Лаф моабет - том шести

Темата е заключена.
Прескочи до:
BE

23.01.12
21:49

Да и аз това си мислех да ги напиша.178 см съм и 69-70 килограма и като си сметнах 45% да са ми въглехидратите ми се получи към 200грама и ми се видя доста,затова питам.

10

23.01.12
21:52

Мерси, ама намерих една съфорумка (скоге/блажка), дет ше ми помогне :Д

23.01.12
21:55

казано от BeaWolf на 23.01.12, 21:49:

Да и аз това си мислех да ги напиша.178 см съм и 69-70 килограма и като си сметнах 45% да са ми въглехидратите ми се получи към 200грама и ми се видя доста,затова питам.

Ти какво ще сваляш?

BE

23.01.12
21:58

казано от Андриан К на 23.01.12, 21:55:

казано от BeaWolf на 23.01.12, 21:49:

Ти какво ще сваляш?

Да.

10

23.01.12
22:03

фейспалм. Пита те какво ще сваляш, а не ще сваляш ли................ Качи още 20 кила и тогава мисли за чистене.

:D :D :D :D :D

-Ти какво ще сваляш?
-Да

ти ме разби :D

BE

23.01.12
22:08

Не съм го погледнал.Еми честно казано имам за сваляне това,че по ръст и килограми не се личи,че имам корем,бедра и горе-долу навсякъде по-малко не значи че нямам.Просто питах дали е нормално това количество въглехидрати?????????

23.01.12
22:09

И все пак ти предлагам да и представиш моя шедьовър за Зоб‘n’Секс и тя просто да го доизпипа ! :D

БеаУолф , и все пак остават много въпросителни ! Зависи от тип-а ти тяло , зависи от тренировките , евентуално суплементацията , почивката... и т’ва само грубо факторите :) Принципно един до 3 месеца се смъква... Обаче съм виждал хора да смъкват както за 2 седмици (с резултати!) така и за 1 година ! Един познат в фитнеса от сега сваля - Не , head , не е летен :D доста години стаж има , както и доста знания - та тоя познат просто доста трудно сваля , но вече се виждат наченки на сваляне (въпреки , че се е събличал само по тениска) , а мускулите и силата не спадат ! Миналата година за 1 месец фитнес партньора ми смъкна доста - килограми не знам , тъй като се водехме по огледалото , но имам няк’ви смътни спомени за нещо от сорта на 10 кг ! :)
Та , ако до сега си приемал едно 350-400 гр въглени , може да пробваш с 200 и евентуално по-нататък да смъкваш още В и да увеличаваш П и М . Предложение просто...
Цял раздел има за диети , както и доста теми - няма да е зле да си направиш по-сериозен план и да пишеш тук просто за доизпипване от по-опитните ! То аз в далечните си цели съм сложил 90 кг за офсийзън и чак тогава сваляне , че да може да приличам на човек който тренира , а съм почти 10 см по-нисък от теб !
И май не схвана какво имаше предвид Андриан - И аз мисля , че няма смисъл да сваляш на този етап ! ^^

П.П. Фейсуал , май френд , фейсуал...

BE

23.01.12
22:19

@Rasengan94-Твоете мнение беше най-смиленото от първият ми пост.Аз не знам какъв е смисъла да пускам каквито и да е теми.Какъв е смисъла!?На един най-обикновен въпрос не получих отговор,а представи си на цяла тема.......То се е видяло,че човек трябва да разчита само на себе си...
П.С Ама веднага се намериха хора,където да се смеят на това,че не си прочел една дума....

23.01.12
22:23

казано от BeaWolf на 23.01.12, 22:08:

Не съм го погледнал.Еми честно казано имам за сваляне това,че по ръст и килограми не се личи,че имам корем,бедра и горе-долу навсякъде по-малко не значи че нямам.Просто питах дали е нормално това количество въглехидрати?????????

Мен ако питаш намали тия въглехидрати повече- цялата игра е с тоя ш*ибан инсулин... как ти каза момчето от горе- зависи от много неща.

23.01.12
22:29

Казвам ти го с най-добри намерения. Много по-добре ще е в дългосрочен план, ако станеш силен и качиш мускули и чак тогава мислиш за сваляне.

23.01.12
22:32

Чакай , чакай - никой нищо не е казвал за нова тема ! Има доста информация във вече пуснати теми , а и както казах вече - един гугъл би ти свършил работа - Ето ти ЕДИН - ДВА линка които получих като написах “how many carbs for weight loss” и на които просто хвърлих едно бързо око , но смятам , че може да са ти полезни до някъде . И това е за 1 минута... И все пак там има доста невярна информация (като например 2-рия линк ако потърсиш това в гугъл е боза според мен..) А тук тийма ти е събрал доста информация на едно място ! И тук таме разпръсната из други теми :) Проучи малко нещата и тогава ако има нещо неясно може да питаш ! Ако тук няма информация която може да ти бъде полезна - На**йник да се казвам ! Публично извинение ще ти направя , че даже парично обезщетение съм готов да ти дам . Защо съм готов ли ? Ми щото тук има доооооооста информация ^^

И още едно предложение , без лоши чувства и репчене към другите - не води до добро !

Абсофъкинлютли съгласен с Скота и Андриан !

Бърборко каза,че пак ще вали сняг. :D :D :D

Напълно съм съгласен с вас.
@BeaWolf
нямам лоши чувства към теб и аз преди точно това исках да права да свалям мазнини,защото имах малко в долнача част на корема,ама осъзнах,че е по-добре да кача някое кило и тогава да свалям.

