да, всъщност и мен ме ядоса как се правеше на интересен по едно време.
Не е добра идея да викаш “Аре, бе!” на руснак, който има 114 победи, само 5 загуби и има 75 % нокаути. (fubar)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 25.01.12 09:01.
Като цяло не е добра идея да се правиш на който и да е, знаейки че има спортна кариера зад гърба си. :D (изключаем шахматистите и табладжийте )
25.01.12
13:34
На Хърб Дийн може ! Лично аз ще му се правя много яко ако го видя ! То той е ба’ти недоскива сравнително безопасно е :D
25.01.12
14:28
казано от Скота на 25.01.12, 14:21:
friendzoned…
Compassionate.. :( добре дошъл в групата.
За т’ва ли си out of order ? :D