23.01.12
23:28

казано от Димитър Иванов на 23.01.12, 22:35:

Бърборко каза,че пак ще вали сняг. :D :D :D

Нааавън , ще е кучи студд , йеаах.. Пингвин да си , пак ще замръзнеш!

23.01.12
23:36

Даа аз утре на курУмуване на леда..по-късно през седмицата евентуално на Русе. Не дай си боже да се хлъзне колата и да налетя на Кристианчо...чич’ Петьо ще ме убие дето съм му потрошил учебната колата :D

За марката суплементи Saturn какво мислите :? Някой да е ползвал нещо или да има някаква информация дали са сносни продуктите ?

Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 23.01.12 23:45.

23.01.12
23:56

казано от Андриан К на 23.01.12, 22:29:

Казвам ти го с най-добри намерения. Много по-добре ще е в дългосрочен план, ако станеш силен и качиш мускули и чак тогава мислиш за сваляне.

Генерално съм съгласен с теб, ама го има и варианта да се омазни още повече, дори на фона на ръст/килограми да изглежда лек... щото и тая опция я има- не питай от къде знам.

24.01.12
07:31

Разбира се, че я има...обаче виж му въпроса...200гр въглехидрати добре ли са за сваляне? Без абсолютно никаква информация, освен ръст и кг. Просто на мен ми беше даден съвета, който аз му дадох и наистина ще съм благодарен на този, който ми го даде, защото иначе щях да се въртя сума ти време за малко мускулчета с някакви си плочки.

24.01.12
11:24

fus roh dah

Things people know about Skyrim:
- an arrow to the knee
- fus roh dah
- anything else < 10%

BE

24.01.12
12:56

Rasengan94 то е вярно,че има много информация на английски,но лошото е че не го разбирам толкова много.Ще разчитам на българската информация.

24.01.12
13:19

Случайно,някой да знае къде мога да търся някаква почасова или надомна работа в София?

24.01.12
19:55

Вместо Хавай 5-0 некав турски сериал :x (nbad2)

казано от Ramon Dekkers на 24.01.12, 19:55:

...

Много подло го нокаутира. Изненада го.

И като му се откри.... :D

24.01.12
20:45

Днес някой да е гледал пак бат Милко при Гала?

24.01.12
21:15

Някой, ако може да помогне за намирането на мп3 плейър за телефон със  Symbain 9.2 , че вече над 1 час се занимавам и все попадам на неподходящи (срока на сертификата е изтекъл.. друг при сменянето на песента да цъкам, че разрешавам ... леле).

24.01.12
21:41

казано от Voyager на 24.01.12, 20:45:

Днес някой да е гледал пак бат Милко при Гала?

Сега гледам записа

24.01.12
21:44

link?

едит: http://play.novatv.bg/play/263274/

Мнението беше редактирано от Vintage на 24.01.12 21:46.

24.01.12
21:49

Цитат от ФБ:

Гала, време е да сбориш в едно предаване момчето, фен на прасетата и черния дроб и докторката, фенка на плодовете и зеленчуците, които ядеше с корите. Мисля, че ще стане много вълнуващо и полезно за хората предаване :) Поздрави!

(rofl) :D :D :D :D

24.01.12
21:53

Милко ако не беше такъв чешит, циничен и дразнещ на моменти и беше по-последователен и авторитетен в изложението си, щеше да достигне до много повече хора.

Иначе да, аз се скъсах от смях като го бяха поканили в тв7 с професор Байкова :Д:Д Жалко, че времето им е ограничено, щяха да се изядат :д (а на нея определено има какво да й се яде, нищо че е професор по хранене ДД: )

24.01.12
22:45

Айде и аз едно цитатче от ФБ:
I Got 99 Problems but a Bench ain’t one !

на което отговорих с - и аз тъй ;) :D чак не си вярвам , че върви лежанката :Х

HE

24.01.12
23:17

казано от Borko на 24.01.12, 21:15:

Някой, ако може да помогне за намирането на мп3 плейър за телефон със  Symbain 9.2 , че вече над 1 час се занимавам и все попадам на неподходящи (срока на сертификата е изтекъл.. друг при сменянето на песента да цъкам, че разрешавам ... леле).

За тази цел има OVI Store - влизаш и плеъри бол - безплатни също. Не разбирам, какво не му харесваш на вградения. Аз си подреждам и запаметявам различни плей листи според случая и настроението.

25.01.12
02:38

казано от Тихомир Велев на 24.01.12, 20:29:

казано от Ramon Dekkers на 24.01.12, 19:55:

...

Много подло го нокаутира. Изненада го.

Подло ли? Точно това заслужава като се самозабравя.

Да, всъщност и мен ме ядоса как се правеше на интересен по едно време.

Не е добра идея да викаш “Аре, бе!” на руснак, който има 114 победи, само 5 загуби и има 75 % нокаути. (fubar)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 25.01.12 09:01.

25.01.12
13:26

Като цяло не е добра идея да се правиш на който и да е, знаейки че има спортна кариера зад гърба си. :D (изключаем шахматистите и табладжийте )

25.01.12
13:34

На Хърб Дийн може ! Лично аз ще му се правя много яко ако го видя ! То той е ба’ти недоскива сравнително безопасно е :D

25.01.12
14:21

friendzoned…

25.01.12
14:28

казано от Скота на 25.01.12, 14:21:

friendzoned…

Compassionate.. :( добре дошъл в групата.
За т’ва ли си out of order ? :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1